|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XV
Cytat:
a wszystko przez te zapachy z żelami pod prysznic jest tak samo
|
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zadomowienie
|
Muszę przyznać, że spodziewałam się większego szału w Rossmaniach dzisiaj, a tak to byłam we dwóch w Krakowie i było dość spokojnie
Nie zaszalałam zbytnio, kupiłam lakier Wibo Glamour Nail, Lovely Crystal Strenght oraz pomadkę z Wibo, w której się zakochałam. Nigdy nie miałam tych lakierów, więc w ciągu najbliższych tygodni je przetestuję ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edit: już znalazłam gdzie się pisze prywatne wiadomości
Edytowane przez arrachne Czas edycji: 2012-11-22 o 16:22 |
|
|
|
|
#3635 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czyli korektor do brwi eveline bd przeceniony czy tez nie?wsumie u mnie wisi obok szaf
|
|
|
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
Tłumów nie było,jeśli chodzi o zakupy to puder manhattan clearface,lakier wibo taki jesienny brąz,błyszczykowa pomadka lovely odcien 04,eyeliner wibo i mascara miss sporty instant volume różowa. Myślę jeszcze nad korektorem affinitone
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Neutrogeny się czaję na ten z maliną nordycką
|
|
|
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
A pośredni?
Patrzyłam dziś na te odcienie i byłam kompletnie zdezorientowana widząc kolory w buteleczkach,a testerów brak,więc w końcu nie kupiłam.
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3645 |
|
Przyczajenie
|
http://www.rossnet.pl/Produkt/LOreal...lad-200,100333
czemu on jest tak mało obnizony dziewczyny? |
|
|
|
#3646 |
|
Rozeznanie
|
Ja chyba jakaś dziwna jestem kupiłam tylko zielony tusz z wibo, który wydawał się najmniej zmacany, a wszystkie były jakby zakurzone upaćkane z wierzchu ? i na pocieszenie, że jednak pomadki ochronne nie wchodzą w promocję ( a na to liczyłam i wtedy bym zaszalała) to wzięłam sobie pomadkę granat i figa i ma taki "męczący" zapach niby ładny, ale nie na długo
szafy po 5 razy przeglądałam i nic więcej godnego mojego zainteresowania nie widziałam. A i ruchu wcale nie było, byłam sama przy kosmetykach, jakieś 2 kobitki w innej części sklepu.
|
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3650 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobietki i panowie (bo widziałam tu ostatnio jednego rodzynka
)!od dawna podczytuję wątek cichaczem, chciałabym się przyłączyć, akcja -40% jest chyba ku temu odpowiednią okazją ![]() Miałam w planach czatować od rana pod Rossmannem, ale nie zwlekłam się z łóżka i dotarłam tam dopiero po 14:00. Plątałam się między półkami Bourjois i Max factor, porównywałam odcień najjaśniejszy podkładu trzy razy (nałożenie, porównanie, wytarcie x3), w końcu zdecydowałam się wziaźć oba , pomimo sporej przepaści kolorystycznej jaką widziałam w najjaśniejszym kolorze.Bourjois - Healthy Mix (odcień 51 - light vanilla) - 35,99 Max Factor - Facefinity All Day Flawless 3 -in - 1 Foundation (odcień - 47 Nude) - 35,99 Ten Max Factor to wcale nie taki jasny, ale wiedziałam co brałam, najwyżej opchnę za jakis czas na Allegro. Jeśli której z Was to pomoże w zakupie, to mogę zrobić zdjęcie porównawcze obu podkładów. Wzięłam też tusz Maybelline One by One - 21,99 Gdy weszłam do sklepu ludzi na kolorówce było mało, ale za jakieś 5 minut wpadło chyba z dziesięć osób ("Misiaczki" powinny stanąc z boku jeśli nie pomagają w zakupie, a nie stać i zawadzać Rossmanniaczkom w dzikim szale zakupowym ), co chwilę ktoś mnie szturchał, więc szybko się zwinęłam . Pani Rossmannianka na bieżąco dokładała kosmetyki, aby nie było żadnych braków. Zaniedbana była tylko szafa Wibo (byłam tam z miesiąc temu i wtedy był tylko jeden tusz - ten w żółtym opakowaniu - w dalszym ciągu stoi ta sama sztuka (mocno po przejściach). Chciałam kupić na próbę, bo mówicie że taki dobry, a tu guzik.Przy kasowaniu porduktów sprzedawczyni zwróciła mi uwagę, że wzięłam tusz w kolorze brązowym i czy taki chciałam. Bardzo to było miłe bo tusze kolorystycznie są pomieszkane i można się niemiło rozczarować po powrocie do domu .Poza powyższym wzięłam tylko Halls x2 (limonka i pomarańcza). Nic innego mnie nie zaciekawiło. Marne te gazetki ostatnio (a ta wcześniejsza 1+1 to porażka, nawet do Rossmanna wtedy nie zajrzałam)
|
|
|
|
#3651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mówiłam Wam dziewczyny, że nie będzie żadnych tłumów
Ja byłam ok. 10, a od 9 otwarty i byłam tylko ja i starsze małżeństwo, ale oni kupowali płyny do kąpieli, więc oglądałam sobie w spokoju wszystko co chciałam Potem po 14 poszłam do innego z koleżanką i tam w sumie było ze 3 osoby przy szafach oprócz nas, ale ochroniarz był nachalny strasznie i już nie chciałam nic dokupować.Mam ochotę wrócić po zielony tusz ten z Wibo Tak zachwalacie, ale się boję, że kupię macany ![]() Kupiłam True Matcha, mój ukochany liner matowy z Lovely szary- chciałam granatowy, ale był upaćkany i szminkę z Rimmela w kolorze Coral Soft- obiektywnie kolor ładny, ale do koralu mu daleko I dostałam po raz pierwszy gratis- chusteczki do demakijażu do skóry wrażliwej z L'oreala ) Cytat:
![]() Cytat:
Ile kosztowała ta szminka po obniżce? Jakoś nie zwróciłam na nią uwagi![]() A nie wiesz może czy on ma tendencję do zapychania? I jak z kryciem?![]() Przeczytanie od 117 do 122 to nie lada wyczyn
|
||
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam z łowów
Wysłałam ze ludzi będzie więcej- było spokojnie za to towar dość mocno przebrany. Kupiłam:- Lovley holographic eyes taki brązik - za 4,59 zł i dostałam do niego gratis czarna konturówkę; - lakier magnetyczny lovley + magnesik 4,79 + 3,99 - lakier miss sporty lasting color 3,89; - top coat miss sporty 3,89 - lakier wibo - efekt sztucznych paznokci 3,89 - puder w kamieniu Maybelline Affinitone za 12,59 - maskarę Rommel Scandaleyes extreme black za 17,39 razem niecałe 60 zł i jestem bardzo zadowolona z zakupów, mimo iż niektórych rzeczy które zamierzałam kupić nie udało mi sie wybrać |
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam zapas MF Lasting Performance, do wypróbowania nowy MF Facefinity All Day Flawness 3in1, w domu stoi nowy MAC nc20 (nie podpasował mi i nie wiem co z nim zrobić??) a teraz mnie kusicie jeszcze tym żelowym Rimmelem....i co ja biedna pocznę
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Krycie ma delikatne, stapia się z cerą, ma tendencje do ścierania w ciągu dnia. Jedne go uwielbiają, inni narzekają,że za jeden dzień fajnego wyglądu robi masakrę w postaci zaskórników.
|
#3654 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3656 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
A nie. Ja kupiłam różowy
edit: zapewne chodzi o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-mascara.html
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo w tych "mineralnych" maybellinach numeracja była całkowicie pomieszna i tam 01 nude beige był chyba najciemnijszy ( mi właśnie on pasował),a 02 natural był najbardziej jasnym w ofercie.
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam dziś w szafie Miss Sporty jakiś nowy podkład. Opakowanie miał chyba podobne do podkładu z Essence lub Bourjois. Jednak nie moge go nigdzie na razie znaleźć, nawet na stronie producenta
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: dzięki za link
Edytowane przez Kachnaaaa Czas edycji: 2012-11-22 o 16:50 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

Choć ja się teraz ograniczam z kupowaniem i wykańczam co jest 

HM czy ten 123? Dodam, że potrzebuję przyzwoitego krycia, ale na większe zaczerwienienia i tak stosuję korektor 
Z tym, że ja jeszcze rozważam Dream Lumi z MNY 

czyli korektor do brwi eveline bd przeceniony czy tez nie?wsumie u mnie wisi obok szaf 

szafy po 5 razy przeglądałam i nic więcej godnego mojego zainteresowania nie widziałam.