Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 2012 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-15, 16:47   #2821
Lewek
Zakorzenienie

Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201

A mój niunio kończy dziś 2 miesiące
Foto z tej okazji.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5532_3.jpg (65,9 KB, 42 załadowań)
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 16:49   #2822
Iwa844
Zakorzenienie

Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
Dzieki Iwa. Ja swojego kładę na boczku, bo tak mi kazali w klinice i on się już przyzwyczaił, oczywiście podczas spania i kręcenia się, ląduje na pleckach.
A czym Ty się przejmujesz? Duże pupy są sexi Gorzej z dużymi brzuchami
A Ty się nie sugeruj tym, że skoro nie masz miesiączki, to nie możesz zajść w ciążę Mnie gin powiedział, że miesiączka nie zapowiada się u mnie przez najbliższe pół roku, a owulację miałam jak ta lala.
Ja zaczęłam kłaść na plecach gdy dowiedziałam się że na boczkach to nie za dobrze na bioderka. Zachłyśnięcia się nie boję bo jak śpi na plecach to i tak głowę układa na bok

Przejmuję się tym że mnie nie stać na wymianę całej "dolnej" garderoby

I się nie sugeruję. Zabezpieczamy się
Stary 2012-12-15, 16:53   #2823
angel166
Zakorzenienie

iwa u nas tez juz ponad rok od ostatniej @ minął. to chyba nie od karmienia piersia zalezy, bo moja po cycu zjadą 120 mm hehe. a okresu ani widu,ani slychu mimo, że brzuch mnie już miesiąc pobolewa. hmmm...mam nadzieje, że w ciąży noe jestem xD to mozliwe bybylo mimo braku okresu? zabezpieczamy sie cały czas w dodatku :/

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 16:55   #2824
zielona1911
Zakorzenienie

Pokaze Wam moj bolący paznokiec. kopnijcie mnie w tyłek zebym poszla w przyszlym tygodniu zrobic z tym porządek! Tak sie boje znowu bólu,bo wbijanie znieczulenia boli masakrycznie ;/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC12268.jpg (25,6 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12269.jpg (26,8 KB, 36 załadowań)
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 17:57   #2825
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malemalenstwo Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.

Pewnie mnie nie pametacie
Mam pytanie do Konczity jaki smoczek podpasował twojej córci? Moja córeczka( 3 miesiące skończyła) nie chce ssac smoczka tylko woli swój kciuk. Chce ją tego oduczyc, ale nie wiem bardzo jak. Do tej pory mieliśmy smoczek aventu ale dałam sobie spokój z nim bo go nie chciała. Od niedawna zaczęła ssac kciuka. Z góry dziękuje za opowiedź.
Ja nie Konczi ale też miałam problem ze smoczkiem i przez ponad 2 m-ce sie nerwowałam bo nic nie działało, ale smok z firmy LOVI u nas stał sie zbawieniem. Polubił od razu bo zbliżony kształtem do sutka i teraz życie stalo sie o niebo lepsze
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 17:58   #2826
lukrecja_25
Wtajemniczenie

z tym jedzeniem to ja sie dowiedzialam w poradni ze najlepiej jak dziecko przez 6 miesiecy hje tylko piers a potem wprowadzac ALE najczesciej zaleca sie aby w 5 miesiacu dodawac gluten do jedzenia i podawac pierwsze warzywka i owoce tzm marchewke, dynie i cos tam nie pamietam aa ziemniaka!!! i jab;łuszko no i ten gluten to np do marchewki np pół łyzeczki kaszki glutenowej albo manny zwykłej na wodzie ugotowanej lub do mleczka mamy. no.. i ze jak dzieco sie nie najada mlekiem mamy to juz gluten mozna zaczac dodawac w połowie 4 miesiaca... ja bede dawała od skonczonego 4 i mysle ze bedzie dxobrze

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 18:01   #2827
Iwoncia81
Zakorzenienie

Zielona wspólczuje, mnie sie też coś działo bo ropiało, bolało i bylo czerwone. Przypuszczałam że paznokieć mi sie wrzyna ale odpukać jak narazie przeszło.
U Ciebie to wygląda nieciekawie...
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-15, 19:12   #2828
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Bartosz uwielbia pieluszkę. Smoczek i pieluszka = odlot Wtula się poprostu

Kate27 u mnie ciemieniucha zeszła po bephantenie. 2 dni i śladu nie było, więc polecam

Dziś Bartoszek ładnie spał a ja to wykorzystałam i skończyłam już sprzątać. Firanki czyściutkie, podłogi wyszorowane, wszysko lśni
Jutro ubierzemy choinke

Zaczął mnie też boleć brzuch. Chyba wróce do diety, bo raz, że ja mam problemy z żołądkiem to Bartosza non stop wysypuje na twarzy.

Colds zdolna Melcia. Super, że pełza Cudny widok

Konczita współczuje przeżyć, nasze szpitale to porażka. Oczywiście nie wszystkie, ale większość. Jak sprzęt nie działa to znów lekarze mają w dupie pacjenta. Ostatnio mojemu dziadkowi chcieli wszczepić rozrusznik serca. Już zabieg był umówiony. Dobrze, ze ciocia załatwiła konsutacje u znajomego kardiologa, który stwierdził, że jest arytmia, ale serce bije za szybko.

Anusia 8 tygodni to już duży chłop, ale nam leci ten czas. Idę na meila zobaczę wojego aniołka

Wy tu maty kupujecie, a ja nie mam. Siostra męża kupiła i nie ma jak w odwiedziny do Nas się wybrać Ile dziecko korzysta z tej maty?

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

biedna Ty nasza, gdybym bliżej mieszkała to popilnowałabym Ci tych dzieciaczków. Te teściowe to są nie możliwe. Twoja w zupełnie inną stronę. Moja ostatnio zaczęła herbatkę laktacyjną pić. Twierdzi, że bardzo jej smakuje mhmm.... pewnie chce żeby mleko jej się wytworzyło i już będzie mnie zastępować
ja również polecam bephanten na ciemieniuchę

a z teściową to dobre
ja bym się bała zostawić dziecko z taką babcią

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Witam się w sobotnie popołudnie. My dzisiaj leniwie spędzamy ten paskudny pogodowo dzień.

W ogóle dziewczyny ja po Nowym Roku chyba będę musiała udać się z Antkiem do neurologa. Antoś już od urodzenia był bardzo nerwowym noworodkiem. Początkowo myślałam, że to taki szok adaptacyjny w nowym świecie. Później zrzucałam winę jego zachowania na kolki. Jutro skończy 7 tygodni, kolki od jakiegoś czasu wyciszyły się ( są, ale przechodzimy je znacznie słabiej), problemy kupkowe unormowały się, a moje dziecko nadal jest okropnie pobudzone. On jak leży to ciągle musi machać rączkami i nóżkami. Wiem, że małe dzieci tak mają, ale te jego ruchy są takie bardzo nerwowe. I niestety nie jest to wynik zmęczenia, bo zachowuje się tak nawet zaraz po przebudzeniu. On dosłownie cały czas jest w ruchu. Poza tym już kilka osób, które zobaczyły Antka po raz pierwszy, zwróciło mi uwagę, że on jest taki bardzo pobudzony.
Czy któraś z Was może słyszała o czymś takim? Czy ja może niepotrzebnie przesadzam?

Dziękujemy. Cieszę się, że z Jaśkiem już dzisiaj lepiej.
moja Lena też jest nerwuskiem, inne osoby zwracają mi czasem na to uwagę.
pytałam o to lekarza i stwierdził, że przedłużający się cieżki poród może być tego przyczyną.
u nas z dnia na dzień jest coraz lepiej, zauważyłam że jeśli mam zły dzień, jestem nerwowa to i Lena bardzo to przeżywa, płacze, krzyczy, jakby atak kolki przechodziła. dlatego staram się opanować nerwy, by i jej oszczędzić stresu.
jak to mówią tylko spokój może nas uratować

dziewczyny, w poniedziałek minie 2 tygodnie od szczepienia i Lena nadal ma zgrubienie w miejscu kłucia. nie jest już czerwone, obrzmiałe, znacznie się zmniejszyło ale jeszcze nie znikło całkowicie. mam gnać do pediatry czy poczekać jeszcze trochę?

Edytowane przez aga_ton
Czas edycji: 2012-12-15 o 19:13
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 19:27   #2829
marzenka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
nam też wczoraj przyszła szatka i sukienka malutkiej. świece nam kupi chrzestny

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

mamy ta sama mate. jest super i duża mała ja uwielbia kupiliśmy ją używana za 100zl

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

mamy ta sama mate. jest super i duża mała ja uwielbia kupiliśmy ją używana za 100zl
Bardzo fajna jest i podobają mi się jej kolory kupiłam dzisiaj bateryjki i zaczęłam włączac środek spodobało się bąbelkowi, zaczął w to walić rączką żeby grało i świeciło bo jak ciągiem gra to Go wkurza, ale nic poza tym Go nie interesuje jeszcze za malutki jest chyba.

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Pokaze Wam moj bolący paznokiec. kopnijcie mnie w tyłek zebym poszla w przyszlym tygodniu zrobic z tym porządek! Tak sie boje znowu bólu,bo wbijanie znieczulenia boli masakrycznie ;/
Kobieto masakra !! Pędź natychmiast do lekarza z tym. Na pewno boli jak cholera.

Edytowane przez marzenka1984
Czas edycji: 2012-12-15 o 19:28
marzenka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 19:35   #2830
gda
Zakorzenienie

Zielona fuuuu, nie wrzucaj takich fot

I wez idz do lekarza jak najszybciej! Jak Ci sie wda jakies zakazenie czy cos, to moze byc masakra!
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 19:39   #2831
lukrecja_25
Wtajemniczenie

natusiowi zgrubienie zeszło po ponad 3 tygodniach z rączki po szczepieniu

bloguję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-15, 20:09   #2832
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się w sobotnie popołudnie. My dzisiaj leniwie spędzamy ten paskudny pogodowo dzień.

W ogóle dziewczyny ja po Nowym Roku chyba będę musiała udać się z Antkiem do neurologa. Antoś już od urodzenia był bardzo nerwowym noworodkiem. Początkowo myślałam, że to taki szok adaptacyjny w nowym świecie. Później zrzucałam winę jego zachowania na kolki. Jutro skończy 7 tygodni, kolki od jakiegoś czasu wyciszyły się ( są, ale przechodzimy je znacznie słabiej), problemy kupkowe unormowały się, a moje dziecko nadal jest okropnie pobudzone. On jak leży to ciągle musi machać rączkami i nóżkami. Wiem, że małe dzieci tak mają, ale te jego ruchy są takie bardzo nerwowe. I niestety nie jest to wynik zmęczenia, bo zachowuje się tak nawet zaraz po przebudzeniu. On dosłownie cały czas jest w ruchu. Poza tym już kilka osób, które zobaczyły Antka po raz pierwszy, zwróciło mi uwagę, że on jest taki bardzo pobudzony.
Czy któraś z Was może słyszała o czymś takim? Czy ja może niepotrzebnie przesadzam?

Spokojnie, mój Jaś też tak ma ... dopiero teraz widzę że stopniowo się uspokaja z tym ciągłym wymachiwaniem.

Cytat:
Foto z tej okazji.
Cytat:
Ojej niefajnie to wygląda :/ uciekaj do lekarza kobieto

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was kupowała szatkę do chrztu przez Allegro? Mogłybyście polecić jakiegoś sprzedającego?
a u nas jest tak że chrzestny kupuje świecę a chrzestna szatkę

a ja dziś byłam w szkole i jutro też mnie to czeka ...
Stary 2012-12-15, 20:11   #2833
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Foto z tej okazji.
Śliczności. Najlepszego dla Niunia

Zielona matko do lekarza idź jak najszybciej. Musi okropnie boleć.
Stary 2012-12-15, 20:13   #2834
marzenka1984
Rozeznanie

Nie mogłam się powstrzymać dzisiaj i kupiłam Maksowi skarpetki do ćwiczenia łapania stópek
Biedronki akurat na teraz a zeberki troszkę większe akurat jak odkryje, że ma nóżki hihi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0612.jpg (77,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0613.jpg (85,6 KB, 18 załadowań)
marzenka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 20:15   #2835
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:
A w ogóle po sesji pojechaliśmy jeszcze na pizzę. Po raz pierwszy zabraliśmy Antka w tego typu miejsce. Powiem Wam, że jeszcze w życiu nie jadłam tak szybko pizzy. Chociaż stres zupełnie niepotrzebny, bo maluch spał, lecz co chwilę otwierał oczka, wiec myśleliśmy, że lada moment włączy tryb "małej syrenki".
My staramy się z Zochą chodzić gdzie się da jak miała 3 tyg poszliśmy do kawiarenki :P co prawda latte połknęłam na 2x, ale i tak pobyt w miejscu do którego lubimy chodzić dobrze mi zrobił odkąd je z piersi nie mam problemu

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
podpatrzyłam, że dajecie pieluszkę więc i ja raz spróbowałam
Lena bawiła się nią, przyciągała ją do buzi po czym zasnęła
nie wiem do końca czy to był jej wpływ bo dodatkowo włączona była suszarka do włosów, która też ją usypia ale po przytuleniu się do pieluchy zasnęła błyskawicznie.
spróbuję zatem jeszcze raz.
Haha ja też spróbuję

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Myślałyście już o krzesełkach do karmienia???
Bo moja mama się uparła, że kupi pod choinkę. Teraz zastanawiam się jakie wybrać. Nie znam się w temacie zupełnie. Opłaca się wydać dużo?
My dostaliśmy Chicco Polly. Czy się opłaca - jeszcze nie wiem bo nawet go nie rozłożyliśmy :P wybrałam tylko wzór.

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Cześć kochane!

Jestem niewyspana i chce mi się płakać

W nocy Kubuś znowu miał kaszel także ja kompletnie nieprzytomna teraz. Już od 2 dni było super i tak się cieszyłam....
Może ta nasza lekarka coś przeoczyła. 2 razy u niej byliśmy i niby tylko przeziębienie, ale jestem przerażona.
Jak mąż wróci o 14 ze szkolenia to podjedziemy gdzieś na zdjęcie

Cytat:
A jak Wam idą ćwiczenia i zrzucanie wagi?? Ja już bym chciała zacząć ćwiczyć, mam wszystko takie sflaczałe, uda, pośladki, brzuch, że o piersiach już nie wspomnę A waga tak powoli spada teraz.. jeszcze 6kg.
Ja nie ćwiczę W ciąży przytyłam 18 kg, 10kg zleciało w ciągu tygodnia, kolejne 2 do tej pory... jeszcze zostało mi 6, ale widzę że figura już nie będzie taka chyba rozeszła mi się miednica

A tak w ogóle, karmicie dzieci w miejscach publicznych piersią? mnie się zdarzyło kilka razy np. w kawiarni (w kąciku, z pieluchą idt) i nie czułam się jakby robiła coś nie tak.
Dziś koleżanka ze studiów, zaraz po tym jak zapytała się o moje samopoczucie ("a jak się miewa młoda mama?" wrrr do szału mnie doprowadzają te pytania) uraczyła mnie opowieścią jak zobaczyła w galerii matkę która karmiła dziecko piersią, obrzydziło ją to i uciekła.
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 20:21   #2836
lukrecja_25
Wtajemniczenie

słodziachne

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

ja karmiłam duzo razy w parku w lesie nawet pod cmentarzem na stojaco we wszystkich swietych zakrywam piers pieluszką i buzie małemuzeby ni było widac mi cyca i karmie i mam w rzyci wszystkich niech se mówią niech sie brzydzą ja musze nakarmic i co mam zrobić??? to w koncu naturalna rzecz tak? a jak sie nie podoba to nie patrzec! wiadomo ze wybieram ławeczke albo miejsce na uboczu zeby było intymniej bo mi tez nie jest fajnie cycka wywalac przy ludziach tak?

bloguję
Stary 2012-12-15, 20:21   #2837
Lewek
Zakorzenienie

Uciekam spać, dobrej nocki!
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 20:23   #2838
lukrecja_25
Wtajemniczenie

a i ja przytyłam 22 kg w ciązy i juz schudłam 27 czyli mniej niz przed ciąża waze teraz i nadal spada sobie powolutku.. tak 1 kg na 2 tygodnie mniej wiecej czasem szybciej spada czasem wolniej

bloguję
Stary 2012-12-15, 20:26   #2839
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
nie to wtedy tylko sok, jak całe jabluszko to skrobać łyżeczką.Ja po świętach zamierzam dać trochę jabłuszka.
Okej, okej. My w wigilię damy jabuszko albo dzień po. Wtedy Melka będzie miała skończone 4miesiące.

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Ja też poczekam z jabłuszkiem do skończonego 4 miesiąca, a od piątego zacznę już coś podawać. Nawet kupiłam już szklaną tarkę do jabłka.
Właśnie, jaka tarka lepsza.. Szklana czy plastikowa?

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
A u nas ząbkowanie na całego, 3 noc z rzędu słabo spały.Hubert się ślini a Oliwka maruda straszna i na dolnym dziąśle jest biała kropka.
Szybciuteńko

Cytat:
Foto z tej okazji.
Pięknego ma Melcia chłopaka

Cytat:
Co Ci się z nim stało?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-15, 20:29   #2840
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Ubrałam choinkę Jest o wiele mniejsza od sztucznej którą zawsze mnieliśmy a ja wcisnęłam na nią wszystkie ozdoby
Ale śliczna jest, pochwale się jak zrobie zdjęcia, bo dziś już padnięta jestem ide spać, mały już śpi...

Lewek śliczny ten Twój synunio

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Ja nie ćwiczę W ciąży przytyłam 18 kg, 10kg zleciało w ciągu tygodnia, kolejne 2 do tej pory... jeszcze zostało mi 6, ale widzę że figura już nie będzie taka chyba rozeszła mi się miednica

A tak w ogóle, karmicie dzieci w miejscach publicznych piersią?
Ja raz karmiłam małego w Coffee heaven. Mężulek popijał aromatyczną kawkę a młody mleczko. Co prawda zasłonięta byłam wózkiem i raczej nie rzucało się to w oczy.

Ja co prawda mniej waże niż jak zaszłam w ciąże, ale w spodnie też ledo wchodze, ciasne są jeszcze w biodrach i podejrzewam, że już na zawsze takie zostaną

Zielona co to jest???
Stary 2012-12-15, 20:45   #2841
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malemalenstwo Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.

Pewnie mnie nie pametacie
Mam pytanie do Konczity jaki smoczek podpasował twojej córci? Moja córeczka( 3 miesiące skończyła) nie chce ssac smoczka tylko woli swój kciuk. Chce ją tego oduczyc, ale nie wiem bardzo jak. Do tej pory mieliśmy smoczek aventu ale dałam sobie spokój z nim bo go nie chciała. Od niedawna zaczęła ssac kciuka. Z góry dziękuje za opowiedź.

my mamy 3 smoki, dawałam jej na przemian aż złapała i ssała z aventa ale dzisiaj dałam jej lovi i już nie odda go ... z TT masakra jakaś nie podpasował jej
http://allegro.pl/smoczek-smoczki-lo...827632641.html coś takiego dokładnie jej pod pasowało .. ale troche się namęczyłam by tego kciuka wyjęła a smoka złapała .. ale jak jej wypadnie a ma chęć to i kciuka wsadzi jednak o wiele mniej tego już jest ... bo wcześniej masakra była ....

zielona masakra blee idź do lekarza ... yhh niefajne to zdjęcie ...

Lewek cud miód i orzeszki

Jak Jasiu - Asiu, hop hop ....

a dla Was moje pierniczki do herbatki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 111.jpg (69,8 KB, 29 załadowań)
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 20:46   #2842
gda
Zakorzenienie

Oj u mnie też 6 kg na plusie zostało i ani drgnie! A jestem na diecie przecież... Brzuszek nie do końca mi zszedł jeszcze, może to on... No i mleczne cyce pewnie swoje ważą

Biodra to samo - są wyraźnie szersze, a na nich akurat tłuszczu nie mam, kości wystają jak wystawały.

Ja karmiłam raz w parku, ale tak to się nie wstydzę. "Niech się wstydzi ten kto widzi", mój cycek przez karmienie stał się obiektem aseksualnym moim zdaniem
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 20:56   #2843
Asiuulka89
Zakorzenienie

Zielona fuuuj jak mozna robić takie fotki i wrzucać na forum..

Co do wAgi mi zostało jeszcze 6 kilo do wagi sprzed a do takiej go chce 20

Pompudniu był lekarz i stwierdził Ze jedt juz znaczna poprawa od rana. Ale jest po tych lekach tak pobudzić y ze masakra spac nie chce wogole. Teraz maz go nosi ale zaraz moja kolej. Ale idziemy mu dobremu
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-15, 21:01   #2844
Konczita
Zakorzenienie

Asiu to dobre wieści są .... oby tak dalej !!!
A napisz mi Jasiu kaszelek miał czy jak się zaczęło mu to objawiać? Doczytałam chyba gdzieś że od Zuzi załapał?? tak ?
Stary 2012-12-15, 21:15   #2845
Iwa844
Zakorzenienie

Karmiłam w przychodni na korytarzu jak czekaliśmy w kolejce na usg bioderek Chyba jako jedyna, reszta podawała butelki W innych miejscach nie miałam "okazji" jeszcze. Nie miałabym z tym chyba większego problemu. I nie rozumiem jak to może kogoś obrzydzać???
Stary 2012-12-15, 21:21   #2846
Asiuulka89
Zakorzenienie

Konczi on w Pon miał taki mokry kaszel. Poszłam z nim do pediatry osluchowo był czysty ale jak cos zapisał mu antybiotyk który notabene na następny dzien munpodalam a w środę wykadowalismy w szpitalu.
Stary 2012-12-15, 21:23   #2847
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Konczi on w Pon miał taki mokry kaszel. Poszłam z nim do pediatry osluchowo był czysty ale jak cos zapisał mu antybiotyk który notabene na następny dzien munpodalam a w środę wykadowalismy w szpitalu.

uhum czyli bardzo szybko się rozwinęło .. a kaszlał często czy pokaszliwał tylko ???
teraz przez tę pogodę zwariować można wrrrrrrr
Stary 2012-12-15, 21:23   #2848
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Karmiłam w przychodni na korytarzu jak czekaliśmy w kolejce na usg bioderek Chyba jako jedyna, reszta podawała butelki W innych miejscach nie miałam "okazji" jeszcze. Nie miałabym z tym chyba większego problemu. I nie rozumiem jak to może kogoś obrzydzać???
Wiesz niektóre kobiety robią to fatalnie np moja koleżanka przyjeżdżała do mnie i czy był w pobliżu tzet czy ktokolwiek najpierw wywalala cycs na wierzch a potem dopiero brała dziecko. Takie vos mnie np wkurza
Stary 2012-12-15, 21:32   #2849
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

uhum czyli bardzo szybko się rozwinęło .. a kaszlał często czy pokaszliwał tylko ???
teraz przez tę pogodę zwariować można wrrrrrrr
Zgłaszał 2 czy 3 razy na kilka godzin.

Ciekawe co u Kubusia Katiem.
Stary 2012-12-15, 21:32   #2850
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

konczi: ale cuda! smakowicie wygladaja.

fajnie ze za tydzien swieta ale co mi tam po nich jak i tak nic nie bede mogla zjesc. bo ani bigosu ani kapustki. a nie wiem co tesciowa gotuje na obiad bo u mnie w domku to zawsze byl barsz czerwony a wiem ze tez sa grzybowe. tylko salatka mi zostanie warzywna bo ja nie rybna jestem. a z ciast to tylko drozdzowe jem i biszkopt. eh...

widze ze w wiekszosci wam po 6 kg pozostawalo. ja mam w sumie 7 ale brzuch mam spory. kupilam sobie hulahop ale nie krece. mysle chyba ze od samego patrzenia na niego mi spadnie.fajnie by tak bylo.

a teraz na swieta to czeka mnie porownanie z bratowa ktora ma 3 dzieci i rozmiar 34 albo 32. jest mega chudziutka.

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości