|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
|
|||
| Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
7 | 16,28% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
3 | 6,98% |
| Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 |
|
2 | 4,65% |
| Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 |
|
13 | 30,23% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
4 | 9,30% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
6 | 13,95% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
2 | 4,65% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV |
|
0 | 0% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Cytat:
. Ja już się temu nie sprzeciwiam, mam zaufanie do tego lekarza, wierzę, że wie co robi. Co prawda mój nie zachowuje się w taki arogancki sposób i nie podaje takich głupich przykładów jak ten z Angeliną czy inne, które wypisałaś, tylko takie bardziej medyczne. Mówi, że skoro ciąża przebiega prawidłowo, wyniki badań oraz ostatnie usg genetyczne było idealne, to nie ma takiej potrzeby żeby robić je co wizytę. Z resztą jaki mamy wpływ na to co siedzi w naszym brzuszku?Najchętniej patrzyłabym na maleństwo codziennie - ale niestety tak się nie da. Wierzę, że wszystko z nim dobrze, siedzi sobie w spokojnie u mnie i niech się tam rozwija
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Axella
A mi sie nie chce robic nic do jedzenia. Mam ochote na fast fooda.. zjadlabym sobie kebaba ale mam za daleko. Obok siebie mam kfc i maka hmm co tu wybrac
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy jeszcze toffifii jest w biedronce.. czy już wykupili...
Naszła mnie przez was ochota na parówki!! z musztardką.. |
|
|
|
#484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#486 |
|
Wtajemniczenie
|
wszędzie będzie tak samo, jeśli chodzi o kontrakty z NFZ na przyszły rok
|
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez chyba wole maka, tortille lubie
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
kochasz mnie
? ? ?Cytat:
![]() Mak..bigmak i czis.. zrobie za niego wszystko ![]() ale się nie dam, pracuję obok kfc i nie chodzę to mój największy życiowy sukces |
|
|
|
|
#489 |
|
Rozeznanie
|
O nie prosze Cie,bo co jak co ale wyobraznie to ja mam,i jak sobie wyobrazilam to az mi sie zebralo na
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo |
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bedziesz miala dziewczynke to sie dogadamy, Ksawciu bedzie mial fajna tesciowa ja wczoraj bylam w kfc
|
|
|
#491 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Udusze Cie nooo ![]() A ja do KFC mam 10 min z buta ale wole isc 30 do Maka z moja chcica na Mak Czikena ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() Ja jak mieszkalam w Jaworznie przed wyjazdem do UK,to mialam na osiedlu,ale z Katowic to 40 min busem :/
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo |
||
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
objadłam się pod kurek bigosem
|
|
|
|
#493 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąż ma zaraz golenia się na zero, bo wygląda jak dzieciak ![]() Cytat:
, bo ja kupiłam wczoraj małe pudełeczko i na dziś nie mam ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
#494 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do choinki to w moim rodzinnym samochodzie zawsze jest żywa, ogromna choinka. Jak byliśmy dziećmi to wieszaliśmy na nią przeróżne, kolorowe ozdoby, pierniczki, cukiereczki, bombeczki itp. od jakiegoś czasu rodzice ubierają choinkę na czerwono-złoty kolor. (to oznacza miłość i pieniądzę ) a my z Tż też mamy taką malusią, sztuczną choinkę i nie trzeba jej ubierać bo jest "gotowa" z ozdobami i świecocymi na czerwono lampkami. Wigilię i tak zawsze spędzamy u moich lub Tż rodziców, a jak będą dzieci o pomyślimy nad inną choinką ![]() śliczne ![]() Cytat:
SUUUUPER!!!!!!!!!!!!!! dla TŻNadrobiłam kilka stron, zostało mi jeszcze 3 i pół strony ![]() uffff..... lecę czytać dalej |
|||
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#496 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
|
|
#497 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny dostalam wlasnie na maila,wiec sie dziele,moze skorzystacie
![]() http://www.limango.pl/home/?
|
|
|
#498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie przejmuję się na zapas, co ma być to będzie wizja końca świata? jakoś mnie to nie rusza - zbyt odległe, nierealne i poza tym jak koniec to koniec zabawy - dla wszystkich .Skoro uważasz, że za mało robisz i za mało się spełniasz - to zmień to jak najszybciej - najlepiej od dziś
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#500 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Tutaj => https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=658341
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że z Maleństwem wszystko ok ![]() ![]() Cytat:
![]() ja już skończyłam
|
||
|
|
|
#502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niczym się nie martw, zrób nam kilka ładnych zdjęć i wracaj szybko! ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]() I tak się zastanawiałam gdzie Ty przepadłaś na cały dzień ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() Ja teraz za każdym razem dzwonię, żeby właśnie na darmo nie jeździć |
|||
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
To ja sie zbieram do maka..
Bede niedlugo
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
a co już kupiłaś jakieś ciuszki ? hmm.. ale chyba się nie chwaliłaś, czy mi umknęło ? poka, poka....
![]() Cytat:
nawet do 10 się nie łapię |
|
|
|
|
#505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przynieś mi cheesburgera
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
, ale jeszcze się nie chwaliłam. Jak po wizycie wszystko będzie ok to wtedy porobię fotki co już mamy (i pewnie skoczymy po te ogrodniczki i jeden komplecik z disneya co nam się podobają ![]() Cytat:
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2012-11-21 o 17:18 |
||
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście jest telefonik i czasem ułatwia mi kontakt z Wami
|
|
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z telefonu to tylko czasem podczytuję, nie odpisuję nic bo mnie wkurza i tylko czekam aż w końcu będę mogła wymienić tel
|
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
i nigdzie nie ide, moj braciszek zamowil pizze
niespodzianke chcial mi zrobic. czasami go lubie.. Wow jestem w pierwszej trojce ale to pewnie szybko sie zmieni
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

Potem tż spytał się czy jego zdaniem warto jest robić testy genetyczne, a ten mówi, że już za późno. . Coś zaczął się motać że białko papp-a wykrywa się do 13 tyg. Ja mówię że chodzi o test potrójny (czyli papp-a, estriol i beta) i że czytałam że do 20 tyg się go wykonuje. To znowu zaczął się motac i w końcu przyznał mi rację. Dodam że to badanie było prywatnie w ramach luxmedu... żałuję że nie spytałam się go czy jak pacjentka w 17 tyg. przychodzi do niego prywatnie do gabinetu to czy tez jej odmawia usg
już to widzę....
. Ja już się temu nie sprzeciwiam, mam zaufanie do tego lekarza, wierzę, że wie co robi. Co prawda mój nie zachowuje się w taki arogancki sposób i nie podaje takich głupich przykładów jak ten z Angeliną czy inne, które wypisałaś, tylko takie bardziej medyczne. Mówi, że skoro ciąża przebiega prawidłowo, wyniki badań oraz ostatnie usg genetyczne było idealne, to nie ma takiej potrzeby żeby robić je co wizytę. Z resztą jaki mamy wpływ na to co siedzi w naszym brzuszku?Najchętniej patrzyłabym na maleństwo codziennie - ale niestety tak się nie da. Wierzę, że wszystko z nim dobrze, siedzi sobie w spokojnie u mnie i niech się tam rozwija

? ? ?

, bo ja kupiłam wczoraj małe pudełeczko i na dziś nie mam