Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-30, 18:48   #4141
aszuelka
Zakorzenienie

Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5

larysa ja bym brala cos w kolor miodowo-zolty jesli chodzi o komin i czapke

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 18:49   #4142
misiadelko
BAN stały

Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5

No przecież pytała jak zrobić tego drinka

Ja bym walnęła jakiś purpurowy tzn... nie wiem czy to purpurowy, ale taki jak w załączniku jeśli lubisz się wyróżniać, musztardowy też fajny, ja tam lubię takie kolory.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zel-kolorowy-purpurowy-r_536.jpg (72,9 KB, 8 załadowań)
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 18:52   #4143
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
No przecież pytała jak zrobić tego drinka

Ja bym walnęła jakiś purpurowy tzn... nie wiem czy to purpurowy, ale taki jak w załączniku jeśli lubisz się wyróżniać, musztardowy też fajny, ja tam lubię takie kolory.
Nom tak, pytała i od razu wcieliła to w życie ojjj widzę, że same pijoczki tu są ja też muszę sobie zaraz coś ''walnąć'' nie mogę się tak odróżniać
Stary 2012-11-30, 18:58   #4144
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Taaaa... Znajomi którzy pozują na takich "anty mainstream" wrzucili na fb chyba wszyscy... "genialne, cudowne, nowatorskie"
W wersji disco polo to dla nich absolutna "wiocha" a tekst tam się chyba nie zmienił?
Ja to lubię w każdej wersji zresztą, jestem fanką discopolo w umiarze
Cytat:
az musiałam sprawdzić w necie

Wy nawet nie wyobrazacie sobie co to za kocur-łocur Znalazłam dla niego nawet psychologa, ale TŻ powiedzial, że nie będzie płacił za kocią terapię Już znajomi boją się do nas przychodzić, ehhh bezstresowe wychowanie
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 19:37   #4145
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hej

Wczoraj ok 19 położyłam się do łóżka, bo mnie żołądek bardzo bolał. I co? Okazało się, że to świństwo mnie dopadło Od 20 przez całą noc (tak co 1,5-2h) wymiotowałam... I do tego jeszcze dostałam biegunki, na szczęście nie takiej ostrej, żebym musiała non stop w wc siedzieć. Rano jak wstałam to myślałam, że zemdleję... Byłam tak słaba, że nie wiedziałam czy mam jechać do pracy czy nie... Malowałam się na siedząco, bo nie miałam siły stać... Ale w końcu pojechałam do pracy i na szczęście wymioty mi przeszły. Zostało lekkie rozwolnienie i ból żołądka, ale zaopatrzyłam się w Colę i będę pić w małych ilościach, to powinno pomóc Ten weekend mam wolny to się wyśpię i pewnie jutro spędzę cały dzień w łóżku. Teraz też leżę pod kołderką i kocykiem z laptopem oczywiście

To wszystko przez nieodpowiedzialnych rodziców... Jak mówimy, że dziecko ma biegunkę to oni mówią, że to na zęby i przyprowadzają dziecko na drugi dzień do żłobka Dzisiaj też kilku miało biegunkę, ale wczoraj było gorzej. Opiekunki niektóre też się zaraziły. Także masakra po prostu

alloffkowa, nie przejmuj się teściem. Moi teściowie też nam nie gratulowali mimo, że teściowa wiedziała wcześniej, że C. planuje zaręczyny i pokazywał jej nawet pierścionek. A moi rodzice bardzo się ucieszyli i nam gratulowali. Na początku też mi było przykro z tego powodu, ale potem to olałam.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 19:45   #4146
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Jak Wy pijecie to ja też idę sobie drina strzelić Mam w lodówce otwartą już grapefruitową barmańską i albo sobie strzelę samą, albo z jakimś soczkiem A co! trzeba się odstresować, bo dziś cały dzień nad tą ☠☠☠☠☠☠☠oną pracą siedzę i już ledwo widzę na oczy...

No to zdrówko!

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 19:50   #4147
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Hej

Wczoraj ok 19 położyłam się do łóżka, bo mnie żołądek bardzo bolał. I co? Okazało się, że to świństwo mnie dopadło Od 20 przez całą noc (tak co 1,5-2h) wymiotowałam... I do tego jeszcze dostałam biegunki, na szczęście nie takiej ostrej, żebym musiała non stop w wc siedzieć. Rano jak wstałam to myślałam, że zemdleję... Byłam tak słaba, że nie wiedziałam czy mam jechać do pracy czy nie... Malowałam się na siedząco, bo nie miałam siły stać... Ale w końcu pojechałam do pracy i na szczęście wymioty mi przeszły. Zostało lekkie rozwolnienie i ból żołądka, ale zaopatrzyłam się w Colę i będę pić w małych ilościach, to powinno pomóc Ten weekend mam wolny to się wyśpię i pewnie jutro spędzę cały dzień w łóżku. Teraz też leżę pod kołderką i kocykiem z laptopem oczywiście

To wszystko przez nieodpowiedzialnych rodziców... Jak mówimy, że dziecko ma biegunkę to oni mówią, że to na zęby i przyprowadzają dziecko na drugi dzień do żłobka Dzisiaj też kilku miało biegunkę, ale wczoraj było gorzej. Opiekunki niektóre też się zaraziły. Także masakra po prostu

alloffkowa, nie przejmuj się teściem. Moi teściowie też nam nie gratulowali mimo, że teściowa wiedziała wcześniej, że C. planuje zaręczyny i pokazywał jej nawet pierścionek. A moi rodzice bardzo się ucieszyli i nam gratulowali. Na początku też mi było przykro z tego powodu, ale potem to olałam.
Miałaś przedsmak ciążowych atrakcji Ja tak miałam przez ponad 5 tygodni

aloffkowa po pierwsze GRATULUJĘ i pamiętaj, że zaręczyny są dla Was, nie dla teściów, przyjaciół, a dla WAS, więc nie smutaj się, bo nie zaręczaliście się by zrobić innym przyjemność a sobie!

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 19:58   #4148
misiadelko
BAN stały

Motylek, maluch się rozwija?

Dziewczyny, te wróżby są do dupy, wyszło mi, że będę miał przepuklinę jelita czy coś...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-11-30 19.52.08.jpg (45,7 KB, 34 załadowań)
Stary 2012-11-30, 19:59   #4149
poznanianka1990
Zakorzenienie

Motylek, dokładnie. Tak wczoraj sobie pomyślałam - jak kobiety wytrzymują kilka tygodni takich wymiotów! No ja bym chyba nie wytrzymała
A jak się w ogóle czujesz? Który to tydzień ciąży?

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 20:01   #4150
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:

Dziewczyny, te wróżby są do dupy, wyszło mi, że będę miał przepuklinę jelita czy coś...
wybacz, niczego innego nie potrafię z tego wyciągnąć

to jakiś zmutowany motylek, ja myślę, że to wynik tego, że wczoraj trzeba było robić wróżby
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 20:04   #4151
misiadelko
BAN stały

No wiem właśnie, ale wczoraj się TŻtowałam A dzisiaj jestem sama i dostarczam sobie rozrywki
Stary 2012-11-30, 20:04   #4152
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
o jej to faktycznie nieprzyjemnie... teściowa mogła fochy schować w kieszeń, to Wasz dzień, Wasze zaręczyny... Poza tym nie ona jest od wybierania pierścionka
Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Ehhh masakra... ja nie wiem skąd się tacy ludzie biorą. Ale czymś takim najlepiej się po prostu nie przejmować
Cytat:
Kishlaczkowa współczuję chorej sytuacji...
Zgadzam się z Wami dziewczyny - to mój TŻ wybiera pierścionek nie ona i zachowali się dziwnie na maxa. Najlepsze jest, że mamy z nimi bardzo dobre relacje i są kochanymi ludźmi, a mnie przyjęli jak własną córkę i przez to taka reakcja, była jeszcze bardziej bolesna... Zwłaszcza, że u mnie gdy zadzwoniłam do rodziców to mama się ucieszyła, jak pijana, a tato zamilkł. Potem się dowiedziałam, że się popłakał... Kochany Tatusiek

Cytat:
Napisane przez larys__a Pokaż wiadomość
A teraz proszę o poradę mam kolor płaszczyka jak w załączniku no może troszkę bardziej żywszy i teraz zastanawiam sie w jakim kolorze kupić sobie czapkę i komin i torebkę i buty. Mam juz jedne czarne kozaki i jedna brazowa torebkę ale chce kupic sobie nowe tylko tez tak zeby moc to łączyć np z starymi butami czy torebką.
HELP! myślałam nad musztardowym albo fuksja tylko czy nie będzie tak za kolorowo a znów mdłe beże i kremowe odcienie mnie jakos hmm nie rajcują..

zapomniałam dodać płaszczyk

... oto i on
http://static.traderscity.com/board/...lue-coat-1.jpg
Kochana, moja koleżanka ma taki sam (kolorek)! I ma czapkę z kołnierzem czarną, bo lubi czarne rzeczy. Myślę, że propozycje dziewczyn są dobre -0 biały, beż i złoty mogą ślicznie wyglądać

Cytat:
misiadelko, może będzie jakaś niestrawność?! OBY NIE TFU TFU TFU!!! Wierzę, że to ukazuje Twoje zyski, że będą płynąć z każdej strony!

Edytowane przez Kishlaczkowa
Czas edycji: 2012-11-30 o 20:06
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 20:06   #4153
misiadelko
BAN stały

No nie... trzeba zabić niestrawność, przekonałaś mnie do drugiego drinka!
Stary 2012-11-30, 20:43   #4154
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:

to wygląda jak makaron z zupki chińskiej. Tak czy siak - problemy trawienne murowane

Co do czapki Larysy - ja bym była za fuksją odznaczałabyś się ewentualnie coś żółtego.
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 20:46   #4155
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Motylek, dokładnie. Tak wczoraj sobie pomyślałam - jak kobiety wytrzymują kilka tygodni takich wymiotów! No ja bym chyba nie wytrzymała
A jak się w ogóle czujesz? Który to tydzień ciąży?
14tygodni i 1 dzień
Wytrzymałabyś choć ledwo co i prosiłabyś o dobicie

Cytat:

Hmm wizytę miałam 19.11 i było ok i był siusiak
Następna 17.12

Hmmm albo to są wymioty

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 20:56   #4156
misiadelko
BAN stały

Potraficie pocieszyć człowieka

Tak BTW chyba rezygnuję z moich kamerunów... Nie pytajcie nawet
Stary 2012-11-30, 21:16   #4157
larys__a
Rozeznanie

sie pochlastam!

fulsja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy.....
yyyyyy:noniewi em:

larys__a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 22:03   #4158
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez larys__a Pokaż wiadomość
sie pochlastam!

fulsja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy.....
yyyyyy:noniewi em:

Fuksja I po problemie

Misiadelko odważę się zapytać, najwyżej dostanę z buta - co z kamerunami?

Stary 2012-11-30, 22:22   #4159
wioliix
Rozeznanie

ja w zeszłym roku kupiłam sobie taką kurtkę na zimę bo nie lubie kolorów brąz jakiś szarych tylko takie żywe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4055789.jpg (36,9 KB, 18 załadowań)
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 22:35   #4160
wioliix
Rozeznanie

My jutro dopiero na andrzejki idziemy ale na sale to pewnie nie będzie wróżb;p
Już mam wałki założone a najlepsze jest to że pójde w nich do pracy

dobranoc i udanego wieczorku

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
agunineczka, nam ostatecznie też tyle wyjdzie, co wam, bo do tych 140 zl doplacamy jeszcze 50 zl od osoby i wtedy mamy juz wszystko: ciasta, owoce, wodka, wino, napoje gazowane bezalkoholowe, wody mineralne, soki itp, wiec oplaca sie to bardziej, bo u nich korkowe 10 zl za butelke alkoholu i 5 zl za butelke bezalkoholowa, wiec lepiej zdecydujemy sie na to. To i tak jedna z najtanszych ofert u nas w samym centrum miasta, bo sal peryferyjnych niestety nie bierzemy pod uwage.

aloffkowa, pociesze cie, ze moj ojciec tez mi nie pogratulowal zareczyn, bo nawet o nich nie wie, nie bedzie go na slubie, bo jest kawalem skurrrr**** i szczerze go nienawidze; a co do tescia to bardzo go lubie i wydaje mi sie, ze on mnie tez, ale po zareczynach matka tz-ta gratulowala, a on do nas "to wy sie macie cieszyc, a nie ja, to wasza decyzja, mnie nic do tego", po czym normalnie zaczal gadac o czyms innym, wiec wiesz ;p;p;p ja mam to gdzies, on i tak mnie bardzo lubi, bo zawsze jest wobec mnie taki szczery i otwarty, wiec na poczatku bylam zla, ale juz olalam to ;p

kulbensikowa, masakra z tym snem... dobrze, ze mamie sie nic az tak wielkiego nie stalo, zdrowka dla niej.

A teraz opowiem Wam jak sprawa sie wyjasnila. Otoz kobieta zadzwonila do mnie dzis rano i zaczela mega przepraszac, ze jej tak strasznie glupio, ze nie dala rady napisac tej umowy, ale ze jakas tam inna babka odeszla z pracy i ona sama ma teraz wszystko na glowie i ze ma nadzieje, ze nie jestem na nia tak zla. To ja jej na to: "Szczerze mowiac, to jestem na Pania zla". I jej tak troche pojechalam, grzecznie, ale konkretnie :P Bo ja przeciez rozumiem, ze moglo jej cos wypasc itp, ale mogla chociaz napisac mi smsa, ze nie da rady to bym wiedziala, ze nie i spoko, a nie takie zero kontaktu. To ona, ze faktycznie, nie wpadla na to, mogla napisac :P Masakra :P Takze zaczela sie kajac przede mna bardzo, obiecala, ze teraz juz zawsze bedzie dawac znac no i ze oczywiscie juz nigdy nie dopusci do takiej sytuacji, no i ze w poniedzialek wysle umowe i teraz 7 grudnia mamy isc podpisac. Mam nadzieje, ze wysle w poniedzialek, bo jak nie to ją chyba zgladzę :P Takim sposobem za tydzien az dwie umowy bedziemy podpisywac, bo jeszcze z firma foto/video.
A najlepiej ona do mnie jeszcze, zebym nie szla do dyrektora, ze naprawde taka sytuacja sie juz nie powtorzy. No ja mysle, ze nie !!!!

dobrze że się wszystko wyjaśniło może teraz nie będzie przeciągać i wymyślać sztucznych problemów bezsensu by było wiecej płacić
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 22:43   #4161
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Wpadłam do Was pochwalić się pierścieniem w końcu mam wyraźne zdjęcia bo tamto to porażka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0077.jpg (89,6 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0079.jpg (106,1 KB, 45 załadowań)
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 22:46   #4162
misiadelko
BAN stały

Larysa fuksja Będzie radośnie

kwiatuszku... nie ogarniam tego co się stało, jestem w szoku... jakiś czas temu zdecydowałam się na nich po obejrzeniu pewnego materiału w całości, który wrzucili na yt... bardzo fajnie nagrane, miałam tylko do jednej rzeczy zastrzeżenia, ale to było po prostu do obgadania, że nie chcę czegoś takiego w swoim filmie. mam ich na youtube w subskrypcjach i dzisiaj wchodząc (teraz wieczorem) zobaczyłam, że dodali dwa fimiki, zdziwiłam się, że to jest jeden materiał podzielony na dwie części (czyli film trwa pewnie z 3 godziny - nie skomentuję nr 1), ale mówię- nie zrazaj się, może młodzi tak chcieli... i tak jak tamten film z wtedy oglądałam z przyjemnością- to była jakaś porazka, trzęsąca się ręka ala pan Miecio, wciskanie się ludziom do kotletów, film nudny jak flaki z olejem -what the ☠☠☠☠a fuck!?, jakby ktoś złośliwie im swój smutny film wsadził na konto yt. Ja wiem, że ich tam czwórka pracuje... wiem, że to był film z jeden kamery... TŻ mówi, że może miał gorszy dzień ALE! co będzie jak 1) trafi mi się akurat taki kamerzysta?? 2) kamerun zdecyduje się miec akurat gorszy dzień jak ja będę miała swój nawazniejszy dzień?? 3)) okaże się, że mój film będzie wyglądał jak produkcja z 2005? nie czaję. mało tego, chcialam zobaczyć, czy może mi na mózg padło przez te drinki i zobaczyć jeszcze raz ten film, który mi się u nich podobał i co??? I NIE MA!!! skasowali! jacież☠☠☠☠a☠☠☠☠☠☠☠ę...

Ilonus, śliczny!

I sorry za te bonusy wyczachowane, ale przeżyłam rozczarowanie zycia, pierwszy raz odkąd dowiedziałam się, że Mikołaj to stary sąsiad alkoholik, ktory po budach łazi do dzieci za butlę spirytu...

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2012-11-30 o 22:48
Stary 2012-11-30, 23:01   #4163
monikkad
Wtajemniczenie

Wiolix, mam nadzieję, że teraz już będzie okej

Misiadelko, kurcze, szkoda. Już mialas wybranego kamerzyste, a tu takie cos... Ja wlasnie tez boje sie tego rozczarowania, ze tak sie nastawiam na cos, a tu bedzie zupelnie inaczej. Ale ja zmienilam troche podejscie. Stwierdzilam, ze nie stac mnie na film i zdjecia za 5 tysiecy i musze sie zadowolic czyms tanszym, bo nie mam wyjscia. No i idziemy teraz w piatek podpisywac umowe z takimi jednymi, bo jest cena 1500 zl za foto i 1500 zl za film, a jak sie bierze u nich jedno i drugie to jest 1400 zl foto i 1400 zl film (tez tylko do konca 2012), wiec decydujemy sie na nich. Szalu jak dla mnie nie robia, ale podstawa tego, co zawsze chcialam jest, wiec beda oni, bo niestety musimy zmiescic sie w 24 tysiakach i koniec...

Ilona, ladny pierscionek
Stary 2012-11-30, 23:09   #4164
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Larysa fuksja Będzie radośnie

kwiatuszku... nie ogarniam tego co się stało, jestem w szoku... jakiś czas temu zdecydowałam się na nich po obejrzeniu pewnego materiału w całości, który wrzucili na yt... bardzo fajnie nagrane, miałam tylko do jednej rzeczy zastrzeżenia, ale to było po prostu do obgadania, że nie chcę czegoś takiego w swoim filmie. mam ich na youtube w subskrypcjach i dzisiaj wchodząc (teraz wieczorem) zobaczyłam, że dodali dwa fimiki, zdziwiłam się, że to jest jeden materiał podzielony na dwie części (czyli film trwa pewnie z 3 godziny - nie skomentuję nr 1), ale mówię- nie zrazaj się, może młodzi tak chcieli... i tak jak tamten film z wtedy oglądałam z przyjemnością- to była jakaś porazka, trzęsąca się ręka ala pan Miecio, wciskanie się ludziom do kotletów, film nudny jak flaki z olejem -what the ☠☠☠☠a fuck!?, jakby ktoś złośliwie im swój smutny film wsadził na konto yt. Ja wiem, że ich tam czwórka pracuje... wiem, że to był film z jeden kamery... TŻ mówi, że może miał gorszy dzień ALE! co będzie jak 1) trafi mi się akurat taki kamerzysta?? 2) kamerun zdecyduje się miec akurat gorszy dzień jak ja będę miała swój nawazniejszy dzień?? 3)) okaże się, że mój film będzie wyglądał jak produkcja z 2005? nie czaję. mało tego, chcialam zobaczyć, czy może mi na mózg padło przez te drinki i zobaczyć jeszcze raz ten film, który mi się u nich podobał i co??? I NIE MA!!! skasowali! jacież☠☠☠☠a☠☠☠☠☠☠☠ę...

Ilonus, śliczny!

I sorry za te bonusy wyczachowane, ale przeżyłam rozczarowanie zycia, pierwszy raz odkąd dowiedziałam się, że Mikołaj to stary sąsiad alkoholik, ktory po budach łazi do dzieci za butlę spirytu...
No to rzeczywiście masakra. Nie dziwię się, że się wkurzyłaś A może ta osoba która kręciła ten filmik który Ci się podobał już z nimi nie pracuje i dlatego usunęli tamten film? W sytuacji gdy w danej firmie video pracuje kilka różnych kamerzystów najlepiej jest zaznaczyć w umowie, że ta i ta osoba ma wykonać zlecenie, bo może być tak, że na spotkaniu pokazują filmy zrobione przez kogoś za☠☠☠istego, a na wesele wysyłają jakichś kompletnych partaczy... Może umów się z nimi i zapytaj co się stało z tamtym filmem i czy jest możliwość żeby tamta osoba nakręciła Wasz film. Ciekawe co odpowiedzą.

Stary 2012-11-30, 23:13   #4165
monikkad
Wtajemniczenie

U nas jest np tak, ze w firmie jest trzech fotografow i trzech kamerzystow i raczej nie zastrzega sie kto bedzie krecil i robil zdjecia, nie ma tego w umowie, po prostu ktos z nich przychodzi na wesele i to robi, a montaz filmu wykonuje potem glowny szef firmy, z ktorym rozmawialismy. To samo ze zdjeciami plenerowymi juz po slubie, tez robi tylko szef.

Moglabym zastrzegac, ze chce konkretnego fotografa czy kamerzyste to by mi w umowie gosciu zapisal, ale w sumie bez roznicy to dla mnie, skoro wiem kto montuje i kto robi zdjecia plenerowe, to jest w sumie dla mnie najwazniejsze.
Stary 2012-12-01, 09:57   #4166
misiadelko
BAN stały

Jeszcze nic z nimi nie podpisywałam, więc mogę obgadać tę sprawę Coś nade mną czuwa, bo z całą resztą umowy już mam podpisane, a z nimi czekałam do grudnia
Ale na wszelki wypadek szukam od wczoraj kamerzysty

kwiatuszek, mi sie przypomniało, że wszyscy pod tym filmikiem pisali, że film super, ale orkiestra beznadziejna, było chyba z 10 takich komentarzy i najpierw pousuwali te komentarze, a teraz nie ma filmiku, może państwo młodzi czytali te komentarze i poprosili o usunięcie... hmmm...

Czas edycji: 2012-12-01 o 09:58
Stary 2012-12-01, 10:10   #4167
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Wpadłam do Was pochwalić się pierścieniem w końcu mam wyraźne zdjęcia bo tamto to porażka
Piękny!!! A na Twej dłoni wygląda cudnie!

Cytat:
Jeszcze nic z nimi nie podpisywałam, więc mogę obgadać tę sprawę Coś nade mną czuwa, bo z całą resztą umowy już mam podpisane, a z nimi czekałam do grudnia
Ale na wszelki wypadek szukam od wczoraj kamerzysty

kwiatuszek, mi sie przypomniało, że wszyscy pod tym filmikiem pisali, że film super, ale orkiestra beznadziejna, było chyba z 10 takich komentarzy i najpierw pousuwali te komentarze, a teraz nie ma filmiku, może państwo młodzi czytali te komentarze i poprosili o usunięcie... hmmm...

misiadelko
to naprawdę coś czuwa jeśli nie podpisałaś z nimi umowy! A co do jego usunięcia, to bardzo prawdopodobne, że tak też mogło się stać, iż młoda para poprosiła o jego usunięcie... Może nie chciała aby takie komentarze były pod ich filmem.

A ja wstałam po 8, bo moja współlokatorka puściła głośno muzykę i miała otwarte drzwi, a ma pokój vis-a-vis naszego... I obudziła całe mieszkanie!!!
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 10:16   #4168
misiadelko
BAN stały

Tak może być, pogadam sobie z nimi, ale w poniedziałek, bo dziś może filmują czyjeś wesele, nie chcę im psuć humoru żeby to się na kimś nie odbiło, a tym czasem poszukam innych kamerunów.

W ogóle chciałam się pochwalić, że mam mniej niż 1,5 roku do ślubu

PS. Ja jestem gorsza niż Twoja współlokatorka ale jedyną osobą, którą może to dobijac to mój TŻ

Edit: dostałam maila od jedego kameruna, robi filmy inne niż wszystkie, jak sam pisze- nigdy nie wdział żadnego filmu oprócz swojego... Filmy fajne, krótkie, ale nie wiem czy mam tyle odwagi, nie wiem czy jestem tak oryginalna, poczekam jeszcze na maile od dwóch innych (tylko wydaje mi się, że na tamtych nie będzie mnie stać, ale zobaczymy)... Teraz już nie ufam nikomu.

Czas edycji: 2012-12-01 o 10:52
Stary 2012-12-01, 11:42   #4169
klaudia1534
Raczkowanie

misiadelko powodzenia w szukaniu kamerunów

Czytając o Waszych poszukiwaniach sali, kamerunów czy tam innych cieszę się, że mam już to za sobą
Ale moim wyzwaniem jest stoczyć walkę z P. o to, że do kościoła idziemy na nogach, bo mam rzut beretem, a ten się uparł że samochodem.. Przecież ja w kietce będę dłużej wsiadała do tego auta niż byśmy mieli iść na nogach
Nam do ślubu zostało dokładnie 1 rok-5 miesięcy-2 tygodnie i 2 dni
Czyli na przekonanie tego uparciucha mam jeszcze trochę czasu

Idę sprzątać...

Edit: A zapomniałam dodać, po USG dowiedziałam się że z moim żołądkiem, trzustką, wątrobą i innymi organami wszystko w porządku
Teraz czekam na wizytę u gastrologa..

Edytowane przez klaudia1534
Czas edycji: 2012-12-01 o 11:47
klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 12:41   #4170
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
misiadelko powodzenia w szukaniu kamerunów

Czytając o Waszych poszukiwaniach sali, kamerunów czy tam innych cieszę się, że mam już to za sobą
Ale moim wyzwaniem jest stoczyć walkę z P. o to, że do kościoła idziemy na nogach, bo mam rzut beretem, a ten się uparł że samochodem.. Przecież ja w kietce będę dłużej wsiadała do tego auta niż byśmy mieli iść na nogach
Nam do ślubu zostało dokładnie 1 rok-5 miesięcy-2 tygodnie i 2 dni
Czyli na przekonanie tego uparciucha mam jeszcze trochę czasu

Idę sprzątać...

Edit: A zapomniałam dodać, po USG dowiedziałam się że z moim żołądkiem, trzustką, wątrobą i innymi organami wszystko w porządku
Teraz czekam na wizytę u gastrologa..

Mój Tz był niedawno na USG i wszystko jest OK dowiedział się też że ma dwie śledziony
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości