|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - część XV
Dziewczyny ile kosztuje zielony tusz Wibo w tej promocji?
|
|
|
|
#3842 |
|
Raczkowanie
|
wiem że to pytanie już się pojawiało, ale że coraz pojawiają się jakieś nowinki kosmetyczne więc może na dzień dzisiejszy coś innego jest Waszym KWC
a więc jaki róż polecacie dla bardzo początkującej osoby? i do różu jak rozumiem jakiś specjalny pędzel muszę dokupić tak? jaki polecacie? z góry dziękuję za odpowiedzi
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Nie poszalałam w Rossie
Kupiłam tylko zafoliowany podkład. Wszystko co mnie interesowało, albo było rozwarstwione (lakiery do paznokci) albo wyschnięte (tusze).
|
#3844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
teraz jest w super cenie... ja mam 2 z wibo i miss porty ale rzado uzywam bo wole bronzer ![]() pędzel do różu jest specjalny...kupisz od 8 zl wzwyz.. ja zaraz sie urywam z pracy do rossa bo mam nadzieje ze z rana bedzie pusto i nikt mi nie bedzie przeszakdzal w mysleniu;p ogolnie i tak nie bardzo wiem co chce bo niby wszystko (prawie) mam... ale znajac siebie to jak fajna cena to trza korzystac
|
|
|
#3845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a dostane w rossie opaski kosmetyczne(potrzebuje na pracownie)..
jezeli tak to w jakiej cenie i gdzie ich szukac?
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Ta promocja jest boska (dla mnie
) i straszna (dla kieszeni )) Kupiłam wczoraj:-wychwalany MF kol. Beige (Nude juz nie było) ale jest wspaniały!! - pomadki dwie Kate czerwone (też super! - tusz Manhattan z olejkami - niezły ![]() - puder Manhattan mój ulubiony prasowany - dwa cienie wypiekane Manhattanu - podkład Mat Manhattanu (zachciało mi się próbować tej marki )- tusz MF podbijający niebieski kolor oczu (wahałam się między nim a zielonym) - nowy podkład Miss Sporty trwały matujący kol. ivory ![]() Jeszcze dzis zajdę po podkład dla koleżanki i dwa lakiery MF
|
#3848 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3849 |
|
404 Not Found
|
Musze powiedzieć, że jak na razie podkłąd sprawuje się wyśmienicie (Affinitone 24h). Co do tuszu telescopic - całkiem fajny, ale trzeba uważać żeby nie przesadzić, bo może się kruszyć.
![]() Ale generalnie na razie na plus.
|
|
|
|
#3850 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3851 |
|
Zadomowienie
|
Rossman jest bezlitosny z tymi promocjami, nie miałam zamiaru już nic kupować w tym miesiącu ale jak tu nie skorzystać z takiej okazji, kupiłam podkład Manhattan matujący - jest idealny dla mnie, kilka lakierów i wydałam niecałe 30 zł
|
|
|
|
#3852 |
|
Wtajemniczenie
|
ja zaopatrzyłam się w 6 lakierów (głównie Lovely i Wibo), tusz Loreala, liner Wibo
powiedzcie mi dziewczyny, który to lakier dający efekt sztucznych paznokci? |
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez BlueSunshine Czas edycji: 2012-11-23 o 09:44 |
|
|
|
|
#3854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3856 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Mirianka;37770605]Ta promocja jest boska (dla mnie
) i straszna (dla kieszeni )) Kupiłam wczoraj:-wychwalany MF kol. Beige (Nude juz nie było) ale jest wspaniały!! - pomadki dwie Kate czerwone (też super! - tusz Manhattan z olejkami - niezły ![]() - puder Manhattan mój ulubiony prasowany - dwa cienie wypiekane Manhattanu - podkład Mat Manhattanu (zachciało mi się próbować tej marki )- tusz MF podbijający niebieski kolor oczu (wahałam się między nim a zielonym) - nowy podkład Miss Sporty trwały matujący kol. ivory ![]() Jeszcze dzis zajdę po podkład dla koleżanki i dwa lakiery MF [/QUOTE] wiedzialam ze o czyms zapomnialam, ten tusz MF do roznych kolorow oczu ktoras go miala? Warto?
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, zlinczujcie mnie! Było to kilkanaście stron wcześniej, ale nie mogę znależć! Była rozmowa o pudrze z Rimmela matującym jakimś dobrym. Mówiłyście, że jedna kupie jakiś jasny kolor, inna, że transparentny. Możecie mnie wyprowadzić z błędu jeżeli takowy jest? Chodzi i stay matt z tej samej serii co te żelowe podkłady w słoiczku?
A i może doradzicie mi jakiś mineralny?
|
|
|
|
#3858 |
|
Zadomowienie
|
chodziło o puder w kompacie stay matt - i jest odcień transparentny nr 001
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie wrocilam...
i jestem troche zla niestety bo sie okazalo ze kredki wibo nie wchodza wcale po groszu tylko normalnie -40%.. babka powiedziala ze to niemozliwe ze bylo inaczej wczoraj a ja sie kłocilam, że było bo dziewczyny na wizazu tak kupowaly ![]() no i nic..ja swoje , ona swoje wiec zrezygnowalam z zakupu lakieru bo bralam go glownie dla kredki... bylam w mniejszym rossie wiec nie bylo tylu szaf i wyboru. W niedziele przejade sie do Plazy to sobie jeszcze cos dokupie . dzis wiec tak: -liner wibo czarny- mam jeszcze ale wzielam sobie na zapas bo ma super pędzelak i jak sie skonczy to bede miec zapas -tusz wibo różowy -top coat miss sporty -nowy podkład miss sporty so matte 14h odcien nude -puder maybelline affinitone odcien 24 calosc 34 z hakiem
|
|
#3862 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie burżuje HM jasne wysprzedane
dobrze, że jutro dostawa, następne pieniądze zostaną wydane
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też to wkurza z tym otwieraniem kosmetyków, tym bardziej że testery stoją obok ! Wczoraj dziewczyna obok mnie zaczela otwierac i sprawdzac chyba z trzy tusze... wymownie na nią spojrzałam i sobie poszła.
Z drugiej strony, gdyby do wszystkiego były testery, a kosmetyki byłyby zapakowane w kartoniki (jak za granicą) nie byłoby problemu ... )powiedzcie mi, czy u Was w szafach Rimmela, przy pomadkach też jest zawsze taki burdel ? ;/
|
#3864 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak wrażenia? musze na niego zerknąć skoro ma odcien dla bladolicych
|
|
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dał śliczny odcień...jestem raczej taka niezbyt blada więc nude wydał mi się w sam raz;] jutro przetestuje na buzi to dam znać.. Dzis mam revlona więc do wieczora mam spokój ![]() edit: udało mi się puder dostać z szafy a podkład jest zabezpieczony więc mam pewnośc że nikt się nim nie bawił
Edytowane przez tapetka22 Czas edycji: 2012-11-23 o 10:28 |
|
|
|
|
#3866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sama się wczoraj na niego skusiłam, bo moja siostra go ciąge używa i jest zadowolona
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
A czy w szafach Manhattanu są nowe produkty z serii Clearface?
Edytowane przez kudlik_kk Czas edycji: 2012-11-23 o 10:38 |
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda że nie wzięłam tego dla zielonych - ale kolor taki bordo-brązowy mnie troszkę zdziwił ale ciekawa jestem jaki efekt daje...![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- U mnie już były
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Serdeczne dzięki! Chyba się skuszę na to cudo 2 w 1 ze względu na moje skłonności do niedoskonałości
![]() A może orientujesz się w jakiej cenie był ten puder 2 w 1? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

a więc jaki róż polecacie dla bardzo początkującej osoby? i do różu jak rozumiem jakiś specjalny pędzel muszę dokupić tak? jaki polecacie? z góry dziękuję za odpowiedzi
Kupiłam tylko zafoliowany podkład. Wszystko co mnie interesowało, albo było rozwarstwione (lakiery do paznokci) albo wyschnięte (tusze).
06.09.2014 
:

dobrze, że jutro dostawa, następne pieniądze zostaną wydane