Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX-X - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-22, 20:03   #4381
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
A jak często ją podajesz? I też tą z hippa? A karmisz piersią?
Nam pediatra kazał kupić zwykłą w torebce i nie słodzić. Mimo, że tą hippa zaczęliśmy podawać.

Cytat:
Napisane przez madziar_ka Pokaż wiadomość
Mamusie dziękuję za przyjęcie. Przedstawiam Wam moją Alkę
Śliczna

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
anesh ubieraj się kobieto jak idziesz rozpalać
Muszę! Ale w tym pośpiechu to czasem z pełnym pęcherzem przez pół dnia latam... A teraz tż rozpalił w kominku i pojechał z moją siostrą na zakupy (miałam jechać ja, ale jakoś szkoda mi było małą zostawić, bo akurat marudziła i bałam się, że znowu będzie ją bolało).. No to rozpalił w kominku i zapomniał mi drewna przynieść!!! Nosz... Ubrałam się i poszłam, no ale powinnam go za przyrodzenie powiesić to by pamiętał!

Cytat:
Witaj Magda.Współczuje przeżyćU mnie krwotok podobno wystąpił z racji dużego dziecka 4075g,nie byłam nacinana,nie popękałam,ale jednak to był duży wysiłek wypchać takiego klocaIle ważyła Ala?
Dobrze,że jesteś tu z nami i że to Ci pomogłomi też wizaż pomaga w życiu
Mi też, a boję się, że będę musiała trochę przystopować przez te kolki Majeczki...bo one trwają właściwie całą dobę z małymi przerwami!
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 20:06   #4382
elena_100
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
jaka slicznotka wloski ma takie jak moja pannica

mojej tez zaczely znikac...jeszcze troche ma...zobacze co powiem pediatra. a my pneumo w pon, oczywiscie ja to bardziej przezyje niz ona
ja sie nie moge doczekac tych pierwszych swiat i juz planuje w co i jak ja wystroje

ja daje tak godzine po jedzeniu ze 2 razy dziennie, wlasnie jak jest aktywne, zwykle po lezeniu na brzuszku zeby ja udobruchac
i na szczescie polubila wode bo ten hipp to faktycznie sam cukier!

ja mam az 5 spisuja sie rewelacyjnie!! nic mi z nich nie cieknie, mala pije i nie meczy sie nic a nic a mam te http://allegro.pl/dr-browns-brown-s-...787444539.html

na zakonczenie dnia zadzwonila tesciowa. wczoraj wyslalismy jej kilka zdjec Giulii i ta do tz, ze dziecko tuczymy bo ma duze policzki!! i ze mamy jej mniej jedzenia dawac, tyle ile pisze na opakowaniu a nie tyle ile ona chce!! no rece mi opadaly. mowie jej ze ona te pucki ma po mnie bo mama mowiła mi ze ja tez mialam....a poza tym to co z tego...wazne ze je i rosnie...mam ja glodzis bo ma pucki na twarzy
az sie boje co bedzie jak za 3 tyg jak zobaczy ja na zywo, jakie beda komentarze
Ja pierdzielę co za niemozliwa kobieta. To co masz niemowlaka odchudzać

Cytat:
Napisane przez afternoon Pokaż wiadomość
Nadrobiłam po łebkach
Filipek dzisiaj znów marudny dzień. Katee możliwe , że to nadal skok, ostatnio Młody bardzo drażliwy jest.

Witam nową mamusię z przepiękną córeczką - boska Alicja

Asiulka kozaki piękne. Ja z kozakami mam problem, wszystkie mocno odstają w łydkach. Ostatnio stawiam na botki, wczoraj od TŻ-ta cudne dostałam.

Anesh trzymam kciuki, aby moja synowa miała spokojna noc

Gda, ja tez nie zauważam różnicy w temacie brzuszkowym między dietowaniem a jedzeniem praktycznie wszystkiego. Tym bardziej skłaniam się do twierdzenia, że kolki to wynik niedojrzałego układu pokarmowego.
To ja różnicę zauważam, odkąd jem ostrożniej (co nie znaczy że tylko chleb z masłem) nie ma żadnych absolutnie problemów z brzuszkiem.

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny!

u nas niestety kolejna noc i dzien kolkowy. zaczelo sie o 1 w nocy i co chwila stekanie,prezenie sie, płacz,
siostra spała w drugim pokoju, jak sie zaczynało to dzwoniłam do niej, ona od razu wymieniała nam ciepły okład na brzuszek, a my z mała przebieranie,czasem czopek (moge dac do 4 na dobe),krople, które zapisał nam pediatra i karmienie, a potem odbicie i tulenie , najlepiej w pionie i przechoddziło. Jak malenka zasypiała to ja odkładałam do rozka z tym ciepłym okładem. Mała zasneła tak na dłużej dopiero o 11 do 14, a potem razem zasnełysmy o 15 do 17. Kupiłam tez inne krople niz te które zapisał pediatra, bo tamte nic nie pomagały i zwykła herbate koperkowa (chociaz wiem,ze niektóre z was pisały, ze powoduja jeszcze wieksze wzdecia). POdobno te krople,ktore teraz kupiłam (poleciła mi znajoma) zdziałały cuda juz u kilku dzieciaczków z jej rodziny.

Dodatkowo pediatra nam powiedział, ze malenkiej bardzo szybko serduszko bije. moze to byc przyczyna otwartego przewodu bottona (mam nadzieję, ze dobrze zapamietałam), i ze jak za jakis czas nadal tak bedzie to potrzeba bedzie konsultacja kardiologiczna. tak sobie mysle ze to moze byc to co ma moja mama i ja - niedomykalnosc aortalna. na razie musimy czekac,jak pojdziemy na szczepienie to poprosze, zeby ja osłuchali.

a ropiejace oczko moze byc spowodowane zatkanym kanalikiem łzowym,jak dalej bedzie ropiało to do okulisty

gda
czy u henia tez te kolki sa całonocne? i wiekszosc dnia?

przepraszam za składnie...ale trzymam mała na rekach

az teraz jestem zła na moja kolezanke ktora za kazdym razem kiedy do mnie dzwoni mowi,zeby mała nie spała z nami w łózku! ja do tej pory, kiedy mała ssała w nocy piers po 2 godziny po prostu nie miałam siły ja odstawiac a traz nawet sumienia nie miałabym jak sie tak meczy mam nadzieje ze ta noc bedzie lepsza,
Oj dziewczynki biedne jesteście. Dobrze, że siostra ci pomaga. A koleżankę olej. Nie mów jej, że śpisz z małą i tyle. Ma ona chociaż dziecko? Bo przeważnie najmądrzejsze są te co dzieci nie mają.

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 20:11   #4383
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Anesh trzymam kciuki, aby moja synowa miała spokojna noc
Cytat:
Biedne jesteście.Dużo siły kochana
Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Kochana znam ten ból mam nadzieję ze szybko minie

Marta za wagę. Mi tez nadal 3 zostały.

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
Anesh świetny tekst o macierzyństwie
Siostra mi przesłała:P

Cytat:
Witam

U nas noc ok, zasnał o 22.30 i poleciał do 3.30. Potem cyc i do 7

Marta mi też 1 kg poleciał, wczoraj się zważyłam. I tez jeszcze 4 by sie przydaly, tak do 54kg. Więcej nie chcę

A botki takie:
Bardzo fajne botki
Ile masz wzrostu?
Stary 2012-11-22, 20:12   #4384
Sojka1990
Zadomowienie

Zielona nie tylko na tusze na wszystkie kosmetyki do makijażu równiez podkłady :yhy:
Stary 2012-11-22, 20:12   #4385
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
J

Oj dziewczynki biedne jesteście. Dobrze, że siostra ci pomaga. A koleżankę olej. Nie mów jej, że śpisz z małą i tyle. Ma ona chociaż dziecko? Bo przeważnie najmądrzejsze są te co dzieci nie mają.
Zawsze są najmądrzejsze. I dają "najlepsze" rady aż chce się płakać.

Moje dziecko poszło spać ale bez jedzenie bo on je co 4 godziny a minęły 2 i poł i wypiał się na butle, wiec pojde go nakarmic jak tylko zacznie sie gmerac
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 20:16   #4386
anesh_
Zakorzenienie

Majunia moja, kochana, śliczna perełka kończy dzisiaj 4 tygodnie!!!

Brawo dla Henia za skończone 9 tygodni
Stary 2012-11-22, 20:19   #4387
I_K
Zakorzenienie

Cytat:

brawo dla Majeczki
Stary 2012-11-22, 20:22   #4388
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:

i mogę z tobą świętować bo moja niunia ma dziś skończone 9. Właśnie piję karmi

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Obejrzałam wiadomości i się popłakałam bo Instytut Matki i Dziecka ma problemy finansowe i pokazywali tyle chorych dzieci. Biedulki straszne Jakie mamy szczęście, że nasze dzieciaczki zdrowe

Stary 2012-11-22, 20:24   #4389
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Boziu, biedna Majeczka. Mam nadzieję, że szybciutko uporacie się z tymi bólami brzuszka, bo obie nam się wykończycie. Trzymam mocno za Was kciuki.

Cytat:
A ja właśnie wylicytowałam świąteczne wdzianko dla Antka. Zrobimy psikusa i ubiorę go chociaż na chwilę w to jak pojedziemy w święta do dziadków.

http://allegro.pl/george-welurkowy-s...794904479.html

Poza tym mam 2 pytania:

1. Czy Waszym maluszkom złuszcza się ( lub złuszczała w pierwszym miesiącu życia) skórka na buzi? Szczególnie w okolicach oczu?

2. To pytanie dla mam po cc: Po jakim czasie zaczęłyście ćwiczyć? Czekałyście 6 tygodni? Oczywiście nie mam tu na myśli jakiś wyczynowych ćwiczeń, ale jakąś taką zwykłą gimnastykę typu brzuszki? Ja bym już chętnie pochodziła na steperze, a nie wiem czy mi już wolno.
Śliczne ubranko
Też się łuszczy nadal.

Cytat:
kasiam, Asiuulka dziękujemy Kurcze ja nie wiedziałam, że to trzeba aż tyle miesięcy czekać. Szczerze mówiąc to myślałam, żeby po tych 4 tygodniach zacząć chodzić na tym steperze, ale teraz to mnie zmartwiłyście. Chyba jednak wstrzymam się do wizyty u ginekologa i zobaczymy co on powie w tym temacie.

A poniżej nasz wczorajszy Antoni. Te dwa zdjęcia z przybliżenia są kiepskiej jakość, bo robione kamerką, ale chciałam Wam pokazać jakie minki potrafi zaserwować nasz robaczek. Wiem, że one są jeszcze nieświadome, ale i tak mnie rozczulają.
Śliczna!

Cytat:
Napisane przez LadyBeatta Pokaż wiadomość
dziekuje i ja za odpowiedz

sliczny stroj! ja znalazlam jakiegos pajac z czapeczka w tesco za niecale 18 zl niby jest na 0-3, ale 62 dlugosc... jeszcze Mikiego w go nie stroilam, ale mam andzieje, ze choc na Mikolajki jeszcze w to wejdzie, bo w swieta to nie wiem

sliczne usmiechy ale tez mi sie zdaje, ze za maly ten pajacyk, powinien miec wiecej luzu
Stary 2012-11-22, 20:24   #4390
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Zielona nie tylko na tusze na wszystkie kosmetyki do makijażu równiez podkłady :yhy:
wczoraj bylam w rossmanie i nie bylo takiej promocji,a poluje na tusz z maybelline co rzęsy niby jak piórka
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 20:24   #4391
elena_100
Wtajemniczenie

A Kamilka po kapieli już się obudziła a właśnie po kolację się wybierałam.

Stary 2012-11-22, 20:24   #4392
afternoon
Rozeznanie

Witam, znowu nadrabiałam w biegu.
Ostatnio Filip jest bardzo absorbujący.

Sojka na wszystkie marki ta promocja, max factor i l'oreal też?

Anesh masakra z kolkami Majeczki....Filipek też czasem cierpi, ale zwykle pod wieczór. My podajemy Bobotic, mam też krople Sab Simplex. I BioGaię - probiotyk. Dobrze, że siostra jest przy Tobie trzymamy kciuki, aby problemy brzuszkowe minęły Mam 174 cm wzrostu
afternoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 20:25   #4393
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:

Super jesteście niemowlakiem już
Cytat:

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Obejrzałam wiadomości i się popłakałam bo Instytut Matki i Dziecka ma problemy finansowe i pokazywali tyle chorych dzieci. Biedulki straszne Jakie mamy szczęście, że nasze dzieciaczki zdrowe
Sama się naoglądałąm tam na żywo, jest to super szpital szkoda że nasze chore państwo tegoo nie widzi...
Stary 2012-11-22, 20:26   #4394
LadyBeatta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolek21 Pokaż wiadomość
.

Olek skonczyl wczoraj 9 tygodni. Ale nie martw sie bo jeszcze wczoraj potrafil trzymac glowke tylko jak lezal na brzuszku a dzis pani doktor troche z nim pocwiczyla, postarszyla i jak wrocilismy do domu to pieknie trzymal sztywno glowke. Podejrzewam ze mu sie po prostu nie chcialo trzymac jak sie bawil ze mna
kurdełe mam nadzieje ze wkrotce mu sie poprawi...
Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
aa i byłam w rossmanie- faktycznie 40% na wszystkie kolorowe kosmetyki do makijażu! normalnie szał, kupiłam bronzer, tusz do rzęs, cienie i eyeliner, wszystko z wyższej półki a zapłaciłam niecałe 70zł!
Jutro biore becikowe i znów napad na sklep- trzeba zrobic zapasy taka okazja moze sie juz nie trafić! mam nadzieje ze do jutra nie wykupią połowy rossmana bo sie dzis baby rzuciły jak na pomarańcze za casu stanu wojennego
uu jutro jedziemy na zakupy z tzem bo wzial wolne, trzeba zajrzec
Cytat:
czesc dziewczyny!

u nas niestety kolejna noc i dzien kolkowy. zaczelo sie o 1 w nocy i co chwila stekanie,prezenie sie, płacz,
siostra spała w drugim pokoju, jak sie zaczynało to dzwoniłam do niej, ona od razu wymieniała nam ciepły okład na brzuszek, a my z mała przebieranie,czasem czopek (moge dac do 4 na dobe),krople, które zapisał nam pediatra i karmienie, a potem odbicie i tulenie , najlepiej w pionie i przechoddziło. Jak malenka zasypiała to ja odkładałam do rozka z tym ciepłym okładem. Mała zasneła tak na dłużej dopiero o 11 do 14, a potem razem zasnełysmy o 15 do 17. Kupiłam tez inne krople niz te które zapisał pediatra, bo tamte nic nie pomagały i zwykła herbate koperkowa (chociaz wiem,ze niektóre z was pisały, ze powoduja jeszcze wieksze wzdecia). POdobno te krople,ktore teraz kupiłam (poleciła mi znajoma) zdziałały cuda juz u kilku dzieciaczków z jej rodziny.

Dodatkowo pediatra nam powiedział, ze malenkiej bardzo szybko serduszko bije. moze to byc przyczyna otwartego przewodu bottona (mam nadzieję, ze dobrze zapamietałam), i ze jak za jakis czas nadal tak bedzie to potrzeba bedzie konsultacja kardiologiczna. tak sobie mysle ze to moze byc to co ma moja mama i ja - niedomykalnosc aortalna. na razie musimy czekac,jak pojdziemy na szczepienie to poprosze, zeby ja osłuchali.

a ropiejace oczko moze byc spowodowane zatkanym kanalikiem łzowym,jak dalej bedzie ropiało to do okulisty

gda
czy u henia tez te kolki sa całonocne? i wiekszosc dnia?

przepraszam za składnie...ale trzymam mała na rekach

az teraz jestem zła na moja kolezanke ktora za kazdym razem kiedy do mnie dzwoni mowi,zeby mała nie spała z nami w łózku! ja do tej pory, kiedy mała ssała w nocy piers po 2 godziny po prostu nie miałam siły ja odstawiac a traz nawet sumienia nie miałabym jak sie tak meczy mam nadzieje ze ta noc bedzie lepsza,
biedne Wy oby sie szybko poprawilo!
Cytat:

Cytat:

tez to ogladalam. kuwa no, nie daj Boziu chorowac w Pl;/
Stary 2012-11-22, 20:40   #4395
Almariel
Zakorzenienie

Anesh biedna ta Twoja Majeczka... mam nadzieję, że wkrótce nastapi poprawa
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 20:44   #4396
Sojka1990
Zadomowienie

Na wszystkie marki :yhy:
Zielona, nie widziałaś promocji bo ona od dziś z tego co się orientuje
Stary 2012-11-22, 20:45   #4397
elena_100
Wtajemniczenie

moja dziecina
1. na macie
2. pierwsza sukienka
3. mam dres
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ewa 116a.jpg (106,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ewa 117a.jpg (104,5 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ewa 118a.jpg (110,6 KB, 34 załadowań)

Stary 2012-11-22, 20:53   #4398
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:

no brawa dla bobasków wspaniałych

i niech kolki szybko się kończą u obojga
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 21:05   #4399
LadyBeatta
Zadomowienie

Cytat:
moja dziecina
1. na macie
2. pierwsza sukienka
3. mam dres
sliczna! tez chce corcie, trzeba za jakies 2 lata pomyslec

ej, mozna by juz zaczac powoli wymyslac tytul watku na odchowalni
Stary 2012-11-22, 21:20   #4400
lidka0308
Zadomowienie

na dzisiaj mówię dobranoc - wyspania się życzę wszystkim
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 21:33   #4401
lourose
Wtajemniczenie

Dziewczyny łączę się w bólu z Wami i dzieciaczkami jeśli chodzi o problemy z kupą Moja tak się męczy, jęczy i stęka a nic nie wychodzi.

Na problemy z kupą pediatra dziś poleciła nam herbatkę z rumianku, a nie z koperku bo koperek działa rozkurczowo a jelita mają pracować skurczami. Dlatego koperek nie przyspiesza wydalenia. Słyszałyście o tym? Jeśli to nie pomoże i to jednak kolki to mamy stosować Esputicon który rozbija większe gazy na mniejsze i w ten sposób mają ulżyć.... zobaczymy.

Poza tym dziecko mam zdrowe

Dobranoc mamy!
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 21:34   #4402
gda
Zakorzenienie

Anesh u nas kolki są rano. Tzn. o ile to są kolki, bo on nie ryczy, tylko się męczy z gazami i kupką.

Ale mi niedobrze od ilości biszkoptów jakie pochłonęłam.

A Henia coś męczy i co chwilę się budzi Niech już tatuś wraca!
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 21:42   #4403
LadyBeatta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Dziewczyny łączę się w bólu z Wami i dzieciaczkami jeśli chodzi o problemy z kupą Moja tak się męczy, jęczy i stęka a nic nie wychodzi.

Na problemy z kupą pediatra dziś poleciła nam herbatkę z rumianku, a nie z koperku bo koperek działa rozkurczowo a jelita mają pracować skurczami. Dlatego koperek nie przyspiesza wydalenia. Słyszałyście o tym? Jeśli to nie pomoże i to jednak kolki to mamy stosować Esputicon który rozbija większe gazy na mniejsze i w ten sposób mają ulżyć.... zobaczymy.

Dobranoc mamy!
nam polozna mowila, ze po koperku maluch produkuje jeszcze wiecej gazow poza ta "dzienna porcja", i one moga blokowac kupe w jelitach.

dobranoc mowie i ja
Stary 2012-11-22, 21:47   #4404
gda
Zakorzenienie

A ja bym chciała powiedzieć dobranoc, a nie mogę!
Stary 2012-11-22, 21:50   #4405
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
A ja bym chciała powiedzieć dobranoc, a nie mogę!
ja mogę ale jakoś mi do łóżka nie po drodze
Stary 2012-11-22, 22:17   #4406
I_K
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość

Dobranoc mamy!
lourose u nas rumianek działa super parzę mu taki słabiutki i słodzę tym rumiankiem z hipp bo sam ten hipp to taka słodka woda a rumianku ma kilka procent!
a i na gazy super pomógł nam sab simplex ale drugą buteleczkę kupię bobotic bo wyczytałam że to to samo.

mam nadzieje że ulży twojej małej
Stary 2012-11-22, 22:22   #4407
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
ja mogę ale jakoś mi do łóżka nie po drodze
Asiulka, a Twoja psina jak zareagowała na Zuzię? Bo ja też mam mini i moja nie lubi dzieci. Ale jakoś z Heniem się oswoiła i czasem go nawet poliże w buźkę
Stary 2012-11-22, 22:25   #4408
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Asiulka, a Twoja psina jak zareagowała na Zuzię? Bo ja też mam mini i moja nie lubi dzieci. Ale jakoś z Heniem się oswoiła i czasem go nawet poliże w buźkę
Do Zuzi duzo czasu jej zajęło przyzwolenie sytuacji. A tez nie lubiła dzieci teraz to jej nie odstepuje daje sie wytarmosic i ciagle powtarza ze k. To jej piesek do Jasia poszło w dwa dni i nie bałam sie ze cos mu zrobi zreszta my mamy 3 mini w rodzinie i wszystkie moje dzieci uwielbiają
Stary 2012-11-22, 22:28   #4409
Katee27
Zadomowienie

Cześć dziewczyny.
Właśnie znalazłam chwile,by tu się odezwać.Nie wiem,czy podołam ogarnąć też nasz klubik,bo ostatnio i tak późno chodzę spać i każdego dnia próbuję to zmienić.

Byliśmy dziś z Kubusiem w przychodni co by pani doktor spojrzała na wyniki,i tak:mocz,morfologia ok,a posiew muszę powtórzyć,bo podobno źle pobrałamzrobiłam to tak,jak mi powiedział laborant i wyhodowały się jakieś bakterie,które były na skórze.Więc teraz Kubuś ma obsikać tą płytkę.I tak dziś z mężem staliśmy nad wanną,mąż go trzymał rozebranego a ja wypatrywałam czy coś się szykuje,ale kicha.Nie wiem,jak ja to zrobie
A w środę jedziemy do przychodni nefrologicznej,już się stresuje co z tą nerką
A i Kubuś waży już 6300g!

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Tamlin kupiłaś już ten projektor?na allegro jest taniej np. tu
http://allegro.pl/projektor-gwiazd-z...780036354.html
Tego zółwia(podobnego) ma mój Jurek,kupiłam na allegro z przesyłką ok.50zł.Ogólnie fajna sprawa,tylko stała się taka rzecz:tak się cieszył mój synuś,że mu wypadł z rąk i guziki wpadły do środka(co tu dużo mówić-made in China)
Co mąż się naklął na Chińczyków...mówi e Wamale jak my poszliśmy spać,on w kuchni pół nocy siedział i majstrował przy nim,ale złożyłciężko było go "otworzyć"choć miałam już go wywalić do kosza.

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Kupiłam. Kurde ciekawe czy to to samo, czy podróbka, bo ten co ja zamówiłam ma konstelacje gwiazd, a Paula bardzo to lubi, no i babcia zapowiedziała że ona pierwsza przetestuje W tej aukcji nic o tym nie pisze tyle że gwiazdki są. Zobaczymy po opakowaniu.
to uważajcie,by nie upadł na ziemie

Cytat:
moja dziecina
1. na macie
2. pierwsza sukienka
3. mam dres
rozkosznawidać,że w dresie jej najwygodniej.

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2012-11-22 o 22:35
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 22:29   #4410
Asiuulka89
Zakorzenienie

W sensie zuzia powtarza :p
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości