Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 247 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-02, 18:15   #7381
anika75
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Mam pytanko do dziewczyn, które mają już cycuszki trochę czasu . Dopadło mnie to jakiś miesiąc temu - skóra na prawej piersi od strony pachy jest taka mocno nadwrażliwa, tak, jakby nerw był na wierzchu, nie wiem, jak to opisać. Pytałam moją dr na wizycie kontrolnej, powiedziała, że to przeczulica i minie po tygodniu. Tylko kurczę nie mija . Od początku z tą prawą mam same problemy
Miałyście coś takiego, jak przeczulica piersi? Długo Wam się to utrzymywało?

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez cycatka Pokaż wiadomość
Wiecie dziewczyny a ja dzisiaj się doliczyłam, że moja mają 4 lata i 4 dni - przegapiłam taką rocznicę
O kurczę, jaka fajna rocznica . Pokażesz mi je? Jeszcze takich "staruszków" nie widziałam
Stary 2012-12-02, 19:09   #7382
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

[QUOTE=iloona79;37926923]Lauren,
ja też mam taką nadzieję że podjęłam słuszną decyzję
Co prawda doktorek jeszcze nie odpisał,no ale chyba problemu żadnego nie będzie?Tym bardziej,że nic nie wpłacałam...

Ja też tak myślę i próbuję się nastawić,że dam radę przeżyć jeszcze kolejne wakacje bez cycków Ostatnio poinwestowałam w dość dobre stroje kąpielowe to będą jeszcze jak znalazł. Doinwestuję w staniki
i jakoś dam radę....

ilonka lepiej na spokojnie cycki nie uciekna wyczekane sa najfajniesze)a staniki polecam z hm fajne push up sa
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 19:41   #7383
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka słonka
KWIATUSZKU ja Ci bardzo dziękuję za miłe słowa

OLIVCIU jak tam??rosną???

KASIK ja 53 to idealnie wtedy się czuję...bo ja to jestem wąska w pasiei mam w tyłku trochę no i zgonię na mięśnieale już jakbym ważyła 56 to bym się kluseczką powoli robiła,ale tak to jest przy naszym wzrościeogólnie większość koleżanek mówi mi ze jestem za chuda,ale nie sądzę,ojj nie,chyba że na twarzy...

a moja mała ma jakąś jelitówkę od wczoraj,na Andrzejki mieliśmy iść a ona zaczęła wymiotować i taka biedna jest...ale już nie wymiotuje ,tylko osłabiona,oby do mikołaja jej przeszło..bo jej pierwszy mikołaj w przedszkolu

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-12-02 o 19:42
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 20:10   #7384
zabulek1
Wtajemniczenie

Klaudus

Wrzuce dla Ciebie, swierzo przecwiczone hehehe http://zdrowie.onet.pl/fitness/smukl...1,artykul.html

wlasnie skonczylam i padlam na twarz , zalana potem Poslady napompowane, ojjjj czuc to czuc........ POLECAM
Stary 2012-12-02, 20:35   #7385
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Klaudus

Wrzuce dla Ciebie, swierzo przecwiczone hehehe http://zdrowie.onet.pl/fitness/smukl...1,artykul.html

wlasnie skonczylam i padlam na twarz , zalana potem Poslady napompowane, ojjjj czuc to czuc........ POLECAM
noo kochanie...jutro wypróbuję bo na ćwiczonka nie dam rady iść...ale mam ćwiczyć to co mel b???uwielbiam tooooooooooooo:jupi : : jupi:
Stary 2012-12-02, 20:45   #7386
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=kasikkk87;37930937
ilonka lepiej na spokojnie cycki nie uciekna wyczekane sa najfajniesze)a staniki polecam z hm fajne push up sa[/QUOTE]

kasikkk,
że tak napiszę "wyjęłąś" mi to z ust a raczej z klawiatury
Własnie przeglądałam gazetkę reklamową hm i wyczytałam,że mają jakieś podwójne push upy-mozliwe ze jutro tam podjadę i poprzymierzam. Zastanawiam się jeszcze nad Esotiq-teraz coś Krupa reklamuje,aczkolwiek to dla mnie mało wiarygodne,skoro sama ma implanty i wmawia teraz,ze cycki mogą stać same,bez pomocy-to chyba u agggi,bo ona ma takie naturalnemłodziutka jest...heh,to stoją!
ale kiedys kupiłam stanik w Esotiq i do tej pory trzyma fason-jestem naprawdę zadowolona
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 20:54   #7387
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
kasikkk,
że tak napiszę "wyjęłąś" mi to z ust a raczej z klawiatury
Własnie przeglądałam gazetkę reklamową hm i wyczytałam,że mają jakieś podwójne push upy-mozliwe ze jutro tam podjadę i poprzymierzam. Zastanawiam się jeszcze nad Esotiq-teraz coś Krupa reklamuje,aczkolwiek to dla mnie mało wiarygodne,skoro sama ma implanty i wmawia teraz,ze cycki mogą stać same,bez pomocy-to chyba u agggi,bo ona ma takie naturalnemłodziutka jest...heh,to stoją!
ale kiedys kupiłam stanik w Esotiq i do tej pory trzyma fason-jestem naprawdę zadowolona
ooo Krupa ma implanty?

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:10   #7388
iloona79
Zadomowienie

Tak, ma implanty-przyznała się kiedyś do tego w wywiadzie,
możesz znaleźć na necie. Szok trochę,bo ona tak hołduje naturze,
ale cóż-żeby przebić się w Ameryce,to gwiazdka z skądśtam z reguły sobie robi cycki....ale trzeba przyznać,że ma to tak zrobione,że własnie nie rzuca się to tak w oczy-w wywiadzie dokładnie jest że zrobiła "małą korekcję piersi"-jestem baaaardzo ciekawa jakie ma implanty??!!!
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:17   #7389
zabulek1
Wtajemniczenie

Ilona ten stanik wrzucilam tu na forum https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=629869&page=242
Stary 2012-12-02, 21:19   #7390
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Belsenko,
a czemuż to Ci lekarz powiedział za pierwszym razem,ze nici z operacji?? Miałaś jakieś problemy zdrowotne,czy po prostu on stwierdził ze z piersi nic się nie da "wyrzeźbić"?? To dziwne,bo wydawało mi się że przy każdych piersiach da się pogmerać
jak widać da się tylko trzeba wiedzieć jak to zrobić Pierwszy lekarz powiedział, że ból i wydane pieniądze nie są warte efektów jakie można uzyskać. Że nie da się zlikwidować tak dużej asymetrii i uzyskanie dobrego kształtu też jest niemożliwe, że za bardzo zniszczone, że wada rozwojowa i takie tam...

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-02 o 21:21
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:20   #7391
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
noo kochanie...jutro wypróbuję bo na ćwiczonka nie dam rady iść...ale mam ćwiczyć to co mel b???uwielbiam tooooooooooooo:jupi : : jupi:
No na tej stronie masz 2 filmiki 10min na poslady i 10 min na nogi
Te na poslady rewela, czysty relax i przyjemnosc, bol jest pozniej Na tych na nogi wypocilam sie za wszystkie czasy, mimo , iz cwicze codziennie "cos "
Stary 2012-12-02, 21:22   #7392
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Klaudus

Zabulek poleciałaś te 2 ćwiczonka wg opisu?

aaa już widze, z filmików ...kurcze tylko mi się nie odpalają, jakiś błąd wyskakuje wrrrrrr

ooo jednak się odpalił to i ja poćwicze hihihii...a robiłaś przed tym jakąś rozgrzewke?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-02 o 21:25
Stary 2012-12-02, 21:30   #7393
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
No na tej stronie masz 2 filmiki 10min na poslady i 10 min na nogi
Te na poslady rewela, czysty relax i przyjemnosc, bol jest pozniej Na tych na nogi wypocilam sie za wszystkie czasy, mimo , iz cwicze codziennie "cos "
kochanie już obejrzałam...świetne,to lubię...jutro rano zapodaję...i dam WAM znać...dziekuję żabuś:c mok:

BALSENO no i się dr nagadał..a co wyszło..no co???cuda wyszły!!!: cmok:
Stary 2012-12-02, 22:03   #7394
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Zabulek poleciałaś te 2 ćwiczonka wg opisu?

aaa już widze, z filmików ...kurcze tylko mi się nie odpalają, jakiś błąd wyskakuje wrrrrrr

ooo jednak się odpalił to i ja poćwicze hihihii...a robiłaś przed tym jakąś rozgrzewke?
Tak robilam Ja dzisiaj juz od 5 cwicze z malymi przerwami, tak mnie naszlo Jeszcze zaraz robie brzuszkow ze 200 i to juz bedzie koniec Dzisiaj cisne, korzystam z powera hehehe
Stary 2012-12-02, 22:08   #7395
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
kochanie już obejrzałam...świetne,to lubię...jutro rano zapodaję...i dam WAM znać...dziekuję żabuś:c mok:

BALSENO no i się dr nagadał..a co wyszło..no co???cuda wyszły!!!: cmok:
no właśnie ale wyszło tak tylko dzięki temu, że ten pierwszy się nie podjął hihhiiii...fakt, że trochę mi zajęło wymyślenie, że są jeszcze inni lekarze i że może się da ale nawet nie chcę myśleć co by było jakbym się u tego pierwszego upierała, że mimo wszystko chcę, żeby spróbował a tak poczekałam, znalazłam odpowiedniego dla mnie lekarza no i najważniejsze odkryłam to cuuudowne forum

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-02 o 22:10
Stary 2012-12-02, 22:21   #7396
celina777
Rozeznanie

Cytat:
no właśnie ale wyszło tak tylko dzięki temu, że ten pierwszy się nie podjął hihhiiii...fakt, że trochę mi zajęło wymyślenie, że są jeszcze inni lekarze i że może się da ale nawet nie chcę myśleć co by było jakbym się u tego pierwszego upierała, że mimo wszystko chcę, żeby spróbował a tak poczekałam, znalazłam odpowiedniego dla mnie lekarza no i najważniejsze odkryłam to cuuudowne forum
Belseno a jak wogole teraz Twoje piersi? Masz nowe fotki golaskow? Nie masz nowych golaskow ,pomyslisz o jakis nowych...prosze...ja jutro tez cos wstawie bo juz strupki troche odpadly i trzeba porownac .

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-12-02 o 22:28
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 22:36   #7397
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Belseno a jak wogole teraz Twoje piersi? Masz nowe fotki golaskow? Nie masz nowych golaskow ,pomyslisz o jakis nowych...prosze...ja jutro tez cos wstawie bo juz strupki troche odpadly i trzeba porownac .
no jakieś fotki tak na szybko zrobiłam sobie z okazji 5 miesięcy, ale jakoś niewiele się zmieniły to nie wstawiałam czekam aż mi się w prawej do końca fałd rozprostuje - hmmm...mam nadzieję, że się rozprostuje

a i kupiłam sobie sportowca tego Panache Sport, niestety różowy był za duży ale cudnie wyglądał. Wzięłam to co było w moim rozmiarze bo naprawdę cene dobrą zrobili a trzyma cycki jak pancerz więc mam nadzieję, że im nie zaszkodzę na tym wyjeździe narciarskim

jezuuu dziewczyny masakra te ćwiczenia, zrobiłam po 20 minutowej rozgrzewce na steperze ...tzn. nie zrobiłam wszystkich bo odpadłam a właściwie moje uda z tyłu i posladki odmówiły współpracy ale laska nieźle czadu daje, leje mi się po plecach i między cyckami i już ją uwielbiam

Zabulek dzięki

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-02 o 22:40
Stary 2012-12-02, 22:41   #7398
Amorcio
Wtajemniczenie

Podczytuje Was bo mąż musiał iść z piesem na nocny spacerek więc zapałzowaliśmy filmik zaplanowany na dziś.
Kobitki a macie cos takiego w formie filmiku na brzuch? Brzuszków nie mogę robić bo mi kręgi przeskakują i jest to nieprzyjemne dla otoczenia również bo słychać
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 22:50   #7399
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angelangel Pokaż wiadomość
Boziu, dziewczyny nie chce nic zapeszac, ale ja to chyba jestem stworzona do robienia cyckow haha nic juz prawie nie boli Jestem w szoku, bo czytam, że prawie każda z was siedziała w domu przez tydz..niektore dluzej :P tak mysle czy ze mna jest wszystko wporzadku ha ha czy nic mi sie nie stanie przez to moje 'normalne funkcjonowanie'
Oj takie wiadomości aż miło się czyta Oby tak dalej i tylko lepiej było, ale nie szalej za bardzo i oszczędzaj się, żeby sobie nie zaszkodzić.

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hm Amorcio czyli bedzie ciezko oj ciezko bo z reguly 70 e byly dobre w obwodzie to znaczy bardzo dopasowane ale juz miska za mala ja wiem ze obwod nie moze podnosic sie do gory a 75 bylo luzniejsze na pewno nie na ostatnia zapinalamhmmmm[COLOR="Silver"]
Kasik nie w każdym przypadku tak będzie. Często jest tak, że różne firmy mają własne rozmiarówki a nawet ta sama marka przy różnych modelach biustonoszy może się różnić rozmiarami. Trzeba próbować i przymierzać aż w końcu znajdziesz taki, który będzie idealnie dopasowany. Luźniejszego nie ma co brać, bo z czasem się rozciągnie i będzie latał.

Cytat:
widzisz kicia pomyslalam ze Ty bedziesz miec dostep do niego ciesz sie fajne okazyyy
a co do brafiterki nie wiem)ja foty porobilam i chce zebyscie wy byly moimi brafiterkami))co bede obcym cyce pokazywac
ale babek mnostwo tam to moze akurat jakas sie zna )moze i ja kiedys skorzystama tam staniki nie drogie 20,30 eurochoc dzis ja nie patrzalam na fasony czy ceny tylko aby jak najwiecej przymierzyc heheh
kicia ty masz miec duzo wiekszy implant to powiem Ci ze tam bedzie problem bo wiel stanikow sie na e koczylo)no f ciezko bylo znalezc choc na mnie za duzy)chyba ze calkowicie miekii czy koronkowy ale ja na nie zwracalam uwagi)
Na ich stronce widziałam i chyba sama nie będę wiedzieć co wybierać, jak już trza się będzie zdecydować ooo a miękkie i koronkowe też mi się bardzo podobają, tylko nie miałam co do nich wsadzić, żeby się dobrze prezentowało. Jak raz taki w sklepie przymierzyłam, bo mój tż chciał mi kupić jak mnie zobaczył to się prawie poryczał ze śmiechu i stwierdził, że to jednak nie jest dobry pomysł

Cytat:
kicia a te biustonosze co są zakładane przez głowe to po jakim czasie od op. chcesz nosić? Bo na początku to duży problem jest, żeby założyć na siebie coś co nie jest rozpinane.
Jeden mam na zmianę i jest on zapinany, jeden będę mieć od doktorka, ale nie wiem czy to będzie jakiś pancernik czy normalny sportowiec, więc szukam czegoś na zmianę jeszcze. A ile dokładnie po operacji to ciężko powiedzieć, bo z tym już się nie spieszy Pewnie nim kupię to będę już mogła przez głowę wciągać na siebie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Kicia, wrzuć do albumu zdjęcie swojego avatarka , bo słabo widać, a seksapilem aż kipi
Hmm...mogę wrzucić za chwilkę Miło mi, że mój avek się Wam tak podoba Ale jak dojdzie do tej operacji, to pewnie za jakiś czas zmienię

Ilonko przesunięcie operacji na wrzesień to bardzo dobra decyzja. Jak wdrożysz w życie to wszystko co masz do zrealizowania sama się o tym przekonasz. A jak tak napięty grafik będziesz miała nawet nie zauważysz kiedy to zleci. Wiem to z autopsji a teraz przed op mój tż wyciska ze mnie siódme poty żebym jeszcze jak najwięcej zrobiła. Niedziela a ja od rana zapierniczam zamiast odpocząć po całym tygodniu

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 00:39   #7400
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Hmm...mogę wrzucić za chwilkę Miło mi, że mój avek się Wam tak podoba Ale jak dojdzie do tej operacji, to pewnie za jakiś czas zmienię
ooo widziałam, jaka dziewczyneczka Już Cię widzę w tej pozie w seksi bieliźnie... cudny biust wypięty do przodu na zgrabne nóżki przyodziane pończoszki...toż to on zupełnie oszaleje
Stary 2012-12-03, 07:26   #7401
kicia_nh
Zadomowienie

kicia_nh 07.12- 4

Matti 14.12- 11

przedpo 28.12- 25

Paularetka 03.01- 31

malina986 05.02- 64

Miłego dnia Wam życzę Ja uciekam do pracy za niedługo, ehh ostatnie 3 dni

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 08:52   #7402
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka z rańca..KICIA śliczna jesteśi już 3 dni i będą piersiaki

a ja kobiety idę poćwiczyć z MEL B...noo to lecę..MIŁEGO DNIA
Stary 2012-12-03, 09:03   #7403
Amorcio
Wtajemniczenie

Witajcie piękne Kobietki
Kiciu pięknie wyglądasz, fotka cudna.
Wczoraj byliśmy z TŻ w centrum handlowym, i oboje cieszyliśmy się na myśl, że będę miała co wkładać do tych ślicznych gorsecików i miękkich staniczków na wystawach

Dziewczynki, powiedzcie mi proszę czy przy op piersi też jest tak jak przy innych op, że na stół kładą Cię nago(chyba jedynie w majteczkach) i nago przekładają na łóżko po op?

Ilonko, to może nam wyjdzie tak, że w podobnym czasie udamy się na wstawienie żelek

Mam nadzieję, że można się nastawić psychicznie na ten ból. Jak z porodem. Gdy nastawisz się, że masz zadanie do wykonania, musisz urodzić innego wyjścia nie masz i dasz rade to idzie całkiem sprawnie a gdy się boisz, myślisz na zapas o bólu to to hamuje poród
Stary 2012-12-03, 10:05   #7404
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Klaudus

Witam.

A czy ja po miesiącu mogę już przetestować te ćwiczenia? Kurczę schudłam, tak, że skóra mi wisi, chciałabym trochę ujędnić mięśnie, to może i skóra teochę się napnie. Może na tyłek i nogi można już coś zrobić?

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Witajcie piękne Kobietki
Kiciu pięknie wyglądasz, fotka cudna.
Wczoraj byliśmy z TŻ w centrum handlowym, i oboje cieszyliśmy się na myśl, że będę miała co wkładać do tych ślicznych gorsecików i miękkich staniczków na wystawach

Dziewczynki, powiedzcie mi proszę czy przy op piersi też jest tak jak przy innych op, że na stół kładą Cię nago(chyba jedynie w majteczkach) i nago przekładają na łóżko po op?

Ilonko, to może nam wyjdzie tak, że w podobnym czasie udamy się na wstawienie żelek

Mam nadzieję, że można się nastawić psychicznie na ten ból. Jak z porodem. Gdy nastawisz się, że masz zadanie do wykonania, musisz urodzić innego wyjścia nie masz i dasz rade to idzie całkiem sprawnie a gdy się boisz, myślisz na zapas o bólu to to hamuje poród
Amorcio, ja byłam w gatkach i spodniach takich szpitalno-operacyjnych. Miałam nawet skarpetki na nogach, bo strasznie mi marzną Przykryli mnie kołderką na czas operacji, bym nie zmarzła za bardzo. Tylko nie wiem jak to będzie u Ciebie. Jak to mówią "co kraj to obyczaj". Zapytaj dr to Ci powie.

Dziweczyny w tym tygodniu minie miesiąc od op. Wstawię fotki z tej okazji.
Stary 2012-12-03, 10:12   #7405
Amorcio
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny za linki do ćwiczeń z Mel B. Poczytała sobie opinie i zakupiłam płytkę na konsole PS3 razem z taśmą resistance. Jutro powinna zajechać więc zacznę ćwiczenia w domku
Stary 2012-12-03, 11:01   #7406
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
to chyba o Janet jackson chodzilo jesli dobrze pamietam
Raczej Bjork

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 11:06   #7407
Olivkaa200
Zakorzenienie

dzień doberek

Klaudeczko nic one ni rosna to sa maluchy no nikt mi nie wierzy

Odnosnie Dzoany Krupy teraz ma wyjete implanty, nawet to widac kiedys miala okragle a teraz to sa niby jej piersi. Ale na moje oko widac ze to nie te implanty ktore miala kiedys.

U mnie bialo za oknemnie wiem czemu ale lubie zime

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 11:16   #7408
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
dzień doberek

Klaudeczko nic one ni rosna to sa maluchy no nikt mi nie wierzy

Odnosnie Dzoany Krupy teraz ma wyjete implanty, nawet to widac kiedys miala okragle a teraz to sa niby jej piersi. Ale na moje oko widac ze to nie te implanty ktore miala kiedys.

U mnie bialo za oknemnie wiem czemu ale lubie zime
oliwka maluchy przynajmiej nam nie obwisną mi tam sie podobaja bardzo Twoje " maluchy"
Stary 2012-12-03, 11:23   #7409
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
oliwka maluchy przynajmiej nam nie obwisną mi tam sie podobaja bardzo Twoje " maluchy"
celinko dziekuje slicznie jest mi bardzo milo ja ta tez je lubie nie mowie ze nie, ale na zdjeciach wydaja sie wieksze niz w realu czekam na Twoje golaski

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 11:48   #7410
path87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Amorcio, ja byłam w gatkach i spodniach takich szpitalno-operacyjnych. Miałam nawet skarpetki na nogach, bo strasznie mi marzną Przykryli mnie kołderką na czas operacji, bym nie zmarzła za bardzo. Tylko nie wiem jak to będzie u Ciebie. Jak to mówią "co kraj to obyczaj". Zapytaj dr to Ci powie.
jak do snu
fajnie się tak obudzić z myślą, że ma się już piersi

mam takie pytanie jak to jest właściwie z tym znieczuleniem i usypianiem, długo się później wraca do przytomności? Jak długo trwa takie zamulenie, czy pamięć się nie sypie po takiej całkowitej narkozie?

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości