|
|
#3451 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLV
1 godz. (w słoikach po dżemie, czyli niewielkich takich, w większych na pewno trzeba dłużej)
|
|
|
|
#3452 |
|
Wtajemniczenie
|
:macham:
albo 3x po 1 h podobnież żeby coś tam wybićale u mnie w rodzinie się tak nie robiło, z tym, że we wsiowych garach to inaczej
|
|
#3453 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
O! ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3454 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Mam masę pomarańczowych rzeczy. Zboczenie rodzinne chyba, mój Brat sobie biuro na pomarańczowo dziabnął. Ściany w sensie. Matę do jogi też mam pomarańczową... Piwo mi przymarzło do lodówki, odkułam, wylałam, ale woda jest zamrożona, a ja mam samą esencję Veltinsa kolowego
|
|
#3455 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam możliwość posłania tylko mmsem
Zamiast wczoraj odpuścić to znowu trochę pokręciłam i doprawiłam to co się jeszcze nie zagoiło ![]() No nic, idę zjeść bagietkę z czosnkiem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3456 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() jutro bede dzwonic dalej,ale to jakas porazka zeby do haratania zeba trzebabyło jechac na 2 konec miasta , w dodatku jest listopad...pewnie juz po ptokach w sense piniondzach z kontraktów
|
|
|
#3457 |
|
Wtajemniczenie
|
Polly
Nie mam jak nadrobić Baru...
|
|
#3458 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Na pewno ktoś próbował, skutek widoczny.Administracja dzięki temu, że stanowczo domagaliśmy się nazwisk osób z którymi rozmawialismy (co wywołało lawinę spychologii ) w końcu zasugerowała żebyśmy spłodzili pismo odnośnie sytuacji, najlepiej z podpisami innych sąsiadówCytat:
Cytat:
Chyba będzie trzeba ![]() Cytat:
No jutro serio jestem umówiona, mniejsze o 1/3 ale sporo tańsze i na tej samej ulicy co H. pracuje, zobaczymy...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#3459 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.pffff *foch* 3.co za ludź besserca ![]() 4. 5.ha ! ja pamiętam pociąg osobowy relacji Warszawa-Augustów nieistniejącą już linią kolejową , który a Wawy do Białegostoku jechał 4,5 godziny , a z Białegostoku do Augustowa - po ponad półgodzinnym postoju w Białymstoku - 4 godziny To byli caszy !Cytat:
przynajmniej ten mój O Boska Istoto ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
2.no fuaśnie Mam bodziec do życia - koleżanka zamówiła zrobienie rzeczy dekupażowanych na prezenty Poza tym zjadłam 4 naleśniki i zdecydowanie mi lepiej na razie przynajmniej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze, ja to znam tylko z tv, współczuję
ten OPS to dobry pomysł Cytat:
tak na raty trochę nadrabiam Szatą oby to nie dna, ani inne tym podobne świństwo Parabel ![]() i bry wieczór i kcę kiełbasy Gryxa ![]()
|
|
|
#3461 |
|
To ja :)
|
|
#3462 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałąm Excision - zryte. 4/10 głównie za krawo-seksualno-perwersyjne wizje bohaterki
![]() http://www.youtube.com/watch?v=rWJHOdjuOlY nie polecam filmu Kodeks 46, ale szajs o "wielkiej miłości", której chcą przeszkodzić i zapobiec źli ludzie ![]() Świat przyszłości - on i on spotykają się i po 1 wieczorze idą do łóżka. Po czym on dowiaduje się, że jego luba jest klonem jego własnej matki z identycznych zarodków in vitro. Więc jedzie do niej... i znów ją piepszy W międzyczasie "ci źli" (którzy pilnują, żeby nie było kazirodztwa) wszczepiają jej jakiś bajer, który sprawia, że jej ciało reaguje atakiem paniki na próby zbliżenia z tym facetem. Więc prosi go, żeby ją przywiązał do łóżka i wtedy zerżnął. W dodatku główna bohaterka wygląda jak brzydki chłopiec, więc nie wiem, czy film jest w końcu o kompleksie Edypa czy homoseksualiźmie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-11-21 o 21:57 |
|
|
|
#3464 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za jakiekolwiek pozytywne rozwiązanie sytuacji Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3465 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
właśnie skończyłam czytać Wilhelm Reich in Hell, wow, mocne
![]() nie styknie, jest ich dwie sztuken, duży i mały ![]() o Cytat:
ale nie wiem skąd to wzięłam, mam moja nigdy takich pasteryzowanych mięsnych nie robiła...Cytat:
Cytat:
chyba że jeszcze nie wiadomo kto będzie miał kontrakt na przyszły rok ![]() Cytat:
w sumie trafiłaś, ja wszystko piorę z entuzjazmem
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3466 | ||||||
|
BAN stały
|
Wprowadzić w domu kuchnię wegetariańską?
I zaiste tak smakuje, psze Pani ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Flooooo! ![]() ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3467 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() uwielbiam ten lud, który poczebuje szybkiej pomocy kulinarnej bo, co, bo misio panią rzuci?
|
|
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
zimno mi coś
![]() Dobranoc wsjem
|
#3469 | ||
|
Zakorzenienie
|
qw
no jak to jaką - każda znając chuopa swego wie najlepiej jaką - skrojoną na miarę tej owej jego domniemanej dorosłości
jak takie dorosłe to po czem zachowujo się jak gófniarze Cytat:
![]() think bejbe think 2 ![]() 3. po naleśniorach zawsze jest lepiej - od dwóch dni mamy po szynce Gryszarda myślałąm że nic tego nie przebije - a jednak ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() 2. ja teeeeż |
||
|
|
|
#3470 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ten przepis fogle jakiś hardkorowy, 3 dni gotowania w kotle i pieczenia w piekarniku ![]() Co nie? ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:56 ---------- Dzie som szyscy? ![]() Na dodatek fisash coś zamula ![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- A więc dobranoc Się nie pochwaliłem tak w ogóle, znany mi żul wołał dzisiaj za mną pod Polo "Szefowaaa! Szefowa ma może parę groszy?!" |
|
|
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko,żeby tak zrobić, to trzeba wykonać parę telefonów, a im się pewnie nie chce, bo to nie administracji śmierdzi, tylko Wam. Co do pani, to trzeba z nią spokojnie, to pewnie starsza, samotna osoba, co? Bo takie najczęściej dopada ta paskudna choroba. Zbieractwo to ciężkie do wyleczenia zaburzenie psychiczne. Ona nie zdaje sobie sprawy,że jej zachowanie odbiega od normy i jest uciążliwe. Tak więc jakby rozważyć za i przeciw, to pewnie szybciej znajdziecie nowe mieszkanie, niż sąsiadka wyjdzie na prostą kurde, o tym co się przytrafiło koledze było na onecie. Autor artykułu w wielu miejscach rozminął się z faktami i jak przejrzałam komentarze, to zrobiło mi się bardzo przykro. Ludzie są niesamowicie okrutni i jeden przez drugiego się wyrywają do wydawania wyroków.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2012-11-22 o 06:24 |
|
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
i bardzo szybko się zmywam do pracuni
|
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
znad kawy i zakupów
w Rossmannie -40% na całą kolorówkę
|
#3474 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
ha! mam pomysł na imprezę urodzinową
i chyba rozgryzłam niespodziankę koncertową Katatonia jest 10.
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-11-22 o 11:55 |
|
|
|
#3476 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Jest w pełni sprawny na ciele i umyśle, umie gotować sam. Cytat:
Ewentualnie mogłabym się zbiesić i wieczorem nie sprawdzać, czy drzwi są zamknięte, musiałby wyłazić z łóżka i sprawdzać sam Cytat:
Cytat:
Z panią było spokojnie, dopóki chodziło tylko o zaciek na suficie, a jak się zaczęłam dowiadywać o składowisku śmieci nade mną, z nieskontrolowaną instalacją gazową A teraz jak nam coś leje na parapet to po prostu nie wiem, czy mogę za siebie ręczyć jak ją spotkam ![]() A ludzie, no cóż...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a to się nagadałam ![]() dzień dobry
|
|
|
#3478 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3479 |
|
Konto usunięte
|
Se tylko machę
i spadam do roboty
|
|
|
|
#3480 | |||
|
Panaroja
|
Znad kawusi
![]() 1. 2. może i w totka kiedyś trafię , ach... ![]() Cytat:
poza tym pójdzie do sklepu i se kiełbase kupi ![]() 2. 3.ibesrozómó ![]() 4. no jak to , nie pamiętasz waćpan , jak wnuczki Twoje płakały z rozpaczy , bo na wakacje wyjechać nie miały czym 5.wyższa szkoła jazdy Cytat:
![]() 2. mam nadzieję , że 3,5 awantury odniosą skutek 3.słusznie prawisz , że bywa ![]() 4.dziś też będą ![]() Cytat:
2. z gotowaniem to nie teges , szczyt możliwości to jajecznica i herbata , ale dałby radę i tak . Chociaz podejrzewam , ze może i umie , tylko mu się nie chce ![]() Słońce wyjszło , dlaczemu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

żeby coś tam wybić
dwie albo 3
chciałam to w tablicę ująć ale zapomłam jak to się robi![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Na pewno ktoś próbował, skutek widoczny.
Coś da się zrobić na pewno, ale już teraz współczuję użerania się (i umywania rąk "odpowiednich służb") 
Tej przysługi nikt Ci nie wyświadczy, będziesz musiała cierpieć razem z nami przesz dłuuugie lata

za jakiekolwiek pozytywne rozwiązanie sytuacji

Ewentualnie mogłabym się zbiesić i wieczorem nie sprawdzać, czy drzwi są zamknięte, musiałby wyłazić z łóżka i sprawdzać sam