|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
|
|||
| Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
7 | 16,28% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
3 | 6,98% |
| Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 |
|
2 | 4,65% |
| Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 |
|
13 | 30,23% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
4 | 9,30% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
6 | 13,95% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
2 | 4,65% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV |
|
0 | 0% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Prawo nie działa wstecz, więc nawet jeśli się zmieniło to w wypadkach z ostatnich lat, a szkoda, bo ewidentnie ich wina...
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
![]() a miałam silne postanowienie ze dopiero po nowym roku coś nabędę |
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przez to siedzenie w domu to już w ogóle zapuszczona będę |
|
|
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2585 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mi się zasnęło;D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze po 9 rano film mi się urwał i tak kimałam do 11 co chwile zerkając na młodego który koło mnie na kompie siedział ![]() Nie wiem ciśnienie takie dzisiaj czy co:/ Teraz powoli się ogarniam na chacie i jak skończe to się odezwę ![]() Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj!!!!!!
|
|
|
#2586 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
) moj syna ma faze na kopytka wiec conajmniej raz w tyg. musze je robic , ale robie wieksza partie i mroze..Cytat:
![]() ![]() Witam, ja po tych kilku dniach w łózku powrocilam do rzeczywistosci wkoncu ) wizyte u gina mam w czwartek mam nadziej ze zrobi usg i zajrzy miedzy nogi no i ze wogole wszytko ok, bo bole w podbrzuszu nadal mam i kosci łonowe wszytkie mnie na....ja a słuchajcie od paru dni robilo mi sie cos na czubku nosa i podejrzewam ze to wrzod ( jak mysleicie odwiedzic lekarza??
|
|
#2587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do cynamonu to bym uważała, gdzieś wyczytałam, że ciężarne powinny unikac olejku cynamonowego a cynamon to cynamon : P |
|
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
hump my jej nie damy zapomnieć
![]() no i jeszcze zapomniałam zaświadczenia od gin na tą gimnastykę dzisiejsza i muszę jeszcze wrócić się po pracy do domu o moja pamięci gdzie jesteś? wróc proszę! |
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ile razy w tyg stosowałaś? i przez jaki okres? http://vitalia.pl/artykul469_10-powo...do-potraw.html Edytowane przez sharpnowaja Czas edycji: 2012-11-27 o 12:05 |
|
|
|
|
#2590 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję może porozmawiaj z lekarzem czy z położną.. Powinni Ci jakoś ulżyć w tym cierpieniu.. Przecież tak się nie da żyć ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() GRATKI ![]() Cytat:
![]() ja dziś mam werwę do pracy i działania.. tak się cieszę, że jutro jedziemy do moich rodziców Cytat:
![]() Oczywiście za Ciebie i za wszystki wizytujące dzisiaj, trzymam od rana ![]() Cytat:
skoro nfz za to płaci i mi się należy to nie będę się burzyła i tak za wszystkie wizyty u gina, za badania wszystkie płącę sama.. to chociaż coś
|
|||||||
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Lece juz dziewczynki!
Dam znac jak wroce!!
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łooo jeszcze ze sprzętem przyjedzie wooooow dobrze Ci... To nie jest jakaś prywatna przychodnia może? ![]() ![]()
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam, że był temat pożyczania pieniędzy znajomym. Ojjj.. mamy z Tż duuużo nieprzyjemnych sytuacji przed oczami przez to pożyczanie
![]() Ponad rok temu Tż pożyczył swojemu przyjacielowi 2tysiące. Oczywiście termin dawno minął a ten dalej nie oddawał, w końcu Tż zadzwonił i powiedział że mu kasa koniecznie potrzebna bo chce mi kupić pierścionek. A ten do niego, a co Ty takie drogie prezenty robisz? lepiej nie rozpieszczaj, to będzie bardziej kochała ![]() Dodam, że za te pożyczone pieniądze poleciał z nowo poznaną dziewczyną na Seszele. I nawet się nie przyznał, ale wiadomo że kłamstwo ma krótkie nogi i wyszło. Inny przyjaciel pożyczał od mojego Tż też spore sumki i oddawał mu ratami przelewając na konto, w tytule wpisywał pożyczka. Mój Tż tego nie widział. Potem strasznie się pokłócili bo ten jego przyjaciel zarywal do mnie jak byliśmy na współnych wakacjach. I to tak chamsko, że masakra jeszcze próbował mojemu Tż wkręcić, że to ja go podrywam. Jak za plecami Tż wziął i mnie przytulił na powitanie to odepchnęłam go przy ludziach, jego żona wielce się oburzyła jak ja mogłam. Ogólnie długa historia, ale kose z nimi mieliśmy straszną. No i teraz po półtorej roku przyszło wezwanie z sądu, Bo ten koleś podał mojego Tż, że jesteśmy mu winni 10tysięcy, bo nam przelewał pożyczki na konto. A to była nasza kasa, którą nam oddawał... ![]() Teraz czekają nas procesy w sądzie..
Edytowane przez lonely_lady Czas edycji: 2012-11-27 o 12:24 |
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ło czizas, bo zemdleje Ja pierdziu, to nie tylko nasi "znajomi" mają tupet...nieźle...
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przychodnia nie jest prywatna. Zwykła publiczna. Na początku chciałam się zapisać do innej, bo znalazłam w internecie, że takie super położne są i że zajęcia w szkole rodzenia za darmo. Ale w końcu zapisałam się tutaj, nie wiem czy dobrze wybrałam. Ale nie znam tu nikogo kto mógłby mi polecić dobrą położną, a ta się wydawała miła. Podała mi nawet numer prywatny do siebie i powiedziała, że zawsze mogę dzwonić, tylko nie o 3 w nocy bo zastrzeli
|
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokłóciliśmy się z nimi na wakacjach w tamtym roku, a te przelewy robił nam też w tamtym roku od stycznia do czerwca.. w ratach. No ale trudno, za głupotę i naiwność się płaci szkoda tylko że tak dużo.. zwłaszcza teraz kiedy czasy takie ciężkie i wydatków mamy więcej |
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
loney sytuacja masakryczna!! jak w ogóle można mieć tupet żeby zrobić takie coś
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- wydaje mi się że sprawę wygracie, w przelewie to sobie można pisać co się chce. Musielibyście mieć z nim umowę |
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie w tym jest cały szkopuł, że tę kasę którą mój Tż mu pożyczał dawał mu do ręki, jeszcze w 2010 roku. A ten przelewał nam w ratach w 2011
|
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Zniknęłam na chwilę, bo robiłam zdjęcia ubrankom
![]() Oto co mamy ![]() cz.I 1, 2 - modnydzidzius.pl 3 - pepco 4 - pepco + body w biedronki z modnegodzidziusia 5 - pepco (?) 6, 7 - disney kupiony w tesco 8 - tesco 9, 10 - C&A |
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież jeśli on by nam pożyczał tą kasę to musiałby to zgłosić i odprowadzić podatek, a nie zrobił tego. Boję się trochę bo wiem co to za Cwaniak i skur... ![]() Normalnie udusiłabym go... jak się poznaliśmy z Tż i on wysłał mu moje zdjęcie, to ten przyjaciel go wyśmiał.. powiedział tak: "hahhahaha przestań Przyjacielu, zaniżasz poziom... miałeś tyle fajnych dup, a teraz co ??" A jak mnie poznał na tych wspólnych wakacjach to oczu palant oderwać ode mnie nie mógł i mnie podrywał ciągle... (dodam, że ma żonę i dziecko) A mojego Tż buntował przeciwko mnie... gadał na mnie, że ja się patrzę na niego, uwodzę go wzrokiem itp. Ja to mam co opowiadać.. życie mi zapisało rozdziały chyba w każdym temacie. Mogłabym książkę napisać
|
|
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny ale śliczne te ciuszki
![]() nononono, fajna wyprawka
|
|
|
|
#2607 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
nie poszłam na badania
wieczorem zaś mnie brzuch pokłuwał, kilka razy mocno, i wymyśliłam sobie, że ostatnio w ogóle prawie nie słucham gina w związku z zaleceniem lekarza, ciągle się pałętam gdzieś. i postanowiłam sobie dzisiejszy dzień grzecznie przeleżeć, wyskoczę tlyko do sklepu pod domem po jakąś wędlinę, bo jak mąż wróci to już zamknięte będzie. ale spoko, muszę iść najpóźniej w pon, więc relacja będzie ![]() Katherine współczuje ja ogólnie nie mam żadnych dolegliwości, poza pobolewaniem brzucha czasem, i wystarczy mi to do panikowania, a jakby mnie tak wszystko bolało jeszcze ... biedactwo Cytat:
Cytat:
ale rezerwowałam tydzień temu, jeszcze sala pusta była ![]() u nas po 14 jeden ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Jenny ale cudowności
Cytat:
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
lonely weź... szkoda słów
![]() Jenny boskie oficjalnie rezygnuję z mojego postanowienia nie kupowania ciuchów przed końcem roku i jade do pepco na dniach tylko najpierw muszę znaleźć czy w ogóle jest w warszawie |
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo momentami to mam wrażenie że jakiś wybryk natury jestem ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.

śmiechowe
musze sie troche ogarnac, nozki ogolic bo mam dzungle

a słuchajcie od paru dni robilo mi sie cos na czubku nosa i podejrzewam ze to wrzod 

jakiś koszmar po prostu. A jak mam ulżyć sobie np. ćwicząc jak nie mogę przez łożysko a zeby calkiem nie byc bez ruchu byłam wczoraj spacerem w mieście to ledwo doszłam do domu choć daleko nie byłam, tak mnie bolało wszystko, już nie wiem co myśleć ale ledwo mdłości trochę ustąpiły a tu coś takiego, mam już dość a to jeszcze tyle miesięcy. Tak się cieszyłam tą ciążą a to koszmar każdego dnia, jedyne światło to ten mały człowieczek, który będzie, już jest częścią rodziny ale już nie wiem skąd brać siły na te wszystkie przeciwności
może porozmawiaj z lekarzem czy z położną.. Powinni Ci jakoś ulżyć w tym cierpieniu.. Przecież tak się nie da żyć

idę po to śniadanie 

No to fajnie, naprawdę 
Ja pierdziu, to nie tylko nasi "znajomi" mają tupet...nieźle...
07.07.2012
przecież jeśli on by nam pożyczał tą kasę to musiałby to zgłosić i odprowadzić podatek, a nie zrobił tego. Boję się trochę bo wiem co to za Cwaniak i skur...
wieczorem zaś mnie brzuch pokłuwał, kilka razy mocno, i wymyśliłam sobie, że ostatnio w ogóle prawie nie słucham gina w związku z zaleceniem lekarza, ciągle się pałętam gdzieś. i postanowiłam sobie dzisiejszy dzień grzecznie przeleżeć, wyskoczę tlyko do sklepu pod domem po jakąś wędlinę, bo jak mąż wróci to już zamknięte będzie. ale spoko, muszę iść najpóźniej w pon, więc relacja będzie