|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część V
Irmusia, super wieści
![]() Sol, ty chałupniaro ! dłubiesz i dłubiesz, kiedy na to znajdujesz czas? Jak książkę robiłam chyba z tydzień. O kalendarzach na razie nie myślę, mam dość takiej zabawy Namęczyłam się i czekam na efekty. Aż się boję Jednak 140 zł za szt. to trochę, żeby okazała się niewypałem.
|
|
|
|
#1052 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny kp jecie ogórki kiszone/kapustę kiszoną?
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
Cytat:
fotoksiążkę robiłam do 2 nocy, kalendarz ze 3 dni, bo mi nie po drodze było ![]() Ja robiłam taką za 89.99 z kodem wychodziło 0 zł a wysyłka 20 zł, czyli żal było nie skorzystać ![]() Irmusiu super wieści |
||
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
I nic się po nich nie dzieje?
Bo jeszcze nie próbowałam i się boję bólu brzuszka
|
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Sol ja jem wszystko
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio próbowałam jogurtu i znowu był ból brzuszka Ale spokojnie jem mleko w postaci budyniu w cieście, kremów, w proszku i nic się nie dzieje ![]() Jadłam też groszek zielony i był ból brzuszka, więc z kalafiorem/brokułem i innymi wzdymającymi się wstrzymałam... |
|
|
|
|
#1057 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, kupiłam dziś w Biedronce ośmiorniczkę (załącznik), są jeszcze inne modele. Nasza ośmiorniczka ma każde z ramion z innym bajerem: szeleszczące, z wibracją, gryzakiem, grzechotkami itp... Jest świetna! Polecam gorąco
|
|||||
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Dla zainteresowanych dzisiaj na National Geographic o 21,30 będzie program o produktach Gerbera
![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- bo ona wygląda jak buła to może i woli no w sumie mogę przecież ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Ja już zrobiłam dwie fotoksiążki, będzie na dzien babci i dziadka, już nie mogę się doczekać jak przyjdzie ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=2841112919 |
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Zasiadłam wczoraj wieczorem do wizaża - mała już spała a ja miałam dużo czasu, no i co? No i nic. Net mi tak mulił, że nic nie zdziałałam. Jednak zdążyłam przeczytać, że u Prince jest ząbek ![]() Ciastuś gratulujemy Rozi ząbka ![]() Dzisiaj wybieramy się na zakupy - spożywcze dla mojej mamy. Mam nadzieję, że w sklepach nie będzie dużo odób. Miłego dnia Kobietki |
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Ja sobie piję kawkę a Lu z Shiro szaleją na dywanie. Najpierw niechcący się przewróciła na plecy tak, że prawie na psie wylądowała i zaczęła go kopać po nosie, a potem przewróciła się na brzuch tak, że leżała mu na łapach a Shiro położył sobie pysk na jej plecach No i znowu Lu się przypomniało jak się pierdzi Już to widzę wyraźnie, jak milknie to zbliża się opanowanie jakiejś umiejętności ruchowej (ostatnio było to wstawanie na czworaka i kiwanie się), jak już umiejętność opanuje wraca ćwiczenie buzi ![]() Wczoraj skończyłam wstępny projekt fotoksiążki i małżusiowi się spodobało To tylko czekamy na wieści od Sol i jak będzie ona dobrej jakości to zamawiamy
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-12-11 o 09:39 |
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Fabi zobaczył, że jem jabłko i musiałam mu dać lizać I właśnie za daleko mu poleciało i miał odruch wymiotny, przeraża mnie to ![]() O 13 mam jazdę Już wszystkie manewry umiem i czuję się pewnie za kółkiem
|
|
|
|
#1062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
po cyzm poznała te zęby, to jakoś widać?hej nie wyspałam się mały spał ok, ale dla mnie dziś było za krótko, no i zrobiłam sobie coś w kolano na treningu, mam dziś silny ból przy zginaniu
|
||
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super, że tak Ci się jazdy podobają
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam jakiegoś taniego krzesełka i wtedy zaczniemy się w blw bawić, bo teraz jak go nie widzę to tak mi dziwnie
|
|
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas jak przestała pierdzieć, to po jakimś czasie pojawiły się właśnie słowa ma-ma da-da ta-ta de-de i zaczęła dużo mówić i wyraźnie. i nie dawno znowu zaczęła pierdzieć. myślisz że to też może mieć związek? |
|
|
|
|
#1066 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Zapomniałam Wam wczoraj jeszcze powiedzieć pediatra wspominał o rozszerzaniu diety że za miesiąc najwcześniej i o glutenie mówił że dopiero 7-8 miesiąc. Dziwne że inni po 4 zalecają gluten ale ja się nie będę spieszyć. Natomiast nie wiem już jak mam rozmawiać z moją teściową która jakby mogła to by już wepchała małemu wszystkie możliwe słoiczki bo "Zuzia od Jadzki jak miała 3,5 miesiąca to już jadła". Tysiąc razy tłumaczyłam że jak dziecko tylko na piersi (w moim przypadku na mleku z piersi) to spokojnie do 6 miesiąca można czekać ale ona nie ciągle przygaduje Jakich programów używacie do obróbki zdjęć? |
||
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz sobie przypomniała. Czytałam, że to częste u dzieci, "zapominanie" jakichś umiejętności, kiedy rozwija się inna
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PhotoScape ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Fabi woła a-ma jak chce na rączki
|
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1070 |
|
Rozeznanie
|
wiesz że faktycznie wrzuciłam w google i też mi wyskoczyło że wzdymający ale u mnie naprawdę nic się nie działo może spróbuj. Swoją drogą gdybym wcześniej znalazła taką informację to bym do ust nie wzięła a tak to przynajmniej pojadłam. Ale coś mi świta że mi laktacyjna mówiła ze brokuł nawet wskazany...
|
|
|
|
#1071 |
|
Zadomowienie
|
cześć
|
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak rozmawiać z teściową? Jasno i wyraźnie - to jest moje dziecko i ja decyduję, koniec i kropka. I możesz dodać, że robisz to w porozumieniu z lekarzem więc nie jest to tylko Twoje widzimisię Ja używam picassy, ale przyznaję, że jak potrzebuję bardziej profesjonalnej obróbki oddaje zdjęcie bratu, który zajmuje się zawodowo fotografią ![]() Dzisiaj znowu sobie darujemy spacer, powietrze aż czarne
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-12-11 o 10:10 |
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia współczuje tego smogu, masakra
|
|
|
|
#1074 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyszłam z założenia, że skoro teściowa często gęsto nie ma skrupułów, to dlaczego ja mam mieć Ach, i zapomniałam się pochwalić, że Lu opanowała do perfekcji sztukę wkładania sobie smoczka do buzi. Nawet jak źle go złapie i próbuje włożyć nie tą stroną, to zaraz się w tym orientuje, przekłada sobie smoczka do drugiej ręki łapiąc jak trzeba i wsadza do buzi
|
|
#1076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie jedliśmy marchewkową z ryżem (spróbowałam, ale ohydztwo
)
|
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej jestem zla bo klucze jutro
![]() jeden dzien opoznienia to bardzo duzo bo na niedziele mam zamowionego vana do przeprowadzki nie wiem jak my to wyremontujemy w 4 dni jak moj tz pracuje |
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
haha, jak słodko upaćkany
a tak mi się przypomniało co kumpel męża opowiadał. Zostawili dziecko z babcią, i babcia miała właśnie jakąś taką papką dziecko nakarmić. No i mówi im potem, że dziecko nic zjeść nie chciało tylko pluło tym dalej niż widziało. Zdziwili się, bo ten obiadek dziecko zawsze chętnie zjadało i zaczęli ją dopytywać jak to dokładnie wyglądało. I przyznała, że spróbowała tego obiadku i był ohydny w smaku i w ogóle nie słony, więc go dosoliła
|
#1080 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

Jak książkę robiłam chyba z tydzień. O kalendarzach na razie nie myślę, mam dość takiej zabawy
Namęczyłam się i czekam na efekty. Aż się boję
Jednak 140 zł za szt. to trochę, żeby okazała się niewypałem.

fotoksiążkę robiłam do 2 nocy, kalendarz ze 3 dni, bo mi nie po drodze było 
Bo jeszcze nie próbowałam i się boję bólu brzuszka 

no najlepiej to buły wpieprzać 
Już wszystkie manewry umiem i czuję się pewnie za kółkiem