|
|
#751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XI
Katalog Czeski 1/2013
www.iori.pl/k1cz.pdf
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się ten śliwkowy i środkowy
Zawsze sobie obiecuję,że stop z lakierami,ale jak widzę czerwień to nie mogę się oprzeć Padło info,że nie będą odejmować punktów przy brakach od zamówienia tylko od OH jeśli dobrze zrozumiałam.Ale ja im niedowierzam,uwierzę jak zobaczę.
|
|
|
|
#753 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
POLECAM
|
|
#754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A teraz odejmą OH a pp zostawią bez zmian. ja tak to zrozumiałam, a nie że zamawiam przez www, widzę że braki są, ale i tak mi te brakujące pp liczy do zamówienia.
|
|
#755 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już jest ok Edytowane przez justys1719 Czas edycji: 2012-11-20 o 14:46 |
|
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Tak.
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#758 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#759 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#760 |
|
Rozeznanie
|
Generalnie to zapachy Discover żadną rewelacją nie są, ale jeśli mam wskazać te najładniejsze i najlepiej sprzedające się u mnie to najlepsze są wersje Kenya, Colombia, Borneo i Scandinavia (lubiany przede wszystkim przez panów) i jeszcze Mexico. Santorini i Taj Mahal są nijakie, Seville też bardzo przeciętny, ale China zdecydowanie jest najsłabszym zapachem. Mdły i odpychający.
|
|
|
|
#761 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#762 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny a powiedzcie mi czy mozna dokonac zwrotu produktów które były w ulotce dodatkowej do katalogu 16??
|
|
#763 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym oddała nawet bym się nie zastanawiała. Jeśli ci jeszcze 30 dni nie mineło
|
|
|
|
#764 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jak to jest z tymi 200 punktami? Jak się je zdobędzie, to potem JEDNORAZOWO ma się jakby w nadpłacie tych kilkanaście złotych, czy bonusowo owe 3% zawsze będą doliczane do każdego następnego zamówienia?
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja złożyłam zamówienia na 120PP i dla siebie niewiele wzięłam. Więcej promocji w następnym katalogu wypatrzyłam
|
|
#766 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj przyszła do mnie paczka. Po otwarciu okazało się, że brakuje produktów o wadze 3 kg. Zwykle przy dużym zamówieniu przychodziły dwie paczki więc pomyślałam, że kurier zapomniał zostawić tę drugą. Zadzwoniłam do Oriflame i co się okazało....
Jedno duże zamówienie może zostać przywiezione przez dwóch różnych kurierów, a nawet przez dwie RÓŻNE FIRMY. Minęły dwie godziny. Ciągle czekam... A myślałam, że po ostatnich przebojach nic już mnie nie zaskoczy. |
|
|
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
Mi przy duzym zamówieniu zawsze jeden kurier przywoził
|
|
|
|
#769 |
|
Raczkowanie
|
U mnie do tej pory też tak było
|
|
|
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
SALIX, przyznam się, że zanim zamówię coś droższego wchodzę na twojego bloga i sprawdzam czy już o tym napisałaś
|
|
|
|
#771 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mydełek Skandinavia mam cały tuzin
|
|
|
|
|
#772 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Dziewczyny, mam jeszcze pytanie, bo coś mi w głowie świta, że można, ale nie wiem dokładnie.. Chodzi mi o ponowną rejestrację klik . Mnie dotyczyło by to: Konsultanci usunięci, którzy złożyli rezygnację mogą rejestrować się ponownie dopiero po upływie 8 kolejnych Katalogów." Czy kojarzycie czy jest możliwość skrócenia tego okresu?
|
|
#773 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przykład, choćby kremy Ecobeauty. Dla mnie rewelacja ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- A, przypomniało mi się....Jeśli któraś z was ma problemy z przebarwieniami to polecam wypróbowanie tego nowego kremu Bioclinic, bomba! Jestem sceptycznie nastawiona do tego typu kosmetyków, mają arcytrudne zadanie i zazwyczaj nie dają rady. Swego czasu nabawiłam się przebarwień na policzku i czole przy aptecznych kremach z kwasami i zapominałam o filtrach. Stosowałam różnych kosmetyków, bez większych rezultatów. Największym badziewiem była dla mnie seria na przebarwienia Oriflame z Optimals. Stosowałam przez 4 miesięcy i nic, zerowy efekt. Zaryzykowałam, kupiłam nowy Bioclinic i bez entuzjazmu zaczęłam używać. Krem świetny, używam 4 tygodnie i widzę kolosalną różnicę. Przebarwienie z dosyć ciemno sinego koloru zrobiło się bledsze i dużo jaśniejsze, nie rzuca się w oczy, trzeba się mocno przyjrzeć żeby je dojrzeć, koloryt bardziej wyrównany. Pierwsze efekty rozjaśnienia widziałam już po 2 tygodniach. Zapach kremu identyczny jak w przypadku bioclinic na niedoskonałości, czyli specyficzny, dla mnie mega przyjemny. Dla przeciwniczek tej nietypowej woni, informacja, że w kremie na przebarwienia, jest mniej intensywny i błyskawicznie znika (w tym na niedoskonałości utrzymuje się wiele godzin). Poza tym mam wrażenie, że ten krem działa przeciwbakteryjnie, bo jakoś odkąd go używam brak wyprysków, niedoskonałości są jakby mniejsze. Twarz się po nim świeci (dlatego chyba do stosowania na noc) i nie nawilża nic a nic, dlatego jak ktoś ma suchą cerę, trzeba się dodatkowo nawilżać. Podsumowując
Edytowane przez Natalie24 Czas edycji: 2012-11-21 o 16:34 |
|
|
|
|
#774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do katalogu, to nie podoba mi się. Jakiś taki niepoukładany... Ale i tak mam zamiar zrobić sobie przerwę od stycznia
|
|
#775 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
no własnie nie mineło 30 dni, ale ponoć produktów z wyprzedaży nie można zwracać i nie wiem czy to prawda;/ Klientka oddała mi 2 zestawy zimowe (czapki, szaliki i rękawice) bo nie odpowiadały jej czapki a zależało jej tylko na całym zestawie.
|
|
|
#776 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#777 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez 201607110949 Czas edycji: 2012-11-21 o 18:25 |
|||
|
|
|
#778 |
|
Rozeznanie
|
Tak o tym
|
|
|
|
#779 |
|
Raczkowanie
|
happy end
![]() Kurier z drugiej firmy dojechał. Nareszcie! |
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
Dziś dostałam odpowiedź w sprawie reklamacji braku w paczce jednego mydła do rąk w płynie Disney CARS-zamiast dosłać mi brakujące mydło ,dadzą mi fakturę bo mydło jest w brakach!!!!
Kpina jakaś poprostu,nowość i ż nie ma!!!na stronie nie jes napisane ze jest w brakach ,nie kumam już nic.... Jeżeli któraś z Was wie kiedy uzupełnią braki lub ma do odsprzedania to mydło dajcie znać |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

"W Życiu piękne są tylko chwile, dlatego czasem warto żyć..." R.R 

Zawsze sobie obiecuję,że stop z lakierami,ale jak widzę czerwień to nie mogę się oprzeć

06.12.2020
23.07.2022
Przykład, choćby kremy Ecobeauty. Dla mnie rewelacja