Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-28, 10:33   #4021
Winona
Rozeznanie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
wiem ale pewnie szybko zapomnisz
chętnie coś takiego zobaczę

dużo różni się ta inka od normalnej kawy? kiedyś chciałam kpić, ale bałam się, że będzie bleeee

są niestety takie psychiczne dziewczyny, a jeżeli Twój Tżt jeszcze jest miły i uśmiechnięty to sobie coś do głowy dobrała. Dobrze, że CI od razu powiedział bo wiesz jak to inni ludzie, nawet jak nic nie jest na rzeczy to zaczną bajki opowiadać i by doszła do Ciebie taka niestworzona historia, że głowa mała!
Tak naprawdę to musisz sprawdzić sama. Dla mnie normalna kawa jest za gorzka, mimo że z cukrem i mlekiem i po niej bolał mnie żołądek. Inka jest łagodniejsza, choć ja dodatkowo dolewam do niej 1/3 mleka inaczej nie wypiję.
Winona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 10:39   #4022
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Zyskowa napisałam ci na Priv

Cytat:
Napisane przez _Kajka_ Pokaż wiadomość
Ja nie rozumiem jak do jasnej ciasnej można kraść Biblię??
ja też nie tym bardziej Biblii nie powinno się kraść
Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
zapomniałam. I jeszcze :' ile masz/liczysz, wiosenek?'. Czy ktoś jeszcze tak mówi?

Albo:
-Ile masz lat?
-Tyle co na stodole łat...

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Widzę wspominacie ,,dawne" czasy a pamiętacie to
pamiętam, chyba spróbuję w nocy
Cytat:
Napisane przez aSHa85 Pokaż wiadomość
ja też zdecydowałam się na matematykę i nie żałuję bo prawie na każdy kierunek studiów zostaje liczona do tej punktacji... po za tym uważam, że chyba dobrze, że wprowadzili ją jako obowiązkową, bo u mnie zdarzały się takie przypadki na roku, że niektórzy to mieli problemy z bardzo prostymi rzeczami

no ładna sumka się nazbierała - w sam raz na zbliżające się wyprzedaże
Też uważam, że matura z obowiązkowa matura z matmy jest potrzebna. A tak jak ona wygląda to po prostu nie można jej nie zdać. Jeśli masz wszystkie wzory i możesz mieć prosty kalkulator to nie ma opcji żeby nie nazbierać tych 30% nie wyobrażam sobie tego

nie wybieram się na wyprzedaże, w Siedlcach nie ma jeszcze ciekawych sklepów
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że nowy aparat dojdzie do mnie jutro
Jaki wybrałaś?
Cytat:
Że zarysowałam komuś samochód przy cofaniu teraz boję się gdziekolwiek jechać
Mi się śniło, że jechałam rowerem z zawrotną prędkością i na jezdnię wtargnęła mi babcia z małym dzieckiem i zabiłam oboje na miejscu też się bałam potem prowadzić.
Cytat:
Napisane przez Winona Pokaż wiadomość
Kilka lat temu śniły mi się cyfry, jakie mam skreślić w lotto. Oczywiście pobiegłam, skreśliłam i co? Były, oczywiście, ale w śnie nikt mi nie powiedział, że mam skreślać w multilotku
Mojemu TŻ wiele razy śniły się numerki Lotto, podał je koleżance z pracy i trafiła 5 bo zamiast 41 było 42. TŻ nie żałował bardzo kupiła mu ogrooomną czekoladę i cieszył się tym, bo to starsza pani i ma 5 dzieci
Stary 2012-11-28, 10:43   #4023
_Kajka_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
dzień dobry piękne słonko za oknem
buu a u mnie szaro, buro i sennie...

Żyj! Bo życie to najlepsze co mogłeś dostać

Szczęśliwa

_Kajka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 10:46   #4024
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

QUOTE=dimiti;37853307]
dużo różni się ta inka od normalnej kawy? kiedyś chciałam kpić, ale bałam się, że będzie bleeee[/QUOTE]
uwielbiam Inkę, babcia mi ostatnio dała trochę w słoiku,a słoik śmierdział ogórkami i musiałam ją wyrzucić, bo przeszła zapachem, zobaczyłam to dopiero w domu
Stary 2012-11-28, 10:47   #4025
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
Ja wiem Kasieńko, ale już taka skrzywiona jestem, i wiedział, jaka jestem, wiedział jakie mam podejście do pewnych spraw, to nie była taka sytuacja że przed ślubem wszystko wolno a po ślubie nagle i znikąd smycz.. Raczej wiedział, że mnie ktoś kiedyś bardzo mocno skrzywdził i że od tamtego czasu nie umiem ufać facetom i tyle.

A powody, no cóż, bywały małe kłamstwa, takie wiesz, co to niby nic by się nie stało jakbym się nie dowiedziała, ale jednak, jak każde kłamstewko wychodziły na jaw i potem był syf... ja jestem w 100% szczera. Nawet mu mówię, jak mnie gdzies ktoś podrywa (w cichej nadziei, że może będzie zazdrosny choć ociupinkę, tak dla zdrowia, ale jego nic nie rusza) co się sporadycznie zdarza. On twierdzi, że ma do mnie 100% zaufania dlatego nie jest zazdrosny... i koło się zamyka.

Im dłużej piszę, tym bardziej widzę, że problem leży po mojej stronie. On mnie kocha i nie ma żadnej innej tego jestem pewna. I nigdy nie było odkąd jesteśmy ze sobą, choć możliwość miał, bo przez tyle czasu studiowałam poza naszym miastem... To dobry facet. a mnie nadal szlag trafia jak ma sam jechać na koncert do DE. dwa dni prze sylwestrem, z noclegiem. Ja mam spaczoną wyobraźnię, sama podsuwa mi wkręty i tak się nakręcam. Raz że termin taki niefortunny, dwa że sama w domu zostanę, trzy że to daleko i sie boję o niego, cztery - na koncercie jego dziwnej muzyki będą też jakieś inne laski, z dala od domu, itp. ehhh
Żeby jeszcze DM był tam gdzieś w pobliżu to bym go na zakupy posłała, chociaż jakiś pożytek z wyjazdu a tak? :/
Kasiu, ja myślę, że potrzebna Wam jest szczera rozmowa i wyjasnienie sobie paru spraw. Nie powinno być tak, że mąż Cię okłamuje, nawet jeśli zrobił to ze strachu przed, w jego opinii być może przesadzonymi reakcjami, to jednak taka sytuacja sprawia, że przestajesz mu ufać. Oboje macie trochę do poprawki, Ty spróbuj mu zaufac, a on powinien zainwestować w szczerość. Dacie radę, tym bardziej jeśli piszesz, ze to fajny człowiek Zawsze możesz też swoje traumy u psychologa wyprostować, życie masz jedno, szkoda marnować na zbędne rozkminki

A co do pytania o liberalizm - ja wychodzę z założenia, że jeśli będzie chciał mnie zdradzić, to okazji ma multum, a że nie mam w naturze skłonności do zadręczania się na zapas, to nie zajmuje mi to głowy. Mój partner prowadzi duże kontrakty w różnych częściach Polski, a ponieważ je nadzoruje, to często jest w delegacjach. I tak naprawdę nie do końca wiem, co tam robi Ale ufam mu, znam go na tyle, żeby wierzyć, że zdrada go brzydzi. No i ogolnie oboje pozwalamy sobie na wyjścia na przysłowiową kawę z płcią przeciwną.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
U mnie także
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 10:48   #4026
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

właśnie dotarły do mnie nowe paletki sleek shangri-la. obcina fotki i wstawię później na bloga
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 10:50   #4027
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
dużo różni się ta inka od normalnej kawy? kiedyś chciałam kpić, ale bałam się, że będzie bleeee
uwielbiam Inkę, babcia mi ostatnio dała trochę w słoiku,a słoik śmierdział ogórkami i musiałam ją wyrzucić, bo przeszła zapachem, zobaczyłam to dopiero w domu
Stary 2012-11-28, 10:53   #4028
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

*zieeeew* Znowu się nie wyspałam przez te bąble na rękach i nogach...
Dałam notkę "ku przestrodze" o tym kremie co mnie załatwił.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 10:56   #4029
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Przyjmując mnie doskonale o tym wiedzieli, że nie pracowałam wcześniej w tej branży. Mówili, że będą mnie przyuczać, bla, bla, bla.
3 dni byłam na popołudniówkach z kierowniczką.
Dziś pierwszy raz obsługiwałam śniadanie. I oczywiście wiele rzeczy nie pasowało.
No ale przecież się uczę, nie?
Porównują mnie do dziewczyny, która od początku wszystko wiedziała. Wystarczyło jej raz powiedzieć i w ogóle, ochy, achy. Tak, ale ona już pracowała jako kelnerka.
Dziś przez 8 godzin nie miałam żadnej przerwy. Nie jadłam nic, nie piłam.

Za długo myłam podłogi.
Ok, trzeba było mi wcześniej powiedzieć, że chcą mieć umyte je niedokładnie, na odpie*dol.
Polly, luzik. Będzie lepiej. A jak nie będzie to znajdziesz coś innego

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
pewnie masz rację.. przeziebienie + okres + moja zryta bania = efekt widoczny na załączonym obrazku...
Z tym, że on wie jakie akcje mi się na pewno nie będą podobały i czego nie zaaprobuję a mimo to parę razy się to zdarzyło... Głupoty, ale skłamał i już się nie odwróci...
to dosyć że nie mam sama takich kiepskich odczuć co do samotnych wyjazdów tżta. poza tym, ja mam wyobraźnię jak niejeden pisarz, zamykam oczy i widzę takie sceny, że mam ochote ich już nigdy więcej nie zamknąć... :/
Musisz mu pokazać, że kłamstwo jest złe. Nawet drobne. Dla niego nic takiego, ale jednak.
Cytat:
Witam z kawą inką normalnej nie pijam, choć zapach uwielbiam.
A piłaś już nową limitowaną edycję?
Cytat:
Kilka lat temu śniły mi się cyfry, jakie mam skreślić w lotto. Oczywiście pobiegłam, skreśliłam i co? Były, oczywiście, ale w śnie nikt mi nie powiedział, że mam skreślać w multilotku
Ależ musiałaś być zła...

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Ja chcę

Cześć dziewczyny, można do Was dołączyć?
Bloguje sobie włosowo-kosmetycznie od niedawna, bo od września.
Pewnie, że tak.

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
Kasiu, ja myślę, że potrzebna Wam jest szczera rozmowa i wyjasnienie sobie paru spraw. Nie powinno być tak, że mąż Cię okłamuje, nawet jeśli zrobił to ze strachu przed, w jego opinii być może przesadzonymi reakcjami, to jednak taka sytuacja sprawia, że przestajesz mu ufać. Oboje macie trochę do poprawki, Ty spróbuj mu zaufac, a on powinien zainwestować w szczerość. Dacie radę, tym bardziej jeśli piszesz, ze to fajny człowiek Zawsze możesz też swoje traumy u psychologa wyprostować, życie masz jedno, szkoda marnować na zbędne rozkminki

A co do pytania o liberalizm - ja wychodzę z założenia, że jeśli będzie chciał mnie zdradzić, to okazji ma multum, a że nie mam w naturze skłonności do zadręczania się na zapas, to nie zajmuje mi to głowy. Mój partner prowadzi duże kontrakty w różnych częściach Polski, a ponieważ je nadzoruje, to często jest w delegacjach. I tak naprawdę nie do końca wiem, co tam robi Ale ufam mu, znam go na tyle, żeby wierzyć, że zdrada go brzydzi. No i ogolnie oboje pozwalamy sobie na wyjścia na przysłowiową kawę z płcią przeciwną.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Trudno się z Tobą nie zgodzić.

Masakra, kolejny dzień. Kolejna wizyta u lekarza.... Zajdę do rossmana. No i pierwszy raz lekarz tak się mną przejmuje. Zmiana rodzinnej po wielu atach to był dobry pomysł. Zobaczymy jakie będą efekty leczenia.
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 11:40   #4030
Winona
Rozeznanie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37854021]*zieeeew* Znowu się nie wyspałam przez te bąble na rękach i nogach...
Dałam notkę "ku przestrodze" o tym kremie co mnie załatwił.[/QUOTE]

Nie wyświetlił mi się w liście ale widzę, że na blogu już jest.

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Polly, luzik. Będzie lepiej. A jak nie będzie to znajdziesz coś innego

Musisz mu pokazać, że kłamstwo jest złe. Nawet drobne. Dla niego nic takiego, ale jednak.

Ależ musiałaś być zła...

Pewnie, że tak.

Trudno się z Tobą nie zgodzić.

Masakra, kolejny dzień. Kolejna wizyta u lekarza.... Zajdę do rossmana. No i pierwszy raz lekarz tak się mną przejmuje. Zmiana rodzinnej po wielu atach to był dobry pomysł. Zobaczymy jakie będą efekty leczenia.
Czy mówisz o tej z błonnikiem, bo innej nie widziałam

Zła to lekko powiedziane, nawet teraz jak sobie przypomnę to
Stary 2012-11-28, 11:46   #4031
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Zyskowa hAhAhA, i Co TaM pOrAbIaSh?
Pokemon stajl i tysiące emotek.

Jejciu, jaka ładna pogoda. Byłam z psami na plaży i jest cudnie
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 11:48   #4032
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
O, a jaka jest na ten rok? Zeszłoroczna korzenna tak średnio im wyszła. Za to bardzo lubię tą z karmelem

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 11:50   #4033
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
U mnie też

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
właśnie dotarły do mnie nowe paletki sleek shangri-la. obcina fotki i wstawię później na bloga
Ooo to wstawiaj fotki
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 11:55   #4034
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
:
Jaki wybrałaś?
Canon PowerShot SX40 HS

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 11:55   #4035
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Tak naprawdę to musisz sprawdzić sama. Dla mnie normalna kawa jest za gorzka, mimo że z cukrem i mlekiem i po niej bolał mnie żołądek. Inka jest łagodniejsza, choć ja dodatkowo dolewam do niej 1/3 mleka inaczej nie wypiję.
hehe z mlekiem mam tak samo jakąś widziałam w sklepie kawę śniadaniową może jak nie będzie inki to tą kupię

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
czyli dobra

oj nie fajnie...szkoda kawy...
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 12:04   #4036
Winona
Rozeznanie

Cytat:
hehe z mlekiem mam tak samo jakąś widziałam w sklepie kawę śniadaniową może jak nie będzie inki to tą kupię

czyli dobra

oj nie fajnie...szkoda kawy...
Piłam jakiś czas temu "Kawę na dzień dobry" Cafe Blend w takiej dużej puszce, tam jest 60% cykorii i 40% kawy rozpuszczalnej, zalewałam ją mlekiem i była pyszna
Stary 2012-11-28, 12:04   #4037
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

zapraszam na swatche nowych paletek sleek shangri-la supreme oraz respect
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 12:08   #4038
summerisgone
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dziewczyny zajmujecie się pisaniem tekstów na zlecenie? Może polecicie jakieś strony pośredników? Znalazłam tylko dwie ale obie świecą pustkami.
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 12:12   #4039
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Hej

Miałam okropny sen
Ja też... Śniło mi się, że szarpałam się z jakimś psychopatą, który miał wobec mnie złe zamiary... Na szczęście moje wrzaski usłyszał przyjaciel i mi pomógł.

Zaczynam się stresować jutrzejszymi prezentacjami...Wydaje mi się, że temat, który robimy we trójkę jest za wąski na 3 osoby. O tym prawie mogą mówić 2 osoby, a dla 3 jest za mało zagadnień. Mam nadzieję, że prowadząca weźmie to pod uwagę przy ocenianiu i nie wydrze się na nas, że poszliśmy na łatwiznę. Ona jest dość dziwna i przypomina jedną wielką, chodzącą bombę zegarową. Mogę się pocieszyć, że mam aż 15 slajdów, ale za to z angielskimi terminami, więc z rozpędu mogę je niewłaściwie wypowiedzieć i będzie siara. Nie lubię łączyć ze sobą dwóch języków. Wolałabym mówić po angielsku całą prezentację niż rozdrabniać się na polski i angielski, bo przez to na bank coś przekreślę. Nie mam podzielnej uwagi i z reguły operuję pewnym mechanizmem. Jak się rozkręcę z angielskim, to lecę z nim na całego. Właśnie czytałam prezentację i się załamałam, gdy po pewnym czasie się zorientowałam, ze cały slajd opowiedziałam po angielsku...

Druga prezentacja wygląda na szczęście lepiej. Swoją drogą, czemu ja i mój przyjaciel zawsze mamy takie szczęście, ze wylosujemy pierwszy temat Tym razem podwójnie

Dziewczyny, orientujecie się, czy MAC wysyła swoje produkty blogerkom? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że rroksi przy swojej liczbie obserwatorów ma takie chody, że dostaje ich konturówki do testów. To mi czymś śmierdzi. Gdyby komuś wysyłali swoje kosmetyki, to na pewno wzięliby pod uwagę bardziej popularne blogerki.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 12:24   #4040
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Noo to super - w kupie siła

Widziałam na blogach porównania, na pewno było u Siempre la belleza -> http://siempre-la-belleza.blogspot.c...nt-tangle.html nie pamiętam u kogo jeszcze się pojawiło takie porównanie

megilounge jak dobrze pamiętam miała o tym filmik

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Bry

Ja ostatni miałam taki sen, że obudziłam się mokra. Śniło mi się, że byłam pytana na polskim o ''Przedwiośnie'', ale nie przeczytałam tej książki. I tak chamsko powiedziałam nauczycielce: ''Myślisz, że jakbym przeczytała to nie znałabym odpowiedzi?'' No i dostałam jedynkę. Ale płakałam

Kurde, jakie to głupie, że LO skończyłam ponad 7 lat temu, a nadal mi się śnią lekcje. Nie wiem, czemu polski, bo akurat byłam dobra z tego przedmiotu. To matma była moją zmorą!

Piona, mi też się śni LO w koszmarach, nawet wczoraj o tym pisałam.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Też nienawidziłam matmy! razem z fizyką i chemią. To były moje największe zmory w szkole. Jestem typowym humanistą. Jak ja się cieszę, że nie musiałam pisać matury z matmy bo byłoby kiepsko
Ja czekam na dzień kiedy przyda mi się coś z matmy co wykracza poza podstawówkę Jeszcze się nie doczekałam.
Zawsze lubiłam mówić, że jedyne co zamierzam liczyć to pieniądze

Niby to nas miało nauczyć logicznego myślenia, ale ja może ułomna jestem bo nic takiego nie odczułam. Wolę coś poczytać i wywnioskować niż filozofować nad liczbami.

Ja się cieszę, że nie musiałam pisać. Zdać bym zdała- pewnie słabo, ale jednak. Ale bardziej by mnie męczyło 3 lata ględzenia, ze na maturze to i tamto, a fuuuuj.
Ale dzięki ludziom to mam wrażenie, że tak źle ze mną nie jest. Niektórzy nie potrafią powiedzieć na szybko ile jest 12 razy 5, bo kalkulator potrzebny. Już nie wspomnę o 'rzeczach skomplikowanych' typu wyliczenie cenny netto z ceny brutto, o ile nie jest to ze 123 zł to ludzie już mają zagadkę życia czasami :P

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 12:25   #4041
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Dziewczyny, orientujecie się, czy MAC wysyła swoje produkty blogerkom? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że rroksi przy swojej liczbie obserwatorów ma takie chody, że dostaje ich konturówki do testów. To mi czymś śmierdzi. Gdyby komuś wysyłali swoje kosmetyki, to na pewno wzięliby pod uwagę bardziej popularne blogerki.
Wiesz, nie wydaje mi się, że chciałoby im się w to bawić. Rozgłosu nie potrzebują, Po co mieliby komuś wysyłać kosmetyki?

Weszłam z ciekawości na jej blog i pierwsze co mi się rzuciło w oczy :'nadruk nie ściera się', no kuźwa jak mógłby zacząć się ścierać jak ma góra miesiąc? Wiem, że moje recenzje też do najlepszych nie należą ale Nie sądzę, że jej posty akurat są szczere.

Edytowane przez cholerna romantyczka
Czas edycji: 2012-11-28 o 12:33
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 12:26   #4042
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Piłam jakiś czas temu "Kawę na dzień dobry" Cafe Blend w takiej dużej puszce, tam jest 60% cykorii i 40% kawy rozpuszczalnej, zalewałam ją mlekiem i była pyszna
to może była ta
Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
zapraszam na swatche nowych paletek sleek shangri-la supreme oraz respect
nie moje kolorki, ale kilka cieni z tej respect wygląda pięknie
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 12:35   #4043
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Madeleine05 Pokaż wiadomość
Ja też nie polecam zmieniania samemu soczewek dobranych przez specjalistę. Miałam krótką przygodę z soczewkami B&L - też mi się wydawało, że soczewki jak soczewki tyle, że tańsze. No i przy drugiej parze zaczęło mi się dziać coś niedobrego z oczami - piekły, było uczucie dyskomfortu i co najważniejsze zachodziły mi mgłą tak, że bałam się, że oślepnę, czy jakiejś zaćmy dostanę . I jakoś nie skojarzyłam, że to od soczewek. Myślałam, że coś mam z oczami. Poszłam do okulisty, kupiłam porządne okulary i odstawiłam na chwilę soczewki. Później wróciłam do soczewek J&J i już wszystko jest dobrze. Tak więc zdecydowanie nie polecam B&L
Dla mnie j&j są za miękkie, miałam 2 razy, ale rozwaliłam po dwóch dniach przy ściąganiu - jestem niedelikatna :P Nie wiem jak inne, ja miałam te dwutygodniowe.

A używałam różnych firm i wszystko co 2 tygodniowe lub miesięczne mi pasowało. Miałam też kiedyś jednodniowe, ale tylko raz.

Bardziej mi może zaszkodzić noszenie soczewek od świtu do nocy, bo zakładam jak wstanę i ściagam przed położeniem się do łóżka. Ale wszyscy, którzy noszą soczewki których znam tak samo robią.
Nienawidzę okularów i nie zamierzam ich nosić. No i nie mam nawet żadnych w razie wu.

Ogólnie w przyszłym tygodniu idę zbadać oczy pod kątem czy nadaję się do korekcji laserowej, mam nadzieję że tak
Tylko czytałam coś takiego, że przez zabiegiem powinno się nosić okulary przez jakiś czas, żeby oczy odpoczęły. Oby nie:P
Ale jak będzie trzeba to jakoś przecierpię.
A sam zabieg to myślę, że tak w styczniu/lutym.

Ło matko, jak to dziwnie będzie tak wstać i widzieć

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
Cześć
Trust spóźnione ale szczere, moje gratulacje!!!

Annaluka- chyba mamy tyle samo lat

mam do Was pytanie, macie jakieś ulubione swoje perfumy? chodzi mi o jakiś zapach, obok którego nie da się przejść obojętnie, seksowny, uwodzicielski, wręcz zmysłowy?
Napiszę po prostu czym lubię się psikać ostatnio.

Dior- j'adore w wersji l'absolu- ale dla większości osób jest duszący.

Z yves rocher- vanille noire i woda perfumowana o zapachu bzu, ale stara niedostępna już wersja.

W ogóle kocham wanilię Jak znacie perfumy, które ją mają w nucie serca bądź bazie to będę wdzięczna za podanie nazw.

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Napisane przez aSHa85 Pokaż wiadomość
dzięki zaraz poczytam

a co do głupich snów - to dzisiaj śniło mi się, że na raz wszystkie zęby mi wypadły ;( jak zęby się śnią to chyba nie dobrze oby to nie zapowiadało nadajścia jakiegoś kataklizmu
Mnie się nie raz tak śniło, więc już powinnam zginąć przytłoczona meteorytem- a w sumie te spadające meteoryty też mi się śniły kiedyś często:P

<3 <3 <3
Stary 2012-11-28, 12:36   #4044
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Chyba wysyłają tylko trzeba im odpowiednio płaczliwo-błagalnego maila wysłać
Stary 2012-11-28, 12:36   #4045
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Płakałam nie dlatego, że coś mnie bolało, a dlatego, że skończył, a ja chciałam jeszcze!!

<3 <3 <3
Stary 2012-11-28, 12:37   #4046
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

MAC wysyła paczuchy blogerkom, ale to raczej takiej Charlize Mystery i innym modowym

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 12:38   #4047
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Wiesz, nie wydaje mi się, że chciałoby im się w to bawić. Rozgłosu nie potrzebują, Po co mieliby komuś wysyłać kosmetyki?

Weszłam z ciekawości na jej blog i pierwsze co mi się rzuciło w oczy :'nadruk nie ściera się', no kuźwa jak mógłby zacząć się ścierać jak ma góra miesiąc? Wiem, że moje recenzje też do najlepszych nie należą ale Nie sądzę, że jej posty akurat są szczere.
Też mi się wydaje, że coś tu nie gra. Jej blog nie jest jakiś wybitny, żeby nie było swojego też za takowy nie uważam, więc moim zdaniem coś tu nie halo. MAC raczej się nie bawi w rozsyłanie produktów, inaczej bym to zauważyła, przeglądając wpisy blogerek. Jeśli już by się na coś takiego zdecydował, to wybrałby blogi, na których prezentowane zdjęcia są lepszej jakości, zaś same recenzje bardziej profesjonalne.

Moim zdaniem albo dziewczyna sama kupuje kosmetyki MACa i chce pokazać, jaka to ona nie jest ach i och, skoro ma takie intratne propozycje albo fotografuje cudze kosmetyki i recenzje pisze z czapy. Ewentualnie materiały do notek pozyskuje inną drogą.

Edytowane przez Sondrina
Czas edycji: 2012-11-28 o 12:40
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 12:41   #4048
kobietasukcesu
zawsze mam racje

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37836324]W zeszłym roku trafiłam na dobrą dentystkę, ale to niewiele pomogło
Przy pierwszej wizycie u niej, po chyba 4-5 latach bez dentystów ... rozryczałam się z samego strachu na fotelu zanim mnie dotknęła i przez 10 minut nie mogła mnie uspokoić... Teraz opowiada o mnie anegdotki innym pacjentom [/QUOTE]

Jak ja się zapisywałam w tym roku to tż dzwonił mnie umawiać i ostrzegał, że nie wolno komentować W czym rzecz- no cóż zęby to mój słaby punkt, mimo dbania i leczenia wyglądają jakbym je olewała.
I jeden zły komentarz i bym wybiegła i kazała tżtowi wpaść chyba z pięścią
A jeszcze ileś lat temu miałam super dentystkę, która mi dopiero 'fajnie' porobiła.
Nawet już nie myślę o tym temacie bo będę zła.

Także rozumiem Twój ból. Ktoś coś pokomentuje, a potem się człowiek boi iść...

<3 <3 <3
Stary 2012-11-28, 12:41   #4049
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
MAC wysyła paczuchy blogerkom, ale to raczej takiej Charlize Mystery i innym modowym
Jej to chyba wyłącznie bronzer Te placki na policzkach to już jej znak rozpoznawczy :P
Stary 2012-11-28, 12:42   #4050
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość

Dzięki dziewczyny za propozycje.. szczerze myślałam że mi napiszecie że Dior Hypnotic Poison, albo Lancome Hypnose... trochę pomiędzy nimi się waham/wahałam, a teraz to już sama nie wiem
Miałam hypnose i jakoś zmysłowo mi nie pachniały, ale każdy ma tego inną definicję.
Ale ogólnie zapach mi się podobał

--
Dziś się obkupię w woski yc w końcu <3
Em mi podała adres Co lepsze ja ten sklep internetowy widziałam i chciałam z niego zamówić, a nie zauważyłam, że mogę tam podskoczyć przy okazji.

<3 <3 <3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości