Scent Bar XLV - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-21, 20:31   #3451
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar XLV

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
to jeszcze pytanie, ile czasu się to w tych słoikach gotuje?
1 godz. (w słoikach po dżemie, czyli niewielkich takich, w większych na pewno trzeba dłużej) Ale mama dopyta się jeszcze, czy jednorazowa pasteryzacja na pewno wystarczy, bo wydaje mi się, że przetwory mięsne powinno się pasteryzować 2 dni pod rząd (którą to wiadomością nie omieszkałem się podzielić, i teraz mama się boi, że jej wyroby zepsują się w piwnicy)
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 20:33   #3452
tricolor
Wtajemniczenie

:macham:
albo 3x po 1 h podobnież żeby coś tam wybić
ale u mnie w rodzinie się tak nie robiło, z tym, że we wsiowych garach to inaczej
Stary 2012-11-21, 20:34   #3453
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Ha, udało się bez defekacji i innych ekstremów!
Czasami trafiała się gadka typu: "Proszę Pani, a długo jeszcze będziemy jechać?", "Proszę Pani, czy to już Poznań?", "A Pani często jeździ tą trasą?", "A Pani jest z Poznania czy Szczecina?" - "Ze Szczecina" - "A to nasza, a nie jakaś pyra poznańska", "Pani wybaczy, że czasem przeklinamy, ale Pani pewnie też się zdarza, kiedy jest Pani zdenerwowana." - Proszę się nie krępować, moje uszy już dużo słyszały.", "K***a, ile jeszcze będziemy się wlec?" - "A co byś chciał za 20 zł, ferrari?".
Nie było tak źle

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
godziny dwie albo 3
O!

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
:macham:
albo 3x po 1 h podobnież żeby coś tam wybić
ale u mnie w rodzinie się tak nie robiło, z tym, że we wsiowych garach to inaczej
Oooho!
Stary 2012-11-21, 20:34   #3454
Murszafka
To ja :)

Cytat:
fogle to zanabyłam dziś mocno pomarańczowe ręczniki zupełnie nie pomyślawszy, że nie mam nic innego pomarańczowego z czym ja to będę prać?
S moim dyfanem moszna
Mam masę pomarańczowych rzeczy. Zboczenie rodzinne chyba, mój Brat sobie biuro na pomarańczowo dziabnął. Ściany w sensie. Matę do jogi też mam pomarańczową...
Piwo mi przymarzło do lodówki, odkułam, wylałam, ale woda jest zamrożona, a ja mam samą esencję Veltinsa kolowego

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 20:35   #3455
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

fotki! chciałam to w tablicę ująć ale zapomłam jak to się robi
Mam możliwość posłania tylko mmsem Zamiast wczoraj odpuścić to znowu trochę pokręciłam i doprawiłam to co się jeszcze nie zagoiło

No nic, idę zjeść bagietkę z czosnkiem

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 20:37   #3456
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

może TU?

?
ale dzwoilam...i w 2 w mojej dzielnicy powiedzieli ze nie mają kontraktu ,
jutro bede dzwonic dalej,ale to jakas porazka zeby do haratania zeba trzebabyło jechac na 2 konec miasta , w dodatku jest listopad...pewnie juz po ptokach w sense piniondzach z kontraktów
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 20:40   #3457
tricolor
Wtajemniczenie

Polly

pachnącego wieczorku wszystkim.
Nie mam jak nadrobić Baru...
Stary 2012-11-21, 20:42   #3458
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez MysiaJadwisia Pokaż wiadomość
Tru, a jesteście ubezpieczeni (znaczy mieszkanie) od zalania czy innych takich hec? Może jakaś nagroda pocieszenia Wam się należy za taką uroczą somsiatkę? W każdym razie kciuki trzymam, żeby ktoś z "władz" poczuł się do obowiązku rozwiązania tej niełatwej sytuacji. Współczuję Wam i współczuję też tej kobiecie
No mieszkanie jest ubezpieczone, ale właściciel sie coś nie może ruszyć, żeby cokolwiek z tym zrobić. Od prawie roku mu mówimy jak wygląda sytuacja, a jemu wisi i powiewa, do tego stopnia, że faktur do zapłacenia nam nie wysyła w terminie, który jest na umowie tylko się trzeba parę razy upomnieć

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
o ja cię rany - współczuję - to koszmar

policja - ale co oni moga to nei wiem - może straż miejska ale najpierw policja
Może jak jej się naśle policję przynajmniej raz w tygodniu to coś sie ruszy? Ale z drugiej strony nie wierzę, że nikomu innemu takie coś nie przeszkadza, godzinami czuć, ze była na klatce Na pewno ktoś próbował, skutek widoczny.

Administracja dzięki temu, że stanowczo domagaliśmy się nazwisk osób z którymi rozmawialismy (co wywołało lawinę spychologii ) w końcu zasugerowała żebyśmy spłodzili pismo odnośnie sytuacji, najlepiej z podpisami innych sąsiadów

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

O matko, ale nieciekawa sytuacja! Coś da się zrobić na pewno, ale już teraz współczuję użerania się (i umywania rąk "odpowiednich służb")

Cytat:

ehhh dorośli ludzie, nie ma z nimi letko - awantura to nic - trzeba zastosować karę - zauważyłam że kary i nagrody działąją cuda, tylko jaką karę za brak konsekwencji i zero współpracy w osiągnięciu celu zaiste bolesną

polecam kary i nagrody - ten system nie zawodzi - awantur nie pamiętają ale kary pamiętają - i nastepnym razem przekalkuluje czy mus ie to aby opłąca - niemniej żenua takie postęp jak z dzieckiem, no ale czasem warto
Jaką karę można zastosować wobec dorosłego chuopa?

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Policja, straż miejska?
Chyba będzie trzeba

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość

Tru - donieś do OPSu i na policję

Cytat:

Z przepisu na ciasto (tłumaczenie google z hebrajskiego) "100 g (1/2 szklanki) cukru na Maryję"

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

ja bym się bała tam mieszkać...
zgłoś na policję i na straż miejską a jak nie pomoże to szukaj innego mieszkania
No jutro serio jestem umówiona, mniejsze o 1/3 ale sporo tańsze i na tej samej ulicy co H. pracuje, zobaczymy...

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 20:57   #3459
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Wracamy do swoich chłopskich korzeni A tak serio, żadna to filozofia, przepuszczasz przez maszynkę szynkę i boczek (mniej więcej w proporcji 2:1), dodajesz sól, majeranek i czosnek, gotujesz w słoikach i wółala

Tak, ale tylko ta moja, która ma monopol na, eee, na logiczność

Mowy nie ma! Tej przysługi nikt Ci nie wyświadczy, będziesz musiała cierpieć razem z nami przesz dłuuugie lata

A ja myślałem, że to zwykłe zapalenie spojówek

Bieeedna Pociągi osobowe to zło, do dzisiaj pamiętam moją ponad sześciogodzinną wyprawę takowym z Bydgoszczy do Olsztyna
1.brzmi
2.pffff *foch*
3.co za ludź besserca
4.:hahaha :
5.ha ! ja pamiętam pociąg osobowy relacji Warszawa-Augustów nieistniejącą już linią kolejową , który a Wawy do Białegostoku jechał 4,5 godziny , a z Białegostoku do Augustowa - po ponad półgodzinnym postoju w Białymstoku - 4 godziny To byli caszy !

Cytat:

ehhh dorośli ludzie, nie ma z nimi letko - awantura to nic - trzeba zastosować karę - zauważyłam że kary i nagrody działąją cuda, tylko jaką karę za brak konsekwencji i zero współpracy w osiągnięciu celu zaiste bolesną

polecam kary i nagrody - ten system nie zawodzi - awantur nie pamiętają ale kary pamiętają - i nastepnym razem przekalkuluje czy mus ie to aby opłąca - niemniej żenua takie postęp jak z dzieckiem, no ale czasem warto
no ba , ale dorosły za cwany żeby się na to złapać przynajmniej ten mój

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Czym se życzysz?
O Boska Istoto a co masz pod ręką ? Może być cokolwiek , byle prędko
Cytat:
fogle to zanabyłam dziś mocno pomarańczowe ręczniki zupełnie nie pomyślawszy, że nie mam nic innego pomarańczowego z czym ja to będę prać?
z entuzjazmem

Cytat:
Czasami trafiała się gadka typu: "Proszę Pani, a długo jeszcze będziemy jechać?", "Proszę Pani, czy to już Poznań?", "A Pani często jeździ tą trasą?", "A Pani jest z Poznania czy Szczecina?" - "Ze Szczecina" - "A to nasza, a nie jakaś pyra poznańska", "Pani wybaczy, że czasem przeklinamy, ale Pani pewnie też się zdarza, kiedy jest Pani zdenerwowana." - Proszę się nie krępować, moje uszy już dużo słyszały.", "K***a, ile jeszcze będziemy się wlec?" - "A co byś chciał za 20 zł, ferrari?".
Nie było tak źle

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Może jak jej się naśle policję przynajmniej raz w tygodniu to coś sie ruszy? Ale z drugiej strony nie wierzę, że nikomu innemu takie coś nie przeszkadza, godzinami czuć, ze była na klatce Na pewno ktoś próbował, skutek widoczny.
Administracja dzięki temu, że stanowczo domagaliśmy się nazwisk osób z którymi rozmawialismy (co wywołało lawinę spychologii ) w końcu zasugerowała żebyśmy spłodzili pismo odnośnie sytuacji, najlepiej z podpisami innych sąsiadów

1.koniecznie OPS bo tak czy siak powinni się dowiedzieć o niej , i pismo do administracji rzeczywiście też , żeby był namacalny dowód w sprawie .
2.no fuaśnie

Mam bodziec do życia - koleżanka zamówiła zrobienie rzeczy dekupażowanych na prezenty
Poza tym zjadłam 4 naleśniki i zdecydowanie mi lepiej na razie przynajmniej

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 21:33   #3460
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedzcie mi, czy jest jakiś sposób na uciążliwą sasiadkę?
o kurcze, ja to znam tylko z tv, współczuję
ten OPS to dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Osz w mordę i nożem... Beknij, pierdnij, podrap się po uonie, może się odczepią

tak na raty trochę nadrabiam

Szatą oby to nie dna, ani inne tym podobne świństwo

Parabel

i bry wieczór

i kcę kiełbasy Gryxa

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 21:38   #3461
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
i kcę kiełbasy Gryxa

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 21:42   #3462
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
i kcę kiełbasy Gryxa
oby był niedopity/zakochany

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 21:53   #3463
Maja102
Zakorzenienie

Obejrzałąm Excision - zryte. 4/10 głównie za krawo-seksualno-perwersyjne wizje bohaterki
http://www.youtube.com/watch?v=rWJHOdjuOlY

nie polecam filmu Kodeks 46, ale szajs o "wielkiej miłości", której chcą przeszkodzić i zapobiec źli ludzie
Świat przyszłości - on i on spotykają się i po 1 wieczorze idą do łóżka. Po czym on dowiaduje się, że jego luba jest klonem jego własnej matki z identycznych zarodków in vitro. Więc jedzie do niej... i znów ją piepszy W międzyczasie "ci źli" (którzy pilnują, żeby nie było kazirodztwa) wszczepiają jej jakiś bajer, który sprawia, że jej ciało reaguje atakiem paniki na próby zbliżenia z tym facetem. Więc prosi go, żeby ją przywiązał do łóżka i wtedy zerżnął. W dodatku główna bohaterka wygląda jak brzydki chłopiec, więc nie wiem, czy film jest w końcu o kompleksie Edypa czy homoseksualiźmie

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2012-11-21 o 21:57
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 22:04   #3464
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Nie było tak źle

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

Ta, zapytała czy bolą mnie zatoki, odp ze czasem ale rzadko to mi napisała przewlekłe zapalenie zatok nieleczonei że tam siedzą bakterie beztlenowe które mogą mi źle robić.A do gastrologa bo kiedyś zrobiłam test na Helicobacter i wyszło ze mam a lekarz mi powiedział że nie da mi antybiotyku na to a te bakterie też mogą mi źle robić
Wszyscy mi źle robią:brzyda l:
biedaku
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
jutro bede dzwonic dalej,ale to jakas porazka zeby do haratania zeba trzebabyło jechac na 2 konec miasta , w dodatku jest listopad...pewnie juz po ptokach w sense piniondzach z kontraktów
jest to niestety możliwe
Cytat:

No jutro serio jestem umówiona, mniejsze o 1/3 ale sporo tańsze i na tej samej ulicy co H. pracuje, zobaczymy...
za jakiekolwiek pozytywne rozwiązanie sytuacji
Cytat:
i kcę kiełbasy Gryxa

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
nie polecam filmu Kodeks 46, ale szajs o "wielkiej miłości", której chcą przeszkodzić i zapobiec źli ludzie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 22:06   #3465
kamena
ʞɐɯǝuɐ

właśnie skończyłam czytać Wilhelm Reich in Hell, wow, mocne

Cytat:
a nie styknie tych ręczników do samodzielnego prania?
nie styknie, jest ich dwie sztuken, duży i mały

Cytat:
godziny dwie albo 3
o

Cytat:
1 godz. (w słoikach po dżemie, czyli niewielkich takich, w większych na pewno trzeba dłużej) Ale mama dopyta się jeszcze, czy jednorazowa pasteryzacja na pewno wystarczy, bo wydaje mi się, że przetwory mięsne powinno się pasteryzować 2 dni pod rząd (którą to wiadomością nie omieszkałem się podzielić, i teraz mama się boi, że jej wyroby zepsują się w piwnicy)
mi też się tak wydaje ale nie wiem skąd to wzięłam, mam moja nigdy takich pasteryzowanych mięsnych nie robiła...

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
S moim dyfanem moszna
Mam masę pomarańczowych rzeczy. Zboczenie rodzinne chyba, mój Brat sobie biuro na pomarańczowo dziabnął. Ściany w sensie. Matę do jogi też mam pomarańczową...
ja lubię pomarańczowe, nie na sobie of kors i nie za dużo, ale akcenty kontrastowe w chacie do zieleni, brązu, fioletu albo w kuchni, kuchnię mogłabym mieć całą pomarańczową

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
hm, to może się na styczeń od razu zapisuj chyba że jeszcze nie wiadomo kto będzie miał kontrakt na przyszły rok

Cytat:
brzmi nieźle, powierzchnia rzecz ważna acz nie najważniejsza

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
z entuzjazmem
w sumie trafiłaś, ja wszystko piorę z entuzjazmem i rozwieszam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 22:32   #3466
gryx82
BAN stały

Cytat:
Wprowadzić w domu kuchnię wegetariańską?
Cytat:
1.brzmi
I zaiste tak smakuje, psze Pani Tutaj przepis z pasteryzacją rozłożoną na dwa dni, a tutaj jednorazową, więc już nic nie wiem
Cytat:
2.pffff *foch*

Cytat:
3.co za ludź besserca
Bessercabesdóha
Cytat:
5.ha ! ja pamiętam pociąg osobowy relacji Warszawa-Augustów nieistniejącą już linią kolejową , który a Wawy do Białegostoku jechał 4,5 godziny , a z Białegostoku do Augustowa - po ponad półgodzinnym postoju w Białymstoku - 4 godziny To byli caszy !
To te linie, które znieśli w 1967?

Cytat:
z entuzjazmem

Cytat:
Mam bodziec do życia - koleżanka zamówiła zrobienie rzeczy dekupażowanych na prezenty
Moja mama ma ten bodziec od, hmmm... od jakichś paru lat (na chwilę obecną gwiazdy 3D typu origami, bordowo-złote)
Cytat:
i kcę kiełbasy Gryxa
Flooooo!

Cytat:
Obejrzałąm Excision - zryte. 4/10 głównie za krawo-seksualno-perwersyjne wizje bohaterki
Może być całkiem-całkiem, ale fakt, niektóre sceny zapowiadają się na nieźle zryte
Stary 2012-11-21, 22:42   #3467
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
I zaiste tak smakuje, psze Pani Tutaj przepis z pasteryzacją rozłożoną na dwa dni, a tutaj jednorazową, więc już nic nie wiem
a wszystko mutacje Zenek style

uwielbiam ten lud, który poczebuje szybkiej pomocy kulinarnej bo, co, bo misio panią rzuci?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 22:47   #3468
Maja102
Zakorzenienie

zimno mi coś
Dobranoc wsjem
Stary 2012-11-21, 22:51   #3469
rachell111
Zakorzenienie

qw

Cytat:
no jak to jaką - każda znając chuopa swego wie najlepiej jaką - skrojoną na miarę tej owej jego domniemanej dorosłości jak takie dorosłe to po czem zachowujo się jak gófniarze

Cytat:
no ba , ale dorosły za cwany żeby się na to złapać przynajmniej ten mój

Poza tym zjadłam 4 naleśniki i zdecydowanie mi lepiej na razie przynajmniej
1. jednakoż za mało kumaty na zrozumienie prostych rzeczy bez 3 awantur
think bejbe think

2 widzisz świat bywa piękny

3. po naleśniorach zawsze jest lepiej - od dwóch dni mamy

Cytat:

i kcę kiełbasy Gryxa

po szynce Gryszarda myślałąm że nic tego nie przebije - a jednak

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
nie styknie, jest ich dwie sztuken, duży i mały

1. yyyy to może z czerwieniami

2. ja teeeeż acz sie nie znam więc mnie nie słuchaj
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 00:56   #3470
gryx82
BAN stały

Cytat:
a wszystko mutacje Zenek style

uwielbiam ten lud, który poczebuje szybkiej pomocy kulinarnej bo, co, bo misio panią rzuci?

Ten przepis fogle jakiś hardkorowy, 3 dni gotowania w kotle i pieczenia w piekarniku
Cytat:

Co nie?

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:56 ----------

Dzie som szyscy?

Na dodatek fisash coś zamula

---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

A więc dobranoc

Się nie pochwaliłem tak w ogóle, znany mi żul wołał dzisiaj za mną pod Polo "Szefowaaa! Szefowa ma może parę groszy?!"
Stary 2012-11-22, 06:18   #3471
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedzcie mi, czy jest jakiś sposób na uciążliwą sasiadkę? Starsza pani, ciągle nas zalewa i ciągle zapewnia, ze to naprawi, tylko jeszcze nie teraz, na pytanie "to kiedy?" nie odpowiada, tylko ciągle nie teraz i nie teraz; był jakiś czas temu pan z administracji, sprawdzali kanalizację, przewody wentylacyjne, instalację gazową itd. no i mu pokazaliśmy zacieki na suficie w łazience to powiedział, że się nic nie poradzi, gdyż pani szanowna po prostu nie wpuści go do środka, ani nikogo innego. Fakt, bo z H. parę razy też próbowaliśmy, kiedy wiedzieliśmy, że jest w środku. Reaguje tylko na karteczki wetknięte w drzwi, znaczy przychodzi, zasmradza mieszkanie i mówi, że kiedyś, ale nie teraz. Z jej mieszkania wydobywa się masakryczny smród, pani jest zbieraczką rzeczy ze śmietników, tak to jest chora i nie ma siły, a non stop lata na czwarte piętro i z powrotem z nowymi łupami, w sumie dobrze, że jeszcze nie ma robali A ostatnio gdzieś od tygodnia codziennie punkt siódma rano wylewa COŚ przez okno, co się rozbryzguje na naszym parapecie i brudzi nasze okno, obawiam się, iż jest to frakcja płynna zawartości nocnika Właściciel mieszkania nie reaguje, administracja też nie no bo pani nikogo nie wpuszcza, a że instalacja gazowa u niej od lat nie sprawdzona i nie jest to najbezpieczniejsza sytuacja na świecie to pikuś Przecież ta kobieta ewidentnie nie powinna mieszkać samodzielnie
Jutro idę oglądać inne mieszkanie, mam dość
Pan z administracji gada bzdury. Jak zgłosicie oficjalnie sprawę do administracji, to powinni zarządzić kontrolę sanepidu w tym mieszkaniu (ktoś z administracji+ktoś z sanepidu+chyba policjant i możliwe,że ktoś jeszcze). Jeśli pani ich nie wpuści, to przychodzą jeszcze raz, tym razem z nakazem prokuratora i wchodzą i tak, za zgodą pani, lub bez niej.
Tylko,żeby tak zrobić, to trzeba wykonać parę telefonów, a im się pewnie nie chce, bo to nie administracji śmierdzi, tylko Wam.
Co do pani, to trzeba z nią spokojnie, to pewnie starsza, samotna osoba, co? Bo takie najczęściej dopada ta paskudna choroba. Zbieractwo to ciężkie do wyleczenia zaburzenie psychiczne. Ona nie zdaje sobie sprawy,że jej zachowanie odbiega od normy i jest uciążliwe.
Tak więc jakby rozważyć za i przeciw, to pewnie szybciej znajdziecie nowe mieszkanie, niż sąsiadka wyjdzie na prostą

kurde, o tym co się przytrafiło koledze było na onecie. Autor artykułu w wielu miejscach rozminął się z faktami i jak przejrzałam komentarze, to zrobiło mi się bardzo przykro. Ludzie są niesamowicie okrutni i jeden przez drugiego się wyrywają do wydawania wyroków.

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2012-11-22 o 06:24
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 06:54   #3472
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

i bardzo szybko się zmywam do pracuni

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 10:41   #3473
Betty83
Zakorzenienie

znad kawy i zakupów

w Rossmannie -40% na całą kolorówkę
Stary 2012-11-22, 11:34   #3474
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 11:54   #3475
Betty83
Zakorzenienie

ha! mam pomysł na imprezę urodzinową

i chyba rozgryzłam niespodziankę koncertową
Katatonia jest 10.

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2012-11-22 o 11:55
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 11:56   #3476
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

za jakiekolwiek pozytywne rozwiązanie sytuacji

Cytat:
Jest w pełni sprawny na ciele i umyśle, umie gotować sam.

Cytat:
no jak to jaką - każda znając chuopa swego wie najlepiej jaką - skrojoną na miarę tej owej jego domniemanej dorosłości jak takie dorosłe to po czem zachowujo się jak gófniarze
No właśnie nic mi nie przychodzi do głowy Ewentualnie mogłabym się zbiesić i wieczorem nie sprawdzać, czy drzwi są zamknięte, musiałby wyłazić z łóżka i sprawdzać sam

Cytat:
Się nie pochwaliłem tak w ogóle, znany mi żul wołał dzisiaj za mną pod Polo "Szefowaaa! Szefowa ma może parę groszy?!"
To przez złote buty pewnie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Pan z administracji gada bzdury. Jak zgłosicie oficjalnie sprawę do administracji, to powinni zarządzić kontrolę sanepidu w tym mieszkaniu (ktoś z administracji+ktoś z sanepidu+chyba policjant i możliwe,że ktoś jeszcze). Jeśli pani ich nie wpuści, to przychodzą jeszcze raz, tym razem z nakazem prokuratora i wchodzą i tak, za zgodą pani, lub bez niej.
Tylko,żeby tak zrobić, to trzeba wykonać parę telefonów, a im się pewnie nie chce, bo to nie administracji śmierdzi, tylko Wam.
Co do pani, to trzeba z nią spokojnie, to pewnie starsza, samotna osoba, co? Bo takie najczęściej dopada ta paskudna choroba. Zbieractwo to ciężkie do wyleczenia zaburzenie psychiczne. Ona nie zdaje sobie sprawy,że jej zachowanie odbiega od normy i jest uciążliwe.
Tak więc jakby rozważyć za i przeciw, to pewnie szybciej znajdziecie nowe mieszkanie, niż sąsiadka wyjdzie na prostą
Wielkie dzięki
Z panią było spokojnie, dopóki chodziło tylko o zaciek na suficie, a jak się zaczęłam dowiadywać o składowisku śmieci nade mną, z nieskontrolowaną instalacją gazową A teraz jak nam coś leje na parapet to po prostu nie wiem, czy mogę za siebie ręczyć jak ją spotkam

A ludzie, no cóż...

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 12:38   #3477
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
oby był niedopity/zakochany

Cytat:
o! wygląda gut

Cytat:
ale ja też

Cytat:

Cytat:
Flooooo!

Cytat:

Cytat:

a to się nagadałam

dzień dobry

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 12:43   #3478
gryx82
BAN stały

Znad kawy i sandwichy
Cytat:
Na to nie wpadłem, ech...
Cytat:
To przez złote buty pewnie
A właśnie, że nie Złote buty parę razy raptem na odnóżach miałem, daaawno temu

---

Ale tu ruuuch!
Stary 2012-11-22, 12:52   #3479
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Se tylko machę i spadam do roboty
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 14:00   #3480
Parabelka
Panaroja

Znad kawusi
Cytat:
Parabel

i kcę kiełbasy Gryxa
1.
2.
Cytat:
w sumie trafiłaś,
wreszcie coś trafiłam
może i w totka kiedyś trafię , ach...
Cytat:

Bessercabesdóha

To te linie, które znieśli w 1967?

Moja mama ma ten bodziec od, hmmm... od jakichś paru lat (na chwilę obecną gwiazdy 3D typu origami, bordowo-złote)
1. wytrzyma poza tym pójdzie do sklepu i se kiełbase kupi
2. może kiedyś zrobię - moja Mam kiedyś wykonywała podobne mięsko w słoikach tylko w dużych kawałkach , jako zapas na wakacyjne wyjazdy , ino że w piekarniku je pasteryzowała nie w garze z wodą .
3.ibesrozómó
4. no jak to , nie pamiętasz waćpan , jak wnuczki Twoje płakały z rozpaczy , bo na wakacje wyjechać nie miały czym
5.wyższa szkoła jazdy
Cytat:

1. jednakoż za mało kumaty na zrozumienie prostych rzeczy bez 3 awantur
think bejbe think

2 widzisz świat bywa piękny

3. po naleśniorach zawsze jest lepiej - od dwóch dni mamy
1. z drugiej strony trudno oczekiwać , żeby będąc potraktowanym jak mały chłopiec , chciał zachowywać się dorośle ; to chyba do niczego nie prowadzi mimo wszystko . W każdym razie nie w tym wypadku
2. mam nadzieję , że 3,5 awantury odniosą skutek
3.słusznie prawisz , że bywa
4.dziś też będą

Cytat:

Ten przepis fogle jakiś hardkorowy, 3 dni gotowania w kotle i pieczenia w piekarniku

1.żeby wybić beztlenowe pałeczki jadu kiełbasianego , którym jednorazowa pasteryzacja nie daje rady .
2.
Cytat:
z gotowaniem to nie teges , szczyt możliwości to jajecznica i herbata , ale dałby radę i tak . Chociaz podejrzewam , ze może i umie , tylko mu się nie chce

Słońce wyjszło , dlaczemu

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości