|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pewnie po mamieCytat:
![]() Cytat:
Może kiedyś się spełni i uda nam się na żywo poplotkować![]() Cytat:
za udany zakup. Buciki są śliczneDzieńdobry
|
||||||
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Idąc za przykładem Szejdy przywitam sie z kawą i śniadaniem
![]() i miłego dnia
|
#4683 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głowa ćmi delikatnie więc już wiem,że w ciągu dnia się rozkręci a wieczorem będę zaś miała meksyk:/ Ja narazie bez śniadanka ,ale z jabłkiem i 2 kiwi sobie leżę w łóżku jeszcze ![]() No i dzieńdoberek wszystkim!
|
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Szejda kto wie może kiedyś sie spotkamy
![]() Ja na razie witam się ciastkami kruchymi jeszcze przed śniadaniem czekam aż kochany teść wybędzie w teren bo nie chce mi się na niego patrzeć |
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wy sie znacie na wynikach dosyć. pomożecie i mi??
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- kocurku najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarzy, ale męczy cię to małe..;*
|
#4687 |
|
Zadomowienie
|
Hej, i ja się witam
![]() Kawę zaraz muszę zrobić, a nie chce mi się tyłka oderwać od fotela ![]() Miłego dnia!!!
|
#4688 |
|
Zadomowienie
|
wiesz co mi, az tak bardzo nie przeszkadza ze tz gra, bo On lapie w tym umiar (a przynajmniej sie stara)ale nie mozna ukrywac, ze i tak zabiera to duzo czasu. A i wiekszosc z nich jest platnych - kup gre i jeszcze plac abonament za dostep do platform do gier. Plus jest tylko taki, ze sa one miszynarodowe i tz faktycznie podszkolil jeszcze swoj angielski.
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja znowu jakaś nie w sosie To wstawanie po ciemku mnie dołuje Buuu
|
#4690 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie z pracy i juz po kawce. Pogoda nie dopisuje, caly czas jest mgla.
NUNA pisz z czym tam masz problem, pomozemy jak mozemy, prawda dziewczyny?
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
to wynik cytologii
Przydatność rozmazu do diagnostyki Rozmaz o ograniczonej wartości diagnostycznej. brak komórek kanału szyjki macicy. Rozpoznianie Nie stwierdzono śródnabłonkowej neoplazji szyjki macicy Diagnoza opisowa Zmiany odczynowe i reperacyjne związane z zapaleniem o dużym nasileniu- i tego się boję bo trzymali wyniki miesiąc!! a jak to zaszkodzilo dziecku?? i co to w ogóle może być?? Idę dziś na 15:45 ... jeszcze jajniki tak ciągną...
|
#4692 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cieszę się, że chociaż Tobie zleciał szybko. Mi niestety się bardzo ciągnął. Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej. ![]() Cytat:
Witam się w środku tygodnia ![]() Dziś trochę lepiej mi, ale mimo wszystko się nie wyspałam. Wczoraj jeszcze miałam delikatne plamienia więc niestety się nie poprzytulaliśmy. Za to dzisiaj na pewno nie odpuszczę Miłego dnia życzę Wam wszystkim ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Mam to samo ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
dedra ide dziś do niego na 15:45 bo tak mialam wyznaczoną wizytę.. Mam nadzieje, że bedzie ok z dzieckiem
|
#4694 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4696 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4697 |
|
Zadomowienie
|
Linka, ja tam trzymam kciuki za Ciebie
![]() Isia - gratuluje zakupu i butki słodziulkie ![]() Lunka- pomysl dobry (to tak ad klubu) przypomnialo mi sie ... na zaparcia sliwkji suszone zalac woda zostawic na noc i rano na czczo wypic,,, i na pewno sok z burakow surowych pic, siemie lniane zaparzac, mowia o jablkach...ale nie wiem czy na mnie to dziala... ja czasami czasami stosuje herbatke figura 1...dzis 26 dc... cycek boli mnie jeden... w dole brzucha czasami pociagnie.... i to tyle ze spraw starankowych. mysle, ze przez moj wyjazd nad morze przegapilisdmy najwazniejsze dni i nie wiem czy te zolnierzyki cos tam zdzialaly z dnia wczesniejszego...eh...oby .... w ogole to sie nie przywitalam- dzien dobrty |
|
|
|
#4698 | |||
|
Zakorzenienie
|
I ja sie witam z rana
szkoda ze pogoda nie nastraja optymizmem ![]() Cytat:
Cytat:
kopa w tylek nie ma co dawac, tylko czekac spokojnie na pozytywny wynik testu ![]() ja sie w tym cyklu ponakrecalam, ale juz mi przeszlo. w sumie szalenstwem bylo miec nadzieje przy jednych przytulankach w okresie okoloowulacyjnym ale jakos tak gin mnie nakrecil stwierdzeniem ze w 8 dniu II fazy moje plamienie moglo byc implantacyjne. ale niestety od wczoraj mam znowu plamienia widoczne na papierze wiec sie nakrecac przestalam. chociaz oczywiscie wynalazlam sobie jeszcze kilka innych objawow. ale basta, pewnie jutro przyjdzie @ bo dzis juz 31 dc, cycki bola, plamienia sa wiec nic tylko czekac na rozkret ale wiedzialam, ze jak kupie test i sie bede nakrecac to malpiszon sie pojawi oby przyszly cykl byl podobny do tego bo juz tz powiedzialam ze koniecznie musi byc w domu 13 grudnia Cytat:
ale juz rzadko gra, chyba juz tylko wtedy gdy nie ma mnie w domu, albo gramy razem - ale to zadna rozrywka bo nie umie przegrywac, ostatnio gralismy w boks, wygrywalam to ucierpiala jego meska duma ![]() Isia wozeczek bardzo ladny i jaka cena piekna ja dla swojej mlodej tez kupowalam uzywany wozek, ale ja wtedy zaplacilam 1500 zl teraz kupowalabym juz nowy i zupelnie cos innego od tego co mialam.nuna z wynikami cytologii nie pomoge, ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ![]() dziewczyny moze ktoras z was mi pomoze w dwoch kwestiach ? ![]() 1. moj kochany kotek zlal sie tz prosto do ulubionych butow, tzn do jednego i to tak centralnie bogu dzieki nie ma go w domu bo juz bym byla razem z kotem za drzwiami ale pytanie, czy jest jakis sposob zeby sie tego smordu pozbyc ? buty sa skorzane, jakos udalo mi sie je umyc tak ze nie ma zadnej plamy na samym czubku buta, ale capia nieziemsko jakies pomysly ? ![]() 2. robie remont w mieszkaniu, oczywiscie malymi kroczkami, zaczelo sie od wymiany okien, teraz czas na przemalowanie sypialni. wyglada teraz tak jak w zalaczniku. znudzil mi sie juz ten kolor, zreszta nawet juz go dulux nie robi i zamiennika nie ma. plus prawdopodobnie sypialnie bedziemy mlodej oddawac w niedlugim czasie, dlatego chcialam ja zrobic troche cieplejsza. kupilam farbe duluxa lawendowa dolina wyglada tak : http://achtak.urzadzamy.pl/pomieszcz..._260,1228.html no i teraz lipton bo nie bedzie pasowac obecna tapeta wiec bedzie trzeba ja zrywac, i tu moje pytanie, jaka tapeta moze pasowac do tego fioletu ? wiem ze musi byc na jasnym tle, bo kolor jest dosc ciemny. poki co mysle o czyms takim:a) http://deccoria.pl/galeria/foto,id,7...ypialnia-.html b) http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-...0258,l869.html c) http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-...0965,l869.html ale zadna nie powalila mnie na kolana moze macie jakies sugestie ?
|
|||
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Właśnie wróciłam z laboratorium. Byłam oddać siuśki do badania i zmarzłam straszliwie. Przeszłam się jeszcze do sklepu, wróciłam i od pół godziny siedzę przykryta pierzynką i cała się trzęsę. Muszę się szybko zagrzać i zabierać do pracy. Zrobić swoje i zająć się tworzeniem listy prezentów świątecznych ![]()
|
|
|
|
#4700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do tapety to ładna jest ta druga. Taka jasna, ładna. |
|
|
|
|
#4701 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja mam taki kolor w sypialni jak wybrałaś Co do tapety, to mi najbardzej podoba się ta trzecia a pierwsza nie otwiera mi sie w pracy
|
|
|
|
|
#4702 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj wieczorem straciłam nadzieje,w sumie nic sie nie dzieje ale..na papierze po "e-e" ( z racji na wieczne zaparcia od dziecka napinam się wtedy nieziemsko ) został delikatny ślad taki jak co miesiąc przed @ . U mnie zanim przyjdzie @ mam 1-2 dni brudzeń ale one są z koleji poprzedzone właśnie stękaniem i jękaniem w wc i brązowym śluzem na papierze Biore dupka od 16-25 dc ale zawsze pod koniec wlaśnie wyłazi ten śluz. Było go malutko ... ale on przekreślił moje nadzieje bo widuje go od ponad roku już Nie wiem zastanawiam się czy nie mam za małej dawki dupka..Cytat:
hahaha Cytat:
Trzymam mocno kciuki za te Twoją infekcję aby była tylko 'powierzchowna',daj znać po lekarzu!!! Cytat:
![]() Dziś 22 dc , brzuch boli , ćmi raz jeden raz drugi jajnik,głowa napierd*** a nie boli... jestem pełna złych myśli i czekam na te cholerne plamienie modle się aby mi lekarze pomogli bo ja zaczynam załamywać ręce
|
||||
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tapety, to bardzo podoba mi się pierwsza, bo samej właśnie taka mi się marzy, tylko nie wiem czy przy pierwszej właśnie całość nie wyjdzie ostatecznie za ciemno
|
|
|
|
|
#4704 |
|
Zadomowienie
|
z kociakiem nie pomoge...moze sa jakies spraye odświeżające buty?
tapeta nr 2 mi sie podoba :P linka moze jeszcze nic nie jestes przesadzone? bylam wczoraj u fryzjera,, i posmarowala mi wloski olekjiem arganowym,,..,. jakie sa miekkie, gladkie, blyszczace... az kupilam sobie wlasnie przez neta cos podobnego
|
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozumiem jej, kuweta czysciutka, a ona zawsze mi naleje np na dywanik w lazience lub wc jak nie daj boze drzwi zostana otwarte a nalanie na buty drugi raz jej sie zdarzylo. ta tapeta tez mi sie podoba, ale boje sie czy sie od niej oczoplasu nie dostanie :/ boze zawsze jak cos musze zrobic u siebie w domu to brak mi pomyslow :sciana: |
|
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
przekichane z tymi kotami.... raz czułam- i dziękuję za więcej
![]() tapeta nr 2
|
#4707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde, sprobuje moze z ta cytryna ![]() co do tapety to mnie tez najbardziej ta trzecia przekonuje, kurde mol ale sama juz nie wiem :sciana: tz przyjedzie to przeduskutujemy temat ale oczywiscie i tak to ode mnie zalezy. Cytat:
ale tak mam tylko w tym cyklu :/ jeszcze przed chwila mnie kolezanka w sumie zdolowala (jest po naukach o rodzinie, npr ma w jednym palcu dzieki studiom ) bo powiedziala ze jej ten cykl wyglada na ciazowy, szczegolnie skok temperatury w drugiej fazie i plamienie moglo swiadczyc o implantacji, ale ze pozniej tempka spadla to moze to byc wczesne poronienie. kurrrrr a przed chwila test zrobilam co by sie ostatecznie przestac nakrecac i oczywiscie jedna kreska, ale z drugiej strony nie byl to poranny mocz i bardzo jasny i przejrzysty wiec z deka jakis taki rozwodniony. nie ma to jak zaczac sobie wkrecac i sie ludzic
|
||
|
|
|
#4708 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem jak wygląda pierwsza ale obstawiam trzecią. Ale jeśli nie jesteś przekonana to szukaj dalej
|
|
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
mam wrażenie ze przesądzone..ze zaraz sie zacznie 4 cykl
Cytat:
Przychodzi kobieta do lekarza i mówi: - Panie doktorze,jestem w 3 miesiącu ciąży a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił... Lekarz na to: - Hmmmm... a jadła panie jabłka, odpoczywała, ćwiczyła? Kobieta: - Nie, a trzeba? - Oczywiście że trzeba. Za kilka miesięcy znowu przychodzi ta sama kobieta i mówi: - Panie doktorze jestem już w 6 miesiącu ciąży, a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił... - A jadła pani pomarańcze,ryby? - Nie, a trzeba? - Oczywiście że trzeba Za kilka miesięcy znów ta sama sytuacja i kobieta mówi: - Panie doktorze jestem w 9 miesiącu ciąży, a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił - Hmmm... A kochała się pani z mężem? - Nie, a trzeba? Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2012-11-28 o 11:32 |
|
|
|
|
#4710 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mam pojęcia Kochana. Ale masz już dziś wizytę u gina to trzymam kciuki. Wydaje mi się jednak, że gdyby to było coś naprawdę złego to te kobitki w labku coś by Ci wspomniały podczas oddawania wyników. Cytat:
Śmiejemy się z tego do dziś. No niestety, niektóre są płątne, ale ja nie mam serca mu tego zabraniać (to 100 zł na 2 m-ce), to taka mała przyjemność dla niego. Zresztą od jakiegoś czasu nie wykupuje dostępu do tych portali, bo mówi że mu się znudziły. Ciekawe na jak długo ![]() Cytat:
Dla mnie najbardziej podoba się tapeta B. Cytat:
główka do góry. Dziewczyny ale mi się dziś nie chce nic.... Mam luzy w pracy więc mogę się poobijać troszkę Potrzebuję pomysłu na prezent dla 6-latka, który wszystko ma
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2012-11-28 o 11:37 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

że pojechałam odwiedzić Cię i po drodze telefon do Dedry i tak we trzy sobie plotkowałysmy
za udany zakup. Buciki są śliczne

i co to w ogóle może być?? Idę dziś na 15:45 ... jeszcze jajniki tak ciągną...

a nalanie na buty drugi raz jej sie zdarzylo.
główka do góry.