|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5
larysa ja bym brala cos w kolor miodowo-zolty
|
#4142 |
|
BAN stały
|
Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5
No przecież pytała jak zrobić tego drinka
Ja bym walnęła jakiś purpurowy tzn... nie wiem czy to purpurowy, ale taki jak w załączniku jeśli lubisz się wyróżniać, musztardowy też fajny, ja tam lubię takie kolory. |
|
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjj widzę, że same pijoczki tu są nie mogę się tak odróżniać
|
|
#4144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą, jestem fanką discopolo w umiarze![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczoraj ok 19 położyłam się do łóżka, bo mnie żołądek bardzo bolał. I co? Okazało się, że to świństwo mnie dopadło Ten weekend mam wolny to się wyśpię i pewnie jutro spędzę cały dzień w łóżku. Teraz też leżę pod kołderką i kocykiem z laptopem oczywiście ![]() To wszystko przez nieodpowiedzialnych rodziców... Jak mówimy, że dziecko ma biegunkę to oni mówią, że to na zęby i przyprowadzają dziecko na drugi dzień do żłobka alloffkowa, nie przejmuj się teściem. Moi teściowie też nam nie gratulowali mimo, że teściowa wiedziała wcześniej, że C. planuje zaręczyny i pokazywał jej nawet pierścionek. A moi rodzice bardzo się ucieszyli i nam gratulowali. Na początku też mi było przykro z tego powodu, ale potem to olałam.
|
#4146 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak Wy pijecie to ja też idę sobie drina strzelić
Mam w lodówce otwartą już grapefruitową barmańską i albo sobie strzelę samą, albo z jakimś soczkiem A co! trzeba się odstresować, bo dziś cały dzień nad tą ☠☠☠☠☠☠☠oną pracą siedzę i już ledwo widzę na oczy...![]() No to zdrówko! ![]()
|
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tak miałam przez ponad 5 tygodni ![]() aloffkowa po pierwsze GRATULUJĘ i pamiętaj, że zaręczyny są dla Was, nie dla teściów, przyjaciół, a dla WAS, więc nie smutaj się, bo nie zaręczaliście się by zrobić innym przyjemność a sobie!
|
|
#4148 |
|
BAN stały
|
Motylek, maluch się rozwija?
![]() Dziewczyny, te wróżby są do dupy, wyszło mi, że będę miał przepuklinę jelita czy coś...
|
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
Motylek, dokładnie. Tak wczoraj sobie pomyślałam - jak kobiety wytrzymują kilka tygodni takich wymiotów! No ja bym chyba nie wytrzymała
A jak się w ogóle czujesz? Który to tydzień ciąży?
|
#4150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to jakiś zmutowany motylek, ja myślę, że to wynik tego, że wczoraj trzeba było robić wróżby
|
|
|
|
|
#4151 |
|
BAN stały
|
No wiem właśnie, ale wczoraj się TŻtowałam
A dzisiaj jestem sama i dostarczam sobie rozrywki
|
|
|
|
#4152 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Kochany Tatusiek Cytat:
I ma czapkę z kołnierzem czarną, bo lubi czarne rzeczy. Myślę, że propozycje dziewczyn są dobre -0 biały, beż i złoty mogą ślicznie wyglądać ![]() Cytat:
Edytowane przez Kishlaczkowa Czas edycji: 2012-11-30 o 20:06 |
||||
|
|
|
#4153 |
|
BAN stały
|
No nie... trzeba zabić niestrawność, przekonałaś mnie do drugiego drinka!
|
|
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do czapki Larysy - ja bym była za fuksją odznaczałabyś się ewentualnie coś żółtego.
|
|
|
|
|
#4155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wytrzymałabyś choć ledwo co i prosiłabyś o dobicie ![]() ![]() Cytat:
Hmm wizytę miałam 19.11 i było ok i był siusiak ![]() Następna 17.12 ![]() Hmmm albo to są wymioty ![]() ![]()
|
|
#4156 |
|
BAN stały
|
Potraficie pocieszyć człowieka
Tak BTW chyba rezygnuję z moich kamerunów... Nie pytajcie nawet |
|
|
|
#4157 |
|
Rozeznanie
|
sie pochlastam!
fulsja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy, fuksja, musztardowy..... yyyyyy :noniewi em:
|
|
|
|
#4158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I po problemie ![]() Misiadelko odważę się zapytać, najwyżej dostanę z buta - co z kamerunami?
|
|
|
|
|
#4159 |
|
Rozeznanie
|
ja w zeszłym roku kupiłam sobie taką kurtkę na zimę bo nie lubie kolorów brąz jakiś szarych tylko takie żywe
|
|
#4160 | |
|
Rozeznanie
|
My jutro dopiero na andrzejki idziemy ale na sale to pewnie nie będzie wróżb;p
Już mam wałki założone a najlepsze jest to że pójde w nich do pracy ![]() dobranoc i udanego wieczorku ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
dobrze że się wszystko wyjaśniło może teraz nie będzie przeciągać i wymyślać sztucznych problemów bezsensu by było wiecej płacić
|
|
|
#4161 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam do Was pochwalić się pierścieniem
w końcu mam wyraźne zdjęcia bo tamto to porażka
|
|
|
|
#4162 |
|
BAN stały
|
Larysa fuksja
Będzie radośnie ![]() kwiatuszku... nie ogarniam tego co się stało, jestem w szoku... jakiś czas temu zdecydowałam się na nich po obejrzeniu pewnego materiału w całości, który wrzucili na yt... bardzo fajnie nagrane, miałam tylko do jednej rzeczy zastrzeżenia, ale to było po prostu do obgadania, że nie chcę czegoś takiego w swoim filmie. mam ich na youtube w subskrypcjach i dzisiaj wchodząc (teraz wieczorem) zobaczyłam, że dodali dwa fimiki, zdziwiłam się, że to jest jeden materiał podzielony na dwie części (czyli film trwa pewnie z 3 godziny - nie skomentuję nr 1), ale mówię- nie zrazaj się, może młodzi tak chcieli... i tak jak tamten film z wtedy oglądałam z przyjemnością- to była jakaś porazka, trzęsąca się ręka ala pan Miecio, wciskanie się ludziom do kotletów, film nudny jak flaki z olejem -what the ☠☠☠☠a fuck!?, jakby ktoś złośliwie im swój smutny film wsadził na konto yt. Ja wiem, że ich tam czwórka pracuje... wiem, że to był film z jeden kamery... TŻ mówi, że może miał gorszy dzień ALE! co będzie jak 1) trafi mi się akurat taki kamerzysta?? 2) kamerun zdecyduje się miec akurat gorszy dzień jak ja będę miała swój nawazniejszy dzień?? 3)) okaże się, że mój film będzie wyglądał jak produkcja z 2005? nie czaję. mało tego, chcialam zobaczyć, czy może mi na mózg padło przez te drinki i zobaczyć jeszcze raz ten film, który mi się u nich podobał i co??? I NIE MA!!! skasowali! jacież☠☠☠☠a☠☠☠☠☠☠☠ę... ![]() Ilonus, śliczny! I sorry za te bonusy wyczachowane, ale przeżyłam rozczarowanie zycia, pierwszy raz odkąd dowiedziałam się, że Mikołaj to stary sąsiad alkoholik, ktory po budach łazi do dzieci za butlę spirytu... Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-11-30 o 22:48 |
|
|
|
#4163 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiolix, mam nadzieję, że teraz już będzie okej
![]() Misiadelko, kurcze, szkoda. Już mialas wybranego kamerzyste, a tu takie cos... Ja wlasnie tez boje sie tego rozczarowania, ze tak sie nastawiam na cos, a tu bedzie zupelnie inaczej. Ale ja zmienilam troche podejscie. Stwierdzilam, ze nie stac mnie na film i zdjecia za 5 tysiecy i musze sie zadowolic czyms tanszym, bo nie mam wyjscia. No i idziemy teraz w piatek podpisywac umowe z takimi jednymi, bo jest cena 1500 zl za foto i 1500 zl za film, a jak sie bierze u nich jedno i drugie to jest 1400 zl foto i 1400 zl film (tez tylko do konca 2012), wiec decydujemy sie na nich. Szalu jak dla mnie nie robia, ale podstawa tego, co zawsze chcialam jest, wiec beda oni, bo niestety musimy zmiescic sie w 24 tysiakach i koniec... Ilona, ladny pierscionek
|
|
#4164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A może ta osoba która kręciła ten filmik który Ci się podobał już z nimi nie pracuje i dlatego usunęli tamten film? W sytuacji gdy w danej firmie video pracuje kilka różnych kamerzystów najlepiej jest zaznaczyć w umowie, że ta i ta osoba ma wykonać zlecenie, bo może być tak, że na spotkaniu pokazują filmy zrobione przez kogoś za☠☠☠istego, a na wesele wysyłają jakichś kompletnych partaczy... Może umów się z nimi i zapytaj co się stało z tamtym filmem i czy jest możliwość żeby tamta osoba nakręciła Wasz film. Ciekawe co odpowiedzą.
|
|
|
|
|
#4165 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas jest np tak, ze w firmie jest trzech fotografow i trzech kamerzystow i raczej nie zastrzega sie kto bedzie krecil i robil zdjecia, nie ma tego w umowie, po prostu ktos z nich przychodzi na wesele i to robi, a montaz filmu wykonuje potem glowny szef firmy, z ktorym rozmawialismy. To samo ze zdjeciami plenerowymi juz po slubie, tez robi tylko szef.
Moglabym zastrzegac, ze chce konkretnego fotografa czy kamerzyste to by mi w umowie gosciu zapisal, ale w sumie bez roznicy to dla mnie, skoro wiem kto montuje i kto robi zdjecia plenerowe, to jest w sumie dla mnie najwazniejsze.
|
|
#4166 |
|
BAN stały
|
Jeszcze nic z nimi nie podpisywałam, więc mogę obgadać tę sprawę
Coś nade mną czuwa, bo z całą resztą umowy już mam podpisane, a z nimi czekałam do grudnia Ale na wszelki wypadek szukam od wczoraj kamerzysty ![]() kwiatuszek, mi sie przypomniało, że wszyscy pod tym filmikiem pisali, że film super, ale orkiestra beznadziejna, było chyba z 10 takich komentarzy i najpierw pousuwali te komentarze, a teraz nie ma filmiku, może państwo młodzi czytali te komentarze i poprosili o usunięcie... hmmm... Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-12-01 o 09:58 |
|
|
|
#4167 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
misiadelko to naprawdę coś czuwa jeśli nie podpisałaś z nimi umowy! A co do jego usunięcia, to bardzo prawdopodobne, że tak też mogło się stać, iż młoda para poprosiła o jego usunięcie... Może nie chciała aby takie komentarze były pod ich filmem. A ja wstałam po 8, bo moja współlokatorka puściła głośno muzykę i miała otwarte drzwi, a ma pokój vis-a-vis naszego... I obudziła całe mieszkanie!!! |
||
|
|
|
#4168 |
|
BAN stały
|
Tak może być, pogadam sobie z nimi, ale w poniedziałek, bo dziś może filmują czyjeś wesele, nie chcę im psuć humoru
żeby to się na kimś nie odbiło, a tym czasem poszukam innych kamerunów.W ogóle chciałam się pochwalić, że mam mniej niż 1,5 roku do ślubu PS. Ja jestem gorsza niż Twoja współlokatorka ale jedyną osobą, którą może to dobijac to mój TŻ ![]() Edit: dostałam maila od jedego kameruna, robi filmy inne niż wszystkie, jak sam pisze- nigdy nie wdział żadnego filmu oprócz swojego... Filmy fajne, krótkie, ale nie wiem czy mam tyle odwagi, nie wiem czy jestem tak oryginalna, poczekam jeszcze na maile od dwóch innych (tylko wydaje mi się, że na tamtych nie będzie mnie stać, ale zobaczymy)... Teraz już nie ufam nikomu. Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-12-01 o 10:52 |
|
|
|
#4169 |
|
Raczkowanie
|
misiadelko powodzenia w szukaniu kamerunów
Czytając o Waszych poszukiwaniach sali, kamerunów czy tam innych cieszę się, że mam już to za sobą Ale moim wyzwaniem jest stoczyć walkę z P. o to, że do kościoła idziemy na nogach, bo mam rzut beretem, a ten się uparł że samochodem.. Przecież ja w kietce będę dłużej wsiadała do tego auta niż byśmy mieli iść na nogach Nam do ślubu zostało dokładnie 1 rok-5 miesięcy-2 tygodnie i 2 dni ![]() Czyli na przekonanie tego uparciucha mam jeszcze trochę czasu ![]() Idę sprzątać... Edit: A zapomniałam dodać, po USG dowiedziałam się że z moim żołądkiem, trzustką, wątrobą i innymi organami wszystko w porządku ![]() Teraz czekam na wizytę u gastrologa..
Termin porodu: 6 maj 2016 17 maj 2014Edytowane przez klaudia1534 Czas edycji: 2012-12-01 o 11:47 |
|
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tz był niedawno na USG i wszystko jest OK dowiedział się też że ma dwie śledziony
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

zresztą, jestem fanką discopolo
w umiarze
Już znajomi boją się do nas przychodzić, ehhh bezstresowe wychowanie
Ten weekend mam wolny to się wyśpię i pewnie jutro spędzę cały dzień w łóżku. Teraz też leżę pod kołderką i kocykiem z laptopem oczywiście 

to faktycznie nieprzyjemnie... teściowa mogła fochy schować w kieszeń, to Wasz dzień, Wasze zaręczyny... Poza tym nie ona jest od wybierania pierścionka
:noniewi em:
A może ta osoba która kręciła ten filmik który Ci się podobał już z nimi nie pracuje i dlatego usunęli tamten film? W sytuacji gdy w danej firmie video pracuje kilka różnych kamerzystów najlepiej jest zaznaczyć w umowie, że ta i ta osoba ma wykonać zlecenie, bo może być tak, że na spotkaniu pokazują filmy zrobione przez kogoś za☠☠☠istego, a na wesele wysyłają jakichś kompletnych partaczy... Może umów się z nimi i zapytaj co się stało z tamtym filmem i czy jest możliwość żeby tamta osoba nakręciła Wasz film. Ciekawe co odpowiedzą.
żeby to się na kimś nie odbiło, a tym czasem poszukam innych kamerunów.