|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Cytat:
![]() Kotek mysle,ze jak beda dzieci to wysiedzi Napewno to jakies bardzo długie nie bedzie
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Cytat:
![]() laseczki uciekam do lozka bo jednak ten dzien byl odrobinke meczacy
|
|
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ana, biedny chłopiec... ale zaśpiewał w końcu? Jak mu poszło? |
|
|
|
|
#1984 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
straaaszna mgla byla, myslalam, ze nie dojade, no ale powoli sie udalo.Trzymam kciuki zeby @ sie nie rozkrecil! Cytat:
A takie wspomnienia bedzie Maja miala super! ja pamietam imprezy mikolajowe z moja mama ![]() Cytat:
w Polsce takiej sytuacji sobie nie wyobrazam Cytat:
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
moja koleżanka szyje Pana Metkę na zamówienie
szyliśmy w tamtym roku dla tż chrześnicy teraz dla Michałka będę co to jest ten skalpel?? bo ja nie panimaju mniammm!!! baty się należą, za robienie smaka na noc!! Cytat:
widziałyście ostatnio w wiadomościach o tym kotku ktoś go postrzelił wszędzie miał rany i długo trwała operacja
|
|
|
#1986 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniaaam smakowicie wygladaja ![]() Cytat:
to może będziesz miała okazje zrobić na swieta takie przekąski ![]() Wow, zaskoczylas mnie. I pudru tez nie uzywalas nigdy? Tylko same rzesy ? Cytat:
![]() Ta zabe co ma to sa przyszyte do niej metki ... uwielbia ja termosic ![]() Cytat:
![]() Ooj tak. Tutaj zwierze traktuje się jak członka rodziny. Kary sa bardzo wysokie.
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Bryyyyy!
Alez u mnie leje... w drodze do pracy moje auto doslowa plywalo po drodze. |
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() idę do pracy
|
#1989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpoczywaj duzo kochana! Cytat:
.Kotek, ozesz ty, czyli byla szybka akcja! To nawet i dobrze bo nie mialas czasu sie zbyt podstresowac, rachu ciachu i po strachu .Gratulacje mistrunio! Teraz w droge i obys nie kierowala jak baba za kolkiem.
|
||
|
|
|
#1990 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktualnie jest 50,1% dla dr-a ze szpitala i 49,9% dla dr-a S. Ale te proporcje zmieniają się średnio co 10 minut ![]() Dziękuję za wszystkie rady Cytat:
Dziś lepiej?Cytat:
![]() Cytat:
Na zdjęciu nie widzę kompletnie nic, ale wierzę, że cudne (swoją drogą przed ciążą będę musiała chyba iść na kurs czytania zdjęć usg tudzież kurs wyobrażeniowy, bo będę miała swoje zdjęcie usg i nie będę wiedziała, czym się zachwycać )Cytat:
Mam nadzieję, że wyniki męża wyjdą dobre i że tamto świństwo już dawno wypłukało się z jego organizmu Pamiętam sytuację znajomych sprzed paru lat. Mieli już jedno dziecko (wpadka jeszcze w liceum), wzięli ślub i krótko po tym okazało się, że on ma raka. Potrzebna była chemia ale lekarz powiedział, że po tym nie będzie mógł mieć więcej dzieci. Zdecydowali się na drugie, ona szybko zaszła, potem chemia. Mają dwie córeczki, a on z chorobą wygrał Cytat:
Moja siostra pracująca w W-wie miała premie kwartalne. Były to premie rzędu kilku tysięcy (bliżej dziesięciu niż dwóch). W firmie dużo się zmieniło, premie również - z ogromnych kwartalnych zrobili śmiechu warte miesięczne. Ostatnio dostała... 87zł ![]() Cytat:
To Ty musisz mieć śliczną cerę, jeśli wychodziłaś z domu bez makijażu ![]() Ja od niedawna używam pudru, bo dość mocno się świeciłam, w dodatku kupiłam sobie pędzel do podkładu, i dopiero widzę jaka jest różnica w efekcie uzyskanym na pysku Butter A na skalpelu rzeczywiście można ducha wyzionąć. Ja zawsze jestem mokra kotek, aaaaaaaaaa! Ale czad! Ogromne gratulacje! ![]() Miśki w ośrodku to świnie, ale jak widać dobrze, że wzięli Cię z zaskoczenia ![]() I co to tam jeszcze miałam... ![]()
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Butter,
jak tam? rozkrecilo sie? |
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
![]() Wstałam ledwo żywa, z bólem głowy, jakaś taka ociężała, spuchnięta jakby lekko, w dodatku z problemami zaparciowymi To zdecydowanie nie mój dzień Wczoraj po pracy byliśmy u teścia na imieninach i... o dziwo było znośnie Pod koniec rozmowa zeszła na ciążę i porody, i coś rozmawiamy o położnych, i mężach/ojcach i teściowa nagle do mnie "A ty byś chciała, żeby mąż był przy porodzie?", a ja "Oczywiście!"... Ona się skrzywiła, wnet w głowę popukała i "Eee, ja to bym nie chciała" Ale mąż oczywiście jak zwykle powściągliwy i nie mógł powiedzieć "Mamo, ja sam chcę". Siedział cicho i to ja wyszłam na dziwaka Wróciliśmy przed 21, kąpiel, zaległe "Prawo Agaty" i spać. Pospałabym zdecydowanie jeszcze z dwie godzinki ![]() Jutro mąż ma obronę, zatem od 14 kciuki wskazane! W związku z tym na wieczór chcemy zaprosić rodziców i teściów (w końcu możemy opić moje urodziny i nasze obrony), więc dziś po pracy czeka mnie kuuuuuuupa sprzątania plus przygotowanie mięsa na jutro. Zaprosilibyśmy na sobotę, żeby na spokojnie ze wszystkim się wyrobić, ale w sobotę może znajomi przyjdą opijać, także weekend zapowiada się intensywny. A dziś pewnie pójdę spać późno w nocy, więc jutro nie spodziewajcie się po mnie jakiejś specjalnie żywej aktywności ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Tak w ogóle pogoda jest boska! Od wczoraj nieprzerwanie pada i zapowiadają, że w ciągu najbliższych dwóch dni spadnie przewidywana miesięczna ilość deszczu A jeszcze niech na koniec to przymrozi, to trzeba będzie pędzić do Decathlonu po łyżwy... Oczywiście pod parasolem huragan, więc nie mówię, jak wyglądam
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas to samo ![]() Specjalnie dla Ciebie kochana zrobilam aktualne zdjecia swojego cialka po 3 miesiacach cwiczen w Ewa, brzucha nie bede wrzucac bo tam juz nie bylo za bardzo co poprawiac ale dupiszonek mi sie ladnie zmniejszyl i pieknie uniosl, porownasz sobie ze zdjeciem, ktore wrzucalam pare miesiecy temu. wszytko bedzie zaraz na moim profilu. ![]() Just for you
|
|
|
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
U mnie na szczescie narazie nie pada ![]() Ja miałam wczora jwieczór winno-ciastkowo objadłam sie i opiłam jak prosiak Odrazu mi lepiej..Mąż zadowolony z rozmowy, teraz czeka go kolejna z jakims prezesem hiszpanem. No i podjął wczoraj ważna deczyje powiedział , ze jak dostane @ to on zrobi badnaie nasienia, zapisął sie juz na wtorek, bo niby ja mam dostac w poniedziałek Dumna jestem z niego ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
![]() Za męża juz kciukuje
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia,
brawa dla mezusia! (nie tylko za rozmowe hehe) |
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, on juz nie pierwszy raz... Jak rok temu tak mnie meczyło zapalenie pecherza to w konuc lekarz zasugerował zeby przebadac partnera, no i było badanko nasienia ![]() Takze on juz zaprawiony jest
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() kotku to może masz rację z tymi mini lękami Blonde ![]() Ana 14 grudnia. |
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie jestem przekonana, ze mu sie podoba ![]() ale doceniam fakt , ze chce to zrobi dla Nas..
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .
|
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
helloł, wpadłam się tylk oprzywitać bo przy tym miom malluchu to nawet nadrobić mi Was cieżko :/
Dziś o 11 usg miłego dzionka laseczki
|
#2002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurczę, pięknie się podniósł! ![]() Ogromne !I dziękuję za update! Cytat:
![]() I dla męża za decyzję A potem mówi "Oczywiście, jeśli ma to w jakiś sposób pomóc, to będę łykał (nie) dziękuję za kciuki
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Kotekkk ogromne gratulacje! Widać z zaskoczenia trzeba było Cię wziąć
![]() Gratulacje!Butter i jak tam? Abby ja rocznik '86 i też jestem przeciwna. Tzn nie chcę męża przy porodzie ![]() Mrowinko trzymam mocno kciuki za Was! Dobrze, że z tą rezerwą nie jest tak najgorzej. Tomalinko trzymam kciuki żebyś objawów już nie miała! Stokrotko a Ty jak się czujesz? Butter super wyglądają te kapuśniaczki ![]() i nie pamiętam co komu jeszcze miałam napisać... Ja wczoraj na poprawę humoru przyszłam do domu i posprztykałam się z mężem. Zdecydowanie nie zrozumiał, że mam parszywy dzień. Ale na szczęście opanował się Później umówiłam się z koleżanką, z którą się już dawno nie widziałam i się zagadałyśmy i dopiero przed 24 byłam w domu. Ale dobrze mi to zrobiło
|
#2004 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2005 | ||
|
Zakorzenienie
|
oj tam zaraz baty
![]() Cytat:
Trzymam kciuki ![]() Cytat:
Czesc ![]() Seba nie spi od 5 ![]()
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dla meza, ze bedzie lykal tableteczki bo wiem, ze dla Panow lykanie tabletek to problem. |
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Absolutnie nie neguję, to indywidualna decyzja każdej kobiety zaaabcia, super te przystawki! Choinkowa deska serów szczególnie mi się podoba mrowinka, wieści przyniesione od gina to dobre wieści, zatem !gocha, kciuki za wizytę!
|
|
#2008 |
|
Zadomowienie
|
Halo Dziewczyny!!!!
TODAY- gratulacje!!! I bardzo się cieszę, że wyszło bez wywołania i tak szybko!!!! Cudownie!!! Tomalinko- kochana....wiedziałam, że doczekasz się tego magicznego momentu Stokrotko- GRATULACJE SKARBIE!!!! Zaczyna być pozytywnie na naszym wątku Mrowinko - głowa do góry! Tak jak ktoś już tutaj mówił. Te 20 cykli to trochę przekłamane i o tyle szanse się zwiększają, one cały czas są!!! I jak kuracja CLO? Ja wczoraj zakończyłam pierwszą serię CLO i czułam się cudownie- zarówno na tabsach jak i po nich. Zobaczymy;-) Ale czuję, że mimo zażegnania zapalenia pęcherza to ciągle coś tam jest jeszcze nie do końca tak...A mój szybki tryb miałm teraz swoje plusy- Nie będąc na wizażu nie myślałam wogóle o swoim cyklu, owulacji bądź jej braku;P Wczoraj musiałam się porządnie skupić by cykl doliczyć hehehhehe. Co do wizażu, to nowy kuferek już mam i jest cudo;-) Nie gniewajcie się na mnie dziewczyny za te nieobecności. Ledwo żyję, dół mnie łapie. Mamy teraz tyle problemów. I z jednej pracy lecę do drugiej, a dom sprzątam tak o 23;P Wkrótce napiszę co i jak. W każdym razie mój dostał nową pracę i wyszło parę grubych problemów z naszym domem, który kupiliśmy.
|
|
#2009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oho, ranny ptaszek ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
I za staranka!
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też chyba dzisiaj skocze do apteki, i tak mi sie kwas konczy to przy okazji kupie i ten cynk
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

) Była w szoku, że ciotka ma jakieś konszachty z mikołajem, że mogłam mu przekazać
Biedne dzieci, się im robi wodę z mózgu 

Nie mam sił ostatnio.
...zaczął się dziś od brunatnego plamienia, a teraz go nie ma...pewnie rozkręci się w nocy, albo nad ranem 
takie smakolyki na noc 

ktoś go postrzelił

.
Dziś lepiej?