|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7981 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Klaudek Jestes GWIAZDĄ !
|
#7982 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
kochana ,,chciałabym,hi hi
ale mi miłoMATII byłam w klubie i napisałam tam..ale powiem jeszcze raz że mi smutno że nie spełnisz marzenia w terminie ale spełnisz je niebawem..spokojnie
|
#7983 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś już za wiele nie napiszę
nawet nie wiem co słychać ![]() Tak na szybko zaszłam do Kaludeczki Sukienki wszystkie śliczne Agatko- wieści bardzo dobre, Ty się nie wygłupiaj i nie zamartwiaj bez powodu. Na przerosłe blizny są sposoby- zresztą Ty będziesz zapewne w dobrych rękach Daj im czas- a jak już zbledną będziesz myśleć. Dwóch lekarzy (i to dobrych ) powiedziało to samo - blizna przerosła to nie bliznowiec, a Ty musisz być po prostu cierpliwa. Smaruj jak miałaś zalecone, masaże rób -jeszcze na 4 msc zapomnij o problemie. I zapodaj nam może zdjęcia swoich panienek skoro wszystko z nimi dobrze nie ukrywaj ich przed nami Ty chytrusie Dobrej nocki
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#7984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale każda z nas miała/ma tutaj kompleks piersi, więc doskonale wiemy, o co Ci chodzi. I wiemy też, że żadne słowa otoczenia nie zmienią naszego podejścia. Więc są 3 drogi: nic nie zmieniać,bo tego chcesz lub nie podejmiesz ryzyka operacji, nic nie zrobisz "bo co ludzie powiedzą", lub zrobić operację . 2 opcja jest najgorsza, bo pamiętaj taka, czy inna decyzja musi być TWOJĄ decyzją, bo to Ty bedziesz ponosiła jej konsekwencje (jakiekolwiek by nie były) ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Dziękuję Tobie i wszystkim dziewczynom za mile słowa
|
|
#7985 |
|
Zadomowienie
|
Klauduś,
rewelacyjnie wyglądasz w tych kieckach
|
|
#7986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja kawka,czekoladka i wizażyk![]() MAYU ja to normalnie się za tobą stęskniłam ![]() SABA co wy z tymi smyczami zaraz to zobaczę!!!GWEN ta kiecka łososiowa czy różowa czy jaki to kolor,ja trochę daltonistką jestem noo sexi..bardziej niż ta baskinka kosztow ała 119zł a baskinka 79zł...luzik co??![]() a ja idę na sylwka do fajnej knajpy,niedaleko mojego domu ![]() fajny club...http://www.kashmir-club.pl/ mogę tu wkleić>> mój chłop wczoraj załatwił i idziemy w 12 osób...ojj tańczyć mi się chce
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-12-15 o 09:24 |
|
|
|
|
#7987 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonka, byłam , widziałam...tylko tak myślę że w moim przypadku z pustego to i Salomon nie naleje ... ładnie napakowany to fakt.Musiałabym zmierzyć.Pamiętasz ile kosztował? ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Klaudek, ale masz bossskie ciałko
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#7988 |
|
Zadomowienie
|
Agatko,
ale się cieszę , ze wszystko w porządku Ta czerwień blizn z czasem zblednie, pomożesz im trochę zabiegami i będzie dobrze
|
|
#7989 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tak Kochane ciesze sie ze z biustem ok wiadomo. Dobra nie marudze juz na te blizny... a zdjecia byłyby jakby mial kto zrobic bo samej ciezko... klaudeczka swietne te sukienki i wygladasz w nich slicznie Ja wczoraj nie miałam czasu chodzić po sklepach bo pociagi były opoznione, kolejki na dworcach istna masakra:/ |
|
|
|
#7990 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
nie tęskniłyście za mną... ;( Ciężko was nadrobić gaduły. widzę trochę nowych cycolinek-Gratulacje pobuszowałam w albumach, pięknie się rozwijacie muszę przyznać ![]() Klaudeczka... chcesz żebym umarła z zazdrości?? myślałam że już lepiej być nie może-a tu idealny tyłek jeszcze wstawiasz...zabije Cię chyba lecę zaraz obejrzeć sukienki Aniko, niestety Ja ten sam problem widzę, kładę się i są znacznie twardsze... w środe do dr-a ide,zapytam czy coś można poradzić,czy to się zmieni... aaaaaa 12 mineła 6 miesięcznica, także fotki cykne za niedługo Matti mój biedaczku,co wczoraj wyszło w tej klinice?? trzymam kciuki za Ciebie Horo, grzeszniku... jeden rozstęp, eh, a coś Ci jeszcze dokucza?? jak na was patrzę to w coraz większe kompleksy wpadam. Miłego dnia wszystki
|
#7991 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7992 |
|
Raczkowanie
|
a kiedy będą?? wiadomo??
|
#7993 |
|
Zadomowienie
|
Klaudeczka,
ta baskinka bossska!!! Klub tez się wydaje ciekawy,więc zapowiada się fajna zabawa!! Ja myslałam,ze tez gdzieś pójdziemy do lokalu w tym roku,ale skończy się na domówce u znajomych-może to i lepiej,bo nie musiałabym kupowac kiecki,a skoro mam robić op.to byłby niepotrzebny wydatek ![]() LittleButterfly, rozumiem,co przechodzisz z mamą-ja dlatego swojej nic nie mówię,choć stara dupa jestem,ale po co kobietę niepokoić a wiem że też by w głowę się pukała-pamiętam jak reagowała na to kiedy moje koleżanki sobie zrobiły... Pewnie jak dowie się po fakcie,ze i ja sobie zrobiłam,bo będę musiała jej szczękę zbierać zawsze wiedziała,ze ja uwazam o swoim biuście iz jest ok,ale to bylo przed ciązami własnie...a nie ma co się łudzić-po ciąży może i urosną,ale niestety-to stan chwilowy!! Dziwię się,ze Twoja mama tak twierdzi,no ale pewnie chce "ratować" córkę przed tą decyzją![]() Widziałam Twoją wyjściówkę i uważam że masz mały,ale zgrabny biuścik,bo bez ciąż i karmień-z takich biustów zawsze są ekstra cycki,więc u Ciebie też tak będzie!!! Katarzynko, stanik uważam-wart swej ceny,bo zaledwie 39,90pln!!! Ja w życiu nie sądziłam ze przy mojej wyjściówce da taki efekt!!! Akurat do operacji go zużyję i potem nie będzie potrzebny
|
|
|
|
#7994 |
|
Zadomowienie
|
za dwa tygodnie a potem konsultacja na początku stycznia i może dopiero wszystko się wyjaśni..
|
#7995 |
|
Raczkowanie
|
o kurczę... jak długo ;/ ale dasz radę kochana. na szczęście dr nie ucieka
poczeka i na Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- a Ja i tak Cię odwiedzę po operacji w klinice
|
#7996 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7997 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja powolutku czytam "Trafny wybór" Rowling i mimo, że jst to dopiero 149 strona uważam, że książka jest warta polecenia. Bardzo trafnie ukazuje ludzkie słabości i tak zwaną sztuczną sympatię do osób, których nie lubimy i które nam przeszkadzają. Któtko mówiąc (pisząc) ukazuje obłudę jaka panuje, jak widać nie tylko u nas. Przeczytałabym szybciej, ale mogę czytać tylko wieczorami i to jak nie padam na twarz. ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
Przekonała mnie ta reklama szkoda tylko, że już powiększyłam piersi. Chociaż, mogłyby być trochę większe więc może się skusze. Nie wiem tylko czy piersi z implantami też przyjmuje-dotyka? ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
samej Cię pewnie nie wypuści ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
Może urosną, może nie. Mi zmalały i nie znam w swoim otoczeniu dziewczyny, której urosły i pozostały po ciąży duże, jędrne i piękne. Mama zapewne tak mówi, bo się martwi o Ciebie, ale najważniejsza w tym wszystkim jesteś TY i TWOJA decyzja.
|
|
|
#7998 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie cycolinki
Wiecie jak pozbyć się kleju z plastrów? Od dwóch dni nie mogę sobie z nimi poradzić. Czytałam na necie, że zmywacz do paznokci, spirytus salicylowy lub benzyna ekstrakcyjna są najlepsze. Niestety apteki pozamykane już a tych dwóch ostatnich w sklepach nie kupię:/ Zmywacza w domu nie mam, miałam jeden ale on nawet ;akieru z paznokci nie zmywał:/ Tak więc może jakieś inne dobre propozycje macie? Ja całą noc mam nieprzespaną. Tż przekonał mnie do spania w sypialni, ehh i teraz żałuję, bo całą noc mnie trącał, zarzucał rękę na mnie albo w połowie się kładł tak się wiercił a ja tylko darłam się z bólu No teraz może zapomnieć o tym, że przez najbliższy miesiąc położę się z nim na jednym łóżku Wszystko mnie boli teraz:/
|
#7999 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie grzesz bo akurat twoje ciało można by pokazywać jako ideał...nie ściemniaj nam tu![]() ANICZKO ja też tak mam,jak lezę na plecach to prawdziwa pierś rozjeżdża się na boki a implant sterczy i jest na maxa wyczuwalny ![]() ![]() ILOONKO stanik z triumpha... MATII nie smuć się tak,do końca stycznia w takim razie jest szansa na operację..tak???pomyśl inaczej,gdyby nawet nie to...na wakacje powinnaś już mieć odchowane cycory,tak? ![]() KATARZYNKO a ty kiedy planujesz iść pod nóż???bo nie wiem właściwie ![]() KICIA JA z moim nie spałam 2 miesiące w jednym łóżku po operacji...musiałam na kanapie bo wygodniej mi było się oprzeć ,lub nogi na oparcie zarzucić,innej opcji nie było myśl o sobie,teraz musi być ci wygodnieNIEZADOWOLENCJA on to ma mało do gadania....chociaż zdarzyło się że w jednej kiecce pytał mi się że mam zamiar sama w tym iść???????że zartuje...ale i tak poszłam ....z nim ![]() a ta sukienka nie jest aż taka wyzywająca przecie???? ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
|
|
#8000 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8001 |
|
Zadomowienie
|
Klaudeczko, Amorcio dziękuję za pomoc
Jestem uratowana![]() heheJa zaraz z tż uciekam do sklepu, bo przekonałam go, że potrzebuję jeszcze biały staniczek Wejdę do sklepu Triumpha, może tam cosik fajnego mają, albo do jakiegoś sportowego Zobaczymy, ale cosik czuję, że wrócę do domku z takim jak już mam![]()
|
#8002 |
|
Raczkowanie
|
miałam właśnie napisać kici że oliwka
Klaudeczko obiecuje jak najprędzej fotki nowe wstawić, na razie sprzątam, bo na jutro planuję córce urodziny wyprawić ;/ a sukienka w żadnym razie nie jest za bardzo wyzywająca. Twoje ciało jest,ale cóż poradzisz na to że Cię natura taką stworzyła
|
#8003 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niezły ten Twój mężuś-niewygodnie mu na sofie,to ciągnie Cię ze sobą do sypialni...masz rację-idź na zakupy-odwdzięcz się mu za niesprzespaną noc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#8004 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny !!
Właśnie jestem po pierwszej konsultacji ..... w sumie to jestem zadowolona, pani doktor bardzo miła, wzbudziła moje zaufanie ale wiadomo to nie wystarczy. Zaproponowała mi implanty Natrelle INSPIRA (teksturowane) TSF 325g, 11.5 , okrągłe . Proszę doradźcie mi patrząc na moją wyjściówkę czy to dobry rozmiar ? boję się że wyjdą malutkie a może do mojej wąskiej klatki piersiowej akurat ten rozmiar nie będzie taki mały ? Nie znam się kompletnie na tym i nie wiem czego się spodziewać .... niby powiedziała że może wyjść jakieś małe C, ale to nigdy nie wiadomo a tak poza tym to przeraziła mnie cena 14 tyś ! myślałam że może chociaż 12-13 .... Powiedzcie mi co myślicie o tym
|
|
|
|
#8005 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#8006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcę nic mówić Agatko ale jak teraz będziesz marudzić to będzie źle My możemy się nie znać, Twój doktorek troszkę nawalił więc mogłaś wątpić![]() No jak samej ciężko zdjęcia zrobić Ty tu nie wymyślaj kłopotów tylko rób focie i się nie migaj Myślisz że mi fotograf zdjęcia robi ![]() Pochwal się nam troszkę - pokaż nam swoje panienki . Ukrywasz je przed światem i sama nie wierzysz , że są śliczne A z pewnością są---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- No to ja Wam teraz napiszę jak moja silna wola dziś została złamana Tyle czasu się opierałam, nie chciałam i protestowałam- no ale nie dało się po prostu No więc wiecie z pewnością, że w poniedziałek zamiast Lekarzy dali "pewną telenowelę" Jak w końcu zapamiętałam, że Lekarze są w poniedziałek - czekam a tam mówią że będą Sekrety Chirurgii No i dziś wracam sobie z pracy , a mój syn co ma włączone no powtórkę Sekretów No po prostu nie da się nie trafić na ten program - poddałam się i obejrzałam A że dziś mam urodziny tzn mojej cycuchy mają, kończą dzis 3 lata niech będzie że to z tego powodu , w drodze wyjątku- tak by ten dzień był tematyczny
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#8007 |
|
Zadomowienie
|
Mya no to zdrówko za Twoje panienki
![]() Agatko a tak doczytałam właśnie. No jak to samej się nie da zdjęć robić? Jak nie z ręki to kładziesz na szafie czy krześle, ustawiasz opóźnienie czasowe i robisz ładne foto Ja wszystkie tak robiłam Nie wymiguj się kobitoDziewczyny miałam rację Kupiłam drugi taki staniczek Lonsdale jak mam tylko biały Byliśmy w Triumphie i jak zobaczył ceny tych biustonoszy wygonił mnie ze sklepu Weszliśmy do dwóch sklepów i przeszedł załamanie nerwowe, bo ceny tych biustonoszy zaczynały się od 30euro (w sumie to ceny normalne moim zdaniem)
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-15 o 17:45 |
|
|
|
#8008 |
|
Zakorzenienie
|
Mayusiu
postaram sie zrobic jakies zdjecia ale nie obiecam kiedy...powiedzieli ze sa ok, ale ze nie zadne tam idealne. Ze zdrowe, dobrze zrobione, ale wiadomo wady sie znajda.Do mojego lekarza tez nie mam pretensji, wyszlo jak wyszlo, trudno. Bede cierpliwie czekac smarowac cepanem i nie patrzec na nie ![]() a za jakiś czas zrobie fraxel. i zobaczymy. Sekrety tez dzis widzialam jakas kobita wargi sromowe operowala![]() Kochana zdrówko za Twoje piersiaczki, jeju one juz rok maja, a pomyslec ze ja pamietam jak je robilas, bo juz na forum piszę kilka lat z Wami!!! Oby się dalej tak dobrze spisywaly jak do tej pory
|
|
|
|
#8009 |
|
Przyczajenie
|
wstawiłam pierwsza fotke,niestety zrobilam telefonem,kiepska jakosc..
|
#8010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i będzie się dzieliło na czas między operacjami i po operacji . Z drugiej strony nie można też przyjmować wszystkiego co dostaniemy od lekarza - no też nie tędy droga. Są ewidentnie spaprane piersi i wtedy nawet trzeba walczyć o normalny wygląd bo inaczej też można zwariować. Więc efekt "do przyjęcia" do przyjęcia nie jest!!!!!!!! i nie WOLNO się na taki godzić!!! Ale Twoje piersi Agatko nie są "złe", nie są tylko "do przyjęcia " . O nie, nie Masz takie piersiaki o jakie walczyłaś- i pora zacząc się nimi cieszyć!!!! Idelane nie istenieją- a następne są piersi piękne, śliczne, fajne, zarąbiste, super A blizn się nie widzi jak się na fajne piersi patrzy - na prawdę .Więc jestem pewna, że dasz radę jeszcze te kilka miesięcy na nie uwagi nie zwracać
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-12-15 o 21:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

ale uważam jak ty..najprostsze najlepiej się sprawdzają..też tak uważam
ale spełnisz je niebawem..spokojnie
nawet nie wiem co słychać 
skoro wszystko z nimi dobrze nie ukrywaj ich przed nami Ty chytrusie
. 2 opcja jest najgorsza, bo pamiętaj taka, czy inna decyzja musi być TWOJĄ decyzją, bo to Ty bedziesz ponosiła jej konsekwencje (jakiekolwiek by nie były)
zaraz to zobaczę!!!
noo sexi..bardziej niż ta baskinka![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Wszystko mnie boli teraz:/
nie grzesz bo akurat twoje ciało można by pokazywać jako ideał...nie ściemniaj nam tu
A że dziś mam urodziny
niech będzie że to z tego powodu , w drodze wyjątku- tak by ten dzień był tematyczny
i będzie się dzieliło na czas między operacjami i po operacji .