|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Ciężarne wykupiły |
|
|
|
|
|
#3962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gdybym chciała kupić swoja to musiałabym dać 4200
|
|
|
|
|
|
#3963 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
GRATULACJE dla kolejnego watkowego chlopczyka eh was nadrobic z rana to jak wyprawa przez DZUNGLE ![]() no nic u mnie LEJE czyli u was znaczy sie w PL swiata nie widac , boshe mam nadzieje ze chociaz w PL nie bedzie padac ![]() Sorceresss pooooookaz zdjecie AAAAAAAAAAAAAA NO I DZIS MAM 22 tygodnie
Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2012-11-23 o 13:55 |
|||||
|
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3965 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję wizyty i faceta ![]() Od kiedy na L4?? ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
Super. Wzajemnie udanego weekendu
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
.... coraz swawolniej się tu robi ....... ![]()
|
|
#3967 |
|
Zadomowienie
|
Dziecko, na kilku zdjęciach widać, że ma skórę odparzoną... na przedramieniu np.
Strippi, 3 głosy.
|
|
#3968 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po mandarynkach mam zgagę można kupować reklamówkami :d Cytat:
![]() My mamy podobnie wiekowo dzieci, córcie prawie 3 letnie i teraz synków się spodziewamy Cytat:
![]() moja kosztowała 2300zł i leży w szafie, bo w pralni mi ją zniszczyli, a mąż przy słabym świetle nie widział i podpisał odbiór i reklamacji już nie uwzględnili ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
dzięki za ostatnie głosy
|
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
Dragusia mam pytanie do Ciebie bo właśnie mam zamiar zamówić rożek i pościel z tej aukcji co zamawiałaś rożek. I czy on jest raczej taki grubszy, pikowany? Bo widziałam kiedyś w Auchan takie po 20zł i były strasznie cieńkie i byle jak wyglądały.
Edytowane przez monicca1989 Czas edycji: 2012-11-23 o 14:09 |
|
|
|
|
#3970 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za listę Dragusia
![]() nestelle nie mogę Ci nic szczególnego polecić, ale może jak coś zjesz słodkiego będzie lepiej ![]() Mnie też coś tak pogoda dobija, jakaś nie w sosie jestem no ale za 3 h weekend i będzie dobrze ![]() bmma żarty się Ciebie trzymają, jak widać ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- kochana lalka na tysiąc procent, na każdym zdjęciu identyczna pozycja... chociażby :P
|
|
#3971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet widać, że ktoś jej pomalował paznokcie Zobacz, że na każdym zdjęciu ma tak samo rączki, jedna rozłożona na płasko, druga lekko zgięta http://allegro.pl/sliczne-firmowki-d...808254116.html można te lalki kupić przez neta, są drogie, ale niektóre dziwne mamy kupują je i całą wyprawkę z wózkiem i wychodzą na dwór, było o tym kiedyś w Uwaga chyba. ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3972 |
|
Zadomowienie
|
Szukam zdjęcia...
na potwierdzenie mojej tezy ![]() może faktycznie macie rację, tak męczyć dziecko. Skóra jednak mało idealna, z przebarwieniami...
Maciek 12-08-1997Edytowane przez bmma Czas edycji: 2012-11-23 o 14:17 |
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
anna maria 79mi na fejsie napisala ze jak se ogranie do konca to do nas napisze, ale zyje i jest wszytsko juz OK
poza tym pranie nastawione i musze wyjsc do sklepu bo ziemniakow nie mam :/ eeeeeeeeeeeee a tak mi sie nie chce buuuuuuu |
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Obserwatorko, jestes na l4? tj. wrocilas po chorobie do pracy?
Lalka. przerazajaca lalka.
|
|
|
#3975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
- ja dostałam od swojej właśnie na 5 urodziny
|
|
|
#3976 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak sobie patrzę że u listopadowo-grudniowych mamuś pierwszy maluch pojawił się koniec sierpnia już. ciekawe kiedy styczniówki zaczną się rozpakowywać noi kiedy u nas ruszy heh. mam nadzieje że co najmniej do końca stycznia możemy spać spokojnie :P
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2012-11-23 o 14:31 |
|
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazda mamusia rozpakuje sie wedle terminu, to bedzie wyjatkowy watek hihihih no nic po te ziemniaki
|
|
|
|
|
|
#3980 |
|
Zadomowienie
|
Nie da rady, postaram sie poźniej wrzucic zdjęcie, ciagle jakis błąd ładowania
|
|
|
|
|
#3981 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny!
wczoraj miałam pomyślny dzień- lekarz na komisji orzekł, że nie muszę pracować do końca ciąży w dodatku dowiedziałam się dużo o tutejszym szpitalu i jakie mam możliwości porodu ![]() ale nie mogło być za pięknie.. od tego chodzenia cały dzień bolała mnie pachwina i nic nie pomagało.. nawet paracetamol ;/ na szczęście wyspałam się i dziś jest lepiej choć brzuch cały twardy ;/ ale dziecina ma daje znać o sobie wiec jest dobrze ![]() zaczynamy przeprowadzkę więc na jakiś czas Was opuszczam.. nie będzie mnie trochę ale proszę nie wyrzucać mnie z forum ![]() wrócę jak tylko się urządzę trochę i włączą mi neta na nowym mieszkaniu aaa i zaczynam się już stresować wizytą 29-go.. tak jestem ciekawa co u mojego bąbelka!! no i będzie to nasze pierwsze szczegółowe badanie także boję się jakoś.. |
|
|
|
|
#3982 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moze to byloby rozwiazanie.
|
|
|
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za komisjebedzie dobrze
|
|
|
#3984 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a za ile sprzedałas jesli to nie tajemnica? i gdzie wystawiałas ogłoszenie? ja moją próbuję sprzedać już od jakiegoś czasu i nawet nikt nie dzwoni![]() Cytat:
![]() mówisz kopa chcesz <kop> ![]() i zdrówka dla Kuby a ja tam coli nigdy nie lubilam i nadal mnie do niej nie ciągnie
|
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale się wypociłam
wstałam cała mokra aż ze mnie woda leciała. Leżę dalej pod kołdrą może się wykuruję.Nestelle bo tylko 10 wiadomości można zacytować w jednym poście. Co do zwolnień - nie wiem jakie miały czy 1 czy 2 ale dużo lasek skontrolowali podobno. |
|
|
|
|
#3987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3988 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ja jeszcze tu jestem, ale ok 16 koncze prace i ciekawa jestem czy bede miała w domu neta, bo narazie mieszkam tam gdzie mieszkam i niemamy swojego neta tylko ze szkoły która jest zaraz obok, i czasami na wekend wyłączają i wtedy jestem odcieta od forumowej rzeczywistości, także albo bede tu przez wekend albo nie ![]() a mandarynki i cola (a umnie jeszcze lepiej wchodzi pepsi) to coś co teraz lubie o takkk Edytowane przez mariolci Czas edycji: 2012-11-23 o 15:16 |
|
|
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
uf obiadek sie po malu robi, ale wam powiem jak szlam do sklepu akurat nie padalo ( mam jakies 2min spacerkiem ) to se mysle nie wezme parasola szybko obroce TAAAAAAAAAAAAA jasne nie wzielam po uwage ze moze byc kolejka w sklepie
hahah. no ale w sumie obaidek yhmm pycha, dzis juz na pewno ziemniaczki piers z kuraka i mizeria, wiem ost mialam miec ale zrobilam te nieszczesne placki ziemniaczane. no ale jeszcze tylko 4dni i zjem sobie min: ![]() - barszczyk czerwony ze skwarkami, fasolke po bretonsku, pyszna babcina ogorkowa, zalewajke - zeberka - krokiety - golabki - watrobke yhmmm SAME PYSZNOSCI mamusia mi ugotuje
|
|
|
|
|
#3990 |
|
Rozeznanie
|
ojej ale smaka robisz, ze ja nie mam takiej mamusi, babci czy tesciowej heee
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.

za tygodnie to teraz już z górki
bo strasznie zaciekawiłaś mnie wyglądem Twojej sukienki

....... 

tak jak wcześniej pisałam banki stawiają coraz dziwniejsze wymagania. Miałam powiedzieć, który to bank tak nadziwiał z pękniętym dowodem, ale dalej nie wiem. Korzystamy z doradcy finansowego i to on składa wnioski i mówi nam co jeszcze trzeba donieść, więc w sumie to nie wiemy który to bank. składamy do trzech: Multi bank, Getin Bank i Kredyt Bank, więc to któryś z tych. No i pojawiło się nowe żądanie- tż musi dać wyciąg z konta a na tym koncie ma być 110 000zł
kazda mamusia rozpakuje sie wedle terminu, to bedzie wyjatkowy watek
po te ziemniaki

05.07.2008
wstałam cała mokra aż ze mnie woda leciała. Leżę dalej pod kołdrą może się wykuruję.