Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 223 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-21, 14:49   #6661
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
witam się o mojej tradycyjnej porze

pewnie klikają na FB "udostępnij" przy zdjęciu wygłodzonego Murzyniątka...

co do sztuczności to zawsze mi się chce śmiać jak kolesie tak gadają... najpierw pisze "a fe a fe" a potem wchodzi na 'czerwoną tubę' i się jara takimi "a fe" panienkami
a dziewczyny- czysta zazdrość. sama wiem jaka byłam kiedyś

moje dzisiaj kończą 9 miesięcy
od 2 tygodni chodzę na siłownię i czasem jak za bardzo na plecy coś porobię to czuję cycuszki...
i takie moje pytanie... czy jak będą mi się napinać mięśnie klatki piersiowej to czy może mi się tam coś podziać? ja oczywiście mam takie wyobrażenie: wyciskam sztangę i nagle "PUK" i implant przemieścił mi się na brzuch... wiem, że to absurdalne ale czasem mam takie wizje.

ja- standardzik. 2 w nocy to jestem... iiiiiiiii... od jakiegoś czasu zauważyłam, że ci zboczeńcy co byli zawsze o tej porze- stracili się
Toniu- 9 msc to tez świetny powód na toast jak to wszystko piorunem leci- czkamy na operację a potem nie wiadomo kiedy 9 msc stuka. Ja będę w grudniu liczyć ile mi zleciało

Tia, na Fb" udostępnij " dobrze napisałaś.

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
cześśśśśśćććććććććć TONIU ja wczoraj na fitnessie robiłam pompki i też czułam piersi i miałam schiza że mi wyleząno własnie dziewczyny,co się może stań jak ćwiczymy tak jak tonia czy ja przy pompkach!!!???? ?
TONIU ja lubię inne poczucie humoru..zapodaj coś
Kilka osób pytało o siłownie i o ćwiczenie klatki po operacji.
Jak się Wam mięśnie dzielą na piersiach podczas napinania - to lepiej ich nie ćwiczyć. Bo wtedy ten efekt się powiększy- i nawet podczas niesienia torby w ręku albo zaciśnięciu pięści pierś będzie się dzieliła. Niestety w takich wypadkach najlepiej zapomnieć o ćwiczeniu mięśni klatki
Zbyt mocny mięsień może też przemieścić położenie implantu- np. z jednej strony odsunie go od mostka, albo skosi pierś górą. To jest zjawisko dość normalne- takie krzywizny z powodu zbyt mocnego mięśnia często widziałyście na forum. I jak się takiego mięśnia nie rozluźni tylko wzmocni i rozbuduje problem się powiększy . Więc najbezpieczniej zacząć od basenu - przez trzy msc. na początek a potem dopiero siłownia

Matti- i Ty się pytałaś kiedy będziesz mogła wrócić na siłownię. Niestety nikt Ci tego nie może gwarantować. Pamiętam, że też miałam ten problem przed pierwszą operacją- mnie wtedy lekarze zapewnili że będę mogła po miesiącu wrócić na salę. Po miesiącu powiedzieli że jeszcze troszkę. Po trzech msc zaczęłam ćwiczenia rozciągające- więc ćwiczyłam z zaciśnięta dłonią wyciągnięcia za głowę , motylki itp. Po czterech miesiącach piersi zaczęły się wyraźnie dzielić podczas naciągania mięśni- i wszelkie próby ćwiczeń niestety pogłębiały ten efekt. Na sale nie wróciła już nigdy. Gdybym o tym wiedziała przed operacją to słowo daję, że bym jej nie zrobiła bo to co robiłam było wtedy dla mnie ważne. Dziś widzę to inaczej - ale wtedy kilka razy pytałam lekarzy czy na pewno po miesiącu będę mogła wrócić do ćwiczeń.

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Ania trzymamy kciuki! Niedługo będziesz piękna, obolała i baaaardzo szczęśliwa

A ja się pochwalę - dzisiaj przespałam prawie całą noc i rano zamówiłam trophy - mój pierwszy stanik bez gąbek :ju pi:
super ! będzie już tylko lepiej - masz już z górki, najtrudniejsze chwile za Tobą. I czekamy na ten staniczek hihi i
na zdjęcia.

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Ja dzis tez przespalam cala noc i rano zero bolu glowy cos pieknego
Bylam na zdjeciu szwow ale nie wszystkich tylko co drugi wiec czekam do piatku na rozsznurowanie calkowite
ania31 trzymam kciuki ale nic sie nie boj bo naprawde nie jest zle
Ale super wieści zapodajecie Celnko Ty tez masz już najtrudniejsze chwile za sobą. I oby do piątku

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale ja mam pecha poprostu szlag mnie trafi zrobiłam sama dla siebie morfologie w poniedziałek dziś odebrałem wyniki i cholera znowu mam podwyższone leukocyty poprostu niewierze ze to mnie się przytrafia. Już się zastanawiam czy to nie te tabsy na przesunięcie okresu nie są powodem tego bo co innego?jak wy to robicie ze miescicie się w tym przedziale 4-10 co zemna jestnie tak?
Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzwonił lekarz mam przyjechać bo norma jest od 4-10 a ja mam 12 tak więc mam cicha nadzieje ze coś się jednak uda
No nie powiem że to mało - ale tragedii tez nie ma. Mam nadzieję, że jak lekarz zobaczy wszystkie wyniki będzie wiedział skąd ten wynik i orzeknie że można operować bo to pozostałość po czymś co masz już za sobą Życzę Ci tego i mam nadzieję, że już masz bimbołki

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 14:49   #6662
Matti
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Horo jaki brzuch?!?! Po 4 dzieci Ty jesteś taka laska że niejedne bez dzieci chciałaby tak wyglądać. Proszę Cię litości....

Dzidzia sliczna, gratuluję

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 14:57   #6663
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Myu zmierzyłam się jeszcze przed chwilką dla pewności i wychodzi 20,5cm. Tylko jak tak patrze na te moje resztki po ciąży to jakoś jakby rozłaziły się na boki. Ja przegiąć nie chcę, tylko sugeruję się tym co dostałam w mailu i mnie ciekawość zżera teraz Poczekam na odpowiedź, aż się jej doczekać nie mogę. Heh no i jakimi argumentami pan dr się jeszcze posłuży. Poza tym, że będą 3 implanty do wyboru to podkreślili, że te dodatkowe 15 lat gwarancji u Sebbina jest na wymianę gdyby się zrobiła torebka przykurczowa, czy coś w tym rodzaju a że Mentor takowej nie posiada

Ilonko no to jeden fotelik na przodzie a Ty czy tż między dwoma dzieciaczkami z tyłu. A jak i tak miejsca brak to do bagażnika Trza sobie jakoś radzić w życiu i kombinować
No to spokojnie - z 20,5 przy szer 12,5 implanty będą bliziutko siebie (jeśli nie będą opadały na boki, ale w takim przypadku i 14 dadzą "rozjechaną" przerwę bez stanika) . Ja miałam rozstaw 21,5 - i mi jest teraz nawet troszkę ciasno z taką szerokością implantu. Z tymi poprzednimi o szer 12 było mi wygodniej. No ale te oczywiście kocham bardziej

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-11-21, 15:07   #6664
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
No to spokojnie - z 20,5 przy szer 12,5 implanty będą bliziutko siebie (jeśli nie będą opadały na boki, ale w takim przypadku i 14 dadzą "rozjechaną" przerwę bez stanika) . Ja miałam rozstaw 21,5 - i mi jest teraz nawet troszkę ciasno z taką szerokością implantu. Z tymi poprzednimi o szer 12 było mi wygodniej. No ale te oczywiście kocham bardziej
Uff to mi ulżyło A to z większymi już nic wymyślać nie będę Tylko uprę się jednak przy swoim i koniec. Bo jakby na to nie patrzeć doktorek mógłby spróbować dać mi większe Sebbina (po przekonaniu mnie do nich) a jakby nie weszły to dałby mi mniejsze tej marki.O nie nie a ja tak nie chcę. Ojj Myu co ja bym bez Ciebie zrobiła A treść maila z tą kieszenią to również Twoja zasługa hihi

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 16:51   #6665
celina777
Rozeznanie

Wstawilam foty ale widze,ze juz zauwazylyscie. Ostrzegam ,ze nie jest to widok apetyczny Zapraszam zatem do albumu ale tylko odwazne dziewczyny))
Stary 2012-11-21, 17:17   #6666
Niezadowolencja
Raczkowanie

Witam wszystkie cycate i przyszłe cycate wczoraj byłam na zdjęciu szwów, piersi śliczne, bez sinikaków, teraz tylko czekać na ułożenie się implantów. Dziś dentysta, padiatra, apteka nie wspomnę o domu... padam na twarz, a to dopiero 17-ta
Zaraz idę karmić moje głodomory, tylko ziemniaczki się dogotują. Zrobiłam sosik i buraczki bądzie smacznie.
Zdjęcia niebawem wstawię, może dziś wieczorem poproszę Tż o małą pomoc.

A tak z ciekawości, dlaczego nie wolno dźwigać po powiększeniu piersi? Co się może stać z implantami?
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 17:31   #6667
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Witam wszystkie cycate i przyszłe cycate wczoraj byłam na zdjęciu szwów, piersi śliczne, bez sinikaków, teraz tylko czekać na ułożenie się implantów. Dziś dentysta, padiatra, apteka nie wspomnę o domu... padam na twarz, a to dopiero 17-ta
Zaraz idę karmić moje głodomory, tylko ziemniaczki się dogotują. Zrobiłam sosik i buraczki bądzie smacznie.
Zdjęcia niebawem wstawię, może dziś wieczorem poproszę Tż o małą pomoc.

A tak z ciekawości, dlaczego nie wolno dźwigać po powiększeniu piersi? Co się może stać z implantami?
Niezadowolencja Nie wiem czemu nie mozna dzwigac ale pewnie ze wzgledu na rany bo po kazdej operacji nie wolno dzwigac a powiedz mi czy Ty tez tak sie meczysz jak ja? Ja troche gdzies pojade oczywiscie nie prowadze tylko sobie pasazeruje ,nic nie robie i popoludniu jestem zmeczona i cycki ciezkie,plecy bola i musze odpoczac.

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-11-21 o 17:49
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 18:32   #6668
horo_2
Zadomowienie

Celinko,
Bylam w albumie i...piersi sa przesliczne...zarowno z boku, jak i z przodu
I naprawdę niepotrzebne sa już implanty...prezentuje się to wspaniale
Trzymam kciuki za szybkie dochodzenie do siebie, bo piersiom już niczego nie trzeba.

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 18:43   #6669
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Celinko,
Bylam w albumie i...piersi sa przesliczne...zarowno z boku, jak i z przodu
I naprawdę niepotrzebne sa już implanty...prezentuje się to wspaniale
Trzymam kciuki za szybkie dochodzenie do siebie, bo piersiom już niczego nie trzeba.
Dzieki. ..a tak po cichu teraz sie przyznam ,balam sie ,ze beda za male i wbijalam sobie do glowy,ze itak je zaakceptuje

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-11-21 o 18:44
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 18:44   #6670
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Niezadowolencja Nie wiem czemu nie mozna dzwigac ale pewnie ze wzgledu na rany bo po kazdej operacji nie wolno dzwigac a powiedz mi czy Ty tez tak sie meczysz jak ja? Ja troche gdzies pojade oczywiscie nie prowadze tylko sobie pasazeruje ,nic nie robie i popoludniu jestem zmeczona i cycki ciezkie,plecy bola i musze odpoczac.

Dziś pierwszy raz od operacji prowadziłam samochód. Czy ja jestem zmęczona... chyba nie jakoś nadzwyczajnie. Jakoś nie myślę o zmęczeniu więc się trzymam. Piersi ciężkie miałam jeszcze parę dni temu, teraz po całodziennej walce to dopiero jak kładę się spać to odczuwam cały dzień. Plecy już nie bolą, może się przyzwyczaiły?
Jestem po karmieniu, jutro mnie dopiero czeka sajgon...ale to dopiero jutro Dziśczekam na 21:00 i kładę dzieciaki spać.
Stary 2012-11-21, 18:59   #6671
Saba08
Zadomowienie

Celina byłam w albumie, cycuszki ładne i kształtne I na pewno nie są za małe
Stary 2012-11-21, 19:02   #6672
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Dzieki. ..a tak po cichu teraz sie przyznam ,balam sie ,ze beda za male i wbijalam sobie do glowy,ze itak je zaakceptuje
Ja tez się obawialam, ze beda za male ...na szczescie sa spore i...sliczne

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 19:35   #6673
kasikkk87
Zadomowienie

celinka a tak z ciekawosci ile placilas za plastyke?? sa sliczne,niech sie goja
saba daj znac jak staniczek dojdzie czy dobry
horo piekna ta mala istotka
w pt stuknie mi i tashy 4 miesiaki tasha buziaki
widze roznice w miekkosci piersi daja sie juz lepiej zblizac i ogolnie sa cudnemysle ze zaraz po nowym roku zaczne cwiczyc
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 19:51   #6674
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
widze roznice w miekkosci piersi daja sie juz lepiej zblizac i ogolnie sa cudnemysle ze zaraz po nowym roku zaczne cwiczyc
O to w piątek znowu będą toasty i to podwójne
Kasiikkk - 4 msc to dopiero początek zobaczysz jak cudnie będzie po roku jakie wtedy będą miękusie , śliczne i mobilne. No i w Twoim wypadku - będziesz mogła chodzić bezkarnie bez stanika!!!!!!!!! normalnie zazdroszczę , zazdroszczę
Co do miękkości mój Tz ostatnio mi mówi-oooooo jakie mięciutkie są dzisiaj nie wiem może czucie w rękach traci albo jakieś inne świeżaki maca jak śmiecie wynosi

Stary 2012-11-21, 19:59   #6675
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

hej kochane

nie pisalam bo chcialam sie jeszcze nacieszyc urlopem od czasu gdy sie lepiej poczulam. w piatek wracam do anglii juz a w srode do pracy buuuu... czuje sie o niebo lepiej jak na poczatku juz wszytsko robie sama i w sumie to nic juz nie boli czasem cos tam zaszczypie lub ciagnie ale to pewnie normalne wiec sie nie martwie. jutro jade na zdjecie szwow, mam dwa siniaczki takie lekko zolto-sine i tam gdzie sa bardzo mnie bolalo. ogolnie zadowolona jestem z rozmiaru doktorkowy staniczek 75C wiec taki jak chcialam. ahaaaaa i mam pytanie jaki nastepny stanik powinnam kupic?? jak juz je umyje od tych pisakow to zrobie fotke i sie pokaze.

buziam
Stary 2012-11-21, 20:27   #6676
lauren25
Raczkowanie

75C to moje marzenie
Stary 2012-11-21, 20:40   #6677
xxPaullinkaxx
Przyczajenie

Hej dziewczyny! W końcu udało mi się przekonać mojego TŻ. Powiększam sobie piersi!. Pozostało tylko dozbierać pieniążków. Dużo szperałam po internecie przez ostatnie dwa miesiące, czytałam na tema lekarzy, inplantów itp. Mam do Was pytanie.. Czy jest na forum dziewczyna ktora operowala sie u doktora T.K z Krakowa??? Bo nie znam nikogo, jestem świerza że tak powiem a z opini które wyszukałam wypadł chyba najlepiej. Pomożecie??
xxPaullinkaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 20:42   #6678
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
O to w piątek znowu będą toasty i to podwójne
Kasiikkk - 4 msc to dopiero początek zobaczysz jak cudnie będzie po roku jakie wtedy będą miękusie , śliczne i mobilne. No i w Twoim wypadku - będziesz mogła chodzić bezkarnie bez stanika!!!!!!!!! normalnie zazdroszczę , zazdroszczę
Co do miękkości mój Tz ostatnio mi mówi-oooooo jakie mięciutkie są dzisiaj nie wiem może czucie w rękach traci albo jakieś inne świeżaki maca jak śmiecie wynosi
tak ,tak ja wiem ze rok to wtedy bede fajniecierpliwie czekam wiem ze jestem na poczatku drogi mi nie zalezy na teraz ,zaraz juz tylko na wiele lat wiem z innej bajki jestem hehh
rozmawialam z dr no0 i jakos sie zobaczymy po nowym roku no wtedy juz musze i dopiero wtedy moge zakupic stanik jak dr cuda obejrzy z cwiczeniami tak samo
mowilam o tych pregach na staniku dr kazala sprobowac zapiac na ostatnia haftke jezeli sie nie podnosi do gory to zostawic sprobuje tak jutro
dziewczyny a tak z ciekawosci 74 pod biustem 88 w biuscie jaki to moze byc rozmiar stanika???
jak bede na zakupach to poprzymierzam,porozgladam sie bo jeszce rzadnych stanikow nie mierzylam hhe ja to cierpliwa jestem na maksa
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 20:48   #6679
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Horo jaka słodziutka!!!! Też się witamy A Ty to super laska jesteś, niejedna kobieta po nawet 1 dziecku nie wygląda tak świetnie tak jak Ty po 4
ja jeszcze nawet tego 1 nie mam a pewnie jestem większa niż Horo w ciąży

tak, wczoraj były problemy z wizażem, dopiero ok. 1:00 dało się wejść na forum
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 21:07   #6680
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=iloona79;37735705]
Cytat:

Amorcio,
gratulacje-ja dobrze wiem,co znaczy przespać całą noc-ja po pierwszym dziecku, dostąpiłam tego zaszczytu po dwóch latach!!!
Iloonko, moja starsza córcia jadła w nocy z butelko 4 razy do 2,5roku. Była bardzo mała, ważyła mniej niż mała na rok i nie ważne było, ile razy je w nocy tylko była walka o każde 10dkg. Ona wolała schrupać cebule i poprawić śmietaną niż zjeść chleb, mięso, ziemniaki. Masakra totalna. Nadal trzeba ją pilnować z jedzeniem, ostatnio świętowaliśmy, ma prawie 8,5lat i waży w końcu 20kg

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Horo zrobilam zdjecia przed chwila i wstawie dzis ale teraz musze wyjsc wiec w ciagu dnia jakos OBIECUJE
Celinko, Twoje cycusie już teraz wyglądają przepiękniekla ski:. Niesamowicie przepięknie:c mok:

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

[QUOTE=iloona79;37735705]
Cytat:
Oj, jak ja pamiętam że też wracałam do swoich fotek z okresu karmienia-i teraz po czasie załuję,że bardziej wówczas w staniki nie zaiwestowałam,a gdybym miała dobrze dobrane,bo normalnie mogłabym uchodzić za "żelkę"
ja cały czas noszę normalne staniki bo od tych do karmienia biust się deformuje, one go nie trzymają takiego ciężkiego. Tak więc teraz mam mega piękny dekoldzik , za jakiś czas wepchnę sobie mega duży wypychacz i później będę mówiła, że mi takie już zostały po karmieniu

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Sprawczyni mojego brzydkiego brzucha chciałaby przywitać się z ciotkami z forum
Twoja "sprawczyni" jest śliczna do schrupania
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 21:11   #6681
klaudeczka2010
Zadomowienie

cześć laski:c mok:kurnaaaaaaa nie dało się wczoraj wejść...ale widzę że to nie był tylko mój problem

CELINKO piersi są fantastyczne...śliczne,du że,kształt cudowny,ja nwet tych blizn nie widzę....gratuluję

MAYU-odnośnie siłowni...masz rację...ja na klatkę nie zamierzam ćwiczyć..ojj nie...nie mam takiej potrzebya i to niezbyt przyjemne

AMORCIO GRATULUJĘ również...też pamiętam ten dzień pierwszej przespanej nocy ..rewelka
Stary 2012-11-21, 21:12   #6682
Olivkaa200
Zakorzenienie

czesc laseczki

horo mala cudna co tu wiecej mowic

Toniu Ty nocny marku buziaki

Mya ja nie wiem pilnuj tego TZta jak wynosi te smieci bo nie wiadomo kto sie czasi zza smietnika))a wiesz ze w dzisiejszych czasach to faceci starac za bardzo sie nie musza

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 21:29   #6683
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
czesc laseczki

horo mala cudna co tu wiecej mowic

Toniu Ty nocny marku buziaki

Mya ja nie wiem pilnuj tego TZta jak wynosi te smieci bo nie wiadomo kto sie czasi zza smietnika))a wiesz ze w dzisiejszych czasach to faceci starac za bardzo sie nie musza
cześć oliwko jak tam cycusie???????:cmok :rosną???
Stary 2012-11-21, 21:41   #6684
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
cześć oliwko jak tam cycusie???????:cmok :rosną???

hejjj a cycunie w miare ok jutro mam kolejne USG zobaczymy co tam wyjdzie ale rosnac to nic a nic nie chca

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 22:13   #6685
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
No własnie,też jestem ciekawa czemu-czy tylko dlatego,że mogłoby się coś stać ze szwami jak napisała Celinka??

Ja zrozumialam Panią dr ,że chodzi też o przekręcenie się implantów?Z drugiej strony gdzieś czytałam,że jeśli jest zrobiona dobrze kieszeń na implant to praktycznie ryzyka nie ma...Własnie ten zakaz dźwigania jest dla mnie najgorszy,bo musze jakoś dzieci "oporządzić"

Lauren,
75C to też moje marzenie-75 już mam,teraz czekam tylko na C
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 22:28   #6686
Niezadowolencja
Raczkowanie

Dziewczyny jak stworzyć nowy album i dodać fotki. Zupełnie nie mogę tu się odnaleźć.

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

dobra już mam

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Zdjęcia już są. Nie wyglądają jakoś szczególnie, ale uważam, że zdecydowanie lepiej niż po 7 dniach. Jak by ktoś pytał to zapraszam. dla wszystkich
Stary 2012-11-21, 22:29   #6687
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
hejjj a cycunie w miare ok jutro mam kolejne USG zobaczymy co tam wyjdzie ale rosnac to nic a nic nie chca
mam nadzieję że będzie ok wszystko..będzie olivkoi taaa nie rosną???ty nie ściemniaj..widzimy przecież:cm ok:
Stary 2012-11-21, 22:35   #6688
Niezadowolencja
Raczkowanie

Próbny wpis...

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

No i mam podpis
Stary 2012-11-21, 22:45   #6689
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
Jezeli moge ale chyba moge napisac...to pisze..10100 zl
Dzieki kochane za wszystkie komentarze,jest nam ( ja i ONE) milo bardzo i ja sie ogromnie ciesze, ze trafilam tu do Was bo jestem swiadoma co i jak . Inaczej byloby trudno podjac decyzje...trudna w moim przypadku a i trudno zaakceptowac stan rzeczy po operacji i tu MYA: cmok:
Stary 2012-11-21, 22:48   #6690
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Hej wiem że mnie daaaawno bardzo nie było ale sobie podczytuje was non stop i dziś wreszcie znalazłam chwilkę, żeby wrzucić zdjęcia swoich piersiątek więc chętne zapraszam do albumu! Mam nadzieje że wszystko z nimi okay a to już 7 miesięcy aż trudno uwierzyć )
pozdrawiam!

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości