Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:) - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-28, 06:47   #4681
Szejda
Rozeznanie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość

Dziewczyny udało się mnie wetknąć
Wprawdzie wizytę mam dopiero za 2 tyg, ale mam. Nie będę musiała wyskakiwać ze 100zł.

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

W rossmanie jest 40% na kosmetyki do makijażu.
Super, że się udało z wizytą

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Witam się

Nadrobiłam Was po trochę... Odwykła mi dupka od tego,że męża nie ma i że on robił dużo za mnie, więc dzisiaj miałam dzień organizowania się...W piecu rozpalić się nie chciało i gasło, ale po bojach udało się i pali się...
Głowa mi pęknie zaraz i wogóle czuje się do dupki...

Mam nadzieję, że dzisiaj lepszy nastrój

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość

Jasne, że tak, ja się w ogóle cieszę, że jest. Nie ważne dla mnie czy chłopczyk czy dziewczynka. Serio. Cieszę się , że jest i jest zdrowe. To się liczy. Moja córka też się cieszy. He, he nie ma wyjścia, ale nie, często mi mówi, że fajnie, że jestem w ciąży i będzie mieć rodzeństwo. Czasami kładzie mi głowę na brzuchu i coś szepcze do brzuch a potem głośniej mówi - tylko nie mów mamie, dobra?

Lece na oglądanie wózka.
Kochana, fajną masz tą córę Pewnie po mamie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
dalej? bo ja myślałam że Tylko w poniedziałek i nie poszłam

aa i jutro ide na wizyte więc trzymać kciuki bo bede mieć wyniki badan i zeby mi sie jakas cukrzyca jeszcze nie przyplatała...
Za wizytę

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Hej laleczki moje kochane dopiero teraz chwilkę czasu złapałam
Szejda sniłas mi się dzisiaj w nocy że pojechałam odwiedzić Cię i po drodze telefon do Dedry i tak we trzy sobie plotkowałysmy
Kurcze po łebkach Was nadrobiłam i aż wstyd pisac bo może co przekręcę i komuś coś źle napiszę więć napisze tak trzymam za Was wszystkie kciuki
o jaki fajny sen Może kiedyś się spełni i uda nam się na żywo poplotkować

Cytat:

Obejrzałam wózek i zaklepałam. Wygląda jakby wcale nie był używany. Kobieta wyprała wszystkie pokrowce i przykrycia. Umówiłam się z nią, że dziś dam jej 100 zł a resztę po 1 jak wypłata wpłynie na konto. Nie było problemu i jeszcze dostałam od niej to:
są maciupkie, takie na 8-9 mcy.
za udany zakup. Buciki są śliczne

Dzieńdobry Witam się z kawką, dziś nastrój nieco lepszy mam nadzieję, że u Was też
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 06:51   #4682
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Idąc za przykładem Szejdy przywitam sie z kawą i śniadaniem

i miłego dnia

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 07:00   #4683
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Idąc za przykładem Szejdy przywitam sie z kawą i śniadaniem

i miłego dnia
Witaj
Stary 2012-11-28, 07:09   #4684
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
Super, że się udało z wizytą

Mam nadzieję, że dzisiaj lepszy nastrój

Kochana, fajną masz tą córę Pewnie po mamie

Za wizytę

o jaki fajny sen Może kiedyś się spełni i uda nam się na żywo poplotkować

za udany zakup. Buciki są śliczne

Dzieńdobry Witam się z kawką, dziś nastrój nieco lepszy mam nadzieję, że u Was też
Dziękuje
Głowa ćmi delikatnie więc już wiem,że w ciągu dnia się rozkręci a wieczorem będę zaś miała meksyk:/
Ja narazie bez śniadanka ,ale z jabłkiem i 2 kiwi sobie leżę w łóżku jeszcze

No i dzieńdoberek wszystkim!

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 07:48   #4685
monini2507
Zakorzenienie

Szejda kto wie może kiedyś sie spotkamy
Ja na razie witam się ciastkami kruchymi jeszcze przed śniadaniem czekam aż kochany teść wybędzie w teren bo nie chce mi się na niego patrzeć
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 08:02   #4686
nuna2
Zakorzenienie

dziewczyny wy sie znacie na wynikach dosyć. pomożecie i mi??

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

kocurku najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarzy, ale męczy cię to małe..;*
Stary 2012-11-28, 08:27   #4687
Kejthx
Zadomowienie

Hej, i ja się witam
Kawę zaraz muszę zrobić, a nie chce mi się tyłka oderwać od fotela

Miłego dnia!!!
Stary 2012-11-28, 08:32   #4688
Sophia_1
Zadomowienie

Cytat:
jeju ja mam to samo... i ostatnio coraz wiecej u nas kłótni a raczej moich wrzasków o to
szlak mnnie trafia ze ja nawet butów zdjąć nie zdąże a ten już włącza komputer i gre lub FB
wiesz co mi, az tak bardzo nie przeszkadza ze tz gra, bo On lapie w tym umiar (a przynajmniej sie stara)ale nie mozna ukrywac, ze i tak zabiera to duzo czasu. A i wiekszosc z nich jest platnych - kup gre i jeszcze plac abonament za dostep do platform do gier. Plus jest tylko taki, ze sa one miszynarodowe i tz faktycznie podszkolil jeszcze swoj angielski.

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 08:49   #4689
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Dzień dobry
Ja znowu jakaś nie w sosie
To wstawanie po ciemku mnie dołuje
Buuu
Stary 2012-11-28, 08:50   #4690
Sophia_1
Zadomowienie

Witam sie z pracy i juz po kawce. Pogoda nie dopisuje, caly czas jest mgla.
NUNA pisz z czym tam masz problem, pomozemy jak mozemy, prawda dziewczyny?

Stary 2012-11-28, 08:55   #4691
nuna2
Zakorzenienie

to wynik cytologii
Przydatność rozmazu do diagnostyki
Rozmaz o ograniczonej wartości diagnostycznej. brak komórek kanału szyjki macicy.

Rozpoznianie
Nie stwierdzono śródnabłonkowej neoplazji szyjki macicy
Diagnoza opisowa

Zmiany odczynowe i reperacyjne związane z zapaleniem o dużym nasileniu- i tego się boję bo trzymali wyniki miesiąc!!
a jak to zaszkodzilo dziecku?? i co to w ogóle może być?? Idę dziś na 15:45 ... jeszcze jajniki tak ciągną...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 08:58   #4692
dedra
Zadomowienie

Cytat:
DEDRA znam ten bol. Moj tz tylko dla odmiany gra online, wiec okupuje komputra i neta. Dobrze ze mam w telefon bo by mnie odcinal od swiata normalnie :/
Mój nie gra online na szczęście. Mój brat za to owszem i gada z tymi ludźmi cały czas, nadaje przez ten mikrofon.

Cytat:
jeju ja mam to samo... i ostatnio coraz wiecej u nas kłótni a raczej moich wrzasków o to
szlak mnnie trafia ze ja nawet butów zdjąć nie zdąże a ten już włącza komputer i gre lub FB
Ja staram się o to nie kłócić, mój TŻ gra jak ja oglądam seriale. Dobrze, że mam drugi telewizor w sypialni. A co do komputera to też wiecznie przesiaduje. Z pracy wraca to zamiast najpierw obiad zjeść to leci do komputera. Tam czyta różne fora tematyczne. Interesuje się akwarystyką, więc kilka akwarystycznych ma do obskoczenia, oprócz tego motoryzacyjne i itp... Jednak jakiś tam umiar ma jeśli o to chodzi, za to jego szwagrowie to świata poza komputerem nie widzą. Nawet żony i dzieci własne ich nie obchodzą. Jedzą też przed komputerami. To jest dopiero uzależnienie...

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
No i jak Ci zleciał dzień?bo mnie szybko
Cieszę się, że chociaż Tobie zleciał szybko. Mi niestety się bardzo ciągnął. Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej.

Cytat:
wiesz co mi, az tak bardzo nie przeszkadza ze tz gra, bo On lapie w tym umiar (a przynajmniej sie stara)ale nie mozna ukrywac, ze i tak zabiera to duzo czasu. A i wiekszosc z nich jest platnych - kup gre i jeszcze plac abonament za dostep do platform do gier. Plus jest tylko taki, ze sa one miszynarodowe i tz faktycznie podszkolil jeszcze swoj angielski.
Oj jakby jeszcze płatne były to już w ogóle bym chyba się wściekła.

Witam się w środku tygodnia
Dziś trochę lepiej mi, ale mimo wszystko się nie wyspałam. Wczoraj jeszcze miałam delikatne plamienia więc niestety się nie poprzytulaliśmy. Za to dzisiaj na pewno nie odpuszczę
Miłego dnia życzę Wam wszystkim

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Buuu
Mam to samo

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
to wynik cytologii
Rozmaz o ograniczonej wartości diagnostycznej. brak komórek kanału szyjki macicy.

Rozpoznianie
Diagnoza opisowa

Zmiany odczynowe i reperacyjne związane z zapaleniem o dużym nasileniu- i tego się boję bo trzymali wyniki miesiąc!!
a jak to zaszkodzilo dziecku?? i co to w ogóle może być?? Idę dziś na 15:45 ... jeszcze jajniki tak ciągną...
Niestety się nie znam na tym... Ale mam nadzieję, że to nic poważnego. Może zadzwoń do gina.
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 09:00   #4693
nuna2
Zakorzenienie

dedra ide dziś do niego na 15:45 bo tak mialam wyznaczoną wizytę.. Mam nadzieje, że bedzie ok z dzieckiem
Stary 2012-11-28, 09:02   #4694
dedra
Zadomowienie

Cytat:
dedra ide dziś do niego na 15:45 bo tak mialam wyznaczoną wizytę.. Mam nadzieje, że bedzie ok z dzieckiem
Inaczej być nie może. Trzymam kciuki za wizytę. Mam nadzieję, że nas poinformujesz po niej co i jak.
Stary 2012-11-28, 09:07   #4695
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Inaczej być nie może. Trzymam kciuki za wizytę. Mam nadzieję, że nas poinformujesz po niej co i jak.
oczywiście

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 09:14   #4696
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja znowu jakaś nie w sosie
Buuu
Rozumiem Cię Oby do wiosny

Cytat:
to wynik cytologii

Rozpoznianie
Diagnoza opisowa

Ja też niestety się nie znam ale dobrze, że masz dzisiaj wizytę,będziesz wiedziała co i jak...
Stary 2012-11-28, 09:15   #4697
magbes
Zadomowienie

Linka, ja tam trzymam kciuki za Ciebie
Isia - gratuluje zakupu i butki słodziulkie
Lunka- pomysl dobry (to tak ad klubu)

przypomnialo mi sie ... na zaparcia sliwkji suszone zalac woda zostawic na noc i rano na czczo wypic,,, i na pewno sok z burakow surowych pic, siemie lniane zaparzac, mowia o jablkach...ale nie wiem czy na mnie to dziala... ja czasami czasami stosuje herbatke figura 1...

dzis 26 dc... cycek boli mnie jeden... w dole brzucha czasami pociagnie.... i to tyle ze spraw starankowych. mysle, ze przez moj wyjazd nad morze przegapilisdmy najwazniejsze dni i nie wiem czy te zolnierzyki cos tam zdzialaly z dnia wczesniejszego...eh...oby ....

w ogole to sie nie przywitalam- dzien dobrty
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 09:35   #4698
bajka1807
Zakorzenienie

I ja sie witam z rana szkoda ze pogoda nie nastraja optymizmem

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Dziewczyny co zrobić z wykresem temperatur? Mam liczyć cykl od dzisiaj czy czekać może jeszcze później @ przyjdzie? A tak w ogóle to miała któraś z was tak jak ja z tym plamieniem. Nie było to normalne plamienie mało normalniej żywej krwi raczej taka brunatna i skrzepy Co do testu to jeszcze poczekam kilka dni jak nie przyjdzie normalna @ to zrobię...
dziewczyny juz ci napisaly, ale ja tez wtrace ze cykl licz od pelnego krwawienia a nie od plamien

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
PMSu nadal brak , jestem spokojna i przyjaźnie nastawiona do życia. Jakby moj tż tu był to by nie uwierzył..szalałam zawsze ok 10-7 dni przed..

Dziś 21 dc..
Może sobie wmawiam ale piersi bolą lekko inaczej niż zawsze. Nie bolą całą dobę tak samo..lekko inaczej , mam wrażenie ze na leżąco jest im lżej kładlam sie wczoraj to zdecydowanie przy dotyku miałam bolesne sutki , potem lekko piekły jakbym sie posmarowała jakimś aloesem , rano ich nie czulam wcale i jak wstalam zaczeły bolec a na dziurach w aucie aż zajęczałam,jak posiniaczone. Zawsze mnie tak bolą , co miesiąc ale nie aż tak bardzo i ból zawsze był jednostajny..nie chce sobie nic wmawiac kopa w du*ę dajcie MI!!! natychmiast!!!
to ja trzymam kciuki kopa w tylek nie ma co dawac, tylko czekac spokojnie na pozytywny wynik testu

ja sie w tym cyklu ponakrecalam, ale juz mi przeszlo. w sumie szalenstwem bylo miec nadzieje przy jednych przytulankach w okresie okoloowulacyjnym ale jakos tak gin mnie nakrecil stwierdzeniem ze w 8 dniu II fazy moje plamienie moglo byc implantacyjne. ale niestety od wczoraj mam znowu plamienia widoczne na papierze wiec sie nakrecac przestalam. chociaz oczywiscie wynalazlam sobie jeszcze kilka innych objawow. ale basta, pewnie jutro przyjdzie @ bo dzis juz 31 dc, cycki bola, plamienia sa wiec nic tylko czekac na rozkret ale wiedzialam, ze jak kupie test i sie bede nakrecac to malpiszon sie pojawi oby przyszly cykl byl podobny do tego bo juz tz powiedzialam ze koniecznie musi byc w domu 13 grudnia

Cytat:
No prosze, nawet ktoś o mnie śni jak miło.

Ale fajnie, że udało Ci się zaklepac wózek. To jednak chyba najdroższa część wyprawki poza łóżeczkiem.

Ja leżę sobie w sypialni na łóżku i oglądam moje seriale, bo TZ zapuścił sobie grę na konsoli i nie daje mi oglądać na dużym telewizorze. Jak ja nie lubię tych jego gier. Głośne to, że aż koty uciekają.
u nas to ja sama na siebie bacik ukrecilam, bo sama tz kupilam xboxa ale juz rzadko gra, chyba juz tylko wtedy gdy nie ma mnie w domu, albo gramy razem - ale to zadna rozrywka bo nie umie przegrywac, ostatnio gralismy w boks, wygrywalam to ucierpiala jego meska duma

Isia wozeczek bardzo ladny i jaka cena piekna ja dla swojej mlodej tez kupowalam uzywany wozek, ale ja wtedy zaplacilam 1500 zl teraz kupowalabym juz nowy i zupelnie cos innego od tego co mialam.

nuna z wynikami cytologii nie pomoge, ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

dziewczyny moze ktoras z was mi pomoze w dwoch kwestiach ?

1. moj kochany kotek zlal sie tz prosto do ulubionych butow, tzn do jednego i to tak centralnie bogu dzieki nie ma go w domu bo juz bym byla razem z kotem za drzwiami ale pytanie, czy jest jakis sposob zeby sie tego smordu pozbyc ? buty sa skorzane, jakos udalo mi sie je umyc tak ze nie ma zadnej plamy na samym czubku buta, ale capia nieziemsko jakies pomysly ?

2. robie remont w mieszkaniu, oczywiscie malymi kroczkami, zaczelo sie od wymiany okien, teraz czas na przemalowanie sypialni. wyglada teraz tak jak w zalaczniku. znudzil mi sie juz ten kolor, zreszta nawet juz go dulux nie robi i zamiennika nie ma. plus prawdopodobnie sypialnie bedziemy mlodej oddawac w niedlugim czasie, dlatego chcialam ja zrobic troche cieplejsza. kupilam farbe duluxa lawendowa dolina wyglada tak : http://achtak.urzadzamy.pl/pomieszcz..._260,1228.html no i teraz lipton bo nie bedzie pasowac obecna tapeta wiec bedzie trzeba ja zrywac, i tu moje pytanie, jaka tapeta moze pasowac do tego fioletu ? wiem ze musi byc na jasnym tle, bo kolor jest dosc ciemny. poki co mysle o czyms takim:
a) http://deccoria.pl/galeria/foto,id,7...ypialnia-.html
b) http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-...0258,l869.html
c) http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-...0965,l869.html

ale zadna nie powalila mnie na kolana moze macie jakies sugestie ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00214.jpg (56,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00216.jpg (83,1 KB, 20 załadowań)
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 09:41   #4699
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry
Właśnie wróciłam z laboratorium. Byłam oddać siuśki do badania i zmarzłam straszliwie. Przeszłam się jeszcze do sklepu, wróciłam i od pół godziny siedzę przykryta pierzynką i cała się trzęsę. Muszę się szybko zagrzać i zabierać do pracy. Zrobić swoje i zająć się tworzeniem listy prezentów świątecznych
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 09:43   #4700
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

1. moj kochany kotek zlal sie tz prosto do ulubionych butow, tzn do jednego i to tak centralnie bogu dzieki nie ma go w domu bo juz bym byla razem z kotem za drzwiami ale pytanie, czy jest jakis sposob zeby sie tego smordu pozbyc ? buty sa skorzane, jakos udalo mi sie je umyc tak ze nie ma zadnej plamy na samym czubku buta, ale capia nieziemsko jakies pomysly ?

2. robie remont w mieszkaniu, oczywiscie malymi kroczkami, zaczelo sie od wymiany okien, teraz czas na przemalowanie sypialni. wyglada teraz tak jak w zalaczniku. znudzil mi sie juz ten kolor, zreszta nawet juz go dulux nie robi i zamiennika nie ma. plus prawdopodobnie sypialnie bedziemy mlodej oddawac w niedlugim czasie, dlatego chcialam ja zrobic troche cieplejsza. kupilam farbe duluxa lawendowa dolina wyglada tak : http://achtak.urzadzamy.pl/pomieszcz..._260,1228.html no i teraz lipton bo nie bedzie pasowac obecna tapeta wiec bedzie trzeba ja zrywac, i tu moje pytanie, jaka tapeta moze pasowac do tego fioletu ? wiem ze musi byc na jasnym tle, bo kolor jest dosc ciemny. poki co mysle o czyms takim:

Jeśli chodzi o buty to spróbuj cytryną zneutralizować te smrodki. A Ty masz kota niewykastrowanego? Jeśli tak to go wykastruj, bo sytuacja będzie się powtarzać. Kocur w ten sposób znaczy teren. A nieodjajczony śmierdzi okrutnie.
Co do tapety to ładna jest ta druga. Taka jasna, ładna.
Stary 2012-11-28, 09:50   #4701
Szejda
Rozeznanie

Cytat:

Z kotkiem może byc ciężko. U nas jak kot nasikał na wykładzinę to zajęło mi trochę czasu, żeby pozbyć się zapachu. Próbowałam specjalnym preparatem to pozbywania się takich zapachów, sypałam sodą i zostawiłam na kilka godzin, udało sie po kilku takich podejściach. Nie wiem czy się uda do powrotu Tż

Ja mam taki kolor w sypialni jak wybrałaś Co do tapety, to mi najbardzej podoba się ta trzecia a pierwsza nie otwiera mi sie w pracy
Stary 2012-11-28, 09:53   #4702
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość

Linka... ja tam trzymam
Cytat:

Mówisz i masz Nie nakręcać się!
Ale ja trzymam kciuki i tak

To witaj w klubie. Ja też już nie wiem co się ze mną dzieje i mam wrażenie, że mój organizm robi co chce.

to będzie film z serii "nie wiedziałam, że jestem w ciąży"

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość

Linka kopać Cię nie będę , ale trzymać kciuki już owszem

Wczoraj wieczorem straciłam nadzieje,w sumie nic sie nie dzieje ale..na papierze po "e-e" ( z racji na wieczne zaparcia od dziecka napinam się wtedy nieziemsko ) został delikatny ślad taki jak co miesiąc przed @ . U mnie zanim przyjdzie @ mam 1-2 dni brudzeń ale one są z koleji poprzedzone właśnie stękaniem i jękaniem w wc i brązowym śluzem na papierze Biore dupka od 16-25 dc ale zawsze pod koniec wlaśnie wyłazi ten śluz. Było go malutko ... ale on przekreślił moje nadzieje bo widuje go od ponad roku już Nie wiem zastanawiam się czy nie mam za małej dawki dupka..

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Hej laleczki moje kochane dopiero teraz chwilkę czasu złapałam
Szejda sniłas mi się dzisiaj w nocy że pojechałam odwiedzić Cię i po drodze telefon do Dedry i tak we trzy sobie plotkowałysmy
ale jesteś...we śnie do dziewczyn pojechałaś ze szczecina a mnie tam nie wkreciłaś ja tez ze szcz-na nie zapominać o mnie! bo czuje sie zazdrosna hahaha

Cytat:
Brzmi interesująco. My juz tu węszymy fasolkę, ale nie będziemy Cie nakręcać
Mnie bolały piersi strasznie, ale ja myślałam, że to od wysokiej prolaktyny. Jak wieczorami zdejmowałam stanik, to odczuwałam ból istnienia przyciągania ziemskiego. Na rowerze jak jeździliśmy latem to prowadziłam jedną ręką a drugą próbowałam przytrzymać sobie piersi, żeby tak nie podskakiwały - a nie mam ich wielkich. Bolało jak diabli.
Także czekamy, czekamy
Zeby było śmiesznie ja sie lepiej czuje bez stanika , całe dnie mnie bolą piersi , a wieczorem jak sie już rozbiore i klade do łożka zauważam zdecydowaną poprawę. Same sutki nie sa wrażliwe , raczej coś pod nimi jak sie dotknę..

Cytat:
dziewczyny wy sie znacie na wynikach dosyć. pomożecie i mi??

Trzymam mocno kciuki za te Twoją infekcję aby była tylko 'powierzchowna',daj znać po lekarzu!!!

Cytat:
I ja sie witam z rana szkoda ze pogoda nie nastraja optymizmem

to ja trzymam kciuki kopa w tylek nie ma co dawac, tylko czekac spokojnie na pozytywny wynik testu

I ja dziś pesymistycznie dzień zaczełam tą wczorajszą toaletową akcją..boje sie chodzić do wc. Sypialnia na zdjęciu piękna

Dziś 22 dc , brzuch boli , ćmi raz jeden raz drugi jajnik,głowa napierd*** a nie boli... jestem pełna złych myśli i czekam na te cholerne plamienie modle się aby mi lekarze pomogli bo ja zaczynam załamywać ręce
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 09:56   #4703
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

Z kotkiem nie pomogę mimo, że również mam, ale mojej jakoś nigdy się to nie zdarzyło na szczęście i nie mam tym samym żadnych sprawdzonych sposobów.

Co do tapety, to bardzo podoba mi się pierwsza, bo samej właśnie taka mi się marzy, tylko nie wiem czy przy pierwszej właśnie całość nie wyjdzie ostatecznie za ciemno
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 10:02   #4704
magbes
Zadomowienie

z kociakiem nie pomoge...moze sa jakies spraye odświeżające buty?
tapeta nr 2 mi sie podoba :P
linka moze jeszcze nic nie jestes przesadzone?

bylam wczoraj u fryzjera,, i posmarowala mi wloski olekjiem arganowym,,..,. jakie sa miekkie, gladkie, blyszczace... az kupilam sobie wlasnie przez neta cos podobnego
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 10:05   #4705
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o buty to spróbuj cytryną zneutralizować te smrodki. A Ty masz kota niewykastrowanego? Jeśli tak to go wykastruj, bo sytuacja będzie się powtarzać. Kocur w ten sposób znaczy teren. A nieodjajczony śmierdzi okrutnie.
Co do tapety to ładna jest ta druga. Taka jasna, ładna.
wiesz co ja mam kotke, ona jest wysterylizowana, ale jak widac wredzioch nie rozumiem jej, kuweta czysciutka, a ona zawsze mi naleje np na dywanik w lazience lub wc jak nie daj boze drzwi zostana otwarte a nalanie na buty drugi raz jej sie zdarzylo.

ta tapeta tez mi sie podoba, ale boje sie czy sie od niej oczoplasu nie dostanie :/ boze zawsze jak cos musze zrobic u siebie w domu to brak mi pomyslow :sciana:
Mel B 14/14 ✓
Stary 2012-11-28, 10:10   #4706
nuna2
Zakorzenienie

przekichane z tymi kotami.... raz czułam- i dziękuję za więcej

tapeta nr 2
Stary 2012-11-28, 10:17   #4707
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
Z kotkiem może byc ciężko. U nas jak kot nasikał na wykładzinę to zajęło mi trochę czasu, żeby pozbyć się zapachu. Próbowałam specjalnym preparatem to pozbywania się takich zapachów, sypałam sodą i zostawiłam na kilka godzin, udało sie po kilku takich podejściach. Nie wiem czy się uda do powrotu Tż

Ja mam taki kolor w sypialni jak wybrałaś Co do tapety, to mi najbardzej podoba się ta trzecia a pierwsza nie otwiera mi sie w pracy
no do powrotu tz napewno nie zdarze bo wraca jutro kurde, sprobuje moze z ta cytryna
co do tapety to mnie tez najbardziej ta trzecia przekonuje, kurde mol ale sama juz nie wiem :sciana: tz przyjedzie to przeduskutujemy temat ale oczywiscie i tak to ode mnie zalezy.

Cytat:
Wczoraj wieczorem straciłam nadzieje,w sumie nic sie nie dzieje ale..na papierze po "e-e" ( z racji na wieczne zaparcia od dziecka napinam się wtedy nieziemsko ) został delikatny ślad taki jak co miesiąc przed @ . U mnie zanim przyjdzie @ mam 1-2 dni brudzeń ale one są z koleji poprzedzone właśnie stękaniem i jękaniem w wc i brązowym śluzem na papierze Biore dupka od 16-25 dc ale zawsze pod koniec wlaśnie wyłazi ten śluz. Było go malutko ... ale on przekreślił moje nadzieje bo widuje go od ponad roku już Nie wiem zastanawiam się czy nie mam za małej dawki dupka..

I ja dziś pesymistycznie dzień zaczełam tą wczorajszą toaletową akcją..boje sie chodzić do wc. Sypialnia na zdjęciu piękna

Dziś 22 dc , brzuch boli , ćmi raz jeden raz drugi jajnik,głowa napierd*** a nie boli... jestem pełna złych myśli i czekam na te cholerne plamienie modle się aby mi lekarze pomogli bo ja zaczynam załamywać ręce
wiesz co z tynm e-e to u mnie to samo! tez sie boje isc do kibla bo wiem ze zaraz ze mnie cos poleci ale tak mam tylko w tym cyklu :/ jeszcze przed chwila mnie kolezanka w sumie zdolowala (jest po naukach o rodzinie, npr ma w jednym palcu dzieki studiom ) bo powiedziala ze jej ten cykl wyglada na ciazowy, szczegolnie skok temperatury w drugiej fazie i plamienie moglo swiadczyc o implantacji, ale ze pozniej tempka spadla to moze to byc wczesne poronienie. kurrrrr a przed chwila test zrobilam co by sie ostatecznie przestac nakrecac i oczywiscie jedna kreska, ale z drugiej strony nie byl to poranny mocz i bardzo jasny i przejrzysty wiec z deka jakis taki rozwodniony. nie ma to jak zaczac sobie wkrecac i sie ludzic
Mel B 14/14 ✓

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 10:24   #4708
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
no do powrotu tz napewno nie zdarze bo wraca jutro kurde, sprobuje moze z ta cytryna
co do tapety to mnie tez najbardziej ta trzecia przekonuje, kurde mol ale sama juz nie wiem :sciana: tz przyjedzie to przeduskutujemy temat ale oczywiscie i tak to ode mnie zalezy.

wg mnie ta trzecia jest odpowiednia, ta druga ma za dużo fioletu i jeszcze ściana w podobnym kolorze. Mnie to już by raziło
Nie wiem jak wygląda pierwsza ale obstawiam trzecią. Ale jeśli nie jesteś przekonana to szukaj dalej
Stary 2012-11-28, 10:26   #4709
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
linka moze jeszcze nic nie jestes przesadzone?
mam wrażenie ze przesądzone..ze zaraz sie zacznie 4 cykl

Cytat:
wiesz co ja mam kotke, ona jest wysterylizowana, ale jak widac wredzioch nie rozumiem jej, kuweta czysciutka, a ona zawsze mi naleje np na dywanik w lazience lub wc jak nie daj boze drzwi zostana otwarte a nalanie na buty drugi raz jej sie zdarzylo.
Jesli kot sika w inne miejsce niż kuweta to znaczy ze trzeba zrobic badanie moczu . Mialam hodowle kotów i troszke sie znam na kotach niestety..miesiąc temu uśpilam takiego sikacza. Całe zycie sikał do luwety i zaczał sikać na łozko czy gdzieś po kątach i niestety okazało się po raz kolejny po takich akcjach ze piasek w nerkach , wcześniej koty jak sie tak zachowywały były kamienie, syndrom urologiczny kastratów,zapalenie , przeziebeni itd

Przychodzi kobieta do lekarza i mówi:
- Panie doktorze,jestem w 3 miesiącu ciąży a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił...
Lekarz na to:
- Hmmmm... a jadła panie jabłka, odpoczywała, ćwiczyła?
Kobieta:
- Nie, a trzeba?
- Oczywiście że trzeba.
Za kilka miesięcy znowu przychodzi ta sama kobieta i mówi:
- Panie doktorze jestem już w 6 miesiącu ciąży, a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił...
- A jadła pani pomarańcze,ryby?
- Nie, a trzeba?
- Oczywiście że trzeba
Za kilka miesięcy znów ta sama sytuacja i kobieta mówi:
- Panie doktorze jestem w 9 miesiącu ciąży, a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił
- Hmmm... A kochała się pani z mężem?
- Nie, a trzeba?

Edytowane przez Linka1984
Czas edycji: 2012-11-28 o 10:32
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 10:35   #4710
Sophia_1
Zadomowienie

Cytat:
to wynik cytologii

Rozpoznianie
Diagnoza opisowa

nie mam pojęcia Kochana. Ale masz już dziś wizytę u gina to trzymam kciuki. Wydaje mi się jednak, że gdyby to było coś naprawdę złego to te kobitki w labku coś by Ci wspomniały podczas oddawania wyników.

Cytat:
Mój nie gra online na szczęście. Mój brat za to owszem i gada z tymi ludźmi cały czas, nadaje przez ten mikrofon.
Dokładnie. Kiedyś jak nocowała u nas moja siostrzenica, to przyszła do mnie i zapytała czemu wujek gada sam do siebie
Śmiejemy się z tego do dziś.
No niestety, niektóre są płątne, ale ja nie mam serca mu tego zabraniać (to 100 zł na 2 m-ce), to taka mała przyjemność dla niego. Zresztą od jakiegoś czasu nie wykupuje dostępu do tych portali, bo mówi że mu się znudziły. Ciekawe na jak długo

Cytat:
, tzn do jednego i to tak centralnie bogu dzieki nie ma go w domu bo juz bym byla razem z kotem za drzwiami ale pytanie, czy jest jakis sposob zeby sie tego smordu pozbyc ? buty sa skorzane, jakos udalo mi sie je umyc tak ze nie ma zadnej plamy na samym czubku buta, ale capia nieziemsko jakies pomysly ?

Co do tematu kotka to ja bym codziennie rano wsypywała tam trochę sody oczyszczonej i tak przez kilka dni. Ponoć soda wyciąga zapachy, może do powrotu tż się uda (właśnie doczytałąm, że wraca jutro, więc już nie wiem)
Dla mnie najbardziej podoba się tapeta B.

Cytat:

główka do góry.

Dziewczyny ale mi się dziś nie chce nic.... Mam luzy w pracy więc mogę się poobijać troszkę
Potrzebuję pomysłu na prezent dla 6-latka, który wszystko ma

Edytowane przez Sophia_1
Czas edycji: 2012-11-28 o 10:37
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości