Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 258 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-08, 12:12   #7711
Matti
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Przedpo dzięki przemyślę to ale staram się być dobrej mysli,że uda mi się załatwić to w swoim terminie

Kicia gratuluję, cieszę się, że już jesteś po i wyszło super

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 13:52   #7712
anika75
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Hej Dziewczynki
Właśnie wróciłam z zakupów - kupiłam bluzkę, która już mi się nie podoba . Też tak macie?

Kiciu, pogoń chłopa z sypialni, koniecznie. Ja co prawda ze swoim cały czas spałam, ale on jak się ułoży tak wstaje, więc nie było takich dramatycznych sytuacji, a ból sobie wyobrażam, ałaaaaa!!!!!
Ja też po operacji mocno kaszlałam i pielęgniarka poleciła mi kupić jakiś syropek z kodeiną. Mąż od razu poleciał do apteki i rzeczywiście pomogło . Co do oddychania - może spróbuj przeponą oddychać? Wówczas mięśnie piersiowe tak nie pracują i mniej boli. Trzymaj się

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Ilona, ja też miałam przed operacją problemy z oddychaniem - tak jak piszesz - ciężko wziąć głęboki oddech. Zresztą nadal to mam i bardzo się bałam tego "słonia na klacie" po operacji. Mi naprawdę pomogło oddychanie przeponą, dlatego z czystym sumieniem polecam ten sposób oddychania po operacji . Kiedyś na studiach profesorka powiedziała nam, że wszyscy mężczyźni oddychają przeponą, dlatego mają takie płaskie brzuchy, bo im mięśnie pracują. Jakoś trudno było nam w to uwierzyć, bo znam chłopów z bębnami, ale może i coś w tym jest
Stary 2012-12-08, 13:57   #7713
kicia_nh
Zadomowienie

Aniko z tym kaszlem to niemiłe uczucie. A mam w domu, ale tabletki przeciwbólowe z kodeiną. Hmm nie biorę ich, bo nie chce się tak faszerować prochami. Hmm myślisz, że tabletki też cosik pomogą na mój kaszel? Jeśli tak to zacznę brać. Nie boli mnie na tyle, żebym łykała przeciwbólowe ale jak mają pozbyć się kaszlu to bardzo chętnie
A ze spaniem do wieczora jeszcze wymyślę coś, bo z moim tż faktycznie spać się nie da:/ A póki co to ja tylko na chwilę siadam a tak to chodzę w kółko, bo mnie plecy od siedzenia czy leżenia bolą. Jakoś mi lepiej jak sobie pochodzę trochę

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 14:03   #7714
anika75
Zadomowienie

Kurczę, nie mam pojęcia czy tabletki pomogą, bo syrop był przeciwkaszlowy, nie przeciwbólowy . Wyślij chłopa do apteki, niech Ci lepiej syropek kupi
Stary 2012-12-08, 16:36   #7715
przedpo
Raczkowanie

[QUOTE=iloona79;38030196]Przedpo,
wysłałam Ci przepis na pierniczki-mam nadzieję,że się przyda

Iloonko, pierniczki upieczone.
Pierwsza partia - odrzuty bo coś źle wyrobiłam ciasto, ale potem już ok. AAA słodkieeee... Jutro polukruję i ozdobię. A w nast. weekend zrobię kolejną partię, bo tak sobie pomyślałam, że popakuję ładnie i będę miała takie symboliczne prezenciki w razie co.

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 17:53   #7716
celina777
Rozeznanie

Ja tez poprosze przepis na pierniczki-nigdy nie pieklam i to chyba wstyd ale tak piszecie o tym ,ze nabralam ochoty ale bedzie...na forum cyckowym pierwszy raz upiekla pierniczki)) i nie tyylko)

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-12-08 o 17:55
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 18:34   #7717
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Męża nie mam, to i wałka brak...
ja mam inaczej bo meza mam i walek ale on go uzywa oczywiscie nie na mnie heheheh

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

[QUOTE=kicia_nh;38029601]Cześć dziewczynki Za mną pierwsza noc, szczerze przerąbana. TŻ cały czas się rozwalał na łóżku, kilka razy łapę na mnie zarzucił, kilka razy z łokcia dostałam i przez to wyłam z bólu. Ja mu chyba zrobię eksmisję z łóżka, bo gdyby nie to pewnie bym noc przespała. Dzisiaj już nie jest tak dobrze jak wczoraj.

kicia ja zdecydowanie polecam eksmisje z lozka ja tak spalam przez pierwsze dni az do sciagniecia szwowciagle sie budzilam spac nie moglam i balam sie ze mnie przypadkiem uderzya ze w pensjonacie byly 2 osobne lozka to fajnie

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

[QUOTE=iloona79;38030196]Przedpo,
wysłałam Ci przepis na pierniczki-mam nadzieję,że się przyda

Ja to się boję o to oddychanie,bo normalnie to mam z tym czasem problemu,ze nie mogę wziąc głebokiego oddechu i wtedy się potwornie meczę...a tu widzę,że to jest normą...hm...mam nadzieję ż enie umrę we własnym łóżku z braku tchu?!

ilonka ja tez sie strasznie balam o to oddychanie ale akurat problemu nie bylo wiec moze i u Ciebie nie bedzie
kurcze a tu zima snieg ,lod buuu a ja na rowerze musze bardzo uwazac no bo piersiaki
nie mam na nic czasu tyle pracy!byle do swiat ooo i minie mi wtedy 5 msc superr
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 18:36   #7718
Vanessita
Zakorzenienie

Dziewczyny wpadłam na chwilkę Super tu u Was jak zawsze...Ja jeszcze przed i chyba jakiś czas tak zostanie Szykuje mi się wyjazd za granicę no i dzidziuś musi jeszcze przyjść...Także ja jeszcze muszę poczekać....
Wszystkie wyglądacie super. Az miło patrzeć jak "dojrzewacie"

buziaki dla Was wszystkich :Mayusi. Klaudeczki, Zabulki, Haro, Joasi, Gwen, i Rodzynek, kassikkk, i wszystkich, których nie wymieniłam....
Mam nadzieję, że niedługo będę miała więcej czasu by do Was zaglądać, a jak mnie nie będzie to Wesołych Świąt życzę
Stary 2012-12-08, 18:54   #7719
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Ja tez poprosze przepis na pierniczki-nigdy nie pieklam i to chyba wstyd ale tak piszecie o tym ,ze nabralam ochoty ale bedzie...na forum cyckowym pierwszy raz upiekla pierniczki)) i nie tyylko)
Celinko, przerzuciłam przepis na priv. Właśnie zajadam Pychhha

już są ojaaa
Stary 2012-12-08, 19:01   #7720
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alcia77 Pokaż wiadomość
Bardzo , bardzo dziekuje za odpisanie -myslalam, ze takie kolosy mi zostana Ale super jest to forum -nie ma to jak poradzic sie kogos kto jest w podobnej sytuacji. Jeszcze raz dziekuje i czekam na wymarzony efekt Dziekuje MyaDiva
Będzie dobrze- coraz lepiej z każdym tygodniem. A na wiosnę będą pierwsze śliczne bluzeczki
Cytat:
Witajcie w zimowy poranek ja dzis mialam swoj dzien i spalam do 10
...no i w zwiazku z tym cos bym porobila w domu tylko co ja juz moge robic?
Podpowiedzcie kochane czy ja moge juz np chwycic za mop i umyc podlogi? Podnosci ciezkie rzeczy to wiem ze nie ale juz w domu takie sprzatanie bez mycia okien chyba tak,co?
Podnosić i szarpać niczego jeszcze nie możesz- ale z podłogą i mopem już sobie poradzisz . Hihi tylko uważaj- bo w końcu to Twój pierwszy raz

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki Za mną pierwsza noc, szczerze przerąbana. TŻ cały czas się rozwalał na łóżku, kilka razy łapę na mnie zarzucił, kilka razy z łokcia dostałam i przez to wyłam z bólu. Ja mu chyba zrobię eksmisję z łóżka, bo gdyby nie to pewnie bym noc przespała. Dzisiaj już nie jest tak dobrze jak wczoraj. Dla mnie to uczucie miażdżenia klatki piersiowej jest najgorsze, bo oddychać nie mogę, ledwo mówię itp. Szczerze to ja się spodziewałam czegoś znacznie gorszego, ale też zupełnie innego.
Mnie to cycki rwą, bo od wczoraj od operacji cały czas kaszlę:/ A porządnie wykaszleć się nie mogę, bo wtedy boli i tchu brak.
Zapominam na chwilę o tym wszystkim jak zaglądam pod biustonosz a tż już o cycki zazdrosny
trzymaj się kochana a Tż eksmituj do innego łóżka I jak anika napisała zrób coś z tym kaszlem- po co się dodatkowo męczyć

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
Właśnie wróciłam z zakupów - kupiłam bluzkę, która już mi się nie podoba . Też tak macie?
hihi pochwal się bluzką bo wierzyć mi się nie chce że coś może na takich cycorkach źle wyglądać

Cytat:
ja nigdy nie piekłam - ale chętnie bym zjadła bo smaku mi narobiłyście
ale na wypiek się nie skuszę bo dziś mam dzień leniucha

Cytat:
Napisane przez Vanessita Pokaż wiadomość
Dziewczyny wpadłam na chwilkę Super tu u Was jak zawsze...Ja jeszcze przed i chyba jakiś czas tak zostanie Szykuje mi się wyjazd za granicę no i dzidziuś musi jeszcze przyjść...Także ja jeszcze muszę poczekać....
Wszystkie wyglądacie super. Az miło patrzeć jak "dojrzewacie"

buziaki dla Was wszystkich :Mayusi. Klaudeczki, Zabulki, Haro, Joasi, Gwen, i Rodzynek, kassikkk, i wszystkich, których nie wymieniłam....
Mam nadzieję, że niedługo będę miała więcej czasu by do Was zaglądać, a jak mnie nie będzie to Wesołych Świąt życzę
Witam, witam. Co się odwlecze to nie uciecze- i na Ciebie przyjdzie czas A póki co i Tobie życzę Wesołych Świąt

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 19:37   #7721
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Celinko, przerzuciłam przepis na priv. Właśnie zajadam Pychhha
Hej,hej..nie dostałam przepisu na priv

MYA jak upieke to Ci przysle paczuszke z pierniczkami w podziece za opieke...pocieszanie i podtrzymywanie na duchu w trudnych i radosnych chwilach ...no chyba sie wzruszylam

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-12-08 o 19:46
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 20:30   #7722
przedpo
Raczkowanie

Cytat:

MYA jak upieke to Ci przysle paczuszke z pierniczkami w podziece za opieke...pocieszanie i podtrzymywanie na duchu w trudnych i radosnych chwilach ...no chyba sie wzruszylam
Celinko, zobacz teraz?
Ja muszę zrobić drugi rzut, bo do świąt nie dotrwa ten na pewno

już są ojaaa
Stary 2012-12-08, 20:46   #7723
Agatau88
Zakorzenienie

Mya jestes w koncu

Celinko i mi wyslij a ja odeslę Ci cos innego i tak bedziemy sobie slac
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 21:19   #7724
a000rossi
Przyczajenie

Witam,
Dziękuje Wam bardzo za to forum i wypowiedzi w temacie bo poniekąd dzieki niemu zdecydowałam sie na operacje.
Jestem 3 dni po operacji i jest super.
Zdecydowałam sie na Dr.M.S..Jak widomo są plusy i minusa ale rasumując jestem zadowolona.
Mentor 375 i 400.

Edytowane przez a000rossi
Czas edycji: 2012-12-08 o 21:37
a000rossi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 21:25   #7725
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Celinko, zobacz teraz?
Ja muszę zrobić drugi rzut, bo do świąt nie dotrwa ten na pewno
Teraz mam i dziekuje wyglada na łatwą robote. Musze sie zaopatrzyc w takie foremki do wyciskania pierniczkow ,prawda?
Agatau nie ma sprawy,mowisz i maszPisz adres na priv i masz pierniczki bo slyszalam,ze duuuzo wychodzi to sie podziele

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez a000rossi Pokaż wiadomość
Witam,
Dziękuje Wam bardzo za to forum i wypowiedzi w temacie bo poniekąd dzieki niemu zdecydowałam sie na operacje.
Zdecydowałam sie na Dr.Szczyta.Jak widomo są plusy i minusa ale rasumując jestem zadowolona.
Mentor 375 i 400.
Witaj i Gratulacje
Nie piszemy tu nazwisk lekarzy ,wiec edytuj swoj post prosze
Stary 2012-12-08, 22:12   #7726
Niezadowolencja
Raczkowanie

Ilonko podaj ten magiczny przepis na forum, ja też chętnie zrobię coś nowego Myślę, że nie tylko ja. Mogę zrewanżować się jakimś przepisem na serniczek, albo makowiec, albo na jeszcze cośinnego-smacznego.

Słuchajcie stała się rzecz niesłychana... w biodrach i w biuście mam identyczną ilość cm! Dziś na zakupach z "mikołajem" było świetnie. Nie było sukienki, która nie wyglądałaby super. Jeżeli jakaś była za mała to tylko przez piersi Ogółem garderoba powiększyła się o 11 nowych kreacji, teraz tylko czekać na zdjęcie tego pasa uciskającego 4 z nich wymagają pozbycia się stanika zupełnie, zatem muszą poczekać jeszcze parę miesięcy, ale są niesamowite. Gdyby mi ktoś 8 miesięcy temu powiedział, że będę wchodziła w kiecki rozmiar 36-38 to bym go wyśmiała i popadła w czarną dziurę niezadowolenia(wchodziłam w 44). Dziś, no cóż, laska jestem, a cycki są GENIALNE! Na dzień dzisiejszy już śmiało mogę powiedzieć, że gdybym miała zrobić to jeszcze raz to na pewno bym się zdecydowała i powiększyła.

A tak zupełnie z innej beczki, coś mi się tu na forum dziwne rzeczy dzieją, nie widzę niczego poza tekstem (dobrze, że on jest).
Stary 2012-12-08, 22:16   #7727
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość

Kasiu,
byłam u Ciebie w albumiku... przecudnie wyglądacie na zdjęciach
yyyy,ale że ja...
Mąż fotografem jest, więc rozumisz korzystnie się czasem wyjdzie

Cytat:
Męża nie mam, to i wałka brak...

rzucisz i mi przepisem?
zdobyłam dziś foremki

Kiciu
takie syropki hamują kaszel baaardzo skutecznie
zażyj i zapomnij o kaszlu
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 22:21   #7728
tonia87
Rozeznanie

Cytat:

Tonia, a czemu kazała chodzić i nie spać? Litości nie mają nad człowiekiem?
ponieważ miałam dreny i musiał mi nadprogramowy płyn odejść a chodzenie wspomagało wydalanie
jak mi powiedzieli, że jak wszystko nie zejdzie to mi dreny zostawią na tydzień to sobie pomyślałam "o nieeee..... Tata zauważy" i krążyłam po pokoju
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 22:46   #7729
Agatau88
Zakorzenienie

Celinko ale naprawde?jak tak to zaraz piszę
i nawysylamy sobie roznych rzeczy

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ponieważ miałam dreny i musiał mi nadprogramowy płyn odejść a chodzenie wspomagało wydalanie
jak mi powiedzieli, że jak wszystko nie zejdzie to mi dreny zostawią na tydzień to sobie pomyślałam "o nieeee..... Tata zauważy" i krążyłam po pokoju
a tata nie wie ? u mnie wie Mama tata i tyle
Stary 2012-12-08, 23:01   #7730
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Celinko ale naprawde?jak tak to zaraz piszę
i nawysylamy sobie roznych rzeczy

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Naprawde no raczej,ze nie żartuję
Stary 2012-12-08, 23:08   #7731
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawde no raczej,ze nie żartuję
puszczam pw
Stary 2012-12-08, 23:15   #7732
iloona79
Zadomowienie

przedpo,
ja Cie podziwiam,że Ty jeszcze masz siłę na dekorację
Ja za kazdym razem padam na jak już skończę,no ale ja mam małe foremki,więc trochę tego wychodzi....

Kasikkk,
dzięki za słowa pocieszenia z tym oddychaniem,bo naprawdę się przejęłam, może za wczasu zacznę uczyć się oddychać przeponą

A dla pozozsałych Dziewczyn wysyłam przepis na forum-prościutki
i szybki,ale polecam duuuże foremki!!!

1/2 kg mąki;
20dag miodu;
12 dag "kasi";
1 szklanka cukru pudru;
1 jako;
1 i 1/2 łyżeczki sody;
1 paczka przyprawy do piernika

Miód zagotować z cukrem i przyprawą,potem ostudzić i dodać tłuszcz.
Potem mąka,soda i jajko-wszystko wymieszać i zagniatać,aż ciasto będzie lśniące-jak na pierogi. Rozwałkowac na grubośc ok pół cm i wykrawać różne kształty Piec max 10minut w temp.180stopnie,ale bez obiegu-tylko góra+dół!!

Smacznego wszystkim,
a jak ktoś ma wypróbowany przepis na makowiec,
to ja z chęcią poprosze-nie musi być tradycyjny
W tym roku postanowiłam coś zrobić z makiem
po raz pierwszy-kupiłam gotową masę,ale nie wiem co dalej

Pozdrawiam i życze dobrej nocki
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 23:21   #7733
kicia_nh
Zadomowienie

Aniko z tym, że tutaj w soboty do 12 są apteki i dopiero w poniedziałki następnie. Wzięłam jedną tabletkę, może coś pomoże
Jak tam czytam te zalecenia to jedno mnie zastanawia. Pisze, że mogę próbować spać na boku, ale prawdopodobnie będę miała z tym trudności. Hmm....do tej pory byłam przekonana, że nie wolno Chyba lepiej nie ryzykować, co?? Mi to strasznie te taśmy, którymi jestem poklejona przeszkadzają i doszłam, że to przez nie czuje taki dyskomfort, bo mi ciągną skórę:/ W czwartek mam iść na kontrolę i mi to ponoć pościągają Już czuję jak będzie bolało:/ Póki co to w klinice bardziej bolało mnie odlepianie taśmy i wyciąganie wenflonu niż piersi, ehh ja to jakiś dziwoląg jestem
Mąż nie chce się zgodzić na spanie osobno, no bo przecież jak to, ja jego żona spać osobno?? On beze mnie spać nie będzie mógł. A ja się wkurzyłam i do niego, żeby nie był samolubem, bo mu nic nie będzie jak się obudzi pare razy w nocy a to jak mnie uderzy kilka razy może mi bardzo zaszkodzić:/
Mimo tego wszystkiego to choćby dzisiaj bym poszła jeszcze raz się ciąć dla takiego efektu

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 00:07   #7734
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

o mniam, mniam - poproszę o pierniczkowe cycolinki

Cytat:
Mya jestes w koncu

Celinko i mi wyslij a ja odeslę Ci cos innego i tak bedziemy sobie slac
Tak, dotarłam w końcu i też tęskniłam

Cytat:
Napisane przez a000rossi Pokaż wiadomość
Witam,
Zdecydowałam sie na Dr.M.S..Jak widomo są plusy i minusa ale rasumując jestem zadowolona.
Mentor 375 i 400.
Witam serdecznie, gratuluję miło, że napisałaś I na początek jak zwykle- dużo cierpliwości życzę. Skarż się nam i narzekaj - w końcu, jak piszesz, dołożyłyśmy cegiełkę do Twojej decyzji będziemy teraz pomagać jak potrafimy

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-12-09, 00:09   #7735
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
nie, tata nic nie wie w domu mama wie tylko tata dalej ma informacje, że taka obolała jak chodziłam to po wypadku na nartach
Stary 2012-12-09, 00:10   #7736
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
dreny by było trudno wytłumaczyć . A tak w ogóle hejeczka co Ty dziś tak wcześnie

Stary 2012-12-09, 01:28   #7737
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
dreny by było trudno wytłumaczyć . A tak w ogóle hejeczka co Ty dziś tak wcześnie
tak jakoś wyszło
byłam dzisiaj (wczoraj ) w Silesii w Katowicach na zakupach... ja nie wiem ale chyba nienormalna jestem bo nic mi się w sklepach nie podoba... poza tym jakieś takie dziwne te rzeczy szyją- wchodzę do reserved, biorę sweterek rozmiar M, długość do pępka a na szerokość razem z siostrą byśmy się zmieściły w większości sklepów tak to wygląda.... kupiłam sobie tylko czapkę (pierwszą od 10lat chyba ) i spodnie... ze spodniami też było ciężko.. rurek nie kupię bo po 1 nie mam figury do czegoś takiego a 2... w łydkach nie wchodzę albo rozmiarówka- różni się obwodem w pasie i długością nogawek.. a gdzie ja w takie pieroństwo moje udziska wcisnę... no gdzie? a jak już jakieś ok to wewnętrzny szew ucieka przodem i wygląda jakbym miała wykręcone nogi (czyt. źle zszyte )
i jak tak chodziłam po tych sklepach i patrzyłam na te niewymiarowe, źle uszyte ubrania to sobie myślę, że skoro w sklepach pracują jacyś mgr, w McDonald's prawnicy, to może ubrania szyją jacyś mechanicy albo ktoś i dlatego to tak wygląda....

ale się pożaliłam dobra spadam spać bo rano... na rano i się nie wyśpię

a jeszcze co do drenów: co tam masz? aaaa strasznie się pocę i zamontowałam sobie rureczki, żeby ubrań nie poniszczyć

Edytowane przez tonia87
Czas edycji: 2012-12-09 o 01:32
Stary 2012-12-09, 09:47   #7738
kasikkk87
Zadomowienie

witam sie z rana
dziewczyny czy bardotka to stanik odpowiedni dla zelek ??zawsze mi sie podobaly
kurcze musze sie zebrac i isc na basendobrze ze snieg stopnial
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 09:47   #7739
Matti
Zadomowienie

leżę dzisiaj w wyrze cały dzień, muszę w końcu odpocząć... dawno nie spędzałam weekendu w domu, cały czas w rozjazdach. Nalezy mi się w końcu

już nie mogę się doczekać, chce już tam być pamiętam jak u mnie było 70ileś tam dni a to już tylko 5... ale ten czas szybko leci
Matti 14.12- 5

przedpo 28.12- 19

Paularetka 03.01- 25

lubuss 22.01- 44

malina986 05.02- 58

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml

Edytowane przez Matti
Czas edycji: 2012-12-09 o 09:50
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 09:58   #7740
przedpo
Raczkowanie

Kochane, mnie to już brzuch boli od tych pierników

Iloko, ja już chyba nie mam czego ozdabiać Ale pokupowałam różnego koloru lukry itp. Zrobię na dniach nast partię, ozdobię i WYNIOSĘ Z DOMU, bo moja silna wola jest bardzo SŁABA.

Tymczasem wybieram się na jakieś świąteczne zakupy (wyobrażam sobie co się dzieje w sklepach...).

Miłego Wam dzionka życzę. Wpadnę wieczorkiem.

już są ojaaa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości