|
|
#2371 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() byliśmy na jarmarku na rynku uwielbiam ten klimacik wypiłam grzańca, potem obkupiłam się w rossmanie i w końcu dotarliśmy na skyfall ostatnio lubię takie bajeczki
|
|||
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Peach, no właśnie "luuudzie"
Teraz obawiam się, że jak by A. dał mi pierścień, to zmniejszą mi tą radość docinkami, bo wygląda na tani, bo za mało kamieni, bo brzydszy, bo nie klasyczny, bo coś tam Czyli skyfall oceniasz pozytywnie?
|
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozytywnie myslałam, że będą same strzelaniny bez sensu i seks (nie wiem czemu ) a ogólnie ok jak ktoś lubi taki gatunek było parę nierealnych scen na których parsknęłam śmiechem, ale wyszłam zadowolona
|
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Piczka co kupiłaś?
Też byłam dziś na rynku Ludzi od cholery. W ogóle wszędzie pełno ludzi, żadko się zdarza żebym w sobotę jechała w tramwaju jak w słoiku z ogórkami Nie wiem czy wszyscy na jarmar jechali Też go lubię, tak fajnie kolorowo i świątecznie i te choinki pachnące Dobry grzaniec? Ja tam jedynie rok temu jadłam pieczone kasztany ale jakoś nie podpasowały mi.
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
Patuska przez ciebie mam ochotę na ogórki! Zjadałbym małosolne
Właśnie wypiliśmy ostatnie wino z wesela. A tż twierdził, że tyyyyyleeeee mamy alkoholu po weselu. |
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj otworzyli, więc wszyscy się jarają tylko szkoda, że choinki jeszcze nie odpaliligrzaniec dobry nawet mi sie trochę w głowie zakręciło po nim![]() a kupiłam 2 podkłady, eye liner, szminkę, błyszczyk, lakier do paznokci, korektor i cień. a tak poza kolorówką, to skarpety na prezenty na kominek zgapione od najeczki ![]() a Ty co zakupiłaś? |
|
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja kupiłam podkład, puder, bronzer, 2 tusze do rzęs, eye liner, korektor, 2 odżywki do paznokci i pomadkę.
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
pati, a którego podkładu tak poszukiwałaś?
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiałam się nad Bourjois 123 perfect ale jednak zakupiłam Healthy mix. Na Oławskiej i w Galerii Dominikańskiej 123 były tylko ciemne, a w Renomie trafiłam na oba produkty i było ich sporo. Po sprawdzeniu na testerze HM jakoś lepiej wyglądał
Mam nadzieję, że się nie zawiodę na nim bo wiele podkładów mi nie pasuje.... Trochę się nachodziłam bo niestety Bourjois nie jest w każdym Rossmannie.... Jak on mi się skończy zastanawiam się nad Revlonem ColorStay. Wiele moich znajomych go ma i polecają.
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
ale mnie brzuch boli
|
#2382 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
no to może jeszcze ja coś załapie w rossmanie czekam na wypłatę męża![]() Cytat:
Cytat:
![]() no właśnie! uuu współczuje ale miałam do nadrobienia no to tak w skrócie.wizyta u gina - nie będę wnikać w szczegóły, ale zostałam wybadania i dostałam skierowanie na zbadanie poziomu prolaktyny. Ogólnie wg gina jestem zdrowa ![]() wieczór z koleżanką był bardzo fajny - pojechała ode mnie w sobotę po 13-tej a pół godziny później wrócił mój mąż ![]() dzisiaj przychodzą teście w odwiedziny więc też szybko zleci ten dzień
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
poszalaliśmy wczoraj do 3.30, zrobiliśmy sobie małe tournee po knajpkach. o 4 poszliśmy spać. a P. wstawał na 10 i ma dwunastogodzinną zmianę. ja nie wiem, jak on to przeżyje. Stef, moje gratulacje Med, ale fajna laska |
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam ogólnie chyba 3 opakowania, ale natrafiłam na to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-oil-free.html i to okazał się ideał ma takie wlaściwości jak colorstay, ale jest sto razy lżejszy i matuje
|
|
|
|
|
#2386 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
czołgiem przeleciałam Was na szybko zaraz wracam do nauku
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: trzymaj za mnie kciukory wwe wtorek od 13 (niestety jestem w drugiej grubpie Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||||||
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale kapusta z winogronem brzmi ciekawie ![]() i nie myśl tak o tym certyfikacie bo tylko sobie popsujesz magiczną chwilę ja certyfikatu nie mam, kamień mam jeden i mały a nie zamieniłabym go na żaden inny ![]() brrrr ale mroźno, wszystko białe za oknem a tu na zakupy trzeba jechać
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak, krew znaczy krew - ale sztuczna oczywiscie tylko zabawnie pozniej musialam wygladac, bo musialam ja na niego wylac i rozsmarowac reka a potem wrocic do pracowni przez pol opery z taka reka zakrwawiona ![]() do 28.11
|
|
|
#2389 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się poryczałam jak Patrycja miała zaręczyny Ogólnie odcinek 12 i 13 mi się podobały![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I wszystko -40%?Jak się czujesz kochana?? ![]() Również się przyłączam do gratulacji! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi się Skyfall podobał, najbardziej te fragmenty jak byli w tym starym domu ![]() I ostatnio byliśmy na Asterixie-strasznie się uśmialiśmy ![]() Karola to czekam na Twoje zaręczyny
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem dziewczyny, że nie powinnam się przejmować. Ale jednak nie jest to miłe
Na razie i tak brak perspektyw W ogóle przeniosły dziewczyny cytologię na kolejny tydzień tak naprawdę bez głosowania (niby było, ale nikt listy nie puścił), choć w tym tygodniu mamy 3 koła + poprawki,a tamten był umiarkowanie luźny A tak to sobota i niedziela będzie naukowa, pewnie tylko do kina lub na spacer pójdziemy... Motyl, mi też podobał się Skyfall. Ciekawie tak, zawsze Bond był bardzo humorystyczny, a teraz spoważniał na swój sposób, brak wielkich efektów specjalnych. Ciekawe, jakie będą następne części ![]() Grape, nie lubisz rodzynek? To z czym ty jesz serniki A pierścionek masz z białego złota, tak? podobno ma tendencję do zółknięcia...
|
|
#2391 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
I jeszcze raz dziękuję Ma się to szczęście![]() A co do TŻ, to pracuje. Rozkręca z kolegą biznes. Kawka, kciuki będą mocne. Med, nie wiem co powiedzieć. Skąd tacy ludzie się biorą? |
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze wybieram rodzynki ![]() Mój pierścień z białego złota żółknie od dołu,ale od góry nic nie widać. Z obrączką nic się nie dzieje.
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
To ta koleżanka powinna sam certyfikat nosić ze sobą. Ślub też pewnie będzie na pokaz.... Ah ludzie są głupi.
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2012-11-25 o 13:50 |
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierścionek mam z żółtego złota i ciemnieje mi na taki rdzawy kolor ale to ponoć wina stopu złota niestety z obrączką też mi się nic nie dzieje na szczęście ![]() zakupy zrobione teraz relaks przy ciepłej herbatce a później pyszny obiadek
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
![]() co do rossmanów to u nas (blisko mojego domu ) otworzyli rossmanna wczoraj bylam akurat tam, w pasażu i przypadkiem zauwazylam, ale było tyle ludzi a przede wszystkim starych babć, bo sie odbierało nagrody za paragony i jakies konkursy tam byly, ze bałam się wejsc i postanowiłam pojsc jak już tam to sie troche wyciszy ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- eeej ja tez nie lubie rodzynek;D i sama sernik robie bez, a jak jem z rodzynkami to wszystkie wybieram i daje tż on uwielbia
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ostatni odcinek będzie emitowany w czwartek, ale oglądałam na ipli przedpremierę jejku ale dzień przynajmniej sobie SUPER obcięłam włosy na długości nie straciłam, są pocieniowane, ale jednocześnie da się je związać i zrobić fryzurę (kok, dobierany itp.) wyglądają PIĘKNIE rozpuszczone
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
naaaj rob fote koniecznie!
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
naj chcemy to zobaczyć
bez fot się nie obędzie ja dzisiaj zrobilam sobie zdjęcie i w jakimś programie kombinowałam z fryzurami bo w środę idę do fryzjera. ku zaskoczeniu najbardziej podobalam się sobie w krótkich wlosach ale nie zdobędę się jeszcze na taką odwagę... myślę o ścięciu do ramion i skroceniu przodu, takiej trochę grzywki na bok. mam nadzieję, że nie skończy się na podcięciu końcowek jak zwykle tylko odważę się na coś nowego
|
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
wow!
ale tu dzisiaj tłumy walą ![]() Stefka - ![]() Kawa - cały czas trzymam kciuki! szkoda, że nie trafiłaś do pierwszej grupy... miałabyś szybciej z głowy ![]() Naj - pokaż włosy
|
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
to super, trzymam kciuki za sukces firmy
![]() Ja też nie lubię ani sernika ani rodzynek Naj Ty zawsze wyglądasz jak gwiazda : Całkiem miły dzień spędziliśmy. Najpierw mąż zabrał mnie na śniadanko do miasta, potem mieliśmy wybrać się do zamku ale nigdzie nie dało się zaparkować więc wybraliśmy się na kawę. Poczytałam książkę. Potem wizyta w galerii i na koniec pizza we włoskiej knajpce. Weekendy są fajne i powinny być częściej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

Odwiedziłam 5 bo nigdzie nie mogłam znaleść odpowiedniego odcienia podkładu
Ale wydałam ok 120 zł 
wypiłam grzańca, potem obkupiłam się w rossmanie i w końcu dotarliśmy na skyfall
ostatnio lubię takie bajeczki

Też byłam dziś na rynku 

klask i: trzymaj za mnie kciukory wwe wtorek od 13 (niestety jestem w drugiej grubpie 

Na razie i tak brak perspektyw
W ogóle przeniosły dziewczyny cytologię na kolejny tydzień tak naprawdę bez głosowania (niby było, ale nikt listy nie puścił), choć w tym tygodniu mamy 3 koła + poprawki,a tamten był umiarkowanie luźny
To z czym ty jesz serniki ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
) otworzyli rossmanna wczoraj bylam akurat tam, w pasażu i przypadkiem zauwazylam, ale było tyle ludzi a przede wszystkim starych babć, bo sie odbierało nagrody za paragony i jakies konkursy tam byly, ze bałam się wejsc i postanowiłam pojsc jak już tam to sie troche wyciszy