|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
A do mnie chyba zaczyna dochodzić to co się dzieje wokół mnie. Organizm w końcu odreagowuje. Wczoraj usnęłam z pilotem w ręku tak szybko, że nie zdążyłam nawet ustawić czasu wyłączenia tv. Obudziłam się rano w dokładnie takiej pozycji w jakiej usnęłam.
A o tego robi się coraz ciemniej i zimniej. Zbliżają się święta których nie lubie... I wszystko się nakłada dla siebie. Ale trzeba zacząć pozytywnie myśleć!! Nie damy się dziewczyny, Przecież zaraz Today i Onyks przywitają na świecie małe kruszynki! Kurdę tak się tym fascynuje jakbym co najmniej sama miała zaraz rodzić =) Ale i tak zaraz po przebudzeniu pomyślałam- Malenstfo zobaczy dzisiaj bliźniaki =) Ale fajno.
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Cytat:
A kiedy będziesz coś więcej wiedziała? Dokładnie! Malensstfo dziś ma spotkanie z dzieciakami! Ciekawe, czy w końcu się ujawnią
|
|
#693 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
u mnie tak samo jest! Szkaradnie! Natalko co się dzieje? Żabciu miłego świętowania dzisiaj! Agnusku tęsknię za Tobą! Bikusia co u Was, bo kilka dni Cię nie ma... mam nadzieje, że już się dotarłyście z Emilką ![]() Witajcie w czwartek. Wczoraj mój mąż przeliczył nasz stan finansów i stwierdził, że raz się żyje... "chodź kupię Ci portfel" ![]() A prawda jest taka że w neidziele rozwalił się mój stary No i wypatrzyłam piękny, kolorowy, duży (bo torebki i portfele muszą być wielkie ) no i cena mnie zabiła 155 zł za tyle to ja buty kupuje! Poszliśmy do innego sklepu i znalazłam inny, czarny ale za 40zł To lubię! Mam nadzieje, że pieniądze będą się w nim rozmnażać
|
|
#694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzien dobry
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Malenstffo - kciuki za wizytę
![]() Dziś ostatni dzień głosowania i powiem wam, że trochę się denerwuję haha
|
|
#696 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetne ! ![]() Kciuki za logopedę, będzie dobrze ![]() Cytat:
Biedna Maja, ale niestety każde dziecko musi to przejść ![]() Cytat:
![]() Jesień jest jednak paskudna! U mnie też jakoś nie tak. Do tego czuję, że z dnia na dzień tyję, po odstawieniu hormonów. Gdybym wiedziała, że tak będzie, to nigdy bym ich nie brała Cytat:
![]() Cześć, Chciałabym napisać, że to będzie dobry dzień. Pogoda od rana nie zachęca do jakichkolwiek czynności, a szczególnie zawodowych Dziś idę do dwóch optyków za okularami. Obym coś wybrała, choć trochę się w nich sobie podobała i przy tym nie wydała całej wypłaty
|
||||
|
|
|
#697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Doceniam ![]() Cytat:
Ja jeszcze chwilę, po Today jesteśmy razem z Gochą w kolejce ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to bym chyba ze smutku przyjęła żałobę, ale mój na szczęście "tfu tfu" (pluje) jeszcze chodzi, choć czasami zaczyna naprawdę odwalać i boję się o jego stan.
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry! ![]() Myślałam, że naskrobiecie dużo stron, ale nie było tak źle... ![]() Dzięki za opinie o łóżeczku
|
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, i zgłaszam zażalenie..... jeden dzień człowiek nie ma dostępu do netu, a tu już..... bach...... i 15 stron do nadrabiania...... początkowo myślałam, że to z powodu fety, że Today urodziła, ale nie...... Panie się po prostu rozgadały
przyznam, że po 2 stronach nadrabiania wysiadłam i nie wspomnę jeszcze o K..... kolejne 5 stron Najpierw napiszę do osób którym musze odpisać, bo od kilku dni, mi w głowie siedzą a potem co u nas - jak się uda Bo Emilka coraz bardziej absorbująca ![]() Gucia
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wojtkowi tez pierwsze dwa wyszły bezobjawowo ( do tego stopnia że szoku doznałam jak je ujrzałam :P) , niestety z pozostałymi to już było nieciekawie. W dzień ok, wszystko dobrze, dziecko spokojne, ale nocki - to była jedna wielka histeria!!! non stop płacz! ja już nie wiedziałam co robić, najlepiej na niego patrzenie przez okno w gwiazdy działało :/ Przejdziecie i to , tylko cierpliwości kochana
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby moj tz Ci na pewno odpisze na pytania dot. diety
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
A co do filmu....
Osobiście uważam, że to najlepsza część ze wszystkich!!! ![]() Chociaż gdyby nie kotek...to bym wyszła z tego kina Ale mój ciążowy móżdżek skojarzył jej posta i siedziałam grzecznie na dooopce Bardzo podobała mi się Bella, też wydaje mi się, że w tej części była najlepsza, a w ogóle to nie mogłam oderwać wzroku od jej oczu!! Tak mi się podobały...kolor i jej makijaż...tak jej było ładnie, że szok! ![]() Reszta oczywiście tak samo...także seans baardzo udany! ![]() O reszcie będę pisać z kotkiem na priv
|
|
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia w wyborze |
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, na drugi raz zamiast mnie lac, plis napisz jeszcze raz
kiepsko u mnie teraz z nadrabianiem.......
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie przeboje Kochana??
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
oj jesteśmy, ja już sie bać zaczynam
wczoraj tak mnie brzuch bolał, był tak napięty że pół nocy nie spałam bo bałam się że to JUŻ ONYKS powiedz mi , miałaś juz robione badanie na GBS ??? Bo ja jeszcze a pamietam że z synkiem miałam dodatki i musiałam antybiotyk brać, kurcze zapomniałam o to spytać w poniedziałek na wizycie
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh...opiszę później w k. (jak nadrobię bo mam tam tyły
Ogólnie to znów pracuje w ten najgorszej brygadzie i mają takie sytuacje, że widzę po nim że do pracy chodzi z coraz gorszym nastrojem...jeszcze mi w depresję wpadnie ![]()
|
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Onyks, wiem że kombinezon już wybrany ale napiszę Ci tylko że my mamy ten z nóżkami i jestem zadowolona
i żadnych problemów z ubieraniem ![]() Aaby,. nie strasz mnie tymi zajadami... ![]() Kotek, powaliłaś mnie z tą listą prezentów ![]() a z tym żółwiem! hahah! nie dawniej jak 3 dni temu, TŻ mi go pokazywał że by chciał takiego ![]() Ana , Cytat:
![]() Stripi, super że film udany ![]() Kotek, uwielbiam teksty twojej córki ![]() Maleństwo, fajne łóżeczko i szuflada bajer, nam się bardzo przydała. Blonde, jak u logopedy? Aaby, pocieszam Cię ![]() i dziękuje Ci za podesłanie tych gruponów przejrzymy z TŻ napewno ![]() a co zajadów to wiesz.... ktoś mi ostatnio polecił APHTIN i witaminkę B Kochana przebrniemy przez to ![]() Gucia mój TŻ się zawsze śmieje że portfel ma być drogi i najlepiej kupiony za ostatnie pieniądze Maleństwo... ale mnie rozochociłaś tym kinem,.. a na kurde narazie na wypady typu kino nie stać... naszczęście za tydzień spokojnie bedzie już na torentach
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Najgorsze jest to, że jem dobrze, wieczorem białko plus warzywa, staram się pohulać, postepperkować, porobić jakieś ćwiczenia, piję tylko wodę, a tyję z powietrza Czy jest na to jakiś sposób?
|
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#714 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
wlasnie wczoraj posiedzialam na allegro i wynalazlam np gre tluczek albo krokodyl u lekarza
![]() Cytat:
Cytat:
i to chyba sie jeszcze rozkreca Cytat:
Cytat:
i wczoraj kliknelam allegrowe a Ty wiesz ze te perfumy to pomysl nie glupi bo akurat wszystkie finiszuja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Malenstfoooooo pisz jak film!!!! ![]() kawe mam i nie zawaham sie jej uzyc
|
||||||
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, mogłaś chociaż jednego głosa mi oddać
Ja się już nie prosze bo mnie okrzyczałaś ![]() moje dziecko już śpi prawie drugą godzinę zupka mu się już gotuje, dom ogarnięty, ogień zrobiony, kawa wypita, i pranie wyorane ![]() wiecie że mi się zdaje że troche schudłam.... waga wskzuje tylko 800gram mniej ale jakoś wizualnie się lepiej czuje.
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic jeszcze mi nie mówił o tym badaniu |
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Co u nas....... Emilka w dzień coraz mniej śpi, wiec domaga sie uwagi
no i ciezko cos mi w domu zrobic jak ona nie spi, bo nie moge jej jeszcze samej zostawic...... w ogole ciegle sie zastanawiam i szukam pomyslow na zabawy z takim malenstwem...... moze macie jakies propozycje ![]() Wczoraj Emilka skończyła miesiąc....... i waży 4kg (Mona a Twój poważnie 4,7kg??? Może 3,7kg???) Zaczyna się coraz częściej uśmiechać i w ogóle taka "fajniejsza" i bardziej kumata się robi ![]() Pytanko - kiedy przeszłyście na pampersy 2 ??? Bo my ciągle 1 używamy, zdarza się, że coś jej bokiem, lub tyłem wyjdzie, ale przy 2 też jej się to zdarza...... więc nadal używamy 1 bo mamy spory zapas (oczywiście nadgorliwy teściu o to "zadbał" Aha..... Emilka nadal ma pępek ![]() no i wczoraj z okazji miesięcznicy urodzin (czy jak to nazwać) tż sprezentował swoją córunię........ różowymi różami
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Bika, fajna Emilka i róże różowe również super
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Onyks na właśnie w dzień już coraz mniej, ale za to nocki mamy pięknie przespane
nawet 6 godzin bez karmienia Emilka potrafi spać wtedy tylko moje cyce cierpią...... i zalewają pościel ![]() Aha..... Madzia...... powiedziałam tż o "stawianiu sobie na gumie" a ten mi "a o lakierze powiedziałaś" a ja, że nie, a ten "to nie dobrze, lakier to podstawa, bez niego nie będzie się trzymać" no więc Madziu, niech twój tż zaopatrzy się też w lakier do włosów...... mój używa takiego biedronkowego w czarno - fioletowym opakowaniu, jest tani a na prawdę bardzo dobry
|
#720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

Przez to też rano już się z mężem pojeżyliśmy, pokłóciliśmy... i jest du.pias.to. 
No i wypatrzyłam piękny, kolorowy, duży (bo torebki i portfele muszą być wielkie
za logopedę 

Dziś idę do dwóch optyków za okularami. Obym coś wybrała, choć trochę się w nich sobie podobała i przy tym nie wydała całej wypłaty
)

przyznam, że po 2 stronach nadrabiania wysiadłam
i nie wspomnę jeszcze o K..... kolejne 5 stron