Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-30, 15:37   #3901
vil84
Wtajemniczenie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

znalazłam jedną tunikę na all, która mi się podoba, i chciałam dwie sztuki, ale przy wysyłce dwóch jest tylko kurier i to za 24 zeta porażka ...

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 15:38   #3902
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
axella, świetny pomysł z taką śniadaniarnią - ja bym na pewno korzystała. a jeszcze jakby był szwedzki stół i możliwość wyboru samodzielnie - to już w ogóle pełnia szczęścia.
bardzo lubię jedzenie podawane w taki sposób, że można sobie nałożyć co się chce i ile się chce - próbowałam tak w domu robić choćby ze śniadaniami, żeby jakieś serki wykładać, wędlinę ... ale nie da rady, nawet w weekendy mój mąż wstaje duuuużo wcześniej ode mnie.
no właśnie
dlatego mówię-wszystko masz na stole, samoobsługa-wszystko smażone/robione na bieżąco..
i nikt ci nie liczy "1kromka chleba 1,50zł i twarożek z rzodkiewką 3pln,razem będzie.. nie za dużo tego twarożku!"
oo tak, chce

a ja za śniadaniami jestem od zawsze.nie umiałabym zjeść czegoś na szybko
wstaję dużo wcześniej zamiast pospać przed pracą, by zrobić jajecznicę dobrą, pójść do piekarni po różne pieczywka,świeże warzywka..
śniadanie jest najważniejsze!!

śniadanko!!!!!

cholera.. to jakaś śniadaniomania

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 15:42   #3903
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość

dostałam w koooońcu nowy dowód, 3tygodnie czekania przez sama zmiane adresu.
na zdjęciu wyglądam jak potwór z loch ness..
a po co wyrabialas nowy? Ty nie planowalas slubu? potem znowu wymianka?

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 15:43   #3904
humpback
Zakorzenienie

ja bez śniadania nie wyobrażam sobie wyjścia z domu, ale jak mam na coś fazę to jem to codziennie - ostatnio wystarczają mi płatki czekoladowe. z tym że u mnie potrzeba spania jest silniejsza niż potrzeba pysznego śniadania, więc świeże pyszności zjadam w weekned jak mąż wstanie wcześniej i pójdzie na zaukpy a jak nie, to płatki są niezastąpione póki co
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 15:44   #3905
Aaś
Zakorzenienie

axella ja tez uwielbiam śniadania. a właściwie to mój mąż uwielbia a ja się tylko dosiadam do stołu z nadzieję że dla mnie tez coś skapnie
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 15:45   #3906
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
to będzie tytuł na kolejny wątek "szalone mamuśki plotkują jak siusiakowo rozbudują"

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 15:45   #3907
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
a po co wyrabialas nowy? Ty nie planowalas slubu? potem znowu wymianka?
potem znów wymianka
jest za free więc co mi szkodzi..

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-11-30, 15:49   #3908
pearl87
Raczkowanie

Cytat:
a ja tak z innej bajki trochę temat wywalę
Opowiem Wam o moim pomyśle-marzeniu, który dziś mi się śnił..
Ale czy kiedykolwiek wyjdzie? moooże, kieeeeedyś..

Zawsze chciałam mieć swoją.. ŚNIADANIARNIĘ.. jedni chcą być prawnikami, lekarzami, piosenkarzami a ja chcę robić ludziom śniadania
Ale nie obrzydliwe hurtowo robione tosty, małe jajecznice bez niczego i gotowe foliowane kanapki.. z lipną kawą w mini szklaneczkach..

Chcę wielkich domowych kubków z kotkami/pieskami/buziami, zalewanych kawą do pełna..
Żadnych wyciupcianych super latte itd, tylko wielki kubek porannej pachnącej,aromatycznej,go rącej kawy
Doniczki ze świeżymi ziołąmi,szczypiorkiem,ceb ulą-do jajecznicy z prawdziwych,dużych jaj, pysznych kiełbasek na ciepło, tosterów i koszyczków chleba na każdym stole i żadnych kolejek... Przyjdź,usiądź, czuj się jak u siebie, może gazetkę?
Chcę Kanapek z ciemnego pieczywa,dobrych serów,twarożków,warzyw, wędlin.. Pysznych świeżo wyciskanych soków..
Na zdrowo, na świeżo i 100% domowo

Ach... te moje marzenia
i tak za rogiem postawią Maka i mój biznes padnie..

no to się wygadałam
małymi krokami myślę, że może się zbliżać czas, kiedy bardziej to zostanie docenione niż Mak także nigdy nic nie wiadomo może kiedyś w wywiadzie w jakiejś telewizji śniadaniowej będziesz opowiadała o początkach koncepcji swojej śniadaniarni na ciążowym forum

i jakbyś potrzebowała dostawcę ekologicznych przetworów, to ja się piszę niczym nie pryskam ogródka i sadu i to ponoć w smaku czuć i chlebek też już coraz lepszy mi się udaje, z czego jestem bardziej dumna niż z sukcesów w pracy
pearl87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 15:52   #3909
Aaś
Zakorzenienie

a jakbyście szukały konsumenta to zgłaszam się ja
Stary 2012-11-30, 15:54   #3910
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś
a jakbyście szukały konsumenta to zgłaszam się ja
i ja, to zrobimy tłum
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 15:54   #3911
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
potem znów wymianka
jest za free więc co mi szkodzi..
bo juz myslaam ze cos bedziesz kombinowala z nazwiskiem:p
ja mam jakies uczulenie na urzad i jak moge odlozyc zalatwienie sprawy na pozniej to robie to pozniej bo straaasznie mi sie nie chce

Wojtek
Stary 2012-11-30, 15:57   #3912
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Na szybko po wizycie:
USG nie było, bo przecież niedawno było prenatalne więc nie ma potrzeby
Bylo badanie fotelowe odnosnie czy nic nie jest za nisko i "wszystko zamknięte, ok".
Dostałam skierowanie na badanie krwi, ale glukozę zapomniałam zapytać
Zdjęcia na szybko zrobione galotek ciążowych na klubie.

Będę wieczorkiem.
Jak miło, że wszystko ok

Cytat:
a ja tak z innej bajki trochę temat wywalę
Opowiem Wam o moim pomyśle-marzeniu, który dziś mi się śnił..
Ale czy kiedykolwiek wyjdzie? moooże, kieeeeedyś..

Zawsze chciałam mieć swoją.. ŚNIADANIARNIĘ.. jedni chcą być prawnikami, lekarzami, piosenkarzami a ja chcę robić ludziom śniadania
Ale nie obrzydliwe hurtowo robione tosty, małe jajecznice bez niczego i gotowe foliowane kanapki.. z lipną kawą w mini szklaneczkach..

Chcę wielkich domowych kubków z kotkami/pieskami/buziami, zalewanych kawą do pełna..
Żadnych wyciupcianych super latte itd, tylko wielki kubek porannej pachnącej,aromatycznej,go rącej kawy
Doniczki ze świeżymi ziołąmi,szczypiorkiem,ceb ulą-do jajecznicy z prawdziwych,dużych jaj, pysznych kiełbasek na ciepło, tosterów i koszyczków chleba na każdym stole i żadnych kolejek... Przyjdź,usiądź, czuj się jak u siebie, może gazetkę?
Chcę Kanapek z ciemnego pieczywa,dobrych serów,twarożków,warzyw, wędlin.. Pysznych świeżo wyciskanych soków..
Na zdrowo, na świeżo i 100% domowo

Ach... te moje marzenia
i tak za rogiem postawią Maka i mój biznes padnie..

no to się wygadałam
Super masz to marzenie! Życzę Ci abyś je mogła spełnić.
A jak już się uda, to nawet pofatygujemy się z Mężem żeby skorzystać z takiego śniadanka!

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
to będzie tytuł na kolejny wątek "szalone mamuśki plotkują jak siusiakowo rozbudują"

Ostatecznie nie poszliśmy do kina, gdyż przysnęliśmy a seans zaraz się zaczyna

Ale mam ochotę na lody! Yhy... To jest to!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 15:58   #3913
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
bo juz myslaam ze cos bedziesz kombinowala z nazwiskiem:p
ja mam jakies uczulenie na urzad i jak moge odlozyc zalatwienie sprawy na pozniej to robie to pozniej bo straaasznie mi sie nie chce

nie,nazwisko będę mieć mojego-niewdzięcznego
dwa nie w chodzą w grę bo w żaaaadną kratkę się nie zmieszczę

ja mieszkam w świetnym miasteczku pod poznaniem-wniosek złoyłam w 5min,odebrałam w 2-przecinała stary dowód,ja podpisywałam odbiór i już
bez kolejek bez nic..
grubsze sprawy załatwiam w Pz i zazwyczaj po nich,chodziłąm na drinka

ale Poznań jest chyba najmniej przyjaznym miestem jakie znam..

A co do śniadań i zainteresowanych, mogę stworzyć CIĄŻOWE MENU, w roli głownej:
kielbaski z czekoladą, budyń z ogórkami, kanapeczki z szynką i dżemem

smacznego!

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-11-30, 15:59   #3914
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Anoxee- najlepsze życzenia! Sto lat!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 16:02   #3915
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
nie,nazwisko będę mieć mojego-niewdzięcznego
dwa nie w chodzą w grę bo w żaaaadną kratkę się nie zmieszczę

A co do śniadań i zainteresowanych, mogę stworzyć CIĄŻOWE MENU, w roli głownej:
kielbaski z czekoladą, budyń z ogórkami, kanapeczki z szynką i dżemem

smacznego!
Przeczytałam kurtkę i sobie myślę co ma nazwisko do gabarytów

a ciążowe menu na 5+!

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 16:02   #3916
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
znalazłam jedną tunikę na all, która mi się podoba, i chciałam dwie sztuki, ale przy wysyłce dwóch jest tylko kurier i to za 24 zeta porażka ...
aalee drooga przesyłka masakra .... moze nampisz emaila czy moga wysłac poczta po tanszej cenie mysle ze nie bedzie problemu
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 16:25   #3917
Katate
Raczkowanie

Hej Mamuśki

Ale dzisiaj mieszankę tematyczną zaserwowałyście

Na szybko się odniosę: ciąży nie usunęła bym i nie ma to nic wspólnego z moją wiarą czy nie wiarą. A dużo na studiach uczyłam się o wszelkich możliwych wadach genetycznych i wtedy myślałam, że urodzenie zdrowego dziecka to graniczy z cudem. Na szczęście tak nie jest.
Sąsiedzi mają synka w wieku mojego i ma Z. Downa i jest fajny i pogodny i daje im dużo radości.
Rozumiem, jak ktoś sądzi inaczej

Axella pomysł dla mnie za☠☠☠..ty I dekoracje misiowe mogłabyś tam zrobić i by było jak u mamy

Xal dobrze, że wszystko ok po wizycie Ja też mam rzadko usg niestety.

Anoxee STO LAT!!!

No i tyle mój mózg w ciąży zapamiętał
Katate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 16:29   #3918
lonely_lady
Zakorzenienie

wróciłam działo się coś ciekawego ? bo nie chce mi się nadrabiać całego dnia

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 16:33   #3919
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
WIesz u nas sam wynajm to 550zł plus prąd zaliczkowo na pół roku 380
I to muszę zapłacić w grudniu.. Już nie wspomne o necie,telefonie czy telewizji bo to ewentualnie nam zablokują i będziemy bez.........
Ale jak za wynajm nie zapłace to polecimy stąd...
No a rodzina??hmm drobne typu zakupy raz na rok czy tam tato mi 50zł wciśnie to ok..Ale 1000zł zdobyć w 2 tygodnie to nie mam szans
Czuję się jak w płapce
wiesz, bedac w takiej sytuacji, nie majac kompletnie od kogo pozyczyc, zdobylabym sie na szczera rozmowe z najemca. wiem, ze nasi by krecili nosem, pewnie byliby niemile zaskoczeni, ale tez nikt nie chce stracic tez wynajmujacego, ktory do tej pory placil regularnie. dla nich pieniazki moze nie sa tak pilne (wiem, ida swieta, ale po swietach tez sie przydadza), a te do spoldzielni to wydaje mi sie, ze moga byc wplacone z opoznieniem, nie wierze, ze kazdy ale to kazdy placi co do dnia? sprobuj szczerze i po ludzku z nimi porozmawiac, przedstawiajac wyjatkowo swoja sytuacje. czesto nam sie wydaje, ze nie ma nadziei, a jednak zawsze jest jakies wyjscie!

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:

nasze dziecko miało trzy dni aktywności, czułam je kilka razy dziennie, a tu dziś cisza ... nawet czekoladą potraktowałam na rozbudzenie, mama się śmieje że mam dać temu biednemu dziecku spokój, ale mi się zaś włącza myślenie, że dlaczego się nie rusza jak się ruszało
ja tez po prawdzie slyszalam, ze to zupelnie normalne, ze czasami jest w brzuszku mniej aktywnie. tez nie wszyscy mamy sily codziennie na fitness biegac, co nie? daj mu spokoj! kiedy ja poczuje ruchy......
happy blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 16:33   #3920
Lublana
Zadomowienie

Axella świetny pomysł z tymi śniadaniamiJa uwielbiam jeść śniadania w hotelach, bo zawsze jest taki wybór owoców, twarożków i pieczywka
Wprawdzie jest już takie "modne" miejsca jak Charlotte, ale la mnie to porażka zjeśc kromke z dżemem i jajko sadzoneTwoja propozycja bardziej mnie przekonujeide do kuchni badać zawartość lodówki

Nuna ja mówię do córeczki a nawet czytam jej bajki (no dobra, sobie od razu też) no i puszczam mjuzik
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 16:36   #3921
maarchewka
Zakorzenienie

Kurde poszam do chinczyka i zjadam tam jakas zupe PAH czy cos.. Jednak ciaza to nie jest najlepszy moment na probowanie nowych smakow..
zjadlam kilka lyzek i myslalam ze sie pozygam.. blech..
musialam sobie pojsc do sklepu ser kupic i zrobilam sobie w koncu te tosty, a serowym skrytozercom kradnacym ser z publicznej-pracowej lodowki mowimy glosne - NIE!

Wojtek
Stary 2012-11-30, 16:37   #3922
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
call center w domu-siedzisz dzwonisz i sprzedajesz..
może nie jest to szczyt marzeń ale pracowałam tak dłuższy czas i nawet lubiłąm te pracę, płaca za godziny+premia za sprzedaż. jak się spieło to i kilka dziennie szło, a za gażde było dodatkowo kilka pln..
a w długopisy nie wierz, po skręceniu tysiąca musisz dopłacić bo nie ma normy..

umiesz piec ciasta/ciasteczka? znajdz osiedlowy sklepik ktory by sprzedawal domowe ciasta-kumpelka tak nieźle dorabia. moze nie kokosy ale ma i zajecie i kaskę dla siebie

swietne pomysly
happy blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 16:40   #3923
potterka
Zakorzenienie

Mąż robi mi własnie półki w meblach.. stara się, ale widzę, że coś mu się kolebie kilka
Jak widzę to skupienie na twarzy to śmiać mi się chce
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 16:43   #3924
sharpnowaja
Zakorzenienie

xal za wizytę

ja dziś dalej bez humoru
Stary 2012-11-30, 16:46   #3925
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
wiesz, bedac w takiej sytuacji, nie majac kompletnie od kogo pozyczyc, zdobylabym sie na szczera rozmowe z najemca. wiem, ze nasi by krecili nosem, pewnie byliby niemile zaskoczeni, ale tez nikt nie chce stracic tez wynajmujacego, ktory do tej pory placil regularnie. dla nich pieniazki moze nie sa tak pilne (wiem, ida swieta, ale po swietach tez sie przydadza), a te do spoldzielni to wydaje mi sie, ze moga byc wplacone z opoznieniem, nie wierze, ze kazdy ale to kazdy placi co do dnia? sprobuj szczerze i po ludzku z nimi porozmawiac, przedstawiajac wyjatkowo swoja sytuacje. czesto nam sie wydaje, ze nie ma nadziei, a jednak zawsze jest jakies wyjscie!

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

ja tez po prawdzie slyszalam, ze to zupelnie normalne, ze czasami jest w brzuszku mniej aktywnie. tez nie wszyscy mamy sily codziennie na fitness biegac, co nie? daj mu spokoj! kiedy ja poczuje ruchy......
Problem w tym,że wynajmujący mieszkają za granicą, nie mamy z nimi kontaktu...Oni mają tylko nasz numer tel jakby była potrzeba,że coś by od nas chcieli...Do tej pory widziałam się raz z ich synem w dniu podpisania umowy w kwietniu i raz z właścicielką jakoś na koniec sierpnia,ale w zasadzie przyszła,popatrzyła na mieszkanie i poszła..nie zdąrzyłam z nią nawet porozmawiać wtedy,żeby jakiś namiar wziąść.. Umowę mieliśmy do końca września i nawet nikt się z nami nie skontaktował i nie przyleciał,żeby spisać nową
Mówię Wam ciężki temat.....

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 16:51   #3926
potterka
Zakorzenienie

colorblue to faktycznie kiepska sytuacja w każdym razie trzymam za pozytywne jej rozwiązanie
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 16:54   #3927
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
hmmmmmm, a mój w ogóle nie zlecił mi tego badania
, a dziś wkraczam w 19 tc czy wszystkie ciężaróweczki robiły to AFP?
ja też chyba tego nie miałam

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
pamiętasz ile pkt trzeba mieć na blender? szukam jakoś w katalogu, ale nie mogę go znaleźć....
znalazłam ten blrnder w katalogu internetowym, trzeba mieć 14400pkt https://www.shellsmart.com/smart/cat...610711&pType=c

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Anoxee sto lat!
Dołączam się do życzeń
Anoxe Zdrówka, Szczęścia i duuuużo miłości

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć
U mnie 3 dzień do i dziś prawie były A niby miało być lepiej
Bidulka

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Na szybko po wizycie:
USG nie było, bo przecież niedawno było prenatalne więc nie ma potrzeby
Bylo badanie fotelowe odnosnie czy nic nie jest za nisko i "wszystko zamknięte, ok".
Dostałam skierowanie na badanie krwi, ale glukozę zapomniałam zapytać
Zdjęcia na szybko zrobione galotek ciążowych na klubie.

Będę wieczorkiem.
Najważniejsze, że wszystko ok

Cytat:
Koniecznie nam się potem pochwal efektem
Może w weekend zacznę tworzyć tę woalkę, jeśli mi wyjdzie to się pochwalę

Stary 2012-11-30, 16:55   #3928
xal
Zakorzenienie

Anoxe sto lat
Cytat:
Szkoda, że nie widziałaś maluszka, ale najważniejsze że wszystko ok
Kiedy następna wizyta ?
Nastepna planowana 21 grudnia, ale wcześniej już zasugerowałam, że bez umawiania się pojawię po L4

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
za udaną wizytę a na glukozę widocznie masz jeszcze czas
Kiedyś miałam dziwne skoki cukru, ale to dawno, teraz nie badałam ostatnio wcale, więc nie wiem. Dostałam na toxo i ogólne tylko.
Może mało słodko wyglądam
Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
po raz kolejny brakuje na jednym z salonów sporo fajek
odechciewa mi się normalnie
A nie możesz dać pracownikom umów o wspólnej odpowiedzialności materialnej?
Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
za wizyte najwazniejsze ze jest wszystko ok a tu fotke tez mozesz dac my tez chcemy zobaczyc
Galotki takie:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2799361938
fotka na szybko http://www.voila.pl/305/k4nem/index.php?mid=1&f=1 kijowa jakość bo bez światła, ale nie chciało mi się znowu przebierać

Pytałam o jajka ma miękko i można, bo to już nie jest surowe, tylko ścięte
Nie można suszi czy tatara ....
Na basen mogę iść, ale jak załapię jakąś infekcję to mam przestać.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 16:58   #3929
lonely_lady
Zakorzenienie

Nadrobiłam Was tak tylko troszkę z grubsza, wybaczcie ale mam lenia

Colorblue wytuacja nie wygląda ciekawie, ale na pewno wszystko się ułoży. Trzymaj się dzielnie kochana
Trzymam mocno kciuki

Stary 2012-11-30, 17:02   #3930
Aaś
Zakorzenienie

dziewczęta drogie.

własnie dostałam od kumpeli smsa: FRIDAY FRIDAY FUN FUN FUN!

znaczy to tylko jedno

miłego weekendu i do usłyszenia pewnie dopiero w poniedziałek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości