|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
|
|||
| Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
7 | 16,28% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
3 | 6,98% |
| Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 |
|
2 | 4,65% |
| Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 |
|
13 | 30,23% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
4 | 9,30% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
6 | 13,95% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
2 | 4,65% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV |
|
0 | 0% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
znalazłam jedną tunikę na all, która mi się podoba, i chciałam dwie sztuki, ale przy wysyłce dwóch jest tylko kurier i to za 24 zeta
porażka ...
|
|
|
|
#3902 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Cytat:
![]() dlatego mówię-wszystko masz na stole, samoobsługa-wszystko smażone/robione na bieżąco.. i nikt ci nie liczy "1kromka chleba 1,50zł i twarożek z rzodkiewką 3pln,razem będzie.. nie za dużo tego twarożku!" oo tak, chce a ja za śniadaniami jestem od zawsze.nie umiałabym zjeść czegoś na szybko ![]() wstaję dużo wcześniej zamiast pospać przed pracą, by zrobić jajecznicę dobrą, pójść do piekarni po różne pieczywka,świeże warzywka.. śniadanie jest najważniejsze!!
![]() cholera.. to jakaś śniadaniomania
|
|||
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
a po co wyrabialas nowy? Ty nie planowalas slubu? potem znowu wymianka?
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
ja bez śniadania nie wyobrażam sobie wyjścia z domu, ale jak mam na coś fazę to jem to codziennie - ostatnio wystarczają mi płatki czekoladowe. z tym że u mnie potrzeba spania jest silniejsza niż potrzeba pysznego śniadania, więc świeże pyszności zjadam w weekned jak mąż wstanie wcześniej i pójdzie na zaukpy
a jak nie, to płatki są niezastąpione póki co
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
axella ja tez uwielbiam śniadania. a właściwie to mój mąż uwielbia a ja się tylko dosiadam do stołu z nadzieję że dla mnie tez coś skapnie
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest za free więc co mi szkodzi..
|
|
|
|
|
#3908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
także nigdy nic nie wiadomo może kiedyś w wywiadzie w jakiejś telewizji śniadaniowej będziesz opowiadała o początkach koncepcji swojej śniadaniarni na ciążowym forum![]() i jakbyś potrzebowała dostawcę ekologicznych przetworów, to ja się piszę niczym nie pryskam ogródka i sadu i to ponoć w smaku czuć i chlebek też już coraz lepszy mi się udaje, z czego jestem bardziej dumna niż z sukcesów w pracy
|
|
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
a jakbyście szukały konsumenta to zgłaszam się ja
|
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
bo juz myslaam ze cos bedziesz kombinowala z nazwiskiem:p
ja mam jakies uczulenie na urzad i jak moge odlozyc zalatwienie sprawy na pozniej to robie to pozniej bo straaasznie mi sie nie chce
|
|
|
|
#3912 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A jak już się uda, to nawet pofatygujemy się z Mężem żeby skorzystać z takiego śniadanka! Cytat:
![]() Ostatecznie nie poszliśmy do kina, gdyż przysnęliśmy a seans zaraz się zaczyna ![]() Ale mam ochotę na lody! Yhy... To jest to!
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie,nazwisko będę mieć mojego-niewdzięcznego ![]() dwa nie w chodzą w grę bo w żaaaadną kratkę się nie zmieszczę ![]() ja mieszkam w świetnym miasteczku pod poznaniem-wniosek złoyłam w 5min,odebrałam w 2-przecinała stary dowód,ja podpisywałam odbiór i już ![]() bez kolejek bez nic.. grubsze sprawy załatwiam w Pz i zazwyczaj po nich,chodziłąm na drinka ![]() ale Poznań jest chyba najmniej przyjaznym miestem jakie znam.. A co do śniadań i zainteresowanych, mogę stworzyć CIĄŻOWE MENU, w roli głownej: kielbaski z czekoladą, budyń z ogórkami, kanapeczki z szynką i dżemem ![]() smacznego!
|
|
|
|
|
#3914 |
|
Wtajemniczenie
|
Anoxee- najlepsze życzenia! Sto lat!
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sobie myślę co ma nazwisko do gabarytów a ciążowe menu na 5+!
|
|
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3917 |
|
Raczkowanie
|
Hej Mamuśki
![]() Ale dzisiaj mieszankę tematyczną zaserwowałyście ![]() Na szybko się odniosę: ciąży nie usunęła bym i nie ma to nic wspólnego z moją wiarą czy nie wiarą. A dużo na studiach uczyłam się o wszelkich możliwych wadach genetycznych i wtedy myślałam, że urodzenie zdrowego dziecka to graniczy z cudem. Na szczęście tak nie jest. Sąsiedzi mają synka w wieku mojego i ma Z. Downa i jest fajny i pogodny i daje im dużo radości. Rozumiem, jak ktoś sądzi inaczej ![]() Axella pomysł dla mnie za☠☠☠..ty I dekoracje misiowe mogłabyś tam zrobić i by było jak u mamy![]() Xal dobrze, że wszystko ok po wizycie Ja też mam rzadko usg niestety.Anoxee STO LAT!!! No i tyle mój mózg w ciąży zapamiętał
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
działo się coś ciekawego ? bo nie chce mi się nadrabiać całego dnia
|
|
|
|
#3919 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
daj mu spokoj! kiedy ja poczuje ruchy......
|
||
|
|
|
#3920 |
|
Zadomowienie
|
Axella świetny pomysł z tymi śniadaniami
Ja uwielbiam jeść śniadania w hotelach, bo zawsze jest taki wybór owoców, twarożków i pieczywkaWprawdzie jest już takie "modne" miejsca jak Charlotte, ale la mnie to porażka zjeśc kromke z dżemem i jajko sadzone Twoja propozycja bardziej mnie przekonujeNuna ja mówię do córeczki a nawet czytam jej bajki (no dobra, sobie od razu też
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde poszam do chinczyka i zjadam tam jakas zupe PAH czy cos.. Jednak ciaza to nie jest najlepszy moment na probowanie nowych smakow..
zjadlam kilka lyzek i myslalam ze sie pozygam.. blech.. musialam sobie pojsc do sklepu ser kupic i zrobilam sobie w koncu te tosty, a serowym skrytozercom kradnacym ser z publicznej-pracowej lodowki mowimy glosne - NIE! |
|
|
|
#3922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
swietne pomysly
|
|
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż robi mi własnie półki w meblach.. stara się, ale widzę, że coś mu się kolebie kilka
Jak widzę to skupienie na twarzy to śmiać mi się chce |
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
xal
za wizytęja dziś dalej bez humoru
|
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówię Wam ciężki temat.....
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
colorblue to faktycznie kiepska sytuacja
w każdym razie trzymam za pozytywne jej rozwiązanie
|
|
|
|
#3927 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dołączam się do życzeń ![]() Anoxe Zdrówka, Szczęścia i duuuużo miłości Cytat:
Cytat:
![]() Może w weekend zacznę tworzyć tę woalkę, jeśli mi wyjdzie to się pochwalę
|
||||
|
|
|
#3928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Anoxe sto lat
![]() Cytat:
![]() Kiedyś miałam dziwne skoki cukru, ale to dawno, teraz nie badałam ostatnio wcale, więc nie wiem. Dostałam na toxo i ogólne tylko. Może mało słodko wyglądam Cytat:
Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2799361938 fotka na szybko http://www.voila.pl/305/k4nem/index.php?mid=1&f=1 kijowa jakość bo bez światła, ale nie chciało mi się znowu przebierać ![]() Pytałam o jajka ma miękko i można, bo to już nie jest surowe, tylko ścięte Nie można suszi czy tatara .... Na basen mogę iść, ale jak załapię jakąś infekcję to mam przestać.
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam Was tak tylko troszkę z grubsza, wybaczcie ale mam lenia
![]() Colorblue wytuacja nie wygląda ciekawie, ale na pewno wszystko się ułoży. Trzymaj się dzielnie kochana ![]() Trzymam mocno kciuki
|
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczęta drogie.
własnie dostałam od kumpeli smsa: FRIDAY FRIDAY FUN FUN FUN! znaczy to tylko jedno ![]() miłego weekendu i do usłyszenia pewnie dopiero w poniedziałek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

porażka ...

Yhy... To jest to!
Ja też mam rzadko usg niestety.