|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | ||||||
Rozeznanie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzieńdobry ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
|
Idąc za przykładem Szejdy przywitam sie z kawą i śniadaniem
![]() i miłego dnia ![]()
#4683 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Głowa ćmi delikatnie więc już wiem,że w ciągu dnia się rozkręci a wieczorem będę zaś miała meksyk:/ Ja narazie bez śniadanka ,ale z jabłkiem i 2 kiwi sobie leżę w łóżku jeszcze ![]() No i dzieńdoberek wszystkim! ![]()
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
Szejda kto wie może kiedyś sie spotkamy
![]() Ja na razie witam się ciastkami kruchymi jeszcze przed śniadaniem czekam aż kochany teść wybędzie w teren bo nie chce mi się na niego patrzeć |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wy sie znacie na wynikach dosyć. pomożecie i mi??
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- kocurku najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarzy, ale męczy cię to małe..;*
#4687 |
Zadomowienie
|
Hej, i ja się witam
![]() Kawę zaraz muszę zrobić, a nie chce mi się tyłka oderwać od fotela ![]() Miłego dnia!!!
![]() |
#4688 |
Zadomowienie
|
wiesz co mi, az tak bardzo nie przeszkadza ze tz gra, bo On lapie w tym umiar (a przynajmniej sie stara)ale nie mozna ukrywac, ze i tak zabiera to duzo czasu. A i wiekszosc z nich jest platnych - kup gre i jeszcze plac abonament za dostep do platform do gier. Plus jest tylko taki, ze sa one miszynarodowe i tz faktycznie podszkolil jeszcze swoj angielski.
#4689 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja znowu jakaś nie w sosie To wstawanie po ciemku mnie dołuje Buuu
#4690 |
Zadomowienie
|
Witam sie z pracy i juz po kawce. Pogoda nie dopisuje, caly czas jest mgla.
NUNA pisz z czym tam masz problem, pomozemy jak mozemy, prawda dziewczyny? ![]()
#4691 |
Zakorzenienie
|
to wynik cytologii
Przydatność rozmazu do diagnostyki Rozmaz o ograniczonej wartości diagnostycznej. brak komórek kanału szyjki macicy. Rozpoznianie Nie stwierdzono śródnabłonkowej neoplazji szyjki macicy Diagnoza opisowa Zmiany odczynowe i reperacyjne związane z zapaleniem o dużym nasileniu- i tego się boję bo trzymali wyniki miesiąc!! a jak to zaszkodzilo dziecku?? ![]()
#4692 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cieszę się, że chociaż Tobie zleciał szybko. Mi niestety się bardzo ciągnął. Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej. ![]() Cytat:
Witam się w środku tygodnia ![]() Dziś trochę lepiej mi, ale mimo wszystko się nie wyspałam. Wczoraj jeszcze miałam delikatne plamienia więc niestety się nie poprzytulaliśmy. Za to dzisiaj na pewno nie odpuszczę ![]() Miłego dnia życzę Wam wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Mam to samo ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
dedra ide dziś do niego na 15:45 bo tak mialam wyznaczoną wizytę.. Mam nadzieje, że bedzie ok z dzieckiem
#4694 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Zadomowienie
|
Linka, ja tam trzymam kciuki za Ciebie
![]() Isia - gratuluje zakupu ![]() ![]() Lunka- pomysl dobry (to tak ad klubu) przypomnialo mi sie ... na zaparcia ![]() dzis 26 dc... cycek boli mnie jeden... w dole brzucha czasami pociagnie.... i to tyle ze spraw starankowych. mysle, ze przez moj wyjazd nad morze przegapilisdmy najwazniejsze dni i nie wiem czy te zolnierzyki cos tam zdzialaly z dnia wczesniejszego...eh...oby .... w ogole to sie nie przywitalam- dzien dobrty |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | |||
Zakorzenienie
|
I ja sie witam z rana
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja sie w tym cyklu ponakrecalam, ale juz mi przeszlo. w sumie szalenstwem bylo miec nadzieje przy jednych przytulankach w okresie okoloowulacyjnym ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Isia wozeczek bardzo ladny i jaka cena piekna ![]() ![]() nuna z wynikami cytologii nie pomoge, ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ![]() dziewczyny moze ktoras z was mi pomoze w dwoch kwestiach ? ![]() 1. moj kochany kotek zlal sie tz prosto do ulubionych butow, tzn do jednego i to tak centralnie ![]() ![]() ![]() ![]() 2. robie remont w mieszkaniu, oczywiscie malymi kroczkami, zaczelo sie od wymiany okien, teraz czas na przemalowanie sypialni. wyglada teraz tak jak w zalaczniku. znudzil mi sie juz ten kolor, zreszta nawet juz go dulux nie robi i zamiennika nie ma. plus prawdopodobnie sypialnie bedziemy mlodej oddawac w niedlugim czasie, dlatego chcialam ja zrobic troche cieplejsza. kupilam farbe duluxa lawendowa dolina wyglada tak : http://achtak.urzadzamy.pl/pomieszcz..._260,1228.html no i teraz lipton bo nie bedzie pasowac obecna tapeta wiec bedzie trzeba ja zrywac, i tu moje pytanie, jaka tapeta moze pasowac do tego fioletu ? ![]() a) http://deccoria.pl/galeria/foto,id,7...ypialnia-.html b) http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-...0258,l869.html c) http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-...0965,l869.html ale zadna nie powalila mnie na kolana ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie wróciłam z laboratorium. Byłam oddać siuśki do badania i zmarzłam straszliwie. Przeszłam się jeszcze do sklepu, wróciłam i od pół godziny siedzę przykryta pierzynką i cała się trzęsę. Muszę się szybko zagrzać i zabierać do pracy. Zrobić swoje i zająć się tworzeniem listy prezentów świątecznych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do tapety to ładna jest ta druga. Taka jasna, ładna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja mam taki kolor w sypialni jak wybrałaś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj wieczorem straciłam nadzieje,w sumie nic sie nie dzieje ale..na papierze po "e-e" ( z racji na wieczne zaparcia od dziecka napinam się wtedy nieziemsko ) został delikatny ślad taki jak co miesiąc przed @ . U mnie zanim przyjdzie @ mam 1-2 dni brudzeń ale one są z koleji poprzedzone właśnie stękaniem i jękaniem w wc i brązowym śluzem na papierze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Trzymam mocno kciuki za te Twoją infekcję aby była tylko 'powierzchowna',daj znać po lekarzu!!! ![]() Cytat:
![]() Dziś 22 dc , brzuch boli , ćmi raz jeden raz drugi jajnik,głowa napierd*** a nie boli... ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tapety, to bardzo podoba mi się pierwsza, bo samej właśnie taka mi się marzy, tylko nie wiem czy przy pierwszej właśnie całość nie wyjdzie ostatecznie za ciemno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
Zadomowienie
|
z kociakiem nie pomoge...moze sa jakies spraye odświeżające buty?
tapeta nr 2 mi sie podoba :P linka moze jeszcze nic nie jestes przesadzone? bylam wczoraj u fryzjera,, i posmarowala mi wloski olekjiem arganowym,,..,. jakie sa miekkie, gladkie, blyszczace... az kupilam sobie wlasnie przez neta cos podobnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ta tapeta tez mi sie podoba, ale boje sie czy sie od niej oczoplasu nie dostanie :/ boze zawsze jak cos musze zrobic u siebie w domu to brak mi pomyslow :sciana: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zakorzenienie
|
przekichane z tymi kotami.... raz czułam- i dziękuję za więcej
![]() tapeta nr 2 ![]()
#4707 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do tapety to mnie tez najbardziej ta trzecia przekonuje, kurde mol ale sama juz nie wiem :sciana: tz przyjedzie to przeduskutujemy temat ale oczywiscie i tak to ode mnie zalezy. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak wygląda pierwsza ale obstawiam trzecią. Ale jeśli nie jesteś przekonana to szukaj dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Zakorzenienie
|
mam wrażenie ze przesądzone..ze zaraz sie zacznie 4 cykl
![]() Cytat:
Przychodzi kobieta do lekarza i mówi: - Panie doktorze,jestem w 3 miesiącu ciąży a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił... Lekarz na to: - Hmmmm... a jadła panie jabłka, odpoczywała, ćwiczyła? Kobieta: - Nie, a trzeba? - Oczywiście że trzeba. Za kilka miesięcy znowu przychodzi ta sama kobieta i mówi: - Panie doktorze jestem już w 6 miesiącu ciąży, a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił... - A jadła pani pomarańcze,ryby? - Nie, a trzeba? - Oczywiście że trzeba Za kilka miesięcy znów ta sama sytuacja i kobieta mówi: - Panie doktorze jestem w 9 miesiącu ciąży, a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił - Hmmm... A kochała się pani z mężem? - Nie, a trzeba? Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2012-11-28 o 10:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śmiejemy się z tego do dziś. No niestety, niektóre są płątne, ale ja nie mam serca mu tego zabraniać (to 100 zł na 2 m-ce), to taka mała przyjemność dla niego. Zresztą od jakiegoś czasu nie wykupuje dostępu do tych portali, bo mówi że mu się znudziły. Ciekawe na jak długo ![]() Cytat:
![]() Dla mnie najbardziej podoba się tapeta B. Cytat:
![]() Dziewczyny ale mi się dziś nie chce nic.... Mam luzy w pracy więc mogę się poobijać troszkę ![]() Potrzebuję pomysłu na prezent dla 6-latka, który wszystko ma ![]()
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2012-11-28 o 10:37 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.