|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Cytat:
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3993 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam Wam pokazać swoje zdjęcie ale nie moge załadować.
Monicca1989 tu masz link do sukienki która ja miałam, tylko że moja była ładniejsza bo była śnieżnobiała i nie miałm takiej wielkiej biżuterii. Suknia hiszpanka, lub jak kto woli "falbaniasta". http://www.suknieslubne.szczecin.pl/...2012/brise.jpg |
|
|
|
|
#3994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o super suknia , to z Ciebie prawdziwa hiszpańska kobieta, a byczek tez był? ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- ja zawsze się łąpie w piątek jak juz kupie kebaba- wtedy - o boooooszeeee przecież dziś piątek he |
|
|
|
|
|
#3995 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3996 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
u no to dużo silnej woli potrzeba
![]() Cytat:
za tc za wizytę i szkołę rodzeniaCytat:
![]() Cytat:
![]() matko jaką ja mam ochotę na takiego hamburgera właśnie, od kilku miesięcy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a jakie ryyybyy ![]() Cytat:
za udaną wizytęCytat:
![]() Cytat:
Ale to fakt dużo zależy od lekarza... cdn...
|
||||||||
|
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
dobra zbieram sie na wizyte powoli, ale bez usg. chociaz licze na sluchanie serduszka
i na jakas reklamowke z prezentami pewnie dostane ochrzan za wage
|
|
#3998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz tym bardziej chciałabym zobaczyć ja na Tobie a nie na modelce![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3999 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za tcCytat:
za synkaCytat:
za suknieCytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra nadrobiłam grzecznie wasze bazgrołki ![]() a teraz idę frytki robić ![]() zajrzę później |
|||||||
|
|
|
|
#4000 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Matko wiecie co, niektóre osoby miały 3 dni temu po 100 głosów, a dziś mają 2000... bo jak ktoś ma zmienne ip to wyłącza kompa, włącza i nabija sobie... masakra tak nieuczciwie zbierać głosy :/
|
|
|
|
#4001 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4002 |
|
Wtajemniczenie
|
strippi - głosy oddAane
![]() Trzymam kciuki za wygraną
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki wielkie
![]() ja właśnie siedzę i przeglądam uczestników i notuję kto ma więcej głosów niż 1000
|
|
|
#4005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o nieee oszuści!!!!! |
|
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
hehe wiesz ja tam za bardzo wierzaca nie jestem, owszem jak jakies wazne swieta wypada w piatek czy jak jest post to owszem, ale wez piatek bez mieska tosz to nie piatek
no baaa, wiecie tutaj wszytskie miesa zeberka i takie tam sa DROGIE no i nie ma kto mi ugotowac a tak to od czasu do czasu mozna sobie podniebienie pieścić yhmm zjedzone, filmik do tego obejrzany teraz trza chyba sie zdrzemnac ahaha, w sumie nie wiem sama w domu jestem siostra dzis do Oslo na koncowy egzamin ze studniow poleciala ehhh NUDA
|
|
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety, ja tu się tak staram a okaże się, że ktoś sobie sam nabija głosy i ma więcej niż ja :/
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
ejjjj nooo mamuski, tyyyle stron, no jak to mam nadrobic?
![]() jestem dzisiaj lekko wykonczona, pobudka o 5:30 (ale mezus kupil swieze buleczki i croissanty, wiec jakos przebolalam ), pozniej wyjazd 100 km dalej do Magdeburga na kontrole do dermatologa, a w drodze powrotnej wstapilismy do sklepu z wozkami ... wybor niesamowity, skupilam sie w sumie na jednej marce (emmaljunga cross city) i zajelo nam to ponad godzine.. przy marce Mutsy zatrzymalismy sie tylko chwilke, jest leciutki, zwrotny i po zlozeniu jeszcze nie widzialam zadnego wozka, by byl taki malenki.. dla malych samochdow idealny... ale emmaljunga jednak przebija jakoscia, i siedzisko jest duzo lepiej wyposazone...Nowka emmaljunga city cross dla nas troche za droga .. wychodzi ok. 900€ bez fotelika (nawet mimo, ze tesciowa placi ).. i chyba zdecyduje sie na uzywany, mozna juz na ebayu kupic w bardzo dobrym stanie za ok. 500€ Tak z drugiej strony, kazdy wozek ma jakies zalety i wady, i chyba niewazne jak sie zdecyduje cos bedzie nie pasowac ![]() ahhh a wczoraj bylam na pierwszym spotkaniu z moja polozna, super babka, jestem bardzo zadowolona z wyboru, uprzejma, pomocna.. i bije od niej takie cieplo ![]() ahh i slyszalam tez bicie serca mojego synusia, 145 na minute...
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2012-11-23 o 18:16 |
|
|
|
|
#4009 |
|
Wtajemniczenie
|
strippi nie martw się
dobrze będzie. ja dziś 9 dla Ciebie nabiłam. dziękuję za kciuki za wizytę u endo. wszystko super także proszę teraz bardzo mocno z Natalką na jutro żeby kość nosowa była jak trzeba bo się martwię że będę musiała robić inwazyjne badania ;(
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
http://dzieci.pl/gid,15115083,img,15...puticaid=6f943 zdjęcia i film z 36tyg wewnątrz macicy!!
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
moderna brawo za serducho. Ptaszysko trzymamy kciuki. Ja jestem po wizycie u poloznej serduszko ladnie bije. Ale reklamowki nie dostalam buuu. Teraz czekam na wizyte u ginki i bedzie opoznienie buu
|
|
#4013 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mocno zaciśnięte ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
za serduszkoCytat:
za serduszkotutaj macie artykuł o parówkach dla dzieci http://finanse.wp.pl/kat,104124,titl...f943&_ticrsn=3
|
|
|
|
#4014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do coli z biedronki ja własnie koncze swoja pół litrowa:P
|
|
|
#4015 |
|
Wtajemniczenie
|
i tym o to sposobem chyba musze wysłać męża po colę :P
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam fante w domu, ale tylko woda mi wchodzi
|
|
|
#4017 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za l4Cytat:
![]() no jasne ,siusiaczka ,jąderka,i wszystkie fałdeczki na rączkach i nóżkach.... jak prawdziwy niemowlak. Cytat:
za serduszko za położną , ja do mojej dryndnę w okolicach stycznia -lutego chyba.... ![]() Cytat:
|
|
|
#4018 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#4019 | ||||
|
Raczkowanie
|
za wszystkie rozpoczęte tygodnieu mnie dziś początek 27tc...ale to leci... Cytat:
Cytat:
za wizytę i za kolejnego chłopczyka w naszym wątkuCytat:
Cytat:
No mój właśnie poszedł na broo z kolegą, ale już mu sms'ka posłałam że w drodze powrotnej ma zachaczyć o żabkę i zakupić mi cole, koniecznie w puszce Narobiłyście mi smaka...A ja dziś się wypuściłam w miasto. Odwiedziłam szmateks. Załączam kilka fot tego co złowiłam. Wydałam 50 zł i mam wyrzuty sumienia. Ale z tego kupiłam dla siebie swterek, sukienke i getry, pozostałe rzeczy to dla maluszka. Byłam też w rossmanie, korzystając z promocji zaopatrzyłam się w błyszczyk i pojedynczy cień. Zmykam pod prysznic, i biorę się za pazurki - tak dla relaksu
30.06.2011 --> dwie kreseczki 1.03.2013 --> tp 7.03.2013 --> KSAWERY Edytowane przez Chanel_Coco Czas edycji: 2012-11-23 o 19:09 |
||||
|
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam pisać o tych naszych rybach
One wiecznie są głodne i ile im się by nie dało wszystko zjedzą.Dziś jak tak prawie cały dzień leżę i odpoczywam to co chwile mi się tak jakby przelewa, bulgocze w brzuchu czy to dzidziuś się rusza czuć nie czuję ale dziwne odgłosy mi dobiegają z brzucha. Głodna nie jestem bo od 15:30 jadłam obiad ze 4 mandarynki, banana chwile przed obiadem jogurt i teraz jeszcze wafelka. nestelle a gdzie ty byłaś na tym połówkowym, że taki szczegółowy opis dostałaś długo się czeka ?? Ptaszysko trzymam mocno kciuki by z małą wszystko wyszło dobrze ![]() Dziewczyny a wam za tą colę ja przed ciążą nie piłam napoi gazowanych jeśli już wypiłam to było od wielkiego święta a raczej łyk dwa od tż. A ostatnio tak piszecie i co idę do kuchni to podpijam a wczoraj to dwie szklanki Tak piszecie piszecie a mnie coraz większa ochota nachodzi i grzeszę Mi w biodrach przybyło 4 cm bo jest 97 a brzuch mam 84 cm Ewkaaa8891 śliczną suknię miałaś Moderna gratuluję wyboru wózka choć mutsy też fajne.Ja dziś dostałam zapewnienie od tż tak na 90% bo czemu ten wózek ma tak mało kółek to mu wyjaśniłam że można wymienić przód z 3 na 4 kołowca więc mamy wybrany jeśli mi się nie odwidzi to kupujemy Quinny Modd 4 kolor biało-różowy dla córeczki ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- OtTakaJa śliczny malutki brzuszek kolejna laska na wątku ![]() Chanel_Coco 27 tydzień o jejciu kiedy to u mnie będzie ja dopiero 18 skończony.Śliczne ciuszki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

2 w 1 jestem zodiakalnym bykiem 
Ja też dziś kończę 23t
Co do mojego wyniku glukozy (132), to ginka powiedziała że jest w normie - koniec kropka Więc sie martwić nie muszę Połozna mnie ważyła i w kozakach mi dziś wyszło 7,5kg+ czyli jakieś 7kg przytyłam od początku... nie jest tak źle
ogolnie jestem zadowolona choc wykonczona

siostra dzis do Oslo na koncowy egzamin ze studniow poleciala ehhh NUDA

A nie chcę już chodzić do 2 bo to jest trochę trudne, choćby badania. Prywatny kazał mi już zrobić glukozę, ten na nfz dopiero po nowym roku. A jeszcze do tego różne proporcję. Dlatego chciałabym już zostać przy jednym no ale mam problem zwolnienia no i tak myślę i myślę co robić i już nie mam sił, humor do dupy przez to bo za tydz L4 się kończy i co dalej
Tak piszecie piszecie a mnie coraz większa ochota nachodzi i grzeszę