|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Ja też wzięłabym drugi
Cytat:
--------------- Mam pytanie do Migotki (mam nadzieję, że śledzisz wątek )- jak Ci się nosi spódniczka z baskinką z reserved? Masz może jakieś zdjęcia w niej? Rozważam zakup, ale nie jestem do końca zdecydowana
|
|
|
|
|
#3002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
. Ceny są zdecydowanie bardziej korzystne . Może jakieś szpilki Furli:P? Poza tym Liu Jo? No i winoJa też nie wytrzymałam do złotych okuć i czekam na szarą modenę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jechałam pestką i pomyślałam sobie, że wysiąde przystanek dalej i wejdę do Plazy obejrzeć je na żywo... ale jeszcze przemyślę ewentualny zwrot, jeśli wygra zdrowy rozsądek
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze walczę, ale jak długo będę się wstrzymywała przed zakupem to nie wiem
|
|
#3005 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Warto zajrzeć. Ja nie byłam do końca przekonana. Po wizycie w sklepie jestem w stanie realnie ocenić co mi się podoba i co uważam, za warte zakupu. Cytat:
![]() A propos cen te niewielkie różnice cieszą, bo zazwyczaj "zagraniczne" marki mają u nas mocno zawyżone ceny. Była, o ile mnie wzrok nie myli Ogólnie po wejściu do sklepu Cytat:
O to nie zapytałam. Dopiero teraz sprawdziłam dla porównania co mają na stronie, a co znajdowało się w sklepie. Mniemam, że będą rozszerzać asortyment z biegiem czasu, o ile będzie zainteresowanie. Z tego co odnotowałam w sobotę i po szeleście papierowych toreb zbyt jest Edytowane przez fashionismypassion Czas edycji: 2012-12-10 o 21:30 |
|||
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam do Was po kilku dniach nieobecności - pierw miałam uczelniana imprezę, a później masa nauki.
Ja w tym tygodniu wybieram się na świąteczne zakupy i już na samą myśl robi mi się gorąco. W tym roku każdy z bliskich zlecił mi kupowanie prezentów
|
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3008 |
|
Zadomowienie
|
Hej!! Wlasnie wrocilam z pierwszych prezentowych zakupów. Obkupiłam się w sephorze
Dużo fajnych zestawów, m.in. Benefita z różem Coralista, blyszczykiem, rozświetlaczem i czymś tam jeszcze, w ślicznym pudełeczku za 129. Ahhh..czuję już Święta!
Edytowane przez agnieszka16 Czas edycji: 2012-12-10 o 20:28 |
|
|
|
#3009 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, które posiadają czarne mydło - na jak długo Wam wystarcza? Bo ja tutaj słyszałam głosy, że na bardzo długo, a mnie jakoś tak szybko ubywa z pudełka
Zaczęłam kolejne opakowanie parę dni temu. Lubię je bardzo i pasuje mi, używam tylko do twarzy.
|
|
|
|
#3010 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą istnieje i obowiązuje w dalszym ciągu weselny savoir vivre. I czarna sukienka (byłam na weselu, gdzie pojawiła się gwiazda spowita w czarne woale, czarną biżuterię itp. - wyglądała bardzo "nie na miejscu") jest niestety faux pas. I jako tradycjonalistka zgadzam się z tym. Osobiście nie poszłabym ani w czarnej, ani w białej/kremowej sukience na wesele, nawet gdyby państwo młodzi nie wspominali o tym przy zaproszeniu. To tak, jakby na pogrzeb pójść w czerwieni, IMHO. |
||
|
|
|
#3011 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a na sile nie lubię kupować bo zwyczajnie szkoda pieniędzy. Co do widzimisię panny młodej ja bym nie stawiała gościa takich warunków ale to jej ślub i to ona "rządzi"
Edytowane przez Ansday Czas edycji: 2012-12-10 o 22:53 |
|
|
|
|
#3012 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miło.Dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. [QUOTE=fashionismypassion; 38066706 Koniecznie. W sklepie buszowało wiele Pań, widać, że Polki czekały na MK ![]() A propos cen te niewielkie różnice cieszą, bo zazwyczaj "zagraniczne" marki mają u nas mocno zawyżone ceny. Była, o ile mnie wzrok nie myli Ogólnie po wejściu do sklepu [/QUOTE] Muszę się wybrać do Warszawy .
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3016 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja mam duza i mala MK i jeszcze nikt mi nie powiedzial, dlaczego mam takie same torby, wiec az tak bardzo nie rzuca sie w oczy ten sam model przy roznych kolorach
Edytowane przez ParashuteEffect Czas edycji: 2012-12-11 o 12:07 |
|
|
|
|
#3017 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam dziś jechać na zakupy świąteczne i kupic coś sobie i niestety jestem uziemiona być może do końca tygodnia ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Zapraszam w wolnej chwili ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
w takim razie wrzucam do świnki skarbonki co moge wina maja dobre ? Ostatnie narty we Francji wspominam dobrze ale wino... Fuj Wlasnie pomyślałam ze musze sobie kupic jakies spodnie i kurtkę. Niby mam kombinezon ale... Kolory już niemodne
|
|||
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Swoje kupiłam końcem września, używam często, a zniknęło mi ok 20%.
|
|
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A w jakich kolorach masz kombinezon, że jest taki niemodny |
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Różnica w cenie jest bardzo niewielka, w Hiszpanii było to około 50 euro. Także myślę, że cena w Polsce kształtuje się w granicach 1200-1300 zł z naciskiem na 1300.
|
#3021 | |
|
Wtajemniczenie
|
Koniecznie
może przy okazji jeszcze jakieś sklepy odwiedzisz ![]() Ogólnie uważam, że firmy odzieżowe powinny wreszcie uwzględnić Polskę w swoich planach dystrybucyjnych. U Nas też jest potencjał sprzedażowy. ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
Zestawów z kolorówką o których wspominasz nie widziałam. Ja miałam do wykorzystania zniżkę -20% na zestawy, ale nie znalazłam nic co by mnie zainteresowało. Może coś jeszcze się pojawi w ofercie to wykorzystam bonus.
Edytowane przez fashionismypassion Czas edycji: 2012-12-11 o 13:38 |
|
|
|
|
#3022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam niebieskie spodnie i biało - niebieska kurtkę - komplet. A mam ochotę na białe spodnie plus kurtkę w soczystym kolorze - fuksjowa, czerwona, pomarańczowa lub zielona. tylko musiałabym zmierzyć to by mieć pewność ze to mi pasuje ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
Musze sie pochwalić ze latem planujemy znow urlop w Stanach więc jeśli sie zdecyduje kiedyś na Korsa to poczekam z tym do lata
|
||
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
Kozaki z Zary idą do zwrotu, chyba, że uda mi się posprzedawać parę rzeczy...
między innymi botki z Zary i z H&M, ponieważ dziś upolowałam tę droższą wersję obniżoną o -50%, która jest wygodniejsza i bardziej klasyczna. Co myślicieDodatkowo wrzucam dwie bluzki, również z h&m. Edytowane przez Olcia Czas edycji: 2012-12-11 o 16:21 |
|
|
|
#3024 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3027 | |
|
Konto usunięte
|
ja też byłam dzisiaj w h&m i albo nie nadaję się do buszowania w takiej ilości ubrań i ludzi, albo nic ciekawego u mnie nie było, kupiłam tak naprawdę skarpety i tshirt, bo chciałam wykorzystać kartę glamour
a teraz zastanawiam się czy dobrym pomysłem było kupowanie rzeczy dla siebie przed świętami skoro mam zamiar kupić jeszcze kilka prezentów ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny bardzo potrzebuję fajnego, ciepłego swetra i do tego w dobrej cenie. Poszukuję też czarnych spodni rurek najlepiej z zamkiem złotym/srebrnym przy nogawce kostki.
|
|
|
#3029 |
|
Rozeznanie
|
Z małym poślizgiem, w końcu wklejam zdjęcia kozaków
, może komuś pomogą w podjęciu decyzji
Edytowane przez emely Czas edycji: 2012-12-11 o 21:14 |
|
|
|
#3030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Chyba skoczę do H&M![]() Cytat:
. Zobaczymy co powiem jutro jak kurier je przyniesie![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

)- jak Ci się nosi spódniczka z baskinką z reserved? Masz może jakieś zdjęcia w niej? Rozważam zakup, ale nie jestem do końca zdecydowana
. Może jakieś szpilki Furli:P? Poza tym Liu Jo?
Mam nadzieję, ze ten tydzień będzie lepszy

mam tez fajna ekru ale jej tez nie mogę
a na sile nie lubię kupować bo zwyczajnie szkoda pieniędzy. Co do widzimisię panny młodej ja bym nie stawiała gościa takich warunków ale to jej ślub i to ona "rządzi"