|
|
#4891 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37783922]Ale to od szpitala zależy, i naprawdę ja się dziwię tym, co to idą rodzić do najbliższego szpitala a nie tam gdzie ich prowadzący. W PL żyjemy, niestety.[/QUOTE] ja się chyba jednak zdecyduję na szpital, w którym moja ginka pracuje, z nadzieją, że to coś da ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2012-11-23 o 23:07 |
|
|
|
|
#4893 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Hej, ja cały dzień u rodziców siedzę i tyle nadrabiania teraz mam, trochę już poczytałam co pisałyście, ale jeszcze tyyyyle przede mną
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To i tak dobrze, nasz syn też bezimienny, ale już nie mamy siły o tym dyskutować, liczę na to, że jak się urodzi to sam się przedstawi Aśka jest debeściak Cytat:
---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:22 ---------- Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37783922] ---------------------- Dosieńka prawie 2300 waży! w 34 tygodniu A ja w ciągu ostatnich 3 tygodni przybrałam 0,6kg, czyli teraz mam + 4,6 dokładnie[/QUOTE]Dortoka pięknie przybiera na wadze w przeciwieństwie do Ciebie, zazdroszczę [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37784157]Hmmm... śniadanie codziennie prawie to samo: płatki kukurydziane z biedronki z cukrem, ew. czekoladowe jakieś. Kawa 3in1. Obiady różnie, ale raczej jedno danie, jedynie w niedzielę u teściowej 2 dania kolacje- kanapki jakieś, z czymkolwiek co w ręce mi wpadnie + kawa 3in1 Pomiędzy - jogurty, monte, jabłka, mandarynki, jak mam ochotę na słodycze to owszem, bez ograniczeń [/QUOTE]Czyli jesteś szczęściarą ![]() Cytat:
Cytat:
Proszę się szybko poprawić
|
|
#4894 |
|
Rozeznanie
|
Do spania gaduły!
Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2012-11-24 o 00:41 |
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dziewczyny.
![]() Wpadłam tylko na chwilkę, życzyć Wam dobrego dzionka i zaraz lecę na uczelnię. Fatalnie się czuję - nie spałam całą noc, bo mnie bolało podbrzusze (boli mnie regularnie i dość mocno już od kilku dni, ale nic się poza tym nie dzieje, żadnego krwawienia nie było, mała dużo się rusza - nawet teraz), do tego jest mi niedobrze, jakaś kompletna masakra. |
|
|
|
#4896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Cytat:
|
|
#4897 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana
![]() Właśnie się szykuje na uczelnie a tak mi się nie chce że ojej. Strasznie dużo wczoraj naskrobałyście że tylko Was lekko przeleciałam :-P My wczoraj z mężem prawie cały dzień w ikei spędziliśmy, kupiliśmy Małej wannę,przewijak i kilka ozdób ![]() Byłam też w szpitalu w którym będę rodzic,ogólnie wszystko fajnie tylko lewatywy nie robią no ale trudno jakoś może przeżyje :-P Lecę na uczelnię, miłego dnia! :-* |
|
|
|
#4898 |
|
Zadomowienie
|
Hej, nie spie od 6, bo mni jakis pieprzony nerwobol dopadl i ciagnie sie od barku, przez szyje do lewego cycka. Macie na to jakis patent? Normalnie ku.wicy zaraz dostane tak to boli.
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
Maluchna, mnie przez jakis czas wchodził aki ból w prawe biodro, jak połamana sie z łóżka zbierałam... ale jeszcze madrego nie spotkałam, który by mi cos poradził na to.. przeczekac trzeba.
Tak w ogole to dzien dobry a dzisiaj biore sie za sprzątanie domu- takze w wolnej chwili zajrze |
|
|
|
#4900 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej hej
Cytat:
gorzej z nimi Cytat:
![]() Cytat:
- przede wszystkim jedz czesto a mniej (co 2-3 godz) -jak dasz rade to nie słódź herbaty -ogranicz slodycze -ogranicz owoce )-ogranicz jesne pieczywo, troche black troche white ![]() czyli jak widzisz - nic specjalnego ![]() a jakie ty mialas te wyniki, bo nie pamietam (eh, te komorki mozgowe )?---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
najbardziej bolal mnie lewy bok od spania, pachwiny - masakra, udo itd. ale teraz przed wstaniem leze sobie ze 2-3 minutki na plecach co by widocznie odciazyc te uciskane przez dluzszy czas nerwy i wstaje jak Młody Bóg A tak w ogole to jka mi sie dzis wspaniale spało wypralam wczoraj posciel w dzidziusiu. OMG lece na sniadanko
|
||||
|
|
|
#4901 |
|
Konto usunięte
|
Bokeh, nie znam żadnego Drzewieckiego, na pewno nie przyjmuje ani nie przyjmował ani w mojej przychodni, ani tam gdzie Agatka ma oddział dziecięcy, ani w szpitalu. Tu od lat powtarzają się te same nazwiska
ale - może o nim to dobrze świadczyć, może niekoniecznie chciał pchać się do będzińskiego syfu
|
|
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Nawet sie wyspalam dzisiaj. Ale tz narzeka bo mowi ze chrapalam
Ide zrobic sniadanko. Dzisiaj jedziemy na urodziny do mojej babci wiec pewnie znowu duzo nadrabiania bede miala ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
zgadzam sie w 100 % Mysle ze duzo kobiet wybieraloby CC.
|
|
#4903 | |
|
Zadomowienie
|
Mniaaaaaaam dobrze, że mi przypomniałaś, że coś takiego istnieje-właśnie na to mam często ochotę
![]() Cytat:
![]() TŻ kupił termometr na podczerwień z LIDLa z Medisany za 49.99... Na razie nie rozkminiam tych wyników, dziwne wychodzą
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Konto usunięte
|
W jakim sensie dziwne?
|
|
|
|
#4905 | ||
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wczoraj dzielnie zniosłam dietę, choć czułam się słabo Dziś już po normalnym śniadanku Teraz odliczam tylko dni do wizyty, już nie mogę doczekać się widoku na usg, nie widziałam dzidzi 10 tyg. Cytat:
Nie ma co gdybać, bo i tak jest to niezleżne od nas.Cytat:
Bardzo mi się podoba we Wrocławiu na basenie, tak cieplutko. Jak przejeżdżamy przez Wro to zawsze wstępujemy, a czasem jedziemy na 2-3 dni specjalnie na basen + zoo
|
||
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski,
Ja tylko na chwile zalozylam nowy wątek, bo zaraz przekroczymy magiczne 500tysięcy, poza tym choroba mnie rozwaliła...... nowy wątek- ale nowe laseczki- piszemy tam jak tu przekroczymy 500tys postów. Miłego dnia LEJDIS
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wez sie tam na tej uczelni oszczedzaj takie bycie na nogach do wieczora to tez nie tak super i moze sprobuj z no spa?[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37787541]Bokeh, nie znam żadnego Drzewieckiego, na pewno nie przyjmuje ani nie przyjmował ani w mojej przychodni, ani tam gdzie Agatka ma oddział dziecięcy, ani w szpitalu. Tu od lat powtarzają się te same nazwiska ale - może o nim to dobrze świadczyć, może niekoniecznie chciał pchać się do będzińskiego syfu [/QUOTE]Hah no w opiniach o lekarzu nawet ma w miare ale wlasnie pisze ze jest z bedzina zreszta nie mam co wybrzydzac pojde sobie do niego powiem ze moja na urlopie a juz drugi raz taki wynik zly moze mi cos poradzi moze przebada moze nie opierdzieli hehe tylko mam problem bo ja u faceta jeszcze nigdy nie bylam a jak bede musiala rozkladac nogi czego sie nie robi dla brzdaca....W ogole mowilyscie kiedys o tym takim smyraniu po szyjce jeeeeny chyba mała mi tak robi.... Ale dziwne uczucie.... Wczoraj jak mi gmernela to az sie wzdryglam. Mowicie tez ze was kopia po zebrach a mnie jeszcze ani razu a niby siedzi glowa w dol.... No nic ide sie szykowac moze uda mi sie troche ogolic bozene potem po prezent dla taty i wizyta.....
|
|
#4908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodeznia! ![]() odezwij sie jak wrocisz... zaraz nasza Justyś zaczyna biegi |
|
|
|
|
#4909 |
|
Konto usunięte
|
Ja już mężowi zapowiedziałam, że ma mnie golić
|
|
|
|
#4910 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
jak mi się chce bzykać chyba zwariujegin na razie nie pozwolił a jak widzę mojego TZ z gołą klatą koło mnie to muszę aż kurde nogi zaciskać nie dam rady chyba ![]() nawet TZ zauważył,że mi na łeb siada i wabię go jak samica- nakręciłam dziś włosy, włożyłam krótką sukienkę, pończochy. sweterek w panterkę i o 7 rano pierdyknęłam sobie make up jakbym na dancing szła Cytat:
Cytat:
mój przez ostatnie dni też szalał a dziś tylko takie delikatne szturchnięcia |
||
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Uprzejmie donosze iz bozena ogolona
dalam rade ja po ost jak moj mnie golil to odpuszczam, normalnie rytulal godzinny a jeszcze mnie pozacinal.....
|
#4912 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio z lusterkiem Godzine się męczyłam Znalazłam nowe rozstepy na moim brzuchu Czeeeeeeemuuuuuuu....Zjadłam sniadanko,mężuś kanapeczki zrobił. Potem zjadłam mandarynki z biedrony ![]() Umyłam podłogi,ale postanowiłam nie męczyć się na kolanach tylko mopem pojechałam. Jeszcze kurze powycieram,przejade pokój odkurzaczem raz dwa i tyle.Potem obiad i na urodziny.
|
|
#4914 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się w sobotę!
![]() u mnie humor do d.py, mam nadzieję, że u was lepiej muszę troszkę posprzątać, ogarnąć się i znów do teściów na bliżej nieokreślony czas mam już dość naszego remontu, ja chcę już mieć gotowy nasz dom i żyć sobie w nim spokojnie, a nie takie życie na dwa domy, przy czym żadny nie jest naszym docelowym, to d.pa nie robota ![]() dobra, idę i nie smęcę, miłego dnia i weekendu!
|
|
#4915 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37787781]W jakim sensie dziwne?[/QUOTE]
Raz 32'C, raz 37,5'C... Kotu wyszło 35'C a koty mają troszkę wyższą niż ludzie....Pewnie coś źle robimy ale dopiero go rozkminiamy-wiemy już żeby robić conajmniej 1 minutowe odstępy pomiędzy pomiarami. Już powoli nam wychodzą normalne tempereatury. Ogólnie ludzie bardzo zachwalają ten termometr w internecie, poza tym ma 3 lata gwarancji więc i tak warto było kupić TŻ kupił mi 3 pączki w Lidlu-co jak co ale pączki tam mają pyszne... A teraz pojechał kupić Lovele i będę się brała powoli za prania: 1 pralka na łikend Poza tym dziś malowanie pokoju dziecięcego
|
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepyszne mają.Nie potrafie przejść obojętnie obok nich
|
|
#4917 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja mam rodzinę w Łańcucie a jak byłam mała to tam koło zamku przy tych lwach zgubiłam sobie misie ![]() Cytat:
Cytat:
Od mojego teściowa też NON STOP chce coś ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja pierdziele ja do 20:20 od 8:15 Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę że wszystkie jemy mandarynki z biedry ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Dziewczyny czy te bóle przepowiadające każda ciężarna powinna mieć?? Ja jestem w 32tc i nic takiego nie miałam do tej pory.hmm
|
|
#4919 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie tez sprzątanie w pełni, jeszcze musze pozmywac podłogi i plytki na balkonie bo mi wczoraj małżon nakiepował Cytat:
a biedronkowe mandaryny mama mi rano przywiozła - juz z kilo zjadłam- mega pyszne, jesxcze takich nigdy nie było
|
|||
|
|
|
#4920 | |||
|
Rozeznanie
|
Witam Was
Ja póki co tylko się przywitam i wracam do obowiązków. Jedno pranie się już wyprało, teraz zapakowałam drugie. Jeszcze teraz chcę ogarnąć to co jeszcze leży w moich siłach. Mąż już wytrzepał dywan i poodkurzał. Więc ja jeszcze zajmę się kurzami, myciem podłogi, porządkowaniem szaf, bo już od dawna mam taki pomysł tylko weny brak, w zasadzie dziś też... no ale kiedyś się trzeba za to zabrać Dziś znowu ciężka noc za mną, tak na prawdę dopiero nad ranem fajnie mi się spało. Pogoda smętna i do tego zimno, no nić już w końcu bliżej zimy. Cytat:
To ja z kolei wcinam pomarańczę, mam ostatnio taką fazę na pomarańczę ![]() Cytat:
Ja właśnie zaliczam się do tego grona, którzy już nie widzą i czynności goleniowe wykonują na oślep![]() Oj to fakt, ja mam +12kg na początku 35 tygodnia. Cytat:
![]() Miłego dnia, póki co spadam
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.

) i to

A jak wymacał i uznał, że usg niepotrzebne to pewnie nie wyczuł nic niepokojącego 
i ze ona mi jeszcze pobierze dodatkowo krew na poziom glukozy no i pobrała i dostalam wlansie wyniki na maila glukoza 89 norma 70-99 a w moczu zaś ponad 1000!!
ja już nie rozumiem
Proszę się szybko poprawić

)

czego sie nie robi dla brzdaca....
ja ostatnio z lusterkiem
Czeeeeeeemuuuuuuu....
Od mojego teściowa też NON STOP chce coś