|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII
dziewczyny z NS, kojarzycie jakiś sklep, gdzie można kupić tapety? kiedyś był dość duży wybór w Brico Marche, ale teraz sklepu nie ma i nie wiem
|
#692 |
|
Konto usunięte
|
Wykorzystałam sobie męża i wróciłam do was na momencik
![]() Z jednej strony zawsze mam ochotę, z drugiej lenia totalnego... ![]() Skończyły mi się mandarynki z biedy |
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja w naszej biedrze od wczoraj ni ma
przerzucilam sie na pomarancze, meeeeeeega pycha, takie kwasne ze az wykrzywia, mniammmmm
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a ich nie ma. ![]() ![]() Więc kupiłam trochę pomarańczy i trochę zielonych grejpfrutów - i jedne, i drugie BAAAARDZO słodkie i pyszne mi się trafiły. Zjedliśmy z TŻem całą partię w ciągu godziny.
|
|
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym dorwalam w Piotrze i Pawle czerwone grejpfruty za 1,99zl za kg ![]() Uwielbiam te kwachy
|
|
|
|
|
#696 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37845986]
Ja grałam w 1, bardzo mi się podobała, ja nie lubię takiej nowoczesnej grafiki [/QUOTE]ja namiętnie ciupałam, miałam takiego dziada kompa, że nowsze mi nie wchodziły... ech zagrałabym teraz Cytat:
![]() ja się rano tak wk**wiłam! Wiadomo, facet się budzi często na baczność, zaczął mnie zaczepiać - spoko a skończyło się standardowo - na boku. wieje nudą już ta pozycja ![]() Cytat:
i mandaryn kilka |
||
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
ej no, czytam o tych waszych zachciewajkach, seksach i wychodzi mi na to, że ja jakaś zimna ryba jestem, bo nic mnie nie rusza
ja nie chcę taka zostać
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
podpisywałyście już petycję o nowy urlop macierzyński dla NAS?
jak nie to macie ją tutaj KLIK ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
|
|
#701 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak mi po udach pociekło.Wczoraj przedostatnie zajęcia w szkole rodzenia, dostaliśmy płytę na temat pielęgnacji noworodka. Na ostatnich zajęciach w piątek tatusiowie będą kąpać lalki Kupiłam nieprzemakalne prześcieradełko. W sklepie wyszło mi taniej niż na allegro. Kuzynka mi mówiła żebym się wstrzymała z kosmetykami jeszcze. Ona po sr dostała wielką reklamówę próbek, młody ma pół roku i jeszcze niektóre ma. Można sprawdzić co podpasuje dziecku. Kupiłam też wreszcie płyn dzidziuś do prania, jutro chyba zacznę wielkie pranie
|
|||||
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ajjjjjjjj wreszcie, przespałam całą noc, aż milo........... czas wstać ;]
|
|
|
#703 | ||
|
Rozeznanie
|
Uffff nadrobiłam was!
Dzisiaj nie śpię od 6, młody razem ze mną ale to pewnie dlatego, że całą noc spokojny był. Cytat:
Cytat:
bokeh trzymaj się i niech ci TZ donosi jedzenie! ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Wcielo mi część cytatów wrrrr! Jeszcze się pochwalę, wizyta w poniedziałek ok a za tydzień będę miała usg dokładne zrobione, więc poznam wagę itd. Mój mały leży po skosie i nie chce sie przewracać jakoś :/. Pocieszam się, ze u koleżanki przekręcilo sie dziecię tydzień przed porodem.
|
|
#704 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37845986]Ale, że co? chciałaś jeść czy robić?
![]() [/QUOTE] szaja, no wiesz...... Cytat:
trzymaj sie tam dzielnie Cytat:
Cytat:
Cytat:
wstałam ide jesc |
||||
|
|
|
#705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana
pierwsza noc z globulkami minela spokojnie. zadnych plamien, bólu brzucha, dzidzia jak sie wiercila tak sie wierci tak wiec kamien z serca oby tylko podziałały ![]() Cytat:
niech od razu dzieciaczka posadzą na przednim siedzeniu i pasami tylko przypna ![]() eh, głupota ludzka jak widac nie zna granic ![]() Cytat:
a jak ja mam daszek w foteliku to wystarczyloby przykryc ten daszek, w sensie zrobic taka osłonke z tej pieluchy?Eh, jakie to wszystko skomplikowane ![]() i jeszcze jedno pytanko z natury tych filozoficznych... ![]() po praniu pieluszki sie prasuje? ![]() bo te moje jakies takie cieniutkie są ze strach je do reki wziac a co dopiero prasowac
|
||
|
|
|
#706 |
|
Konto usunięte
|
Tak, prasuje się
|
|
|
|
#707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w dzień ucinasz sobie drzemkę? hmmm Cytat:
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
co do sukienki to zdaje sobie sprawe ze jedynie odcinana pod biustem by sie naddala, przepatrze allegro - musi sie cos znalesc ;/ po wyjsciu ze szpitala przykrylam buzke malutkiej pielucha juz nawet nie pamietam czy zlozona czy nie (powiedzmy ze zloz na pol i taka przykryj i bedzie ok )i tak pieluszki tez sie prasuje Black przez Ciebie codziennie mam ochote na kaszke manne, dzis tez sobie zrobilam i czekam az wystygnie
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
właśnie wcinam śniadania ale mi źle bez TZ wraca w czwartek albo w piątek, w sobotę jedzie z moim synem na zawody zapasów a w niedziele znowu wyjeżdza 10.12 leci kurde do Hiszpanii, z jednej strony strasznie się cieszę i jestem z niego dumna jak paw bo to związane w końcu z naszą przyszłością a z drugiej strony kurde czemu nie możemy lecieć razem buuuuuu czuję,że coś mnie omija zawodowego- wrrrrr jakiś wstrętny egoizm dziś ze mnie wychodzi
|
|
|
|
#710 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozmawiałam wczoraj z mama na temat prania, poradzilami nastawiać podwójne płukanie przy praniu dziecięcych ubranek. Przy bracie moim tak robiła (co prawda 11 lat temu) i mówiła, ze nie było żadnych alergii a po 3 miesiącach prała juz nawet w zwykłym proszku tylko, że podwójnie płukala właśnie i też nic nie było. Mąż w weekend sam proszek kupował i wzią "najlepszy" jak to on określił, bo najwiecej kosztował na półce więc musi być dobry. Myślała, ze strzelę go, ja chciałam dzidziusia a on Jelp kupił. Jednak przy poeluszkach wymiękł. Wczoraj po SR zaszliśmy do Rossmana - otwarcie nowego sklepu było. Byliśmy 10 min przed zamknięciem i tylko szybko na dział z poeluszkami. Mąż chciał pampersy, a jak mu pokazałam różnicę w cenie miedzy nimi a baby dream to wziął mnie za rękę i powiedział, jutro kupimy hehehe. Dopiero jak mu pokazałam palcem ceny to załapał po co ciągle jeczałam , ze chcę do biedronki po Dadę. Wychodząc ze sklepu zdążyłam jeszcze kupić miniaturki kosmetyków, a przy kasie niespodzianka bo za paragon były drobiazgi w nagrodę. Dziewczyna spojrzała na mnie i zamiast sprawdzić ile wydałam to wyrzuciła mi do reklamówki garść próbek kremu nivea na odparzenia dla dzidziusia, tylko patrzyła czy nikt nie patrzy i się jeszcze spytała czy korektor pod oczy mi się przyda. Oczywiście wzięłam , strasznie miło jest jak się trafi na normalnego człowieka.---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Idę do sklepu zaraz, chcę upiec ciasteczka dzisiaj mmm, w jutro mam wizytę u koleżanki więc muszę wiecej zrobić to zaniosę dla niej trochę. Ja ostatnio tez miałam ochotę na kaszę manneę ale tak się zraziłam. Kupiłam firmy kupiec otwieram a tam te robaczki spożywcze - mole czy jakoś tam! ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Idę nie piszcie za duzo, bo znowu cieżko was nadrobić będzie :P
|
|
#711 |
|
Konto usunięte
|
Ja napiszę tylko jedno słowo:
SPAAAAAAAAAAAAAAĆ. Temperatura na czole - 35,1, w uchu - 34,2... |
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, Wy kaszkę manną a ja trenuje owsiankę
|
|
|
|
#713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja daję radę na górze i to mi odpowiada bardzo no bo ileż można w kółko tak samo a obudził mnie dziś o 2,20 po to Cytat:
i jeszcze posprzątał mieszkanie
|
||
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Tz obudził mnie o 8.00. Zrobiłam mu jedzonko do pracy i sobie przy okazji sniadanie bo juz glodna byłam.Zjadłam tosty z serem i szynką
![]() Ale ponury dzień Ciemno w mieszkaniu aż spac się dalej chce. Muszę iść do sklepu po chleb i jakieś owoce kupię bo zostały mi tylko dwie mandarynki.Cytat:
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba sięgnę po kaszkę z biedrony "Mleczny start"
|
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko że teraz to szybko dostaje kolki;//no i tzt tez mnie dziś obudził w nocy o 1 ![]()
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie nie..... i co tu robic? niech mi jakies ziołowe wypisze bo sie wsciekne...
wlasnie zwróciłam sniadanko w koncu 8 miesiąca???? az w szoku jestem....EVEL jak jestes tak zadowolona z tych pędzli to wrzucisz link jeszcze raz? tez sie skusze
|
|
|
|
#718 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37852035]Tak, prasuje się
Cytat:
![]() w sumie jak teraz wzielam wyschnieta pieluche do reki to uwazam ze moje pytanie bylo ciutke głupie sztywna jak ciort, bez prasowania sie nie obejdzie Cytat:
Tak czy siak, powodzenia w poszukiwaniach Cytat:
teraz wlasnie piore juz tak porzadnie, w programie Baby Care, tam jest wlasnie płukanie antyalergiczne. Co prawda pralka chodzi bite 2 godz, no ale... najwyzej doloze wiecej do prądu w przyszłym miesiącu
|
|||
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też ostatnio wymiotowałam..... bleeeeeeee......
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
przerzucilam sie na pomarancze, meeeeeeega pycha, takie kwasne ze az wykrzywia, mniammmmm

ech zagrałabym teraz 

ja nie chcę taka zostać

tak mi po udach pociekło.

buuuuuu czuję,że coś mnie omija zawodowego- wrrrrr jakiś wstrętny egoizm dziś ze mnie wychodzi
w koncu 8 miesiąca???? az w szoku jestem....