|
|
#4231 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część IV
phdwao przez ciebie
chcę kocyk la millou. pomyślałam że kupię pod choinkę ale już od miesiąca jest niedostępny na ich stronie nie wiesz czy tak bywa i czy się jeszcze pojawi?
|
|
|
|
#4232 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za rehabilitacjeCytat:
za lepszy wieczor niz dzien. Szkoda, ze rodzice nie pomagaja. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zeby dziecie dalo Ci nieco wytchnieniaCytat:
![]() Moja na razie z brzuszka na plecy Cytat:
Super uczucie kupic sobie takie kozaczki Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- jest jeszcze chustka
|
|
|
|
|
#4235 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie kupiłam blender do robienia zupek dla Nadii, polecam bo miałam pożyczony i super się sprawdził, moment wszystko rozdrabnia
http://allegro.pl/blender-mikser-phi...829590966.html |
|
|
|
#4236 | |||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
mamy go- jest super i tańszy od la millou a bardzo podobny
|
|||
|
|
|
#4237 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Przyszła dziś mata i jeszcze jedna paczka. Już niczego się nie spodziewaliśmy, jak nagle dzwonek - kurier z paczką. Konsternacja. Otwieramy i okazuje się, że pewien generał, dla którego mąż dwa lata temu tłumaczył, nie tylko z okazji narodzin Zosi przysłał nam skrzynkę szampana (co już nas wtedy niezwykle miło zaskoczyło), ale i teraz, na Gwiazdkę, przesłał metalową skrzynię (wielkości mikrofalówki ) pełną najrozmaitszych pudełek z piernikami norymberskimi (tak jak w PL toruńskie są tymi najsłynniejszymi, tak w DE norymberskie uważane są za najlepsze ). Ale miło dzięki Przeczucia mam dobre, ale że nie jestem specjalistką od przeczuć, to wolę na nich się nie opierać. Cytat:
Łapka wygląda jakby odrobinę lepiej, choć kołnierza nie byliśmy w stanie założyć. Tzn. założyliśmy, przez pierwsze 3 minuty śmialiśmy się z kota do łez, potem miny nam zrzedły, serca pękły z głuchym łomotem i zdjęliśmy. nie ma, straciła wszystkie, jak miała rok z hakiem. Autoimmunologiczne zapalenie dziąseł (organizm odrzucił stałe zęby) - 4 miesiące bujania się po lekarzach, badań, walki, wiecznie ropa z krwią z pyszczka, węzły chłonne jak dwie czereśnie, koszmar... Weterynarze bezradni, w końcu trafiliśmy do takiego, który robił doktorat z chorób dziąseł u kotów. Ostatecznie ekstrakcja (w dwóch turach, bo stan był za poważny, by robić naraz) i happy end, choć wyglądało to w pewnym momencie fatalnie ![]() Stąd taka jestem potwornie przewrażliwiona na punkcie tego kota. Z najdrobniejszą nieprawidłowością lecę zaraz do weta i spać przez kolejne noce nie mogę z nerwów. Cytat:
![]() Robi to firma Trousselier, na necie widzę np. tu http://www.noeuf.fr/catalogsearch/re...&submitSearch=. ![]() (kochana, sorry, że nie odpisałam, ale znów wypstrykałam się z całego Guthaben na komórce )wciąż boli? też tak czasem mam, ale to chyba nic groźnego, bo zawsze już następnego dnia przechodzi ![]() siedzieć na dupie z Zosią, bo mąż znów (pół godziny temu) wyjechał na konferencję. Możemy sobie jakoś tu online wspólnie powróżyć, jak coś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jakiś czas temu pokazywałam kocyki tej firmy i zasięgałam u was rady, czy kupować. Ostetecznie nie wzięłam, ale mam tę szmatkę z metkami i zastanawiam się ostatnio nad książeczką, bo ją macałam i ma mnóstwo rozmaitego dobra w środku, nie tylko metki ![]() KarolinaPW - strasznie się cieszę, że z Marcinkiem ok! |
||||
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W szoku jestem do tej pory że mi się udało A w ogóle nie chciałam ich mierzyć, bo byłam pewna, że ich nie dopnę Z tej radości nawet cena mnie nie zszokowała
|
|
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Karolina super, że z synkiem wszystko ok
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4241 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
![]() Cytat:
a jakie ma Jaś?![]() dla dziewczynki wzór w truskaweczki jest słodki |
|
|
|
|
#4242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz nie boli ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szczególnie wzór z cerkiewnymi kopułkami - bliski sercu ![]() miłe bardzo, ale wtyki... tego, tam Generał ma 80 lat ![]() Dawno na emeryturce, rozkoszuje się podróżami i... interesuje najnowszą techniką (np. ipadami ). Odjechany dziadek
|
|
|
|
|
#4244 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
jak teraz ujawnia się tyle nowych mamuś to ujawnię się i ja ![]() Jestem mamą sierpniową, moja córeczka Ola urodziła się 20 sierpnia przez CC miała 48cm i ważyła 2890g teraz ma 57cm i waga 5700 karmię kp chociaż na początku dostawała czasami mm. Czytam Was również prawie od początku bez żadnych złych zamiarów ![]() Jestem również reprezentantką Wrocławia no teraz akurat od porodu mieszkam 30 km od Wrocka u mojej mamy ale za kilka miesięcy wracamy do Wro. Dzięki Wam mam czuję się o wiele lepiej czytając o podobnych problemach jak moje. W załączniku moja Ola jak miała 2 dni ( kiedy to było...) i kilka dni temu. Edytowane przez kazia112 Czas edycji: 2012-12-01 o 15:21 |
|
|
|
#4245 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję Dziękuję Cytat:
, mamy właśnie brązowy w cerkwie - o taki:http://allegro.pl/dwustronny-kocyk-c...726462297.html |
||
|
|
|
#4246 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4248 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
daj znać czy to pomogło ![]() Cytat:
kazia112 witaj Linka dostałam te rajstopki ze smyka i ta gumeczka jest świetna, nie uciska i jest delikatna i mają super wymodelowane stópki jedyne co może w nich przeszkadzać to to, że mają wysoki stan, ale ja to uważam za zaletę ![]() I dołączyłam do sekty alumowców
|
||
|
|
|
#4250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie dość, że w cerkwie, to jeszcze brązowy ![]() Zosia mi właśnie marudzi na macie (zamiast się cieszyć, że ją dostała ). Plac zabaw się zrobił z naszego dużego pokoju, naprawdę ![]() W jednym rogu leżaczek, w drugim huśtawka, w trzecim mata Lamaze (w kącie jeszcze ta druga, wciąż nie została oddana koleżance), pod ścianą "przyrząd gimnastyczny", na środku mata piankowa a na niej dzidziuś (skrzeczący), otoczony kilkoma zabawkami. Chyba powinniśmy pozbyć się stołu i kanapy, bo tylko zawadzają
|
|
|
|
|
#4251 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Kto mi dziecko podmienił??
Popołudniu masakra. Cały czas marudzenie, rączki, marudzenie, rączki, chcę spać, nie mogę zasnąć, marudzenie, ryk, rączki, odkurzacz, marudzenie, rączki, ryk... i tak przez 2h ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() za śmiechCytat:
![]() Skąd jesteś? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Śliczna Oleńka sekta rulez Cytat:
Kopnij ją, na kompa stacjonarnego czasem działało
|
|||||||||
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
ruszyla ale na reczny zaped
bez kitu beben nie chce sie krecic... kurde nie stac mnie teraz na nowa pralke swieta ida.. ![]() niech jeszcze pochodzi z miesiac.. w najgirszym wypadku pod nosem mam pralnie ale same wiecie ile jest prania przy dziecku... |
|
|
|
#4253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też się młodym pochwalę, a co Zdjęcie 1 jak miał 2 miesiące Zdjęcie 2 jakoś sprzed 2 tygodni ![]() Przynajmniej by dobrze zarabiał w takim fachu ![]() Obecnie z Podkarpacia, ale trochę po Polsce wędrowałam- Śląsk, Warszawa...
Edytowane przez LadyMagnolia Czas edycji: 2012-11-30 o 19:49 |
|
|
|
|
#4254 |
|
Rozeznanie
|
kurcze posta nie mogę osunąć..
Edytowane przez LadyMagnolia Czas edycji: 2012-11-30 o 19:50 |
|
|
|
#4255 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ta kanapa i stół rzeczywiście brużdżą w tym salonie ![]() Cytat:
Cytat:
Ale to byłby zbyt duży przypadek ![]() A dentysta to dobry fach
Edytowane przez wvictoria Czas edycji: 2012-11-30 o 20:00 |
|||
|
|
|
#4256 | |||
|
Zadomowienie
|
Już rozsunęłam
małego jeszcze nie wkładałam, bo dziś cosik marudny jest i na bank by ryczał ale już widzę że będzie miał więcej miejscaCytat:
![]() Cytat:
Masz słodziutką córunię Cytat:
|
|||
|
|
|
#4257 | ||||
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Cytat:
jeszcze chwila i zobaczysz na pewno kolejne II kreski ![]() Cytat:
Cytat:
Mój ostatnio często po jedzeniu wypluwa cycka i tą swoją malutką rączką zaczyna go głaskać śmiejemy się, że mówi w ten sposób "dobry cycuś, dobre mleczko" heheh ![]() Cytat:
![]() Hmmm .... tyle pocytowałam a tu tylko kilka się pokazało :/ My dziś byliśmy na szczepieniu ... Jedyny plus tej wyprawy jest taki, że wiem, że rośnie jak na drożdżach, bo waży już 6920, czyli średnio przybiera 1kg na miesiąc (urodził się mając 3800)
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy szczeniaczka uczniaczka z Tesco!
Poza tym wybranym były jeszcze dwa, ale chyba uszkodzone, albo bez baterii, czyli mój był ostatnim działającym. To prezent gwiazdkowy od mojej mamy, ale po co ma przepłacać. I tyle dobrego. A! Jeszcze kupiłam kolejne pudełko cukierków Celebrations |
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Mam dość, dziecko mi nie spało cały dzień, dopiero o 17 postanowiła dać koncert i mieć wolę uśnięcia, co skończyło się szarpaniną, rykiem itd. Teraz usypiałam ją 1,5h. Podmienili mi dziecko, nie wiem, co się stało. Jestem wykończona, na serio. Jakbym tak miała codziennie to bym oszalała. Dlatego łudzę się, że to chwilowe i mam jeszcze trochę cierpliwości
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

chcę kocyk la millou. pomyślałam że kupię pod choinkę ale już od miesiąca jest niedostępny na ich stronie
nie wiesz czy tak bywa i czy się jeszcze pojawi?

za rehabilitacje
) i chwilę na rękach trzymałam.
nawet mi ziemniaków nie obierze a robię obiad również dla nich
) i grzechotka którą dziś sam sobie złapał jak leżała obok niego 

pokarmu dziś za wiele nie mam, bo jak mały ulała to prawie samą wodą

) pełną najrozmaitszych pudełek z piernikami norymberskimi
). Ale miło
)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zaraz wypróbuję

jeszcze chwila i zobaczysz na pewno kolejne II kreski