Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 241 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-30, 09:41   #7201
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
KATARZYNKO ja też kawkę wchłaniam i pożarłam piankę w czekoladzie,takiego ciepłego loda..to mój rytuał z rana..po śniadanku,kawka i coś do kawkibo później już nie powinno się jeść słodyczy...a to spalę 5 razy w ciągu dnia..i tym sposobem żrę codziennie coś słodkiego...chyba trochę przesadzam,nie mogę juz się bez tego obejść,uzależniłam się
klaudeczka jeśli Ty po tych porannych słodyczach masz tyle energi i taki cudowny wygląd to nie rezygnuj z tego rytuału nigdy

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Bett2006 Pokaż wiadomość
Forum jest niezastąpione. Mój mąż (co znaczy skrót TŻ, którego używacie?) też już nie może słuchać o piersiach, nie ma co przeginać, żeby nie miał przesytu. A tutaj proszę, skarbnica wiedzy i nikt nie marudzi, że w kółko o tym samym. Reasumując, najbardziej standardowo jest mieć w piersiach tyle co w biodrach? Może trzeba to lekarzowi powiedzieć na konsultacji, a wtedy on dobierze rozmiar implantów, czy tak myślicie?
TŻ = towarzysz życia.
Ja mam w biodrach 99 w biuście 92-93 i nie chciałabym więcej wzrostu mam 164 a lekarz stara się proponowac coś proporcjonalnego do sylwetki ale bierze pod uwagę nasze preferencje no i przedewszystkim możliwości naszej wyjściówki. Nie wszystko co nam się wymarzy da się zrealizować.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-11-30 o 09:43
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 09:57   #7202
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Dzien dobry dziewczynki
A u mnie pada. Snieg od wczoraj. Maluchy pytaja, czy Mikolaj już jedzie
Moja starsza córcia dziś z samego rana skarpety na prezenty chciała rozwieszać po domu
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 10:06   #7203
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
http://www.glori.pl/biustonosze/bius...tonosz-triumph -ten staniczek kupiłaś? Jeśli tak to ten i owszem ściska tak duże żelki - ale tylko uciskając na otoczkę i górę piersi. A więc płaszczy pierś- nie polecam tego robić . Mniej szkody by zrobił stanik który równo uciska całą pierś na około - a nie tylko uciska jej profil. Zdeformujesz sobie pierś- wróć do stanika pooperacyjnego i poszukaj pierwszego z naszej listy.
Hihi a na przywitanie możesz na godzinkę pas zdjąć po dwóch miesiącach nic się piersią przez godzinkę nie stanie

Ja mam dokładnie ten biustonosz nr 1 z listy. Problem w tym, że musiałam kupić 1 i to za kwotę 160zł (więcej nie mieli) w kolorze białym, a potrzebuję przynajmniej jeszcze jeden.

Witam, witam i o zdrowie pytam! Jak zaczęłyście nowy, wspaniały dzień? Ja od wyszukania przepisu na muffinki. Będę z jednym moim aniołkiem piekła ja młodszy odda się w obięcia Morfeusza za parę godzin.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
No kochana jak Ty w pierwszym tygodniu już śmigasz do skelepu to naprawdę ewenement, ja przez pierwszy tydz. nie ruszyłam się z domu a o ubieraniu mowy nie było a po zdjęciu szwów miałam smarować blizny maścią alantan i osłaniać gazikam do czasu odpadnięcia strupkówi a potem po całkowitym wygojeniu silicon w żelu i tyle. Ale lekarze mają swoje zalecenia wiec wysłuchaj swojego i daj znać co Ci zalecił

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

a możesz już w sportowych chodzić? Ja musiałam przez 3 miesiące w doktorkowym i tylko na czas prania zakładałam Trophy N
Tak mogę już w sportowych chodzić. Lekarz stwierdził, że najważniejszy jest ten pas uciskający od góry. Zatem stosuję się do jego zaleceń.
Stary 2012-11-30, 10:45   #7204
lauren25
Raczkowanie

Witam po kolejnej prawie nieprzestanej nocy
Przez te kilka godzin spałam prawie na płasko i podnosząc się oczywiście z pomocą poczułam przeszywające pieczenie i szczypanie w obu piersiach... coś jakby implant spłynął na dół Posiedziałam kilka minut i przeszło ale strasznie nieprzyjemne to było... już nie zamierzam spać w takiej pozycji. Jakoś przemęczę się bardziej siedząco

Nie mogę się doczekać tego 5go dnia
Dzisiaj ręce mam mniej obolałe więc jest jakiś postęp

kasikk87, ilona79 nawet po odjęciu wagi implantów zostaje ponag kg i pewnie to woda bo mam jeszcze bardzo "napompowany" brzuch - jak po dwóch obiadach
Stary 2012-11-30, 11:32   #7205
path87
Zakorzenienie

kurczę dziewczyny, ale macie akcje z tym spaniem. ja jakims cudem zasypiam na plecach, budze się różnie, a to pewnie trzeba cały czas na plecach leżeć?

lauren25 to rozumiem, że należy spać na półsiedząco czy jednak na płasko?

Chciałabym bardzo wiedzieć ile mniej więcej nosi się ten stanik pooperacyjny i po jakim czasie można wrócić do aktywności fizycznej

Czy są tu jakieś dziewczyny, które nie rodziły jeszcze dzieci a chcą powiększyć biust, albo już to zrobiły? zauwazyłam póki co aggga tylko.

Czy prawdą jest czy kitem, że podczas ciąży i do karmienia trzeba się poddać operacji wyjęcia implantów?

Stary 2012-11-30, 11:43   #7206
lauren25
Raczkowanie

Path87 jak nie mam dzieci i jestesmy z tego samego rocznika powiększyłam z A do pełnego C ( przynajmniej tak docelowo ma być)

Mi jest najlepiej na siedząco, w ciągu dnia prawie wogóle nie leże. W nocy jestem w pozycji półleżacej, dzisiaj się zsunęłam podczas spania na płasko i strasznie bolało jak sie podniosłam

Stanik mam nosić przez miesiąc
Stary 2012-11-30, 11:52   #7207
przedpo
Raczkowanie

[QUOTE=Amorcio;37886442][QUOTE=przedpo;37886210]

Wiesz, trza być czujną, szczególnie w takim miejscu, szczególnie jak słyszałam różne rzeczy się tu działy

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

No wiem, wiem, ale udowodnić mogę w razie co Tylko nie każ mi pokażywć cycków, jako dowód please No chyba, że za dwa miesiące.

A co się działo? Były tu zboczuchy jakieś?

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Ogólnie jestem bardzo zadowolona, ale czuję chyba lekki niedosyt... No ale to było max, co u mnie mogło wejść przy okrągłych implantach, więc jakiekolwiek gdybanie nie ma już sensu

Sabcia, mi nasz KP zaproponował, biorąc pod uwagę wszystkie moje jęki 'ale, żeby było względnie naturalnie", 255 anatonki. Ew. powiedział, że mogą na mnie czekać 255 i te większe i zdecydujemy przed op. I też się biję z myślami co zrobic....
Muszę chyba zrobić tą wyjściówkę i się obmierzyć, to może pomożecie.
Ale te Twoje skarby sa taaaakie naturalne, takie świeże, z drugiej strony ta różnica między jednym a drugim imp jest symboliczna...ehhh. Ale ja mam mniejszą wyjściówkę, niż Ty więc tymbardziej chyba nie ma co szaleć.

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 12:18   #7208
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez path87 Pokaż wiadomość
Czy prawdą jest czy kitem, że podczas ciąży i do karmienia trzeba się poddać operacji wyjęcia implantów?
Pierwszy raz takie dziwy slysze. Nic nie trzeba wyjmowac, zeby tak bylo to chyba zadna przyszla mama by sie nie zdecyowala na taka operacje. Ja jestem przed ciaza piersi robilam majac 21 lat.

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 12:25   #7209
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Pierwszy raz takie dziwy slysze. Nic nie trzeba wyjmowac, zeby tak bylo to chyba zadna przyszla mama by sie nie zdecyowala na taka operacje. Ja jestem przed ciaza piersi robilam majac 21 lat.

Apropos. Mi dr powiedział, że pomimo tak małego gruczołu jest prawie pewien, że jeszcze niezłe stadko bym wykarmiła

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
kurczę dziewczyny, ale macie akcje z tym spaniem. ja jakims cudem zasypiam na plecach, budze się różnie, a to pewnie trzeba cały czas na plecach leżeć?

Chciałabym bardzo wiedzieć ile mniej więcej nosi się ten stanik pooperacyjny i po jakim czasie można wrócić do aktywności fizycznej

Czy są tu jakieś dziewczyny, które nie rodziły jeszcze dzieci a chcą powiększyć biust, albo już to zrobiły? zauwazyłam póki co aggga tylko.

Ja jeszcze nie rozdziłam i zamierzam zrobić op, no i rodzić mam nadzieję też

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 12:46   #7210
angelangel
Przyczajenie

Dziewczyny pochwale sie Wam, że właśnie sama umyłam sobie włoski jestem juz wysuszona..oczywiscie rece oszczedzałam, ale ciesze sie, ze nie musze korzystać z pomocy
Stary 2012-11-30, 13:06   #7211
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angelangel Pokaż wiadomość
Dziewczyny pochwale sie Wam, że właśnie sama umyłam sobie włoski jestem juz wysuszona..oczywiscie rece oszczedzałam, ale ciesze sie, ze nie musze korzystać z pomocy
Jestem pełna podziwu! Mi do takich wyczynów jeszcze daleko
Stary 2012-11-30, 13:25   #7212
malina986
Raczkowanie

Cytat:

Path ja też jeszcze nie rodzilam i będę niedługo powiększać ale o niczym takim nie słyszałam że trzeba wyciągać podczas ciąży , jedyne co wiem to jeżeli masz implant pod mięsień ro możesz karmić więc nie sądzę żebyś musiała wyciągać jeżeli znajdziesz w ciążę. Ją jedynie zastanawiam się czy po ciąży piersi będą do poprawki ale to pewnie sprawa indywidualna .
Lauren25 ja też z takiej samej wejściówki będę robiła , jaką pojemność implanty masz ?
malina986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 13:41   #7213
iloona79
Zadomowienie

Witam w Andrzejki
tak czytam i wnioskuję,że żadna chyba nie ma Andrzeja w najbiższym otoczeniu,bo coś nie wyczytałam o szykowaniu się na imprezkę

Lauren,
miło że znowu jesteś z nami-już nie mogę się doczekać Twoich cycorkówbo drugi lekarz u którego bylam zaproponował mi to samo co Ty masz...nie pamiętam tylko Twoich rozmiarów (wzrost?)
No i może poobkładaj sie poduchami z każdej strony to będzie wygodniej??

angelangel,
nie chodź do sklepu-póki mozesz korzystaj z pomocy innych
To okres na czytanie zaległej prasy/książek i oglądania filmów...itp.
No i oczywiście pisania na forum

Ja nie wiem jak to mój TŻ zniesie kiedy "będę robić nic",a on obok z dzieciakami i domem na głowieOdrazu coś czuję będzie natychmiastowy spadek cierpliwości!!

aggga,
idź moze faktycznie na kolejną konsultację lub do innego dra...
Ja byłam co prawda u dwóch i każdy zaproponował mi co innego
Teraz mam więc problem,a najlepsze jest to,ze jeszcze nie odwolalam umowionego terminu na zabieg-a mam na styczeń!!
Dlatego jak zrezygnuję to pójdę do trzeciego i może tym razem trafię w 10tkę i będzie mi wszystko pasowało....

Wiecie, ja tak się zastanawiam-kiedy po operacji mozna leciec samolotem?? Są dziewczyny co przylatują np. z UK do PL na operację i po dwóch tygodniach lecą spowrotem-rozumiem,ze to dopuszczalne??

Pytam,bo mamy wyjezdząc na wczasy w weekend majowy i fajnie byloby miec te cycorki juz...dlatego sie zastanawiam ciągle nad odwolaniem tego zabiegu w styczniu...Z drugiej strony mam juz zarezerwowany termin w szpitalu na luty-mam isc na trzy dni z moim dzieckiem na badania,a przez miesiąc pewnie nie dojdę na tyle do siebie,zeby się dzieckiem w szpitalu zajmować Poza tym to dźwiganie...?

Lauren,angelangel,
co lekarz Wam mówił o podnoszeniu czegoś cięższego??
nie mówię tu o siłowni-mi akurat chodzi o dzieci,no ale one tez ważą po 10kilo...:-/ Kurka,to mnie martwi najbardziej....
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 14:04   #7214
path87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
Path87 jak nie mam dzieci i jestesmy z tego samego rocznika powiększyłam z A do pełnego C ( przynajmniej tak docelowo ma być)

Mi jest najlepiej na siedząco, w ciągu dnia prawie wogóle nie leże. W nocy jestem w pozycji półleżacej, dzisiaj się zsunęłam podczas spania na płasko i strasznie bolało jak sie podniosłam

Stanik mam nosić przez miesiąc
Mi też się marzy właśnie taki rozmiar żeby z A przejść do C.
Miesiąc to nie taki długi okres, da się to przeczekać, a nagrodą są piękne piersi

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie rozdziłam i zamierzam zrobić op, no i rodzić mam nadzieję też
Cytat:
Napisane przez malina986 Pokaż wiadomość
Path ja też jeszcze nie rodzilam i będę niedługo powiększać ale o niczym takim nie słyszałam że trzeba wyciągać podczas ciąży , jedyne co wiem to jeżeli masz implant pod mięsień ro możesz karmić więc nie sądzę żebyś musiała wyciągać jeżeli znajdziesz w ciążę. Ją jedynie zastanawiam się czy po ciąży piersi będą do poprawki ale to pewnie sprawa indywidualna .
Fajnie, że jest nas kilka takich dziewczyn co jeszcze nie rodziły, bardzo mnie to uspokaja.
W internecie jest dużo różnych głupot napisanych i cieszę się, że jesteście i odpowiadacie na moje pytania, prostujecie te głupoty. To buduje poczucie bezpieczeństwa.
Z tym implantem pod mięsień to podobno cięższa operacja i trudniejsza w zniesieniu po? Czy wiele z was ma w ten sposób wprowadzone implanty? Np. Ty Olivkaa200, lauren25?
Ile ogółem takie implanty można mieć? Czy po jakimś czasie należny je wymienić?

Stary 2012-11-30, 14:13   #7215
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Miesiąc to nie taki długi okres, da się to przeczekać, a nagrodą są piękne piersi

Fajnie, że jest nas kilka takich dziewczyn co jeszcze nie rodziły, bardzo mnie to uspokaja.
W internecie jest dużo różnych głupot napisanych i cieszę się, że jesteście i odpowiadacie na moje pytania, prostujecie te głupoty. To buduje poczucie bezpieczeństwa.
Z tym implantem pod mięsień to podobno cięższa operacja i trudniejsza w zniesieniu po? Czy wiele z was ma w ten sposób wprowadzone implanty? Np. Ty Olivkaa200, lauren25?

path,
ja mam przyjaciókę,co od zawsze miała kompleks małego biustu i zrobiła go sobie w wieku lat 21-dostała implanty okragle i chyba tak na ogół jest w przypadku tych co nie rodziły,bo później po ewentualnych porodach/karmieniach te piersi nabierają bardziej naturalnych kształtów-ona mi to potwierdziła po urodzeni dziecka.Zresztą moja Pani dr , u której byłam na pierwszej konsultacji też "wyznaje" taką zasadę...nie wiadomo jak piersi będa reagować po porodzie i karmieniu,dlatego czy trzeba będzie wymieniać to nikt Ci nie powie.
Moja kumpela chciałaby wymienic znowu na sterczące,bo ma porównanie jak było przed i jak jest teraz,no i nie chce takich "naturalków"-wolała jak sterczały
A jeśli chodzi o to że metoda bardziej inwazyjna pod mięsień to oczywiste-naruszasz go w końcu,natomiast przy tej metodzie jest mozliwośc,że będziesz mogła karmic dziecko,a pod gruczołem już moze być kłopot...
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 14:18   #7216
kicia_nh
Zadomowienie

kicia_nh 07.12- 7

Matti 14.12- 14

przedpo 28.12- 28

Paularetka 03.01- 34

malina986 05.02- 67

Cześć dziewczynki Dziś kolejny bardzo zabiegany dzień Ehh później zajrzę do Was i Wam napisze jakie jaja wyszły:/:/ Miłego dnia

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-11-30 o 20:40
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 14:18   #7217
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja chyba nie znalazłam ani jednej kobitki która miała by implant pod gruczoł. Raczej wszystkie mają pod mięsień. nawet jest tu takie fajne powiedzenie ale nie pamiętam dokładnie, że gdy tym które mają implant pod mięsień cycuszek się ułoży to tym pod gruczoł juz opadnie i bedzie do poprawki. Każda chce zrobić raz a dobrze i cieszyć się efektem na lata a nie na chwilę. Myślę, że po ciąży implant po gruczoł będzie do poprawki a ten pod mięsień będzie nadal ładny. Zobacz na zdjecia budowy piersi i się sama zastanów, jak włożysz coś ciężkiego pod gruczoł i skórę albo dodatkowo pod mięsień to co lepiej i dłużej będzie się trzymać? Dodatkowo implant pod mięsień jest chyba mniej wyczowalny lub prawie wczale
Stary 2012-11-30, 14:22   #7218
angelangel
Przyczajenie

Iloona79 - mi lekarz mówił, zeby w pierwszym okresie nie dźwigać dzieci. Sama mam córkę 3letnią, więc Cię rozumiem, Też się bałam i nadal bym jej nie podniosła. Lekarz mówił, że można brać dziecko na kolana i przytulic delikatnie jeśli ktoś Ci je poda. Czasami się boję, że mała właśnie nieprzewidzianym ruchem skoczy na mnie ale całe szczescie tlumacze jej, że mame tu boli i trzeba uważac )))))) W sumie nie wiem po jakim czasie bedzie można dzwigac..jak narazie nie mysle o tym bo jeszcze nawet szwow nie zdjelam))
Stary 2012-11-30, 14:26   #7219
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
To może ja cos napisze od siebie implanty mam wlozone pod miesien piersiowy wiekszy czyli ta najbardzej popularna metoda. Po odlaczeniu mnie od kroplowki myslalam ze umieram to byl koszmar. Łzy same mi lecialy do oczu nie moglam wstac bylam bez sil. Kazdy krok powodowal ogromny bol. Droga powrotna byla koszmarem. Ale przezylam i zapomnialam o bolu. Nie ma zasady czy bedzie bardzej bolalo czy mniej. Sa dziewczyny ktore maja implanty pod dwa miesnie i lepiej sobie radzily niz ja. Od wkladania implantu pod gruczol sie odchodzi bo jest to nieoplacalne. Po roku czy dwoch przy takiej metodzie piersi trzeba poprawiac. Wiec nie ma co sie sugerowac tym czy bedzie bolalo czy nie. To MUSI bolec. To jest operacja.

Mowi sie ze implanty sa dozywotnie ale mowia tez ze powinno sie wymieniac co 10 lub 15 lat.

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-11-30, 14:27   #7220
malina986
Raczkowanie

Path zgadzam się z Ilona79 jeszcze tylko dodam że z punktu widzenia mojej kuzynki implanty pod mięsień dają bardziej naturalny efekt . Co do wymiany jej doktor powiedział że jeżeli nic się nie będzie działo to i możliwe że nie trzeba będzie wymieniać wcale. No ale to już różnie bywa

Dziewczyny któras z was pisała o b-sizerze do dobierania rozmiaru implantu zaczęłam tego szukać w internecie żeby tutaj ( ja mam tydzień czasu dostępu pomiędzy konsultacja a zabiegiem więc chciałabym być już na coś zdecydowana ) i znalazłam ale nie b sizer ale rice test całkiem fajna rzecz w zasadzie nie kosztujaca cię nic o ile masz ryż i rajstope w domu . Będę wkrótce testować muszę tylko stanik kupić - wymagany bez push up a ją oczywiście takiego nie posiadam http://plasticsurgery.about.com/od/b.../rice_test.htm
Stary 2012-11-30, 14:29   #7221
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
path,
ja mam przyjaciókę,co od zawsze miała kompleks małego biustu i zrobiła go sobie w wieku lat 21-dostała implanty okragle i chyba tak na ogół jest w przypadku tych co nie rodziły,bo później po ewentualnych porodach/karmieniach te piersi nabierają bardziej naturalnych kształtów-ona mi to potwierdziła po urodzeni dziecka.Zresztą moja Pani dr , u której byłam na pierwszej konsultacji też "wyznaje" taką zasadę...nie wiadomo jak piersi będa reagować po porodzie i karmieniu,dlatego czy trzeba będzie wymieniać to nikt Ci nie powie.
Moja kumpela chciałaby wymienic znowu na sterczące,bo ma porównanie jak było przed i jak jest teraz,no i nie chce takich "naturalków"-wolała jak sterczały
A jeśli chodzi o to że metoda bardziej inwazyjna pod mięsień to oczywiste-naruszasz go w końcu,natomiast przy tej metodzie jest mozliwośc,że będziesz mogła karmic dziecko,a pod gruczołem już moze być kłopot...
A tu się z kolezanka nie zgodze do koncawszystko zalezy od budowy i tego kto na jakie implanty moze sobie pozwolic. Ja jestem przed dziecmi a mam anatomki. Chcac okragle implanty rozmiar 560cc tylko by mi odpowiadal. Wiec dlatego zostalam przy anatomkach. Jezeli po porodzie nie beda mi odpowiadac to wymienie na lepszy model

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-11-30, 14:30   #7222
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
Ja również sie witam z wszystkimi:ro za:
mam wolne bo chora jestem
BELSEN -widze że ci dziewczyny odpisały a ja nawet teraz słyszałam w radiu te reklamę z triumfa,
U mnie pada i ti dość mocno
oj to zdrówka Ci życzę wracaj do siebie szybciutko

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Witam się z ranka, chyba znowu jestem pierwsza ale cóż gdy mój bąbelek wstaje z kurami to i o tej godzinie mam trochę czasu dla siebie. Tak więc nadrobiłam wczorajszy dzień bo przez choroby nie mam kiedy brać udziału w rozmowach ale jak mi się uda to szukam różnych interesujących mnie informacji
Kobitki powiedzcie mi proszę czy któraś ma taki model allergana /McGhan (bo to chyba ta sama firma) 510 Dual Gel ? Nie chodzi mi o rozmiary itd tylko o sam model bo ma ciekawy opis
No- ale mają opis ciekawy. Chyba myślał nad nim sztab psychologów pacjentka przeczyta i wpada jak śliwka w kompot bo wie że będzie tą wybraną - no bo to ona jest wyjątkowo wymagająca, ma wysokie wymagania i chce uzyskać najlepszy efekt z możliwych. A do tego natrafiła na najlepsze i najbardziej wyszukane protezy które powinny jeszcze grać kołysankę do snu nowość nad nowościami, niemal kosmiczna super technologia Wiesz i ja się tak dałam nabrać jak przeczytałam ten opis innego implantu już nie chciałam. No i miałam potem kosmiczne piersi
Jakby te protezy na prawdę były takie super to lekarze by je polecali i byłyby bardzo popularne w dość krótkim czasie. Bo pacjentki by piały z radości po operacjach. A zobacz- pacjentki z nimi są rzadkością (i to wcale nie dlatego że te implanty są dla wybranych -bo to bzdura). Piersi z tymi implantami nie powalają na kolana i nie rzucają się w oczy jako wyjątkowo udane. Ja za drugim razem nie chciałam już słyszeć o tym modelu- nawet z dopłatą bym sobie nie dała ich zamontować drugi raz (między innymi dlatego straciłam gwarancję bo już nie chciałam słyszeć ani o tym modelu ani nawet firmie) . Niech sobie te nowości testują inni- Ty zostań przy dobrych i sprawdzonych modelach

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 14:33   #7223
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malina986 Pokaż wiadomość
Path zgadzam się z Ilona79 jeszcze tylko dodam że z punktu widzenia mojej kuzynki implanty pod mięsień dają bardziej naturalny efekt . Co do wymiany jej doktor powiedział że jeżeli nic się nie będzie działo to i możliwe że nie trzeba będzie wymieniać wcale. No ale to już różnie bywa

Dziewczyny któras z was pisała o b-sizerze do dobierania rozmiaru implantu zaczęłam tego szukać w internecie żeby tutaj ( ja mam tydzień czasu dostępu pomiędzy konsultacja a zabiegiem więc chciałabym być już na coś zdecydowana ) i znalazłam ale nie b sizer ale rice test całkiem fajna rzecz w zasadzie nie kosztujaca cię nic o ile masz ryż i rajstope w domu . Będę wkrótce testować muszę tylko stanik kupić - wymagany bez push up a ją oczywiście takiego nie posiadam http://plasticsurgery.about.com/od/b.../rice_test.htm
Tak ja pisałam a system z ryżem czy kaszą polecają lekarze i dziewczyny to robią żeby się "poczuć" po op
Stary 2012-11-30, 14:55   #7224
lauren25
Raczkowanie

Powiedzcie mi cycolinki czy takie szczypanie i pieczenie zaraz pod skórą jest normalne przy zmianie pozycji z półleżącej na siedzącą bo martwi mnie to Wczoraj aż tak intensywnie nie miałam...

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Path87 jak nic się nie bedzie z nimi dzialo to nie trzeba wymieniać

Ilona79 mam 170 wzrostu i 58kg. Projekcja w moim implancie niby 5cm a jakoś wcale jej nie widać. W obwodzi przybyło mi 3-4 cm na dzień dzisiejszy więc szału ni ma
Stary 2012-11-30, 15:08   #7225
malina986
Raczkowanie

O widzisz Amorcio a ja o tym wcześniej nie wiedziałam , a to przydatne także dzięki za napomkniecie o tym
Stary 2012-11-30, 15:49   #7226
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=przedpo;37894596][QUOTE=Amorcio;37886442][QUOTE=przedpo;37886210]

\
[/COLOR]

No wiem, wiem, ale udowodnić mogę w razie co Tylko nie każ mi pokażywć cycków, jako dowód please No chyba, że za dwa miesiące.

wiesz co???a ja tego nie rozumiem
jestes na forum cyckowym
jestes tu po to aby dowiedziec sie czegos o powiekszaniu zaobazcyc zdjecia itp
a sama swojej wyjsciowki nie wstawisz.......
no sorki ale to dziwne tym bardziej ze zaproszenia wysylasz
ja gdybym miala fajne cycki to na pewno bym sie tu nie pojawilawiec nie rozumiem problemu wstawienia zdjec
skocz do mojego albumu zobacz wyjsciowke...tyle na ten temat
ps nie przyjmuje juz zaproszen jezeli same nie macie zadnych fot

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

ide jutro pomierzyc staniki tak sie zorientowac co za rozmiar mi wyszedlna razie nie moge kupic
buziaki dla was
weekend yeah

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

znacie jakis latwy przepis na szarlotke???jabłuszka mi sie marza
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 15:56   #7227
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=kasikkk87;37898877][QUOTE=przedpo;37894596][QUOTE=Amorcio;37886442]
Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość

\
[/COLOR]

wiesz co???a ja tego nie rozumiem
jestes na forum cyckowym
jestes tu po to aby dowiedziec sie czegos o powiekszaniu zaobazcyc zdjecia itp
a sama swojej wyjsciowki nie wstawisz.......
no sorki ale to dziwne tym bardziej ze zaproszenia wysylasz
ja gdybym miala fajne cycki to na pewno bym sie tu nie pojawilawiec nie rozumiem problemu wstawienia zdjec
skocz do mojego albumu zobacz wyjsciowke...tyle na ten temat
ps nie przyjmuje juz zaproszen jezeli same nie macie zadnych fot
Kasiuku, czytasz forum więc zapewne wiesz (może zapomniałaś), że kończyłam karmienie. Rozumiem, iż nie masz w tej dziedzinie doświadczenia i nie wiesz jak biust wygląda gdy się karmi a jak będzie wyglądał za czas jakiś od skończenia karmienia. Ja własnie jestem w fazie przemian i pisałam jak moje cycuszki znormalnieją to zrobię fotkę i wstawię wyjściówkę. Gdybym teraz ją wstawiła wyglądała bym czasem jak ze sporym implantem , czasem jak z jednym implanetm a drugim bez ale ciągle nie tak jak to będzie wyglądało gdy dojdzie do normy. Nie darmo lekarze mówią, że od skończenia karmienia do operacji musi minąć 6mcy. Krokusik widziała mnie na żywo i przyznała mi rację, że trzeba czekać. Jeżeli przeszkadza Ci brak mojej wyjściówki chociaż twarz widzisz to trudno, wykasuj mnie...

i właśnie dlatego, że jestem na forum gdzie mowa o implantach piersi, nie będę się teraz ośmieszać wstawiając swoją "wyjściówkę" bo Ty Kasiuku zarzucisz mi nieuczciwość. Każda kobieta która karmiła dzieci zrozumiała co wcześniej pisałam i wykazała się zrozumieniem

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2012-11-30 o 16:02
Stary 2012-11-30, 16:26   #7228
path87
Zakorzenienie

iloona79, Amorcio, Olivkaa200, malina986,
dzięki ogromne dziewczyny za takie skrupulatnie wyjaśnienie sytuacji, obecnie jestem jeszcze trochę przerażona kwestią powiększania piersi, ale przy was zaczynam wierzyć w słuszność swoich tez, że jednak warto je zrobić, żeby pozbyć się kompleksów, nabrać pewności siebie itd.
Olivkaa200 trochę mnie wystraszyłaś tym bólem, ja ogółem jestem odporna na ból fizyczny, ale wiadomo jak się człowiek skaleczy to na następny dzień już mu lepiej, a tu jest duża rana po operacyjna i nie wiem jak bym się zachowała mając taką ciągłość bólu.

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
Path87 jak nic się nie bedzie z nimi dzialo to nie trzeba wymieniać
To byłaby najlepsza opcja

Edytowane przez path87
Czas edycji: 2012-11-30 o 16:27
path87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 17:10   #7229
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=Amorcio;37899132][QUOTE=kasikkk87;37898877][QUOTE=przedpo;37894596]
Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość

Kasiuku, czytasz forum więc zapewne wiesz (może zapomniałaś), że kończyłam karmienie. Rozumiem, iż nie masz w tej dziedzinie doświadczenia i nie wiesz jak biust wygląda gdy się karmi a jak będzie wyglądał za czas jakiś od skończenia karmienia. Ja własnie jestem w fazie przemian i pisałam jak moje cycuszki znormalnieją to zrobię fotkę i wstawię wyjściówkę. Gdybym teraz ją wstawiła wyglądała bym czasem jak ze sporym implantem , czasem jak z jednym implanetm a drugim bez ale ciągle nie tak jak to będzie wyglądało gdy dojdzie do normy. Nie darmo lekarze mówią, że od skończenia karmienia do operacji musi minąć 6mcy. Krokusik widziała mnie na żywo i przyznała mi rację, że trzeba czekać. Jeżeli przeszkadza Ci brak mojej wyjściówki chociaż twarz widzisz to trudno, wykasuj mnie...

i właśnie dlatego, że jestem na forum gdzie mowa o implantach piersi, nie będę się teraz ośmieszać wstawiając swoją "wyjściówkę" bo Ty Kasiuku zarzucisz mi nieuczciwość. Każda kobieta która karmiła dzieci zrozumiała co wcześniej pisałam i wykazała się zrozumieniem

hmmmm
ja to pisalam a propo wypowiedzi przedpotakze pomylka amorcio
i nikomu nie zarzucam nieuczciwoscipo prostu uwazam ze jezeli ktosc chce ogladac moje zdjecia przed i po powiniem wstawic wyjsciowke a nie sie wstydzic bo nie ma czego
amorcio chyba zle cytat zaznaczylam sorkia tak poza tym to Ty masz zdjatka w albumie

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

amorcio teraz zerknelam jest wyraznie napisane ze zacytowalam wypowiedz przedpo
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 17:12   #7230
aggga1987
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość

aggga,
idź moze faktycznie na kolejną konsultację lub do innego dra...
Ja byłam co prawda u dwóch i każdy zaproponował mi co innego
Teraz mam więc problem,a najlepsze jest to,ze jeszcze nie odwolalam umowionego terminu na zabieg-a mam na styczeń!!
Dlatego jak zrezygnuję to pójdę do trzeciego i może tym razem trafię w 10tkę i będzie mi wszystko pasowało....
W poniedziałek wybieram się właśnie do innego dr po kolejną opinię
Dam znać co zadecyduję po tej wizycie.

Dr MW odpisał, że defekt będzie niewidoczny tylko w staniku, czyli operacja nie zmieni tego spoglądania na boki.

Powiedzcie dziewczyny-gdybym zdecydowała się na operację końcem grudnia/początkiem stycznia to czy w początkiem lutego mogę planować wylot w ciepłe kraje, np. Hiszpania(wyspy kanaryjskie) i normalnie chodzić tam kilka godzin dziennie w stroju kąpielowym? Czy stanowczo odradzałybyście to?

Ps. Przez weekend będę raczej niedostępna - wyjeżdżam do rodziny.
aggga1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości