Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 243 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-30, 21:38   #7261
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
umówiłam się dziś na kolejną konsultację.Tym razem do tego dr.co chciałam.Klinika ta sama.
Termin 8 styczeń.
mąż miał trochę muchy w nosie że to już druga a przed samą op.pewnie i 3 konsultacja będzie.
A wy na ilu konsultacjach byłyście przed op?
Ja na 2. Ale dodać do tego trzeba bombardowanie mailami wybranego lekarza

celinka pewnie juz możesz. Jak alkohol można już pić, to czosnek jeść chyba też

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2012-11-30 o 21:40
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 21:39   #7262
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
Witam wieczorową porą
Witaj

Gdzies mi sie w oko rzucilo, ze choruszka jestes Duzo zdrowka zycze , obys szybko wypocila te chorobsko wstretne
Stary 2012-11-30, 21:41   #7263
rodzynki
Raczkowanie

ŻABA ło mateczko ale avatarekwe szłabym do albumu ale dzieci siedza obok więc jutro sobie pooglądam i pozazdraszczam

Któras kobitka tutaj pytała o ilość konsultacji- ja była na jednej
Stary 2012-11-30, 21:44   #7264
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Słuchajcieee...czy ja 2tyg po operacji moge leczyc sie czosnkiem??? Wiecie cos moze ? Chodzi o to ze krew rozrzedza ale na strupki to juz chyba nie dziala ,co? o ja bladynka ... ale wole sie upewnic

Ty blondynka??? To ja blondynka Ci powiem, ze ja syrop z cebuli i czosnku bez przerwy pilam, zeby nie zachrowac ze 3 mc przed op i ze 3 jeszcze po No bo nie pomyslalam, ze czosnek krew rozrzedza i nie przewidzialam, ze jak mi pielegniarki weflon wyciagnom to zapryskam krwia caly pokoj, lacznie z oknem i zaluzja No i to jedyny wypadek po czosnku byl, cala reszta byla ok:hahaha :
Stary 2012-11-30, 21:45   #7265
rodzynki
Raczkowanie

ŻABKO:c mok: tak ja od 2 tyg. kaszle i chyba sobie płuca pypluje ale mam nadzieje ze ominie sie bez lekarza nawet sobie smarowałam jakimis rozgrzewaczami na klatkę tzn. tak z góru nawet szyja nie na piersi piekło jak cholera,zrobiłam sobie wolne dzis i poleżałam w wyrku
Stary 2012-11-30, 21:47   #7266
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
W ten Andrzejkowy wieczór mój TŻ taki coś mi zapodał odnośnie implantów
http://www.smog.pl/wideo/57431/impla...wyszlo_dobrze/

Wiecie, dziś wyczytałam, że pierś z implantem anatomicznym jest nieznacznie twardsza w dotyku niż z okrągłym
ooo fuck
Po co ona ......................... ........aaaaaaaaaaaaa nieistotne, masakra
Stary 2012-11-30, 21:48   #7267
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Witam Dziewczyny .. nareszcie koniec tygodnie i moge zajac sie swoimi sprawami czyli jedna z nich bedzie pisaanie do Was Tak jak wspomialam wczesniej bylam umowiona tylko na jedna konsultacje , dzisiajj umowilam sie do drugiego lekarza - jak doradzalyscie Wole uslyszec dwie opinie i wtedy bedzie latwiej o podjecie decyzji .. o ile dwoch lekarzy nie okarze sie klapa..
Katarzynka00 widze ze jestesmy umowione w podobnych terminach ja 4 stycznia w tym samym dniu . Zapomnialam sie zapytac jak dlugo zajmuje taka konsultacja?
Zabulek1 - ile bym dala zeby moc zobaczyc Twoj album .. ja wstawilam moja wejsciowke .. dla Ciebie taki rozmiar piersi to wspomnienie
Kwiatuszekldn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 21:50   #7268
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
ŻABKO:c mok: tak ja od 2 tyg. kaszle i chyba sobie płuca pypluje ale mam nadzieje ze ominie sie bez lekarza nawet sobie smarowałam jakimis rozgrzewaczami na klatkę tzn. tak z góru nawet szyja nie na piersi piekło jak cholera,zrobiłam sobie wolne dzis i poleżałam w wyrku
Mi pomaga herbatka z rumem ,miodem, cytryna i do tego 3 polopierynki i pod kolderke Jak sie wypoce to na drugi dzien ani kaszlu, ani katraru nie mam Moze tez sobie zrob w piatkowy wieczorek herbatka z wkladka jak znalazl
Stary 2012-11-30, 21:50   #7269
rodzynki
Raczkowanie

Chyba sie pożegnam bo mój chłop sie gapi i chce abym z nim posiedziała na kanapie ,normalnie nieraz zazdroszcze kumpeli że jest sama, ale tylko czasami
Tak więc pa pa : roza:
Stary 2012-11-30, 21:54   #7270
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba sie pożegnam bo mój chłop sie gapi i chce abym z nim posiedziała na kanapie ,normalnie nieraz zazdroszcze kumpeli że jest sama, ale tylko czasami
Tak więc pa pa : roza:

To milego wieczorka
Stary 2012-11-30, 21:55   #7271
rodzynki
Raczkowanie

ŻABA to wszystko do herbatki? i polopirynka na pewno sprawdzony i dobry przepis ale ja taki dziwoląg co do smaków że bys nie uwieżyła Tabletke jak mam połknąć i mi sie rozpuszcza w gębie to stoje nad umywalka tak na wszelki wypadek Chyba musze do niektórych zeczy dorosnąć
Znajomi mnie znają i sie dziwią że wściekłe psy mi smakują i tekila też PA idę bo sie gapi brrrr:c mok:
Stary 2012-11-30, 21:59   #7272
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Kasikkk, przepraszam, ale po pierwsze chyba nie zrozumiałaś żartu, bo chodziło mi o to, żebyś mi nie kazała pokazywać cycków - bo ich nie mam, a nie o to, że nie chcę, nie zrobię zdj tak zwanej wyjściówki, żeby Tobie pokazać klatkę piersiową . Po drugie, sama napisałaś, że najpierw buszowałaś po forum, bo byłaś ciekawa jak to wygląda przed op i po i dopiero potem wstawiłaś swoje zdjęcia, Więc w czym problem, bo nie bardzo rozumiem i trochę jedna wypowiedź przeczy drugiej? Ponadto chyba nie tylko ja nie mam zdjęć. Zdjęć nie mam...sama nie wiem dlaczego i nie sądziłam, że może to stanowić problem dla kogoś. A jak będę bliżej op, a już na pewno po, to umieszczę, bo pewnie będę prosiła podpowiedź czy rozm implantu będzie ok, oraz żeby takie osoby, jak ja mogły sobie pooglądać i w zamian na pewno nie będę oczekiwała, żeby fotografowały siebie.
Jeżeli masz jakieś wątpliwości co do hmm jak to nazwać mojej płci, powodu dlaczego jestem na forum, to zgłoś (chyba tak to się odbywa?) lub się odezwij na priv, nie wiem.
W każdym razie uwagi tego typu, bo zjadłam "a" w jakimś czasowniku są chyba na wyrost i trochę mi się zrobiło przykro, a tutaj chyba inna atmosfera panuje.

To tyle ode mnie.
o kurcze widze ze sie dzisiaj z nikim nie rozumiem
mi nie chodzilo o to ze zjadlas literki ktos inny Ci zwrocil na to uwage ,mi sie tez czesto zdarzac litery wiec ja w tym problemu nie widzenie przesadzajmy
ja Twoja wypowiedz odnosnie wyjsciowki zrozumialam w ten sposob ze sie wstydzisz swoich piersi czy tam ich braku, chodzilo mi o to ze ja tez nic nie mialam a zdjecia wstawilam a op mialam dlugo dlugoo poi ja nigdy nie powiedzialam ze cos z Toba nie tak ze chyba nie jestes kobieta wiec teraz ja nie rozumiem
no i tyle
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 22:01   #7273
Saba08
Zadomowienie

Kobietki, czy podpowiecie, po jakim czasie można zacząć stosować plastry na blizny? Bo linomagiem mam smarować po 3 tygodniach, ale nie wiem jak długo.
Stary 2012-11-30, 22:03   #7274
kasikkk87
Zadomowienie

zabulek foty wymiataja)nie moglam dodac komentarzy nie wiem czy w koncu poszly)
mam pytanko odnosnie tej zielonej bluzki ...kupilas ja moze na alegro??widzialam kiedys identyczna
Stary 2012-11-30, 22:26   #7275
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Zabulek -- O takich wlasnie piersiach marze .. tylko nie wiem czy byla bym w stanie je uniesc sa takie duuuze, jaki rozmiar miseczki ? Pieknie wygladaja !
Stary 2012-11-30, 23:11   #7276
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
o kurcze widze ze sie dzisiaj z nikim nie rozumiem
mi nie chodzilo o to ze zjadlas literki ktos inny Ci zwrocil na to uwage ,mi sie tez czesto zdarzac litery wiec ja w tym problemu nie widzenie przesadzajmy
ja Twoja wypowiedz odnosnie wyjsciowki zrozumialam w ten sposob ze sie wstydzisz swoich piersi czy tam ich braku, chodzilo mi o to ze ja tez nic nie mialam a zdjecia wstawilam a op mialam dlugo dlugoo poi ja nigdy nie powiedzialam ze cos z Toba nie tak ze chyba nie jestes kobieta wiec teraz ja nie rozumiem
no i tyle
OKI. Uznajmy, że nie było tematu
Wstawiłam te wyjściówkę, tylko coś nie mogę przekręcić zdj.
Teraz dyskutujemy z Sabą czy 255 czy 295.....

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 23:17   #7277
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
OKI. Uznajmy, że nie było tematu
Wstawiłam te wyjściówkę, tylko coś nie mogę przekręcić zdj.
Teraz dyskutujemy z Sabą czy 255 czy 295.....
oj ja sie nie nie znam czy w ogole mozna tu przekrecic fote
Widzialam wyjsciowke ,jestes szczuplutka ile masz pod biustem??

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

przedpo napisz wszystkie swoje wymiary bedzie łatwiejwzrost wage itp
Stary 2012-11-30, 23:21   #7278
celina777
Rozeznanie

przedpo ja przekrecam fotki o 360 zanim wstawie bo robie i sa ok ale wstawiam i one sa tak jak u Ciebie w tej chwili,wiec robie im karuzelke i sa prosto.
Aaaa...no i bierzcie te wieksze 295
Stary 2012-11-30, 23:25   #7279
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
oj ja sie nie nie znam czy w ogole mozna tu przekrecic fote
Widzialam wyjsciowke ,jestes szczuplutka ile masz pod biustem??

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

przedpo napisz wszystkie swoje wymiary bedzie łatwiejwzrost wage itp
Pod biustem mam tyle co i w biuście
A tak serio, to jestem ostatnio w ogóle nieogarnięta, nawet cm nie mogę znaleźćvw domu, a staniki mam różne - chyba 80 lub 85cm, z tym, że ja BARDZO nie lubię, jak mi się cokolwiek wrzyna, wciska, obciska - czy to majtki, czy stanik, czy spodnie w pasie. Wzrost 168, waga się waha od 56 do 60 kg. Zrobię jeszcze jakieś inne te zdjęcia, ale już pisałam Sabie, że mam prawie przeźroczyste rolety w domu i brak firanek, w związku z czym robienie zdjęć przy zapalonym świetle o tej porze może rozbawić sąsiadów.

już są ojaaa
Stary 2012-11-30, 23:31   #7280
kasikkk87
Zadomowienie

anatomki sa mniejsze niz okragle ja tez bym brala chyba te wieksze jak wejdaa co bys chciala uzyskac po op??za duze nie beda bo nie wielka roznica jest miedzy dwoma propozycjamia zawsze lepiej miec wiecej
chyba kazda tu chce wiecej po op masz 80 pod biustem??

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

uwazaj na sasiadow
Stary 2012-11-30, 23:32   #7281
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Dziewczynki , ja wyskocze z innym tematem troszke .. Jutro jestem umowiona na powiekszanie ust kwasem hialuronowym bez znieczulenia .. i .. mam lekkiego stracha! , moj pierwszy raz nie wiem czego moge oczekiwac . Zalezy mi na delikatnym efekcie. Wstawie zdjecia ust na profil ( niebawem z tych wszystkich zdjec bedziecie mogly stworzyc caly portret mojej osoby - jak puzzle hehe )Moj chlopak to mowi ze zariowalam :-D usta , potem piersi i ze mnie nie pozna niebawem bo takie przemiany nastapia. Ja to robie glownie dla siebie , by czuc sie lepiej i ladnie.
Stary 2012-11-30, 23:33   #7282
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
zabulek foty wymiataja)nie moglam dodac komentarzy nie wiem czy w koncu poszly)
mam pytanko odnosnie tej zielonej bluzki ...kupilas ja moze na alegro??widzialam kiedys identyczna
Kurcze ta bluzka jest blekitna, tylko cos mi sie stalo z aparatem Albo ze swiatlem Ja na alegro nie mam konta W sklepie sobie wisiala , to ja zaadoptowalam
Stary 2012-11-30, 23:34   #7283
kasikkk87
Zadomowienie

aa juz doczytalam ze wszystko wieksze kupujesz
ja tez nie nawidze wrzynania
i jakos przy 74 pod biustem nie wyobrazam sobie tych zalecanych hm 70??przy braku piersi obwod 75 byl chyba jedna z zaletjedyna no bo co mial trzymac
Stary 2012-11-30, 23:34   #7284
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszekldn Pokaż wiadomość
Zabulek -- O takich wlasnie piersiach marze .. tylko nie wiem czy byla bym w stanie je uniesc sa takie duuuze, jaki rozmiar miseczki ? Pieknie wygladaja !
Nie sa duze Jak ide do pracy i ubieram topik i t-shirt to jestem prawie plaska 32 E niby, ale topy S kupuje i sa dobre
Stary 2012-11-30, 23:35   #7285
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszekldn Pokaż wiadomość
Dziewczynki , ja wyskocze z innym tematem troszke .. Jutro jestem umowiona na powiekszanie ust kwasem hialuronowym bez znieczulenia .. i .. mam lekkiego stracha! , moj pierwszy raz nie wiem czego moge oczekiwac . Zalezy mi na delikatnym efekcie. Wstawie zdjecia ust na profil ( niebawem z tych wszystkich zdjec bedziecie mogly stworzyc caly portret mojej osoby - jak puzzle hehe )Moj chlopak to mowi ze zariowalam :-D usta , potem piersi i ze mnie nie pozna niebawem bo takie przemiany nastapia. Ja to robie glownie dla siebie , by czuc sie lepiej i ladnie.
a czemu bez znieczulenia??z tego co wiem ta kwas podany w usta boli najbardziej
Stary 2012-11-30, 23:38   #7286
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Przedpo - ja sie chowam w lazience , najbardziej dyskretne miejsce gdzie mozna zrobic fotki .U mnie jest podobnie , od ulicy wszystko widac co sie dzieje u mnie w pokoju.
Stary 2012-11-30, 23:39   #7287
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
anatomki sa mniejsze niz okragle ja tez bym brala chyba te wieksze jak wejdaa co bys chciala uzyskac po op??za duze nie beda bo nie wielka roznica jest miedzy dwoma propozycjamia zawsze lepiej miec wiecej
chyba kazda tu chce wiecej po op masz 80 pod biustem??

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

uwazaj na sasiadow
No zmierzę się juto może, bo już sama nie wiem ile ja tam mam. Ja przede wszystkim nie chcę, żeby mi się ten implant odznaczał, a przy takiej budowie jest duża na to niestety szansa, bo mam mały gruczoł i tłuszczu (przynajmniej w tej części) bardzo mało. Dlatego też ja się przez chwilę nie zastanawiałam czy chciałabym duże B czy małe C, czy jeszcze coś innego, bo nie chcę mieć balonika obciągniętego skórą;/ Ideał dla mnie to Anne001, ale tu się nie ma co kierować ideałami tylko tym co można zrobić u mnie.
Mi dr powiedział, że może mi zamówić dwa komplety i zdecydujemy przed op. i chyba na tym stanie, bo ja się nie zdecyduję wcześniej

już są ojaaa
Stary 2012-11-30, 23:40   #7288
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
umówiłam się dziś na kolejną konsultację.Tym razem do tego dr.co chciałam.Klinika ta sama.
Termin 8 styczeń.
mąż miał trochę muchy w nosie że to już druga a przed samą op.pewnie i 3 konsultacja będzie.
A wy na ilu konsultacjach byłyście przed op?
I super! bardzo dobrze że idziesz jeszcze raz. Tamta konsultacja to była porażka- i lekarz nie ten i zbyli Cię jakbyś nie musiała nic wiedzieć
Ja przed pierwszą op była trzy razy (u tego samego lekarza oczywiście ). Ale byłam jeszcze u dwóch innych w innych klinikach.
A u Pani dr sprawa była troszkę inna ze zrozumiałych względów- to Gdyni na konsultację przed op. jeździłam 3 lub 4 razy.

Cytat:
a ja tak z innej beczki, co ile postów zakładacie nowy wątek? bo tu już tyyyle tysięcy się nastukało
oooo- hihi my tu piszemy i piszemy i piszemy- serwer jest bardzo pojemny . Dobrze nam w każdej części - i ciężko nową założyć Najczęściej zakładamy nową jak nam ktoś atmosferę zepsuje żeby nie patrzeć na głupie posty

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Katarzynka kilka dziewczyn tutaj było na dwóch, może więcej konsultacjach. Jeżeli masz jakieś wątpliwości lub chcesz jeszcze kogoś innego sprawdzić to idź śmiało, nie ma w tym nic dziwnego Ja byłam u dwóch lekarzy, z tym, że u tego drugiego, bo zmieniałam kraj operacji, więc innej możliwości nie było, żeby się przekonać gdzie robić
A ten wątek pewnie będzie jeszcze się ciągnął drugie tyle lub jeszcze więcej Następnie powstanie cz. 9
Kiciu- a co Ty masz za avek nie poznałam Cię- myślę o jeszcze jedna kicia Kto jest na Twoim avku?

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Słuchajcieee...czy ja 2tyg po operacji moge leczyc sie czosnkiem??? Wiecie cos moze ? Chodzi o to ze krew rozrzedza ale na strupki to juz chyba nie dziala ,co? o ja bladynka ... ale wole sie upewnic
Już możesz - lecz się kochana , nie ma co chorować

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
W ten Andrzejkowy wieczór mój TŻ taki coś mi zapodał odnośnie implantów
http://www.smog.pl/wideo/57431/impla...wyszlo_dobrze/

Wiecie, dziś wyczytałam, że pierś z implantem anatomicznym jest nieznacznie twardsza w dotyku niż z okrągłym
Anatomki mają trzecią spoistość (z małymi wyjątkami drugą) - i może stąd taki pogląd. Ale większość dziewczynek które mają okrąglaski też je mają w trzeciej spoistości więc w sumie gdzie jest różnica?

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Mi pomaga herbatka z rumem ,miodem, cytryna i do tego 3 polopierynki i pod kolderke Jak sie wypoce to na drugi dzien ani kaszlu, ani katraru nie mam Moze tez sobie zrob w piatkowy wieczorek herbatka z wkladka jak znalazl
O tak , to dobry sposób A teraz pędzę do Twojego albumiku

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 23:46   #7289
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Kassik87 - bez znieczulenia dentystycznego bo zabieg wykonywany jest w gabinecie kosmetycznym i ona nie robi takich znieczulen wspomniala tylko o jakiejs masci ktora zaaplikuje 30 minut przed podaniem kwasu .. auuc juz to czuje Oby wszystko poszlo dobrze ... Jak wroce z wielka bulwa na pol twarzy to znak ze chyba cos wyszlo nie tak ..
Stary 2012-12-01, 00:12   #7290
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aggga1987 Pokaż wiadomość
W poniedziałek wybieram się właśnie do innego dr po kolejną opinię
Dam znać co zadecyduję po tej wizycie.

Dr MW odpisał, że defekt będzie niewidoczny tylko w staniku, czyli operacja nie zmieni tego spoglądania na boki.

Powiedzcie dziewczyny-gdybym zdecydowała się na operację końcem grudnia/początkiem stycznia to czy w początkiem lutego mogę planować wylot w ciepłe kraje, np. Hiszpania(wyspy kanaryjskie) i normalnie chodzić tam kilka godzin dziennie w stroju kąpielowym? Czy stanowczo odradzałybyście to?
A no widzisz- niestety potwierdziło się to o czym wczoraj pisałyśmy.
Wiesz- w takich sytuacjach gdy piersi są trudne żeby zniwelować troszkę deformacje lepiej/łatwiej to zrobić anatomkami. Jeśli idziesz jeszcze do innego lekarza - spytaj co o tym
myśli.
Co do bikini i upału w lutym . Nie polecam- choć lekarz Ci pewnie pozwoli

Cytat:
No zmierzę się juto może, bo już sama nie wiem ile ja tam mam. Ja przede wszystkim nie chcę, żeby mi się ten implant odznaczał, a przy takiej budowie jest duża na to niestety szansa, bo mam mały gruczoł i tłuszczu (przynajmniej w tej części) bardzo mało. Dlatego też ja się przez chwilę nie zastanawiałam czy chciałabym duże B czy małe C, czy jeszcze coś innego, bo nie chcę mieć balonika obciągniętego skórą;/ Ideał dla mnie to Anne001, ale tu się nie ma co kierować ideałami tylko tym co można zrobić u mnie.
Mi dr powiedział, że może mi zamówić dwa komplety i zdecydujemy przed op. i chyba na tym stanie, bo ja się nie zdecyduję wcześniej
Nawet malusie implanty - powiedzmy 200cc- źle dobrane , źle zamontowane mogą wyglądać jak obciągnięte skórą malutkie wisienki z płaską autostrada po środku Nie daj się zagonić w skrajność bo
można przegiąć i w drugą stronę - za mały implant też może wyglądać beznadziejnie

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-12-01 o 00:14
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości