|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7681 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Kicia,
Ty to jesteś Supermenka,nie ma co ![]() Ja tu w szoku,że Cię wypuszczają zaraz po zabiegu,a Ty faktycznie jakbys byla "tylko" na jakimś wyrwaniu zęba co najwyżej ![]() Ale Jooasi dobrze pisze-niech Cię nie zwiedzie to dobre samopoczucie-mi tez Pani dr mówiła,ze to iż dobrze się już poczujesz to nie znaczy,że wszystko w środku dobrze się porobiło-ja Ci zyczę jak najlepiej,ale ...lepiej,żeby Twój mąż nie wiedział,że Ty tak dobrze to znosisz,bo zaraz znowu Cię do roboty zagoni A Ty masz być jego Księżniczką przez najbliższy czas!!No potem....też masz być![]() Wielkie buzi! |
|
|
|
#7682 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Witam Was bardzo serdecznie. Od kilku dni zagladam tu i szukam odpowiedzi na kilka pytan. Operacje mialam w poniedzialek 3/12/2012 i juz czuje sie coraz lepiej a mialabym pytanko kiedy bedzie naprawde dobrze
? i nie chodzi mi o bol bo juz jest znosnie -wlasciwie zaskoczona bylam nawet bezposrednio po operacji bo tak nie bolalo jak sie spodziewaalam -jak jakis ewenement nie bralam nic przeciwbolowego - tylko chodzi mi o opuchlizne i ksztalt. Mam implanty mentor 345/365cc anatomiczne i mam wrazenie ze wygladaja jak dwa balony mimo ze mezus mi mowi ze sa i tu cytuje "zaje....." mi wydaja sie kolosalne. cz to normalne ? kiedy zaczna sie robic bardziej piersiowate a nie balonowate.? Pomozcie
|
|
|
|
#7683 |
|
Zadomowienie
|
Oj nie nie, dziewczyny Wy nie myślcie, że ja tu szaleje. Absolutnie. Ruszam się baaardzo powolutku, wstając proszę kogoś o pomoc (nieważne czy dam radę sama). Ogólnie to leżę cały czas, już przysnęłam sobie i przed chwilą się obudziłam
Będę się oszczędzać jak najwięcej, bo wiem, że mi zbyt wiele nie wolno, więc nie musicie się o to martwić. Ahh najważniejsze, że już je mam a i że mnie uspali, hehe bo kazali policzyć do "3" i niby miałam już spać. Ja doszłam do 20 i stwierdziłam, że liczyć nie będę. Wtedy uznałam, że może lepiej będzie jak zamknę oczy, na początku nic to nie dało, ale po chwili powoli zasnęłam A mysłałam, że już mnie nie uśpią. Hehe
|
#7684 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#7685 |
|
Zakorzenienie
|
Kicia gratulacje
![]() klas ki:fajnie że dobrze sie czujesz i ze tak szybko napisalas odpoczywaj sobie teraz w spokoju
|
#7686 |
|
Raczkowanie
|
Kicia teraz już z górki, masz piersi i już Ci ich nikt nie zabierze
Dbaj o siebie i trzymaj się ciepło.Powoli już sprzątam dom na święta, bo z dzieciakami przez tydzień ciężko byłoby się wyrobić. Jestem wykończona. Cieszę się, bo jutro jadę na zakupy, mąż w ramach prezentu pod choinkę zaproponował zakup ubrań Wiem, że wcześnie, ale tylko na jutro udało się zorganizować opiekę i to na góra 3-4 godzinki. Mimo wszystko już nie mogę się doczekać, bo zamierzam coś na biuścik zakupić
|
|
#7687 |
|
Raczkowanie
|
KICIU gratuluje
![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
#7688 |
|
Zadomowienie
|
Kiciu kochana, wieeeelkie gratulacje
W końcu się doczekałaś
|
#7689 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tam baniek nie kumam Nigdy nie robilam , ale kupilam dzisiaj taki zasysacz hehehehe http://www.ebay.co.uk/itm/Fat-Weight...81027497969%26 chyba dziala na podobnej zasadzie jak banki co??? KICIU gratulacje ![]() ![]() klask i: Buziaki Ci wysylam---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
|
|
#7690 |
|
Zakorzenienie
|
Kicia
to w ogóle nie ma co porównywać w tych bluzeczkach. Zazdroszczę że masz to już za sobą. Dochodź do siebie i oszczędzaj się na maxa.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#7691 |
|
Zadomowienie
|
kicia odpoczywaj i super ze na razie nie boli
|
|
|
|
#7692 |
|
Zadomowienie
|
Celinko, Jooasi, Ilonko, Olivko, Niezadowolencja, Marzenie, Aniko, Żabulku, Katarzynko, Kasik, Agatko dziękuję
A mnie dopiero zaczyna boleć, ale jeszcze nie jest źle A że plecki bardzo bolą i ciężko się ułożyć to pewnie wszystkie "po" wiecie Zaraz pewnie pójdę spać. Albo cosik pobuszuje jeszcze. A staniczek pooperacyjny mam zajefajny Podobny do tego Triumpha Trophy N
|
#7693 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluje Kicia
podziwiam Cie ze tak szybko po operacji stoisz juz na nogach Nie wiem jak to jest ale domyslam sie ,ze jak ja bede na Twoim miejscu to poprosze o przedluzenie pobytu w klinice Mocna Babka z Ciebie ) Widzialam zdjecia ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Dziewczyny ja nic nie pisze na temat odchudzania ... bo az wstyd . Cwiczylam regularnie przez okolo rok czasu razem z dieta oraz pilam bialeczko i bralam jeszcze inne suplementy.. bardzo uwazalam na to co jem i ile ... no i tak cwiczylam, cwiczylam ... a teraz ? od jakiegos miesiaca mam zalamke , jem na co mam ochote i nie moge z tego wyjsc ![]() ja jestem jak ten misiek ktory na zimowa pore zbiera zapasy ..
Edytowane przez Kwiatuszekldn Czas edycji: 2012-12-07 o 22:26 |
|
|
|
#7694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- hihi zobaczysz jak mu się będą podobały i jaki będzie zadowolony z tego co wyczarował
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#7695 |
|
Raczkowanie
|
Klaudeczka
.. nie zdarzylam sie przywitac z rana wiec robie to z malym opoznieniem czyli wieczorem... ![]() No jeszcze tylko miesiac i mam nadzieje ze dowiem sie kto bedzie mnie operowal .. i wtedy tylko odliczanie
|
|
#7696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wracać do sprawności. Jednak jeszcze długo będzie Cię "coś" bolało, ciągnęło i niepokoiło. Jeśli chodzi o wygląd piersi- przez pierwszy miesiąc w ogóle się im nie przyglądaj bo będą zniekształcone opuchlizną. Co Ci wyszło zobaczysz tak na prawdę dopiero po 4 msc - więc teraz życzę Ci dużo, dużo cierpliwości Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#7697 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
siniaki się dość często robią ale spróbuj sobie na razie na samych pośladkach- ud nie ruszaj i zobaczysz co będzie ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- Cytat:
chłopaków na początku nie słuchałam więc nie wiem co mówili, a to co Ona mówi, żeby oliwkę wlać do bańki to jakaś pierdoła raz się odessie i ma po oliwce raczej chodzi mi tylko o technikioliwkę na skórę i w miarę jak bańka zbiera oliwkę to wylewać z powrotem na skórę i w razie potrzeby dokładać.. w filmiku mają oliwkę z ZIAJI antycellulitową... fajna jest fajna też jest taka z witaminami a najlepsza czarna- ale ciężko ją dostać ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
tak, działa jak bańki. też to kupiłam ale ja mam chyba jakieś lewe bo zasysa albo za słabo albo tak, że mam wrażenie, że mi noga pęknie ![]() KICIU jesteś niesamowita. ja po op spałam jakieś 6h a potem co godzinę mnie budziła pielęgniarka i tylko: chodzimy, nie śpimy.... a ja miałam ochotę ciągle spać dopiero na drugi dzień wieczorem coś napisałam ale tak mnie bolało, że były to może 2 zdania
|
||||
|
|
|
#7698 |
|
Zakorzenienie
|
O widzę temat baniek chińskich
- też mam komplecik w domku
|
|
|
|
#7699 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#7700 |
|
Raczkowanie
|
kicia!! gratuluje!! ale roznica
!!!!! wow! bedziesz miala piekne cycole!!!
|
#7701 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek! Jak to jest, że w sobotę, jak można pospać dłużej to człowiek się buzi o 7.00?!
Troszę jestem zalatana, ale podczytuję. Kicia Ty to szalona jesteś )) Gratulache Kochana!Ja rochę zaziębiona i do tego wczoraj rano wywinęłam takiego orła pod własnym domem, że cała poobijana, tyłek szczególnie Zima znowu zaskoczyła administrację:/Dziewczynki, jak któraś ma jakiś fajny patent na pierniczki, to piszcie Mam dziś zamiar robić tylko muszę się w wałek zaopatrzyć![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
?---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
Matti, tak w razie czego - ja mam dwa terminy 28.12 i 24.01 i decyduję się na 24.01, także jakbyś potrzebowała, to wieeesz...Ale jestem przekonana, że będzie OK i za tydzień nowa Matti nadchodzi....
|
|
#7702 |
|
Zakorzenienie
|
przedpo jak nie masz wałka to wykorzystaj butelkę np od winka
przepisu niestety nie polecę bo już ze 3 lata nie piekłam pierniczków ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- a ja bym dłużej pospała, ale dzieci już się zerwały na równe nogi i krzyczały że głodne, to trzeba było się podnieść. Standardowo jutro ja długo śpię,min do 10
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#7703 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo , bardzo dziekuje za odpisanie -myslalam, ze takie kolosy mi zostana
Ale super jest to forum -nie ma to jak poradzic sie kogos kto jest w podobnej sytuacji. Jeszcze raz dziekuje i czekam na wymarzony efekt Dziekuje MyaDiva
Edytowane przez alcia77 Czas edycji: 2012-12-08 o 08:58 |
|
|
|
#7704 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
moja malutka dzisiaj spała do 8.30 ![]() Piszecie o bańkach chińskich... bylam raz we Wroclawiu, żeby sprawdzić na sobie co to takiego, ale u mnie nikt tego nie robi ![]() Ja się wczoraj wybralam na masażyk Kiciu, gratulacje... ale szybciutko dochodzisz do siebie Kasiu, byłam u Ciebie w albumiku... przecudnie wyglądacie na zdjęciach Alcia, kolosami nie będą, ale widać ma być ![]() i wszystkie Was buziam
|
|
#7705 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7706 |
|
Zadomowienie
|
Przedpo,
jak się bardziej obudzę to napiszę Ci przepis, bo miałam cięzką noc i musze najpierw mocną kawkę sobie strzelić, chyba najlepiej dożylnie odrazu ![]() Młodego ból gardła dopadł,a matka teraz ma przekrwione oczy.... ![]() W każdym razie ja robiłam pierniczki 3dni temu jeśli czytałas ![]() Mnóstwo sztuk wychodzi,więc polecam większe foremki!! Szukaj wałka w miedzy czasie,bo się przyda,a ja idę kawe parzyć )
|
|
|
|
#7707 |
|
Raczkowanie
|
Heloł wszystkim!!
Dzisiaj w końcu pospałam jak człowiek
|
#7708 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie w zimowy poranek
ja dzis mialam swoj dzien i spalam do 10...no i w zwiazku z tym cos bym porobila w domu tylko co ja juz moge robic? Podpowiedzcie kochane czy ja moge juz np chwycic za mop i umyc podlogi? Podnosci ciezkie rzeczy to wiem ze nie ale juz w domu takie sprzatanie bez mycia okien chyba tak,co?
|
#7709 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Mnie to cycki rwą, bo od wczoraj od operacji cały czas kaszlę:/ A porządnie wykaszleć się nie mogę, bo wtedy boli i tchu brak. Zapominam na chwilę o tym wszystkim jak zaglądam pod biustonosz a tż już o cycki zazdrosny ![]()
|
#7710 |
|
Zadomowienie
|
Przedpo,
wysłałam Ci przepis na pierniczki-mam nadzieję,że się przyda ![]() Kiciu, ja to się dziwię,że w ogóle z męzem spałaś po operacji-z reguły czytałam jak dziewczyny się układają na sofie i na wpół siedząco spią. To chyba bezpieczniejsze,bo nie ma co ryzykować,że znowu kuksańca zarobisz ![]() Ja to się boję o to oddychanie,bo normalnie to mam z tym czasem problemu,ze nie mogę wziąc głebokiego oddechu i wtedy się potwornie meczę...a tu widzę,że to jest normą...hm...mam nadzieję ż enie umrę we własnym łóżku z braku tchu?! ![]() Teraz lecę na dworek z dzieciakami-snieżek przyprószył, słoneczko zaświeciło i jak w bajce-mam nadzieję,że nie jest potwornie zimno... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

A Ty masz być jego Księżniczką przez najbliższy czas!!No potem....też masz być
? i nie chodzi mi o bol bo juz jest znosnie -wlasciwie zaskoczona bylam nawet bezposrednio po operacji bo tak nie bolalo jak sie spodziewaalam -jak jakis ewenement nie bralam nic przeciwbolowego - tylko chodzi mi o opuchlizne i ksztalt. Mam implanty mentor 345/365cc anatomiczne i mam wrazenie ze wygladaja jak dwa balony mimo ze mezus mi mowi ze sa i tu cytuje "zaje....." mi wydaja sie kolosalne.
cz to normalne ? kiedy zaczna sie robic bardziej piersiowate
a nie balonowate.? Pomozcie 
klas ki:fajnie że dobrze sie czujesz
Dbaj o siebie i trzymaj się ciepło.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)