Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 5 części naszego wątku ??
W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.5 5 11,11%
Zima leci, Święta przed nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.5 7 15,56%
Święta idą, my gadamy; na wiosnę i porody czekamy. Mamy V-VI 2013 cz.5 1 2,22%
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.V 1 2,22%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.V 5 11,11%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V 1 2,22%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.5 7 15,56%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.5 1 2,22%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V 8 17,78%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.5 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.V 4 8,89%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.V 3 6,67%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.V 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.V 1 2,22%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V 1 2,22%
Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-07, 12:47   #691
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013

Wiecie że Światozar ma dziś imieniny? Właśnie dopisywałam do kalendarza kolejne pytania na wizytę, i patrzę a imieniny ma Ambroży, Agaton i Światozar. Popatrzyłam parę kartek dalej, a tam staropolskie imię Wszemir. Aż się nie mogę doczekać ile będziemy mieć ubawu przy wyborze imion!
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 12:52   #692
sharpnowaja
Zakorzenienie

Dot.: Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
lęce do Londynu laski na zakupy
Eliza przykro mi bardzo. I też jestem zaskoczona że pozwolona Ci wyprawić pogrzeb. Mojej koleżance (13 tc) powiedzieli że to jeszcze nie dziecko i na tym sprawa się zakończyła. Dokładnie to co napisała xal.

colorblue czy grudzień to miesiąc lekarzy debili? mi też nie chciał powiedzieć jaka płeć. Matko co za popaprańcy Ale najważniejsze że z maleństwem wszystko ok.
Ja to zrozumiałam że będzie dziewczynka

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
też sobie takie sejse strzele niech dziecko wie jaką ma wesoła mamuśkę
moja znajoma ostatnio dodała zdjęcia na jeden z portali internetowych. Tylko ja bym nikomu nie pokazała zdjęć gdzie mi widać całe piersi łącznie z sutkami

Justi ja miałam te fosforany i lekarz powiedział że jest ok.

vil mam nadzieję że już się lepiej czujesz

diabli czyli potwierdza się że wizyty grudniowe są do d...
ale najważniejsze że wszystko ok z maleństwem

mi wczoraj teściowa powiedziała że widać brzuszek (faktycznie już widać ) i że coś schudłam
Stary 2012-12-07, 12:52   #693
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
ja też jestem ciekawa
oczywiście mam w głowie wymyślone jak to ma wyglądać, tylko nie wiem jak ta siatkę przymocuję i uformuję tak jak chcę

sukienka jest niebieska(taka chabrowa) ma czarny pasek pod biustem i czarny okrągły kołnierzyk
u mnie był troczek i trzymał się na wsuwkach. dookoła troczka była taka jakby koronka, miała oczka i przez nie przechodziły wsuwki.

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
Halooo

Ja właśnie skończyłam sprzątać. Trochę mi to zeszło. W ogóle coś mnie brzuch pobolewa. Coś jak się dzidzia poruszała wcześniej tylko że o wiele mocniej. Mam nadzieję że to znów maleństwo a nie coś innego

Byłam wczoraj w rossmanie i nie było ŻADNYCH oliwek masakra jakaś. W końcu kupiłam tylko zwykłą bambino w innym sklepie.
No i wczoraj moja mama zachorowała na anginę, leży w domu z 40 stopniami gorączki. Tata się poślizgnął na lodzie i ma nogę w gipsie. A bratowa wylądowała w szpitalu bo ma nawrót choroby Chyba byliśmy bardzo niegrzeczni w tym roku.

Lecę was nadrabiać
pasmo nieszczęść widzę, ale już powinnniście wyczermać limit..

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 12:53   #694
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
Mam to samo :/ zwłaszcza dziwi mnie to, skoro od początku ciąży zwiększyłam ilość wypijanej wody z 250 ml do 2l. Podobno bardzo dobry jest krem Iwostin z lipidami. A może to przez ogrzewanie w mieszkaniu? Muszę kupić też nawilżacz na kaloryfery.
Mi iwostin jak i emolium w ogóle nie pasują, przedwczoraj kupiłam ten physiogel. Ale co do ogrzewania to może i to jest to...Że za sucho...
Chyba trzeba będzie zainwestować w nawilżacz tak jak mówisz.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 12:56   #695
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Czy któraś boryka się z problemem suchej skóry na twarzy?
Bo odkąd jestem w ciąży to mam nawet łupież w brwiach
taaa... ja tak jak axella zawsze miałam mega tłustą cerę, a teraz przez to minimalne picie i ogólnie pewnie hormony to mam przesusz. raczej nazwałabym to odwodnieniem. mi ukojenie przynosi emulsja dr hauschka (gesichtsmilch), bo mimo wszystko smarowidła do cer typowo suchych zapychają mi pory. a emulsja podratowała mi skórę nawet jak już zaczęła pękać!!!
Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
jestem. taksówki to zdzierstwo. w jedną str zapłaciłam 27 zł, w drugą 40. za 10 min jazdy no ale mama fundowała

weszłam do gabinetu, pani dr pyta czy przeszło, powiedziałam że nie, ale mam swoją teorię że to naderwane mięśnie. a ta mi mówi, że to są pierwsze skurcze, i za wcześnie nawet na leki i że w domu leżeć, wstawać tylko do wc, jakby bolało po obu stronach, to do szpitala. i że nie wysyła mnie tam, bo wysiądę psychicznie. ja już byłam zielona ze strachu.
potem wzięła mnie na usg, wszystko było idealnie, łożysko się przesunęło i minęło zagrożenie przodującego łożyska Maluszek wychodzi jednak faktycznie o dwa tyg za duży gigancik mały jest wymiarowo na 22 tydzień
a potem tak sobie gadałyśmy, widziała jak się gramolę z tej leżanki, powtórzyłam jej, że boli głównie jak coś robię lewą nogą - zmieniam pozycję czy coś, i nagle mi powiedziała że jej te wszystkie objawy pasują do rwy kulszowej i że to musi być to. nawet mi do karty wpisała taką diagnozę. i powiedziała że niepokoić się, jak ból będzie w okolicy pępka i poniżej, i jakby bolało tak jak przed okresem ... nie wiem do końca co o tym myśleć, wróciłam teraz to mnie zaś pobolewa ... ale jeśli to faktycznie rwa, to maleństwu nic nie grozi. tylko ja mam się nastawić na większy ból
i uważać na skurcze - ale do końca nie wiem jak rozpoznać, czy to skurcz ...
mam zacząć brać witaminki, obojętnie jakie, najlepiej centrum materna z dha, na drugą połowę ciąży. i odstawiamy hormony co tydzień zmniejszać tabletki o jedną
uffff a z tą rwą kulszową nic nie da się zrobić? jakieś leżące ćwiczenia? chociaż też pewnie masz zakaz... cholercia...

dzięki w ogóle wszystkim za te gratulacje siuraskowe ale nie nastawiam się! mam takie przeczucie, ale spoko... co będzie, to będzie
chciałam kupić jakiś mały ciuszek, ale nie kupiłam... jakoś nic mnie nie przekonało. wszystko piękne, ale jak pomyślałam, że tyle czasu ma leżeć lepiej się wstrzymam!

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
Wiecie że Światozar ma dziś imieniny? Właśnie dopisywałam do kalendarza kolejne pytania na wizytę, i patrzę a imieniny ma Ambroży, Agaton i Światozar. Popatrzyłam parę kartek dalej, a tam staropolskie imię Wszemir. Aż się nie mogę doczekać ile będziemy mieć ubawu przy wyborze imion!
nie no, co jedno to lepsze
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 12:58   #696
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cloche za udaną wizytę

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 12:58   #697
cloche
Zakorzenienie

oo, chyba chwila spokoju - wykorzystam to i lecę zrobić obiad!!!
Stary 2012-12-07, 13:02   #698
axella
Zakorzenienie

GG do axella

jakiego mam newsa babki

mojej mamy kupela-w jej wieku rowno(41lat)
ma córe w moim wieku (lat 20-razem przedszkole,podstawowka,s zkola..)
i..

MA TERMIN NA LIPIEC

ale czad
moja mama bezie miec wnuka starszego od syna swojej rowiesniczki

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 13:03   #699
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
maluszek zdrowy, tp na 16.06, płci nie zgadywał
super

becik ja miałam takie bóle- też mi powiedział że od jedzenia. I kazał pić te soki- pomidorowy i marchewkowy. Pomogło. No chyba że zjem coś mega tłustego to czasami boli.

diabli lekarz może wystawić L4 na max 30 dni

pawie oczko brawa za wizytę. Myślałam że się pochwalisz dzisiaj siusiakiem albo jego brakiem
Stary 2012-12-07, 13:04   #700
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość

borysław - borek, boro...
gniewomysł - gniewuś, gnidek
bożydar - no nie znacie kabaretu??? bożo, bożo wporzo! z każdego goofna da się wyjść
moj tz ma w rodzinnym domu pieska Borysa i wlasnie wola sie na niego Borek, Borciu. tz stwierdzil, ze nazwie syna boryslaw i beda oboje "reagowac".
a z zebem sio do dentysty. niech Ci go wypiluje, takie draznienie dziasla moze byc niebezpieczne, zrobi sie stan zapalny, zbierze ropa i bedzie problem.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 13:04   #701
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
jakiego mam newsa babki

i..

MA TERMIN NA LIPIEC

ale czad

Czytałam to 5 razy
Bo nie mogłam zaczaić
Koleżanka mamy jest w ciąży? Nie jej córka?

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2012-12-07, 13:06   #702
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
Czy któraś boryka się z problemem suchej skóry na twarzy?
Bo odkąd jestem w ciąży to mam nawet łupież w brwiach
Cytat:
wiem o czym mówisz.. też mi się z czoła sypie
nie wiem co z tym zrobić,zawsze miałam przetłuszczającą się cerę a tu taki psikus :P
Ja też się sypię! Nos i czoło! Tragedia. ;(

Cytat:
jakiego mam newsa babki

i..

MA TERMIN NA LIPIEC

ale czad

Moi znajomi z którymi studiowałam, zeszli się i mają córeczkę, która miała w listopadzie 2 latka. Mama tego kolegi - jakoś 43 lata miała teraz termin na listopad. Zachciało się?

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 13:07   #703
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Czytałam to 5 razy
Bo nie mogłam zaczaić
Mojej koleżanki mama w wieku 40 lat urodziła bliźniaczki

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 13:09   #704
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję udanej wizyty

Smaruję się physiogelem ale jak się wsiąknie to dalej to samo, a że jestem atopowcem to wsio co pachnące i posiadające jakieś coś uczula mnie niemiłosiernie, a ten olejek to naturalny jakiś tak ?
tak musi być bio, nie żadna podróba mieszaka z innymi olejkami, ja przywiozłam swój z maroko, a wczoraj do mikołaja dostałam na zapas drugi
ja obecnie an noc używam tego

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html

kupiłam za dychę na promocji w superpharm i jest extra, skóra nawilżona, ale nie budzę się z maską na twarzy tylko ładnie się wchłania

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
no to super
na pewno będziesz troszkę spokojniejsza
dla Twojego łożyska, że zgodziło się współpracować
co do witaminek to polecam pharmaton matruelle

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------
też polecam pharmaton, po centrum materna chciało mi się
Stary 2012-12-07, 13:13   #705
metropolitan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Rozumiem Twoje rozgoryczenie.

Co do wagi, to kuzyna syn ma rok i niecałe 3 miesiące i waży 14 kg. Ale nie jest spasiony, on jest po prostu wieeeelki.
moja waży dużo, ma 2 latka i wagę 14 kg, ale jest malutka na wzrost. Dlatego nie chcę już, żeby była grubsza. Nie mam jakiegoś schiza, bo sama byłam dość grubawym dzieckiem, a od 2 klasy podstawówki byłam już szczypiorkiem i tak mi zostało, zresztą ani u mnie a ni u tża nie ma otyłości u nikogo w rodzinie. No, ale wiesz, po co po prostu takie nawyki u dziecka wprowadzać? bez sensu. Zwłaszcza, że ona bardzo chętnie je owoce i jak jest ze mną i z tżem to samej jej się nawet nie przypomni o słodyczach.

Cytat:
Zapomniałam po wizycie Wam przekazać, że... moja waga stoi. Nie wiem co to za waga w gabinecie, ale już ją lubię. No i wklejam zdjęcie malucha. Udało się go sfotografować i pomierzyć, chociaż fikał niezłe koziołki. Z tż ustaliliśmy ostatnio, że lepiej, żeby to była dziewczynka, bo nie będzie awantury o imię. No i wyszliśmy z gabinetu, a tż mi śpiewa: Jaaa, uwielbiam ją, ona tam jest i tańczy dla mnie, boooo dobrze to wie, że porwę ją i schowam w sercu na dnie. Goopol

Poznajcie naszego okruszka.
super. Tżty się jednak przejmują trochę co? mój teraz też na każdą wizytę chodzi i całą wizytę siedzi w gabinecie. A ja mam już 5 miesiąc i też mi waga stoi!!!!!!

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
co za baba nie dawaj się! rozpieszczanie rozpieszczaniem, ale babcie widujące się z wnukami codziennie nie powinny tak robić! wręcz mogłyby się zająć czymś twórczym z maluchem, pomóc w edukacji! to dużo da, a maluchy są szczęśliwe, jak mogą się czegoś nauczyć w formie zabawy - no i skutki pozytywne, aż miło!
no dlatego, powiem ci, że daję ją na dół do teściowej tylko jak muszę, albo jak mała woła ją, bo nie chcę dziecku ograniczać kontaktu z babcią, w końcu to matka mojego tża. Ale osobiście jej nie trawię po prostu... nie cierpię i nie znoszę. Dobrze, że teraz małą daliśmy do przedszkola, bo jakby mi z nią siedziała, to by mi nie wiem co z dziecka zrobiła, a ja się tyle "namęczyłam" żeby mieć takie słodkie dzieciątko jak mam

Cytat:
jestem. taksówki to zdzierstwo. w jedną str zapłaciłam 27 zł, w drugą 40. za 10 min jazdy no ale mama fundowała

weszłam do gabinetu, pani dr pyta czy przeszło, powiedziałam że nie, ale mam swoją teorię że to naderwane mięśnie. a ta mi mówi, że to są pierwsze skurcze, i za wcześnie nawet na leki i że w domu leżeć, wstawać tylko do wc, jakby bolało po obu stronach, to do szpitala. i że nie wysyła mnie tam, bo wysiądę psychicznie. ja już byłam zielona ze strachu.
potem wzięła mnie na usg, wszystko było idealnie, łożysko się przesunęło i minęło zagrożenie przodującego łożyska Maluszek wychodzi jednak faktycznie o dwa tyg za duży gigancik mały jest wymiarowo na 22 tydzień
a potem tak sobie gadałyśmy, widziała jak się gramolę z tej leżanki, powtórzyłam jej, że boli głównie jak coś robię lewą nogą - zmieniam pozycję czy coś, i nagle mi powiedziała że jej te wszystkie objawy pasują do rwy kulszowej i że to musi być to. nawet mi do karty wpisała taką diagnozę. i powiedziała że niepokoić się, jak ból będzie w okolicy pępka i poniżej, i jakby bolało tak jak przed okresem ... nie wiem do końca co o tym myśleć, wróciłam teraz to mnie zaś pobolewa ... ale jeśli to faktycznie rwa, to maleństwu nic nie grozi. tylko ja mam się nastawić na większy ból
mam zacząć brać witaminki, obojętnie jakie, najlepiej centrum materna z dha, na drugą połowę ciąży. i odstawiamy hormony co tydzień zmniejszać tabletki o jedną
tak, ale taksówkarze są strasznie biedni podobno
jak to skurcze? ty jesteś w pierwszej ciąży, czyli nie jesteś w stanie powiedzieć na pewno czy skurcze no nie? bo jeśli to faktycznie one to nie za dobrze. Musisz wtedy faktycznie leżeć. Ja dzisiaj już padam, bo mała chora ze mną w domu więc muszę latać z nią i brzuch mnie już masakrycznie boli idę się położyć zaraz.. a hormonów też już nie biorę chyba ze 2 tygodnie już.
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 13:13   #706
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Czytałam to 5 razy
Bo nie mogłam zaczaić
no ta mama
jej dziecko będzie młodsze od mojego
ma córę lat 20, syna lat 15 i teraz bejbika w brzuchu

a moja mama ma córę lat 20, córę lat 14 i wnuka w drodze

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 13:14   #707
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
nuna ja uwielbiam pastorałkę „Aniołowie biali” za ten tekst:
Aniołowie, Aniołowie biali
o przyświećcie blaskiem skrzydeł swoich
by do Boga trafił ten zgubiony
i ten co się oczu podnieść boi,
i ten który bez nadziei czeka,
i ten rycerz w poszarpanej zbroi,
by jak człowiek szedł do Boga-Człowieka
Aniołowie, Aniołowie biali”
w ogóle już się nie mogę doczekać kolęd

axella czekam dalej na link do sklepu wciąż się wstrzymuje z zakupami prezentów, a chciałabym żeby zdążyły dotrzeć przy ewentualnym zamówieniu
śpiewaliśmy to na oazie
Cytat:
Ten mój Wariat to zawsze z jakimś takim tekstem wyskoczy..
ale przy tym strasznie mnie rozczula takim mówienie

Ja wychowałam się w rodzinie katolickiej, praktykującej. Nie mieszkam z rodzicami od ok 10 lat (mimo, że mam dopiero 25)
Jestem wierząca i ma to dla mnie dużą wartość.. ale nie popadam w paranoje tak jak moja babcia która ciągle słucha radia Maryja itp.
Racjonalnie patrzę na to co się dzieje w Kościele i czasem aż mnie mierzi...
Ale i tak chodzimy z Tż w każdą niedzielę i świeta na Msze Święte. Tak dla siebie... nie dla księży...

ja przedwczoraj i wczoraj wieczorem przed snem jak leżałam poczułam takie delikatne jakby motylki w brzuchu
fantastyczne uczucie, ale trwało bardzo krótko
chcę jeszcze...
ja tez nie słucham RM i nie uważam, że jest do Zbawienia konieczne Do kościoła chodze co niedziele czasem w tyg i na pewno nie dla księży
Cytat:

też mam problem z lewą noga i to taki, że cięzko czasem chodzić... będzie nas męczyć rwa...
Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
Halooo

Ja właśnie skończyłam sprzątać. Trochę mi to zeszło. W ogóle coś mnie brzuch pobolewa. Coś jak się dzidzia poruszała wcześniej tylko że o wiele mocniej. Mam nadzieję że to znów maleństwo a nie coś innego

Byłam wczoraj w rossmanie i nie było ŻADNYCH oliwek masakra jakaś. W końcu kupiłam tylko zwykłą bambino w innym sklepie.
No i wczoraj moja mama zachorowała na anginę, leży w domu z 40 stopniami gorączki. Tata się poślizgnął na lodzie i ma nogę w gipsie. A bratowa wylądowała w szpitalu bo ma nawrót choroby Chyba byliśmy bardzo niegrzeczni w tym roku.

Lecę was nadrabiać
faktycznie pechowy dzień...
Stary 2012-12-07, 13:14   #708
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam po wizycie Wam przekazać, że... moja waga stoi. Nie wiem co to za waga w gabinecie, ale już ją lubię. No i wklejam zdjęcie malucha. Udało się go sfotografować i pomierzyć, chociaż fikał niezłe koziołki. Z tż ustaliliśmy ostatnio, że lepiej, żeby to była dziewczynka, bo nie będzie awantury o imię. No i wyszliśmy z gabinetu, a tż mi śpiewa: Jaaa, uwielbiam ją, ona tam jest i tańczy dla mnie, boooo dobrze to wie, że porwę ją i schowam w sercu na dnie. Goopol

Poznajcie naszego okruszka.
faaaajnego masz tz. piosenka idealna do sytuacji
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 13:19   #709
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
faaaajnego masz tz. piosenka idealna do sytuacji
A nie narzekam. Tylko on może zacząć, bo jeszcze nie mam dla niego obiadu. Mam godzinę, czas, start.

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 13:20   #710
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
... ale wiem, że nie mam o co być zazdrosna
ja jestem straszną zazdrośnicą. Niestety TŻ x czasu temu dał mi ku temu powody, poza tym on zawsze powtarzał (nawet jak jeszcze nie byliśmy razem) że on nie ma i nigdy nie będzie miał koleżanek. I faktycznie tak jest I to nie chodzi o to że mu nie ufam, ja po prostu nie ufam kobietom
Ja za to mam prawie samych kolegów, nawet się kumpluje ze swoimi byłymi. No ale TŻ mi ufa bezgranicznie. Zawsze mówi że kto jak kto ale ja nigdy bym nie wywinęła żadnego numeru. A ja się zawsze z nim droczę że jest zbyt pewny siebie

Agnes mamy w ten sam dzień połówkowe

Meli pisz z nami, będzie Ci lżej jak się wygadasz. Nie zmniejszymi Twojego bólu bo do tego potrzebujesz dużo czasu. Ale gdybyś nas potrzebowała to jesteśmy tu
Stary 2012-12-07, 13:20   #711
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
tak musi być bio, nie żadna podróba mieszaka z innymi olejkami, ja przywiozłam swój z maroko, a wczoraj do mikołaja dostałam na zapas drugi
ja obecnie an noc używam tego

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html

kupiłam za dychę na promocji w superpharm i jest extra, skóra nawilżona, ale nie budzę się z maską na twarzy tylko ładnie się wchłania

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

też polecam pharmaton, po centrum materna chciało mi się

wypróbuję chyba ten krem, ciekawy opis ma. ale super promocja Ci się trafiła
Stary 2012-12-07, 13:28   #712
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
wypróbuję chyba ten krem, ciekawy opis ma. ale super promocja Ci się trafiła
mam go często an kuponach do superpharm za dwie dyszki, ale teraz niestety nie jak mi się trafi znowu to dam znać
Stary 2012-12-07, 13:31   #713
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
jakiego mam newsa babki

mojej mamtay kupela-w jej wieku rowno(41lat)
i..

MA TERMIN NA LIPIEC

ale czad

Hahah no i tak czasami w życiu bywa

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 13:44   #714
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, stał się cud - przyjechały właśnie 2 meble z 5
fajnie!!
ja czekam na szafkę na buty

axella co za głupia baba. A u Ciebie w pracy wiedzą o ciąży?

nuna za 13 tc

czyli ja i pawie oczko mamy 20 a vil ma połowę ciąży za sobą

happy za dziewczynkę

humpback, vil84, cloche, candace trzymam kciuki za wizyty
Stary 2012-12-07, 13:49   #715
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
jakiego mam newsa babki

i..

MA TERMIN NA LIPIEC

ale czad

nieźle

wiecie co, ja może niepotrzebnie panikuje ... ale umówiłam się dziś jeszcze na prywatną wizytę po 20. leżę, a całe podbrzusze mam napięte i bolesne ... nie wydaje mi się, aby to była rwa. nie wiem czy mi coś da a wizyta, może wyrzucę w błoto 160 zł, ale potrzebuje konsultacji z innym lekarzem.

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 14:03   #716
sharpnowaja
Zakorzenienie

cloche za wizytę

vil fajnie że z maleństwem wszystko ok

Mnie brzuch znów boli. A już było lepiej. Nie wiem już co o tym myśleć.
Kończę robienie obiadu i idę się położyć
Stary 2012-12-07, 14:06   #717
cloche
Zakorzenienie

sharp, ja już po
Cytat:
jakiego mam newsa babki

i..

MA TERMIN NA LIPIEC

ale czad

faaaajnie! mojej mamy kumpela w wieku 42 lat wpadła... a miała już dwie odchowane córki, bo z pierwszą wpadła w wieku 17 lat, a drugą zrobiła zaraz potem do kompletu. no i na początku była przerażona, ale teraz wszystko jest w porzątku i kolejna córa jest zdrowa i jest oczkiem w głowie całej rodziny!
Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
moj tz ma w rodzinnym domu pieska Borysa i wlasnie wola sie na niego Borek, Borciu. tz stwierdzil, ze nazwie syna boryslaw i beda oboje "reagowac".
a z zebem sio do dentysty. niech Ci go wypiluje, takie draznienie dziasla moze byc niebezpieczne, zrobi sie stan zapalny, zbierze ropa i bedzie problem.
Borys fajne imię... no ale jak już piesek tak ma ... zęba sobie sama chyba przypiłuję ale nie drapie jednak, tylko jak zassę policzek
Cytat:
wiecie co, ja może niepotrzebnie panikuje ... ale umówiłam się dziś jeszcze na prywatną wizytę po 20. leżę, a całe podbrzusze mam napięte i bolesne ... nie wydaje mi się, aby to była rwa. nie wiem czy mi coś da a wizyta, może wyrzucę w błoto 160 zł, ale potrzebuje konsultacji z innym lekarzem.
idź, bo ja się nie uspokoję.......... to nie jest normalne. nawet jak to ta rwa, to brzuch nie powinien się tak napinać
Stary 2012-12-07, 14:06   #718
maarchewka
Zakorzenienie

humpback, vil84, cloche, candace
trzymam kciuki!

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 14:07   #719
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
nieźle

Spokój jest warty każdej ceny

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2012-12-07, 14:07   #720
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny!

Mogę dołączyć?? Wiedzę, że jest tu parę dziewczyn z wątku PM2012.
Przygnała mnie do was konkretna sprawa. A mianowicie badania prenatalne...moja Pani doktor poleca, a ja nie wiem co robić. Jeśli pisałyście na ten temat to może dowiem się chociaż w którym wątku?

Aaaa termin 10 czerwca

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości