|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
inaczej nie wypiję.
|
|
|
|
|
#4022 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ja też nie tym bardziej Biblii nie powinno się kraść![]() Cytat:
Albo: -Ile masz lat? -Tyle co na stodole łat... pamiętam, chyba spróbuję w nocy ![]() Cytat:
nie wybieram się na wyprzedaże, w Siedlcach nie ma jeszcze ciekawych sklepów ![]() Jaki wybrałaś? Cytat:
też się bałam potem prowadzić.Cytat:
|
|
#4023 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
QUOTE=dimiti;37853307]
dużo różni się ta inka od normalnej kawy ? kiedyś chciałam kpić, ale bałam się, że będzie bleeee [/QUOTE]uwielbiam Inkę, babcia mi ostatnio dała trochę w słoiku,a słoik śmierdział ogórkami i musiałam ją wyrzucić, bo przeszła zapachem, zobaczyłam to dopiero w domu
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze możesz też swoje traumy u psychologa wyprostować, życie masz jedno, szkoda marnować na zbędne rozkminki A co do pytania o liberalizm - ja wychodzę z założenia, że jeśli będzie chciał mnie zdradzić, to okazji ma multum, a że nie mam w naturze skłonności do zadręczania się na zapas, to nie zajmuje mi to głowy. Mój partner prowadzi duże kontrakty w różnych częściach Polski, a ponieważ je nadzoruje, to często jest w delegacjach. I tak naprawdę nie do końca wiem, co tam robi Ale ufam mu, znam go na tyle, żeby wierzyć, że zdrada go brzydzi. No i ogolnie oboje pozwalamy sobie na wyjścia na przysłowiową kawę z płcią przeciwną.---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- U mnie także
|
|
|
|
|
#4026 |
|
w krainie snu i marzeń
|
właśnie dotarły do mnie nowe paletki sleek shangri-la. obcina fotki i wstawię później na bloga
|
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4028 |
|
Konto usunięte
|
*zieeeew* Znowu się nie wyspałam przez te bąble na rękach i nogach...
Dałam notkę "ku przestrodze" o tym kremie co mnie załatwił. |
|
|
|
#4029 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A piłaś już nową limitowaną edycję? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Masakra, kolejny dzień. Kolejna wizyta u lekarza.... Zajdę do rossmana. No i pierwszy raz lekarz tak się mną przejmuje. Zmiana rodzinnej po wielu atach to był dobry pomysł. Zobaczymy jakie będą efekty leczenia. |
|||||
|
|
|
#4030 | |
|
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37854021]*zieeeew* Znowu się nie wyspałam przez te bąble na rękach i nogach...
Dałam notkę "ku przestrodze" o tym kremie co mnie załatwił.[/QUOTE] Nie wyświetlił mi się w liście Cytat:
Zła to lekko powiedziane, nawet teraz jak sobie przypomnę to
|
|
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
Zyskowa
Pokemon stajl i tysiące emotek.Jejciu, jaka ładna pogoda. Byłam z psami na plaży i jest cudnie |
|
|
|
#4032 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
O, a jaka jest na ten rok? Zeszłoroczna korzenna tak średnio im wyszła. Za to bardzo lubię tą z karmelem
|
|
#4033 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakąś widziałam w sklepie kawę śniadaniową może jak nie będzie inki to tą kupię![]() Cytat:
oj nie fajnie...szkoda kawy...
|
|
|
#4036 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4037 |
|
w krainie snu i marzeń
|
zapraszam na swatche nowych paletek sleek shangri-la supreme oraz respect
|
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny zajmujecie się pisaniem tekstów na zlecenie? Może polecicie jakieś strony pośredników? Znalazłam tylko dwie ale obie świecą pustkami. |
|
|
|
#4039 |
|
BAN stały
|
Ja też... Śniło mi się, że szarpałam się z jakimś psychopatą, który miał wobec mnie złe zamiary... Na szczęście moje wrzaski usłyszał przyjaciel i mi pomógł.
Zaczynam się stresować jutrzejszymi prezentacjami...Wydaje mi się, że temat, który robimy we trójkę jest za wąski na 3 osoby. O tym prawie mogą mówić 2 osoby, a dla 3 jest za mało zagadnień. Mam nadzieję, że prowadząca weźmie to pod uwagę przy ocenianiu i nie wydrze się na nas, że poszliśmy na łatwiznę. Ona jest dość dziwna i przypomina jedną wielką, chodzącą bombę zegarową. Mogę się pocieszyć, że mam aż 15 slajdów, ale za to z angielskimi terminami, więc z rozpędu mogę je niewłaściwie wypowiedzieć i będzie siara. Nie lubię łączyć ze sobą dwóch języków. Wolałabym mówić po angielsku całą prezentację niż rozdrabniać się na polski i angielski, bo przez to na bank coś przekreślę. Nie mam podzielnej uwagi i z reguły operuję pewnym mechanizmem. Jak się rozkręcę z angielskim, to lecę z nim na całego. Właśnie czytałam prezentację i się załamałam, gdy po pewnym czasie się zorientowałam, ze cały slajd opowiedziałam po angielsku... Druga prezentacja wygląda na szczęście lepiej. Swoją drogą, czemu ja i mój przyjaciel zawsze mamy takie szczęście, ze wylosujemy pierwszy temat Dziewczyny, orientujecie się, czy MAC wysyła swoje produkty blogerkom? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że rroksi przy swojej liczbie obserwatorów ma takie chody, że dostaje ich konturówki do testów. To mi czymś śmierdzi. Gdyby komuś wysyłali swoje kosmetyki, to na pewno wzięliby pod uwagę bardziej popularne blogerki. |
|
|
|
#4040 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
Jeszcze się nie doczekałam.Zawsze lubiłam mówić, że jedyne co zamierzam liczyć to pieniądze Niby to nas miało nauczyć logicznego myślenia, ale ja może ułomna jestem bo nic takiego nie odczułam. Wolę coś poczytać i wywnioskować niż filozofować nad liczbami. Ja się cieszę, że nie musiałam pisać. Zdać bym zdała- pewnie słabo, ale jednak. Ale bardziej by mnie męczyło 3 lata ględzenia, ze na maturze to i tamto, a fuuuuj. Ale dzięki ludziom to mam wrażenie, że tak źle ze mną nie jest. Niektórzy nie potrafią powiedzieć na szybko ile jest 12 razy 5, bo kalkulator potrzebny. Już nie wspomnę o 'rzeczach skomplikowanych' typu wyliczenie cenny netto z ceny brutto, o ile nie jest to ze 123 zł to ludzie już mają zagadkę życia czasami :P
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weszłam z ciekawości na jej blog i pierwsze co mi się rzuciło w oczy :'nadruk nie ściera się', no kuźwa jak mógłby zacząć się ścierać jak ma góra miesiąc? Wiem, że moje recenzje też do najlepszych nie należą ale Nie sądzę, że jej posty akurat są szczere. Edytowane przez cholerna romantyczka Czas edycji: 2012-11-28 o 12:33 |
|
|
|
|
#4042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4043 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A używałam różnych firm i wszystko co 2 tygodniowe lub miesięczne mi pasowało. Miałam też kiedyś jednodniowe, ale tylko raz. Bardziej mi może zaszkodzić noszenie soczewek od świtu do nocy, bo zakładam jak wstanę i ściagam przed położeniem się do łóżka. Ale wszyscy, którzy noszą soczewki których znam tak samo robią. Nienawidzę okularów i nie zamierzam ich nosić. No i nie mam nawet żadnych w razie wu. Ogólnie w przyszłym tygodniu idę zbadać oczy pod kątem czy nadaję się do korekcji laserowej, mam nadzieję że tak ![]() Tylko czytałam coś takiego, że przez zabiegiem powinno się nosić okulary przez jakiś czas, żeby oczy odpoczęły. Oby nie:P Ale jak będzie trzeba to jakoś przecierpię. A sam zabieg to myślę, że tak w styczniu/lutym. Ło matko, jak to dziwnie będzie tak wstać i widzieć ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Dior- j'adore w wersji l'absolu- ale dla większości osób jest duszący. Z yves rocher- vanille noire i woda perfumowana o zapachu bzu, ale stara niedostępna już wersja. W ogóle kocham wanilię ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Mnie się nie raz tak śniło, więc już powinnam zginąć przytłoczona meteorytem- a w sumie te spadające meteoryty też mi się śniły kiedyś często:P
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4045 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
MAC wysyła paczuchy blogerkom, ale to raczej takiej Charlize Mystery i innym modowym
|
#4047 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moim zdaniem albo dziewczyna sama kupuje kosmetyki MACa i chce pokazać, jaka to ona nie jest ach i och, skoro ma takie intratne propozycje albo fotografuje cudze kosmetyki i recenzje pisze z czapy. Ewentualnie materiały do notek pozyskuje inną drogą. Edytowane przez Sondrina Czas edycji: 2012-11-28 o 12:40 |
|
|
|
|
#4048 |
|
zawsze mam racje
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37836324]W zeszłym roku trafiłam na dobrą dentystkę, ale to niewiele pomogło
![]() Przy pierwszej wizycie u niej, po chyba 4-5 latach bez dentystów ... rozryczałam się z samego strachu na fotelu zanim mnie dotknęła i przez 10 minut nie mogła mnie uspokoić... Teraz opowiada o mnie anegdotki innym pacjentom [/QUOTE]Jak ja się zapisywałam w tym roku to tż dzwonił mnie umawiać i ostrzegał, że nie wolno komentować ![]() I jeden zły komentarz i bym wybiegła i kazała tżtowi wpaść chyba z pięścią A jeszcze ileś lat temu miałam super dentystkę, która mi dopiero 'fajnie' porobiła. Nawet już nie myślę o tym temacie bo będę zła. Także rozumiem Twój ból . Ktoś coś pokomentuje, a potem się człowiek boi iść...
|
#4049 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Te placki na policzkach to już jej znak rozpoznawczy :P
|
|
#4050 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale ogólnie zapach mi się podobał ![]() -- Dziś się obkupię w woski yc w końcu <3 Em mi podała adres Co lepsze ja ten sklep internetowy widziałam i chciałam z niego zamówić, a nie zauważyłam, że mogę tam podskoczyć przy okazji.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

ale pewnie szybko zapomnisz

? kiedyś chciałam kpić, ale bałam się, że będzie bleeee

zapomniałam. I jeszcze :' ile masz/liczysz, wiosenek?'. Czy ktoś jeszcze tak mówi?

i tysiące emotek.

. Ktoś coś pokomentuje, a potem się człowiek boi iść...