Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61. - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-24, 21:38   #2371
peach_passion
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.

Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość
Zrobiłam dzisiaj maraton po Rossmannach Odwiedziłam 5 bo nigdzie nie mogłam znaleść odpowiedniego odcienia podkładu Ale wydałam ok 120 zł
ooo a ja miałam wyrzuty sumienia, że duzo wydałam - już nie mam

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z Aleks. Praca nie jest najczęściej wyborem...

Aleks, w ogóle wiesz, jeszcze bezczelne hasło poleciało do jednej z dziewczyn, która dostała ringa bez certyfikatu: "a skąd ty wiesz, co tam masz, skoro nie masz certyfikatu?"
luuudzie
Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Hej,
dostałam piątkę z egzaminu byłam ostatnia, profesor się na mnie spojrzał i zapytał mnie co studiowałam i potem zadał banalne pytanie z moich studiów - a egzamin miał być z mostów
A drugi poszedł całkiem całkiem bo ściągaliśmy wszyscy

gratuluję

byliśmy na jarmarku na rynku uwielbiam ten klimacik wypiłam grzańca, potem obkupiłam się w rossmanie i w końcu dotarliśmy na skyfall ostatnio lubię takie bajeczki
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 21:42   #2372
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Peach, no właśnie "luuudzie" Teraz obawiam się, że jak by A. dał mi pierścień, to zmniejszą mi tą radość docinkami, bo wygląda na tani, bo za mało kamieni, bo brzydszy, bo nie klasyczny, bo coś tam Za plecami pal sześć licho, ale tak prosto w twarz...
Czyli skyfall oceniasz pozytywnie?

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 21:49   #2373
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Peach, no właśnie "luuudzie" Teraz obawiam się, że jak by A. dał mi pierścień, to zmniejszą mi tą radość docinkami, bo wygląda na tani, bo za mało kamieni, bo brzydszy, bo nie klasyczny, bo coś tam Za plecami pal sześć licho, ale tak prosto w twarz...
to jest niepojete

pozytywnie myslałam, że będą same strzelaniny bez sensu i seks (nie wiem czemu) a ogólnie ok jak ktoś lubi taki gatunek było parę nierealnych scen na których parsknęłam śmiechem, ale wyszłam zadowolona
Stary 2012-11-24, 21:58   #2374
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Med jesteś mądrą dziewczynką i dobrze wiesz, że certyfikat, ilość kamieni i cena nie są ważne. A takich pustych ludzi trzeba olać i tyle.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 22:04   #2375
patuska18
Zakorzenienie

Piczka co kupiłaś? Też byłam dziś na rynku Ludzi od cholery. W ogóle wszędzie pełno ludzi, żadko się zdarza żebym w sobotę jechała w tramwaju jak w słoiku z ogórkami Nie wiem czy wszyscy na jarmar jechali
Też go lubię, tak fajnie kolorowo i świątecznie i te choinki pachnące Tylko jeszcze śniegu brak Dobry grzaniec? Ja tam jedynie rok temu jadłam pieczone kasztany ale jakoś nie podpasowały mi.

Antoś 15.03.2018

patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 22:09   #2376
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Patuska przez ciebie mam ochotę na ogórki! Zjadałbym małosolne

Właśnie wypiliśmy ostatnie wino z wesela. A tż twierdził, że tyyyyyleeeee mamy alkoholu po weselu.

Stary 2012-11-24, 22:12   #2377
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Piczka co kupiłaś? Też byłam dziś na rynku Ludzi od cholery. W ogóle wszędzie pełno ludzi, żadko się zdarza żebym w sobotę jechała w tramwaju jak w słoiku z ogórkami Nie wiem czy wszyscy na jarmar jechali
Też go lubię, tak fajnie kolorowo i świątecznie i te choinki pachnące Tylko jeszcze śniegu brak Dobry grzaniec? Ja tam jedynie rok temu jadłam pieczone kasztany ale jakoś nie podpasowały mi.
mozliwe, że na jarmark wczoraj otworzyli, więc wszyscy się jarają tylko szkoda, że choinki jeszcze nie odpalili
grzaniec dobry nawet mi sie trochę w głowie zakręciło po nim
a kupiłam 2 podkłady, eye liner, szminkę, błyszczyk, lakier do paznokci, korektor i cień. a tak poza kolorówką, to skarpety na prezenty na kominek zgapione od najeczki
a Ty co zakupiłaś?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-24, 22:21   #2378
patuska18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
mozliwe, że na jarmark wczoraj otworzyli, więc wszyscy się jarają tylko szkoda, że choinki jeszcze nie odpalili
grzaniec dobry nawet mi sie trochę w głowie zakręciło po nim
a kupiłam 2 podkłady, eye liner, szminkę, błyszczyk, lakier do paznokci, korektor i cień. a tak poza kolorówką, to skarpety na prezenty na kominek zgapione od najeczki
a Ty co zakupiłaś?
Choinkę odpalają na mikołajki tak jak i resztę ozdób na mieście

A ja kupiłam podkład, puder, bronzer, 2 tusze do rzęs, eye liner, korektor, 2 odżywki do paznokci i pomadkę.

Antoś 15.03.2018

Stary 2012-11-24, 22:33   #2379
peach_passion
Zakorzenienie

pati, a którego podkładu tak poszukiwałaś?
Stary 2012-11-24, 22:44   #2380
patuska18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
pati, a którego podkładu tak poszukiwałaś?
Zastanawiałam się nad Bourjois 123 perfect ale jednak zakupiłam Healthy mix. Na Oławskiej i w Galerii Dominikańskiej 123 były tylko ciemne, a w Renomie trafiłam na oba produkty i było ich sporo. Po sprawdzeniu na testerze HM jakoś lepiej wyglądał Mam nadzieję, że się nie zawiodę na nim bo wiele podkładów mi nie pasuje.... Trochę się nachodziłam bo niestety Bourjois nie jest w każdym Rossmannie....

Jak on mi się skończy zastanawiam się nad Revlonem ColorStay. Wiele moich znajomych go ma i polecają.

Antoś 15.03.2018

Stary 2012-11-25, 08:19   #2381
kasia0912
Zakorzenienie

Dzień Dobry ale mnie brzuch boli

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-25, 08:29   #2382
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość

Od środy jestem w końcu panią magister
super gratuluję Pani magazynier
Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
a wiecie co tż mam zapytała tak na poważnie w końcu kiedy planujemy założyć rodzinę kiedy dziecko itd, a tż powiedział "już zaczynamy planować ślub, i niedługo zaręczyny..."
mam nadzieję, że nie jest to zwykłe gadanie i niebawem uklęknie
Cytat:
Do 28.11 także na pewno zdążysz
no to może jeszcze ja coś załapie w rossmanie czekam na wypłatę męża
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
To ja powiem co myślę - wkurza mnie jak czytam, że kobiety wolą karierę niż posiadanie dzieci. Kariera, kariera - duże słowo. Zwłaszcza jak pracuje się na kasie, na słuchawce, na najniższym stanowisku... Kobiety pracują bo muszą z czegoś żyć. Dużo się pisze o singielkach z wielkich miast robiących karierę jak bohaterki seriali a o kobietach, których nie stać na dzieci, odkładają tę decyzję licząc, że może jak awansują/zmienią pracę to będzie lepiej i wówczas da się mieć to dziecko bez wyrzeczeń to jakoś wszyscy zapominają. Czemu wszyscy mówią tyle o wyborach a nikt nie wspomina o konieczności?

Nie, nie musisz tego cytować. Po prostu napisałam co mi leży na wątrobie bo wkurza mnie już to pieprzenie o karierze.
zgadzam się z Tobą i też mnie to wkurza!
Cytat:
Hej,
dostałam piątkę z egzaminu byłam ostatnia, profesor się na mnie s

Jeszcze tylko mogłabym dodać, że w przypadku możliwości wyboru kobieta też jest klasyfikowana. Została w domu - nie rozwija się, poświęca się dzieciom, marnuje sobie życie, rozlazła kura domowa. Wróciła do pracy - nie dba o dzieci, jak jej nie szkoda tych maleństw, nieczuła karierowiczka. Strasznie mnie to wkurza. Zostawmy kobietom (oraz ich partnerom) możliwość wyboru bez oceniania, bez sądów!
gratuluję 5
no właśnie!
Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry ale mnie brzuch boli
uuu współczuje

ale miałam do nadrobienia no to tak w skrócie.
wizyta u gina - nie będę wnikać w szczegóły, ale zostałam wybadania i dostałam skierowanie na zbadanie poziomu prolaktyny. Ogólnie wg gina jestem zdrowa
wieczór z koleżanką był bardzo fajny - pojechała ode mnie w sobotę po 13-tej a pół godziny później wrócił mój mąż
dzisiaj przychodzą teście w odwiedziny więc też szybko zleci ten dzień

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 08:57   #2383
najfajniejsza
Zakorzenienie

dobry
poszalaliśmy wczoraj do 3.30, zrobiliśmy sobie małe tournee po knajpkach. o 4 poszliśmy spać. a P. wstawał na 10 i ma dwunastogodzinną zmianę. ja nie wiem, jak on to przeżyje.

Stef, moje gratulacje

Med, ale fajna laska
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 09:01   #2384
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Witam
Stary 2012-11-25, 09:06   #2385
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Zastanawiałam się nad Bourjois 123 perfect ale jednak zakupiłam Healthy mix. Na Oławskiej i w Galerii Dominikańskiej 123 były tylko ciemne, a w Renomie trafiłam na oba produkty i było ich sporo. Po sprawdzeniu na testerze HM jakoś lepiej wyglądał Mam nadzieję, że się nie zawiodę na nim bo wiele podkładów mi nie pasuje.... Trochę się nachodziłam bo niestety Bourjois nie jest w każdym Rossmannie....

Jak on mi się skończy zastanawiam się nad Revlonem ColorStay. Wiele moich znajomych go ma i polecają.
jakiś czas temu colorstay był moim ideałem. tzn. tak myslałam miałam ogólnie chyba 3 opakowania, ale natrafiłam na to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-oil-free.html i to okazał się ideał ma takie wlaściwości jak colorstay, ale jest sto razy lżejszy i matuje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-25, 09:07   #2386
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem przeleciałam Was na szybko zaraz wracam do nauku
Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość

Magda, Kawka kupiłam tusz MF2000 c-Cyferki wiem że go nie lubisz ale dla mnie jest najlepszy
podkład z max factora facefinity
podkład w kompakcie facefinity-bo mi się spodobało pudełko
kredki do oczu
eyeliner z l'oreala
błyszczyki jakieś 3d
cienie l'oreal trio cośtam
lakier czerwony
u nas jest promocja na wszystko z szaf bez względu na firmę.

coś jeszcze chciałam i nie pamiętam
do kiedy ta promocja jest oze cos kupie dla siebie bo dla klientek to juz tylko kosmetyki profesjonalne, a na mnie to iich szkoda
Cytat:
To ja powiem co myślę - wkurza mnie jak czytam, że kobiety wolą karierę niż posiadanie dzieci. Kariera, kariera - duże słowo. Zwłaszcza jak pracuje się na kasie, na słuchawce, na najniższym stanowisku... Kobiety pracują bo muszą z czegoś żyć. Dużo się pisze o singielkach z wielkich miast robiących karierę jak bohaterki seriali a o kobietach, których nie stać na dzieci, odkładają tę decyzję licząc, że może jak awansują/zmienią pracę to będzie lepiej i wówczas da się mieć to dziecko bez wyrzeczeń to jakoś wszyscy zapominają. Czemu wszyscy mówią tyle o wyborach a nikt nie wspomina o konieczności?

Nie, nie musisz tego cytować. Po prostu napisałam co mi leży na wątrobie bo wkurza mnie już to pieprzenie o karierze.
zgadzam sie pieknie to ujelas
Cytat:

W ogóle powiem Wam o ciekawym zjawisku w naszej grupie, jakie nastąpiło poprzez ostatnie zaręczyny. Jedna z dziewczyn zaczęła wartościować resztę zaręczonych pod kątem... certyfikatu Zaczęło się od tego, że X. mówi do Y. " ty, mamy podobne pierścionki, tylko ty bardziej okrągły, ale łapki i obrączka taka sama!", a Y. się sfochała i zaczęła pokazywać szczegóły, że jej jest rozmiaru 9, ma białe i żółte złoto, 7 brylantów i były tylko 2 w Polsce takie w Aparcie potem rozmawiała z innymi dziewczynami wypytując o certyfikaty, bo chwaliła się swoim, że go ma, że jest takich 7 kamieni (brylantów), wraz ze szczegółami i patrząc z góry na resztę Jak to na siłę trzeba się wyróżniać, ja nie mogę... I co z tego, że na tę chwilę były 2, jak pewnie nosi identyczne już z 50 osób? I co ma za znaczenie certyfikat?

Nie chcę się zaręczać przed lutym, żeby mnie ktoś tak wartościował i oceniał....
med nawet nie wiem jak to skomentowac co za ludzie
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość

Zgadzam się z Aleks w 100%.To,że ktoś pracuje zawodowo,to jeszcze nie znaczy, że wybrał karierę kosztem dziecka.Większość kobiet nie robi kariery, tylko po prostu zarabia pieniądze, żeby utrzymać rodzinę. To jest konieczność. Myślę, że jest moment, kiedy kobieta chce wrócić do pracy i mocno wątpię, że ten moment przychodzi w 8,9, czy 12 miesiącu życia jej dziecka. Kiedy dzieci stają się samodzielniejsze, a co za tym idzie kobieta czuje się bardziej niezależna, wtedy zapewne może chcieć zająć się i swoim życiem zawodowym. Ale realia są takie, jakie są. Urlopy płatne są (póki co) bardzo krótkie, pracodawcy krzywo patrzą na przerwy w pracy związane z dziećmi, życie jest drogie, a kredyty się same nie płacą. Myślę, że w przeważającej liczbie wypadków decyduje konieczność.

Ja byłam w sytuacji, w której wyboru mogłam dokonać. Ale to też nie był wybór między hucznie zwaną "karierą" a domem. Ja zrezygnowałam z pracy, nie z kariery. Miałam szczęście, że mogłam to zrobić. Na pewno będę chciała wrócić do pracy po urodzeniu drugiego dziecka i na pewno nie będzie to bardzo szybko. Ale szczerze mówiąc teraz rozważam pracę w szkole/ na uczelni/ w urzędzie - tam, gdzie będzie się żyło wolniej niż w korporacji, gdzie jest pewne zatrudnienie i stałe godziny pracy. Nie chcę iść do pracy tam, gdzie będę musiała być zawsze dyspozycyjna i pracować po 10h. Zakładam, że będę zarabiała mniej niż zarabiałam, ale będę miała możliwość odebrać własne dzieci z przedszkola przed nocą. I znowu - mam szczęście mieć możliwość poszukać pracy mniej płatnej. Niewiele kobiet je ma.
no i znowu nie sposob sie nie zgodzic, powiem Wam ze ja chetnie zajmowalabym sie domem gdyby Marcin odpowiedni zarabial (i malowalabym dla relaksu w weekendy i dla kasy na waciki)

Cytat:
Hej,
dostałam piątkę z egzaminu byłam ostatnia, profesor się na mnie spojrzał i zapytał mnie co studiowałam i potem zadał banalne pytanie z moich studiów - a egzamin miał być z mostów

Zgadzam się z Aleks i Gwizdakiem.

Jeszcze tylko mogłabym dodać, że w przypadku możliwości wyboru kobieta też jest klasyfikowana. Została w domu - nie rozwija się, poświęca się dzieciom, marnuje sobie życie, rozlazła kura domowa. Wróciła do pracy - nie dba o dzieci, jak jej nie szkoda tych maleństw, nieczuła karierowiczka. Strasznie mnie to wkurza. Zostawmy kobietom (oraz ich partnerom) możliwość wyboru bez oceniania, bez sądów!
co do pogrubionego klask i: trzymaj za mnie kciukory wwe wtorek od 13 (niestety jestem w drugiej grubpie myslalam ze rano pojde i bez wzgledu na wynik bede miec z bani)

Cytat:
No i brawo! Iście po studencku

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Trochę mnie ciary przeszły jak obejrzałam te fotki:
http://przewodnik.onet.pl/foto/chorw...miniatury.html
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaki czad do zdjec

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 10:37   #2387
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Grape, dziś jadłam pyszną sałatkę na słodko Były w niej orzechy włoskie, rodzynki, kapusta pekińska, czerwone winogrona i jakiś słodki sos
co do pogrubionego
ale kapusta z winogronem brzmi ciekawie

i nie myśl tak o tym certyfikacie bo tylko sobie popsujesz magiczną chwilę jeśli lasce jest certyfikat do szczęścia potrzebny to proszę bardzo niech się niem cieszy ja certyfikatu nie mam, kamień mam jeden i mały a nie zamieniłabym go na żaden inny i bardzo głęboko w mam co inny na ten temat sądzą i Tobie radzę to samo w dodatku jak byłam w Pl to dałam go do czyszczenia bo mi mocno pociemniał i mi go pięknie wyczyścili schowałam go do pudełeczka żeby już taki błyszczący został ale znowu zaczyna ciemnieć nie wiem dlaczego

brrrr ale mroźno, wszystko białe za oknem a tu na zakupy trzeba jechać
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 11:03   #2388
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Hej,

Fajną masz tą pracę. I krew znaczy krew?
gratuluje

no tak, krew znaczy krew - ale sztuczna oczywiscie tylko zabawnie pozniej musialam wygladac, bo musialam ja na niego wylac i rozsmarowac reka a potem wrocic do pracowni przez pol opery z taka reka zakrwawiona

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
czołgiem przeleciałam Was na szybko zaraz wracam do nauku
do kiedy ta promocja jest oze cos kupie dla siebie bo dla klientek to juz tylko kosmetyki profesjonalne, a na mnie to iich szkoda

do 28.11
Stary 2012-11-25, 11:58   #2389
butterfly20
Zakorzenienie

Heeeej

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Ja też byłam w Rosmannie na zakupach dzisiaj i obkupiłam się, ale dalej czuje niedosyt

A mam już tego tyyyyyyyleeeeeeeeeeee...

40% od ceny regularnej jest na wszystko co jest w szafach. Na kolorówkę na półkach chyba nie.
Zakupoholiczka

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

o ja pierdzielę... obejrzałam 13. odcinek "Przyjaciółek", masakra. spoiler: nie uwazam tego serialu za majstersztyk, ale sceny, które wyglądają na zdradę, a nią nie są, zwykle są w filmach bardzo dwuznaczne i po prostu osoba "zdradzana" nadinterpretuje. Tutaj są one tak jednoznaczne, że nie dziwię się Ance, że nie docieka, tylko "wie", że mąż zdradza ją z przyjaciółką.
Ale ostatni odcinek jest w czwartek-tak czytałam
Ja się poryczałam jak Patrycja miała zaręczyny Ogólnie odcinek 12 i 13 mi się podobały

Cytat:
kocham popcorn popcorn do mikrofali jest jednym z najlepszych wynalazków w dziejach ludzkości No ale nie mam a frytki mam to będą frytki. Tż stwierdził, że też chętnie zje więc nie będę sama tyć
Ja też lubię popcorn,ale nie mam micro i nie będę mieć, więc pozostaje mi robić w garnku

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
oooo!! tez tak chcę!

aaaale się wczoraj obłowiłam w tesco od 21:00 jest 50% na zabawki - więc kupiłam dzieciakom na mikołaja i urodziny gry - jestem zadowolona przynajmniej ich mam już "z głowy"
A ta promocja była tylko w piątek, czy przez jakiś określony czas?

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
dzień dobry bardzo

Magda, Kawka kupiłam tusz MF2000 c-Cyferki wiem że go nie lubisz ale dla mnie jest najlepszy
podkład z max factora facefinity
podkład w kompakcie facefinity-bo mi się spodobało pudełko
kredki do oczu
eyeliner z l'oreala
błyszczyki jakieś 3d
cienie l'oreal trio cośtam
lakier czerwony
u nas jest promocja na wszystko z szaf bez względu na firmę.

coś jeszcze chciałam i nie pamiętam
Też myślałam o tym podkładzie,fajny?Jaki masz kolor? I wszystko -40%?

Jak się czujesz kochana??

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Frezi, Carmi, Jusia, By, dziękuję za gratulacje
Również się przyłączam do gratulacji!

Cytat:
No i brawo! Iście po studencku

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Trochę mnie ciary przeszły jak obejrzałam te fotki:
http://przewodnik.onet.pl/foto/chorw...miniatury.html
Ojeju masakra, jak nasz Kozubnik...

Cytat:
Dzięki dziewczyny za gratulacje choć naprawdę nie ma czego.
TŻ nadal nie ma Znowu...
Jest czego,gratuluję bardzo!

Cytat:
Jesteś mądrą dziewczynką i wiesz,że tym nie trzeba się przejmować

Mi się Skyfall podobał, najbardziej te fragmenty jak byli w tym starym domu
I ostatnio byliśmy na Asterixie-strasznie się uśmialiśmy

Karola to czekam na Twoje zaręczyny Przydałoby się, bo ostatnio zastój...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-25, 12:10   #2390
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Wiem dziewczyny, że nie powinnam się przejmować. Ale jednak nie jest to miłe Na razie i tak brak perspektyw W ogóle przeniosły dziewczyny cytologię na kolejny tydzień tak naprawdę bez głosowania (niby było, ale nikt listy nie puścił), choć w tym tygodniu mamy 3 koła + poprawki,a tamten był umiarkowanie luźny I zepsuli mi rocznicę, bo planowałam z A. świętować do oporu A tak to sobota i niedziela będzie naukowa, pewnie tylko do kina lub na spacer pójdziemy...
Czasem myślę, że niezbyt tych ludzi lubię...

Motyl, mi też podobał się Skyfall. Ciekawie tak, zawsze Bond był bardzo humorystyczny, a teraz spoważniał na swój sposób, brak wielkich efektów specjalnych. Ciekawe, jakie będą następne części

Grape, nie lubisz rodzynek? To z czym ty jesz serniki A pierścionek masz z białego złota, tak? podobno ma tendencję do zółknięcia...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 12:15   #2391
Stefannia
Wtajemniczenie

Dzień dobry.
I jeszcze raz dziękuję Ma się to szczęście
A co do TŻ, to pracuje. Rozkręca z kolegą biznes.

Kawka, kciuki będą mocne.
Med, nie wiem co powiedzieć. Skąd tacy ludzie się biorą?
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 12:24   #2392
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem dziewczyny, że nie powinnam się przejmować. Ale jednak nie jest to miłe Na razie i tak brak perspektyw W ogóle przeniosły dziewczyny cytologię na kolejny tydzień tak naprawdę bez głosowania (niby było, ale nikt listy nie puścił), choć w tym tygodniu mamy 3 koła + poprawki,a tamten był umiarkowanie luźny I zepsuli mi rocznicę, bo planowałam z A. świętować do oporu A tak to sobota i niedziela będzie naukowa, pewnie tylko do kina lub na spacer pójdziemy...
Czasem myślę, że niezbyt tych ludzi lubię...

Motyl, mi też podobał się Skyfall. Ciekawie tak, zawsze Bond był bardzo humorystyczny, a teraz spoważniał na swój sposób, brak wielkich efektów specjalnych. Ciekawe, jakie będą następne części

Grape, nie lubisz rodzynek? To z czym ty jesz serniki A pierścionek masz z białego złota, tak? podobno ma tendencję do zółknięcia...
Masz bardzo niefajne "koleżanki"...

Ja zawsze wybieram rodzynki

Mój pierścień z białego złota żółknie od dołu,ale od góry nic nie widać. Z obrączką nic się nie dzieje.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 12:43   #2393
kasia0912
Zakorzenienie

To ta koleżanka powinna sam certyfikat nosić ze sobą. Ślub też pewnie będzie na pokaz.... Ah ludzie są głupi.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Edytowane przez kasia0912
Czas edycji: 2012-11-25 o 12:50
kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 13:20   #2394
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
takiego normalnego pieczonego sernika też nie jadam bo nie lubię
pierścionek mam z żółtego złota i ciemnieje mi na taki rdzawy kolor ale to ponoć wina stopu złota niestety z obrączką też mi się nic nie dzieje na szczęście

zakupy zrobione teraz relaks przy ciepłej herbatce a później pyszny obiadek
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 14:22   #2395
karola991
Zakorzenienie

co do rossmanów to u nas (blisko mojego domu ) otworzyli rossmanna wczoraj bylam akurat tam, w pasażu i przypadkiem zauwazylam, ale było tyle ludzi a przede wszystkim starych babć, bo sie odbierało nagrody za paragony i jakies konkursy tam byly, ze bałam się wejsc i postanowiłam pojsc jak już tam to sie troche wyciszy

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

eeej ja tez nie lubie rodzynek;D i sama sernik robie bez, a jak jem z rodzynkami to wszystkie wybieram i daje tż on uwielbia
Stary 2012-11-25, 16:33   #2396
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ale ostatni odcinek jest w czwartek-tak czytałam
Ja się poryczałam jak Patrycja miała zaręczyny Ogólnie odcinek 12 i 13 mi się podobały
też ryczałam na zaręczynach
no ostatni odcinek będzie emitowany w czwartek, ale oglądałam na ipli przedpremierę

jejku ale dzień
przynajmniej sobie SUPER obcięłam włosy nie umiem zrobić ładnego zdjęcia ani znaleźć podobnego w necie, ale tak:
na długości nie straciłam,
są pocieniowane, ale jednocześnie da się je związać i zrobić fryzurę (kok, dobierany itp.)
wyglądają PIĘKNIE rozpuszczone końcówki wywijają mi się w różne strony, tak romantycznie się układają w lekkie fale jakby. wyglądam jak gwiazda filmowa
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 16:52   #2397
karola991
Zakorzenienie

naaaj rob fote koniecznie!
Stary 2012-11-25, 16:55   #2398
peach_passion
Zakorzenienie

naj chcemy to zobaczyć bez fot się nie obędzie

ja dzisiaj zrobilam sobie zdjęcie i w jakimś programie kombinowałam z fryzurami bo w środę idę do fryzjera. ku zaskoczeniu najbardziej podobalam się sobie w krótkich wlosach ale nie zdobędę się jeszcze na taką odwagę... myślę o ścięciu do ramion i skroceniu przodu, takiej trochę grzywki na bok. mam nadzieję, że nie skończy się na podcięciu końcowek jak zwykle tylko odważę się na coś nowego
Stary 2012-11-25, 16:55   #2399
frezyjka85
Zakorzenienie

wow!

ale tu dzisiaj tłumy walą

Stefka -

Kawa - cały czas trzymam kciuki! szkoda, że nie trafiłaś do pierwszej grupy... miałabyś szybciej z głowy

Naj - pokaż włosy
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 17:07   #2400
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
A co do TŻ, to pracuje. Rozkręca z kolegą biznes.
to super, trzymam kciuki za sukces firmy

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
takiego normalnego pieczonego sernika też nie jadam bo nie lubię
Ja też nie lubię ani sernika ani rodzynek

Naj
Ty zawsze wyglądasz jak gwiazda :

Całkiem miły dzień spędziliśmy. Najpierw mąż zabrał mnie na śniadanko do miasta, potem mieliśmy wybrać się do zamku ale nigdzie nie dało się zaparkować więc wybraliśmy się na kawę. Poczytałam książkę. Potem wizyta w galerii i na koniec pizza we włoskiej knajpce. Weekendy są fajne i powinny być częściej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości