|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
![]() Cytat:
na razie tak po łebkach, ale nadrabiam na raty niestety. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |||||
Zadomowienie
|
Witam.
Miałam wczoraj odpisać,ale wizaż szwankował,a dziś już głowa nie ta ![]() Mielismy ciężką noc,Kuba budził się co 2-2,5godz i 1,5godz.nie spał,jadł cycka,kręcił się,jakiś niespokojny był.Okropna noc,ciekawe jak dziś będzie. Bafi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() Dla Soni,Kubusia i Giulii dużo zdrówka i przespanych nocy ![]() katiem biedny Pawełek,znowu coś złapał ![]() anesh ubieraj się kobieto jak idziesz rozpalać ![]() Kalpana miło Cie w końcu poznać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dobrze,że jesteś tu z nami i że to Ci pomogło ![]() ![]() Cytat:
My nie spaliśmy prawie w nocy. Filipek cudny. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak ma jakieś problemy z komuterem,mąż też mu pomaga i jakoś nie liczy sobie swojego czasu.Wiem,to inna sprawa,ale chyba liczyliśmy z mężem,że dostaniemy tą sesję w prezencie,znaczy Kuba dostanie ![]() ![]()
![]() |
#4234 | |||
Wtajemniczenie
|
jaka slicznotka
![]() ![]() Cytat:
![]() ja sie nie moge doczekac tych pierwszych swiat i juz planuje w co i jak ja wystroje ![]() Cytat:
![]() i na szczescie polubila wode ![]() Cytat:
ja mam az 5 ![]() ![]() na zakonczenie dnia zadzwonila tesciowa. wczoraj wyslalismy jej kilka zdjec Giulii i ta do tz, ze dziecko tuczymy bo ma duze policzki!! i ze mamy jej mniej jedzenia dawac, tyle ile pisze na opakowaniu a nie tyle ile ona chce!! ![]() ![]() az sie boje co bedzie jak za 3 tyg jak zobaczy ja na zywo, jakie beda komentarze ![]() Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2012-11-21 o 21:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
Bylismy u pediatry,mamy dalej stosowac czopki i kropelki,ja mam najlepiej jest indyka zamiast kurczaka,zamiast krowiego mleka to kozie.Robic cieple oklady na brzusszek,zmoczyc recznik,zawinac w folie i na brzuszek...
Maala zaczyna stekac... Pewnie zaraz bedzie bolal ja brzuszek... ![]() Tak bardzo chcę zebyy ja to ominelo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór . Już dziś nie mam siły nadrabiać , zrobię to jutro
![]() Jasko od wczoraj okropnie ulewa , nie zdążę go nawet ułożyć do odbicia a już leci z buzi... a przecież nie mieliśmy wcześniej z tym problemu . Ja podobnie jak KASIAM używam butelki dr brownsa i jest na prawdę fajna ![]() Witamy nowa mamuske z corcia ![]()
![]() |
#4238 |
Rozeznanie
|
Spokojnej Nocki Kobietki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Rozeznanie
|
Nadrobiłam po łebkach
![]() Filipek dzisiaj znów marudny dzień. Katee możliwe , że to nadal skok, ostatnio Młody bardzo drażliwy jest. Witam nową mamusię z przepiękną córeczką - boska Alicja ![]() Asiulka kozaki piękne. Ja z kozakami mam problem, wszystkie mocno odstają w łydkach. Ostatnio stawiam na botki, wczoraj od TŻ-ta cudne dostałam. Anesh trzymam kciuki, aby moja synowa miała spokojna noc ![]() Gda, ja tez nie zauważam różnicy w temacie brzuszkowym między dietowaniem a jedzeniem praktycznie wszystkiego. Tym bardziej skłaniam się do twierdzenia, że kolki to wynik niedojrzałego układu pokarmowego. |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jaka śliczna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mój mimo wszystko dobrze wspominam.Tak naprawdę to tam na porodówce,nie docierało do mnie,że leje się ze mnie krew...a oni nie wiedzą czemu.Na szczęście lód na brzuch i łyżeczkowanie pomogły. Cytat:
![]() Asiulka fajne kozaczki ![]() Dobrej nocy mamusie
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-11-21 o 22:19 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
No wiec jednak swieta bedą u mnie,bedziemy sami w czworke. dobrze bo bedzie milo i rodzinnie,tak jak lubie,a zle ze bede caly czas przy garach i kasy troche na to pojdzie...no ale ja tak kocham swieta...
Wogole moze za wczas jeszcze na takie tematy ale jakie Wy macie potrawy na swieta? Bo ja napewno barszcz i grzybowa ale co jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
potworkowa
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a trzymasz w pionie ten psikacz?? ![]() Cytat:
jeszcze nie probowałam ![]() Wczoraj zostawilam małego z mężem i wyszłam na zakupo-spacer ![]() Cytat:
pogoda do kitu była ale zaplanowałam wyjscie z domu i poszłam bo siedziałam 8 dni w murach ![]() Cytat:
![]() Wczoraj kupiłam małemu nowy smoczek z innej firmy bo tomee tippee nie dawał rady od urodzenia. Kupiłam lovi i mały go polubił ![]() Do sutka krztałtem zbliżony więc go ciamka ![]() A dziaiaj uwaga... Alan spał bite 8 godzin bez przerwy ![]() O 5 pojadł cycki dwa i znowu zasnął to i ja moze pospie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My po pierwszej nocy bez męża. Dużo miejsca w łóżku ![]() A teraz karmimy i wreszcie się odblokował! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 |
Zadomowienie
|
Cześć diewczynki
![]() Witam nową mamusię- Alunia śliczna!!!!!!!!! Weronika współczuje z tym ulewaniem.. pamietam jak Hanka w wieku 6msc wylewała z siebie wszysciutko po karmieniu wieczornym przed snem ![]() Dziewczynki nie chce któraś cyckonosza o taki http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/okazja/odz...paign=sklepy24 oddam za darmo bo mi nie potrzebny za mały w miskach. rozmiar 60F
#4247 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Pozostawię to bez komentarza ![]() Cytat:
Kochana znam ten ból mam nadzieję ze szybko minie ![]() Pochwal sie ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Poza tym Zuzia już 3 noc z rzędu budzi się o 4 i jęczy,charczy i wydaje rózne dziwne odgłosy a o spaniu ani myśli. Wiem że jest to spowodowane tym ze zasypia mi o 16 i chyba myśli że to już noc,nie wiem jak ją przestawić ![]() Teraz przysnęła ale się kręci więc skorzystam i zjem śniadanie. Nie pochwaliłam się spadł mi 1 kg ![]() ![]() ![]() jeszcze 4 do wagi sprzed ciąży,może w końcu po tym zastoju znowu zaczną spadać ![]()
![]() |
#4248 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
śliczna ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- co do moich kilogramów sprzed ciąży...ważyłam 52 przed ciążą a przed porodem 64kg..waga szybko spadła mi do 58kg po porodze, teraz już minęły 2 mce i brzuszek już prawie płaski się zrobił a ostatnio patrze a tu na nowo brzuszek się robi ;( waga jak pokazała już nawet 54,7 to znowu zaczyna pokazywać 56kg...muszę się wziąść za siebie i przede wszystkim ograniczyć słodycze bo wcinam ich trochę ;( a na ćwiczenia żeby się zdecydować to ciągle brak czasu :p no i opieka nad małym i ogarnianie domu zajmuje cały moj wolny czas ehh
![]() |
#4249 |
Zadomowienie
|
Katarek do odkurzacza to nic strasznego i śmiało można ciągnąć na najwyższych obrotach bo katarek ma reduktor siły ssącej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4250 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mamy Fridę ale ja nie mam takiej pary w ustach żeby wyciągnąć małej glutki, kupiłam ten Katarek ale jeszcze nie miał premiery :P |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Raczkowanie
|
musze poczytać w necie o tym sposobie bo normalnie mnie to ciekawi :p jakoś ciężko mi sobie to wyobrazić :p
#4252 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() my po wizycie u pediatry. ważymy 5260 ![]() ![]() no i te krostki na policzku to alergia kontaktowa! kladlismy ja nieraz na naszej poscieli czy poduszcze bez pieluszki, ze na to nie wpadlam ![]() i powiedziała nam ze mięśnie (jak lezy na brzuszku) pieknie pracuja i nie ma sike co martwic, mamy czas ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Zadomowienie
|
Witam mamuśki!
przedwczoraj mi też wizaż padł oczywiście wczoraj cały dzień byłam w pracy z małą i mężem a po południu nawiedziła nas chrzestna męża ze swoim małżonem i nie miałam szans do was zajrzeć ![]() wieczorkiem zaczęłam troszkę podczytywać i znowu mi się wizaż wykrzaczył i w nocy też nie działał ![]() nie zacytuję, bo za dużo stron było, ale od rana nadrobiłam wszystko ![]() "pochwalę" się, że mam za sobą "pierwszy raz" poporodowy fajnie nie było, bo bober chyba całkiem pajęczyny zatkały i na początku bolało dość mocno później było lepiej, ale za to mój mąż przez gumę czucie stracił ![]() no i chyba wychodzi na to, że tabsy będę musiała brać, bo chłopa rozpuściłam przez tyle lat nie używania prezerwatyw, że teraz już mu nie pasują jutro idę do gina na wizytę kontrolną dopiero - wiem wiem wstyd i hańba zaczęłam też sobie masować brzuch balsamem ujędrniającym i plamienie wróciło myślicie, że to za wcześnie na masaże brzucha po cc? minęło już 7 tyg jutro gina podpytam widzę że na wątku dużo mamuś do pediatry się wybierało, mam nadzieję, że wizyty przyniosą oczekiwane rezultaty zdrowotno - informacyjne ![]() witam też kolejną mamę w naszym gronie i jej słodką córeczkę matko moja pamięć jest do bani jeszcze przed chwilą pamiętałam trochę żeby poodpisywać choć niektórym z was a teraz pustka w głowie ![]() aaaa już wiem Anesh świetny tekst o macierzyństwie i fajne te wasze przejęzyczenia - Tamlin powaliłaś mnie na łopatki ![]() Kasiam nie zadroszczę teściowej - jakaś durnowata z niej baba normalnie współczuję wszystkim maluszkom z kolkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
To ciekawe czemu z tych moich butelek się tak leje, może kupiłam jakieś podróbki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() U nas bez zmian od wczoraj ![]() ![]() Mam nadzieję, że jakoś Kuba się obroni. Sojka hojnie Cie natura obdarzyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja jutro pójdę zważyć małą do przychodni po wizycie u gina - trzymajcie kciuki za przyrost wagi ja też mam katarek i jest super tak jak sojka pisze z początku jak pierwszy raz próbowaliśmy użyć, to mąż go podłączał i wydawało nam się, że nie jest kompatybilny z naszym odkurzaczem, bo mamy dysona - przynajmniej ja tak męża zrozumiałam, że on do naszego nie pasuje a tymczasem pasuje normalnie, sama sprawdziłam i giloski wyciąga jak burza ![]() małej czyszczę nosek tylko jak jej coś tam zachrumka czasem i ona wtedy przy katarku wcale nie płacze tylko się uspokaja od odkurzacza ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- katiem mnóstwo zdrówka dla Pawełka ślemy z Lilunią razem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Wtajemniczenie
|
Ja miałam Browna przy Pawle, ale większą i też się z niej lało. i też myślę, że miałam felerny egzemplarz. Ale jak wyjęłam ten mechanizm w środku i zakręciłam to było ok. No ale On był przecież najważniejszy.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() U nas noc ok, zasnał o 22.30 i poleciał do 3.30. Potem cyc i do 7 ![]() Marta mi też 1 kg poleciał, wczoraj się zważyłam. I tez jeszcze 4 by sie przydaly, tak do 54kg. Więcej nie chcę ![]() A botki takie: |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.