|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII
Ja zaczynalam z 52 kg i idelanie czułam sie w takiej wadze. Rozmiar 36/38 przy wzroscie 165 cm. Ładną miałam figurę, ubrania pasowały rózniaste. Tylko mama moja zawsze narzekała, że chudzina ze mnie
teraz mam 12 kg na plusie czyli waga pokazuje juz 64 i powiem szczerze, nigdy w zyciu nie chcialabym zeby mi tak zostało.... Wiadomo, ze kilka kg odejdzie zaraz po porodzie, ale bede robic wszystko zeby do Wielkanocy wrocic do swojej wagi i figury
|
|
|
|
#632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie. Z tym że u mnie pojawiły się rozstepy Ale to chyba dziedziczne. Zależy od skóry Ja nie mogę patrzeć na te rozstępy
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ogladam brzuszki pociazowe na list - grud i sie pocieszam
![]() Mala, kosmos, pamietam siebie przy 48kg (163wzrostu) i wygladalam jak kosciotrup. 65 przed ciaza to bylo troche za duzo, po ciazy chce schudnac tak do 58, a potem jeszcze nizej ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Ania, juz czop?! Z tego co widze masz termin 2dni po mnie, masakra..... Nawijka, zjedz cos slodkiego, moze maly sie ruszy ![]() Pozeram kolejna biedronowa pomarancze ale pychaaaa
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czy bym rozpoznała że to ten czop właśnie. Nie wiem jak wygląda.
|
#637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny proszę ocencie czy ten kombinezon będzie ok bo ja się na tym kompletnie nie znam. http://allegro.pl/62-cm-nowy-ociepla...812672679.html Jaki rozmiar kupić 62 czy 56?
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
coś mi się przypomniało
wczoraj wieczorem miałam zachciankę ciążową i poleciałam do lidla jak świnia z jęzorem do parnika po lody ale to nic bo wymyśliłam sobie,że te lody poleje puddingiem czekoladowym i posypie grecką chałwą kurde lody o smaku orzecha wloskiego, powaliły mnie na łopatki, potem lezałam jak po dobrym orgaźmie
|
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przyznam szczerze że jakoś wybitnym patyczakiem nie byłam,patrząc w lustro nie widziałam samej skóry i kości. Jakoś to wszystko tak naturalnie było rozłożone... Nie wiem czy faktycznie tak było czy ja nie widziałam tego. Tylko waga wskazywala na niedowagę...Ale nigdy nie uważałam że nie powinnam nic z tym robić,żeby nie było ![]() zrobiłaś mi smaka na pomarańczę,a mam ostatnią co to jedna dla mnie do jutra muszę wytrzymać aż mąż zrobi zapas
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
Czytam opinie o olejku weleda do masowania krocza, a nawet sutkow, i ze ponoc dobry na rozstepy i chyba sie skusze.
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#642 |
|
Zadomowienie
|
Ależ naskrobały, ledwo nadrobiłam.
Bokeh, trzymaj się! w grudniu robie ostateczne zakupy i pakuję torbe! Oleczek taki mało aktywny, no ale coś tam czasem czuję.. TŻ w pracy , wraca dopiero o 22. Aaaale szybko zleci, obejrzę Na Wspólnej niedługo, zrobię placki ziemniaczane niech ma, ostatnio taki dobry jest dla mnie wiecie, mam takie uczucie, że jestem taką tłustą swinią, zaczynam się źle czuć ze sobą, niby ostatnio na wizycie miałam tylko +5kg ale mam taką paranoję, że mam ogromne uda, dupsko jak trzydrzwiowa szafa i taką okrągłą buzię. Wkręcam sobie, że jak się uśmiecham, to przez tłuste policzki nie widać oczu :< I boję się, że po porodzie wcale nie będę miała silnej woli, by wrócić do stanu sprzed ciąży. W ogóle to tak teraz przeginam, słodycze na noc i w ogóle mnóstwo słodyczy! echhh |
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
to teraz szał na pomarańcze będzie
![]() Cytat:
ale kurde ja też mam lody w zamrażarce
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tym masowaniem krocza dziewczyny to widzę,że w szał wszystkie wpadły- świnki z Was taka legalna masturbacja |
|
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co ja to sie spakuje jak tylko wroce ze szpitala bo mam juz nauczke ze potem moj tz lata po domu i dzwoni co chwila co spakowac, do rodzenia to nie obliguje a jakby cos to mam..... I powiem wam ze chyba juz mniej boje sie porodu niz kolejnego lezenia w szpitalu.....!
Jutro dostane wyplate to sobie siade moze na allegro i poszukam co i jak. Ja mam teraz ciagle zachcies zachciewajki i w sumie to co chwile cos jem ale to chyba z nudow ![]() Jejku jak tu goraco na tej sali a zas jak sie okno otworzy to zimno :/
|
#647 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, ja bym nic nie zjadla z tego co wymienilas
maz by mi chyba obiady dowozil hehhe....Iffonka ja mam jeden na 56, ale kosztowal 17zl i byl tak piekny ze musialam go kupic bedzie na wyjscie![]() Dziewczyny, ktoras wiem, ze grala namietnie w The Sims ktore sa najlepsze?
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
maruda
![]() aha, spróbuj teraz coś na swojego tż napisać, że cię denerwuje na przykład, to zobaczysz z tego co teraz pisałaś, to on wcielenie dóbr wszelakich jest
|
#651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#652 |
|
Lurker ;)
|
Lady -W sims 3 masz najwiecej opcji edycji przedmiotow itp. Ja zawsze sciagalam jakies nowe meble, ubrania, fryzury i obowiazkowo dodatki bo po czasie samo prowadzenie i tworzenie rodzinki z tych samych elementow nudzi.
Co do wagi... to jest masakra, jak jestesmy w miesnym to mowie TZowi zeby sie pogapil na slonine i salceson to przynajmniej nie bedzie sie gapic na mnie....Czuje sie jak wieloryb na emeryturze. Tluste i ciezko sie schylic po cokolwiek. Co do porodu rodzinnego- ja z poczatku nie chcialam rodzic z TZ, balam sie tego. Za to on chcial, wie jak to wyglada. Procz niego mam do wyboru jeszcze 4 (!) inne osoby chetne do rodzenia ze mna. Ale raczej jestem zdecydowana na niego, zasluzyl na to
|
|
|
|
#653 | ||||
|
Zakorzenienie
|
mialam sie zabrac za prańsko dzieciowych ciuszków na poczatku grudnia ale zescie mnie nastraszyły wiec se pomyslalam ze od jutra zabieram sie do roboty. ale tak se mysle i mysle - no bo jak jutro zaczne prac to raczej jutro mi nie wyschna a ze jest 1 suszarka w domu to max 2 prania zrobie i finito
![]() no wiec co - zaczełam juz dzis przez noc moze wyschnie ![]() piore pierwszy raz w tym programie Baby Care, zobaczymy co to za program.... temp dla tego programu samoczynnie pralka wybrala 60 stopni wiec jeszcze tragedii nie ma, myslałam ze bedzie 95. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
czarny suchy chleb ![]() Cytat:
ale jakby cos bylo nie tak to na pewno by Ci powiedzial wiec glowa do góry
|
||||
|
|
|
#654 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zaczyna się u mnie. Deliś, spokojnie, ja się tego też bałam, albo że za zimna - po tych 3 kąpielach już doskonale wiesz jaka temperatura ![]() Cytat:
Ja przygotuję, wsadzę do reklamówki, uświadomię męża gdzie wkładam i niech czekają. A co... nie wiem, chyba tak: - body z długim - pajacyk welurkowy - półśpiochy - kombinezon - czapa - szaliczek? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#655 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za radę
A gdzie takiego taniego dorwałaś?
|
#656 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#657 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak nic najwiecej chyba mozna zrobic
|
|
|
#658 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
heh, widze ze moj wpis wywołam lawinę dziewczynki, nie ma sie co stresowac takim podejsciem do wagi, cieszmy sie ze nasi lekarze nie sa tacy rygorystyczni w tym temacie ![]() kazda tyje tyle ile wymaga organizm. przeciez nikt sie nie bedzie odchudzał zeby dogodzic lekarzowi ![]() Cytat:
przed ciąża miałam podobnie, oj przykre wspomnienia, oj przykre ![]() Cytat:
Sexi mamuśka jesteś i tyle! nie wkrecaj sobie takich głupot do głowy bo sie tam przejade do ciebie i sama osobiscie spuszcze Ci bęcki
|
|||||
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczatkowo nic nie pomagalo, a teraz czuje raz na jakis czas lekkie kopniecie. Ale to i tak malo w stosunku do tego, co bylo np wczoraj
|
|
|
|
|
#660 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No wlasnie juz, dlatego zaczelam sie martwic, ze za wczesnie urodze. A tutaj przez cala ciaze nie badaja dowcipnie wiec nawet nie wiem w jakim stanie jest moja szyjka ![]() Cytat:
lubie lody z lidla, wlasnie zjadlam po kawalku rolady truskawkowej i cappuccino ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37845986]Ale, że co? chciałaś jeść czy robić? ![]() [/QUOTE]
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.

teraz mam 12 kg na plusie czyli waga pokazuje juz 64
i powiem szczerze, nigdy w zyciu nie chcialabym zeby mi tak zostało.... Wiadomo, ze kilka kg odejdzie zaraz po porodzie, ale bede robic wszystko zeby do Wielkanocy wrocic do swojej wagi i figury

strasznie. Z tym że u mnie pojawiły się rozstepy 

ale pychaaaa

niech ma, ostatnio taki dobry jest dla mnie 
wow. To luksus.Jak ja leżałam ciągle w szpitalu to żadnych pomidorów. Na śniadanie zupa mleczna (której niecierpie),i bułka z ...masłem !! Czyli jakieś serki czy ,szynke trzeba było mieć swoją. Jedynie na kolacje dawali bułke albo kromke chleba i do tego maleńki kawałek serka czy czegoś innego. A obiady...bleeee. Bez smaku. No cóż,tak niestety jest w szpitalach.
z tego co teraz pisałaś, to on wcielenie dóbr wszelakich jest
)