Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 257 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-07, 15:40   #7681
iloona79
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Kicia,
Ty to jesteś Supermenka,nie ma co
Ja tu w szoku,że Cię wypuszczają zaraz po zabiegu,a Ty
faktycznie jakbys byla "tylko" na jakimś wyrwaniu zęba co najwyżej
Ale Jooasi dobrze pisze-niech Cię nie zwiedzie to dobre samopoczucie-mi tez Pani dr mówiła,ze to iż dobrze się już poczujesz to nie znaczy,że wszystko w środku dobrze się porobiło-ja Ci zyczę jak najlepiej,ale
...lepiej,żeby Twój mąż nie wiedział,że Ty tak dobrze to znosisz,bo
zaraz znowu Cię do roboty zagoni A Ty masz być jego Księżniczką przez najbliższy czas!!No potem....też masz być
Wielkie buzi!
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 17:00   #7682
alcia77
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Witam Was bardzo serdecznie. Od kilku dni zagladam tu i szukam odpowiedzi na kilka pytan. Operacje mialam w poniedzialek 3/12/2012 i juz czuje sie coraz lepiej a mialabym pytanko kiedy bedzie naprawde dobrze ? i nie chodzi mi o bol bo juz jest znosnie -wlasciwie zaskoczona bylam nawet bezposrednio po operacji bo tak nie bolalo jak sie spodziewaalam -jak jakis ewenement nie bralam nic przeciwbolowego - tylko chodzi mi o opuchlizne i ksztalt. Mam implanty mentor 345/365cc anatomiczne i mam wrazenie ze wygladaja jak dwa balony mimo ze mezus mi mowi ze sa i tu cytuje "zaje....." mi wydaja sie kolosalne. cz to normalne ? kiedy zaczna sie robic bardziej piersiowate a nie balonowate.? Pomozcie
alcia77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 17:10   #7683
kicia_nh
Zadomowienie

Oj nie nie, dziewczyny Wy nie myślcie, że ja tu szaleje. Absolutnie. Ruszam się baaardzo powolutku, wstając proszę kogoś o pomoc (nieważne czy dam radę sama). Ogólnie to leżę cały czas, już przysnęłam sobie i przed chwilą się obudziłam Będę się oszczędzać jak najwięcej, bo wiem, że mi zbyt wiele nie wolno, więc nie musicie się o to martwić. Ahh najważniejsze, że już je mam a i że mnie uspali, hehe bo kazali policzyć do "3" i niby miałam już spać. Ja doszłam do 20 i stwierdziłam, że liczyć nie będę. Wtedy uznałam, że może lepiej będzie jak zamknę oczy, na początku nic to nie dało, ale po chwili powoli zasnęłam A mysłałam, że już mnie nie uśpią. Hehe

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 17:27   #7684
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Oj nie nie, dziewczyny Wy nie myślcie, że ja tu szaleje. Absolutnie. Ruszam się baaardzo powolutku, wstając proszę kogoś o pomoc (nieważne czy dam radę sama). Ogólnie to leżę cały czas, już przysnęłam sobie i przed chwilą się obudziłam Będę się oszczędzać jak najwięcej, bo wiem, że mi zbyt wiele nie wolno, więc nie musicie się o to martwić. Ahh najważniejsze, że już je mam a i że mnie uspali, hehe bo kazali policzyć do "3" i niby miałam już spać. Ja doszłam do 20 i stwierdziłam, że liczyć nie będę. Wtedy uznałam, że może lepiej będzie jak zamknę oczy, na początku nic to nie dało, ale po chwili powoli zasnęłam A mysłałam, że już mnie nie uśpią. Hehe
Twarda sztuka z Ciebie
Stary 2012-12-07, 17:31   #7685
Olivkaa200
Zakorzenienie

Kicia gratulacjeklas ki:fajnie że dobrze sie czujesz i ze tak szybko napisalas odpoczywaj sobie teraz w spokoju

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 18:24   #7686
Niezadowolencja
Raczkowanie

Kicia teraz już z górki, masz piersi i już Ci ich nikt nie zabierze Dbaj o siebie i trzymaj się ciepło.

Powoli już sprzątam dom na święta, bo z dzieciakami przez tydzień ciężko byłoby się wyrobić. Jestem wykończona.
Cieszę się, bo jutro jadę na zakupy, mąż w ramach prezentu pod choinkę zaproponował zakup ubrań Wiem, że wcześnie, ale tylko na jutro udało się zorganizować opiekę i to na góra 3-4 godzinki. Mimo wszystko już nie mogę się doczekać, bo zamierzam coś na biuścik zakupić
Stary 2012-12-07, 18:26   #7687
marzenie3
Raczkowanie

KICIU gratuluje klask i:
marzenie3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 18:41   #7688
anika75
Zadomowienie

Kiciu kochana, wieeeelkie gratulacje
W końcu się doczekałaś , w dodatku Twoje to takie większe siostrzyczki moich, strasznie mnie ciekawi, jak będą wyglądały za kilka miesięcy
Stary 2012-12-07, 19:09   #7689
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
a bańki zwykłe,chińskiw,po 30 min 6razy i ma być git..i to tanie a skuteczne...ja wiem że to daje radę,nie wiem jak przy dużym cellulicie ale wygładzato mocno zasysa i czuć to czućwięc dlatego wymyśliłam że zrobię przed i po..ja nie mam tego dużo,tzn celillitu,,ale tam coś jest a wolałabym żeby nie było....na plażydlatego tak to cisnę,bo za 2 miesiące ...wakacjeeeeno i 4 zabiegi kosztują 120zł jednak,nie 14o jak pisałam więc spoko

TONIU nooo naskrobane trochę jest....a ja tymczasem spadam poczytać i spać... a ty mnie zastąppapaty

Ja tam baniek nie kumam Nigdy nie robilam , ale kupilam dzisiaj taki zasysacz hehehehe http://www.ebay.co.uk/itm/Fat-Weight...81027497969%26 chyba dziala na podobnej zasadzie jak banki co???

KICIU gratulacje klask i: Buziaki Ci wysylam : cmok:

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ja od dziś jestem na diecie , przekroczyłam magiczną wagę 60... ważę równo 60,4 ale jestem tez przed okresem, (no w kazdym razie mam nadzieję że przed). 6 z przodu akurat u siebie nie akceptuje wiec nie mam wyboru. Zaraz obmyslę jakiś plan. Chyba to bedzie moja autorska dieta, bo i tak tych wszytskich planów się nie trzymam ... moze do swiat uda mi sie cos zrzucić
My to tak razem widze sie wahamy miedzy 50 pare i 60, albo nawet 60 pare:haha ha: Ja 2 tygodnie po rzuceniu E-cig wazylam 65kg No ale teraz nie jaram tego juz miesiac i waga mi spadla do 59kg Od 2 tygodni jem tylko tunczyka i kuskus Efekty juz sa, a najlepsze jest to , ze zasmakowalam i nie potrzebuje wydziwiac w jedzeniu Tunczyk z pesto i kuskus z pieczarkami i cyckami z kury, proste i pozywne
Stary 2012-12-07, 20:13   #7690
katarzynka00
Zakorzenienie

Kicia
to w ogóle nie ma co porównywać w tych bluzeczkach.
Zazdroszczę że masz to już za sobą.
Dochodź do siebie i oszczędzaj się na maxa.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 20:42   #7691
kasikkk87
Zadomowienie

kicia odpoczywaj i super ze na razie nie boli
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 22:03   #7692
kicia_nh
Zadomowienie

Celinko, Jooasi, Ilonko, Olivko, Niezadowolencja, Marzenie, Aniko, Żabulku, Katarzynko, Kasik, Agatko dziękuję Przepraszam, jeśli kogoś pominęłam A mnie dopiero zaczyna boleć, ale jeszcze nie jest źle A że plecki bardzo bolą i ciężko się ułożyć to pewnie wszystkie "po" wiecie Zaraz pewnie pójdę spać. Albo cosik pobuszuje jeszcze. A staniczek pooperacyjny mam zajefajny Podobny do tego Triumpha Trophy N

Stary 2012-12-07, 22:25   #7693
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Gratuluje Kicia podziwiam Cie ze tak szybko po operacji stoisz juz na nogach Nie wiem jak to jest ale domyslam sie ,ze jak ja bede na Twoim miejscu to poprosze o przedluzenie pobytu w klinice Mocna Babka z Ciebie ) Widzialam zdjecia , duza roznica a teraz czekam na fotki bez bluzeczki . Zycze Ci zebys szybciuchno doszla do siebie ! aa i trzymalam kciuki tak jak mowilam ze bede przez caly czas

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Dziewczyny ja nic nie pisze na temat odchudzania ... bo az wstyd . Cwiczylam regularnie przez okolo rok czasu razem z dieta oraz pilam bialeczko i bralam jeszcze inne suplementy.. bardzo uwazalam na to co jem i ile ... no i tak cwiczylam, cwiczylam ... a teraz ? od jakiegos miesiaca mam zalamke , jem na co mam ochote i nie moge z tego wyjsc ja jestem jak ten misiek ktory na zimowa pore zbiera zapasy .., tylko ja zadnych korzysci z tego nie mam .. Heeelp!

Edytowane przez Kwiatuszekldn
Czas edycji: 2012-12-07 o 22:26
Kwiatuszekldn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 22:31   #7694
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Celinko, Jooasi, Ilonko, Olivko, Niezadowolencja, Marzenie, Aniko, Żabulku, Katarzynko, Kasik, Agatko dziękuję Przepraszam, jeśli kogoś pominęłam A mnie dopiero zaczyna boleć, ale jeszcze nie jest źle A że plecki bardzo bolą i ciężko się ułożyć to pewnie wszystkie "po" wiecie Zaraz pewnie pójdę spać. Albo cosik pobuszuje jeszcze. A staniczek pooperacyjny mam zajefajny Podobny do tego Triumpha Trophy N
O proszę, kicia już po ale super- gratuluję w końcu się doczekałaś. Fiu, fiu i jakie fajne implanty Ci Pan dr sprowadził - hihi zobaczysz jak mu się będą podobały i jaki będzie zadowolony z tego co wyczarował . A Ty sobie odpoczywaj i dochodź do sił będzie dobrze- oby do przodu

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 22:34   #7695
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Klaudeczka .. nie zdarzylam sie przywitac z rana wiec robie to z malym opoznieniem czyli wieczorem...
No jeszcze tylko miesiac i mam nadzieje ze dowiem sie kto bedzie mnie operowal .. i wtedy tylko odliczanie
Stary 2012-12-07, 22:50   #7696
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alcia77 Pokaż wiadomość
Witam Was bardzo serdecznie. Od kilku dni zagladam tu i szukam odpowiedzi na kilka pytan. Operacje mialam w poniedzialek 3/12/2012 i juz czuje sie coraz lepiej a mialabym pytanko kiedy bedzie naprawde dobrze ? i nie chodzi mi o bol bo juz jest znosnie -wlasciwie zaskoczona bylam nawet bezposrednio po operacji bo tak nie bolalo jak sie spodziewaalam -jak jakis ewenement nie bralam nic przeciwbolowego - tylko chodzi mi o opuchlizne i ksztalt. Mam implanty mentor 345/365cc anatomiczne i mam wrazenie ze wygladaja jak dwa balony mimo ze mezus mi mowi ze sa i tu cytuje "zaje....." mi wydaja sie kolosalne. cz to normalne ? kiedy zaczna sie robic bardziej piersiowate a nie balonowate.? Pomozcie
Witam I gratuluję oczywiście Kiedy będzie naprawdę dobrze?- nie wiem o co pytasz dokładnie. Najpierw jest pierwsza doba - i wracasz do żywych. Potem jest pierwszy tydzień - który jest najcięższym okresem po operacji. Po tym czasie będzie już wyraźnie coraz lepiej i będziesz powoli
wracać do sprawności. Jednak jeszcze długo będzie Cię "coś" bolało, ciągnęło i niepokoiło.
Jeśli chodzi o wygląd piersi- przez pierwszy miesiąc w ogóle się im nie przyglądaj bo będą zniekształcone opuchlizną. Co Ci wyszło zobaczysz tak na prawdę dopiero po 4 msc - więc teraz życzę Ci dużo, dużo cierpliwości
Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Kiciu kochana, wieeeelkie gratulacje
W końcu się doczekałaś , w dodatku Twoje to takie większe siostrzyczki moich, strasznie mnie ciekawi, jak będą wyglądały za kilka miesięcy
Oj dokładnie aniko - większe siostrzyczki Twoich hihi ale się złożyło. Ciekawe czy będą podobne

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-12-08, 00:12   #7697
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ano ano przecież ty się znaszkochanie ale ja sama nie umiem sobie zrobić,odsysa mi się co kilka sek
czasem się odsysa często bo jest za mało oliwki lub.... ma się bardzo jędrną skórę

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja już sie zajaralam ze zrobię sobie banki na dupę. Bo mam cellulit. A tak to chyba nie zrobie bo tym co napisała Tonia... Ja w sumie nie mam skóry naczynkowej- nie mam czerwonych pajaczków, ale mam coś takiego jak kruchość naczyn i robią mi się sińce jak mnie ktoś za mocno złapie no ale schodzi to później i nie ma śladu. Co mysliscie? że mnie nie można zassac? Ja mysle ze na stówe to siniaki by sie porobiły

siniaki się dość często robią ale spróbuj sobie na razie na samych pośladkach- ud nie ruszaj i zobaczysz co będzie

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak te banki sie robi??? ja bym na moj zadek tez banki pokladla Toniu wypowiedz się
http://www.youtube.com/watch?v=wWy1qKcSgXU od 5:50 techniki

chłopaków na początku nie słuchałam więc nie wiem co mówili, a to co Ona mówi, żeby oliwkę wlać do bańki to jakaś pierdoła raz się odessie i ma po oliwce raczej chodzi mi tylko o techniki
oliwkę na skórę i w miarę jak bańka zbiera oliwkę to wylewać z powrotem na skórę i w razie potrzeby dokładać.. w filmiku mają oliwkę z ZIAJI antycellulitową... fajna jest fajna też jest taka z witaminami a najlepsza czarna- ale ciężko ją dostać

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ja tam baniek nie kumam Nigdy nie robilam , ale kupilam dzisiaj taki zasysacz hehehehe http://www.ebay.co.uk/itm/Fat-Weight...81027497969%26 chyba dziala na podobnej zasadzie jak banki co???
tak, działa jak bańki. też to kupiłam ale ja mam chyba jakieś lewe bo zasysa albo za słabo albo tak, że mam wrażenie, że mi noga pęknie

KICIU jesteś niesamowita. ja po op spałam jakieś 6h a potem co godzinę mnie budziła pielęgniarka i tylko: chodzimy, nie śpimy.... a ja miałam ochotę ciągle spać dopiero na drugi dzień wieczorem coś napisałam ale tak mnie bolało, że były to może 2 zdania
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 01:00   #7698
MyaDiva
Zakorzenienie

O widzę temat baniek chińskich - też mam komplecik w domku

Stary 2012-12-08, 01:10   #7699
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
O widzę temat baniek chińskich - też mam komplecik w domku
u mnie teraz też bańki kończą się na posiadaniu ich ale w tym tygodniu zamierzam znowu zacząć używać tych baniek tylko jak sama robię to mi się klata napina i wolę jak mi to TŻ robi
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 02:45   #7700
Amanina
Raczkowanie

kicia!! gratuluje!! ale roznica
!!!!! wow! bedziesz miala piekne cycole!!!
Stary 2012-12-08, 08:23   #7701
przedpo
Raczkowanie

Dzień doberek! Jak to jest, że w sobotę, jak można pospać dłużej to człowiek się buzi o 7.00?!
Troszę jestem zalatana, ale podczytuję.

Kicia Ty to szalona jesteś)) Gratulache Kochana!

Ja rochę zaziębiona i do tego wczoraj rano wywinęłam takiego orła pod własnym domem, że cała poobijana, tyłek szczególnie Zima znowu zaskoczyła administrację:/

Dziewczynki, jak któraś ma jakiś fajny patent na pierniczki, to piszcie Mam dziś zamiar robić tylko muszę się w wałek zaopatrzyć

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość

KICIU jesteś niesamowita. ja po op spałam jakieś 6h a potem co godzinę mnie budziła pielęgniarka i tylko: chodzimy, nie śpimy.... a ja miałam ochotę ciągle spać dopiero na drugi dzień wieczorem coś napisałam ale tak mnie bolało, że były to może 2 zdania
Tonia, a czemu kazała chodzić i nie spać? Litości nie mają nad człowiekiem?

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, milczę ostatnio trochę ale same problemy na głowie...

Pisałam Wam, że miałam drugą konsultację u Dra, na której przy okazji pokazałam wyniki badań. Dr poprosił o powtórzenie badania wskaźnika krzepnięcia APTT, bo było lekko ponad normę.

Norma 26-36 czas koalinowo-kefalinowy wyniósł u mnie wyszło 38 a przy drugim badaniu 45!!!

Ratio (cokolwiek to znaczy) norma 0,8-1,2, przy pierwszym badaniu w normie, przy drugim 1,3...

wysłałam do Dr ten wynik... duzo ponad normę..

czytałam, co to oznacza ale nie wiem czy ma wpływa na to, czy operacja może się odbyć czy nie
Matti, no a kiedy DR Ci potwierdzi? Kurcze niefajny taki dodatkowy stres, ale myślę, że będzie dobrze i za tydz już się obudzisz z ....
Matti, tak w razie czego - ja mam dwa terminy 28.12 i 24.01 i decyduję się na 24.01, także jakbyś potrzebowała, to wieeesz...Ale jestem przekonana, że będzie OK i za tydzień nowa Matti nadchodzi....

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 08:53   #7702
katarzynka00
Zakorzenienie

przedpo jak nie masz wałka to wykorzystaj butelkę np od winka
przepisu niestety nie polecę bo już ze 3 lata nie piekłam pierniczków

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

a ja bym dłużej pospała, ale dzieci już się zerwały na równe nogi i krzyczały że głodne, to trzeba było się podnieść.
Standardowo jutro ja długo śpię,min do 10
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 08:57   #7703
alcia77
Raczkowanie

Bardzo , bardzo dziekuje za odpisanie -myslalam, ze takie kolosy mi zostana Ale super jest to forum -nie ma to jak poradzic sie kogos kto jest w podobnej sytuacji. Jeszcze raz dziekuje i czekam na wymarzony efekt Dziekuje MyaDiva

Edytowane przez alcia77
Czas edycji: 2012-12-08 o 08:58
alcia77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 09:17   #7704
horo_2
Zadomowienie

hej dziewczynki
moja malutka dzisiaj spała do 8.30 rewelacja tak pobyczyć się w łóżku w sobotę

Piszecie o bańkach chińskich... bylam raz we Wroclawiu, żeby sprawdzić na sobie co to takiego, ale u mnie nikt tego nie robi a szkoda
Ja się wczoraj wybralam na masażyk i przesympatyczny pan masażysta stwierdił, że za szybko straciłam te moje kilogramy po ciąży i skora wisi, bo nie zdążyła się obkurczyć

Kiciu,
gratulacje... ale szybciutko dochodzisz do siebie

Kasiu,
byłam u Ciebie w albumiku... przecudnie wyglądacie na zdjęciach

Alcia,
kolosami nie będą, ale widać ma być ... po to przecież robiłaś operację

i wszystkie Was buziam

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 09:33   #7705
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
przedpo jak nie masz wałka to wykorzystaj butelkę np od winka
przepisu niestety nie polecę bo już ze 3 lata nie piekłam pierniczków

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

a ja bym dłużej pospała, ale dzieci już się zerwały na równe nogi i krzyczały że głodne, to trzeba było się podnieść.
Standardowo jutro ja długo śpię,min do 10
Męża nie mam, to i wałka brak...

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 10:18   #7706
iloona79
Zadomowienie

Przedpo,
jak się bardziej obudzę to napiszę Ci przepis,
bo miałam cięzką noc i musze najpierw mocną kawkę sobie strzelić,
chyba najlepiej dożylnie odrazu
Młodego ból gardła dopadł,a matka teraz ma przekrwione oczy....
W każdym razie ja robiłam pierniczki 3dni temu jeśli czytałas
Mnóstwo sztuk wychodzi,więc polecam większe foremki!!
Szukaj wałka w miedzy czasie,bo się przyda,a ja idę kawe parzyć)
Stary 2012-12-08, 10:25   #7707
lauren25
Raczkowanie

Heloł wszystkim!!

Dzisiaj w końcu pospałam jak człowiek tak długo że trochę głowa mnie boli. Może to sprawka tej zimowej aury
Stary 2012-12-08, 11:01   #7708
celina777
Rozeznanie

Witajcie w zimowy poranek ja dzis mialam swoj dzien i spalam do 10
...no i w zwiazku z tym cos bym porobila w domu tylko co ja juz moge robic?
Podpowiedzcie kochane czy ja moge juz np chwycic za mop i umyc podlogi? Podnosci ciezkie rzeczy to wiem ze nie ale juz w domu takie sprzatanie bez mycia okien chyba tak,co?
Stary 2012-12-08, 11:04   #7709
kicia_nh
Zadomowienie

Cześć dziewczynki Za mną pierwsza noc, szczerze przerąbana. TŻ cały czas się rozwalał na łóżku, kilka razy łapę na mnie zarzucił, kilka razy z łokcia dostałam i przez to wyłam z bólu. Ja mu chyba zrobię eksmisję z łóżka, bo gdyby nie to pewnie bym noc przespała. Dzisiaj już nie jest tak dobrze jak wczoraj. Dla mnie to uczucie miażdżenia klatki piersiowej jest najgorsze, bo oddychać nie mogę, ledwo mówię itp. Szczerze to ja się spodziewałam czegoś znacznie gorszego, ale też zupełnie innego.
Mnie to cycki rwą, bo od wczoraj od operacji cały czas kaszlę:/ A porządnie wykaszleć się nie mogę, bo wtedy boli i tchu brak.
Zapominam na chwilę o tym wszystkim jak zaglądam pod biustonosz a tż już o cycki zazdrosny

Stary 2012-12-08, 11:38   #7710
iloona79
Zadomowienie

Przedpo,
wysłałam Ci przepis na pierniczki-mam nadzieję,że się przyda

Kiciu,
ja to się dziwię,że w ogóle z męzem spałaś po operacji-z reguły czytałam jak dziewczyny się układają na sofie i na wpół siedząco spią.
To chyba bezpieczniejsze,bo nie ma co ryzykować,że znowu kuksańca zarobisz

Ja to się boję o to oddychanie,bo normalnie to mam z tym czasem problemu,ze nie mogę wziąc głebokiego oddechu i wtedy się potwornie meczę...a tu widzę,że to jest normą...hm...mam nadzieję ż enie umrę we własnym łóżku z braku tchu?!

Teraz lecę na dworek z dzieciakami-snieżek przyprószył, słoneczko zaświeciło i jak w bajce-mam nadzieję,że nie jest potwornie zimno...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości