|
|
#4111 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
Cytat:
czekaj, pomęczę z Tobą Cytat:
![]() Cytat:
witoj ![]() i polecam basseta )bry znad talerza po spaghetti z klopsikami
|
|
|
#4112 | |||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
No to buziaki ode mnie dla Zająca, ciekawe, czy zechce ![]() challenge accepted O nie, o myju myju zewłoka i włosia też, kieliszki mogą stać brudne i tydzień jeśli o mnie chodzi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Cytat:
Cytat:
![]() O, ponoć leworęczni mają problem z trójwymiarem, może to tłumaczy moje problemy
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||||
|
|
|
#4113 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój kot czasem tak robi, ale musi mieć wyjątkowo dobry dzień ![]() Kuzynka ![]() Ale młodsza dużo. Tak dużo,że zmieniałam jej pieluchy jak miała kilka tygodni ![]() Także jest jak córka ![]() Cytat:
![]() Olejku z drzewa herbacianego nie próbowałam samego. Podobno nieżle zasusza? I charakter tez Reksiowy. Taki matołek pieszczotliwy ![]() Cytat:
I pod ręcznik? Zawsze dawałam lyżkę do odzywki,...no ale w sumie same też może mozna ... Spróbuję. Słodziak Tylko czasem usiłuje wyglądac powaznie
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2012-11-27 o 22:07 |
|||
|
|
|
#4114 |
|
Wpisz tu zomzing
|
no, to zrozumiałe, ale podejrzewam, że rzeczony nietopsz nie toleruje rzeczy zgoła bardziej przyjaznych, od pieprzu ziołowego, bazylii i rozmarynu np. poczynając
|
|
|
|
#4116 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
bardzo się da ale on tylko tak wyglądał smakował nawet nieźle Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
coś jak z waniliną chyba, pachnie zupełnie inaczej a chyba to ona niby robi zapach wanilii
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4117 | |
|
Konto usunięte
|
Witej
Też kcem straszące radio ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Truskawko,chyba masz rację,przez to nie lubię labradorów bo wydają mi się takie durne cielaki Wszystkie które znam- zatuczone Ale to nie ich wina. Ludzie traktuja je jak maskotki,a to są zwierzęta do pracy (różnej) .Ad.2 Łykam B-complex,magnez,omegę3,vit .C,lecytynę E i takie tam,ale jestem na diecie cholesterolowej,czyli beztłuszczowej,więc to może wszystko o kant dupy rozbić. Staram się zjadać dziennie łyżkę oleju (do zupy,pesto,i innych gotowanych dań,ale może to za mało? Nie jem wieprzowiny,za to dużo ryb na parze,warzyw,itd więc nie wiem...Witaminy może nie mają się w czym rozpuszczać,bo ja na prawdę ślepnę Ad.3 Ciekawa teoria ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4119 | |||
|
BAN stały
|
Już wszystko jasne psze Pani
Ja warzywne uwielbiam (z kartonu ), szczególnie te ostre i czochowe ![]() Jakby Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak go zabrałaś z tej ulicy? Bez problemów poszedł z Tobą do domu? ![]() --- Coś mi za prawym migdałem od wczoraj siedzi (i nie jest to kij od herbaty, Parabelko, ani od majeranku ). Może to kawałek obżartego paznokcia? A poza tym w "Prawie Agaty" znowu widoczki z mej wioski były ![]() I z kolejnej nowości jeszcze, podanie o staż w UMiG mam składać
|
|||
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4121 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Kjut! Od zawsze ma taki?Cytat:
Cytat:
Podobno, ja mam do czynienia tylko z takimi zdebilonymi przez ludzi Ja ostatnio zaczęłam używać, po szczypcie wprawdzie, ale to i tak dziwne
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
No nie tak bez problemów
![]() W dniu zabrania odwiedziliśmy na szybko weterynarza, bo matołek stoczył jakąś walkę, czego efektem bylo kilka dziur w wyliniałym futrze plus tak spuchnięta przednia lapa , że myślałam że jest zlamana conajmniej. Łatwo było. Czesiek sam mnie wybrał. Przez mniej wiecej tzry miesiące przyłaził do mnie do pracy. Najpierw tylko po żarcie, potem po żarcie i glaskanie, a potem nie odstępował mnie na krok, na tyle na ile mógł. Doszło do tego że w ostatnich dniach pobiegl mi kilka razy za samochodem jak wracalam do domu ![]() A że nikt go nie chciał, a my się zakochaliśmy....no to wiesz ![]() Przyjechalam ze smycza, nalożylam cielakowi, na ręce go, do samochodu, do weta i do domu potem
|
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się wzruszyłamkolorowych aaaaa i info dla Gryxa: tak, kokufa, tak, palimy we kozie
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-11-27 o 23:09 |
|
|
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tru ![]() dziś wlasnie myślałam .. co jeść w ogóle żeby dobrze było ![]() no widzę właśnie , pujć w me ramiona więc ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37849441]Witej Też kcem straszące radio ![]() [/QUOTE] a ileż to roboty na radio maryja se przestaw ja też... anastazjooo uglaskaj Czesia ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- łoooho myślałam że bedzie : "wiadomość przełądowana grafiką " a tu poszłooo..
|
|
#4126 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4127 | |||
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37849441]Też kcem straszące radio
[/QUOTE]No wiedziałem, że ktoś na pewno się przyczepi Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie,kiedy,jak ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- |
|
|
|
|
#4129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bestia ![]() Cytat:
) pono wpływa vit A najbardziej znacząco no i luteina - czymkolwiek ona jest ![]() ale ja bym się nie dopatrywałą przyczynw suplementacji tylko w wadzie wzroku - ja mam tzw "kurzą ślepotę" od xxx lat - a do okulisty wybrałam się chyba z 3 lata temu - i dowiedziałam się tak ogólnikowo że krótkowidze z astygmatyzmem tak mają no ale może nie wszyscy, jakoś nie zgłębiłam tematu - niemniej nie neguję jako przyczyny niedoborów czegoś w organiźmie bo w końcu ja mam wieczne niedobory - także może a nóż widelec ![]() no przywalił tą kozą z grubej ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- łohoho congratulations - najsowy start
|
||
|
|
|
#4130 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Śpita?
|
|||
|
|
|
#4131 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4132 | |
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37851298]No so?
Jajco Cytat:
--- Spadam, dobranoc, erotyczne sny na noc Jutro kluchy ziemniaczane na obiad, no nie zasnę chyba, mrrrrr
|
|
|
|
|
#4133 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4134 |
|
To ja :)
|
O hesusie... Po 13 godzinach w pracy wróciłam wczoraj do domu, a tam nietoperz i góra brudnych naczyń do zmywania. No co, w gości przyjechała, to nie będzie myć, nie? W ogóle po 40 minutach doszło do ostrej wymiany słów i była cisza do końca wieczoru. Krótkiego, gdyż zaraz zarządziła ciszę nocną i poszła spać.
Szczegóły już może po powrocie, gdyż dojeżdżamy do lotniska ![]() Grzeczni bądźcie!
|
#4135 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja normalnie tez bym jeszcze nie myślała o tym, ale w zeszłym roku się okazało że w grudniu to już cudem coś znaleźliśmy wiec tym razem ekipa się szybciej zebrała to chyba dobrze? Cytat:
Cytat:
i nie myśl o nietopszu ![]() |
|||
|
|
|
#4136 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Idę poczytać co mi jest, może zapalenie zatok
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4137 |
|
Piers do przodu
|
|
#4138 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zapomniałam się do tego odnieść - a wiesz co zrobiło mi największe zmarchy? dół, depresja i płacz kilka razy w tygodniu
ok, więcej nie przekonuję, podzieliłam się tylko prostym narzędziem, które działa, ale uszczęśliwiać na siłę się nikogo nie da.Cytat:
pierwsze słyszę, chyba nie wszyscy? bardzo nie chciałabym.... Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- oby nie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4139 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jako krótkowidz z małym astygmatyzmem kurzej ślepoty nie posiadam
![]() Raczej to nie zapalenie, bo mnie glowa nie boli, tylko od 2 tyg wstaję rano z zawalonymi zatokami i zuzywam 5 chusteczek na raz, żeby to oczyścić a w nocy wszystko mi spływa po tylnej ścianie gardła- Parabel, co to Przechodzone i niewyleczone przeziebienie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Eee surówka ze startego z rodzynkami mniaam ale naćowy fuuuj
![]() Cytat:
![]() Niezdyscyplinowany ten model Cytat:
A ja nie mam bo se sprawdziłam przed chwilą u pani doktór
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

- i juz mamy drugi komplet z ikei 

oczywiście w połowie barów nie ma już miejsc, ludzie chyba w marcu rezerwują 

Ja warzywne uwielbiam (z kartonu
), szczególnie te ostre i czochowe 

się wzruszyłam

ok, więcej nie przekonuję, podzieliłam się tylko prostym narzędziem, które działa, ale uszczęśliwiać na siłę się nikogo nie da.