|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4981 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Ale Zośka genialne miny strzela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4982 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
|
![]() ![]() |
![]() |
#4983 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a mogłabyś wstawć fotkę na naszego maila ![]() chętnie bym sobie podpatrzyła bo boję się sama kombinować. kurcze, dlaczego nie widzę niektórych zdjęć ![]() Cytat:
dziękuję ![]() a kiedy ten dzień wypada? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4986 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ekstra laska! Zośki są najfajniejsze dziewczyny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Super, że z bioderkami wszystko ok zaraz wrzuca zdjęcie Cytat:
Cytat:
![]() śliczna! wcześniej nie było tych "serków" a teraz są? w czw. musze dopytać pediatry
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
A ja dalej na telefonie
![]() ![]() Agston super ze bioderkami ok. I kciuki za serduszko ![]() Alfabia źródła cudna ![]() Lewek ja mam nebuluzator i my dajemy pulmicort, berodual i muscosolvan wszystko z solą fizjologiczne. Jak zuxiA miała zapalenie oskrzeli to 3 dni inhalacje i po chorobie. No i ja te leki mam obowiązkowo w apteczce i czasami przez telefon uzgadniam z moim pediatra co i ile i jak. Zawsze pomagają. U Jasia tez juz widze poprawę. No i dzięki temu teraz np obylusmy sie bez antybiotyków. |
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Zakorzenienie
|
Z owoców morza to tylko krewetki i homary lubię inne nie
![]() ![]() Zazdroszczę takiego jedzenia ja mam czasami ochotę na vhinszcxyzne czy cos podobno i moge dobie tylko pomarzyć bo u nas nic takiego nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4990 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nasze szczepienie raczej przeniesione na czwartek, bo TŻtowi nie pasuje jutro, a ja sama nie pojadę. Z jednej strony mi ulżyło, a z drugiej chciałabym już to mieć za sobą. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [QUOTE=Lewek;37840781 Jutro idziemy na szczepienie, już mi się nogi trzęsą ![]() .[/QUOTE] Witaj w klubie,też się boję,trzymam kciuki za Was. Weronika ja na Twoim miejscu bym się jeszcze nie martwiła,ja mam dzisiaj 3 dzień @ a minęło prawie 12 tygodni od porodu. ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Aga super ze bioderka ok ![]() A jak kolki dalej takie silne? U nas odpukać chyba powoli mijają ale Zuzia już ma prawie 12 tygodni. Życzę by jak najszybciej minęły.
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
Witam się wieczorowo.
Jasiu wreszcie zasnął i mam chwile, ale też zaraz ide spać. Tu są info o dniu darmowej dostawy http://dziendarmowejdostawy.pl/ Alfabia Zosia śliczna. ![]() U nas powoli niektóre 56 też się robia za małe, ale 62 jeszcze za duże ![]() Zmykam spać póki można ![]()
#4993 |
Zakorzenienie
|
Maggie bardzo trzymam kciuki za własny interes byś mogła pracować i być z Zuzią.
![]()
#4994 |
Zakorzenienie
|
nadszedł czas pożegnać się z poczekalnią
![]() ZAPRASZAM!!! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=659862 |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Wtajemniczenie
|
Alfabia nawet pamiętam Twoj opis porodu - całkiem wesoły
![]() A Zośka cudna ![]() Ula najpierw nie wiedziałam o co kaman. Ale przypomniałam sobie, ze jest coś takiego przed świętami ![]() Kilka fot na mailu |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4996 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
jak nie to ten oilatum kupię Cytat:
czyżby za dużo wrażeń dla małej? dziś zjadła tylko 4 razy z cyca teraz śpi a wcześniej tak płakała przy piersi, że masakra ale kupki zrobiła dwie i brzuszek miała miękki jak sprawdzałam w chwilach, kiedy przestawałą się drzeć nie mam pojęcia co jej było zobaczymy jaka noc przed nami Cytat:
jak mocno ropieje to octeniseptem psiuknij, zagoi się niedługo Cytat:
![]() dobrze, że na przeglądzie wszystko ok wyszło zapraszamy w miarę możliwości i nie stresuj się, że czasem się nie uda ani nadrobić ani napisać ![]() Cytat:
czytamy zawsze rano po przebudzeniu i karmieniu po południu też czasami, ale nie zawsze się uda Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pytam bo ja po moich kryzysach też mam takie wrażenie przed pierwszym kzyzysem mała przybrała w dwa tyg 400g po kryzysach dwóch w kolejne 4 tyg przybrała tylko 700g pediatra orzekła że to za mało i kazała dokarmiać, ale się nie posłuchałam, bo wg tygodniowego przyrostu wagi wyszło, że jest ok teraz miałam iść w zeszły piątek ważyc, ale przychodnia była już zamknięta po południu, więc pójdę w nabliższy piątek i zobaczymy, co waga pokaże Cytat:
to kawałki mleka strawionego piękna niunia i włosy czadowe ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- spadam spać mamuśki dobranoc |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Zakorzenienie
|
Ale wynik!
![]() Trzecie zdjęcie bombowe ![]() Asiulka dzięki, ja własnie kupiłam inhalator (matko nie wiem już czy to pisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję do zobaczenia jeszcze kiedyś.
![]() |
#4999 |
Raczkowanie
|
odpiszę jeszcze tutaj i uciekam na odchowalnię ;( GDA dzięki za rady, sposób z szszszszsz zawsze działa ale teraz ewidentnie wychodzi na to że jednak marudzi bo nie chce leżeć w lożeczku tylko chce się nosić :p i ma mnie dosyć bo jak jest na rękach u babci lub prababci to jest spokój hehehe :p
#5000 | |
Zadomowienie
|
Cześć.
Dziękuję za życzenia zdrowia dla Jureczka ![]() Kubuś dziś skończył 10tyg.i pięknie się do mnie uśmiechał i gadaliśmy dośc długo ![]() Najlepsze życzenia dla Maluchów świętujących ![]() Anusia to normalne po szczepionce tej w szpitalu.Kiedys o tym pisałyśmy.Nic z tym nie rób,samo się zagoi. aga_ton kiedyś dodawałam fotkę na maila jak noszę Kubusia na brzuszku maggie gratuluję rocznicy i miłego wieczorku z mężem ![]() Cytat:
ale to minęło szybko...może kiedyś tu wróce...Pa...
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-11-27 o 22:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5001 |
Zakorzenienie
|
m-moni jw też bym chciała tylko dziadków i chrzestnych ale mąż sie uparł na zaproszenie swojwj cioci z mężem i dziećmi bo to bliskavrodzina bardzo x która każde święta spedzaja, ich synkanchrzestnym hest, a ciotka jego. także wychodzi, ze u nas będzie razem z nami 10, 11 osób. zalezy czy chrzestny.przyjdziw sama czy z kimś.
co do obcinania paznokci u stóp to małej raz obcielam. u rąk to co chwilę musze,bo strasznie jej szybko rosną. ale mu sie spac chce prawie śpię z mała na rękach no ale uda nam sie w ten sposób ominąć butle. po ssie godzinie, potem do łóżka i do 7 powinna wytrzymać bez butli. ale i tak ładnie dziś spala w nocy- od 20 do 3 ---------- Dopisano o 03:34 ---------- Poprzedni post napisano o 03:22 ---------- anusia u nas takie krostki wyszły małej jak miała 6tyg i okazało sie, że od bebiko. pediatra kazała zmienic na bebulin pepti i po kilky dniach znikły. teraz ją wprowadziłam nabial i odpukac nic sie nie dzieje, także dt kazała kupić bebilon zwykły i powoli przechodzić na niego. ---------- Dopisano o 03:59 ---------- Poprzedni post napisano o 03:34 ---------- maggie zazdroszczę wypadu do kina. u nas rocznica dzień przed chcinami także o jakimkolwiek wyjściu mozemy zapomnieć... konczita ją bajki Jagodke czytałam jak była jesZcze w brzuszku. nadal czasem po minucie ma dosc ale zaczęłam je jej czytać jak jest po jedzeniu, nie chxe spac i siedzi w lezaczku. ostatnio tak 40 minut wytrzymała i cały czas sie cieszyła. gorzej e mną bo ju mi sie książka skończyła z bajami. musiałam takze nowe poprzynosic. no i sciągłąm wierszyki brzechwy i od dziś zaczynam je testowac hehe aga-ton moja jak dłużej spi też sie budzi jakby ją wrzatkiem polewali hehe daje jej zawsze wtwdy na chwilę cyca wyciszy sie to butla. jak ją za długo przetrzymam na piersi to doperio jest krzyk hehe. jedynie w nocy pi 8 godz spania, po ssie pierś godzine i śpi znów jeazvze 2, 3. w ogóle wczoraj mężowi serce sie krajalo podczas wievzornego ćwiczenia małej. wzięłam ją przed jedzeniem i to byk błąd... darla sie i płakała strasznie, po nie moglismy jej jeszcze przez 5 min uspokoić;(strasznie sie zanosiła. myślałan, zw przy koljach był krzyk a to było milion razy gorsze. mężul aż odwrócił głowę i sie poplakal. ją mialam serce w gardle ale co zrobić, trzeba by było wszystko dobrze...mam nadzieję, ze rano obejdzie sie bez tak strasznych krzyków, bo serce mi pęknie alfabia śliczna, a fryz zabojczy
#5002 |
Zakorzenienie
|
No to ja też się pożegnam z poczekalnią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5003 |
Zakorzenienie
|
No cóż nadeszła chwila pożegnania z poczekalnią RAZ NA ZAWSZE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5004 |
Zakorzenienie
|
To i ja się żegnam. Aż się łezka w oku kręci.
![]() ![]()
#5005 | |
Zakorzenienie
|
Uwaga! Uwaga! Mój mały grubasek waży 4370 g, tzn., że w 2 tyg. przybrała 700 g:O. A już słyszałam, że ona się nie najada i może podać jej mm, skoro tyle na tym cycku siedzi. Po prostu ona ma silną potrzebę ssania i bliskości... Bo czasem jak się w nocy budzi to wystarczy ją położyć na brzuszku na moim brzuszku i śpi dalej... Jak tż wyjedzie to ja chyba nic nie zrobię... Ktoś ma pomysł jak nauczyć ją troszeczkę "samodzielności"?
A tak poza tym dziś od 5 marudzenie i prężenie się... ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5006 |
Zakorzenienie
|
To i ja się na czas jakiś żegnam z poczekalnią.
my zmykamy na odchowalnię, a tu zaraz pewnie pojawią się wrześniowo-październikowe mamy 2013
#5007 |
Zakorzenienie
|
Idę was szukać na odchowalni.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5008 |
Zakorzenienie
|
no mi tez łezka w oku sie kreci.
znowu chce byc w ciazy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5009 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5010 |
Przyczajenie
|
czesc Dziewczyny
Jestem tutaj nowa i szukam nowych znajomosci. Moj maluszek ma juz miesiac i tak szczerze mowiac zyje tylko nim i mam ochote gdzies z kims wyjsc na spacer lub na kawe. Mam dwie kolezanki ale one wiecznie nie maja czasu a pozatym tylko ja mam dziecko i ciezko nam sie dogadac itd wiecie inne priorytety. Moze miala by ktoras z was ochote na spacer po parku z maluchami. Odrazu mowie ze nie jestem zadnym zboczencem ani morderca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.