Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-28, 22:37   #1981
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Pamiętam, jak moja chrześnica miała 3 lata, mój tż przebrał się za mikołaja i przyszedł z całym workiem prezentów. Dał jej na początek coś malutkiego... a ona była taka zestresowana, że zapomniała w ogóle co chciała, nawet jak ją spytałam patrząc na pełny worek prezentów, czy myśli, że Mikołaj ma dla niej coś jeszcze to wydukała 'nieeee'....
I jedyne co zapamiętała z tej akcji to to, że Mikołaj nie miał butów na nogach i jak mój mąż wrócił już ubrany normalnie, to tylko to mu opowiadała...
A potem mnie długo wypytywała skąd ten mikołaj w ogóle wiedział, że ona marzyła o zestawie mały lekarz (na który złożyła u mnie zamówienie ) Była w szoku, że ciotka ma jakieś konszachty z mikołajem, że mogłam mu przekazać Biedne dzieci, się im robi wodę z mózgu hehehe

Kotek mysle,ze jak beda dzieci to wysiedziNapewno to jakies bardzo długie nie bedzieA jak nie to trudno, wyjdziecie
Stary 2012-11-28, 22:51   #1982
kotekk81
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Kotek mysle,ze jak beda dzieci to wysiedziNapewno to jakies bardzo długie nie bedzieA jak nie to trudno, wyjdziecie
no wlasnie w mailu pisalo ze przedstawienie jest przygotowane pod male dzieciaki a jak nie wysiedzi to najwyzej wyjdziemy i tak bedziemy lazic

laseczki uciekam do lozka bo jednak ten dzien byl odrobinke meczacy

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 22:54   #1983
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
nie ma sprawy

zobaczymy ile wysiedzi

hahahaha ooo raju jaka kochana

wiecie co....jak ide do pracy to przechodze kolo takiej drewnianej budki z kebabem i ona jest jeszcze zamknieta. ale jak wracam i jest otwarta to zawsze siedzi na schodku maly (ok 6 mcy) czarny kotek i wiecie co....postanowilam ze jak bedzie snieg i mroz i on bedzie tam nadal siedzial to zabiore go do domu :
Weź, pewnie...Ale słodkie są takie małe koteczki...

Ana, biedny chłopiec... ale zaśpiewał w końcu? Jak mu poszło?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 23:05   #1984
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Madzia l'oreal true match i jeszcze jakiś róż (po co mi ?=))
tusz maxfactor 2000calorie i z maybelline (to na prezent dla bratowej) lakiery i inne pierdoły. Poza tuszem nie wiem nawet jak się reszty używa. Muszę iść na jakiś kurs =) Pełny makijaż miałam tylko na ślubie. I już w trakcie jego robienia myślałam że zwariuje.
Mam bardzo wrażliwą skórę na twarzy, szczególnie na policzkach w zimę nie wyglądam najlepiej (wiele lat temu miałam wypadek, w wyniku którego moja twarz przez długi czas była jednym wielkim strupem...) W tym roku postanowiłam coś z tym w końcu zrobić. Same kremy mi nie pomagały niestety.
maxfactor 2000calorie jest super, najlepszy tusz, zawsze go uzywam

Cytat:
Zrobiłam pół godziny Sklapela - więcej nie dałam rady..i tak myślałam, że zejdę Nie mam sił ostatnio.

Mój @ się zatrzymał ...zaczął się dziś od brunatnego plamienia, a teraz go nie ma...pewnie rozkręci się w nocy, albo nad ranem
ja tez dzis tylko pol godz. bo musialam jechac po mame wracajaca z andrzejek straaaszna mgla byla, myslalam, ze nie dojade, no ale powoli sie udalo.
Trzymam kciuki zeby @ sie nie rozkrecil
!

Cytat:
wlasnie wrocilam spod szalerka i otworzylam piwko dzis moje ukochane "sliwka w piwie"

wiesz nie kazde dziecko przechodzi te skoki (w tym ten lek) jak pisze w ksiazkach....niektore wlasnie tak jak Twoja Maja (moja miala taki mini lek )

zolw jest i nawet zamontowalam mu baterie i powiem CI ze bardzo fajnie swieci (nic sie nie kreci, nie gra wiec nie jest to zabawka dla dzidziusiow) zmienia sie kolory gwiazdek (pomaranczowy - swieci najslabiej jakby, zielony i niebieski i jest jeszcze opcja co swiatelka same sie zmieniaja) no ale Mloda dostanie go dopiero na mikolaja

o zesz Tyyyyy................... .orzeszku takie smakolyki na noc

aaa wiecie cooooo Maja ma zaproszenie do teatru (bedzie przedstawienie Jas i Malgosia) na 07.12 od Tzta z pracy i bedzie tam tez Mikolaj i bedzie wyczytywal dzieciaczki ciekawa jestem czy Maja wyjdzie chociaz generalna probe bedzie miala dzien wczesniej bo idziemy do znajomych ktorzy zaprosili kolege co sie przebierze
Kochana zasluzone piwko
A takie wspomnienia bedzie Maja miala super! ja pamietam imprezy mikolajowe z moja mama

Cytat:
Żabciu, zdarza mi się oglądać policję dla zwierząt w usa, czy u Was te kary faktycznie są większe? Czy faktycznie bardziej restrykcyjnie traktuje się ludzi katujących zwierzęta?
ja nie zabcia i nie o policji dla zwierzat... ale mojej siostry maz kiedys znalazl malusia wiewioreczke, ktora spadla z drzewa i lezala na chodniku. Zadzownil do pogotowia dla zwierzat, przyjechali, wzieli ja a wieczorem jeszcze zadzownili, ze wiewiora bedzie zyla w Polsce takiej sytuacji sobie nie wyobrazam

Cytat:
Kotek, fajnie z tym przedstawieniem ciekawe jak Maja zareaguje na Mikołaja.
Pamiętam, jak moja chrześnica miała 3 lata, mój tż przebrał się za mikołaja i przyszedł z całym workiem prezentów. Dał jej na początek coś malutkiego... a ona była taka zestresowana, że zapomniała w ogóle co chciała, nawet jak ją spytałam patrząc na pełny worek prezentów, czy myśli, że Mikołaj ma dla niej coś jeszcze to wydukała 'nieeee'....
I jedyne co zapamiętała z tej akcji to to, że Mikołaj nie miał butów na nogach i jak mój mąż wrócił już ubrany normalnie, to tylko to mu opowiadała...
A potem mnie długo wypytywała skąd ten mikołaj w ogóle wiedział, że ona marzyła o zestawie mały lekarz (na który złożyła u mnie zamówienie ) Była w szoku, że ciotka ma jakieś konszachty z mikołajem, że mogłam mu przekazać Biedne dzieci, się im robi wodę z mózgu hehehe
ale slodziasne!!! a listu do Mikolaja nie pisala, ze chce zestaw maly lekarz?

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 23:10   #1985
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
to kup jej to
moja koleżanka szyje Pana Metkę na zamówienie
szyliśmy w tamtym roku dla tż chrześnicy
teraz dla Michałka będę

Cytat:
Myślę, że tak.Skalpel mu pomoże
co to jest ten skalpel?? bo ja nie panimaju

Cytat:
Czestujcie sie
mniammm!!! baty się należą, za robienie smaka na noc!!

Cytat:
Żabciu, zdarza mi się oglądać policję dla zwierząt w usa, czy u Was te kary faktycznie są większe? Czy faktycznie bardziej restrykcyjnie traktuje się ludzi katujących zwierzęta?
tak, są tam wysokie kary za krzywdzenie zwierząt, niestety w naszym chorym kraju chyba tego nie doczekamy :/

widziałyście ostatnio w wiadomościach o tym kotku ktoś go postrzelił wszędzie miał rany i długo trwała operacja

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

trzymajcie się!
Stary 2012-11-28, 23:38   #1986
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Żabciu - oglądałam właśnie na National Geographic, dokument dotyczący huraganu Sandy. Masakra po prostu, jak dobrze, że wam nic się nie stało, ani dla waszego domku.
Było tam też o pewnej kobiecie co zaczęła rodzić, a nie miała szans na pomoc, bo linie zajęte, brak prądu, woda na ulicy i urodziła z pomocą męża i sąsiadki. Oczywiście popłakałam się na tym momencie.
Ja wiem widziałam zdjęcia i filmik jak ludzie potracili cale domy , restauracje .. straszne to jest jak w ciągu kilku chwil można stracic caly dobytek zycia.

Cytat:

U mnie juz w piekarniku
mniaaam smakowicie wygladaja

Cytat:
świetne, na pewno coś odgapię

Cytat:
Podoba mi się bardziej drugi, ale mam podobny i mankamentem jest umieszczony za wysoko ostatni guzik. Płaszczyk się po prostu "rozjeżdża" przy każdym ruchu. Może w tym jest to inaczej rozwiązane. Pierwszy pod tym względem praktyczniejszy bo z paskiem. Krótkich kurtek nie lubię.

Ja sobie co imprezę obiecuje że zrobię coś "klimatycznego"...i do tej pory nie znalałam w sobię wystarczających pokładów chęci =)

Ja byłam na zakupach kosmetycznych, ponieważ dzisiaj był ostatni dzień tej promocji. Pierwszy raz w życiu kupiłam sobie podkład Do tej pory używałam jedynie tuszu =) Ależ byłam przejęta =) Pytałam kobitki która sprzedaje o pomoc i jak usłyszała że to mój pierwszy w życiu podkład (zaczęła mi zadawać jakieś dziwne pytania i musiałam się przyznać =) to spojrzała na mnie jakbym była zielona i mówiła w innym języku. Na szczęście wpadła na zakupy znajoma kosmetyczki i pomogła mi wybrać. Ale ile przy tym śmiechów...
...
Czyli tez bardziej jesteś za 1?

to może będziesz miała okazje zrobić na swieta takie przekąski

Wow, zaskoczylas mnie. I pudru tez nie uzywalas nigdy? Tylko same rzesy ?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Mój też

Zabcia jeśli chodzi o ten skok : Między 22 a 26 tygodniem życia u niemowlęcia pojawia się tzw. lęk separacyjny. Dziecko odkrywa odległość, jaka dzieli go od mamy i taty, co może budzić w nim ogromny lęk, stąd wybuchy płaczu, gdy któreś z rodziców znika z pola widzenia. Maluch może stać się lękliwy i nieśmiały wobec obcych. Lęk separacyjny może objawiać się również zmniejszeniem apetytu, snem przerywanym krzykiem czy dziennym marudzeniem. Dziecko zaczyna zauważać, że niektóre sytuacje są ze sobą związane, obserwuje dziwne ruchy osób w jego otoczeniu. Protestuje gdy rodzice wychodzą z pokoju. Podczas zabawy potrafi skupić uwagę na drobnym szczególe – na tym etapie dzieci wydają się wprost zafascynowane wszelkimi metkami przy zabawkach.

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Zabcia i z tymi metkami to u nas prawda. Moi rodzice nazywają Maję "metkownicą" bo ona żadnej metce nie popuści
?
U nas tez Domino uwielbia metki
Ta zabe co ma to sa przyszyte do niej metki ... uwielbia ja termosic

Cytat:

Mój @ się zatrzymał ...zaczął się dziś od brunatnego plamienia, a teraz go nie ma...pewnie rozkręci się w nocy, albo nad ranem
a może to nie był wogole początek @

Cytat:

Ooj tak. Tutaj zwierze traktuje się jak członka rodziny. Kary sa bardzo wysokie.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 07:26   #1987
Nikita...
Zakorzenienie

Bryyyyy!

Alez u mnie leje... w drodze do pracy moje auto doslowa plywalo po drodze.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 07:51   #1988
kaska87
Zakorzenienie

cześć
idę do pracy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 07:56   #1989
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
tak, dała mi bo miałam problemy z nerkami przed ciążą i teraz często robię po kropelce, więc zapisała, choć to Michał siedzi mi na pęcherzu, ale zobaczymy.
ok, teraz rozumiem, myslalam, ze ci jakas bakteria wyszla w moczu.
Odpoczywaj duzo kochana!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
dziekuje kochana już pregladnelam filmik na yt i musze przyznać ze jest ostro
A ktory ogladalas? Bo skalpel jest w miare latwy .

Kotek,

ozesz ty, czyli byla szybka akcja! To nawet i dobrze bo nie mialas czasu sie zbyt podstresowac, rachu ciachu i po strachu .
Gratulacje mistrunio! Teraz w droge i obys nie kierowala jak baba za kolkiem.

Stary 2012-11-29, 08:06   #1990
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Aaa, to nie wiem...
Ja znów o Bizielu słyszałam dobre opinie, ale Ty jak chcesz rodzić w MSWiA to może lepiej byłoby wybrać lekarza stamtąd No nie wiem co Ci doradzić.
Ja miałam taki problem na początku, czy chodzić tu u mnie do lekarza i cc w Inowrocławiu, czy do tamtego i cc w Bizielu, jednak problem sam się rozwiązał jak ten u mnie przepisał mi antybiotyk
A Emilia, chyba w miejskim rodziła
No mam mętlik, nie powiem... Aktualnie jest 50,1% dla dr-a ze szpitala i 49,9% dla dr-a S. Ale te proporcje zmieniają się średnio co 10 minut
Dziękuję za wszystkie rady

Cytat:
Ja dzisiaj od rana fatalnie się czuje... nie dość że nie przespałam nocy, drugiej pod rząd, to chyba znowu przeziębiłam sobie pęcherz, wszystko mnie denerwuje i mam zdecydowany jadłowstręt.
I nie nie jestem w ciąży =)
Od wczoraj mam minimalne plamienia dlatego mam nadzieję że @ jeszcze dzisiaj będzie.
O kurcze, z tym pęcherzem to niezbyt kolorowo Dziś lepiej?

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
dziewczyny boli mnie dół brzucha dzisiaj 26dc... idzie powoli wredna @

Cytat:
Hej
wczoraj byłam u lekarza z moimi bólami

Opiszę wam co powiedziała moja lekarka.
Szyjka skracająca, obecnie ma 2,70, ale nie jest tragicznie. Na bóle dostałam cały plik recept, więc będę faszerowana jak indyk, już wam piszę co mam.
Duphaston 2 razy dziennie (miałam brać luteinę, ale wymiotowałam po niej i dziś zadzwoniłam i powiedziała, że i tak miała dzwonić do mnie bym brała duphaston)
Nos-pa 3 razy dziennie
Monural - jedna saszetka (drogie to jak nie wiem, jedna saszetka do wypicia 25zł)
Diphergan 2 razy dziennie
Furaginum teva - 3 razy dziennie
witamina c - 3 razy dziennie
No i mam swoje witaminy, ale je biorę raz w tygodniu, choć mam brać teraz co drugi dzień i się do tego dostosuję, bo może po tych tabletkach mi pospadać.
Jak bóle nie przejdą po tych lekach (do 5 dni) mam wypisane skierowanie do szpitala na obserwację z opisem "ciąża zagrożona porodem przedwczesnym"
Także w domu nic nie mogę robić i mam nakaz leżenia "jak bym była w szpitalu"

Termin porodu mi się przesunął o 2 tyg do przodu na 18.02.
Dzidziol duży - waży już 1100 ja od początku ciąży przytyłam niecałe 2 kg

i fotka dzidziolka, widać nosek, usteczka, rączkę, ta czarna dziura to oko
O kurczę, ale masz armię tabletkową! Dobrze, że poszłaś
Na zdjęciu nie widzę kompletnie nic, ale wierzę, że cudne (swoją drogą przed ciążą będę musiała chyba iść na kurs czytania zdjęć usg tudzież kurs wyobrażeniowy, bo będę miała swoje zdjęcie usg i nie będę wiedziała, czym się zachwycać )

Cytat:
Napisane przez fotkasia Pokaż wiadomość
Tak, wcześniej takie wyniki (a raczej ich brak) starań tłumaczyłam sobie stresem, no ale wszystko się ułożyło, stresy się skończyły i nadal nic. Boję się że coś u mojego M. z żołnierzami może być nie tak, bo choruje na łuszczycę i kilka lat temu (jakieś 5-6) brał jakieś mocne proszki na to paskudztwo-miały mu niby pomóc. No ale była jedna wada- przez 3 lata po skończeniu kuracji nie powinno się mieć dzieci, bo istnieje ryzyko wystąpienia wad genetycznych u dziecka. Niby minęło już więcej czasu, ale z taką chemią to nigdy nie wiadomo. Nie wiem jak się ten lek nazywa, bo te 5 czy 6 lat temu jeszcze się nie znaliśmy.
No i jeszcze moja mama... z zajściem w pierwszą ciążę nie miała problemu, ale nad drugą (czyli ja ) pracowała pół roku.
Mam nadzieję, że wyniki męża wyjdą dobre i że tamto świństwo już dawno wypłukało się z jego organizmu
Pamiętam sytuację znajomych sprzed paru lat. Mieli już jedno dziecko (wpadka jeszcze w liceum), wzięli ślub i krótko po tym okazało się, że on ma raka. Potrzebna była chemia ale lekarz powiedział, że po tym nie będzie mógł mieć więcej dzieci. Zdecydowali się na drugie, ona szybko zaszła, potem chemia. Mają dwie córeczki, a on z chorobą wygrał

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mam to samo... zarąbali nam premię... jutro zobaczymy ile tego jest... miało być ok 800zł, a teraz jak będzie 200zł to będzie dobrze

Moja siostra pracująca w W-wie miała premie kwartalne. Były to premie rzędu kilku tysięcy (bliżej dziesięciu niż dwóch). W firmie dużo się zmieniło, premie również - z ogromnych kwartalnych zrobili śmiechu warte miesięczne. Ostatnio dostała... 87zł

Cytat:
Ja byłam na zakupach kosmetycznych, ponieważ dzisiaj był ostatni dzień tej promocji. Pierwszy raz w życiu kupiłam sobie podkład Do tej pory używałam jedynie tuszu =) Ależ byłam przejęta =) Pytałam kobitki która sprzedaje o pomoc i jak usłyszała że to mój pierwszy w życiu podkład (zaczęła mi zadawać jakieś dziwne pytania i musiałam się przyznać =) to spojrzała na mnie jakbym była zielona i mówiła w innym języku. Na szczęście wpadła na zakupy znajoma kosmetyczki i pomogła mi wybrać.
O matko, to Twój pierwszy podkład? To Ty musisz mieć śliczną cerę, jeśli wychodziłaś z domu bez makijażu Ja jak staję rano przed lustrem (albo w weekendy chodzę po domu bez mejkapu, i widzę tę moją porową, nierówną cerę, to się zastanawiam, co ten mąż we mnie widzi
Ja od niedawna używam pudru, bo dość mocno się świeciłam, w dodatku kupiłam sobie pędzel do podkładu, i dopiero widzę jaka jest różnica w efekcie uzyskanym na pysku Ten sam podkład, a taka różnica spowodowana nakładaniem!

Butter
A na skalpelu rzeczywiście można ducha wyzionąć. Ja zawsze jestem mokra
kotek, aaaaaaaaaa! Ale czad! Ogromne gratulacje!
Miśki w ośrodku to świnie, ale jak widać dobrze, że wzięli Cię z zaskoczenia

I co to tam jeszcze miałam...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 08:11   #1991
Nikita...
Zakorzenienie

Butter,

jak tam? rozkrecilo sie?

Stary 2012-11-29, 08:18   #1992
aaby
Zakorzenienie

Bry!
Wstałam ledwo żywa, z bólem głowy, jakaś taka ociężała, spuchnięta jakby lekko, w dodatku z problemami zaparciowymi To zdecydowanie nie mój dzień

Wczoraj po pracy byliśmy u teścia na imieninach i... o dziwo było znośnie
Pod koniec rozmowa zeszła na ciążę i porody, i coś rozmawiamy o położnych, i mężach/ojcach i teściowa nagle do mnie "A ty byś chciała, żeby mąż był przy porodzie?", a ja "Oczywiście!"... Ona się skrzywiła, wnet w głowę popukała i "Eee, ja to bym nie chciała" Także rocznik '51 jest przeciwny Ale mąż oczywiście jak zwykle powściągliwy i nie mógł powiedzieć "Mamo, ja sam chcę". Siedział cicho i to ja wyszłam na dziwaka

Wróciliśmy przed 21, kąpiel, zaległe "Prawo Agaty" i spać. Pospałabym zdecydowanie jeszcze z dwie godzinki

Jutro mąż ma obronę, zatem od 14 kciuki wskazane!
W związku z tym na wieczór chcemy zaprosić rodziców i teściów (w końcu możemy opić moje urodziny i nasze obrony), więc dziś po pracy czeka mnie kuuuuuuupa sprzątania plus przygotowanie mięsa na jutro. Zaprosilibyśmy na sobotę, żeby na spokojnie ze wszystkim się wyrobić, ale w sobotę może znajomi przyjdą opijać, także weekend zapowiada się intensywny. A dziś pewnie pójdę spać późno w nocy, więc jutro nie spodziewajcie się po mnie jakiejś specjalnie żywej aktywności

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Tak w ogóle pogoda jest boska!
Od wczoraj nieprzerwanie pada i zapowiadają, że w ciągu najbliższych dwóch dni spadnie przewidywana miesięczna ilość deszczu Uwielbiam deszcz

A jeszcze niech na koniec to przymrozi, to trzeba będzie pędzić do Decathlonu po łyżwy...

Oczywiście pod parasolem huragan, więc nie mówię, jak wyglądam

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-29, 08:22   #1993
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Tak w ogóle pogoda jest boska!
Od wczoraj nieprzerwanie pada i zapowiadają, że w ciągu najbliższych dwóch dni spadnie przewidywana miesięczna ilość deszczu Uwielbiam deszcz

A jeszcze niech na koniec to przymrozi, to trzeba będzie pędzić do Decathlonu po łyżwy...
Oczywiście pod parasolem huragan, więc nie mówię, jak wyglądam
Kciukam za obrone meza jutro!!!

U nas to samo

Specjalnie dla Ciebie kochana zrobilam aktualne zdjecia swojego cialka po 3 miesiacach cwiczen w Ewa, brzucha nie bede wrzucac bo tam juz nie bylo za bardzo co poprawiac ale dupiszonek mi sie ladnie zmniejszyl i pieknie uniosl, porownasz sobie ze zdjeciem, ktore wrzucalam pare miesiecy temu. wszytko bedzie zaraz na moim profilu.
Just for you

Stary 2012-11-29, 08:24   #1994
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.

U mnie na szczescie narazie nie pada
Ja miałam wczora jwieczór winno-ciastkowo objadłam sie i opiłam jak prosiak Odrazu mi lepiej..
Mąż zadowolony z rozmowy, teraz czeka go kolejna z jakims prezesem hiszpanem.
No i podjął wczoraj ważna deczyje powiedział , ze jak dostane @ to on zrobi badnaie nasienia, zapisął sie juz na wtorek, bo niby ja mam dostac w poniedziałek
Dumna jestem z niego

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Cytat:
Bry!
Wstałam ledwo żywa, z bólem głowy, jakaś taka ociężała, spuchnięta jakby lekko, w dodatku z problemami zaparciowymi To zdecydowanie nie mój dzień

Biudulko

Za męża juz kciukuje
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 08:27   #1995
Nikita...
Zakorzenienie

Mysia,

brawa dla mezusia! (nie tylko za rozmowe hehe)

Stary 2012-11-29, 08:31   #1996
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Mysia,

brawa dla mezusia! (nie tylko za rozmowe hehe)
Wiesz, on juz nie pierwszy raz...
Jak rok temu tak mnie meczyło zapalenie pecherza to w konuc lekarz zasugerował zeby przebadac partnera, no i było badanko nasienia
Takze on juz zaprawiony jest
Marcel <3

Stary 2012-11-29, 08:33   #1997
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, on juz nie pierwszy raz...
Jak rok temu tak mnie meczyło zapalenie pecherza to w konuc lekarz zasugerował zeby przebadac partnera, no i było badanko nasienia
Takze on juz zaprawiony jest
Moj tez juz to ma za soba ale srednio mu sie podobalo i nie wiem, czy chcialby to powtorzyc

Stary 2012-11-29, 08:34   #1998
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

kotku to może masz rację z tymi mini lękami

Blonde

Ana 14 grudnia.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 08:36   #1999
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Moj tez juz to ma za soba ale srednio mu sie podobalo i nie wiem, czy chcialby to powtorzyc

Ja też nie jestem przekonana, ze mu sie podoba
ale doceniam fakt , ze chce to zrobi dla Nas..
Marcel <3

Stary 2012-11-29, 08:39   #2000
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też nie jestem przekonana, ze mu sie podoba
ale doceniam fakt , ze chce to zrobi dla Nas..
Sie te boroczki poswiecaja dla nas .

Stary 2012-11-29, 08:39   #2001
gochaa_p
Zakorzenienie

helloł, wpadłam się tylk oprzywitać bo przy tym miom malluchu to nawet nadrobić mi Was cieżko :/

Dziś o 11 usg odezwę się PO

miłego dzionka laseczki
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 08:40   #2002
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Kciukam za obrone meza jutro!!!

U nas to samo

Specjalnie dla Ciebie kochana zrobilam aktualne zdjecia swojego cialka po 3 miesiacach cwiczen w Ewa, brzucha nie bede wrzucac bo tam juz nie bylo za bardzo co poprawiac ale dupiszonek mi sie ladnie zmniejszyl i pieknie uniosl, porownasz sobie ze zdjeciem, ktore wrzucalam pare miesiecy temu. wszytko bedzie zaraz na moim profilu.
Just for you

O kurczę, pięknie się podniósł! I w ogóle jaka Ty laska! Wystarczyłaby mi Twoja figura sprzed jakichkolwiek ćwiczeń
Ogromne !
I dziękuję za update! Kolejna ogromna motywacja

Cytat:
Mąż zadowolony z rozmowy, teraz czeka go kolejna z jakims prezesem hiszpanem.
No i podjął wczoraj ważna deczyje powiedział , ze jak dostane @ to on zrobi badnaie nasienia, zapisął sie juz na wtorek, bo niby ja mam dostac w poniedziałek

Za męża juz kciukuje
A właśnie, miałam pytać jak tam mąż No to czekamy teraz na kolejny etap!
I dla męża za decyzję Ja wczoraj mówię do męża "Kupimy Ci Salfazin? Jak przeczytał, co to jest, to mówi "O kurcze, te tabletki zrobią ze mnie boga!" A potem mówi "Oczywiście, jeśli ma to w jakiś sposób pomóc, to będę łykał " Niby nic, a dla mnie znaczy wiele

(nie) dziękuję za kciuki

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-29, 08:48   #2003
Gucia0987
Zakorzenienie

Kotekkk ogromne gratulacje! Widać z zaskoczenia trzeba było Cię wziąć Gratulacje!

Butter i jak tam?

Abby ja rocznik '86 i też jestem przeciwna. Tzn nie chcę męża przy porodzie

Mrowinko trzymam mocno kciuki za Was! Dobrze, że z tą rezerwą nie jest tak najgorzej.

Tomalinko trzymam kciuki żebyś objawów już nie miała!

Stokrotko a Ty jak się czujesz?

Butter super wyglądają te kapuśniaczki

i nie pamiętam co komu jeszcze miałam napisać...

Ja wczoraj na poprawę humoru przyszłam do domu i posprztykałam się z mężem. Zdecydowanie nie zrozumiał, że mam parszywy dzień. Ale na szczęście opanował się Później umówiłam się z koleżanką, z którą się już dawno nie widziałam i się zagadałyśmy i dopiero przed 24 byłam w domu. Ale dobrze mi to zrobiło

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 08:49   #2004
fotkasia
Przyczajenie

Cytat:
dziękuję, może odważę się zrobić

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość

Ale to były tabletki? Mój mąż też ma łuszczyce - straszna choroba. Ale tabletek nigdy nie brał jedynie maści sterydowe. Ale niestety na to nie ma rady.
Nie martw się na zapas - zrobicie badania będziecie wiedzieć jaka jest żywotność plemników czy są prawidłowej budowie itp. Poza tym mój mąż tez miał słabe wyniki i właściwie lekarz kazał mu łykać kwas foliowy i trochę się poprawiły (w miesiąc!). No a co najważniejsze udało się zajść. Także spokojnie na pewno i Wam się uda
tak, tabletki. Jeszcze 2,5 tyg do wizyty

Cytat:

Mam nadzieję, że wyniki męża wyjdą dobre i że tamto świństwo już dawno wypłukało się z jego organizmu
Pamiętam sytuację znajomych sprzed paru lat. Mieli już jedno dziecko (wpadka jeszcze w liceum), wzięli ślub i krótko po tym okazało się, że on ma raka. Potrzebna była chemia ale lekarz powiedział, że po tym nie będzie mógł mieć więcej dzieci. Zdecydowali się na drugie, ona szybko zaszła, potem chemia. Mają dwie córeczki, a on z chorobą wygrał
dziękuję
fotkasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 08:49   #2005
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
mniammm!!! baty się należą, za robienie smaka na noc!!

oj tam zaraz baty

Cytat:

mniaaam smakowicie wygladaja

.

Cytat:
Bry!

W związku z tym na wieczór chcemy zaprosić rodziców i teściów (w końcu możemy opić moje urodziny i nasze obrony), więc dziś po pracy czeka mnie kuuuuuuupa sprzątania plus przygotowanie mięsa na jutro. Zaprosilibyśmy na sobotę, żeby na spokojnie ze wszystkim się wyrobić, ale w sobotę może znajomi przyjdą opijać, także weekend zapowiada się intensywny. A dziś pewnie pójdę spać późno w nocy, więc jutro nie spodziewajcie się po mnie jakiejś specjalnie żywej aktywności

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

[FONT="Arial Narrow"]Tak w ogóle pogoda jest boska!

Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Blonde

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
helloł, wpadłam się tylk oprzywitać bo przy tym miom malluchu to nawet nadrobić mi Was cieżko :/

Dziś o 11 usg odezwę się PO

miłego dzionka laseczki
powodzenia

Czesc

Seba nie spi od 5
Stary 2012-11-29, 08:51   #2006
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:

O kurczę, pięknie się podniósł! I w ogóle jaka Ty laska! Wystarczyłaby mi Twoja figura sprzed jakichkolwiek ćwiczeń
Ogromne !
I dziękuję za update! Kolejna ogromna motywacja

I dla męża za decyzję Ja wczoraj mówię do męża "Kupimy Ci Salfazin? Jak przeczytał, co to jest, to mówi "O kurcze, te tabletki zrobią ze mnie boga!" A potem mówi "Oczywiście, jeśli ma to w jakiś sposób pomóc, to będę łykał " Niby nic, a dla mnie znaczy wiele
Dziekuje Aaby, cwiczenia z Ewka naprawde daja fajne rezultaty, cellulit jest mniejszy ale ciezko mi to pokazac na fotkach.
No i dla meza, ze bedzie lykal tableteczki bo wiem, ze dla Panow lykanie tabletek to problem.

Stary 2012-11-29, 08:52   #2007
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Abby ja rocznik '86 i też jestem przeciwna. Tzn nie chcę męża przy porodzie
No niech Ci będzie Absolutnie nie neguję, to indywidualna decyzja każdej kobiety

zaaabcia, super te przystawki! Choinkowa deska serów szczególnie mi się podoba
mrowinka, wieści przyniesione od gina to dobre wieści, zatem !
gocha, kciuki za wizytę!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-29, 08:52   #2008
malamaluczka87
Zadomowienie

Halo Dziewczyny!!!!

TODAY- gratulacje!!! I bardzo się cieszę, że wyszło bez wywołania i tak szybko!!!! Cudownie!!!

Tomalinko- kochana....wiedziałam, że doczekasz się tego magicznego momentu

Stokrotko- GRATULACJE SKARBIE!!!! Zaczyna być pozytywnie na naszym wątku

Mrowinko - głowa do góry! Tak jak ktoś już tutaj mówił. Te 20 cykli to trochę przekłamane i o tyle szanse się zwiększają, one cały czas są!!! I jak kuracja CLO?

Ja wczoraj zakończyłam pierwszą serię CLO i czułam się cudownie- zarówno na tabsach jak i po nich. Zobaczymy;-) Ale czuję, że mimo zażegnania zapalenia pęcherza to ciągle coś tam jest jeszcze nie do końca tak...A mój szybki tryb miałm teraz swoje plusy- Nie będąc na wizażu nie myślałam wogóle o swoim cyklu, owulacji bądź jej braku;P Wczoraj musiałam się porządnie skupić by cykl doliczyć hehehhehe.

Co do wizażu, to nowy kuferek już mam i jest cudo;-)

Nie gniewajcie się na mnie dziewczyny za te nieobecności. Ledwo żyję, dół mnie łapie. Mamy teraz tyle problemów. I z jednej pracy lecę do drugiej, a dom sprzątam tak o 23;P Wkrótce napiszę co i jak. W każdym razie mój dostał nową pracę i wyszło parę grubych problemów z naszym domem, który kupiliśmy.

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 08:55   #2009
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki

Seba nie spi od 5

Oho, ranny ptaszek

Cytat:
No i dla meza, ze bedzie lykal tableteczki bo wiem, ze dla Panow lykanie tabletek to problem.
No właśnie, tym bardziej to doceniam

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Nie gniewajcie się na mnie dziewczyny za te nieobecności. Ledwo żyję, dół mnie łapie. Mamy teraz tyle problemów. I z jednej pracy lecę do drugiej, a dom sprzątam tak o 23;P Wkrótce napiszę co i jak. W każdym razie mój dostał nową pracę i wyszło parę grubych problemów z naszym domem, który kupiliśmy.
A kysz wszystkie problemy!
I za staranka!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-29, 08:59   #2010
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:

(nie) dziękuję za kciuki
dzieki
zrobia z niego boga?! Też chyba dzisiaj skocze do apteki, i tak mi sie kwas konczy to przy okazji kupie i ten cynk
Marcel <3

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości