Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-12, 18:03   #4321
laurka23
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
O, to też zapytam w Olsztynie. Fajnie, że wpadłaś na taki pomysł, chętnie z niego skorzystam, bo nie kupiłam jeszcze nic na sutki, a czysta lanolina będzie najlepsza dla maluszka.

Czekamy na wieści.
To chyba Szaja pisała o tej lanolinie Ale sporo taniej wychodzi. Położna też polecała, na jakieś zmiany skórne u dziecka. Niektórzy też mówią że dobra na dupcię
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:11   #4322
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Mój mąż ma tak samo na imię. Po dziadku Wszyscy mówią do niego Czester
kolejny nieszczęśnik

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Odnosnie torby do szpitala to u mnie trzeba mieć jeszcze swój płyn do lewatywy i maszynke do golenia w razie jakby było cos niedokładnie
u mnie z tą lewatywą to samo (jak się chce mieć oczywiście) i maszynka też, ale to przymusu golenia nie ma

ale dupny ten bebilon

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:13   #4323
BlackSanctum
Zakorzenienie

Kurczę, ja też bym się chętnie wygoliła - robiłam to jakiś czas temu, nie ma tragedii, ale przydałoby się odświeżenie trawnika. Tzn TŻ to robił, bo ja sama nie daję rady, a jemu bardzo dobrze to idzie. Ale dzisiaj jest na 16h dyżurze w pracy i będzie dopiero rano, pójdzie więc spać i wstanie pewnie gdzieś o 13:00, a ja na 15:00 mam wizytę - muszę sobie sama poradzić. To będą niezłe akrobacje. Nawet golenie nóg sprawia mi problem, ostatnio też niezbyt szło mi używanie pumeksu na stopach, a co dopiero takie golenie broszki... Mam nadzieję, że się nie połamię w tej wannie.

Adusia, Czester to świetna alternatywa, też bym tak na mojego mówiła, gdyby miał na imię Czesław.

Laurka, potwierdzam - mi siostra polecała, żeby kupić Bepanthen na sutki oraz właśnie na odparzenia dupci i od czasu do czasu używać, zamiast kremów z tlenkiem cynku, żeby skóra odpoczęła.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-12-12 o 18:16
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:20   #4324
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę, ja też bym się chętnie wygoliła - robiłam to jakiś czas temu, nie ma tragedii, ale przydałoby się odświeżenie trawnika. Tzn TŻ to robił, bo ja sama nie daję rady, a jemu bardzo dobrze to idzie. Ale dzisiaj jest na 16h dyżurze w pracy i będzie dopiero rano, pójdzie więc spać i wstanie pewnie gdzieś o 13:00, a ja na 15:00 mam wizytę - muszę sobie sama poradzić. To będą niezłe akrobacje. Nawet golenie nóg sprawia mi problem, ostatnio też niezbyt szło mi używanie pumeksu na stopach, a co dopiero takie golenie broszki... Mam nadzieję, że się nie połamię w tej wannie.

Adusia, Czester to świetna alternatywa, też bym tak na mojego mówiła, gdyby miał na imię Czesław.

Laurka, potwierdzam - mi siostra polecała, żeby kupić Bepanthen na sutki oraz właśnie na odparzenia dupci i od czasu do czasu używać, zamiast kremów z tlenkiem cynku, żeby skóra odpoczęła.
aaaaaaaaaaa ja sobie nie wyobrażam żeby mój tzt mnie golił w tym miejscu nie to że się go wstydze czy coś, po prostu nie bo nie, dla mnie to przesada troche;p ale jesli ktos na prawdę nie moze to faktycznie pomoc się przyda ja daje rade, ale jakbyście mnie w tej akcji zobaczyly, to do cyrku bym sie nadwała hahaha ale ważne ze broszka gładka! hahahah a wloski na nogach to golilam ostatnio 3 grudnia przed wizytą i nadal mam gładziutkie!

dziewczyny a goliłyscie sobie kiedyś włoski na rękach?? ja to nigdy, ale dużo dziewczyn tak robi;ooo :P

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:23   #4325
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
dziewczyny a goliłyscie sobie kiedyś włoski na rękach?? ja to nigdy, ale dużo dziewczyn tak robi;ooo :P
moja koleżanka w podstawówce goliła, ale jak to potem zaczęło odrastać to masakra

Stary 2012-12-12, 18:26   #4326
maluchna30
Zadomowienie

Skonczylam prasowanie kolorowych ciuszkow. Na sama mysl o bialych robi mi sie niedobrze. Nie wiedzialam, ze to tak wyczerpujace zajecie. Prasowalam na siedzaco, a plecy tak mi napieprzaja, ze szok.

Co do drugiego imenia to ja tez Marysia.
Stary 2012-12-12, 18:28   #4327
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaaaaaaaa ja sobie nie wyobrażam żeby mój tzt mnie golił w tym miejscu nie to że się go wstydze czy coś, po prostu nie bo nie, dla mnie to przesada troche;p ale jesli ktos na prawdę nie moze to faktycznie pomoc się przyda ja daje rade, ale jakbyście mnie w tej akcji zobaczyly, to do cyrku bym sie nadwała hahaha ale ważne ze broszka gładka! hahahah a wloski na nogach to golilam ostatnio 3 grudnia przed wizytą i nadal mam gładziutkie!

Ja wykorzystuję TŻa w tym celu, bo mamy wtedy powód, żeby wziąć wspólną kąpiel - długą i gorącą (w sensie temperatury wody, oczywiście ). I wtedy mnie goli, także jest sympatycznie.

Ja na rękach nie goliłam nigdy, bo mam białe akurat, ale golę na brzuchu ostatnio, bo w ciąży mi się zrobiły strasznie ciemne i grube, jak futro kota. Zamiast tej ciemnej, hormonalnej kreski to mam taką ścieżkę z włosów, masaka. Mam nadzieję, że po ciąży wrócą do siebie.

A propos kota - moja kota ma się już całkiem nieźle, dalej jest obolała, ale codziennie masuję jej łapkę, którą jej naciągnęła psica, i coraz lepiej jej się chodzi. No ale - wciąż jest posiniaczona... Dzisiaj wrócił jej apetyt, więc pewnie na dniach wyzdrowieje.
Stary 2012-12-12, 18:32   #4328
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wykorzystuję TŻa w tym celu, bo mamy wtedy powód, żeby wziąć wspólną kąpiel - długą i gorącą (w sensie temperatury wody, oczywiście ). I wtedy mnie goli, także jest sympatycznie.

Ja na rękach nie goliłam nigdy, bo mam białe akurat, ale golę na brzuchu ostatnio, bo w ciąży mi się zrobiły strasznie ciemne i grube, jak futro kota. Zamiast tej ciemnej, hormonalnej kreski to mam taką ścieżkę z włosów, masaka. Mam nadzieję, że po ciąży wrócą do siebie.

A propos kota - moja kota ma się już całkiem nieźle, dalej jest obolała, ale codziennie masuję jej łapkę, którą jej naciągnęła psica, i coraz lepiej jej się chodzi. No ale - wciąż jest posiniaczona... Dzisiaj wrócił jej apetyt, więc pewnie na dniach wyzdrowieje.
a nie boisz sie, ze one bedą odrastać?ja na szczescie nie mam na brzuchu włosisków ale za to ta krecha.. mam nadzieje ze do lata zniknie!:[

W wydarzeniach, ma być materiał o kobiecie, której lekarka nie chciala zrobić cesarki i dziecko się utopiło w wodach płodowych!
kur@##$wa co to ma być w ogóle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!http://wiadomosci.wp.pl/title,Lekarz...wiadomosc.html

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2012-12-12 o 18:47
Stary 2012-12-12, 18:34   #4329
ILLUSION
Wtajemniczenie

Wzięłam się w końcu za pranie synkowych ciuszków, pościeli, ręczników, kocyków, pieluszek. Właśnie 3 pralka "chodzi' a jeszcze zostało gdzieś drugie tyle. Mam nadzieję że wyprasuję to do porodu
Stary 2012-12-12, 18:41   #4330
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
to dobrze, że jej lepiej; pamiętam jak moją kotkę jakiś pies poturbował, to już się z tego nie wygrzebała, a że była w ciązy, to poroniła, a potem sama zdechła

Cytat:
W wydarzeniach, ma być materiał o kobiecie, której lekarka nie chciala zrobić cesarki i dziecko się utopiło w wodach płodowych!
kur@##$wa co to ma być w ogóle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
a to jest taka możliwość w ogóle

Stary 2012-12-12, 18:48   #4331
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
a nie boisz sie, ze one bedą odrastać?ja na szczescie nie mam na brzuchu włosisków ale za to ta krecha.. mam nadzieje ze do lata zniknie!:[

kur@##$wa co to ma być w ogóle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odrastają bardzo wolno (przez całą ciążę może z 3 razy goliłam) i za każdym razem są jaśniejsze troszkę. Także nie będzie tragedii. Ja zawsze miałam włosy na brzuchu, bo jestem szatynką naturalną, ale nigdy nie były aż tak widoczne, jak teraz... Oby się wybieliły.

Eeeee, co? Jak to? To to jest możliwe? Masakra!

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
to dobrze, że jej lepiej; pamiętam jak moją kotkę jakiś pies poturbował, to już się z tego nie wygrzebała, a że była w ciązy, to poroniła, a potem sama zdechła
O jejkuuu.
Stary 2012-12-12, 18:51   #4332
Authentic
Raczkowanie

Czytałam o tym na WP.

Authentic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:51   #4333
LadyWhisper
Zakorzenienie

ja goliłam na rękach tzn depilowałam, plastrami, do czasu, aż kiedyś przed imprezą sobie tak machnęłam, że na jednej ręce mi wyskoczyły czerwone pasy, jakby mnie ktoś centralnie takich grubym pasem lał - pamiętam że wtedy musiałam na tą imprezę iść w bluzce z długim rękawem następnym razem goliłam już tylko dzień przed ślubem, ale ja mam strasznie ręce owłosione (bardziej niż mój mąż ) i nie chciałam świecić włochami na własnym ślubie

Dziewczyny - padłam. Pojechaliśmy z mężem zawieźć tą moją suknię do prania, i mówię babeczce, że bardzo mi zależy, żeby do piątku zdążyć, a ona do mnie "no chyba pani tak późno przed ślubem sukni nie oddaje!" ja na nią patrzę, stanęłam bokiem i mówię, "no jak teraz bym się nie zmieściła w życiu! My już po " ona w życiu bym nie powiedziała, że pani w ciąży potem się pytała, kiedy się spodziewamy, ja mówię, że w styczniu, a ona no w życiu pani na końcówkę ciąży nie wygląda!!! Fakt, że miałam luźny sweter, ale przecież wcale aż tak małego brzucha nie mam. Ale to już druga sytuacja, ostatnio oglądałam dla M. rakiety do squasha podchodzi gostek i mówi, dla pani to te mniejsze i lżejsze! A ja do niego, nie nie, to dla męża, ja z tym brzuchem to bym mogła jedynie piłkę udawać, a gostek nie zauważyłem :/ Ci ludzie chyba ślepi są.....

Aha, brzuch mi skoczył w 2 dni o 4cm!!! W końcu przekroczyłam magiczną setkę, 101cm w brzucholu, 36tc

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:53   #4334
j1987
Raczkowanie

Cytat:

ja też radze sobie sama bo jakoś nie widze tego żeby tzt mi pomagał i stwierdzam, że nawet mi to sprawnie idzie choć tak po omacku robie
ale wanna to się za każdym razem robi coraz mniejsza i nie wiem czy to ja tak rosnę czy wanna się kurczy

a dziś to normalnie pobiłam samą siebie zjadłam całą tabliczkę czekolady taką straszną ochotę miałam na czekolad, a teraz marzy mi się pomelo

Edytowane przez j1987
Czas edycji: 2012-12-12 o 18:58
j1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:56   #4335
LadyWhisper
Zakorzenienie

o, znalazłam
http://wiadomosci.wp.pl/page,2,title...l?ticaid=1fb0b
ja pitolę.....

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:59   #4336
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Lecę!
leć leć, powodzenia
Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość

A ja idę się golić
tobie tez powodzenia życzymy

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:03   #4337
j1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
masakra
Stary 2012-12-12, 19:03   #4338
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Jezuuuuu... Masakra...

Zaczynam się bać tej cesarki (moja malutka jest głową do góry cały czas)... Jeszcze nie wiem, na jakiej zasadzie to działa u mojego lekarza - mam nadzieję, że to będzie tak, że przyjdę do niego na umówiony termin, o umówionej godzinie, kiedy akurat będzie na dyżurze, a nie, że będziemy czekać, aż zacznie się akcja porodowa i dopiero wtedy cc. Jemu ufam i wiem, że mi pomoże, ale innych lekarzy to się wręcz boję, jak czytam te wszystkie akcje, kiedy odmawiają kobietom pomocy...
Stary 2012-12-12, 19:05   #4339
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
ja goliłam na rękach tzn depilowałam, plastrami, do czasu, aż kiedyś przed imprezą sobie tak machnęłam, że na jednej ręce mi wyskoczyły czerwone pasy, jakby mnie ktoś centralnie takich grubym pasem lał - pamiętam że wtedy musiałam na tą imprezę iść w bluzce z długim rękawem następnym razem goliłam już tylko dzień przed ślubem, ale ja mam strasznie ręce owłosione (bardziej niż mój mąż ) i nie chciałam świecić włochami na własnym ślubie

Dziewczyny - padłam. Pojechaliśmy z mężem zawieźć tą moją suknię do prania, i mówię babeczce, że bardzo mi zależy, żeby do piątku zdążyć, a ona do mnie "no chyba pani tak późno przed ślubem sukni nie oddaje!" ja na nią patrzę, stanęłam bokiem i mówię, "no jak teraz bym się nie zmieściła w życiu! My już po " ona w życiu bym nie powiedziała, że pani w ciąży potem się pytała, kiedy się spodziewamy, ja mówię, że w styczniu, a ona no w życiu pani na końcówkę ciąży nie wygląda!!! Fakt, że miałam luźny sweter, ale przecież wcale aż tak małego brzucha nie mam. Ale to już druga sytuacja, ostatnio oglądałam dla M. rakiety do squasha podchodzi gostek i mówi, dla pani to te mniejsze i lżejsze! A ja do niego, nie nie, to dla męża, ja z tym brzuchem to bym mogła jedynie piłkę udawać, a gostek nie zauważyłem :/ Ci ludzie chyba ślepi są.....

Aha, brzuch mi skoczył w 2 dni o 4cm!!! W końcu przekroczyłam magiczną setkę, 101cm w brzucholu, 36tc
no widzisz! a tak się martwilas ze brzuuś stoi w miejscu
hehehe dobre z tym udawaniem piłki hehe
kurde, ja to mam wielki brzchol, ale tot ez dlatego ze kurdupelek jestem

Cytat:
Napisane przez j1987 Pokaż wiadomość
ja też radze sobie sama bo jakoś nie widze tego żeby tzt mi pomagał i stwierdzam, że nawet mi to sprawnie idzie choć tak po omacku robie
ale wanna to się za każdym razem robi coraz mniejsza i nie wiem czy to ja tak rosnę czy wanna się kurczy

a dziś to normalnie pobiłam samą siebie zjadłam całą tabliczkę czekolady taką straszną ochotę miałam na czekolad, a teraz marzy mi się pomelo
ojjj ja zjadlam pare ciastek sasanek mniam mniam i jeszcze naleśników zjadłam mmmmmmmmmm ... i zupke aaaaaaaaaaaaaaaaaaj ale to przez caly dzien nie to ze teraz;p

a pomelo wczoraj jadlam po 3.99 jest za kg

Cytat:
kur....na... ja to nie wiem... brak mi słów... co to za lekarze w ogole...
jak moja gin teraz stwierdzi ze cc mam miec a lekarz w szpitalu powie ze sn to niech sie buja sajgon chyba tam zrobie!! ;[

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-12-12, 19:09   #4340
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się wysilili - aż o 1 zł. Ale na te podkłady to się skuszę może. Fajnie, że dałaś znać.
Fakt, czyste szalenstwo z ta złotowka
Ale i bez promocji sie oplaca.
Tylko ciekawe jakie maja opinie.

Cytat:
Deli, proszę bardzo, wstawiam suknię. Nie patrzcie na bałagan w tle, bo zdjęcie było robione na szybko.
Prze-sli-czna!!!!!
Wyjatkowo mi sie podoba

Wrocilam z SR Dzis byly 2 godziny o porodzie Ale najpierw polozna badala tetno u dzieciaczkow.
Pierwszy raz bylam na cwiczeniach, oddychanie, rozluznianie, parcie i takie tam

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:11   #4341
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
ja golę - ale wyjścia nie mam bo mam czarne kłaki
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:11   #4342
ewulkaaa
Wtajemniczenie

NINA, gratulacje!

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
mam pytanie do "moich" współtowarzyszek z poczatku stycznia - czy wy też macie takie schizy i co rusz sprawdzacie oragnoleptycznie (czyli ręka miedzy nogi ) czy przypadkiem nie jest mokro i czy wam wody nie odeszły?
a juz w nocy to istne szleństwo jak tylko sie obudze to pierwsze co to "badanko"
kurde, ja jestem z końca stycznia i też mam takie schizy i codziennie wieczorem "czuję, że tej nocy coś się wydarzy"

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
ha ha ha jakbym o sobie czytała jej, to mnie wpędzi w paranoje neidługo jakby człowiek wiedział, kiedy nadejdzie godzina zero to by byl spokojniejszy a tak to nerwówka....
jak dzisiaj spałam bez majtek (takie wietrzonko sobie zafundowalam ) to ręka sama wędrowała w celach kontrolnych mężowska też
a mi się tak woda zatrzymuje w organizmie, że co noc śpię bez majtek po prostu tak mi się wrzynają, że aż mnie to boli :/ nawet jak kupiłam 2 rozmiary większe a większe przecież by mi spadły

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
na moje oko to poodbny to tego biedronkowego czyli raczej jest z tych cienszych. niestety ale kocyki przez allegro to ruletka
zgadzam się, kupiłam kocyk i myślałam że będzie super ekstra gruby, a tu lekka du.pa ale przynajmniej jest śliczny

Cytat:
Dziewczyny, ja sie przerazliwie sie boje cc wiem, ze mysle o sobie w tej chwili, ale ja naprawde fatalnie reaguje jak jestem przytomna i w miare kumata tego, co sie dzieje wokol mnie....... boje sie, jak zareaguje jak beda mnie kroic, boje sie, ze moge cos poczuc w trakcie, niby glupoty, ale mialam juz jedna taka sytuacje gdzie malo sama sobie krzywdy nie zrobilam ze strachu, trzy osoby musialy mnie trzymac zebym dala sobie cokolwiek zrobic.....
Poza tym ja sie cala ciaze nastawialam na sn (boje sie nawet tej cholernej igly w kregoslup ze znieczuleniem! Podejrzewam ze ucieklabym przez okno.....) i ciagle mam nadzieje, ze tak urodze...... Ortopeda powiedziala, ze to miejsce, ktore mnie boli teoretycznie nie powinno przeszkodzic w porodzie sn, natomiast mam obserwowac i gdyby zaczelo bolec jeszcze mocniej pod koniec ciazy to sie do niej zglosic - wtedy wypisze skierowanie na cc...... I sie bije z myslami okropnie, nie chce cc, z drugiej strony przerazila mnie historia kolezanki Lenovej, maz mnie wspiera, ale on tez tej decyzji za mnie nie podejmie.....
Boje sie wlasnie tego, ze zlapie mnie okropny bol, ze bede myslala tylko o tym, zeby mnie przestalo bolec, a nie o malutkim........ a przeciez on jest najwazniejszy w tej chwili.
Wstepnie zapisalam sie do tej babeczki na koniec grudnia, najwyzej wizyte odwolam. Najgorsze jest to, ze jak mnie boli tak normalnie, to spokojnie wiem, ze urodzilabym sn, natomiast jak mnie lapie taki qrewski bol to nie wiem, po prostu nie wiem......
Przepraszam za smuty
kochana, wiem co czujesz - ja też panicznie boję się cc, i to nawet nie samego cięcia, tylko tego procesu znieczulania ale ja narazie wskazań nie mam... ale jak byłam u nas w szpitalu w Gliwicach to dziewczyny wiem, że mogły sobie wybrać czy chcą być znieczulone od pasa w dół, czy w pełnej narkozie, więc może to dla ciebie byłoby jakieś wyjście

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
No właśnie u mnie się zaczęło od swędzenia dłoni, potem stopy, brzuch i co chwilę coś innego. Wieczorami się nasila. Póki co tragedii nie ma, ale na poniedziałek chcę mieć komplet wyników, bo idę na kontrolę do gina. Oby to nie było to, lub w niewielkim stopniu nasilone...
dziewczyny, nie straszcie! mnie już od dawna swędzi całe ciało... ale nie cały czas, tylko mam takie "napady", głównie wieczorami. Mam się zaniepokoić, coś z tym zrobić?

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Zapomniałam wam wczoraj napisać - lekarz pokazywał mi włosy młodego, takie dość długie były i fajnie falowały w wodach płodowych, myślałam że sobie jaja ze mnie robi, ale mówił poważnie Łysy nie będzie
wooow

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Wrocilam z zakupow i... zakupilam sobie 2 tuniki. Bede miala na swieta. Poza tym stanik kupilam, uwaga 95 e Wyobrazcie sobie 155 cm wzrostu , + 18 kg i cyc jak nic.

Ide odkurzac i w koncu wyprasuje dzidziowe ciuszki. Mama dala bigos, wiec obiad mam z glowy.

nic się nie martw! ja mam w chwili obecnej 95 J

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość

Zostalismy dzis zaatakowani przez ZMUTOWANIE, WYGLODNIALE GOLEBIE. Wracalismy z TZem z banku, jedlismy sobie buly a tu nagle na rynku rzucilo sie na nas stado golebi, nie dalo sie odgonic. Nic machanie rekami, kopanie nic nie dawalo wracaly z wieksza sila. Prawie wpadlam w histerie normalnie scena z horroru :/
przepraszam, ale tak mnie to rozśmieszyło, że przez 20 minut się śmiałąm, aż się popłakałam tylko mój brat z bratową się dziwnie patrzyli, to im przeczytałam tą historię, dla nich śmieszna nie była dziiiiwni są!

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
To moja jakieś maleństwo jest.... w 32 tyg ważyła 1770g... Ale nie wiem czy wierzyć do końca staremu aparatowi mojej gin....
moja w 32tc ważyła 1900g i mówili mi w szpitalu, że to duże dziecko

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
rozmowy w toku o nietrzymaniu moczu są. masakra...
jaka masakra, ja teraz tak mam

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:12   #4343
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
kur@##$wa co to ma być w ogóle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!http://wiadomosci.wp.pl/title,Lekarz...wiadomosc.html
widziałam w tym stanie nie powinnyśmy o takich przypadkach słuchać
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:15   #4344
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
racja, ale jak mamy nie sluchac jak wszedzie dookoła o tym wszystkim dudnią, wszedzie jakies morderstwa w ogole nie wiem co sie z tymi ludzmi dzieje...po☠☠☠#$@#$ło się niektórym w głowach mocno.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-12-12, 19:18   #4345
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
moja w 32tc ważyła 1900g i mówili mi w szpitalu, że to duże dziecko
To moj (31tc - 2000g) guliwerem jest!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:19   #4346
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Fakt, czyste szalenstwo z ta złotowka
Ale i bez promocji sie oplaca.
Tylko ciekawe jakie maja opinie.

Prze-sli-czna!!!!!
Wyjatkowo mi sie podoba
Dziękuję.

Ja znam te chusteczki i bardzo je lubię, są grube i mocno nawilżone, mają przyjemną strukturę - taką miękką i gładką, nie wysychają, no i nie pachną. Używałam do zmywania makijażu przez całe wakacje. Dobre są do zmywania kupci u dzieci - moja siostra ich używała przy swojej córeczce i chwaliła sobie, zresztą nie jeden raz sama przebierałam Zochę i te chustki świetnie i szybko wszystko zmywały. Nie podrażniały i nie uczulały.
Ja dla małej chcę kupić jeden 3pak Huggies i jeden 4pak bezzapachowych BD. Będę używać zamiennie.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-12-12 o 19:20
Stary 2012-12-12, 19:22   #4347
ewadylewska
Zadomowienie

Cytat:
racja, ale jak mamy nie sluchac jak wszedzie dookoła o tym wszystkim dudnią, wszedzie jakies morderstwa w ogole nie wiem co sie z tymi ludzmi dzieje...po☠☠☠#$@#$ło się niektórym w głowach mocno.
dlatego ja od razu wyłączyłam wiadomości...

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
To moj (31tc - 2000g) guliwerem jest!
ciekawe jak moja jutro, ostatnio 1665, a jutro już prawie 32 tydzień, ciekawe ile przybrała, bo mamusia jest już 11 na plusie

pytanie: gdzie zamawiałyście kosmetyczno apteczne rzeczy dla maluchów? allegro czy jakaś apteka?
Stary 2012-12-12, 19:31   #4348
s i l v e r
Zakorzenienie

Dziękuję Jeszcze pomyśle,Na razie zamówiłam sportowy biustonosz

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
ale dupny ten bebilon
DOKŁADNIE

Cytat:

To dziwne-101 cm i ludzie nie zauważają brzuchola??
Ja mam 103 i nie zdarzyło mi sie żeby ktoś nie zauważył.

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
Ja nawet wolę nie wchodzić na ten link. A jak slyszę w wiadomościach cos takiego to przełączam.
Stary 2012-12-12, 19:35   #4349
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

To dziwne-101 cm i ludzie nie zauważają brzuchola??
Ja mam 103 i nie zdarzyło mi sie żeby ktoś nie zauważył.

--
ja mam 100cm i zawsze wchodzi najpierw mój brzuch a później ja! hah:d

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-12-12, 19:38   #4350
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

nieeeeee jakbym raz zaczela to cos czuje ze bym musiala non stop to robic.
Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
S

Co do drugiego imenia to ja tez Marysia.
he he, widze ze tu co druga to Marysia w wiekszosci to zapewne po babciach cos mi sie wydaje ze ladnych kilkadziesat lat temu to co druga to Marysia była
Cytat:
: hahaha:
o matko, wyobrazilam sobie siebie i malza we wspolnej kapieli
ja 178, on 185 + moj bebzolek
zeby wziać wspolna kapiel to musielibysmy chyba miec basem na chacie
o w morde - popłakałam się

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości