Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-11-30, 10:47   #1621
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Nie a¿ tak, buzia mi popuch³a i mam gor±czkê, a wapno ani moje leki na alergiê nic nie pomagaj±, wiêc musia³am zostaæ w domu, poza tym deszczu mnie leje i stawy nie daj± mi zbyt du¿o chodziæ

A nick, to hinduskie imiê ¿eñskie (czêsto, kiedy siê gdzie¶ logujê przegl±dam listê tych imion i wybieram ). Mam jeszcze drugie konto, stare, ale niedawno przypomnia³am sobie do niego has³o - Isotka z Bajki
No to dobrze

U mnie pada snieg, zmusilam siostre zeby mnie odwiozla do pracy bo moje autko nie gotowe, a takiego lenia mam dzis, a do pracy mam blisko hehe.

No ladny ten Twoj nick

Edytowane przez justusia16
Czas edycji: 2012-11-30 o 10:49
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-30, 10:49   #1622
Lils121
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 724

Cytat:
Dzieñ przed rozpoczêciem roku by³am w szpitalu po zastrzyk, na drugi dzieñ od razu u lek. rodzinnego po drugi, litry wapna, tabletek na alergiê w koñskich dawkach, jakie¶ ma¶ci od dermatologa, robiona ma¶æ dla dzieci (taka na odparzenia, do smarowania pupy,mo¿na wzi±æ receptê od lek. rodzinnego), zrezygnowanie z moczenia jej, mycia, przemywa³am jedynie delikatnie wacikiem wod± do wstrzykiwañ, kiedy zaczê³o trochê ropieæ, smarowa³am m±k± i nieco wysusza³o. Mêczy³am siê z tym do ok. koñca wrze¶nia, a teraz zosta³y mi ciemniejsze ¶lady i ma³a jakby dziurka - blizna na policzku, ko³o nosa (w³a¶nie w tym miejscu zmiana by³a najwiêksza i najd³u¿ej siê papra³a).
Ja pierniczê, dobrze ze to wyleczy³a¶, idziesz do dermatologa ¿eby Ci wyleczy³ twarz a tu takie co¶. Wspó³czuje Ci strasznie, dobrze ze wyleczy³a¶ juz to..
Stary 2012-11-30, 10:52   #1623
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ
U mnie pada snieg, zmusilam siostre zeby mnie odwiozla do pracy bo moje autko nie gotowe, a takiego lenia mam dzis, a do pracy mam blisko hehe.

No ladny ten Twoj nick
Ale Ci dobrze

Dziêkujê
Cytat:
Napisane przez Lils121 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja pierniczê, dobrze ze to wyleczy³a¶, idziesz do dermatologa ¿eby Ci wyleczy³ twarz a tu takie co¶. Wspó³czuje Ci strasznie, dobrze ze wyleczy³a¶ juz to..

Fakt, incydent z uczuleniem za mn±, ale nadal mêczê siê ze skór±, niby zaka¿enie, niby nie wiadomo co. Poza tym, od lat wstajê codziennie rano popuchniêta, raz bardziej, raz mniej, ale lekarze twierdz±, ¿e nic mi nie... Nie mówcie, ¿e puchniêcie twarzy to normalna sprawa

Kurczê, my¶lê nad za³o¿eniem mini-bloga na pinger.pl, bo nieraz ju¿ siê gubiê w swoich w³osowych planach

Edytowane przez Kaveri
Czas edycji: 2012-11-30 o 10:54
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-30, 10:59   #1624
Lils121
Rozeznanie

Cytat:

Fakt, incydent z uczuleniem za mn±, ale nadal mêczê siê ze skór±, niby zaka¿enie, niby nie wiadomo co. Poza tym, od lat wstajê codziennie rano popuchniêta, raz bardziej, raz mniej, ale lekarze twierdz±, ¿e nic mi nie... Nie mówcie, ¿e puchniêcie twarzy to normalna sprawa

Kurczê, my¶lê nad za³o¿eniem mini-bloga na pinger.pl, bo nieraz ju¿ siê gubiê w swoich w³osowych planach
No chyba to nie jest normalne. Kurde, a ja my¶la³am ¿e mam problemy z twarz±. Nie mówie ze mam jak±¶ piêkn± cerê, ale takich rewolucji to nie mam... Pewnie ze zak³adaj
Stary 2012-11-30, 11:02   #1625
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Ale Ci dobrze

Dziêkujê

Za³ó¿ na blogspocie

Nie masz problemów nefrologicznych?
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-30, 11:11   #1626
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
No chyba to nie jest normalne. Kurde, a ja my¶la³am ¿e mam problemy z twarz±. Nie mówie ze mam jak±¶ piêkn± cerê, ale takich rewolucji to nie mam... Pewnie ze zak³adaj
Tak te¿ nie mo¿esz mówiæ, ka¿dy ma inne sprawy na g³owie, ale to te¿ s± problemy i nie ma co tego nawet porównywaæ
Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Za³ó¿ na blogspocie

Nie masz problemów nefrologicznych?
Nie wiem czy nauczê siê obs³ugiwaæ

Chyba nie. Bynajmniej ani na USG, ani z badañ dawniej nic nie wynika³o. Wiesz Kascysko, u mnie lekarze twierdz±, ¿e udajê... A fakt, i¿ puchnê, to po prosty wynik tego, i¿ pompujê siê powietrzem
Stary 2012-11-30, 11:13   #1627
NeverGoAlone
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 177

Witajcie Nie mam zbytnio czasu, ¿eby was podczytywaæ, ale dalej dbam o w³osy. Upora³am siê trochê z wypadaniem. Teraz siedzê z henn± na g³owie, pó¼niej indygo. Mam nadziejê, ¿e wyjdzie piêkna czerñ. Zastanawiam siê, czy nie wstawiæ tutaj aktualnego zdjêcia moich w³osów, bo odk±d tu jestem nie doda³am ¿adnego tego typu zdjêcia. Trochê siê wstydzê, zw³aszcza, ¿e s± tutaj dziewczyny z naprawdê piêknymi w³osami
NeverGoAlone jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-30, 11:16   #1628
xsyskax
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 119

Cytat:
Napisane przez NeverGoAlone Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie Nie mam zbytnio czasu, ¿eby was podczytywaæ, ale dalej dbam o w³osy. Upora³am siê trochê z wypadaniem. Teraz siedzê z henn± na g³owie, pó¼niej indygo. Mam nadziejê, ¿e wyjdzie piêkna czerñ. Zastanawiam siê, czy nie wstawiæ tutaj aktualnego zdjêcia moich w³osów, bo odk±d tu jestem nie doda³am ¿adnego tego typu zdjêcia. Trochê siê wstydzê, zw³aszcza, ¿e s± tutaj dziewczyny z naprawdê piêknymi w³osami
Dawaj zdjecie, nie marudz

10.09.2012 Dbam o w³osy

Blog
Moje w³osy
xsyskax jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-30, 11:16   #1629
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Nie ma siê czego wstydziæ. Dodawaj
Stary 2012-11-30, 11:17   #1630
bleedingsun
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 271

Dzieñ dobry

Od wczoraj mam ju¿ weekend Przepad³y mi jedne zajêcia na uczuelni, drugie sobie sama odwo³a³am i wróci³am do domu. Pi±tki przez ca³y rok chyba bêdê mia³a wolne.

Robiê sobie weekend bez suszarki! Nie tknê jej choæby nie wiem co.

W³osy: 43cm (03.11.2014)
Cel: 50

Dro¿d¿e: 6/30
bleedingsun jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-30, 11:18   #1631
Lils121
Rozeznanie

[QUOTE=Kaveri;37894030]Tak te¿ nie mo¿esz mówiæ, ka¿dy ma inne sprawy na g³owie, ale to te¿ s± problemy i nie ma co tego nawet porównywaæ

W sumie to racja. Ja mam prosaki, by³am raz u jednego dermatologa, przepisa³ mi Dawercin i zamiast tych bia³ych kropeczek mia³am czerwone popalone placki. Do dzi¶ nie wiem czy ja co¶ ¼le robi³am czy on mi przepisa³ z³e stê¿enie czy co¶. Obecnie nie mam ich tak du¿o, wydaje mi sie ¿e odk±d zaczê³am braæ CP to nawet mniej (nie wiem czy to mo¿liwe) .
Stary 2012-11-30, 11:19   #1632
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

A ja przez te akcje nie jedzenie slodyczy musialam sobie jakos skomepnsowac, poszlam do dm i kupilam... farbe do wlosow(odcien czekoladowy )
Acha, jesli macie szanse na zakup kosmetykow w dm polecam balsam do ciala(limitowana edycja) z pomarancza i czarnym bzem. Pachnie cudownie ta pomarancza wlasnie! I jeszcze wprowadzili nowe plyny do kapieli, kupilam czekoladowy z ostrzezeniem na zakretce, ze nie do konsumpcji Jak wpadne w desperacje z powodu braku slodyczy w domu, to kto wie czy sie nie skusze
Stary 2012-11-30, 11:22   #1633
Kaveri
Spaceroholiczka

[QUOTE=Lils121;37894138]
Cytat:
W sumie to racja. Ja mam prosaki, by³am raz u jednego dermatologa, przepisa³ mi Dawercin i zamiast tych bia³ych kropeczek mia³am czerwone popalone placki. Do dzi¶ nie wiem czy ja co¶ ¼le robi³am czy on mi przepisa³ z³e stê¿enie czy co¶. Obecnie nie mam ich tak du¿o, wydaje mi sie ¿e odk±d zaczê³am braæ CP to nawet mniej (nie wiem czy to mo¿liwe) .
Davercin ¿el? Mia³am ju¿ kiedy¶, ale mnie nie pomaga³.
CP musi co¶ mieæ w sobie, bo mnie - kiedy za¿ywa³am - cera nieco siê poprawi³a

Cytat:
Napisane przez grudniowa Poka¿ wiadomo¶æ
A ja przez te akcje nie jedzenie slodyczy musialam sobie jakos skomepnsowac, poszlam do dm i kupilam... farbe do wlosow(odcien czekoladowy )
Acha, jesli macie szanse na zakup kosmetykow w dm polecam balsam do ciala(limitowana edycja) z pomarancza i czarnym bzem. Pachnie cudownie ta pomarancza wlasnie! I jeszcze wprowadzili nowe plyny do kapieli, kupilam czekoladowy z ostrzezeniem na zakretce, ze nie do konsumpcji Jak wpadne w desperacje z powodu braku slodyczy w domu, to kto wie czy sie nie skusze
Te¿ nieraz mam ochotê czego¶ siê napiæ albo oblizaæ brzeg pojemnika kosmetyku Dobrze, ¿e zamieszczaj± takie informacje!
Stary 2012-11-30, 11:22   #1634
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Cytat:
Klik!

Mój mózg na jego i moje szczê¶cie zawsze dobrze przêdzie, czasem tylko jest mniej spostrzegawczy ni¿ zwykle
Musku kascyskowy trzymaj siê! Bo Ka¶ Ciê zamêczy...

Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost Poka¿ wiadomo¶æ
Niestety tak
No to mo¿e jak chcesz mieæ loczki/fale to nie schod¼ z cieniowania? Z swojego do¶wiadczenia wiem, ¿e maj±c cieniowane ³atwiej siê wywija³y i lekko skrêca³y. Teraz wyrównane i czasem siê wywijaj± ale to tylko wywijanie, zero skrêtu.

Cytat:
Napisane przez alex1989 Poka¿ wiadomo¶æ
Oesu jakie piêkne
masz ³adniejszy skrêt ni¿ ja

ja raczej te¿ nie
A ja biorê, listy takie porobione, ¿e ho ho Ale to g³ównie ze wzglêdu na facjatê, bo chcê siê ni± porz±dnie zaj±æ. W³osami i tak nikogo nie zaskoczê to muszê czego¶ innego szukaæ
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-30, 11:24   #1635
Lils121
Rozeznanie

[QUOTE=Kaveri;37894201]
Cytat:
Davercin ¿el? Mia³am ju¿ kiedy¶, ale mnie nie pomaga³.
CP musi co¶ mieæ w sobie, bo mnie - kiedy za¿ywa³am - cera nieco siê poprawi³a

Te¿ nieraz mam ochotê czego¶ siê napiæ albo oblizaæ brzeg pojemnika kosmetyku Dobrze, ¿e zamieszczaj± takie informacje!
Nie ¿el. W p³ynie, zrobi³ mi niez³e kuku. Ca³y czas piszê o CP, a jak przysz³o co do czego to zapomnia³am wzi±æ, i wypi³am ca³± herbatê, nie zostawiaj±c na popicie. ze mnie.

Edytowane przez Lils121
Czas edycji: 2012-11-30 o 11:26
Lils121 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-30, 11:27   #1636
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Eeee, ja wstawialam moje suche siano to bez obaw wstawiaj swoje wlosy

Dziewczyny, mam olej lniany wazny do 04,2012, i stal juz uzywany w szafce w ciemnym miejscu, jak myslicie uzywac czy lepiej nie ? Nie smierdzi ani nie zmienil konsystencji
Stary 2012-11-30, 11:27   #1637
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy nauczê siê obs³ugiwaæ

Chyba nie. Bynajmniej ani na USG, ani z badañ dawniej nic nie wynika³o. Wiesz Kascysko, u mnie lekarze twierdz±, ¿e udajê... A fakt, i¿ puchnê, to po prosty wynik tego, i¿ pompujê siê powietrzem
Pewnie, ¿e dasz radê

Bo te Twoje opuchniêcia kojarz± mi siê z jakimi¶ oko³onerkowymi problemami, ewentualnie hormonalnymi - zatrzymanie wody w ustroju.
Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ
Musku kascyskowy trzymaj siê! Bo Ka¶ Ciê zamêczy...
Wiesz, wszystkie jego s³abe komórki ju¿ wyeliminowa³am - alkoholem
Stary 2012-11-30, 11:30   #1638
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Cytat:

Dziewczyny, mam olej lniany wazny do 04,2012, i stal juz uzywany w szafce w ciemnym miejscu, jak myslicie uzywac czy lepiej nie ? Nie smierdzi ani nie zmienil konsystencji
Mam to samo ze swoim lnianym, tylko, ¿e wa¿ny do 08.2012. Te¿ nie ¶mierdzi (albo mój nos zjechany katarami) i konsystencja taka sama Nie wyrzuci³am, ale nie u¿ywam i zastanawiam siê co z tym fantem zrobiæ.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-30, 11:34   #1639
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Mam to samo ze swoim lnianym, tylko, ¿e wa¿ny do 08.2012. Te¿ nie ¶mierdzi (albo mój nos zjechany katarami) i konsystencja taka sama Nie wyrzuci³am, ale nie u¿ywam i zastanawiam siê co z tym fantem zrobiæ.
Nak³adajcie na d³ugo¶æ, krzywdy se nie zrobicie (12.2011 - jeszcze u¿ywam).
Stary 2012-11-30, 11:36   #1640
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Pewnie, ¿e dasz radê

Bo te Twoje opuchniêcia kojarz± mi siê z jakimi¶ oko³onerkowymi problemami, ewentualnie hormonalnymi - zatrzymanie wody w ustroju.

Wiesz, wszystkie jego s³abe komórki ju¿ wyeliminowa³am - alkoholem
W takim razie za³o¿ê, dla samej siebie, ¿eby mieæ gdzie wszystko zapisywaæ Powiedz mi jeszcze czy jest mo¿liwo¶æ w ka¿dej chwili usuniêcia z bloga na blogspocie?

Hormonów nie sprawdza³am... Ale leki na alergiê nie pomagaj±, wapno tak¿e, soli nie jem, a w reszcie produktów staram siê unikaæ, nie smarujê niczym twarzy na noc, spa³am w zimnym/ch³odnym pomieszczeniu i te¿ nic da³o.
Stary 2012-11-30, 11:37   #1641
NeverGoAlone
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 177

Cytat:
Napisane przez xsyskax Poka¿ wiadomo¶æ
Dawaj zdjecie, nie marudz
Cytat:
Nie ma siê czego wstydziæ. Dodawaj
Cytat:

W takim razie je¶li mi sie uda to dzi¶ wieczorem lub jutro dodam zdjêcie. Chyba, ¿e wyjd± mi kolorowe placki po hennie jak ostatnim razem- z przodu mia³am br±zowo-czarne a z ty³u- rude
NeverGoAlone jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-30, 11:38   #1642
rozwydrzona
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 670

kaveri, ja ju¿ wczoraj jak zobaczy³am w tak krótki czasie tak± zmianê chcia³am wspomnieæ o tym, by¶ bloga za³o¿y³a. dawaj, dawaj !

kascysko... Powiem, ¿e widzê w Tobie ogromne podobieñstwo do mnie :P Pe³ne skupienie na nauce/pracy, wynajdywanie miliona obowi±zków, wolnego czasu lepiej nie mieæ i dzia³aæ na 200%... a wolnym czasie mi³o siê zalkoholizowaæ Ale w koñcu organizm o swoje siê upomni, zw³aszcza w takim paskudnym okresie pogodowym i w ogóle. Mówiê to z czystej empatii Zrób sobie jeden dzieñ (albo chocia¿ pó³) tylko dla siebie... i w³osó na przyk³ad a za egzamin 3mam kciuki !
¿eby nie by³o OT, nie zaolejowa³am w koñcu w³osów. tu mam tylko oliwê, a ona nie s³u¿y mi najlepiej, za to 1. raz siedzê z mask± Alterry. Zapach !! Zobaczymy efekty
Stary 2012-11-30, 11:43   #1643
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Poka¿ wiadomo¶æ
kaveri, ja ju¿ wczoraj jak zobaczy³am w tak krótki czasie tak± zmianê chcia³am wspomnieæ o tym, by¶ bloga za³o¿y³a. dawaj, dawaj !
Wiesz, ¿e blogów jest pierdyliard, wiêkszo¶æ to praktycznie takie lanie wody, dlatego nie za³o¿y³am wcze¶niej. Nie wiem czy w ogóle bêdê o czym¶ konkretnym pisaæ, na pewno znajdzie siê tam to, co mam w planach, bo moja g³owa nie mie¶ci, a mam k³opoty z pamiêci± i z tego, co siê orientujê mo¿na chyba obserwowaæ blogi? Wiêc bêdê mia³a parê pod rêk±
Stary 2012-11-30, 11:48   #1644
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie za³o¿ê, dla samej siebie, ¿eby mieæ gdzie wszystko zapisywaæ Powiedz mi jeszcze czy jest mo¿liwo¶æ w ka¿dej chwili usuniêcia z bloga na blogspocie?

Hormonów nie sprawdza³am... Ale leki na alergiê nie pomagaj±, wapno tak¿e, soli nie jem, a w reszcie produktów staram siê unikaæ, nie smarujê niczym twarzy na noc, spa³am w zimnym/ch³odnym pomieszczeniu i te¿ nic da³o.
Tak, mo¿esz w ka¿dej chwili usun±æ

Wiêc moje przypuszczenia mog± siê okazaæ prawid³owe - hormony albo co¶ oko³onerkowego. Przebadaj sobie hormony, naprawdê.
Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Poka¿ wiadomo¶æ
kascysko... Powiem, ¿e widzê w Tobie ogromne podobieñstwo do mnie :P Pe³ne skupienie na nauce/pracy, wynajdywanie miliona obowi±zków, wolnego czasu lepiej nie mieæ i dzia³aæ na 200%... a wolnym czasie mi³o siê zalkoholizowaæ Ale w koñcu organizm o swoje siê upomni, zw³aszcza w takim paskudnym okresie pogodowym i w ogóle. Mówiê to z czystej empatii Zrób sobie jeden dzieñ (albo chocia¿ pó³) tylko dla siebie... i w³osó na przyk³ad a za egzamin 3mam kciuki
Mój organizm siê upomnia³ o swoje ju¿ dawno, 1,5 miesiêcznym @-krwotokiem
Wiem, ile mogê i kiedy powiedzieæ sobie do¶æ
Stary 2012-11-30, 11:49   #1645
supamolly
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 154

Cytat:
Ja te¿ nie potrafiê cytowaæ w jednym po¶cie wiecej ni¿ raz, nie jeste¶ sama to cieszê siê ¿e nie przep³aci³am, ¿eby tylko co¶ da³a
obok 'cytuj' masz ikonkê z wielo-cytuj, klikasz na kilku postach i dajesz odpowiedz

Cytat:
Planujê sobie zamówiæ w poniedzia³ek (DDD) 2(s³ownie: dwie) maski Bingo tutaj: http://www.medicspa.com.pl/index.php...ory&path=90_99, tylko tak ciê¿ko wybraæ tylko dwie. Mam farbowane, strasznie suche i zniszczone w³osy. Poradzicie które by³yby najlepsze?
ja mam bingo z shea uwielbiam moje w³osy te¿ farbowane, koñcówki suche a naprawdê jest niez³a
supamolly jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-30, 11:55   #1646
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
No to chyba bedziem urzywac

Ja mam jeszcze zapomniana Olisane i oliwke BD
Stary 2012-11-30, 12:02   #1647
Lils121
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez supamolly Poka¿ wiadomo¶æ
obok 'cytuj' masz ikonkê z wielo-cytuj, klikasz na kilku postach i dajesz odpowiedz

ja mam bingo z shea uwielbiam moje w³osy te¿ farbowane, koñcówki suche a naprawdê jest niez³a
Dzieki, bedê pamieta³a na przysz³o¶æ i przy najbli¿szej okazji spróbujê skorzystaæ z tego, ale nie wiem czy mi siê uda bo piszê przez antycenzora i z niektórych rzeczy nie moge korzystaæ:/ Czyli tego Bangacza z shea napewno biorê, i pewnie tego z glink± ale ten mleczny te¿ kusi, ale mam jeszcze resztkê kallosa wiêc drugi mleczny mi nie potrzebny, chyba ze ta z keratyn±, ale keratynê zakupi³am ostatnio wiec te¿ nie wymaga mi tak jako¶ strasznie...
Stary 2012-11-30, 12:03   #1648
bloodzia21
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 54

Cytat:
A u mnie wogóle nie zadzia³a³ farbowa³am gdzie¶ we wrze¶niu, mam mo¿e 2 cm. odrostu, wtar³am ju¿ w siebie 3 butelki Jantaru, biorê CP 2razy dziennie po 2 tabl. jaki¶ miesi±c i nic. Niewdziêczne moje w³osy s±
No jestem w szoku.... ³ykam do tego skrzyp polny w tabletkach. Mam tylko nadzieje ze przez to ze tak ruszy³y z kopyta to nic sie nie bedzie z tymi wlosami dzia³o
Stary 2012-11-30, 12:08   #1649
Lils121
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bloodzia21 Poka¿ wiadomo¶æ
No jestem w szoku.... ³ykam do tego skrzyp polny w tabletkach. Mam tylko nadzieje ze przez to ze tak ruszy³y z kopyta to nic sie nie bedzie z tymi wlosami dzia³o
Powa¿nie. Szczerze mówi±c wcze¶niej nie zwraca³am uwagi jak szybko mi rosn±, ale teraz im bardziej chcia³abym ¿eby ros³y tym przyrost jest powolniejszy. Chcia³am spytaæ, znacie ten produkt: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ie-wlosow.html, a konkretnie jego sk³ad? Bo kupi³am go za czasów przed w³osomaniactwem, mia³ z³y atomizer wiec przela³am go do innej butli a ta wywali³am, nie znam sk³adu i nie wiem czy mogê go zdenkowaæ czy nie warto i wylaæ.
Stary 2012-11-30, 12:21   #1650
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:
Napisane przez Mosquitka Poka¿ wiadomo¶æ
nie umiem cytowaæ wiêcej ni¿ jedn± osobê... ale siara
te¿ niedawno nie umia³am... ale odkry³am magiczny przycisk z tak± karteczk± obok 'cytuj' i moje ¿ycie siê zmieni³o

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.