Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 267 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-14, 23:36   #7981
celina777
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
CELINKO dobre z tą smycząpowiem muale uważam jak ty..najprostsze najlepiej się sprawdzają..też tak uważam
Klaudek Jestes GWIAZDĄ !
Stary 2012-12-14, 23:39   #7982
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Klaudek Jestes GWIAZDĄ !
kochana ,,chciałabym,hi hiale mi miło

MATII byłam w klubie i napisałam tam..ale powiem jeszcze raz że mi smutno że nie spełnisz marzenia w terminieale spełnisz je niebawem..spokojnie
Stary 2012-12-15, 00:16   #7983
MyaDiva
Zakorzenienie

Dziś już za wiele nie napiszę nawet nie wiem co słychać
Tak na szybko zaszłam do Kaludeczki ale suuper focie , nawet masz w albumie jakiś śliczny tyłeczek którego jeszcze nie widziałam Sukienki wszystkie śliczne ale Ty najpiękniejsza

Agatko- wieści bardzo dobre, Ty się nie wygłupiaj i nie zamartwiaj bez powodu. Na przerosłe blizny są sposoby- zresztą Ty będziesz zapewne w dobrych rękach Daj im czas- a jak już zbledną będziesz myśleć. Dwóch lekarzy (i to dobrych ) powiedziało to samo - blizna przerosła to nie bliznowiec, a Ty musisz być po prostu cierpliwa. Smaruj jak miałaś zalecone, masaże rób -jeszcze na 4 msc zapomnij o problemie.
I zapodaj nam może zdjęcia swoich panienek skoro wszystko z nimi dobrze nie ukrywaj ich przed nami Ty chytrusie

Dobrej nocki

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 07:33   #7984
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
iloona79,
Masz rację. Szkoda tylko że moja mama tego nie rozumie ..... powiedziałam jej że chciałabym powiększyć piersi ale w dalszym ciągu twierdzi że zaraz mi to przejdzie i że tylko tak jest chwilowo. Próbowała mnie pocieszyć że po ciąży mi urosną .... ale nie zawsze tak jest. Zresztą nie planuję jak na razie dzieci , nie chcę marnować swojej młodości na ciągłe nie zadowolenie z siebie, tego mi właśnie brakuje do szczęścia - pozbyć się tego kompleksu wreszcie !

Właśnie taka ''psychoterapia'' Niezadowolencji to dobra rzecz podnosi na duchu . Dobrze wiedzieć że nie jestem sama z tym problemem.
Widzisz, mama może sie o Ciebie boi, albo ogólnie jest przeciwniczką implantów itp. Nasi bliscy niestety nie zawsze nas rozumieją.
Ale każda z nas miała/ma tutaj kompleks piersi, więc doskonale wiemy, o co Ci chodzi. I wiemy też, że żadne słowa otoczenia nie zmienią naszego podejścia. Więc są 3 drogi: nic nie zmieniać,bo tego chcesz lub nie podejmiesz ryzyka operacji, nic nie zrobisz "bo co ludzie powiedzą", lub zrobić operację. 2 opcja jest najgorsza, bo pamiętaj taka, czy inna decyzja musi być TWOJĄ decyzją, bo to Ty bedziesz ponosiła jej konsekwencje (jakiekolwiek by nie były)

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Sabciu, piekne sa ale z taka wyjsciowka nic innego nie moglo wyjsc
Dziękuję Tobie i wszystkim dziewczynom za mile słowa
Stary 2012-12-15, 09:21   #7985
horo_2
Zadomowienie

Klauduś,
rewelacyjnie wyglądasz w tych kieckach

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 09:23   #7986
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Dziś już za wiele nie napiszę nawet nie wiem co słychać
Tak na szybko zaszłam do Kaludeczki ale suuper focie , nawet masz w albumie jakiś śliczny tyłeczek którego jeszcze nie widziałam Sukienki wszystkie śliczne ale Ty najpiękniejsza

Agatko- wieści bardzo dobre, Ty się nie wygłupiaj i nie zamartwiaj bez powodu. Na przerosłe blizny są sposoby- zresztą Ty będziesz zapewne w dobrych rękach Daj im czas- a jak już zbledną będziesz myśleć. Dwóch lekarzy (i to dobrych ) powiedziało to samo - blizna przerosła to nie bliznowiec, a Ty musisz być po prostu cierpliwa. Smaruj jak miałaś zalecone, masaże rób -jeszcze na 4 msc zapomnij o problemie.
I zapodaj nam może zdjęcia swoich panienek skoro wszystko z nimi dobrze nie ukrywaj ich przed nami Ty chytrusie

Dobrej nocki
HEJ kochane,witam się po śniadanku z kawką,dzieci nakarmiłam,chłop odsypiaa ja kawka,czekoladka i wizażyk
MAYU ja to normalnie się za tobą stęskniłam

SABA co wy z tymi smyczamija mu dam smycz...a już na pewno się z niej zerwęa ty masz jakąś nową fotkę której ja nie widziałamzaraz to zobaczę!!!

GWEN ta kiecka łososiowa czy różowa czy jaki to kolor,ja trochę daltonistką jestemto szczerze Ci powiem że byłoby Ci idealnie w niej...tak pomyślałam jak powiedziałaś że ci się podobajest cholernie ciekawa..podkreśla idealnie wszystko i biust bez staniora nawet okazale wyglądanoo sexi..bardziej niż ta baskinkakosztow ała 119zł a baskinka 79zł...luzik co??
a ja idę na sylwka do fajnej knajpy,niedaleko mojego domua mieliśmy siedzieć na białej sali

fajny club...http://www.kashmir-club.pl/ mogę tu wkleić>>mój chłop wczoraj załatwił i idziemy w 12 osób...ojj tańczyć mi się chce

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-12-15 o 09:24
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 09:36   #7987
katarzynka00
Zakorzenienie

Ilonka, byłam , widziałam...tylko tak myślę że w moim przypadku z pustego to i Salomon nie naleje ...
ładnie napakowany to fakt.Musiałabym zmierzyć.Pamiętasz ile kosztował?

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Klaudek, ale masz bossskie ciałko Te piersi to takie wiśnie na torcie
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 09:39   #7988
horo_2
Zadomowienie

Agatko,
ale się cieszę , ze wszystko w porządku
Ta czerwień blizn z czasem zblednie, pomożesz im trochę zabiegami i będzie dobrze ... najważniejsze, ze z biuścikiem wszystko ok

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 11:06   #7989
Agatau88
Zakorzenienie

Hej

Tak Kochane ciesze sie ze z biustem ok wiadomo. Dobra nie marudze juz na te blizny...

a zdjecia byłyby jakby mial kto zrobic bo samej ciezko...

klaudeczka swietne te sukienki i wygladasz w nich slicznie
Ja wczoraj nie miałam czasu chodzić po sklepach bo pociagi były opoznione, kolejki na dworcach istna masakra:/
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 11:09   #7990
anne001
Raczkowanie

Hej dziewczynki nie tęskniłyście za mną... ;( Ciężko was nadrobić gaduły. widzę trochę nowych cycolinek-Gratulacje
pobuszowałam w albumach, pięknie się rozwijacie muszę przyznać
Klaudeczka... chcesz żebym umarła z zazdrości?? myślałam że już lepiej być nie może-a tu idealny tyłek jeszcze wstawiasz...zabije Cię chyba lecę zaraz obejrzeć sukienki
Aniko, niestety Ja ten sam problem widzę, kładę się i są znacznie twardsze... w środe do dr-a ide,zapytam czy coś można poradzić,czy to się zmieni... aaaaaa 12 mineła 6 miesięcznica, także fotki cykne za niedługo Matti mój biedaczku,co wczoraj wyszło w tej klinice?? trzymam kciuki za Ciebie Horo, grzeszniku... jeden rozstęp, eh, a coś Ci jeszcze dokucza?? jak na was patrzę to w coraz większe kompleksy wpadam. Miłego dnia wszystki
Stary 2012-12-15, 11:15   #7991
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Matti mój biedaczku,co wczoraj wyszło w tej klinice?? trzymam kciuki za Ciebie
Hej Anne, póki co czekam na wyniki

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 11:16   #7992
anne001
Raczkowanie

a kiedy będą?? wiadomo??
Stary 2012-12-15, 11:37   #7993
iloona79
Zadomowienie

Klaudeczka,
ta baskinka bossska!!! Klub tez się wydaje ciekawy,więc
zapowiada się fajna zabawa!!

Ja myslałam,ze tez gdzieś pójdziemy do lokalu w tym roku,ale skończy się na domówce u znajomych-może to i lepiej,bo nie musiałabym kupowac kiecki,a skoro mam robić op.to byłby niepotrzebny wydatek

LittleButterfly,
rozumiem,co przechodzisz z mamą-ja dlatego swojej nic nie mówię,choć stara dupa jestem,ale po co kobietę niepokoić a wiem że też by w głowę się pukała-pamiętam jak reagowała na to kiedy moje koleżanki sobie zrobiły...
Pewnie jak dowie się po fakcie,ze i ja sobie zrobiłam,bo będę musiała jej szczękę zbierać zawsze wiedziała,ze ja uwazam o swoim biuście iz jest ok,ale to bylo przed ciązami własnie...a nie ma co się łudzić-po ciąży może i urosną,ale niestety-to stan chwilowy!! Dziwię się,ze Twoja mama tak twierdzi,no ale pewnie chce "ratować" córkę przed tą decyzją
Widziałam Twoją wyjściówkę i uważam że masz mały,ale zgrabny biuścik,bo bez ciąż i karmień-z takich biustów zawsze są ekstra cycki,więc u Ciebie też tak będzie!!!

Katarzynko,
stanik uważam-wart swej ceny,bo zaledwie 39,90pln!!!
Ja w życiu nie sądziłam ze przy mojej wyjściówce da taki efekt!!!
Akurat do operacji go zużyję i potem nie będzie potrzebny
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 11:38   #7994
Matti
Zadomowienie

Cytat:
a kiedy będą?? wiadomo??
za dwa tygodnie a potem konsultacja na początku stycznia i może dopiero wszystko się wyjaśni..

Stary 2012-12-15, 11:46   #7995
anne001
Raczkowanie

o kurczę... jak długo ;/ ale dasz radę kochana. na szczęście dr nie ucieka poczeka i na Ciebie

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

a Ja i tak Cię odwiedzę po operacji w klinice
Stary 2012-12-15, 11:51   #7996
Matti
Zadomowienie

Cytat:
o kurczę... jak długo ;/ ale dasz radę kochana. na szczęście dr nie ucieka poczeka i na Ciebie

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

a Ja i tak Cię odwiedzę po operacji w klinice
Jesteś kochana

Stary 2012-12-15, 12:50   #7997
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
LittleButterfly,
zgadzam się też z tym co napisała Niezadowolencja!!
Kiedyś też tak myslałam,ze trzeba zmienić nastawienie,pokochać siebie, patrzyć pozytywnie na świat...bla,bla,bla...
Oczywiście to są dobrze rady i nalezy tak podchodzić,ale ja przede wszystkim zmieniłam nastawienie do...operacji plastycznych

Niestety,trzeba spojrzeć prawdzie w oczy-są rzeczy które trzeba ratować chirurgią,bo inaczej się nie da,albo szybciej umrę niż się czegoś doczekam...Na razie czekam na swoją operację, która znowu mi się odwlekła w czasie,ale wiem ze moje czekanie zostanie nagrodzone

Póki co trzeba się ratować inaczej,dlatego ja wybrałam ten super stanik z HM- zrobiłam pare fotek-są w moim albumie

Katarzynko,
zdjęcia już wrzuciłam tego cud-stanika,więc zapraszam,
ale pogadaj jeszcze z Klaudeczką,bo ona stostowała jakieś-dość ciekawe wypychacze

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Niezadowolencja,
Ty jesteś normalnie the best Lejesz miód na moje serce-psychoterapię robisz Motylkowi niezłą-tak trzymać!!! Ja sie dopisuję do tego,co Ty tu piszesz,normalnie dziś sama sobie winko otworzę na razie męża i bigosu brak Niedłgo będzie mąż...oj i bigos też będzie
A przy okazji,jak Twoje ksiązki?? Ja końćzę drugą część Różan-ona mnie tak fajnie rozleniwia ta ksiązka....

Ja powolutku czytam "Trafny wybór" Rowling i mimo, że jst to dopiero 149 strona uważam, że książka jest warta polecenia. Bardzo trafnie ukazuje ludzkie słabości i tak zwaną sztuczną sympatię do osób, których nie lubimy i które nam przeszkadzają. Któtko mówiąc (pisząc) ukazuje obłudę jaka panuje, jak widać nie tylko u nas.
Przeczytałabym szybciej, ale mogę czytać tylko wieczorami i to jak nie padam na twarz.

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
http://swiat-obrazkow.pl/e-kartki-po...14181-254.html
To dla dziewczynek przed Dla chętnych pewnie niejeden taki magik by się znalazł

Przekonała mnie ta reklama szkoda tylko, że już powiększyłam piersi. Chociaż, mogłyby być trochę większe więc może się skusze. Nie wiem tylko czy piersi z implantami też przyjmuje-dotyka?

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
hejka gwizadeczki

KATARZYNKO,ILONKA ma rację gdzieśśśś taam w albumach mam wypychacze na zdjęciach ja je kupiłam w sklepie z bielizną

AGATKO WRZUCIŁAM FOTY tych sukieneki cieszę się ze wsio ok,ufffnie ma się do czego przyczepić to się nie czepiajwiem jak to jest,że zawsze chciałybyśmy lepiej..ale teraz czas najwyższy na świeże foty

to gdzie ja mam teraz skoczyć??do KICIjuż lecę jak są nowe foty
Mi się podabasz w tej małej czarnej i myślę, że Twój Tż też tak myśli. Jeżeli w niej wyjdziesz to tylko z nim samej Cię pewnie nie wypuści

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
iloona79,
Masz rację. Szkoda tylko że moja mama tego nie rozumie ..... powiedziałam jej że chciałabym powiększyć piersi ale w dalszym ciągu twierdzi że zaraz mi to przejdzie i że tylko tak jest chwilowo. Próbowała mnie pocieszyć że po ciąży mi urosną .... ale nie zawsze tak jest. Zresztą nie planuję jak na razie dzieci , nie chcę marnować swojej młodości na ciągłe nie zadowolenie z siebie, tego mi właśnie brakuje do szczęścia - pozbyć się tego kompleksu wreszcie !

Właśnie taka ''psychoterapia'' Niezadowolencji to dobra rzecz podnosi na duchu . Dobrze wiedzieć że nie jestem sama z tym problemem.

Może urosną, może nie. Mi zmalały i nie znam w swoim otoczeniu dziewczyny, której urosły i pozostały po ciąży duże, jędrne i piękne. Mama zapewne tak mówi, bo się martwi o Ciebie, ale najważniejsza w tym wszystkim jesteś TY i TWOJA decyzja.
Stary 2012-12-15, 13:06   #7998
kicia_nh
Zadomowienie

Witajcie cycolinki

Wiecie jak pozbyć się kleju z plastrów? Od dwóch dni nie mogę sobie z nimi poradzić. Czytałam na necie, że zmywacz do paznokci, spirytus salicylowy lub benzyna ekstrakcyjna są najlepsze. Niestety apteki pozamykane już a tych dwóch ostatnich w sklepach nie kupię:/ Zmywacza w domu nie mam, miałam jeden ale on nawet ;akieru z paznokci nie zmywał:/
Tak więc może jakieś inne dobre propozycje macie?

Ja całą noc mam nieprzespaną. Tż przekonał mnie do spania w sypialni, ehh i teraz żałuję, bo całą noc mnie trącał, zarzucał rękę na mnie albo w połowie się kładł tak się wiercił a ja tylko darłam się z bólu No teraz może zapomnieć o tym, że przez najbliższy miesiąc położę się z nim na jednym łóżku Wszystko mnie boli teraz:/

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 13:32   #7999
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczynki nie tęskniłyście za mną... ;( Ciężko was nadrobić gaduły. widzę trochę nowych cycolinek-Gratulacje
pobuszowałam w albumach, pięknie się rozwijacie muszę przyznać
Klaudeczka... chcesz żebym umarła z zazdrości?? myślałam że już lepiej być nie może-a tu idealny tyłek jeszcze wstawiasz...zabije Cię chyba lecę zaraz obejrzeć sukienki
Aniko, niestety Ja ten sam problem widzę, kładę się i są znacznie twardsze... w środe do dr-a ide,zapytam czy coś można poradzić,czy to się zmieni... aaaaaa 12 mineła 6 miesięcznica, także fotki cykne za niedługo Matti mój biedaczku,co wczoraj wyszło w tej klinice?? trzymam kciuki za Ciebie Horo, grzeszniku... jeden rozstęp, eh, a coś Ci jeszcze dokucza?? jak na was patrzę to w coraz większe kompleksy wpadam. Miłego dnia wszystki
ANNE TY chyba chcesz po dupienie grzesz bo akurat twoje ciało można by pokazywać jako ideał...nie ściemniaj nam tui dawaj foty...ja nawet wczoraj wchodziłam pooglądać twoje pięknoty..widzisz...zahip notyzowały mnie

ANICZKO ja też tak mam,jak lezę na plecach to prawdziwa pierś rozjeżdża się na boki a implant sterczy i jest na maxa wyczuwalnyteż mnie to denerwuje ,ale cóż..normalne to i się nie przejmuj..a i Ciebi pogonię,..pokaż no mi tu jak się rozwijają moje 390

ILOONKO stanik z triumpha...wszystki e trzy zresztą nawet ten akurat mam na sobie...jak to cieszy jak fiszbiny nie przeszkadzają

MATII nie smuć się tak,do końca stycznia w takim razie jest szansa na operację..tak???pomyśl inaczej,gdyby nawet nie to...na wakacje powinnaś już mieć odchowane cycory,tak?

KATARZYNKO a ty kiedy planujesz iść pod nóż???bo nie wiem
właściwie

KICIA JA z moim nie spałam 2 miesiące w jednym łóżku po operacji...musiałam na kanapie bo wygodniej mi było się oprzeć ,lub nogi na oparcie zarzucić,innej opcji nie byłomyśl o sobie,teraz musi być ci wygodniekurcze ale jak sobie to przypomnę...to spanie..pierwsze 2 tyg....porażka

NIEZADOWOLENCJA on to ma mało do gadania....chociaż zdarzyło się że w jednej kiecce pytał mi się że mam zamiar sama w tym iść???????że zartuje...ale i tak poszłam ....z nim
a ta sukienka nie jest aż taka wyzywająca przecie????

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Witajcie cycolinki

Wiecie jak pozbyć się kleju z plastrów? Od dwóch dni nie mogę sobie z nimi poradzić. Czytałam na necie, że zmywacz do paznokci, spirytus salicylowy lub benzyna ekstrakcyjna są najlepsze. Niestety apteki pozamykane już a tych dwóch ostatnich w sklepach nie kupię:/ Zmywacza w domu nie mam, miałam jeden ale on nawet ;akieru z paznokci nie zmywał:/

Ja całą noc mam nieprzespaną. Tż przekonał mnie do spania w sypialni, ehh i teraz żałuję, bo całą noc mnie trącał, zarzucał rękę na mnie albo w połowie się kładł tak się wiercił a ja tylko darłam się z bólu No teraz może zapomnieć o tym, że przez najbliższy miesiąc położę się z nim na jednym łóżku Wszystko mnie boli teraz:/
co do kleju to może...ocet
Stary 2012-12-15, 13:37   #8000
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie cycolinki

Kiciu próbuj oliwka dla dzieci lub olejem, tak zdejmuje sie plastry bez bolu to moze i klej zejdzie
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 14:08   #8001
kicia_nh
Zadomowienie

Klaudeczko, Amorcio dziękuję za pomoc A no octu w domku nie mam, ale olejem schodzi Jestem uratowana hehe

Ja zaraz z tż uciekam do sklepu, bo przekonałam go, że potrzebuję jeszcze biały staniczek Wejdę do sklepu Triumpha, może tam cosik fajnego mają, albo do jakiegoś sportowego Zobaczymy, ale cosik czuję, że wrócę do domku z takim jak już mam

Stary 2012-12-15, 14:31   #8002
anne001
Raczkowanie

miałam właśnie napisać kici że oliwka
Klaudeczko obiecuje jak najprędzej fotki nowe wstawić, na razie sprzątam, bo na jutro planuję córce urodziny wyprawić ;/
a sukienka w żadnym razie nie jest za bardzo wyzywająca. Twoje ciało jest,ale cóż poradzisz na to że Cię natura taką stworzyła
Stary 2012-12-15, 14:37   #8003
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie cycolinki

Niezły ten Twój mężuś-niewygodnie mu na sofie,to ciągnie Cię ze sobą do sypialni...masz rację-idź na zakupy-odwdzięcz się mu za niesprzespaną noc

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
miałam właśnie napisać kici że oliwka
Klaudeczko obiecuje jak najprędzej fotki nowe wstawić, na razie sprzątam, bo na jutro planuję córce urodziny wyprawić ;/
a sukienka w żadnym razie nie jest za bardzo wyzywająca. Twoje ciało jest,ale cóż poradzisz na to że Cię natura taką stworzyła
Własnie Klaudeczka-nie nalezy postępować wbrew naturze!!
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 15:52   #8004
LittleButterfly
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny !!

Właśnie jestem po pierwszej konsultacji ..... w sumie to jestem zadowolona, pani doktor bardzo miła, wzbudziła moje zaufanie ale wiadomo to nie wystarczy. Zaproponowała mi implanty Natrelle INSPIRA (teksturowane) TSF 325g, 11.5 , okrągłe . Proszę doradźcie mi patrząc na moją wyjściówkę czy to dobry rozmiar ? boję się że wyjdą malutkie a może do mojej wąskiej klatki piersiowej akurat ten rozmiar nie będzie taki mały ? Nie znam się kompletnie na tym i nie wiem czego się spodziewać .... niby powiedziała że może wyjść jakieś małe C, ale to nigdy nie wiadomo
a tak poza tym to przeraziła mnie cena 14 tyś ! myślałam że może chociaż 12-13 .... Powiedzcie mi co myślicie o tym
LittleButterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 16:32   #8005
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
ANNE TY chyba chcesz po dupienie grzesz bo akurat twoje ciało można by pokazywać jako ideał...nie ściemniaj nam tui dawaj foty...ja nawet wczoraj wchodziłam pooglądać twoje pięknoty..widzisz...zahip notyzowały mnie

ANICZKO ja też tak mam,jak lezę na plecach to prawdziwa pierś rozjeżdża się na boki a implant sterczy i jest na maxa wyczuwalnyteż mnie to denerwuje ,ale cóż..normalne to i się nie przejmuj..a i Ciebi pogonię,..pokaż no mi tu jak się rozwijają moje 390

ILOONKO stanik z triumpha...wszystki e trzy zresztą nawet ten akurat mam na sobie...jak to cieszy jak fiszbiny nie przeszkadzają

MATII nie smuć się tak,do końca stycznia w takim razie jest szansa na operację..tak???pomyśl inaczej,gdyby nawet nie to...na wakacje powinnaś już mieć odchowane cycory,tak?

KATARZYNKO a ty kiedy planujesz iść pod nóż???bo nie wiem
właściwie

KICIA JA z moim nie spałam 2 miesiące w jednym łóżku po operacji...musiałam na kanapie bo wygodniej mi było się oprzeć ,lub nogi na oparcie zarzucić,innej opcji nie byłomyśl o sobie,teraz musi być ci wygodniekurcze ale jak sobie to przypomnę...to spanie..pierwsze 2 tyg....porażka

NIEZADOWOLENCJA on to ma mało do gadania....chociaż zdarzyło się że w jednej kiecce pytał mi się że mam zamiar sama w tym iść???????że zartuje...ale i tak poszłam ....z nim
a ta sukienka nie jest aż taka wyzywająca przecie????

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

co do kleju to może...ocet
Aż tak wyzywająca nie, ja tylko mówię, że wyglądasz w niej bardzo ładnie i możesz zwrócić uwagę nie tylko swojego Tż
Stary 2012-12-15, 16:58   #8006
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

Tak Kochane ciesze sie ze z biustem ok wiadomo. Dobra nie marudze juz na te blizny...

a zdjecia byłyby jakby mial kto zrobic bo samej ciezko...

klaudeczka swietne te sukienki i wygladasz w nich slicznie
Ja wczoraj nie miałam czasu chodzić po sklepach bo pociagi były opoznione, kolejki na dworcach istna masakra:/
Hihi nie chcę nic mówić Agatko ale jak teraz będziesz marudzić to będzie źle My możemy się nie znać, Twój doktorek troszkę nawalił więc mogłaś wątpić - no ale teraz znasz zdanie dwóch niezależnych lekarzy, lekarzy którzy wiedzą i potrafią, są godni polecenia , działają niezwykle etycznie. I Ci lekarze niezależnie od siebie stwierdzili to samo- blizny muszą się przebudować do końca, nic złego się z nimi już teraz nie dzieje , nie ma powodu do niepokoju no a piersi są zdrowe -masz być tylko cierpliwa!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyno Ty tu wczoraj powinnaś nam imprezkę z radości zrobić!!!!!!!!!! Takie wiadomości to SUPER wiadomości Normalnie pałę zaraz wyciągnę na Ciebie

No jak samej ciężko zdjęcia zrobić Ty tu nie wymyślaj kłopotów tylko rób focie i się nie migaj Myślisz że mi fotograf zdjęcia robi
Pochwal się nam troszkę - pokaż nam swoje panienki . Ukrywasz je przed światem i sama nie wierzysz , że są śliczne A z pewnością są no Tacy lekarze je pochwalili że musza być super

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

No to ja Wam teraz napiszę jak moja silna wola dziś została złamana
Tyle czasu się opierałam, nie chciałam i protestowałam- no ale nie dało się po prostu
No więc wiecie z pewnością, że w poniedziałek zamiast Lekarzy dali "pewną telenowelę" Jak w końcu zapamiętałam, że Lekarze są w poniedziałek - czekam a tam mówią że będą Sekrety Chirurgii Mówię - pogłupieli normalnie, no co za traf Ale zignorowałam, nie oglądałam mimo wszystko - pracowite mam ostatnio dni więc problem sam się rozwiązał No i dziś wracam sobie z pracy , a mój syn co ma włączone
no powtórkę Sekretów No po prostu nie da się nie trafić na ten program- poddałam się i obejrzałam A że dziś mam urodziny
tzn mojej cycuchy mają, kończą dzis 3 lata niech będzie że to z tego powodu , w drodze wyjątku- tak by ten dzień był tematyczny

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-12-15, 17:22   #8007
kicia_nh
Zadomowienie

Mya no to zdrówko za Twoje panienki Do tego czasu pewnie sę już tak z nimi obyłaś, jakby od zawsze były Twoje

Agatko a tak doczytałam właśnie. No jak to samej się nie da zdjęć robić? Jak nie z ręki to kładziesz na szafie czy krześle, ustawiasz opóźnienie czasowe i robisz ładne foto Ja wszystkie tak robiłam Nie wymiguj się kobito

Dziewczyny miałam rację Kupiłam drugi taki staniczek Lonsdale jak mam tylko biały Byliśmy w Triumphie i jak zobaczył ceny tych biustonoszy wygonił mnie ze sklepu Ja mu powiedziałam, że jak trzeba będzie mi normalne biustonosze kupić to co zrobi? No w takich rozmiarach już nie znajdę za 5-10euro Weszliśmy do dwóch sklepów i przeszedł załamanie nerwowe, bo ceny tych biustonoszy zaczynały się od 30euro (w sumie to ceny normalne moim zdaniem) No do wiosny się oswoi z cenami, haha cieszę się, że tam poszliśmy

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-12-15 o 17:45
Stary 2012-12-15, 17:46   #8008
Agatau88
Zakorzenienie

Mayusiu postaram sie zrobic jakies zdjecia ale nie obiecam kiedy...powiedzieli ze sa ok, ale ze nie zadne tam idealne. Ze zdrowe, dobrze zrobione, ale wiadomo wady sie znajda.
Do mojego lekarza tez nie mam pretensji, wyszlo jak wyszlo, trudno.
Bede cierpliwie czekac smarowac cepanem i nie patrzec na nie
a za jakiś czas zrobie fraxel.
i zobaczymy.

Sekrety tez dzis widzialam jakas kobita wargi sromowe operowala

Kochana zdrówko za Twoje piersiaczki, jeju one juz rok maja, a pomyslec ze ja pamietam jak je robilas, bo juz na forum piszę kilka lat z Wami!!! Oby się dalej tak dobrze spisywaly jak do tej pory
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 18:04   #8009
angelangel
Przyczajenie

wstawiłam pierwsza fotke,niestety zrobilam telefonem,kiepska jakosc..
Stary 2012-12-15, 18:29   #8010
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Mayusiu postaram sie zrobic jakies zdjecia ale nie obiecam kiedy...powiedzieli ze sa ok, ale ze nie zadne tam idealne. Ze zdrowe, dobrze zrobione, ale wiadomo wady sie znajda.
Do mojego lekarza tez nie mam pretensji, wyszlo jak wyszlo, trudno.
Bede cierpliwie czekac smarowac cepanem i nie patrzec na nie
a za jakiś czas zrobie fraxel.
i zobaczymy.

Sekrety tez dzis widzialam jakas kobita wargi sromowe operowala

Kochana zdrówko za Twoje piersiaczki, jeju one juz rok maja, a pomyslec ze ja pamietam jak je robilas, bo juz na forum piszę kilka lat z Wami!!! Oby się dalej tak dobrze spisywaly jak do tej pory
Agatko- NIE MA IDEALNYCH PIERSI!!!! tylko po fotoshopie takie mogą być- nie ma innego sposobu na idealne piersi. I jeśli ktoś myśli że będzie miał idealne piersi po operacji to się ŁUDZI i lepiej niech w ogóle operacji nie robi. Bo będzie zawiedziony sromotnie a jego dążenie do wymyślonego ideału wpędzi go w życie w innej rzeczywistości, poza prawdziwym życiem i szczęściem i będzie się dzieliło na czas między operacjami i po operacji .
Z drugiej strony nie można też przyjmować wszystkiego co dostaniemy od lekarza - no też nie tędy droga. Są ewidentnie spaprane piersi i wtedy nawet trzeba walczyć o normalny wygląd bo inaczej też można zwariować. Więc efekt "do przyjęcia" do przyjęcia nie jest!!!!!!!! i nie WOLNO się na taki godzić!!!
Ale Twoje piersi Agatko nie są "złe", nie są tylko "do przyjęcia " . O nie, nieMasz takie piersiaki o jakie walczyłaś- i pora zacząc się nimi cieszyć!!!! Idelane nie istenieją- a następne są piersi piękne, śliczne, fajne, zarąbiste, super I takie z pewnością są i Twoje- jak nam je pokażesz to ocenimy je dokładniej
A blizn się nie widzi jak się na fajne piersi patrzy- na prawdę to nie jest problem nawet dla facetów .Więc jestem pewna, że dasz radę jeszcze te kilka miesięcy na nie uwagi nie zwracać niech sobie spokojnie dojrzewają a na wiosne będziesz myśleć co z nimi zrobić

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-12-15 o 21:39
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości