|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1621 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
Cytat:
U mnie pada snieg, zmusilam siostre zeby mnie odwiozla do pracy bo moje autko nie gotowe, a takiego lenia mam dzis, a do pracy mam blisko hehe.No ladny ten Twoj nick
Oh, foolish.. Harmless.. Foolish, harmless child.. Edytowane przez justusia16 Czas edycji: 2012-11-30 o 10:49 |
|
|
|
|
#1622 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 724
|
Cytat:
|
|
#1623 | ||
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Cytat:
![]() Dziêkujê ![]() Cytat:
Fakt, incydent z uczuleniem za mn±, ale nadal mêczê siê ze skór±, niby zaka¿enie, niby nie wiadomo co. Poza tym, od lat wstajê codziennie rano popuchniêta, raz bardziej, raz mniej, ale lekarze twierdz±, ¿e nic mi nie... Nie mówcie, ¿e puchniêcie twarzy to normalna sprawa Kurczê, my¶lê nad za³o¿eniem mini-bloga na pinger.pl, bo nieraz ju¿ siê gubiê w swoich w³osowych planach Edytowane przez Kaveri Czas edycji: 2012-11-30 o 10:54 |
||
|
|
|
#1624 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
![]() Nie masz problemów nefrologicznych?
|
|
#1626 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Nie wiem czy nauczê siê obs³ugiwaæ ![]() Chyba nie. Bynajmniej ani na USG, ani z badañ dawniej nic nie wynika³o. Wiesz Kascysko, u mnie lekarze twierdz±, ¿e udajê... A fakt, i¿ puchnê, to po prosty wynik tego, i¿ pompujê siê powietrzem |
|
|
|
|
#1627 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 177
|
Witajcie
Nie mam zbytnio czasu, ¿eby was podczytywaæ, ale dalej dbam o w³osy. Upora³am siê trochê z wypadaniem. Teraz siedzê z henn± na g³owie, pó¼niej indygo. Mam nadziejê, ¿e wyjdzie piêkna czerñ. Zastanawiam siê, czy nie wstawiæ tutaj aktualnego zdjêcia moich w³osów, bo odk±d tu jestem nie doda³am ¿adnego tego typu zdjêcia. Trochê siê wstydzê, zw³aszcza, ¿e s± tutaj dziewczyny z naprawdê piêknymi w³osami |
|
|
|
#1628 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 119
|
Cytat:
|
|
#1629 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 271
|
Dzieñ dobry
![]() Od wczoraj mam ju¿ weekend Przepad³y mi jedne zajêcia na uczuelni, drugie sobie sama odwo³a³am i wróci³am do domu. Pi±tki przez ca³y rok chyba bêdê mia³a wolne.Robiê sobie weekend bez suszarki! Nie tknê jej choæby nie wiem co.
|
#1631 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Kaveri;37894030]Tak te¿ nie mo¿esz mówiæ, ka¿dy ma inne sprawy na g³owie, ale to te¿ s± problemy i nie ma co tego nawet porównywaæ
W sumie to racja. Ja mam prosaki, by³am raz u jednego dermatologa, przepisa³ mi Dawercin i zamiast tych bia³ych kropeczek mia³am czerwone popalone placki. Do dzi¶ nie wiem czy ja co¶ ¼le robi³am czy on mi przepisa³ z³e stê¿enie czy co¶. Obecnie nie mam ich tak du¿o, wydaje mi sie ¿e odk±d zaczê³am braæ CP to nawet mniej (nie wiem czy to mo¿liwe) .
|
#1632 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
A ja przez te akcje nie jedzenie slodyczy musialam sobie jakos skomepnsowac, poszlam do dm i kupilam... farbe do wlosow(odcien czekoladowy
) Acha, jesli macie szanse na zakup kosmetykow w dm polecam balsam do ciala(limitowana edycja) z pomarancza i czarnym bzem. Pachnie cudownie ta pomarancza wlasnie! I jeszcze wprowadzili nowe plyny do kapieli, kupilam czekoladowy z ostrzezeniem na zakretce, ze nie do konsumpcji Jak wpadne w desperacje z powodu braku slodyczy w domu, to kto wie czy sie nie skusze
|
|
#1633 | ||
|
Spaceroholiczka
|
[QUOTE=Lils121;37894138]
Cytat:
CP musi co¶ mieæ w sobie, bo mnie - kiedy za¿ywa³am - cera nieco siê poprawi³a Cytat:
|
||
|
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
![]() No to mo¿e jak chcesz mieæ loczki/fale to nie schod¼ z cieniowania? Z swojego do¶wiadczenia wiem, ¿e maj±c cieniowane ³atwiej siê wywija³y i lekko skrêca³y. Teraz wyrównane i czasem siê wywijaj± ale to tylko wywijanie, zero skrêtu. A ja biorê, listy takie porobione, ¿e ho ho Ale to g³ównie ze wzglêdu na facjatê, bo chcê siê ni± porz±dnie zaj±æ. W³osami i tak nikogo nie zaskoczê to muszê czego¶ innego szukaæ
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|
|
|
|
#1635 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Kaveri;37894201]
Cytat:
ze mnie.
13.06.2011 Moje Szczê¶cie Edytowane przez Lils121 Czas edycji: 2012-11-30 o 11:26 |
|
|
|
|
#1636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, mam olej lniany wazny do 04,2012, i stal juz uzywany w szafce w ciemnym miejscu, jak myslicie uzywac czy lepiej nie ? Nie smierdzi ani nie zmienil konsystencji
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo te Twoje opuchniêcia kojarz± mi siê z jakimi¶ oko³onerkowymi problemami, ewentualnie hormonalnymi - zatrzymanie wody w ustroju. Wiesz, wszystkie jego s³abe komórki ju¿ wyeliminowa³am - alkoholem
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
Nie wyrzuci³am, ale nie u¿ywam i zastanawiam siê co z tym fantem zrobiæ.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(12.2011 - jeszcze u¿ywam
|
|
#1640 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Powiedz mi jeszcze czy jest mo¿liwo¶æ w ka¿dej chwili usuniêcia z bloga na blogspocie?Hormonów nie sprawdza³am... Ale leki na alergiê nie pomagaj±, wapno tak¿e, soli nie jem, a w reszcie produktów staram siê unikaæ, nie smarujê niczym twarzy na noc, spa³am w zimnym/ch³odnym pomieszczeniu i te¿ nic da³o. |
|
|
|
|
#1641 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 177
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1642 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 670
|
kaveri, ja ju¿ wczoraj jak zobaczy³am w tak krótki czasie tak± zmianê chcia³am wspomnieæ o tym, by¶ bloga za³o¿y³a. dawaj, dawaj !
kascysko... Powiem, ¿e widzê w Tobie ogromne podobieñstwo do mnie :P Pe³ne skupienie na nauce/pracy, wynajdywanie miliona obowi±zków, wolnego czasu lepiej nie mieæ i dzia³aæ na 200%... a wolnym czasie mi³o siê zalkoholizowaæ Ale w koñcu organizm o swoje siê upomni, zw³aszcza w takim paskudnym okresie pogodowym i w ogóle. Mówiê to z czystej empatii Zrób sobie jeden dzieñ (albo chocia¿ pó³) tylko dla siebie... i w³osó na przyk³ad a za egzamin 3mam kciuki !¿eby nie by³o OT, nie zaolejowa³am w koñcu w³osów. tu mam tylko oliwê, a ona nie s³u¿y mi najlepiej, za to 1. raz siedzê z mask± Alterry. Zapach
|
#1643 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiêc moje przypuszczenia mog± siê okazaæ prawid³owe - hormony albo co¶ oko³onerkowego. Przebadaj sobie hormony, naprawdê. Cytat:
![]() Wiem, ile mogê i kiedy powiedzieæ sobie do¶æ
|
|
#1645 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 154
|
Cytat:
Cytat:
uwielbiam moje w³osy te¿ farbowane, koñcówki suche a naprawdê jest niez³a
|
||
|
|
|
#1646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam jeszcze zapomniana Olisane i oliwke BD
|
|
#1647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ten mleczny te¿ kusi, ale mam jeszcze resztkê kallosa wiêc drugi mleczny mi nie potrzebny, chyba ze ta z keratyn±, ale keratynê zakupi³am ostatnio wiec te¿ nie wymaga mi tak jako¶ strasznie...
|
|
#1648 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 54
|
Cytat:
|
|
#1649 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
te¿ niedawno nie umia³am... ale odkry³am magiczny przycisk z tak± karteczk± obok 'cytuj' i moje ¿ycie siê zmieni³o
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

bo moje autko nie gotowe, a takiego lenia mam dzis, a do pracy mam blisko hehe.

Przepad³y mi jedne zajêcia na uczuelni, drugie sobie sama odwo³a³am i wróci³am do domu. Pi±tki przez ca³y rok chyba bêdê mia³a wolne.

)
ze mnie.
moje w³osy te¿ farbowane, koñcówki suche
farbowa³am gdzie¶ we wrze¶niu, mam mo¿e 2 cm. odrostu, wtar³am ju¿ w siebie 3 butelki Jantaru, biorê CP 2razy dziennie po 2 tabl. jaki¶ miesi±c i nic. Niewdziêczne moje w³osy s±