Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-30, 13:14   #1201
monamur
Raczkowanie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII

heloł,
coś słaba produkcja postów dzis

znalazłam takie cuś do porodu, oczywiscie ja bym zalozyła stanik pod to, grosze kosztuje:
http://allegro.pl/koszula-jednorazow...784703472.html

Lenova głowa do góry, odczekaj z decyzja o studiach, teraz tyle rzeczy szybko sie zmienia w naszym zyciu, ze trzeba sobie dac troszke czasu.

Ellmi i Laurka, ciesze sie sie, ze nie jestem sama jesli chodzi o białe mebelki, ja juz zamowiłam białe łóżeczko, ale dostawa moze zajac do 4 tyg nie doczekam sie jeszcze ta pościel, myslałam o zeby wziac taką 90x120 do łóżeczka 60x120, dobrze mysle?
monamur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 13:22   #1202
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Moze pieczarkowy? Kroisz pieczarki one sie poddusza i taki wlasny sosik sie zrobi ktory potem mozesz zrobic ze smietana i przyprawic, koperek wkroic, ja sie czasem tez posilkuje takim z proszku i dodaje dodatkowo ale wiwm ze to srednio zdrowe....

Ja dzis zrobie pierogi ruskie mam nadzieje ze mi wyjda. Poki co pojde zaraz po jakies lekkie zakupy
Chociaz zas po tym fenoterolu drgam, Lady tez tak masz?
Ostatnio robilam pieczarkowy ze schabem z tego przepisu: http://smakocie.blogspot.com/2012/01...czarkowym.html Polecam! Super wyglada i smakuje

Ja tez staram sie unikac tych sosow z proszku (chociaz ostatnio Knorr bardzo poprawil sklady - nie ma juz glutaminianu i innych swinstw).
Dlatego wlasnie prosze Was, bardziej doswiadczone kucharki, o pomoc

Pierogi ruskie Uwielbiam!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 13:24   #1203
adusia1554
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
trzymam

Dziewczyny dziękuję Wam za wszystkie słowa otuchy! Jesteście niezastąpione

Mąż też musiał mnie cały wieczór pocieszać, i trochę przywrócić do pionu.
Postanowiłam że będę dalej studiować, tyle ile dam radę , jeśli na koniec roku się okaże że nie podołałam to trudno , ale zrobię wszsytko by było dobrze.
Niestety dziekanki wziąć nie mogę bo u nas jest system roczny i nie dostałabym zwrotu kasy którą już zapłaciłam a odrabiać bym i tak musała od początku roku także to odpada ;/
muszę jeszcze wiele spraw przemyśleć i się trochę zrelaksować , także wybaczcie jeśli mnie kilka dni nie będzie.
Jeszcze raz bardzo dziękuję
Wybaczamy. Każdemu może się zdarzyć gorszy okres i musi po prostu pobyć w samotności przemyśleć niektóre rzeczy. Odpoczywaj kochana i nie zamartwiaj się za mocno. Zobaczysz wszystko ułoży się pozytywnie nawet nie zauważysz kiedy.

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 13:40   #1204
elllmi
Zakorzenienie

hej
ale mnie głowa napierdziela, nad ranem zaczęła i już 4 tabletki wzięłam i nic nie puszcza a miałam sprzątanie zaplanowane żeby mieć jutro luz

Cytat:
Napisane przez monamur Pokaż wiadomość
Ellmi i Laurka, ciesze sie sie, ze nie jestem sama jesli chodzi o białe mebelki, ja juz zamowiłam białe łóżeczko, ale dostawa moze zajac do 4 tyg nie doczekam sie jeszcze ta pościel, myslałam o zeby wziac taką 90x120 do łóżeczka 60x120, dobrze mysle?
nie mam pojęcia z tą pościelą, bo nie zamawiam na razie i jakoś się tym nie interesowałam; a patrzyłaś na te aukcje z łóżeczkami?

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 13:44   #1205
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monamur Pokaż wiadomość
heloł,
coś słaba produkcja postów dzis

znalazłam takie cuś do porodu, oczywiscie ja bym zalozyła stanik pod to, grosze kosztuje:
http://allegro.pl/koszula-jednorazow...784703472.html

Lenova głowa do góry, odczekaj z decyzja o studiach, teraz tyle rzeczy szybko sie zmienia w naszym zyciu, ze trzeba sobie dac troszke czasu.

tak, taka bedzie dobra, z reszta w opiesie powinno byc na jakie lozeczko pasuje dana posciel. jakby co to lepiej sie dopytac sprzedawcy.
ale teraz 95% aukcji z poscielą jest wlasnie na lozeczko 60x120.
sama jestem na etapie wyboru poscieli

pisalam do tego swojego od koszulo - stanika i paczka ma dojsc w pon-wt. alez to sie wszystko dłuży

kolejna porcja ciuszkow wyprana, a poprzednia sterta czeka na prasowańsko. ale dzis chyba nie dam rady, jakas taka słaba jestem. zapewne przez cisnienie
jeszcze ze 2 pralki i finito
musze zaczac robic obiad a najchetniej to bym poszła w kimę

co do tej koszuli z linka to ja bym sie źle w takiej czuła, czuła bym sie poprostu goła
a i cena bez rewelacji bo z przesylka wychodzi juz 11zl, to w lumpku porzadną koszulę kupisz za grosze.
ja kupilam 2 uzywki z all i też nie załuje.
jak masz mozliwosc to tak jak pisaly dziewczyny, wez jakas mega xl koszulke tz-ta. to jest najtansza opcja

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 13:50   #1206
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
kurcze, nigdy nie widziałam teledysku jakos do tego kawałka, zdołował mnie!
http://www.youtube.com/watch?v=_7C9KbvSJJQ
obejrzałam początek, poryczałam się i przestałam oglądać

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Lenova: jesteś zmęczona ciążą, hormony buzują, ciało się buntuje - chyba wszystkie tutaj rozumiemy, że powoli autentycznie ma się dosyć, bo teraz jest ten najgorszy okres, który wymusza różne ograniczenia.
Debrah, tak pięknie napisałaś tego posta, że aż się poryczałam (wiem, że to do Lenovy było, ale mi strasznie hormony szaleję ostatnio )

Lenova, a Ty kochanie nie rezygnuj, dasz radę! Ja 2 razy rezygnowałam - ja niestety nie miałam wyjścia - i żałuję strasznie, chociaż żadnego wpływu na to nie miałam..... Jak mam doła to wyję mężowi, że skończę pracując w mięsnym na weekendy....

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
jedziemy dziś podpisywać umowy na wodę i prąd- proszę trzymać kciuki

a wieczorkiem po meble dla Samuela i łózko do naszej sypialni
kochana - kciuki!

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Witam sie 8 miesiac czas zaczac
wklejam zdjecie brzucholka mojego
gratulacje i jaka antenka jeee

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Hej
Smętnej pogody ciąg dalszy. Ja też jestem w dzień zaspana, ale nie kładę się, bo inaczej nocki bym miała bezsenne. Tej nocy pierwszy raz testowałam tą poduszkę kojec Motherhood (koleżanka mi pożyczyłą) i powiem, że szału nie było. Na pewno jest lepsza niż ta z Lidla, ale i tak budziłam się z 5 razy - więc standardowo.
Suzi, ja też nie mogłam się przyzwyczaić na początku, dopiero po 5 nocach znalazłam własny system układania się w niej - teraz nie potrafię bez niej zasnąć

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
hej

Ale mam humor do
Wczoraj strasznie z Tż się pokłóciliśmy Ehh szkoda gadac. Poszedł do pracy i 3 dni teraz pracuje. A mi smutno i źle Doła jakiegoś mam. Ciągle sobie wmawiam że jakaś beznadziejna jestem...

wpadaj na herbatkę

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Na dworze sniegu po kostki, a ja dalej na letnich oponach jezdze. Moj pies za kazdym razem jak widzi snieg, to cieszy sie jak maoe dziecko, a dzisiaj nawet na dwor nie chce isc, znowu musze go na sile wygonic.
.
oh oh oh śnieeeeeeeeeeeeg!!!

Cytat:
Kurcze, ruchy małej zaczynaja byc nieprzyjemne..... już pal licho te zebra, ale jak mi gmera raczkami na dole to az slabo mi sie robi... jeszcze uciska mi chyba zoladek i ciagle mi jakos tak niedobrze......
mój mały mnie czasem naciśnie na jakiś nerw w plecach? Czy coś? I koniec - tracę czucie od lędźwi w dół, jak stoję to zwykle siadam na podłodze bo nie potrafię się utrzymać w pionie :/

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
eh, osattnio cos nie mam szczescia do szybkich przesylek kurierskich
albo moze ja taka niecierpliwa sie zrobiłam i wszystko (wszelakie dzieciowo-ciążowe zakupy) chcialabym najlepiej na wczoraj
mi to mówisz?! hahaha, ostatnio przesyłka z poczty polskiej przyszła szybciej niż kurier

Cytat:
Chociaz zas po tym fenoterolu drgam, Lady tez tak masz?
tak, ale ja nie biorę isoptinu - za dużo leków by już było, jakoś daję radę
generalnie biorę o 7 rano tabletki - wtedy śpię do 12 i nie czuję nic, potem o 15 - tu jest najgorzej bo środek dnia - i o 23 - idę spać więc znowu nic nie czuję taki mały system heh

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

aaaaaaaaaaaaaaaaaa 34 tydzieeeeeeeeeeeń!!! Wiecie, że jeszcze 3tygodnie i Mały będzie donoszony?! Jezu, najpierw w ogóle nie było szansy, że zajdę w ciążę, potem mało jej nie straciłam....... jeszcze trochę, jeszcze tylko trochę, oby wszystko było ok przy porodzie......

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 13:55   #1207
maluchna30
Zadomowienie

Ta koszula do porodu fajna i praktyczna, ale wiem, ze zle bym sie w niej czula. Poki co do porodu planuje wziac jakas stara koszule, a potem sie przebiore, zaloze taka do karmienia i majty poporodowe na dupsko.

bokeh zamorduje za te pierogi. Ja bym mogla je wcinac na sniadanie, obiad i kolacje az do smierci. Moge sie wprosic na obiad??? Poza tym moja droga czy ty nie mialas lezec i odpoczywac???
Stary 2012-11-30, 13:55   #1208
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
sylwietta z Dolnego Slaska, jakies 70 km na zachod od Jeleniej Gory, ale u mnie nie ma juz gor. Przy granicy z Niemcami mieszkam. Spacerkiem mam do nich jakies 15 minut. Na kulig zapraszam, a potem ognisko i pieczenie kielbasek.
Ty dziewcze losu nie kus bo Ci sie wszystkie zwalimy na głowe i sanek braknie, a wiesz- teraz to by jedne pasowały na każdą co by zbyt głebokich kolein nie zrobic

a ja zaraz zupke wlewam i ostatecznie stanęło na mielonych i surówka z kiszonej kapusty- takiej mega kwasnej
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 14:17   #1209
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Bokeh, kilka dni i się unormuje
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 14:19   #1210
BlackSanctum
Zakorzenienie

Ja już po obiadku - zrobiłam spaghetti. Musiałam dzisiaj trochę wcześniej ugotować, bo TŻ na 15:00 do pracy - właśnie pojechał. Dziś robi 16stkę, czyli będzie dopiero jutro po 7:00 w domu.

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Black a z czym Ty jesz ta manne ? ja w tym tygodniu troche jej zjadlam wiec dzis juz byly platki z mlekiem
Ja gotuję ją na chudym mleku (0,5%, zresztą tylko takie piję), a potem tylko trochę cukru dodaję i taką jem, bez dodatków. Od czasu do czasu dodaję soku malinowego albo truskawkowego mamowej roboty. Kiedyś też z czekoladą robiłam - jak już przełożyłam kaszkę do miski, to dodawałam do tego kostkę czekolady, wciskałam w środek i czekałam, aż się rozpuści.

Cytat:
Kurcze, ruchy małej zaczynaja byc nieprzyjemne..... już pal licho te zebra, ale jak mi gmera raczkami na dole to az slabo mi sie robi... jeszcze uciska mi chyba zoladek i ciagle mi jakos tak niedobrze......
No niestety (albo stety ), dzieci coraz większe i coraz silniejsze. Moja praktycznie już nie kopie, tylko właśnie wbija mi się w różne narządy, zazwyczaj w pęcherz - to boli.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

aaaaaaaaaaaaaaaaaa 34 tydzieeeeeeeeeeeń!!! Wiecie, że jeszcze 3tygodnie i Mały będzie donoszony?! Jezu, najpierw w ogóle nie było szansy, że zajdę w ciążę, potem mało jej nie straciłam....... jeszcze trochę, jeszcze tylko trochę, oby wszystko było ok przy porodzie......
Wszystko będzie dobrze. Najważniejsze, że się udało - i z zajściem, i z utrzymaniem, a maluch jest już praktycznie gotowy do wyjścia, także nie martw się.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-11-30 o 14:21
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 14:22   #1211
marsi11
Zakorzenienie

wpadłam podzielić się informacją,że podpisana umowa na prąd i załatwiony gość od przyłączy wodno kanalizacyjnych
i jeszcze dzis w gowno wdepnełam.... to chyba na szczescie
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 14:25   #1212
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
wpadłam podzielić się informacją,że podpisana umowa na prąd i załatwiony gość od przyłączy wodno kanalizacyjnych
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 14:46   #1213
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

Wszystko będzie dobrze. Najważniejsze, że się udało - i z zajściem, i z utrzymaniem, a maluch jest już praktycznie gotowy do wyjścia, także nie martw się.
dziękuję

Cytat:
czyli kciuki pomogły super, to kiedy przeprowadzka?

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 14:49   #1214
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

wpadaj na herbatkę

Wiecie, że jeszcze 3tygodnie i Mały będzie donoszony?! Jezu, najpierw w ogóle nie było szansy, że zajdę w ciążę, potem mało jej nie straciłam....... jeszcze trochę, jeszcze tylko trochę, oby wszystko było ok przy porodzie......
pogrubione--Mi dwa razy nie musisz mówić

Ja tez miałam problemy z zajściem w ciąże i tez nie mogę uwierzyć że to już prawie końcówka i nasze dzieciaczki będą z nami Będzie dobrze bo musi być
Stary 2012-11-30, 15:19   #1215
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
To cudownie!! Kciuki i ...gówno pomogły

Mąż zaraz wróci z pracy, jedziemy na jakieś zakupy a potem sr. Pogoda tragiczna!
Mąż mi też wczoraj mandarynki kupił Dziś 4 dzień bez słodyczy. Jem jak wcześniej i mam kilo mniej niż kilka dni temu. Na pewno się nie głodzę i nie odchudzam. Poza tym bardzo mnie po żelazie boli brzuch.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 15:27   #1216
s i l v e r
Zakorzenienie

Ja wreszcie się pozbierałam. Przyszłam ze sklepu i zrobię pomidorową zupkę. Najchętniej bym przeleżała dzisiaj cały dzień.

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Gratuluję
Stary 2012-11-30, 15:27   #1217
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Świetnie, parapetówa kiedy?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 15:38   #1218
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 15:49   #1219
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
to zależy w kogo/czego

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 16:07   #1220
e_vel
Wtajemniczenie

wyszorowałam łazienkę i wc i jestem padnięta. Jeszcze Majeczka się malutko rusza, pewnie dlatego, że i ja słaba jestem. Chyba sobie zrobię małą kawkę moze mi się ciśnienie podniesie... A ciacho wyszło całkiem całkiem, szału nie ma, ale jak na taką prościznę i minimalizm składników to dobre

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

ale tutaj dziś cicho... widać, że niskie ciśnienie bo nikt nawet nie ma sił pisać ;p
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 16:28   #1221
ilkas
BAN stały

ja Was tylko dzisiaj głównie podczytuję, bo padam na pyszczek tak mi się spać chce

wieczorem jedziemy do Bartka

czytałam o Waszych dołkach i faktycznie, nie wiem co to za zbieg okoliczności, ale ja się czuję podobnie do Was od 2 dni. Chyba jakaś zbiorowa depresja czy jak
Dzisiaj staram się o tym nie myśleć i za bardzo nie nakręcać...ale ogólnie 2 dni temu napadły mnie takie czarne myśli, że właśnie ja tego po porodzie wszystkiego nie ogarnę. Że kompletnie nie poradzę sobie z maleństwem...z domem...do tego zaczęłam myśleć co z pracą...z jednej strony muszę/chcę wrócić jak najszybciej (uroki prowadzenia własnej formy), ale z drugiej...co ja zrobię z malutką Emilką? Niania do takiego maleństwa? Kompletnie tego nie widzę .... i tak bym mogła wymieniać i wymieniać...
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 16:30   #1222
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje agówo napewno na szczęście

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
wyszorowałam łazienkę i wc i jestem padnięta. Jeszcze Majeczka się malutko rusza, pewnie dlatego, że i ja słaba jestem. Chyba sobie zrobię małą kawkę moze mi się ciśnienie podniesie... A ciacho wyszło całkiem całkiem, szału nie ma, ale jak na taką prościznę i minimalizm składników to dobre

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

ale tutaj dziś cicho... widać, że niskie ciśnienie bo nikt nawet nie ma sił pisać ;p
Może jutro zrobie to ciasto bo jabłek mam jeszcze skrzynke trzeba wykorzystać
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 16:35   #1223
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
ja Was tylko dzisiaj głównie podczytuję, bo padam na pyszczek tak mi się spać chce

czytałam o Waszych dołkach i faktycznie, nie wiem co to za zbieg okoliczności, ale ja się czuję podobnie do Was od 2 dni. Chyba jakaś zbiorowa depresja czy jak
Dzisiaj staram się o tym nie myśleć i za bardzo nie nakręcać...ale ogólnie 2 dni temu napadły mnie takie czarne myśli, że właśnie ja tego po porodzie wszystkiego nie ogarnę. Że kompletnie nie poradzę sobie z maleństwem...z domem...do tego zaczęłam myśleć co z pracą...z jednej strony muszę/chcę wrócić jak najszybciej (uroki prowadzenia własnej formy), ale z drugiej...co ja zrobię z malutką Emilką? Niania do takiego maleństwa? Kompletnie tego nie widzę .... i tak bym mogła wymieniać i wymieniać...
moja droga, znowu zostaniemy zasypane cennymi wskazówkami made in Bartek ty sobie jakies relanium zaaplikuj co by ci sie cisnionko za bardzo nie podniosło po tej wizycie......

lejdis, co za beznadziejny dzien.... cisnienie do dupy, ciemno, zimno- dobrze przynajmniej, że w domu siedze a nie musze latac z jakimis zalatewieniami...
posprzatałam sobie dzis prawie na cacy- jutro tylko łązienke ogarne i kwaitki pomyje.
uciekam bo sie małż wykłóca o dostęp do neta
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 16:38   #1224
charlizz
Zadomowienie

Cytat:

Już nie mogę się doczekać nowinek Bartka

Też Was podczytuję... przede wszystkim Lenova i Wisienka trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło..

Noc ciężka, bo nos zapchany to co ja biedna pośpię Poszliśmy z TŻem po zakupy, potem zrobił pyszny obiad, poleżeliśmy i wyszedł do pracy A ja się będę męczyć do 22 sama. Jakoś jak on jest przy mnie to i katar jakoś tak nie przeszkadza i w ogóle mi lepiej.
Wyobraźcie sobie, że T-mobile w ciągu dwóch miesięcy naciągnęło go na 200 zł! przychodzą do niego smsy, za które doliczają mu do rachunku po 3,69! No i każdy panika i co się okazało? jego ojcu co miesiąc po cichu doliczają 9zł, a babci też wysłali kilka smsów! złodzieje!

Posprzątałam kuchnię i zasapałam sie jak stare pudło, a muszę jeszcze poodkurzać i pomyć podłogi

Te koszule na poród to moze i nie głupie, bo cżłowiek się zapoci a one takie przewiewne, ale ja raczej wezmę jakiś stylowy t-shirt
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 17:02   #1225
maluchna30
Zadomowienie

Wykapalam sie, ogolilam krystyne i ide sie malowac. Potem imprezka

Wpadne pozniej kochane, 3majcie sie.
Stary 2012-11-30, 17:05   #1226
nafiyqa
Zakorzenienie

Wlasnie, a co z andrzejkami? Balujecie gdzies?

Stary 2012-11-30, 17:13   #1227
charlizz
Zadomowienie

Ja chyba obejrzę Madagaskar http://www.youtube.com/watch?feature...&v=9y3nhI2YW2c
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 17:16   #1228
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Nieeee. Z takim brzuchem to mi się nawet chodzić nie chce, a co dopiero balować. Ale jutro moja siostra urządza u nas w domu 2. urodziny swojej córeczki, więc impreza będzie.

Aaa, zapomniałam Wam powiedzieć - mój TŻ tak się zaangażował w temat chusteczek dla Oliwki, że postanowił sam przetestować te z BD i stwierdził, że skoro mają najmniej konserwantów, to będziemy używać właśnie ich. No dobra, skoro on tak chce... Tylko tej różowej wersji, bo jest bezzapachowa.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-11-30 o 17:27
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 17:21   #1229
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Gratulacje i dużo szczęścia
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
To cudownie!! Kciuki i ...gówno pomogły

Mąż zaraz wróci z pracy, jedziemy na jakieś zakupy a potem sr. Pogoda tragiczna!
Mąż mi też wczoraj mandarynki kupił Dziś 4 dzień bez słodyczy. Jem jak wcześniej i mam kilo mniej niż kilka dni temu. Na pewno się nie głodzę i nie odchudzam. Poza tym bardzo mnie po żelazie boli brzuch.
No super
Cytat:

Zdaj relacje co nowego radzi nam Bartek A jeśli chodzi o czarne myśli to chyba każda z nas ma takie tylko u niektórych pojawiają się teraz a u innych pojawią się niedługo ( im bliżej porodu będzie) ale musimy dać radę i na pewno damy radę głowa do góry wszystko będzie dobrze zobaczycie
Cytat:
Wykapalam sie, ogolilam krystyne i ide sie malowac. Potem imprezka

Wpadne pozniej kochane, 3majcie sie.
Udanej imprezki my jutro balujemy oczywiście wszystkie toasty to soczek owocowy
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Tak na białej sali bo mężulek wraca o 23 do domu ale jutro mamy nadzieję to nadrobić
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015

Edytowane przez Lubcia
Czas edycji: 2012-11-30 o 17:24
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 17:32   #1230
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Tak na białej sali bo mężulek wraca o 23 do domu ale jutro mamy nadzieję to nadrobić
Moj tez o tej godzinie wroci, ale za to weekend ma wolny, wiec mam nadzieje, ze sobie odbijemy
I ze w koncu pozwoli sie wykorzystac, bo juz mi sie po nocach swinstwa snia z tej posuchy

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Nieeee. Z takim brzuchem to mi się nawet chodzić nie chce, a co dopiero balować. Ale jutro moja siostra urządza u nas w domu 2. urodziny swojej córeczki, więc impreza będzie.
Ojj, wiadomo, ze chodzilo o balowanie z przymruzeniem oka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości