|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7141 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
ja rowniez jestem baardzo ciekawa
jak wygladaja piersi powiekszone z miseczkki A - czyli moj rozmiar - na wieksze . Narazie wiem, ze doktor polecil mi okragle wkladki - zdjecia przeslane droga internetowa a wiecej szczegolow dowiem sie na konsultacji. Moge pstryknac fotke mojego okruszka (cycusia) ale ostrzegam ! przyszykujcie lupe hehe .. no moze az tak to zle nie jest :P
Edytowane przez Kwiatuszekldn Czas edycji: 2012-11-29 o 20:07 |
|
|
|
#7142 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
...do tego w tym tyg. nie dałam rady na basen i 1 joge opuściłam, aa tam...najwyżej będą mnie holować....a z pozytywnych rzeczy to okres miał mi wypaść na wyjazd i tak sobie wbiłam do głowy, że nie może, że mi się przesunął ahahaaa...i własnie niebawem mi się zaczynie, już to czuje
|
|
#7143 |
|
Raczkowanie
|
Path87 - ja jestem w tej pierwszej fazie - stresu
ale chcialabym juz byc po zabiegu . Moj dopiero planuje na czerwiec |
|
|
|
#7144 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Amorcio;37871374]Jakoś tak dziwnie napisałaś ..."wyjechać będę musiał, to nie wiem kto mi walizkę będzie dźwigał, jak samemu nie wolno. ".... jak nie kobieta
[COLOR="Silver"]NO wiesz....mam udowodnić... ?
|
#7145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to takie życiowe witaj w klubie bezcyckowca ![]() Ze sporym poślizgiem, ale dziękuję za życzenia imieninkowe ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#7146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7147 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=przedpo;37886210]
Cytat:
, szczególnie w takim miejscu, szczególnie jak słyszałam różne rzeczy się tu działy---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
Wymień swój stary biustonosz na nowy! Przynieś swój stary biustonosz i wymień go na biustonosz z nowej kolekcji Triumph z 20% rabatem. Promocja trwa w okresie od 19. listopada 2012 r. do 2. grudnia 2012 r. czyli chyba spytaj o ten model - triaction |
||
|
|
|
#7148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
??? ja sie pocieszam ze zawsze moge 650 odjac![]() a reszta to pewnie zatrzymana woda
|
|
|
|
|
#7149 | ||
|
Zadomowienie
|
hehe wiem, ja byłam przerażona jak to wyczułam pierwszy raz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zamiast 119 zł - 95 zł ![]() wstawiłam zdjęcia 2-tygodniaczków
|
|
#7150 |
|
Zadomowienie
|
saba jak oceniasz ich rozmiar??sa wielkosciowo takie jak oczekiwalas???
|
|
|
|
#7151 |
|
Zadomowienie
|
Ogólnie jestem bardzo zadowolona, ale czuję chyba lekki niedosyt... No ale to było max, co u mnie mogło wejść przy okrągłych implantach, więc jakiekolwiek gdybanie nie ma już sensu
|
#7152 |
|
Przyczajenie
|
hej
przede mna znowu kolejna wygodna nocka.. zaraz wezme sobie ketonal i chyba przespie ból..stanik juz mnie denerwuje.. ja wazac sie u lekarza przed op mialam 54kg..teraz nawet nie staje na wage..ja tyleeee jem po op ze szok!!!najwieksza ochota na czekolade..nie wiem czemu ;P jestem zadowolona z rozmiaru..czuje ze z mniejszych bylabym zawiedziona
|
#7153 |
|
Raczkowanie
|
Saba08 -
bede teraz stale zagladac na to forum , wielu przydatnych rzeczy moge sie dowiedziec a jak juz bede po konsultacji , napewno zdam relacje ... ale to jeszcze ponad miesiac czasu ! ... az .. ![]() Tak zastanawiam sie .. czy moze nie umowic sie na druga konsultacje z innym lekarzem .. tak dla pewnosci , dla drugiej opini? Co doradzacie ?Dziewczynki mam pytanko jak stworzyc album ? ja chyba slepa jestem bo nigdzie nie moge tego znalesc .. musze byc w klubie by to zrobic ? Jezeli tak to bede cierpliwie czekala na potwierdzenie ... ![]() ![]()
|
|
|
|
#7154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7155 |
|
Raczkowanie
|
Angelangel - jestes dzielna !
![]() kl aski: ale najwazniejsze ze juz po zabiegu a czekoladka bo pewnie organizm domaga sie slodkiego, .. troszke cukru we krwi nie zaszkodzi a doda Ci energi !
|
|
|
|
#7156 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, który oglądały moje zdjęcia i wiedzą o co chodzi z "zezowatymi sutkami"
![]() Oto co odpisał mi doktor na pytanie czy mój "defekt sutków zerkających na przeciwne strony świata" nie powiększy się po operacji: "Witam, Pani obawy są poniekąd uzasadnione, ale przy mniejszych protezach efekt mobilności piersi się poprawi i będzie można regulować to biustonoszem." Co to znaczy regulowac to biustonoszem? Że zaraz po operacji jakieś inne biustonosze będę nosić żeby to zmienić? Poza tym, chciałam Wam bardzo podziękować za przemiłe słowa. Ja osobiście nie uważam, że moje piersi już teraz wyglądają jak po operacji więc jeśli jest jakaś szansa na ich zaokrąglenie i wyprostowanie sutków - podejmę się operacji. Jakie Wy macie doświadczenia? Czy po włożeniu implantów sutki schodziły na środek piersi czy raczej jeszcze bardziej na zewnątrz? |
|
|
|
#7157 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny kiedy ten ból przejdzie?
|
#7158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo jaka fajna cena ![]() Dziewczyny a co lepsze ten triaction z Triumpha czy Panache sport?
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-11-29 o 21:54 |
|
|
|
|
#7159 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja wieczorkiem
Cytat:
Super że jestes z nami bo widzę że u Ciebie musimy zaczać od początku no bo jak lekarz usłyszy że masz A i chcesz B to aż z radości podskoczy bo co Ci nie wsadzi to B i tak osiagniesz Da 150cc - będzie B, da 180cc- będzie B, da 220cc- będzie B Miseczka B po operacji to malusie piersi Dlatego na początek musisz określić czego chcesz tak na prawdę. Wex centymetr - zmierz ile masz teraz w biuście i zmierz ile byś chciała mieć. To będzie pierwszy konkret- i od tego warto zacząć Cytat:
![]() A włoski zapomniałam pochwalić że takie długie i tak szybko urosłyZaczynają już na stole kiedy je lekarz rozciąga - więc one puszczają od pierwszej chwili. A kiedy kończą czasem nawet po 8 msc jeszcze trzyma/ trzymają. Cytat:
A moi bliscy nie wiedzą nic do tej pory wie tylko Tż . I tak jest dobrze I zostań z nami- hihi nawet najbardziej wyrozumiały Tż nie zniesie jednego tematu przez kilka miesięcy za to my jesteśmy tu właśnie po to by gadać bez końca o piersiach.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#7160 |
|
Zadomowienie
|
Około 5 dnia będzie lepiej, a po tygodniu luzik
Ja jestem 2 tyg po operacji i juz zapomniałam o bólu dasz radę!!! Pomyśl, że masz piersi
|
#7161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hi hi chyba nie ważne jaki rozmiar się oddaje?
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#7162 |
|
Zadomowienie
|
w Twoim profilu wejdz w ustawienia następnie po lewo na liście masz zdjęcia&albumy
|
#7163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
liczy się sztuka![]() Kwiatuszek ja bym poszła też do innego lekarza. Inaczej sie podejmuje decyzję jak 2 lekarzy powie Ci to samo
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2012-11-29 o 22:02 |
|
|
|
|
#7165 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy was tez tak swedzialy piersi po operacji?kiedy mogę zacząć smarowac cycochy i nawilzac blizny?i powiedzie mi ja mam stanik pooperacyjny rozmiar 75c czy taki już mi rozmiar zostanie ???czy to się jeszcze zmieni ? Bo zamówiłam sobie stanik tropy n rozmiar 75 d i boje się ze będzie za duży co o tym myślicie?
Podstawa to pozytywne myslenie i optymizm. Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje 21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc Edytowane przez ania 31 Czas edycji: 2012-11-29 o 22:02 |
|
|
|
#7166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałam dodać komentarz do Twoich piękności, ale coś się nie dało. Są śliczne i bardzo równiutkie ![]() Powiedz jak Ci się nosi ten biustonosz triaction?
|
|
|
#7168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj go założyłam i na maxa opina piersi, nawet o 1mm się nie ruszą Bo trophy praktycznie ich nie ściska, tylko podtrzymuje. Ciężko mi dobrze ocenić, który lepszy, bo bandaż/pas jeszcze mi piersi uciska od góry.
|
|
#7169 |
|
Zadomowienie
|
o bidulko
|
#7170 |
|
Zakorzenienie
|
tak czytam o waszych biustonoszach, jak długo trzeba nosić ten pooperacyjny?
a i po jakim czasie mniej więcej od operacji można wrócić do aktywności fizycznej?
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

jak wygladaja piersi powiekszone z miseczkki A - czyli moj rozmiar - na wieksze . Narazie wiem, ze doktor polecil mi okragle wkladki - zdjecia przeslane droga internetowa a wiecej szczegolow dowiem sie na konsultacji. Moge pstryknac fotke mojego okruszka (cycusia) ale ostrzegam ! przyszykujcie lupe hehe .. no moze az tak to zle nie jest :P

a ty gdzie dokładnie jedziesz????
...do tego w tym tyg. nie dałam rady na basen i 1 joge opuściłam, aa tam...najwyżej będą mnie holować....a z pozytywnych rzeczy to okres miał mi wypaść na wyjazd i tak sobie wbiłam do głowy, że nie może, że mi się przesunął ahahaaa...i własnie niebawem mi się zaczynie, już to czuje
ale chcialabym juz byc po zabiegu . Moj dopiero planuje na czerwiec
[COLOR="Silver"]
?
bo to takie życiowe ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

.

... 
kl aski: ale najwazniejsze ze juz po zabiegu