|
|
#1111 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII
tez tak czuje z boku i tez sie balam ze to glowka, ale na usg okazalo sie ze glowka jest na dole. wiec nie ma sie co martwic
![]() my mieszkalismy nie caly mc z moimi rodzicami moj dawny pokoj mial swoja lazienke wiec nie bylo zle ale same sytuacje ktore stwarzala moja mama makabra, teraz mieszkamy na 2koncu miasta wiec jest ok ale ona jest mega mega nadopiekuncza. mieszkala u nas tez tesciowa chyba tez kolo mc i bylo ok, bardzo pomocna ale nie wtracajaca sie. wlasnie troche sie boje jak sie maly ur zeby nie bylo spiec z moja mama bo na poczatku ciazy byly straszne i musialam zerwac kontakty na jakis czas co bardzo przezylam. dlatego mysle ze to jak sie mieszka z kims zalezy wszystko od tej osoby. a ewulka przeciez ty bedziesz miala zupelnie osobne mieszkania to co sie martwisz
|
|
|
|
#1112 |
|
Zadomowienie
|
Ja pamietam ktoregos roku jak w styczniu burza byla i wtedy tez myslalam, ze to koniec swiata. Przerazaja mnie takie ewenementy pogodowe.
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak robicie te granole? Tzn chodzi mi o to, jak posklejac te wszystkie skladniki :P
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
![]() Znalazlam na Zone Europa "Male kobietki" i chyba na tym zawiesze oko... |
|
|
|
|
#1114 |
|
Wtajemniczenie
|
My też mieszkamy z teściami, oni są na dole mają swoją kuchnię, łazienke i pokój, my na górze mamy swoją łazienkę, 2 pokoje, kuchnie i wc + w pokoju obok brata mojego TŻ, który tylko czasem korzysta z wc. Nie narzekam, ale chyba nie ma to jak mieszkać osobno. Chociaż są i plusy. Rachunki na połowę, ogrzewanie mnie nie interesuje, bo teściowa lub teściu palą. Najbardziej to się cieszę z osobnej kuchni bo to mój azyl :p a nie lubię jak mi ktoś w gary zagląda. A teściowa... hmmm.... nie narzekam ale czasem mnie tak wkurza, ze aż mi z uszu paruje. Ale to raczej kwestia charakteru, ona z tych "co ludzie powiedzą" a ja z tych co mają to gdzieś
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Ewulka my za naszą orkiestrę daliśmy 4500 za jeden dzień, Pstryczku nie wiem jak u was, ale u nas między naszą orkiestrą a takimi za 1500 - 2000 była ogromna wręcz różnica..... Byliśmy na przeglądzie na targach ślubnych i jak słyszałam inne orkiestry to byłam załamana - dlatego też zdecydowaliśmy się na tych droższych i nie żałujemy ![]() Wrociłam od kardiologa - babka jak na mnie popatrzyła to nie chciała wierzyć, że już 8miesiąc..... Dopiero jak spokjrzała w kartę to uwierzyła. Generalnie powiedziała że już jest na tyle późna ciąża, że nie ma sensu faszerować tabletkami, skierowała na holtera ale nie wiem czy zrobię, nawet nie mam jak dojechać. Zobaczę co w pn mi powie ginekolog. Jestem padnięta
|
#1116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do szpitali to sie wypowiem jako doswiadczona , byly ze mna na sali 2 kobitki jedna poszla na izbe bo miala blisko juz 38tc wskazania do cc, nikt nie umial zadecydowac co z nia.... raz wstrzymywali raz nie, masakra.A byla tez druga co miala w szpitalu lekarke to decyzje szybko podejmowali i lekarka sie nia interesowala, a tymi ktore bez swoich lekarzy to masakra co obchod inny lekarz i inne zalecenia Ale sie dzis lenie ;D chcialam porobic zakupy na allegro ale ja nie umiem tak.... wole widziec dotknac i miec od razu, moze potem zrobie 2 podejscie
|
|
#1117 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuje z opinie odnośnie koloru wózka, zamówiliśmy jednak pomarańczowy a co tam, jak by był niebieski to ludzie odrazu kojarzą kolor niebieski z chłopcem, a tak to nie wiadomo co tam siedzi w wózku![]() No właśnie ale, będziemy czekać na niego 4 tygodnie bo fabryka ma zapierdziel i w ogóle to nowość to tym bardziej nie ma tego producent na stanie. No trudno, mam nadzieje, że wózek przyjdzie szybciej niż Filip wyjdzie. jutro odbieramy łóżeczko![]() a teraz wcinam śledzie w śmietanie mniam, mniam
|
|
#1118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy swoja gorę z osobnym wejsciem ale z dolem mamy polaczenie schodami. lazienki mamy 2, kuchnia na dole jest jedna. obiady robie wspolnie z mama ale jakby co to mamy mozliwosc zrobienia sobie kuchni u siebie na gorze. to jest duuuuza pietrowa, tylko u nas na gorze mamy w sumie 5 pokoi i lazienkę takze jest luz niesamowity. w sumie jak sie dogadujemy to bez sensu mieszkac gdzies osobno,a tak przynajmniej mam blisko do pracy, opłaty na pół itd. ale byc moze mieszkanie ze swoimi rodzicami to co innego niz z tesciami, wtedy wolałabym miec swoja kuchnie, to na pewno. narazie jest bardzo dobrze, jak bedzie pozniej, to sie okaze ![]() to juz prawie grudzień! o mamuniu ![]() Cytat:
![]() ja uciekam wlasnie na tv, obejrze cos tam chwilke i zmykam spaciu bo jutro rano trzeba wstac bo mam wizyte w poradni diabetologicznej.Papapatki, do jutra! |
||
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Lalunie Kochane, Wam to tylko jezyki poodcinac
1,5 godz nadrabiania,,,,ja po wizycie macanko było, a jakże- mały już sie nie odwróci- nie ma szans bo nie ma miesjca głowką w dól, szyjka zamknięta, brzuch mieciutki Tylko furagin mam brac do konca ciązy, bo powiedział mi ze absolutnie nie można zaniedbac iinfekcji dróg moczowych w ciązy bo potem moze sie ciągnac nawet miesiącami. A na bezsennosc zalecił "golnąc sobie porcyjke melisy" w ogole zbulwersowany był, że jak moze mąż spac a ja sie mecze godzinami leząc i nie moge zasnąc.... Kazał go w takich sytuacjach budzic i niech mnie dopieszcza- zrelaksowana szybciej zasne ![]() a na wadze 65,3 kg czyli 13 na plusie |
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a tak w ogóle, to chciałam dzisiaj kupić kosmetyki z Hipp dla młodego i cholera one mi śmierdzą tak samo jak BD no i co ja teraz mam kupić macie jakieś doświadczenie z Nivea? wąchałam jeszcze Bambino, tylko nie widziałam żadnego płynu do mycia, sam szampon, oliwka i kremy
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia, super, jeszcze troche czasu minie i mozna rodzic
![]() Dalej sie snuje bez celu... Ide robic budyn. |
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam cytowac
wiec z tego co pamiętam: black- za wizytę, skoro nie ma innnej mozliwosci jak cc to musisz sie z tym pogodzic... ale zazdroszcze Ci wagi.... bijkora- masz reke do interesów prowizji zażądaj konkretnej a teraz uciekam na seriale standard: Ociec Mateusz, potem Hotel 52 i na koncu Przyjaciółki ![]() papatki |
|
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzień beznadziejny... nie wiem czy ciśnienie, czy co, ale myśmy popołudniu z TŻ położyli się spać.. |
|
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty pieronico jedna, a ja sobie odmawiam na noc, w ogole staram sie nie podjadac slodkiego zeby mnie znowu infekcja nie dorwała w swoje szpony noooo, gin tez mi powiedział, że jeszcze dwa tyg w miarę spokojnego trybu życia a potem hulaj dusza i mozna rodzic łoj matulu ![]() ksiązkowa wręcz bardzo sie z tego ciesze |
|
|
|
|
#1126 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Łapki i nóżki, jak mniemam. Ewulka, ja ci dam 2 namiary - w obu przypadkach to są profesjonalni muzycy z wykształceniem muzycznym, obu znam prywatnie - tzn. Kasię Bochenek bardziej, bo z nią pracowałam i studiowałam, Darka... dobry kumpel mojego niedoszłego męża, kontaktowy, i miałam okazję być na weselu gdzie grali Dariusz Bartosiewicz: http://dariuszbartosiewicz.pl/ tu akurat strona foto, bo też robi. Kasia Bochenek (ona w ogóle jeździ na festiwale muzyki country i nawet wygrywa ): http://www.muzaband.pl/ Zaznaczam: nie mam pojęcia, ile biorą, nie miałam potrzeby pytać
|
|||||
|
|
|
#1127 |
|
Zadomowienie
|
No to ja chyba tez uciekam. Napalilam sie dzisiaj na film "Prorok" o 22.00 na tvp2.
OLA 04.02.2013 r. 2500 g, 48 cm HANIA 19.08.2017 r. 2800 g, 51 cm Edytowane przez maluchna30 Czas edycji: 2012-11-29 o 20:44 |
|
|
|
#1128 |
|
Wtajemniczenie
|
Potrzebuje się wyżalić i wylać swoje frustracje... Mogę? :-(
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy w zyciu tak nieskiego nie miałam...jednak nie uciekam, mam podzielną uwage, to i zerkne na tv i sobie po necie pobuszuje ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Wal kochana i od razu mów kogo mamy spałowac
|
|
|
|
|
#1131 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no a kg zazdroszcze ja co wizyte mam ponad 2 do 3 kg wiecej masakra taka juz moja uroda w tej ciazy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no a ten pierwszy gostek wkurzyl ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiec dogadzam sobie na wszystkie sposoby. Dwa tygodnie, aaaaaaaaaa. A potem wszystko moze sie zdarzyc
|
|
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1134 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I fajnie grał, i przystojny 1600zł chyba brał. Cytat:
Cytat:
![]() Mnie mój lekarz powiedział, że jak znów odejdą wody najpierw albo nie będzie psotępu akcji to czekamy do 6h, bo nie ma sensu dłużej skoro już taką sytuację miałam - w obcym szpitalu pewnie w nosie by to mieli. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co tam Lenova się stało? |
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pępol juz dawno mam na wierzchu
|
|
#1137 |
|
Zadomowienie
|
No co sie stalo kochana??? Tylko mi nie mow, ze tam kogo piorun potelepal
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, czy to w ogóle nie jedyna moja ciąża bedzie.... chciałabym odchowac małego do 2-3 latek, potem on do przedszkola a ja do pracy. Nie wyobrazam sobie całego zycia jako kura domowa |
|
|
|
|
#1139 |
|
Rozeznanie
|
A czy ja też mogę wylać swoje żale?
|
|
|
|
#1140 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, ustalmy, że następnym razem nie pytacie tylko lejecie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

tak sobie myślę, że może mnie pzrepuści, bo ja tylko jeden koszyk mały z paroma pierdółkami i dwa proszki do prania, ale gdzie tam, udaje, że mnie nie widzi; no dobra, niech się buja, ale najlepsze, że jak już go babka skasowała i zaczęła moje kasować, to ten gość się mnie pyta, czy będę punkty nabijac na kartę, bo jak nie, to czy on by mógł na swoją nabić

niby osobno, ale razem, niby razem, ale osobno... boję się, że moje dobre relacje z teściową znikną 
1,5 godz nadrabiania,,,,
macie jakieś doświadczenie z Nivea? wąchałam jeszcze Bambino, tylko nie widziałam żadnego płynu do mycia, sam szampon, oliwka i kremy

ty pieronico jedna, a ja sobie odmawiam na noc, w ogole staram sie nie podjadac slodkiego zeby mnie znowu infekcja nie dorwała w swoje szpony
Śmiało.
taka juz moja uroda w tej ciazy 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)