Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-26, 17:30   #1321
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem w ciąży:j upi:
Widziałam moją kropkę na usg, ma 0,422 cm

Gratulujeklask i:

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dzien doberek moje gwiazdy

zgadnijcie kto ma nowego laptopa
Stary 2012-11-26, 17:35   #1322
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Żabcia,
-skok przez miotłę
-magiczne lato
-jak urodzić i nie zwariować

i do tego Madagaskar 3 i epoka lodowcowa (nowa)
dziekuje , dzisiaj przegladne te filmy

My wczoraj ogladlismy film o Agacie Mroz - polecam!

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Witamy sie z rana w 39 tygodniu!!
Jutro kolejna wizyta, tydzien temu lekarz stwierdzil, ze trzeba troszke pomoc malemu wyjsc, cos pogmeral (no i biedaka zgniotlam nogami po czym stwierdzil,ze mam go puscic bo on musi wyjsc ) podlaczyli mnie do ktg, wyszlo pare skurczykow do 40paru % i dupa dzis do 3 nie moglam spac .... Jak ja juz bym chciala swojego Synka tulic
to juz?????

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Zabcia tak, z nami Teraz biedna cierpi przez ząbki więc to nie czas na zmiany.
.
gorzej jak jej te zabki beda wychodzic do roku

Cytat:
Blonde wiem, ale czytałam aby dziecka nie przenosić w chwili własnie wychodzenia ząbków. Dziś Maja się budziłą w nocy co 2 godziny... padam normalnie. Czekam aż jej wyjdą i wtedy zaczniemy przenoszenie.
Dalabys rade. U nas Domino budzil sie w nocy co 3h lozeczko mamy zaraz obok lozka wiec nie bylo zle.

A czemu nie mozna w tym okresie przenosic?

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a czym przykrywałyście maluszki na początku?
ja niczym. Teraz przykrywam Domino kocykiem boki podwijam pod materac tak zeby nozkami nie zakryl sobie buzki.

Cytat:
cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no to teraz będziesz na bieżąco
ojj tak

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
ale fajnie, pewnie sie nacieszyc nie umiesz nowym gadzetem
kurde nie moge sie polapac z klawiatura

Co do spania z dzieckiem zgadzam sie z abby , gucia , strong , blonde. Ja tez uwielbiam sie przytulac do Domino ale na to mamy caly dzien. W nocy maly spi w swoim lozku , swoim krolestwie gdzie ma miejsce. A tak to na lozku jest miedzy dwiema osobami nie ma takiej swobody. No I magda nie wierze ze wysypiasz sie tak dobrze jak tylko spiac z mezem Bo jednak musisz uwazac zeby sie na Mai nie polozyc nie uderzyc itp .Al oczywiscie kazdy robi jak uwaza.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 17:38   #1323
kaska87
Zakorzenienie

ja nie będę spać z dzieckiem, bo mam twardy sen i boję się, że coś bejbowi zrobię

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 17:42   #1324
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Łoooo matko!!! To ja jem obiad, a tu takie wieści!!!!!!!!!!

Gratuluję stokrotko!!!

A ginka ci coś mówiła o tych przygodach po drodze??
dziękuję
ginka mówiła, że może to po prostu krwawienie jak w czasie okresu, ale nie można tego lekceważyć i dostałam L4 i jutro już nie idę do pracy. Mój szef nie był szczególnie zadowolony ale ginka absolutnie nie kazała do pracy iść. Mam jak najwięcej odpoczywać dupek dwa razy dziennie i luteina dowcipnie dwa razy dziennie.

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
superrr !!!!!!!!! gratulacje jeszcze raz

ale fajnie, pewnie sie nacieszyc nie umiesz nowym gadzetem
dzięki

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Gratulujeklask i:

dzięki
Cytat:

cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

następną wizytę mam za dwa tygodnie 13,12 to pewnie dopiero zarodek będzie widać nie? z usg wyszedł mi dopiero 4 tydzień i 2 dzień i tp na 03,8,2013 ale ginka widziałam wpisała sobie tp. 29,07,2013

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2012-11-26 o 17:43
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 17:46   #1325
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:

następną wizytę mam za dwa tygodnie 13,12 to pewnie dopiero zarodek będzie widać nie? z usg wyszedł mi dopiero 4 tydzień i 2 dzień i tp na 03,8,2013 ale ginka widziałam wpisała sobie tp. 29,07,2013
Czyli mamy tego samego dnia wizytę!
I czyli moja książeczka mówiła prawdę, hihi!

A za 2 tyg...powinno już być widać zarodek...serduszko niby też, choć to różnie bywa...w każdym razie odpoczywaj, tak jak masz zalecenia!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 17:52   #1326
Malensstfo
Zakorzenienie

Na wesoło:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1353939895_wos4yt_600.jpg (52,1 KB, 12 załadowań)
Stary 2012-11-26, 17:54   #1327
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

dbaj o was kochana zarodek bedzie , na serduszko moze byc jeszcze za wczesnie.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja nie będę spać z dzieckiem, bo mam twardy sen i boję się, że coś bejbowi zrobię
Twoj sen sie napewno zmieni ja tez twardo spalam a teraz wystarczy ze Domino leciutko zaplacze albo sie przekreci na drugi bok a ja juz oczy jak 5zl mam.

blonde

butter - moglabys mi wyslac na priv albo napisac tutaj dokladnie jak sie robi te krokiety z ziemniakami I orzechami?

gucia - a od Ciebie poprosze przepis na paszteciki

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Na wesoło:
.. ochrzcilam lowego lapka czyt. oplulam go

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-11-26, 17:55   #1328
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli mamy tego samego dnia wizytę!
I czyli moja książeczka mówiła prawdę, hihi!

A za 2 tyg...powinno już być widać zarodek...serduszko niby też, choć to różnie bywa...w każdym razie odpoczywaj, tak jak masz zalecenia!
tak twoja książeczka jest nieomylna faktycznie tego samego dnia mamy wizytę

Łukaszek
Stary 2012-11-26, 18:00   #1329
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
.. ochrzcilam lowego lapka czyt. oplulam go
Cieszę się!

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
tak twoja książeczka jest nieomylna faktycznie tego samego dnia mamy wizytę
No ba!
Stary 2012-11-26, 18:03   #1330
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
super, gratuluję raz jeszcze

Cytat:
dziękuję
ginka mówiła, że może to po prostu krwawienie jak w czasie okresu, ale nie można tego lekceważyć i dostałam L4 i jutro już nie idę do pracy. Mój szef nie był szczególnie zadowolony ale ginka absolutnie nie kazała do pracy iść. Mam jak najwięcej odpoczywać dupek dwa razy dziennie i luteina dowcipnie dwa razy dziennie.

dzięki

dzięki

już do końca na l4 będziesz?? odpoczywaj

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 18:12   #1331
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
super, gratuluję raz jeszcze

już do końca na l4 będziesz?? odpoczywaj
dzięki
co do zwolnienia zobaczymy jak to będzie, wszystko zależy jak to będzie

Łukaszek
Stary 2012-11-26, 18:15   #1332
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Na wesoło:

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 18:28   #1333
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana!!! Ale super!!!!! Bardzo się cieszę, gratulacje!!!!

Cytat:
dziękuję
No a w pracy powiedziałaś o ciąży? Jaka reakcja?
Podaj mi Kochana termin II na listę

Cytat:

butter - moglabys mi wyslac na priv albo napisac tutaj dokladnie jak sie robi te krokiety z ziemniakami I orzechami?
Żabciu, wpiszę Ci w wolnej chwili,ok?

Bao, to co napisałaś o mamie, mi sie osobiście nie mieści w głowie! Dla mnie szok. Wnuk to wnuk, chłopiec czy dziewczynka...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 18:35   #1334
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

No a w pracy powiedziałaś o ciąży? Jaka reakcja?
Podaj mi Kochana termin II na listę
dzięki
termin II kresek niech będzie 22,11
a w pracy myślę, że szef się nie bardzo ucieszył, chociaż nie był nie miły, pogratulował, a koleżanki się cieszyły (musiałam powiedzieć bo muszą moje obowiązki przejąć)

Łukaszek
Stary 2012-11-26, 18:42   #1335
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

i wybacz ale nie podoba mi sie takie stwierdzenie
Chyba nie tylko Tobie

Cytat:
Blonde poczułam się jak by aaby na mnie naskoczyła. A prawda jest taka, że ja tez miałam inne plany jak byłam jeszcze w ciąży.

No nie ważne
Ja tam tego określenia nie rozumiem. Jakie naskakiwanie? Jesteśmy wszystkie różne, każda z nas ma inne podejście do pewnych kwestii i tylko je opisujemy. Gdyby mi dziewczyny coś doradzały i pisały swoje opinie, to pewnie nie szłabym w zaparte, tylko zastanowiła się i może zastosowała do rad. Oczywiście niekoniecznie, ale wydaje mi się, że szanowanie zdania innych, jest ważną umiejętnością

A jak zrobisz to już tylko Twój wybór, tylko się nie denerwuj, bo nie o to chyba chodzi.

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
tez to rozumiem, ale na prawde wolalam byc wyspana mama majaca zapal do zycia niz zmeczona i zmuszona do zajmowania sie wlasnym dzieckiem a tak bylo na poczatku jak wisalam na lozeczku,
kazdy robi jak uwaza,
Oczywiście, że tak. I bardzo dobrze, inaczej świat byłby nudny

Cytat:
Jupiiii!! Jeszcze raz serdecznie gratuluję

Cytat:
Dzien doberek moje gwiazdy

No to teraz elegancko nadrabiaj i bądź na bieżąco

Cytat:
dziękuję
Wypoczywaj Kochana i niczym się nie przejmuj Od pracy też odpoczniesz

Męczę mgr. Jest ciężko
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 18:50   #1336
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Aaby sprawy klubu to moim zdaniem sprawy klubu
Poza tym jestem ciekawa czy ty byś była taka twarda jakby ci się dziecko budziło przy każdej próbie przeniesienia go. No ale każdy robi jak uważa. Ja robię tak jak sądzę, ze jest dla nas najlepiej. Inni może być woleli nie spać pół nocy albo i całej ale uparcie przekładając dziecko. Maja się budziła i tyle. Będziesz miała kiedyś dziecko to zobaczysz, czy życie ci nie zweryfikuje niektórych wcześniejszych założeń
to haslo dziala na mnie jak plachta na byka
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
mam dzisiaj zły dzień, jakbym tego nie napisała wychodzę na opryskliwą. Także daruję sobie dzisiaj. Może później mi się uda wyartykułować to co chcę przekazać.
witaj w klubie
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
już wam piszę...moja mama odkąd pamiętam nie lubiła "chłopaczysków", w rodzinie są same dziewczyny i tylko mój jest chłopcem. Moja mama była przeszczęśliwa jak rok wcześniej urodziła sie siostrzenica (bo dziewczynka) i cała miłość jest skupiona na niej...jak prezenty to dla niej najlepsze, jak zostawać to z nią chętnie, odebrać z przedszkola, wziąć na weekend - zawsze chętnie, nawet jak ma inne plany; jak urodził sie Kubuś to od razu widać było, ze jakoś specjalnie jej nie przypadł do gustu, mimo, ze jest grzecznym, pogodnym i wesołym dzieckiem, takim tulaśnym...w swoim życiu dostał od niej tylko jeden komplecik ubranka jak sie urodził, i ze 3 razy czekoladki ale nie ważne, bo ja nie jestem pazerna i nie domagam się od nikogo jakichś giftów twierdzi, że nie będzie z nim zostawać, bo ona sobie rady z nim nie daje...jaaasne, bo z nim sie trzeba pobawić, poukłądać puzle, a siostrzenica nauczona jest tylko oglądania bajek w tv i jedzenia chipsow, więc taka opieka jest jej bardziej na rękę dodam, ze jak moje dziecko się np. przeziębi to nigdy się nie zapyta jak się czuje itp... strasznie to przykre jest, ale jej wybór...za to mój ojciec go kocha nad życie i w ogień by za nim poszedł chociaż tyle
przepraszam bardzo ale to mi sie w pale nie miesci
Cytat:
Dziewczyny jestem w ciąży
alez fantastyczne wiesci!!!!!!: jupi:
Cytat:
ulalaaaa sie pochwal jaki mz w weekend ogladalismz lapki ale nie moglam sie na zadnego zdecydowac jakos mi tak dziwnie wybierac nowego jak tej jeszcze zipie
Cytat:
gorzej jak jej te zabki beda wychodzic do roku
hmmmm nie pociesze ale zabki nawet do 3 roku moga wychodzic (mowie tu o piatkach) my jestesmy w gronie szczesliwcow wlasnie finiszujacych
Co do spania z dzieckiem zgadzam sie z abby , gucia , strong , blonde. Ja tez uwielbiam sie przytulac do Domino ale na to mamy caly dzien. W nocy maly spi w swoim lozku , swoim krolestwie gdzie ma miejsce. A tak to na lozku jest miedzy dwiema osobami nie ma takiej swobody. No I magda nie wierze ze wysypiasz sie tak dobrze jak tylko spiac z mezem Bo jednak musisz uwazac zeby sie na Mai nie polozyc nie uderzyc itp .Al oczywiscie kazdy robi jak uwaza.
sie zgadzam z powyzszym

jak juz wyzej napisalam nie wypowiem sie na wiadomy temat tak jak cisnie mi sie wywod na klawiature bo mam dzis zly dzien i moglabym napisac cos co byloby odebrane przez innych zupelnie inaczej.

Napisze tylko ze mam dziecko wiec mam "wieksze prawo" do wypowiedzenia sie w danej kwestii........Maja miala kolki i to mega kolki i nigdy nie spala z nami w lozku.

Apropo karmienia - karmilam co 3 godziny i to jak w zegarku ale przypomne ze rowniez sciagalam czyli wygladalo to mniej wiecej tak ze najpierw przystawialam potem Tz dokarmial butla a ja w tym czasie sciagalam....i robilam tak do 8 miesiaca wiec generalnie z 3 godzin przerwy robilo sie 1,5 godziny. I nie widze problemu w karmieniu i odkladaniu dziecka do lozeczka Nawet teraz jak Maja obudzi sie w nocy i przyjdzie do nas to po zasnieciu zaraz jest odkladana do siebie a czasem zdarza sie ze sie przebudza i sie drze "Ide!!!!!!!" co znaczy ze trzeba jej zrobic miejsce bo przechodzi do swojego lozeczka. I tak jak napisala Strong lozko jest dla nas a lozeczko dla dziecka. Tyle w tym temacie.......

i absolutnie nie chce zeby ten post byl odebrany jako atak na kogos

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 18:53   #1337
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
nie nie glupia my tez kupowalismy filmy ale teraz nie mamy ich na czym ogladac
My mamy na czym oglądać, ale nie mamy gdzie trzymać tych wszystkich płyt
Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Nie martw się ja też należę do tej grupy inteligentnych inaczej tylko ja nie kupuję a wypożyczam
Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Mrowinka, my tez kupujemy filmy Ewentualnie kursujemy do wypozyczalni
U nas chyba nie ma wypożyczalni.
Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Ja uzywam testów teraz 4 cykl... i co
A mam wydaje mi sie, ze wszystko jest ok - bo wyniki pozytywne pokrywaja sie z objawami..
Najwidoczniej jestem oporna
Mysiu, nie przesadzaj. To dopiero czwarty cykl.
Oporna to ja jestem, bo mam za sobą 20 cykli więcej
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Miałam otwarte dla rodziców... jestem wypluta, boli mnie głowa i wszystko po mnie spływa! Najchętniej bym coś trinknęła i legła przed tv...
Ja dziś miałam radę i zebranie, dopiero po 17 wróciłam i też jestem zmęczona...
Cytat:
Gratulacje, Stokrotko
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 18:55   #1338
mysia1986
Zakorzenienie

Stokrotkokl aski:Gratulacje!!!
I widze tp w moje imieniny

Byłam u dermatologa.. babka powiedziała, ze to moze byc wszystko, albo alegia pokarmowa, albo na kosmetyki. Moze sie pojawic nagle, tak z nienacka. Dostałam leki odczulajace i delikatny żel na powieki i pod oczy. Po lekach mam zrobic tydzien przerwy i ide na testy kontaktowe płatkowe ( beda badali czy jestem uczulona na kosmetyki )
Po lekach mam mi to zejsc w ciagu tygodnia.. tak bynajmniej twierdzi pani dr
No i zakaz malowania
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 19:09   #1339
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Jupiiii!! Jeszcze raz serdecznie gratuluję
Wypoczywaj Kochana i niczym się nie przejmuj Od pracy też odpoczniesz

Męczę mgr. Jest ciężko
dzięki kochana pisz pisz, będziesz miała szybciej z głowy

Cytat:

alez fantastyczne wiesci!!!!!!: jupi:

Cytat:
Stokrotkokl aski:Gratulacje!!!
I widze tp w moje imieniny

Byłam u dermatologa.. babka powiedziała, ze to moze byc wszystko, albo alegia pokarmowa, albo na kosmetyki. Moze sie pojawic nagle, tak z nienacka. Dostałam leki odczulajace i delikatny żel na powieki i pod oczy. Po lekach mam zrobic tydzien przerwy i ide na testy kontaktowe płatkowe ( beda badali czy jestem uczulona na kosmetyki )
Po lekach mam mi to zejsc w ciagu tygodnia.. tak bynajmniej twierdzi pani dr
No i zakaz malowania
dzięki oby szybko zeszła wysypka, teraz będiesz naturalnie piękna bez kosmetyków

mrowinko dziękuję i Tobie tego z całego serca życzę

żabcia gratuluję nowego lapka

malenstfo ty już na pierwszej wizycie miałaś zarodek nie?

teraz czekamy na Tomalinkę aż wróci z wizyty

Łukaszek
Stary 2012-11-26, 19:13   #1340
ButterBear
Zakorzenienie

Dodaja, walcz z pracą, walcz. Trzymam kciuki za Ciebie, żebyś jak najszybciej skończyła!!
Chociaż wiem, że to łatwo powiedzieć. Sama przeżywałam katusze ze swoją

Kotek, co Ty dziś taka bojowa?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 19:16   #1341
Konto usunięte

Cytat:
mrowinko dziękuję i Tobie tego z całego serca życzę
Dziękuję Ale sama widzisz, że nawet dziewczynom, które miały stwierdzone jakieś problemy, jak np. PCOS, już się udało, a ja tu nadal tkwię, więc... nadziei coraz mniej.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 19:21   #1342
stokrotka24
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37826814]Dziękuję Ale sama widzisz, że nawet dziewczynom, które miały stwierdzone jakieś problemy, jak np. PCOS, już się udało, a ja tu nadal tkwię, więc... nadziei coraz mniej.[/QUOTE]
no właśnie dziwnie, że u Was dalej nic chociaż wszystko jest dobrze. Wiem, że masz nadzieji coraz mniej, coraz trudniej jest jak kolejne osoby zachodzą w ciążę a Wam się nie udaje. Domyślam się jak się czujesz, ale ja mam nadzieję, że pewnego dnia i u Was zawita bocian

Łukaszek
Stary 2012-11-26, 19:22   #1343
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki oby szybko zeszła wysypka, teraz będiesz naturalnie piękna bez kosmetyków
Naturalnie piękna mówisz
Raczej nie teraz, kiedy mam czerwone, suche placki pod oczami i na powiekach
Marcel <3

Stary 2012-11-26, 19:24   #1344
Konto usunięte

Cytat:
no właśnie dziwnie, że u Was dalej nic chociaż wszystko jest dobrze. Wiem, że masz nadziei coraz mniej, coraz trudniej jest jak kolejne osoby zachodzą w ciążę a Wam się nie udaje. Domyślam się jak się czujesz, ale ja mam nadzieję, że pewnego dnia i u Was zawita bocian
Stokrotko, ja nie wierzę, że wszystko jest dobrze Pewnie jest jakiś problem, tylko jeszcze niezdiagnozowany.
Stary 2012-11-26, 19:26   #1345
mysia1986
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37826293]
Mysiu, nie przesadzaj. To dopiero czwarty cykl.
Oporna to ja jestem, bo mam za sobą 20 cykli więcej

[/QUOTE]
wiem, wiem... lubie sie tak czasem poużalac. A wiem, ze nie powinnam
A co do Ciebie to bardzo mocno kciuki za Ciebie trzymam i mam nadzieje, ze bedziesz sie juz niedługo cieszyła tak jak Stokrotka dzisiaj
Marcel <3

Stary 2012-11-26, 19:32   #1346
stokrotka24
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37827007]Stokrotko, ja nie wierzę, że wszystko jest dobrze Pewnie jest jakiś problem, tylko jeszcze niezdiagnozowany.[/QUOTE]
przytulam tylko i gdzieś głęboko wierzę

Cytat:
Naturalnie piękna mówisz
Raczej nie teraz, kiedy mam czerwone, suche placki pod oczami i na powiekach
pewnie, że piękna nikt pewnie nawet tych twoich placków nie zauważy

Butter a ty 28,11 masz termin @ nie? Jakieś przeczucia?

Łukaszek
Stary 2012-11-26, 19:32   #1347
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
malenstfo ty już na pierwszej wizycie miałaś zarodek nie?
Nie

Na pierwszej wizycie miałam kropkę taką jak ty, tyle że mniejszą, bo 0,36 cm chyba (w galerii możesz zobaczyć), dopiero na drugiej wizycie był zarodek...a właściwie dwa.. I serduszka..ale to już był 7 tydzień z kawałkiem...
Stary 2012-11-26, 19:33   #1348
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Żabciu, wpiszę Ci w wolnej chwili,ok?
pewnie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

No to teraz elegancko nadrabiaj i bądź na bieżąco
tak jest

Cytat:
to haslo dziala na mnie jak plachta na byka

ulalaaaa sie pochwal jaki mz w weekend ogladalismz lapki ale nie moglam sie na zadnego zdecydowac jakos mi tak dziwnie wybierac nowego jak tej jeszcze zipie

Napisze tylko ze mam dziecko wiec mam "wieksze prawo" do wypowiedzenia sie w danej kwestii........Maja miala kolki i to mega kolki i nigdy nie spala z nami w lozku.

Apropo karmienia - karmilam co 3 godziny i to jak w zegarku ale przypomne ze rowniez sciagalam czyli wygladalo to mniej wiecej tak ze najpierw przystawialam potem Tz dokarmial butla a ja w tym czasie sciagalam....i robilam tak do 8 miesiaca wiec generalnie z 3 godzin przerwy robilo sie 1,5 godziny. I nie widze problemu w karmieniu i odkladaniu dziecka do lozeczka Nawet teraz jak Maja obudzi sie w nocy i przyjdzie do nas to po zasnieciu zaraz jest odkladana do siebie a czasem zdarza sie ze sie przebudza i sie drze "Ide!!!!!!!" co znaczy ze trzeba jej zrobic miejsce bo przechodzi do swojego lozeczka. I tak jak napisala Strong lozko jest dla nas a lozeczko dla dziecka. Tyle w tym temacie.......
na mnie tez

u nas tez tak karmienie wygladalo jak odciagalam mleko.

a laptop taki http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pav...0928&cp=1&lp=6

Cytat:

żabcia gratuluję nowego lapka

Odebralam wlasnie kartki swiateczne Cudne sa

Zamowilam tez 4 kalendarze ze zdjeciami Domino I kubek z fotkami malego dla mamy na imieniny

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-11-26, 19:35   #1349
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Nie

Na pierwszej wizycie miałam kropkę taką jak ty, tyle że mniejszą, bo 0,36 cm chyba (w galerii możesz zobaczyć), dopiero na drugiej wizycie był zarodek...a właściwie dwa.. I serduszka..ale to już był 7 tydzień z kawałkiem...
po popatrzałam na skarbie i chyba źle odczytałam. U nas też ryzyko podwójnego szczęścia jest bo teściu z bliźniaków jest. Z jednej strony bym chciała ale z drugiej strony (finansowej) nie do końca

Łukaszek
Stary 2012-11-26, 19:36   #1350
Konto usunięte

Cytat:
wiem, wiem... lubie sie tak czasem poużalac. A wiem, ze nie powinnam
A co do Ciebie to bardzo mocno kciuki za Ciebie trzymam i mam nadzieje, ze bedziesz sie juz niedługo cieszyła tak jak Stokrotka dzisiaj
Każdy lubi się czasem poużalać Ale myślę, że niedługo Ci się uda, więc nie ma się co smucić, tylko trzeba działać. Zwłaszcza że jakaś dobra passa nam się na wątku zaczęła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości