|
|
#931 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII
Cytat:
|
|
#932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- potwierdzam ja normalnie mam małe piersi, siara mi nie ciekła przed porodem, a później miałam cyce jak Pamela i pokarmu na kilka takich żarłoków jak Gabi
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
ja juz po sniadanku, pranie sie pierze. zaraz sie biore za prasowanie wczorajszych ciuszkow bo trzeba zrobic miejsce dla nastepnych ![]() ![]() Cytat:
a nie mogłaś wlaczyc pauzy i zmienic na inny program? ![]() Ale dzis mialam noc, budzilam sie caly czas ![]() a ile snow mialam jeden był mega ![]() sniło mi się ze byłam na pierwszym spacerku z Kubusiem , on byl taki piekniutki, taki malutki. lezał sobie tylko grzecznie, rozgladal sie na boki, nic nie płakał, tylko od czasu do czasu sobie ciumkał a jak juz wracalismy to sobie siedził w spacerówce i powiedział ze spacer bardzo mu sie podobał i w ramach jutrzejszego spaceru mozemy isć na rynek/targ tylko musze wziąć dodatkowy wózek co bym miala gdzie zapakowac zabawki które mu tam kupie |
|
|
|
|
#934 |
|
Rozeznanie
|
U mnie w szpitalu robią po godz 15 koszt 23zł
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi zostało 24 dni nie licząc dzisiejszego "To GO" ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- W szpitalu u mnie to jest koszt 10 zł. Pobierają dopiero po badaniu, bo jak coś żle wyjdzie to wyedy już z kasy chorych pokywają. Tyle, że to szpital sprywatyzowany. |
|
|
|
|
#936 |
|
Rozeznanie
|
DO DZIEWCZYN KTÓRE PODPISAŁY PETYCJĘ?
Czy dostałyście e mail-a w celu weryfikacji danych? bo ja jeszcze nie.
|
#937 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jak rpzed 15 się coś dzieje to co, w dupie mają? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
my oglądalismy wczoraj "Psy 2"
i znowu kolejna noc nie spana do 3 nad ranem....... ![]() widzę, że zamiast erotycznych załączyły sie nam sny dzidziusiowe |
|
|
|
#939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zjadłam śniadanko i siadam do pisania pracy mgr, jeżeli moja kruszynka w ciągu godziny mnie nie skopie to dzwonie do gin żeby mnie dzisiaj przyjeła najwyżej wyjdę na panikarę. Nad ranem poczułam tylko dwa leciutkie kopnięcia. Co myślicie o baldachimach nad łóżeczkiem? Będziecie miały?
|
|
#940 | |
|
Raczkowanie
|
Hejo
Zaczynamy dziś 30 TYDZIEŃ ![]() Moja Klinka bryka i kopie mamę po jajnikach aż czasami przykucam. Gdzieś wyczytałam ze po 30 tyg powinno się juz mieć torbę do szpitala spakowaną. Wydaje się mi że ciut za wcześnie. No ale znajomej synek urodził się w 31 tyg (ale miała od początku problemy z donoszeniem) Macie też takie bóle (jak naciągnięte mięśnia) w pachwinach>? Ja aż nie mogę rano chodzić bo mnie boli Cytat:
Hi hi myślałam że tylko ja się tak nim zachwycam.Najbardziej lubie go w Sarze. Koleżanki się śmieją że jaram się takim dionozaurem i jak on zaczynał grać to ja w pieluchach śmigałam po domu.No ale wiek nie odebrał mu ...tego czegoś. |
|
|
|
|
#941 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny, u nas dziś leje deszcz.
Wczoraj miałam wizytę u mojej gin. Mój Krzyś waży około 2,3kg, ma się dobrze. Pozycję nadal utrzymuje taką jak powinien czyli główką w dół, ale doktorka stwierdziła przy badaniu, że od ostatniej wizyty bardzo się obniżył i jak na ten etap to jest za nisko tą główką. Wyraźnie stwierdziła, że obawia się, że nie dotrwa do terminu styczniowego, nooo.. byle nie był dużo za wcześnie. W związku z tym mam zalecone wypoczywanie, wypoczywanie i jeszcze raz wypoczywanie, bez żadnych szaleństw sprzątaniowych, wysiłku, jak najmniej pozycji siedzącej, wolno mi chodzić i jak najwięcej wypoczywać w pozycji leżącej. Taki ten mój Krzyś, tak mu śpieszno na ten świat, a cały czas mu powtarzam, że abonament w brzuchu ma na pełne 9 miesięcy No nic muszę się zatem dostosować do zaleceń. Następną wizytę mam jeszcze przed świętami 19 grudnia. Ojj u mnie ten grudzień będzie gorący coś czuje.
|
#942 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Śniadanko zjedzone,teraz trochę posprzątam. Znowu jakiś ponury dzień jest. A od soboty śnieg zapowiadają Ja tam się cieszę Lubię zime,Tż ma dziś wolne więc pewnie nie będzie mnie tu za bardzo dzisiaj.Musze to wykorzystać bo potem pt,sob i niedz pracuje ![]() no to będzie się działoooooooooo ![]() ![]() Trzymamy kciuki Powodzenia.Cytat:
za 33 tydz. ja wczoraj 33 tc zaczęłam ![]() Cytat:
z prawego ani raz nie leciało.Cytat:
Cytat:
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedna kupil maz druga mama heheNo i dziewczyny nareszcie wychodze!!!! Pobrali mi rano krew o 5..... Wyszla ok, spytali tylko czy niedaleko mieszkam i przepisali fenoterol na te skurcze ale jestem szczesliwa a no i musze ograniczyc cukier i kontrolowac mocz.... W ogole smutne tez jedno bo byla tu babeczka ktora na prenatalnych miala podejrzenie trisomi, na pappe sie nie zgodzila i amniopunkcji tez nie chciala, potem wyszla jakas dziurka w serduszku i tak ja trzymali raz dawali na wstrzymanie raz na pobudzenie w koncu dzis urodzila dziewczynke z podejrzeniem downa
|
|
#944 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej laski
wczoraj nie miam już siły pisać bo mój syn o 19 przypomniał sobie,że rano ma olimpiadę z historii dziś obchodzimy z TZ 16 rocznicę od naszej pierwszej randki od rana zdążyłam zrobić rybkę po grecku, którą mój TZ kocha i upiekłam biszkopt pod banofee myślałam,że wysiądę, tak się zziajałam,że sapałam głośniej od mojej teściowej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a normy wyników krwi masz na pierwszej stronie podklejone |
||
|
|
|
#945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
A co do tej dziewczyny to strasznie smutne Kurcze aż się prawie popłakałam
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
No smutne przyszedl jej maz i my takie ze ii co urodzila? A on taki smutny ze no ale jest podejrzenie trisomi tak jakos sie dziwnie zrobilo....
A na wypisie mam ze partus pramaturus, ze niby zagrozenie porodem przedwczesnym..... Marsi gratuluje rocznicy!!!
|
#947 |
|
Raczkowanie
|
bokeh gratulejszyn.
Mam nadzieje że już na takich przebojach się zakończy i teraz pojedziesz do szpitala tylko się rozpakować z dziecka (w terminie oczywiście). Dziewczyny a czy wy zabieracie własne kosmetyki do szpitala dla dzidziusia np kremy,płyny itp? Szpital chyba ma takie rzeczy co? |
|
|
|
#948 | ||||
|
Rozeznanie
|
U mnie się pojawiło ostatnio trochę siary, ale to nie tak, żeby strasznie leciało, tylko na biustonoszu zauważyłam takie żółte plamy i to tyle.
Cytat:
dlatego nie kupowałam pieluch pampersów tylko kupiłam pieluchy z Happy. Po za tym pampersy są dośc drogie w porównaniu z innymi firmami pieluch, a jak zaczniemy ich na dobre używać to zaczniemy po czasie też liczyć kase.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#949 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#950 |
|
Zadomowienie
|
misiaja tez wlasnie nie dostalam maila.
Dopiero wstalam i zjadlam sniadanie. Leje jak cholera. Spac sie tylko chce. Dzis na obiad zaplanowalam ogorkowa i placki ziemniaczane. A, i dobra wiadomosc. Wczoraj odebralam wyniki Basterka i sa ujemne , nie ma lamblii. bokeh dobrze, ze do domku juz wracasz.
|
#951 |
|
Rozeznanie
|
bokeh fajnie, że cię ie już wypuszczą, ja ten lek też ostatnio dostałam jak byłam na IP, mam brać dodatkowo oprócz nospę jakby coś niepokojącego sie działo.
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spałam do 2:30
i położyłam się i przespałam 2 godzinki. Ale czuję się całkiem dobrze , tylko brzuch trochę twardy, ale to z nerwów na mojego męża. ehhh szkoda nawet pisać o nim Nic dziś nie robię, kotlety już usmażone, jeszcze tylko ziemniaki i palcem więcej nie ruszam
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
To od szpitala zalezy.... tu gdzie jestem teraz tylko pieluszki ew. Sudocrem mo o ciuszki na wyjscie a tak to leza w szpitalnych a tam gdzie niby mam rodzic chyba trzeba jakies ubrranka.
Najlepiej zadzwonic albo podjechac i zapytac wczoraj widzialam tu dziewczyne byla z mama i wypytywaly polozna co i jak
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh- super,ze Cie wypisują, musisz się oszczędzać teraz, może remont dal Ci popalić, co?
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie was nadrobiłam. Wczoraj w południe mi net siadł i dopiero dzisiaj włączyli. Skończyliśmy malowanie!
Jeszcze obrazki i półeczkę powiesić zostało ![]() Kończy mi się pranie pierwszej partii dzidziusiowych rzeczy, na razie prześcieradełka i kocyki. Zaraz będę wieszać i napawać się zapachem ![]() Wy tu o słodkościach a ja już 3 dzień bez słodyczy i jestem z siebie dumna już mnie nawet nie ciągnie za bardzo. Muszę pilnować wagi bo za dużo ciałka mam niestety, a potem będzie ciężko. Marsi uduszę Cię za tę rybę po grecku! Męża chyba po rybki dziś do sklepu pogonię.Bokeh dobrze że już w domku Co do torby, to ja jeszcze nie mam Nie mam też jeszcze wszystkiego kupionego. Jakichś drobiazgów mi brakuje. Torbę musi mi mąż przywieźć od rodziców. Ciągle zapomina. A licznik mi pokazuje 47 dni do porodu ![]() Co do ktg że przyjmują na oddział, to ja nie widzę problemu. Przyjmą na oddział, zrobią i wypisuję się na własne żądanie. Nawet położna ze sr nam mówiła, że jak za wcześnie przyjedziemy do porodu, okaże się że to przepowiadacze i na oddział nas wezmą na wszelki wypadek, zawsze można się wypisać bez żadnych konsekwencji. |
|
|
|
#957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniki fisher price Cytat:
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze remont dal mi popalic chyba bede musiala bardziej odpoczywac....
|
|
#959 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja kosmetyków dla maluszka nie muszę zabierać, w szpitalu gdzie będę rodzić zapewniają to. Ale w różnych szpitalach może być różnie więc warto się dowiedzieć co i jak.
|
|
#960 |
|
Rozeznanie
|
Witam. Wstałam pół godziny temu. Tyle co zjadłam śniadanie. Matko ile ja śpię ostatnio. No nic lecę nadrabiać. 4 strony nawet nie tak dużo
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

)

na 11, trzymajcie kciuki 

mąż pojechał do szwagra aby mu pomóc na parkingu, ja nie mogę zasnąć bo pozycji wygodnej nie umiem sobie znaleźć 

no to będzie się działoooooooooo